Skolan kanske var lätt iaf!

Hej där.

Ännu en arbetsdag är över och det är alltid lika skönt att få komma hem och lägga sig i soffan. Imorgon kommer det bli extra körigt så är bäst att sova ut ordentligt inatt. Har inte hänt mycket sen jag skrev sist. Har blivit väldigt duktig hela veckan har jag ätit nyttigt nyttigt. Massa sallad och frukt känns skönt har ätit alldeles för mycket skräpmat den senaste tiden. Har även börjat ta tag i träningen. Var och gymmade igår och idag är det världens träningsvärk usch vilken dålig form jag är i. Nej så det ska ändras på Fredag blir det gymet igen stenhårt! Imorgon är det VIP kväll på TOPSHOP med 20% rabatt yes. Ska dit med Malin och Sandra trevligt att hitta på något annat sådär en vardagskväll innan Fredag. Har tyvärr inte fotat resten av shoppingen från i Lördags men tänkte fixa det snarast samt även det jag förhoppningsvis hittar imorgon ihi!

Men nu ska jag springa vidare. Det suger att älsklings internet laggar annars kunde jag uppdatera oftare. Har ju inte varit hemma sen i Måndags hm.

Sköt om er!

image512

bloggtorka igen!

Hej där!

ja nu har jag haft fullt upp igen och då kommer tyvärr bloggen i sista hand. Tyvärr funkar ju inte älsklings internet så bra därför är det svårt att skriva hemma hos honom. Annars hade jag uppdaterat bättre. I vilket fall så har det hänt en hel del. I Fredags var det jobb hela dagen och sen på kvällen var älskling och jag hemma hos mig och njöt av att helgen äntligen hade kommit. Gick och la oss tidigt för att orka upp på Lördagen. På Lördagen gick vi upp ganska tidigt och gjorde oss iordning. Åt frukost i lugn och ro och sedan ringde Sandra. Jag och älskling hade planer på att dra in till stan och Sandra ville även hon åka in så då beslöt vi att alla tre kunde mötas upp och ta sällskap där inne. Så efter att vi gjort oss iordning lämnade vi bilen hos älskling och mötte Sandra på tåget. Sedan åkte vi in till stan och där var vi i fyra timmar. Var härligt väder och hittade en klänning, topp, linne samt smycken hihi! Gick även och åt på MAX. När affärerna började stänga åkte vi hemåt. Jag och Sandra hade bestämt att vi skulle ut på krogen senare på kvällen så vi skiljdes åt en stund för att göra oss iordning och vila lite. Runt 21.30 åkte jag och älskling hem till Sandra igen. Där var även pernilla och Philip men dom skulle inte med ut. Jag och Sandra förkörkade ett tag och sedan bar det av in till stan. Hade en riktigt trevlig kväll. Möte på ett lag hockeykillar som firade på samma krog vi var på haha. Riktigt trevligt. Dansade en hel del och drack även en hel del (fast det bjöds vi på ihi) runt 02.00 kom älskling och hämtade hem oss igen. Alltid kul med en lyckad ute kväll!

image510

I Söndags var det lugnt. Firade mors dag så åkte förbi mig så jag kunde lämna över mammas present som jag köpt i stan på Lördagen. Hon fick ett smycke skrin perfekt att ha med sig i väskan när man reser och liknande och även en blomma. Resten av kvällen spenderade vi hos älskling. Där grillade vi och hans syster samt svåger kom på besök. Väldigt mysigt väder så vi satt ute. Kändes verkligen som sommar!

Nu är det Måndag igen och det känns deprimerande. Men måste ju stå ut. har stor lust att ringa mitt förra jobb och fråga om jag får komma tillbaka. Är så otroligt tungt där jag jobbar nu men det finns ju andra posetiva sidor med det. Bla högre lön och annan personal som är lite yngre och roligare att jobba med (även trist att lämna Malin). Det värsta är ju att man får så ont i ryggen och vill verkligen inte slita sönder mig redan i 18:års ålder. jaja jag ska vara kvar ett par veckor till men har tänkt att om jag inte orkar så ska jag inte jobba kvar där efter Greklands semestern.



En av mina nya toppar den jag hunnit fota!

Ska även försöka börja ta tag i tränandet nu haha vet inte hur jag ska få mig själv taggad till det men vill verkligen börja igen. Har börjat lite lite att ändra mat vanorna idag åt jag tex bara sallad och en köttbit till lunch samt pastasallad med avokado till middag som jag även ska ha i matlåda imorgon. Men man blir inte smalare bara av att äta bra. Fast jag och älskling suger på att tagga varandra skulle behöva någon som drog iväg mig och tvingade mig träna istället för någon som säger att jag inte behöver och att det är mysigare hemma!

