Uppdaterar nu!

Hej hej!

Minns inte när jag skrev sist men det var iaf någon dag sedan. Har verkligen inte haft tid att skriva något men nu sitter jag iaf här i några minutrar. Det har redan hunnit gå 2 dagar av arbets veckan och det känns super skönt, "bara" 3 dagar kvar till helg. Längtar sjukt mycket till kryssningen nu ska bli grymt kul att få åka iväg några dagar och festa. Igår var jag inne istan efter jobbet och shoppade lite. Köpte en stor stickad halsduk från Indiska som jag ääälskar, super mysig och varm vill ha en till i en annan färg men får se om jag köper det. Hittade även en ny party klänning som jag ska spara till kryssningen dårå hittade den på Vero Moda ska fota den sen så får ni se. Sen köpte jag även ett par vita benvärmare, fint att ha i stövlar. Efter stan åkte jag hem till älskling och åt middag samt såg Top Model, är bara 2 avsnitt kvar nu sen är det slut har faktiskt tyckt om årets säsong fast det är ju väldigt likt dom andra men har varit noggran och sett vaje avsnitt lättare att följa då.

Idag hämtade älskling hem bilen så nu är vi inte lika låsta längre. Ska hem till mig där det blir middag, duscha och Top model samt sooova!
Har inte mycket mer planerat denna vecka, har känt mig lite små förkyld och är rädd att det sla bryta ut om jag anstränger mig för mycket så jag har hoppat över gymmet.
Får se vad som händer i helgen, ska iaf med älskling till ett köpcentrum och shoppa lite. Vill hitta ett par gråa jeans, nya pumps, nya boots (perfekt nu på hösten) samt en oversize stickad tröjja som går att knäppa fram, slipper dra över huvudet då.
Längtar även  till på Måndag då jag äntligen ska få håret fixat, hoppas att det blir bra till kryssninge hha!

                

Dessa två prövade jag igår kommer från skobutiken DNA, älskar bägge får se vilka det blir =)

Måste åka nu, Love minna

Vill inte ha Måndag!

hej hej!

Gud vad det är skönt med helg, varför kan man inte alltid få vara ledig? Ni som fortfarande går i skolan ska njuta, jag vet att det är jobbigt med läxor och att ni vill tjäna egna pengar men jag lovar när ni väl börjat jobba och ska göra det tills ni är 65 vill ni bara tillbaka till skolbänken igen. Fatta ni har lov! Ni börjar sent med sent menar jag typ 08.00 jag börjar 06.00 måste upp 05.00! Ni behöver inte slita bara sitta och lyssna och göra uppgifterna och ni får dessutom rast varje timme jag har en kort fika paus sen lunch(?) ska jag fortsätta haha? nej men jobba suger och det ska jag göra resten av livet...fuck it...

Ja ja igår blev det krogen. Åkte somsagt hem till Malin först och vi sminkade oss och förkrökade lite sen mötte vi upp Sandra och åkte in till Nivå 22. Där förkrökade vi tills vi var lite gladare haha sen blev det 360 som nu ligger på Götakällare. Dom har verkligen gjort det snyggt där, 3 stora dansgolv och lika många barer. Sjukt bra musik riktigt drag ska lätt dit igen! Kvällen slutade väl lite olyckligt igen men tror att det ska bli bättre nu haha säger inget mer än så. Slutade med fyllekäk på 7-eleven (har bytt ut donken) sen bar det av hem. (bilder kommer)

Idag var jag i stan med Sandra och Malin, Köpte dock inget till mig själv eller betalade Malins boomerang jacka för hennes kort inte funkade men fick såklart tillbaka det sen. Sandra köpte även hon en ny vinterjacka en fin röd Everest. För mig blir det ingen ny köpte ju min förra året haha men kanske nästa om man har råd då.
Åkte sedan hem till Malin och åt middag samt såg på Spider man 3. Var kul att umgås bara hon och jag var ett tag sedan(!) Kom nyligen hem hit till älskling och vi ska bara kolla TV och sova. Är så sjuuukt trött från igår så det ska bli skönt!

Imorgon ska vi nog iväg till Stinsens köpcentrum och shoppa lite om man hittar något. Sen på kvällen ska jag färga håret på älskling hihi det ska bli intressant. Sen blir det jobb på Måndag I HATE MONDAYS!

Ha en fortsatt trevlig helg, Love minna

Party ikväll!

Hej hej!

har inte haft någon dator så därför har jag inte kunnat skriva några inlägg på någon dag. Älsklings dator har fått virus så den ska inte användas!
Just nu sitter jag här ny duschad och väntar på att älskling ska komma med maten, har beställt hem kina mat så ska lyxa lite ikväll. Efter det ska jag hem till Malin där ska vi fixa oss och förkröka lite sen möter vi upp Sandra i centrum och så blir det ut i natten och parta. Får se vart vi går men ska iaf en stund till Nivå 22.
Igår var jag till H&M och köpte två ansiktsmasker, dom var riktigt sköna använda dom nu efter duschen känner mig super fräsch och ren! Köpte även lite annat smått som lösögonfransar, ögonfransböjare med värme, örhängen samt ny mascara. Ska pröva mascaran ikväll får hoppas den är bra!

Men nu har jag inte tid att skriva längre för nu kom älskling med maten=)

ha en trevlig Fredag, Love minna!



Blir kanske 360 ikväll!

ÄNTLIGEN KRYSSNING!

hej hej!

Phuw...är helt slutkörd i kroppen kom nyligen hem från gymmet och körde verkligen stenhårt idag (i mina nya tränings kläder) är alltid så skönt efteråt man blir pigg fast utmattad på ett bra sätt. På jobbet var allt somvanligt. Imorgon kommer det vara riktigt körigt men får stå ut med det. Ska även gymma imorgon med så lär vara helt slut när helgen kommer.
Ska strax åka hem till älskling, kommer bo där tills på Fredag så har packat ihop det jag behöver.
Igår ringde Sandra mig och sa att det kommer bli en party kryssning den 8 Oktober med en massa folk så ingen av oss tvekade sa till chefen idag att jag behövde få ledigt och bokade nu när jag kom hem! Så det är klappat och klart. Åker den 8 Ondsdag mot Tallin och kommer hem på Fredagen! PAAARTTYYY!!! Längtar så nu ska bli riktigt kul haha.

