klapparna är klara

Hej!

Ja nu är äntligen alla julkappar klara och inslagna samt inlagda under granen. Där ska dom ligga tills på julafton då dom ska spridas ut!

                        

Dagen på jobbet var helt okej, tung men de funkade. hade mer motivation eftersom man ska jobba så få dagar. Är ju bara imorgon kvar! Nu när de är så mycket på jobbet har några av dom som jobbade på kontoret i sommras kommit tillbaka, dom har ju jullov så då vill dom ha pengar. Är lite roligare eftersom dom är yngre så man har lite mer gemensamt att prata om haha. Dessutom går ju dagarna snabbare när man har mycket att göra hela tiden!

Efter jobbet åkte jag och älskling somsagt och inhandlade dom sista julklapparna. Var helt hysteriskt med folk överallt men vi fick iaf de vi ville ha! Nu på kvällen har de varit lugnt, älskling ska jobba kväll imorgon men när han kommer hem ska vi ha våran lill julafton. Är enda gången som vi kommer ha tid denna jul för sen går han på nattpassen resten av veckan. Så imorgon kväll blir de lite försmak på julen =) Är ju bara en dag kvar sen till självaste julafton!

Nu ska jag hoppa i säng så man orkar upp imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0