Veckans schema:

Tisdag- Jobba 07.00-16.00. e.f ledig med vila.

Onsdag- jobba 07.00-16.00. e.f gymma.

Torsdag- jobba 07.00-15.30 senare på kvällen är det shopping night på Top Shop 20% rabatt för dom inbjudna. Sandra böd med mig då hon fick ta med två kompisar till shopping kvällen!

Fredag- jobba 07.00-15.30. Alt. stan efter jobbet.

Lördag- LEDIG, tjejkväll!

Söndag- LEDIG inga planer!


Men nu måste jag göra mig iordning för sängen igen så man orkar upp imorgon!
image509

omklädningsrum (?)

Hej!

Gud vad jag är mätt. Har ätit en massa nu haha inte bra eftersom jag skulle sätta igång med gymmandet idag. Men varken jag eller älskling var taggade så vi åkte hem och beställde pizza. Haha kommer gå så bra för oss två. Båda är lika lata och älskar god mat så. Än såläge är man ju inte tjock men man mår ju fortfarande bäst av nyttig mat och träning. Men jag ska sätta igång! Måste göra det även fast man är helt slut efter jobbet.
Förövrigt har dagen varit bra. Kom i tid imorse då allt rullade på som tur var. Slitigt som vanligt men dagen gick iaf relativt fort. Var lite kul i slutet av dagen då jag och Malin skulle till omklädningsrummet och byta om så var det tydligen uppbokat för massage (?) Ingen hade sagt detta till oss och vi är typ dom enda som använder oss av rummet. Blev riktigt irriterad på massören som stod och knådade på en gammal tant. Hon verkade väldigt förvånad över att någon använde omklädningsrummet till att byta om i för tydligen hade det aldrig hänt att någon kommit in under hennes pass. Men jag och Malin har ju våra saker där så vi var tvugna att komma in. Medans vi stod och bytte om höll massören på att giddra med oss om varför vi va där och tjatade om att ingen brukade komma in. Och vi förklarade att alla andra skåp redan  var upptagna. Men varken hon eller tanten ville lyssna. Sedan började tanten gnälla om att tänk om det varit en man som kommit in haha det roliga är ju att det är tjejernas omklädningsrum, så risken är ju inte så stor. Äh vart verkligen irriterad ingen kunde bara acceptera att vi var tvugna att byta om. Men nu vet vi iaf att varannan vecka på onsdagar är det massage där och för att slippa någonsin se massören igen med sin dryga pipiga röst. Så kommer vi tömma skåpen på fika rasten. Inte kul men blir ju tvugna. Korkat att ha det enda omklädningsrummet uppbokat för massage när vi måste byta om. IQ nivå 0!

Nu har jag iaf precis duschat och älskling hoppade in efter mig så han står där nu. Kommer snart gå och lägga oss för att orka upp imorgon. Men nu är det bara två dagar kvar sen är det helg! Tyvärr så såg jag att min lön inte kommer in förrens efter helgen hm...så får hålla i pengarna en helg till. fast något kul lär vi hitta på!
Önskar att värmen kunde komma tillbaka nu ordentligt vill verkligen ha sommarkläderna igen.

image507

image506

innebörden i ordet jobba!

Ja nu först börjar man förstå innebörden i ordet jobba. Såklart för att det är JOBBIGT! Har ont i båda axlarna av för tunga lyft samt är trött som satan. Men så fort man känner för att springa hem och skita i allt så tänker man på lönen som kommer in på kontot i slutet av månaden och den är inte liten hihi. Ne så jag kämpar mig genom dagarna. Funderar ibland på mitt förra jobb, de va lättare och uppskattar nästan det man gjorde där jämfört med vad jag gör nu. Men lönen här är betydligt högre och det är bra med andra erfarenheter. 
I vilket fall. Dagen var okej. Älskling kom och hämtade mig och Malin efter jobbet. Så slapp bussen! Nu när jag ändå nämnde bussen så hatar jag SL om inte ännu mer nu och det ska jag säga er beror på att imorse flöt allt på hur bra som helst för mig och tåget var i tid. Men när jag kliver av tåget så får jag ett SMS:s av Malin där hon skriver att en buss redan har åkt (?) våran buss ska gå 35 men denna åkte 28. I vilket fall så skyndar jag mig och hoppas att det var en sen buss, och det var det. Men när jag nästan är framme så åker den andra bussen också den för tidigt. Den lämnade stationen redan 32 istället för 35. Så där står jag helt galen av ilska och fattar ingenting. Inte ens när man är i tid får man komma i TID! Fick snällt vänta på den tredje bussen som inte gick förrens 44 *jippie* om bussen åker tidigare imorgon så kommer jag inte vara snäll mot busschafören på bussen efter! Är inte kul att komma sent till jobbet hela tiden, vill ju inte bli sedd som tjejen som alltid rusar in på jobbet i sista sekund.