Men kan inte skriva mer just nu har lite brottom ska handla samt laga middag sen duscha och se Top Model!



Ha en skön Onsdag, Love minna.

Ett riktigt kap!

Hej hej!

Idag är jag på bra humör och det är riktigt bra allting. Det är sånna här dagar man lever för då när man är så sjukt ledsen och irriterad så man bara vill gräva ner sig. Allt på jobbet gick bra, var en riktigt lätt dag så slutade redan 13.00 ibland men bara ibland så gillar jag faktiskt mitt jobb, även fast jag börjar känna ordentligt att det är dax för något nytt. Ska ju jobba kvar året ut men sen har jag nollkoll på vad jag vill(?) orkar inte plugga men vill inte sitta fast på typ jobb som kassör på konsum eller nått (det man får utan extra utbildning eller andra meriter) aarrhgg orkar inte prata om det nu,
 I am Happy!

Efter jobbet åkte jag hem till älskling, vi skulle ha åkt och gymmat men båda var sjukt trötta jag somnade t.o.m hemma hos han när han försvann ut i ca 10 min haha. Så vi skulle hem till mig men påvgen svängde vi av och kollade runt i Länna ett tag. Precis när vi skulle åka därifrån fick vi syn på en stor butik som hade total utförsäljning av sportkläder (!) affären hette Sportbutiken(passande namn) och det var himelriket. Jag som velat ha nya träningskläder länge men inte kunnat lägga ut flera 1000 kr på skor, linnen och byxor m.m så fanns allt där inne men för 50-70% REA!
Så jag hittade ett par träningsskor, ett Nike linne med "inbyggd" sport BH super skön, samt ett par tunna Nike byxor perfekt för gym där det alltid är så sjukt varmt!

                  

           
(klicka på bilderna för förstoring)

- Nike linne/samt BH 200:-, 400:-
-Nike Byxor, 200:-, 500:-
-Skor 225:-,750:-

Samanlagt 625 kr för en hel tränings outfit! Gissa vem som ska till gymmet imorgon(?)

Hoppas eran dag var rolig och trevlig!

Nu ska jag vila och se TV om lite mer än 1 timme börjar Top Model sen blir det sängen.

Love minna

Tala är guld

Hej hej!

Ojoj vad Måndagen bara flög iväg då(?) shit känns som jag precis satt här och skrev jaja. Hur var dagen då? jo den har varit upp och ner och upp igen. Vaknade imorse av mobilen och det var helt kolsvart i rummet fy vad jag hatar höstmörker...det bara kryper sig på och man vill aldrig mer lämna sängen. Önskar jag var en björn så jag fick gå i idé. Omöjligt att kliva upp speciellt när man inte kunde somna igår men på något magiskt sätt tog sig både jag och älskling oss iväg i morgon traffiken.
Dagen på jobbet gick snabbt, tungt men när man jobbar på så går tiden iaf. Efter jobbet åkte jag in till drottninggatan och mötte Sandra. Vi gick och tog en fika på Sturekatten super mysigt ställe. Satt där en stund och pratade sedan bar det av mot Malin. Mötte henne på tåget så vi två tog sällskap hem till henne. Och så äntligen har vi talat ut (!) tiga är silver men tala är f*n guld. Man mår mycket bättre i sig själv av att tala ut och berätta allting. Vet inte om vi kom fram till varför det blivit som det blev, men jag förstod iaf vad det var jag gjort och jag tror Malin gjorde det med. Det är så lätt att det blir missförstånd som lägger sig på hög och sedan blir allt ett irritations moment, men somsagt nu har vi iaf försökt och jag känner en posetiv inställning till vår vänskap något jag inte gjort på länge, så jag hoppas att framtiden blir bättre än vad som varit.

Efter stunden hos Malin åkte jag och älskling och handlade och sedan gjorde vi middag. Har nu tagit en dusch och ska gå och skölja ur min hårinpackning strax. Matar håret med massa hårinpackningar nu innan permanentningen så det inte tar alltför stor skada.
Sedan blir det lite TV och tidigt i säng. Fy vad jag är trött på mitt jobb men somsagt på Torsdag kommer lönen så då lär man ju vara glad för att man trotts allt har ett arbete att gå till =)


Det kanske inte kan bli vad det en gång var, men jag vill alltid ha dig där vid min sida<3

Galna i huvudet!







Det är dokumenterat att vi är galna i huvudet!

Det jag inte fick göra.

Var att köpa detta haha...





Smycken från SIX:

- Halband 79:-
-Armband 59:-
-Örhängen 49:-



En likadan tunika som jag har i  grått fast denna på REA från Carlings nu 99:-!
Älskar min gråa så ville verkligen ha den i vitt med!

 <--- Ni vet denna (klicka för förstoring)



En ny vitmössa ville kanske egentligen ha en annan färg men min vinterjacka är svart så då lyser en vit mössa upp lite=)



Hittade en söt bil på Malin från förra helgen,
jag vet att allt kommer lösa sig mellan oss gumman det måste det göra!


Love minna

P.S mitt hår är hemskt kan det inte bli den 6 Oktober snart *snyft*!!


Söndag... igen?

Hej!

Ja nu var det ju plötsligt Söndag igen? jag blir ju galen på hur dagarna flyger iväg och känns knappt som man fårr något gjort. Har iaf haft en mysig och slapp helg var riktigt skönt. Igår vart det filmkväll hos Natta. Hyrde en Svensk film som hette Angel samt köpte hem chokladpudding haha svulla! Filmen var helt okej och vi hade det väldigt mysigt. När filmen var slut kollade vi på en massa gamla bilder och snackade en hel del. Åkte därifrån runt tolv.
Idag har jag och älskling varit till Skärholmen C samt Ikea. Har blivit riktigt fint det stora köpcentrumet jag som inte ska shoppa köpte dessvärre lite saker men men är glad över dom iaf. Älskling hittade även en höst jacka som han letat efter så länge. På Ikea tittade vi bara på en del saker vi ska inskaffa till lägenheten när vi flyttar. Är alltid kul att planera för framtiden. Efter det blev det lunch/middag på MAX haha, har varit väldigt onyttig denna helg så nu blir det träning och sallad nästa vecka.

Imorgon blir det jobbet igen, lär bli lite körigt men får genomlida det. Efter jobbet ska jag hem till Malin. Vi har inte setts på mer än en vecka nu. Har varit lite krongligt mellan oss ett tag så nu ska vi prata ut ordentligt. Känns skönt man mår aldrig bra när det är stökigt och bråkigt med nära vänner.
Efter det ska jag försöka hinna med att gymma ett ordentligt pass. Har inte mycket planerat nästa vecka. Förutom jobb och träning dårå. Ska väl försöka parta lite till helgen förhoppningsvis då Sandra är ledig och alla är hemma. Köpte dessutom en ny krog klänning idag, den vill man ju gärna inviga =) heh.
Är ju löne helg med så då kan man ju lyxa till det lite!

Hoppas ni hade en trevlig helg!


Jag & jenny för 2 veckor sedan. (foto Natta)

Love minna

Lat helg=skönt

Hej hej!

Lördag kväll nu känns ju jobbigt men samtidigt så är man ju iaf ledig imorgon med. Denna helg kommer bli riktigt seg och lat haha. Igår var jag till Sandra vi skulle kanske ha dragit ut men det blev inget så vi såg typ 3 filmer och snackade samt år B&J och drack kaffe. Riktigt mysigt i hennes fina stuga! Dessvärre så var väl filmerna inte dom bästa haha men de gjorde inte så mycket. Åkte från henne runt 03.00 sjukt trött men är det helg så!
Idag har jag och älskling varit till Vällingby C och shoppat, eller han har jag sparar. Kollade på en del kläder hittade en super snygg svart päls (oäkta såklart) tycker faktiskt päls kan vara snyggt får se om man köper någon nångång.
Åkte sedan till en restaurang på Kungsholmen där jag jobbar och åt god Thaimat, mums! Satt där ett tag och åkte sedan hit till älskling där vi är nu. Kvällen är väldigt oplanerad. Ska kanske iväg och träffa Robin och Sandra, snackade även med Natta om att vi ska se film men hon är hos Jenny på Ekerö så skulle höras senare. Så vi får väl se vad som händer!
Morgondagen är också den oplanerad, ska väl sova och lata oss en hel del hihi.

Hoppas eran helg är bra och fortsätter vara det =)


Sexigt monster ur den sugiga filmen Wrong Turn 2, se den inte haha!

Nu ska jag lägga mig isängen igen bredvid älskling.

Love minna

Minna & Nicklas blir...



Hahahah såhär skulle min och älskling son se ut hm....såg ju inte överdrivet hemsk ut men tror ändå jag håller mig ifrån det där med barn ett bra tag framöver HAHA!


Dagarna flyger iväg

Den här veckan har verkligen bara flygit iväg. Pratade om det idag med Natta när vi promenderade mot cafét att det kändes som det var Söndag igår haha när vi var på bio men de var ju 4 dagar sedan! Ibland segar sig tiden fram och ibland flyger den iväg konstigt det där. Gillar iofs när veckodagarna försvinner snabbt men helgerna får gärna kännas låånga.
Dagen har iaf varit okej, blev körigt på jobbet med 4 sjuka så fick jobba lite extra men de gick bra. När jag slutat åkte jag in till stan dårå och mötte Natta. Vi gick till Kulturhuset och tog en fika samt snackade en massa. Så skönt att prata med henne hon är väldigt bra på att förstå och lyssna utan att dömma men samtidigt kan hon säga emot om hon tycker annorlunda! Satte oss iaf högst upp i kulturhuset vid fönstret så hade utsickt över plattan. Tog varsin onyttig bakelse han i kassan frågade om vi ville ha 1 kg grädde eller 2 kg till, han hörde nog när jag sa till Natta att vi skulle synda nu. Han bara öste på grädde sen hahaa. Var kvar där till halv fem sen skulle Natta iväg och jag skulle hem.
Imorgon blir det antingen krogen eller filmkväll får se hur sliten man kommer va. Natta skulle ut med Linn mfl så Sandra och jag kanske ska med dom men annars pratade vi om att bara mysa hemma hos henne så vi får som sagt se.
På Lördag och Söndag har jag inget planerat så får se vad som händer, är skönt att inte vara uppbokad då kan man göra lite vad man känner för!

Men nu börjar strax Top Model sen blir det tidigt i säng ikväll igen, skönt med helg imorgon!


Mår lite bättre

Halloj!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej! Kom nyligen hem till älskling från gymmet och satte mig nu här för att skriva lite. Igår pratade jag med Sandra i telefon, det kändes väldigt skönt har haft en klump i magen sen i Lördags men nu mår jag lite bättre. Sen är det alltid svårt att besluta vem som ska ringa hit och dit egentligen så ska man ju bara ringa men om de är bråk så blir man alltid förvirrad och vet inte om personen vill eller inte vill att man gör det...
Idag vart det jobb igen, snackar med en as skyst snubbe på jobbet som heter Nisse haha verkligen riktigt rolig! Har ganska mycket gemensamt så pratar hela tiden så nu går tiden lite snabbare nästan för snabbt för jag hinner knappt med att göra allt pga att vi pratar så mycket ha!
Efter jobbet blev det gymmet med älskling samt Robin. Har haft sån otrolig träningsvärk så ville inte gå på Body Pump passet idag, blev ett lite lugnare pass men det känns ändå. Efter passet tog jag och älskling våran protein drink super bra, stärker verkligen kroppen.
Så nu sitter vi här om en timme blir det middag sen ska vi hem till mig och jag ska duscha samt se Top Model blir tidigt i säng ikväll är väldigt trött!
Imorgon ska jag in till stan efter jobbet och fika med Natta, ska bli mysigt. Lär gå runt och kika lite i butiker med men jag ska inte köra något! Inga pengar kvar knappt haha, vill ha lööön!