Imorgon blir det jobb igen sen på kvällen ska jag sova hos älskling. Då kan vi gå upp lite senare på morgonen då han bor närmare mitt jobb samt hans eget. Efter jobbet ska vi två gå och gymma haha. Var ett bra tag sedan jag gjorde det men nu ska jag ta tag i det igen. Så Måndagar och Onsdagar ska det tränas. Känns alltid skönt när man kommit igång men nu innan är det tung haha. Lär inte bli så kul med träningsverk på jobbet heller!

Om en halvtimme börjar Desperate housewifes som jag älskar, missa inte! Kanal 5 klockan 21.00. Efter det blire sängen.

image504

Blev helt kär i denna bikini från http://nelly.se verkligen underbar. Älskar bikinis tröttnar inte på dom! Sen vill man ju alltid vara hetast på beachen!

image505

livet leker just nu!

Hej alla där!

idag är det Måndag, det vet ni säkert redan. Ännu en dag på jobbet har flytit förbi relativt snabbt faktiskt. Ibland försvinner bara tiden. Speciellt om man har något att göra hela tiden. Var inte allt för körigt på jobbet ganska lagom. Precis så man inte blir sliten men ändå så tiden rullar. Har börjat trivas bättre fast fortfarande svårt att komma in i "gänget" men de släpper nog när fler sommarjobbare kommer om några veckor. Ska bli kul att jobba bland fler ungdomar i min ålder. Solen tittade fram idag och det piggade upp en lite från helgens piss väder. Älskling sov hos mig igår så fick skjuts till bussen imorse. Var skönt att slippa gå och stå och vänta på den. Kommer även få skjuts ner till stationen imorgon då han kommer hit om en liten stund. Eller hoppas iaf att det blir en liten stund han hade lite att göra men jag är super hungrig och vi ska laga middag tillsammans. Så förhoppningsvis kommer han snart haha. Kvällen blir sedan lugn, komma i säng tidigt var ganska trött imorse då vi somnade lite sent så ska försöka ligga i sängen runt 22! Duschade även precis och målade naglarna. Är så skönt att fräscha upp sig efter en arbetsdag. Det är nog vid sånna här tillfällen som man njuter mest av att stå i en varm dusch och bara stressa av. Fast bäst är det ju att duscha dagen efter en ute kväll haha. Brukar ju känna sig något skabbig då!
Om några dagar är det löning och det behövs verkligen nu. Börjar krisa lite på kontot fast har ändå varit någorlunda duktig på att hålla i pengarna enligt min åsikt. Så till helgen kanske det blir utgång om alla är taggade det vill säga. Själv är jag mittemellan alltid kul med en ute kväll fast slappa hemma efter en lång arbetsvecka med film och mys är inte fel det heller! Så får se vad man får lust med. Men nu ska jag inte babbla om helgen för det är lååångt dit. Men iaf som sagt man lever ju ändå för helgerna!

Hittade en kul sak som ni kan göra om ni har tråkigt. Inne på http://tiffany.com kan ni göra ett eget halsband eller arband. Dom har verkligen underbara smycken där och helt äkta. Därför ligger ju priserna på det dom gör också.
Gjorde själv ett sött armband!

image495

Supersöta små guldhängen. Och jag har valt alla helt själv. Mest av allt gillar jag cupcaken otroligt söt!

image496 
Älskar den även i silver skulle verkligen villja ha ett halsband med ett så gulligt hänge som denna cupcake.


                                                                CUTIE!

image497

Hittade den här klänningen på http://Ellos.se som jag vart helt kär i. Tyvärr finns den inte kvar i min storlek *snyft* skulle vara super söt i sommar med vita ballerina skor och min vita sommarväska!

Nu ska jag ringa älskling och fråga vart han tagit vägen. Vill ju gärna ha mat idag iaf!

image498

fia med hutt!

Hej.