Pratade även med Nattas killkompis Robert idag som är frisör skulle ju få en gratis permanentning samt klippning av honom minns ni(?) och nu är det bokat, Måndag den 6 Oktober 08.40 har jag tid. Väldigt tidigt men eftersom han går frisör utbildning ska dom ha längre tid på sig. Såklart är man lite nervös att någon som inte gjort det så ofta ska göra det men jag får det helt gratis och permanentning kostar mycket samt så har jag sett vad han kan och han är riktigt duktig.

Men nu ska jag vila innan middagen!

Love minna

Rubrik

hej hej!

Tisdagkväll igen. Tänk vad dagarna bara försvinner och kommer aldrig tillbaka igen? Sorligt när man tänker så. Då börjar man fundera på vad man gör med sitt liv och vad denna dag gick åt till, gjorde jag nått kul? nått bra? nått lärorikt? vet inte, vet bara att jag steg upp i gryningen, jobbade, tränade hårt och lagade middag. Så ser ju ingefär alla varddagar ut och kommer se ut ett bra tag framöver....blää trist!

Om jag fick bestäma skulle jag göra roliga och lärorika saker varje dag. Resa runt bland folk, se saker, jobba med massa olika människor, se och upptäcka nya platser hela tiden. Men de är väl sånt man kommer ånga då man ligger på sin dödsbädd att man aldrig bara gjorde just det, levde!
jaja som sagt dagen såg ut som vanligt inget direkt speciellt eller extra roligt/tråkigt m.m. Gym passet gick bra. Har planerat upp mina pass nu hur dom ska se ut. Blir 30 min kondtion, sen 30 min styrka och då mest mage, ben/rumpa samt lite överkropp med bröstmuskler och armar sedan rygg. När man kört igenom det avslutar jag ibland med roddmaskinen eller lite mer kondition beroende på eller så avslutar jag bara med stretching påengång 10 min.
Fast imorgon ska jag försöka få en plats bokat på Body Pump passet 17.00 men får se om de finns några kvar!

Nu ikväll lagade jag mat, blev soppa haha nyttigt värre. Tog även en proteindrink efter träningspasset som ska stärka och ge energi till musklerna samt hjälpa fettförbränningen på traven.

Är nu beslutat när jag får tillgång till min lägenhet, hon som vi hyr ut den till flyttar den 1 November sen är den tom! Jag och älskling ska försöka få den renoverad men om dom inte går med på det ska vi byta den till en 2:a med balkong! Längtar tills vi flyttar ska bli så skönt att skapa ett eget hem och slippa föräldrar och allt...bara du och jag!



Nu är det Top model 10!

Love minna

Axelbandslöst såklart



Super söta klänningar från Stylebystars.com är helt kär i alla fyra skulle vara super snygga att ha till party!

Love minna


Bilderna här






Här är då bilderna från Modelhouse tog som sagt dom jag är mest nöjd med av 25 bilder så var det inte så många som var något att ha enligt mig! Sötaste bilderna på Mig, Malin och Sandra haha =)

Love minna

Då var det klart



Nu var det beställt iihh vill ha dom NU! Mamma ville också ha ett par fast hon tog svarta istället. Var lite kronligt med storlekarna men om de inte passar får man väl bara skicka tillbaka dom igen och byta!

Längtar till början av Oktober. Tack mamma för dessa!

Love minna


Köper nog dessa



Blev helt kär i dessa UGGS liknande stövlar från Halens.se 229:-!

Vet inte om jag vill ha svarta eller ljusa har iofs redan ett par svarta och har nästan alltid haft det så ska kanske sattsa på en ny färg iår!

Love minna

Äntligen Måndag

Hej hej!

Ja nu var det äntligen Måndag igen, varför jag säger äntligen beror på en hel del olika saker som jag fortfarande inte vet om jag orkar skriva om eller inte. Men kan iaf säga att min helg inte blev så lyckad...

I Lördag var vi till Modelhouse super fin lägenhet där man blev sminkad och fotad. Man får en gratis sminkning som egentligen ska kosta 500kr, den SÖG! Har aldrig varit med om så dryga och dåliga sminköser fy. Äckliga skabb penslar som dom aldrig tvättat och själva var dom kassa på att sminka. Hackade en i ögonen med allt och sket fullständigt i resultatet. Självaste fotningen var rolig med oseriös. Fotografen verkade inte ha någon koll så på varannat foto har han missat självaste bakgrunden och fått me ett element eller fönster m.m, kul(?) Agnes är super mycket bättre!!!
Fick sen betala 800:- för dåliga bilder med fult smink...öhh!

Kvällen började hos Malin med förkrök. Även Natta kom förbi med singstar så vi sjöng kareoke och drack. Åkte sedan in till Sixsense i stan och festade. Kvällen började väl okej men slutade i katastrof. Jag gick hem gråtandes på gatan med Natta i telefon och älskling körandes för att komma och plocka upp mig...Sandra & Malin blev kvar för efterfest...
Har en stor klump i hjärtat som vägrar släppa taget och jag vet inte om något kan bli som det var förut igen. Allt är uppoch ner och vad jag än gör/säger så duger det ändå inte.
Vet inte om jag ska eller orkar be om förlåtelse, varför lägga ner energi på det om ni ändå inte bryr er om ni förlorar mig eller inte(?)
(Lyckades även ramla i trappan påväg ut så slog nästan ihjäl mig, skit halt golv, ont i rumpan nu =( )

I Söndags var jag och Natta på bio och såg Patrik 1,5. Den var riktigt bra båda behövde verkligen skratta. Så efteråt kändes de lite bättre. Fikade även innan och pratade massor massor! Alltid skönt att berätta för någon hur man mår och även hon behövde prata ut en hel del. Efter bion kom älskling och plockade upp oss och sen bar det av hemmåt.

Idag sket jag i jobbet. Känner mig så trött på allt så när jag vaknade imorse mådde jag piss så jag sjukskrev mig och somnade om. Var riktigt skönt att få sova ut och rensa hjärnan. Ska gymma med älskling om ett tag sen imorgon måste jag till jobbet!

Hoppas eran helg var mer lyckad än min.

Love minna


DRAR NU!

Hejhej!

Ja nu ska jag och älskling snart åka. Ska först förbi Malin och lämna en del av mina saker sen kör han ner oss till centrum där vi ska möta upp Sandra. Sedan bär det av in till stan för fotningen. Får hoppas de blir nått bra köper enbart om de blir perfekt annars är de inte värt priserna!
Gårddagens kvällen var okej, hyrde en skit dålig film tyvärr men de gjorde inget alla var så trötta så ingen orkade direkt koncentrera sig ändå. Åt pannkakor och babblade istället!

Senare ikväll blir det krogen, hatar att dom har satt 20 års gräns på typ alla ställen nu men får se vart vi går. Så har man längtat efter att få vara 18 och så hjälper de inte ändå(?)



Måste åka nu nu!

Love minna

FREDAGS MYS!


Hej hej!

ÄNTLIGEN KOM FREDAGEN! Så sjukt skönt, trodde aldrig jag skulle få komma hem då det var grymt tung på jobbet men dagen gick iaf ganska snabbt och så vips var det slut för idag och trevlig helg! Älskar att höra när chefen säger TREVLIG HELG då blir man typ helt till sig och super glad, då vet man att man har 2 dagar ledigt YES!
Kan ju vara negativ och tänka 2 dagar kvar till Måndag...men känner inte för att vara det nu!

Är just nu hemma hos mig, jag och älskling har lagat middag och kollat på TV. Skulle egentligen ha duschat men orkar inte så gör det imorgon innan stan istället. Om ett tag kommer Sandra och Malin hit. Vi ska hyra film och ha en riktig MYS Fredag. Det blir alldeles lagom är så slut i kroppen så gå ut och parta är inte på menyn denna kväll iaf, men imorgon ;)

Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på fotningen imorgon *suck*. Är sjukt svårt. Funderar på en outfit med lite mer vardag i som typ jeans med pumps och topp och andra outfiten lite mer glamour som klänning eller liknande. Men har som sagt inte ens prövat något än haha....hm.
Ska ju även försöka välja outfit till krogen imorgon aarhhhg blir galen, jag går naken HAHAHA!

Nu ska jag tillbaka till älskling i soffan.

Ha en underbar Fredag! Love minna



Tycker den här mössan samt benvärmarna är sjukt söta!
Kommer från NUKNUK.se.

GE MIG HELGEN!

Hej hej!

Ojoj nu vill jag verkligen ha helg fattar inte hur man kan vara så trött(?) har iofs gått upp 05.00 hela veckan. Längtar så till att bara få sova så länge man vill en morgon! Ska nog försöka göra det i helgen, fast inte på Lördag då blir det stan och Modelhouse.
Dagen har varit bra gick snabbt och smidigt på jobbet så kom därifrån redan 13.00 idag med! Åkte direkt hem till älskling och vi åkte sedan till gymmet. Jag körde mest kondition är så skönt att springa och röra på sig man känner verkligen att det är bra för kroppen och sedan efter träningen är man piggare än innan(?) verkligen super!
Nästa vecka ska jag boka tid för ett Body Pump pass nu när man kommit igång lite. Vill ju klara av att köra igenom hela passet.
Efter träningen åkte vi hem till mig och åt middag och nu ska vi bara slappa vid TV:en fram tills det är dax för sängen. Ska kolla på Top Model ikväll igen, är lite roligare nu när dom sänder fler avsnitt per vecka då hänger man med bättre! Tycker faktiskt att denna säsong har börjat mycket bättre än förra och tycker tjejerna som deltar är bättre än förra säsongen. Fast är ju somsagt trist att domarna alltid kör på ungefär samma utseende på tjejerna. Typ den fula, den snygga, den lite tjocka, tjejen med agressiv attityd osv. Dom har ungefär samma personligheter i huset denna gång som alla andra men men...
Imorgon är det iaf FREDAG! Kommer vara grymt tung på jobbet men när man klarat det har man iaf 2 dagars ledighet igen. Har inte mycket planerat imorgon kväll, ska kanske träffa malin & sandra och ha filmkväll eller nått annat lugnt. Men på Lördag händer det lite mer =) fullbokat dag. Söndag ska jag försöka att ha öppen. Vill helst bara sova och ta det extra lugnt så man laddar batterierna inför en ny vecka.
Har pratat med mamma nu om lägenheten och allting så nu är det iaf bestämt. Den första November får jag och älskling tillgång till lägenheten då flyttar hon som bor där ut och vi får göra hur vi vill! Min styvfar ska prata med värden om att få den renoverad men vi har beslutat att om dom inte går med på det kommer vi byta den till något annat! Spännande, har redan tittat lite och det finns många fina lägenheter iih!

Nu blir det TV och sängen mmhh skönt att få sova igen!




Vad sägs om detta ställe i helgen tjejer? Sense? verkar vara en krog med drag ;)


BLÄÄÄ

Nu är jag på sånt där bläää humör igen som man kan bli av sånna här tråkiga vardagar med regn och skit!
Är hemma hos älskling nu och sitter och väntar på att han ska jobba klart. Skulle vara klar halv och nu är klockan kvart i......
Ska gymma men får se om jag orkar borde göra det men uhh har ingen lust alls nej.

Ladda ner dessa bra låtar

Laurent Wolf
Pink
Sam Sparro
Crossfire
Ida Corr
Lazee

-
-
-
-
-
-

No Stress
So What
Black and Gold
Lady
Let me think about it.
I'm not POP




Sam sparro-Black and Gold

SKÖN TISDAG

Halloj!

Tittade precis på klockan och den är bara 18.00! Blev helt förvånad va lite den var. Trodde att den som vanligt skulle visa 21.00 eller nått så man blev medveten om att det började bli dax att gå i säng. Men nu har jag ju flera timmar kvar haha. Som ett litet barn som inte vill gå och lägga sig.
Dagen har varit bra, riktigt bra. Var super lugnt på jobbet så slutade redan 13.00! Åkte direkt hem hit till älskling och har sedan bara tagit det lugnt medans han var ute och hjälpte sin pappa. Blir kvar här inatt så blir det lite närmare till jobbet imorgon!
Ikväll börjar Top Modell 10. Har egentligen börjat tröttna lite på den serien men tänkte ge den en chans iår igen så får vi se om de är några intressanta deltagare. Förra årets säsong var skit tråkig. Dessutom är det nästan precis samma varje säsong, samma fotograferingar och liknande människor i huset. Känns inte som dom försöker med något nytt, men som sagt ska ge det en chans(!)



Längtar till på Lördag. Då ska jag, Malin och Sandra till Modelhouse i stan och bli fotograferade. Ska bli riktigt spännande. Har egentligen inte råd att köpa deras bilder då dom kostar en hel del. Men får se gillar man någon riktigt mycket kan de ju vara värt en slant! Ska ha med två uppsättningar kläder, har inte bestämt vad men ska pröva lite!
Sneare på kvällen ska vi ut på krogen och röjja får hoppas denna gång blir lyckad!



Såg att dom fått in en hel del söta saker på GLITZY.se.
Älskar både Vanessas och Nicoles outfits verkligen min stil vill ha hela alltet! taighta jeans med pumps eller som Nicole med skoletter. Stora mjuka tröjjor matchade accessoarer.

Nu ska jag lägga mig i sängen med älskling och se på TV!

Ha en trevlig Tisdagskväll.

Love minna

HYPER AKTIV(?)

Hej!

Då var det kväll igen och ska snart hoppa ner i sängen. Imorgon är de Tisdag sen är det "bara" 3 dagar kvar till helgen. Men men...idag har det jobbats. Den här veckan kommer inte bli lika tung som förra så det känns skönt. Efter jobbet var jag till Friis&Companys butik i SOUKE huset för att byta väskan jag köpte i Lördags. Detta pga att jag hittade ett fel på den igår när jag satt i bilen. Självaste märket som hänger på väskan var deffekt och hade antagligen blivit skrapat i maskinen när det skapades. Så jag vill ju inte ha en väska med massa fel på även om detta var litet så tyckte jag de var värt att gå tillbaka och få en helt felfri väska! Men det är en sak jag hatar med butikstjejer och det är att dom blir så jä*la dryga såfort man kommer och påstår att något är fel! KUNDENS ORD ÄR LAG ELLER HUR?
Nej men det som hände var att jag kliver snällt fram till kassan med väskan som jag ordentligt stoppat tillbaka i sin förpackning samt tömt den och fixat. Egentligen behöver jag inte göra det eftersom väskan är defekt och ska inte säljas vidare, men jag var snäll och gjorde så ändå. Attityden jag möts av är följande:

Jag- Hej, jag är här för att byta/reklamera väskan jag köpte hos er i Lördags, då jag hittat en mindre defekt på den.

Tjejen bakom disken- Okej...(Börjar pula fram väskan ur förpackningen)

Jag- Ja jag skulle villja byta denna pga denna defekt (visar felet)

Tjejen- hm okej...(kollar lite på väskan och går och hämtar en ny)

Hon fortsätter sedan med att kolla igenom hela väskan för att se fler "fel på den" eller nått och säger sedan.

tjejen- Du har använt den eller hur?

Jag- ja jag packade den (lite vitlögn hade den ute en kväll men den vart inge förstörd av det)

Tjejen-Du får inte byta om du använt varan då kan jag inte sälja den (???)

Varför ska hon sälja den om det är FEL på den? Ska hon lura en annan stackars kund då eller? varan är ju defekt alltså ska den inte säljas!

Jag- Men jag har bara packat den sen såg jag att den var defekt! (arg röst)

Tjejen- hm...(tar den nya väskan och stoppar ner i min påse)

Jag- Tack så mycket HEJDÅ!

ASSÅ vad är de för attityd? Ett så är det upp till mig om jag vill byta varan eftersom de är 7 dagars bytesrätt, man får inte byta en använd vara men jag skulle inte BYTA jag skulle REKLAMERA väskan det var ju fel på den!
Varför i hela världen spelar det då för roll om jag använt den lite? Dom får ändå inte sälja den om det är FEL på varan!

Så nu vet ni det iaf OM ni ska köpa en vara från Friis&Company så tänk på att dom kanske säljer ut varor som är defekta som andra har lämnat tillbaka =)

Tack för väskan köper aldrig nått där igen.



Efter stan iaf så blev det gymmet och efter det var jag typ hyper aktiv haha. Man blir så pigg av att träna. Imorgon ska jag och älskling ut och springa igen, är verkligen duktiga!
Har sedan kommit hem, duschat, städat lite, tagit fram den nya väskan och fixat med den, putsat mina nya stövlar<3 och sedan satt mig här!

Och nu ska jag ner i sängen så jag orkar vara hyper imorgon med!


Love minna

HÄR ÄR BILDERNA!


Shoppingen!


- Foundation från Makeupstore. Dessvärre inte så bra men men...
- Snygga stövlar från Bianco 700:-



- Väska från Friis&Company, 700:- ÄLSKAR DEN!



Natta och Jenny gör sig fina!


Påväg till festen!



Färdig för party!

haha fler bilder blev det inte för min del. När vi kom fram var det party så glömde helt bort kameran. Men natta tog lite sen får vi se om jag får fram från andra annars så var kvällen iaf lyckad =)

Nu ska jag se Hitch med Will Smith på Kanal 3!

Love minna

UGGS ELLER INTE UGGS?



Det är frågan...

Själv har jag haft något emot dessa skor ett tag nu men har svårt att besluta om jag älskar eller hatar skomodellen? Ett par skor som ser ut som ett par enorma tofflor? Eller snygga stövlar?
Rycktet om dessa skor har ju spridit sig som elden och nu ska alla ha dessa. En del är emot andra för men fler och fler bli för. När vintern närmar sig så kan man iofs inte neka till att desa stövlar gör så man slipper frysa om dom små fossingarna för dom är ju fullproppade med gosigt ludd och håller dina tår varma och torra!
Om jag skulle köpa ett par av dessa så skulle de ju vara ett par svarta. Det beror på att jag har svårt att inte matcha haha. Min vinterjacka är ju svart samt dom flesta skor och väskor så ett par bruna skulle ju sticka ut lite mycket. Dom svarta tycker iofs jag inte ser lika mycket ut som ett par jätte tofflor heller. Skulle även ta den lite högre modellen också det pga toffel kännslan jag får.



Priset på dessa är 499:- ett pris jag kan leva med för dessa. Ej äkta då såklart men ser ju nästan precis lika dana ut.
Vill du ha dom gå till din närmsta EUROSKO butik =)



fann även dessa lite dyrare men med vitt foder.
(klicka på bilden för förstoring)

Love minna

BAKIS? YES I`M.

Hej hopp!

Här sitter jag hemma vid älsklings dator och väntar på att han ska ha hjälpt sina föräldrar med vad de nu är han ska göra så vi kan åka och handla middag. Har iofs precis stigit upp och ätit en stor frukost haha men måste iaf planera middagen nu.

Hur var gårddagskvällen då? Jo den var verkligen super trevlig! Kände inte många där, eller kände igen gjorde jag en hel del folk från min gymnasie skola men inga man umgåtts med. Men kvällen blev iaf lyckad. Var hemma hos Linns mamma som bor i ett typ radhus/lägenhets ställe. Var en hel del folk och en hel del drickande och pratande. Senare på kvällen blev de mer röjj haha och typ alla var på dansgolvet. Många gillade min "kärleksdrink" som vi fint döpte den till. Nämligen en grogg på Absolut vodka, cassis nour FUNLIGHT samt sprite och små söta isbits hjärtan från Linn haha! Så den bjöds runt lite överallt. Blev väl lagom med dricka men är förstås bakis idag men de tillhör. Kvällen slutade iaf runt 03.00 då vi blev tvugna att stänga av musiken pga klagomål! Så älskling kom och hämtade mig, Natta och Jenny.
Tack för en trevlig kväll!

(Bilder kommer senare ikväll då jag inte har med mig USB sladden till kameran)

Hoppas eran Lördag var lika lyckad =)

Love minna

SNART IVÄG!

Hejhej!

Är hemma hos Natta nu med Jenny. Snart iväg till bussen och sen blir det party. Skulle bli en del folk så hoppas de ska bli lyckat. Va istan nu idag på dagen och shoppade en hel del! Blev en väska från Fiis&Company super fiiin, sen stövlar från Bianco och smink från Makeupstore. Så nu måste jag hålla i pengarna ordentligt! Bilder från ikväll och shoppingen kommer imorgon. Älskling hämtar oss ikväll så ska sova hos honom sen.

dax att dra iväg ha en trevlig Lördag!!

Love minna


Stan & utgång

Hejhej!

Blir ett snabbt inlägg då jag strax ska iväg in till stan med älskling och köpa hans jacka samt kolla på jeans och småsaker till mig!

Gårddagskvällen var trevlig. Blev middag och en massa prat kom hem runt halv ett och somnade obedelbart haha.
Senare ikväll ska jag hem till Natta där även Jenny är. Vi ska förkröka och fixa oss och sedan ska vi hem till Linn på hemmafest. Hon hade tydligen fått FF. Så sedan lär vi bli där hela kvällen.Får hoppas de blir lyckat.



Gårddagens outfit, hatar mig själv på bild blöö!

- Väska, WEDINS.
- Jeans, CUBUS.
- AA fodral.
-Kofta, CUBUS.
-Pumps, Dinsko.
- Skinjacka,VIVALDI.



Nu drar jag trevlig Lördag alla!

Love minna

Middag ikväll.

Äntligen fredag igen, vad skulle man göra om man inte hade underbara helger att längta till? Det gör så man har något att se framemot och då orkar man med att jobba hela veckan!

Har inte haft tid/ork att skriva blogg på någon dag. Men nu är det ju helg så nu har jag tid och när jag sovit ut imorgon har jag ork med hehe. Denna vecka har jag och älskling varit duktiga. Har ju pratat länge om att komma igång med träningen men har inte blivit av. Men nu tog vi oss i kragen och har satt igång ordentligt. Gymmade Måndag/Onsdag och joggade igår så nu har man träningsvärk haha. Nästa vecka ska jag köpa gymkort sen boka tid till Body Pump pass samt spinning. Har även blivit bättre på vårat snask ätande så det här ska gå bra!
Igår lyckades jag göra en riktigt pinsam grejj på jobbet under lunchen. Hade som vanöligt dukat fram ett glas med vatten vid min plats samt tagit dagens Aftonbladet och stog och väntade på att micron skulle bli klar. När maten blivit varm tog jag den och gick bort till min plats, drog ut stolen och PANG! Hela stolen ramlar isär under mig HAHA. Alla i fikarumet typ flög upp av braket. Själv satt jag där på golvet och såg ut som ett riktigt frågetecken! Stolens ena framben samt bakben hade ramlat loss från stolen så den föllsamman, så typsikt att det ska hända just mig(?) som tur var skadade jag mig inte haha men nu hoppas jag att dom byter stolar så man slipper bli sittandes på golvet under lunchrasterna!

Ikväll ska jag och älskling på middag hos min pappa. Var ett tag sedan nu så ska bli trevligt. Lär få berätta om resan igen och såklart äta god mat. Min pappa är en riktig höjdare på att laga mat! Senare åker vi hem till mig och sover länge!
På Lördag ska jag och älskling in till stan och köpa en höstjacka han velat ha. Har fortfarande inget planerat inför kvällen men blir antingen filmkväll hos Sandra eller utgång med Natta mfl.

Nu måste jag springa och sminka mig så vi inte blir sena.



Ha en trevlig Fredag.

----------

Har ingen lust att skriva just nu men nu skriver jag iaf det. Inget speciellt har hänt, trött bara och massa jobb.

Fredag imorgon ÄNTLIGEN!!!!








Thailand07...saknade är fortfarande stor!

MÅSTE SPRINGA!

Hej hej!

Då var man hemma igen efter första arbetsdag efter semestern. Var sjukt segt att ta sig upp imorse när väckarklockan ringde. Snoozade en hel del haha. Gjorde ju inte saken bättre att det ösregnade ute så man hörde vattnet slå mot fönstret...uuuhh ville bara dyka djupt ner under det varma täcket (men det gick ju inte)
Dagen gick iaf relativt snabbt även om de var lite körigt på jobbet och lite krongligt att hoppa in sådär efter att ha varit borta men kom iaf snabbt in i allt igen så nu känns det knappt som man haft någon semester.
Pratade även med chefen idag och det ser ut som om jag har jobb året ut och det känns faktiskt skönt! Då kan jag koncentrera mig helt på körkort och så och sedan börja plugga till våren. Vet inte helt än vad jag vill men om de inte skulle bli plugg ska jag iaf söka nytt jobb då. Men chansen att få något ökar om man haft längre anställning tidigare så jag tar detta som en erfarenhet, även om de inte är vad jag vill jobba med resten av livet. Alla måste ju börja någonstanns!
Nu ikväll blir det lugnt. Älskling har kommit hem från jobbet så vi ska laga middag och sen MÅSTE vi ut och springa så ska försöka tagga till! Vet att jag mår bra och är stolt efteråt men måste ta steget utanför dörren först bort från TV och dator! Efter löpningen ska vi tillsammans försöka skriva ihop ett bra CV åt älskling som ska söka nytt jobb, sen blir det antagligen sängen så man orkar imorgon med!

Med tanke på att jag antagligen har jobb hela hösten är det inte helt omöjligt att det blir flytt snart. Är super sugen på att få flytta hemifrån bara jag och älskling, renovera och fixa till så vi får det som vi vill ha det! Självklart kommer de ta  tid men tillenbörjan vill jag ha ett eget ställe där vi bor utan föräldrar! Men först ska älskling få ett ordentligt jobb haha.

          
Hittade en bild på oss från helgen innan vi åkte utomlands haha! jag, Malin, Sandra, Jenny och Natta på The Ice!

Dax att laga middag, förresten jag är på skit dåligt humör BLÄÄÄÄ!

Love minna

STAN & TRÄNING

hej hej!

Hoppas allt är bra, med mig är det iaf helt okej. Är lite trött bara men annars så mår jag bra. Idag var jag somsagt ledig. Älskling skulle ha åkt till jobbet imorse men sjukskrev sig istället och låg kvar i sängen med mig. Gick upp runt 08:30 och tog en varm skön dusch, fixade mig och fick sedan skjuts till Huddinge C där jag tog sällskap med Malin och Sandra in till stan. Där vandrade vi runt ett tag och snackade. Köpte det nya tereminskortet idag *suck* sjukt dyra priser SL har. Så nu måste jag spara in ordentligt. Ska även köpa gymkort men har inte bestämt mig än vad jag ska ha. Antingen 6 månaders kort, 1 månadskort eller klippkort. Vet ju inte när jag flyttar hemifrån så vet inte om jag kommer vara kvar på samma gym i 6 månader så det lutar mer åt 12 gångerskortet så får jag fylla på efterhand som jag tränar.
Var iaf inne i stan ett tag och fikade och dom berättade allt från Bulgarien resan som verkade varit lyckad. Lite mer party över den resan än min och älsklings haha kan man ju lugnt säga!
Tog sedan tåget tillsammans och älskling plockade upp mig igen i Huddinge C. Ingen av dom två är sugen på att festa ett tag framöver medans jag vill parta, inte så konstigt iofs jag har inte festat galet på hundra år känns det som! Men vi får väl se vad man gör nästa helg. Pratade iaf om att ta en filmkväll snart och se skräckis alltid lika kul =)
Efter stan så åkte jag och älskling och gymmade. Var även det hundra år sedan så kände verkligen hur man tappat kondisen. Men ska gymma imorgon igen och ska även ta mig ut och springa några dagar i veckan samt gå på Body Pump pass och Spinning. Body Pump är grymt tungt men det tar som tusan och Spinning är super kul med bra musik!
Tog deras schema över passen så ska planera in så jag  fösöker gå samma tid varje vecka! Ska även boka tid för ansiktsbehandling har övertalat älskling att gå med mig hihi så ska göra det tillsammans denna vecka eller nästa!

Känner ni igen spelet?


Men nu ska jag spela RollerCoaster Tycoon 2 haha har blivit helt beroende. Det fanns på ett internet café på Samos så jag och älskling började spela. Sen brände han som hade stället en kopida åt oss så nu kan vi spela hemma! Kommer säkert tröttna snart men just nu är det sjukt kul!

Love minna

RSS 2.0