Nu är ännu en helg snart över och imorgon är det början på en ny lång kämpig arbetsvecka. Än så länge så saknar jag inte att åka till skolan iaf. Känns ju bättre att även om man sliter så tjänar man ju åtminstone pengar. Så det gör en mer taggad. Igår var det inflyttningsfest hemma hos Sandra. Hade tänkt dra ut på krogen men vi hade det så trevligt hemma hos henne så det kändes inte nödvändigt. Kom dit runt 18.30 och åt middag. Sandra bjöd på Tacos som är super gott. Började sedan förkröka. Körde några leker som "jag har aldrig" samt spelade Fia med hutt haha. Båda lekarna gör att man måste supa en hel del. Senare på kvällen kom det över lite annat folk. Och då körde vi "jag har aldrig" igen om du inte vet hur den går till så går den ut på att en person säger tex " jag har aldrig ljugit för en vän" och då ska du dricka om du har gjort det. Sedan kan man hitta på vad som helst. Mesta dels så frågar man ju saker som är lite mer intima haha och får veta en hel del som man helst inte hade velat veta. Men det var mycket trevligt. Dansade sedan en hel del och Malins stero kom till användo. Åkte hem runt 01.00 var skönt att komma hem någorlunda i tid ska ju inte vända på dygnet helt. Så imorgon ska man upp och jobba igen. Längtar helt galet till Grekland. Ska dit två underbara veckor efter midsommar åhh vill ligga på stranden nu och gå och strosa runt i stan och shoppa billiga kläder och äta god mat! Men det dröjjer 5 veckor till sen lämnar jag det här skit vädret. Men oftast när jag åker utomlands så blir vädret perfekt här hemma haha så ni kommer nog ha det varmt då ni med.

Fotade lite bilder igår på linnet jag köpte!

image491

- Linne med Pip tryck, BIKBOK 149 kr!

 

Linnet fick jag i en söt påse även den med Pip på hihi, samt mina tre par strumbyxor!

image494

Ingen vitvecka.

hej!

Sitter hemma hos älskling nu i hans knä och skriver i bloggen. Kom precis hem från Farsta C och ja jag shoppade. Så det här med vit vecka funkade inte bara nästan haha. Köpte ett linne med den lilla fågeln PIP. Otroligt söt älskar det. Var lite längre också så man kan ha det till bara svarta strumpbyxor och skinnjackan samt höga pumps! (bild kommer) köpte även 3 par strumbyxor det var REA på Lindex ta 3 betala för 2 och det behövs alltid. Lyckas ju ha sönder mina hela tiden. Men men...ikväll ska vi till Sandra på taco middag och sen förkrök hi. Ska pröva hennes spel fia med hutt. Senare kommer vi dra in till krogen och festa hela natten. Älskling är iaf gullig och hämtar oss sen inne i stan när vi har tröttnat. Så kommer min Lördag se ut. Men nu ska jag upp och duscha och göra mig iordning sen ska jag fota min outfit till er. Sen åker vi till Malin och hämtar henne samt sterion som vi ska ha hos Sandra. Inget fökrök utan musik!

Ha en underbar Lördag kväll!

image490

lever för helg!

Det finns ingenting som är bättre än att vakna upp en arbetsdag och veta att just idag är det Fredag så om jag står ut hela dagen är jag ledig i 2 dagar. Och idag är det den dagen nämligen Fredag. När man jobbat en lång vecka och det känns som dagarna aldrig ska ta slut så lever man verkligen för helgen. Så nu sitter jag här vid datorn ny duschad och glad. Självklart trött men eftersom man vet att man är ledig imorgon så behöver man inte stressa i säng. Älskling har kommit hem och står i duschen. Så då passade jag på att sätta mig här. Han kom till jobbet idag och hämtade mig och Malin. Verkligen skönt att åka bil och slippa trängas på bussen. Vill verkligen ta körkort nu men måste ta mig tid till det. Är alltid så avundsjuk när man ser folk åka i sina varma bilar på morgonen och man själv skyndar till bussen som ändå alltid är sen.
Ikväll blir det lugnt. Kanske skulle hyra en film men vet inte om jag orkar klä på mig nu efter duschen. Så får se om vi nöjjer oss med TV:en och varandras sällskap. Imorgon ska vi sova och ta det lugnt. På kvällen blir det inflyttnings fest hemma hos Sandra. Kommer nog bli trevligt. Kanske drar ut på krogen där senare på kvällen men de var inte helt bestämmt. Får hoppas vädret är fint iaf.

Ha en fortsatt trevlig Fredagskväll alla nu kom älskling ut ur duschen så ska vara lite social!

image489


SL är mitt hatobjekt!

Hej på er alla.

Torsdag kväll och imorgon är det sista dagen på den första veckan. Idag har det varit mer slitigt än någonsin, börjar inse vad det är man har gett sig in på. Idag var det så kämpigt att jag faktiskt har börjat uppskatta jobbet jag hade tidigare. Kan nästan säga att jag längtar tillbaka, men det kan ju vara från dag till dag. I vilket fall så tänker jag inte ta några förhastade beslut, nu har jag det här jobbet så ska ge det en ordentlig chans. Man ska inte börja kasta bort jobb ska istället vara tacksam för att man har något. Fast ibland måste man ju få gnälla då fötterna värker så man skulle villja börja gå på händer och man känner sig som en skruttig gammal kärring i kroppen. Dagen började inte så bra heller. Kom upp i tid och allt och bussen kom även den i tid. Däremot så var det signalfel som alltid i pendeltågstrafiken så fick ta extra bussar halva vägen. Det gjorde att jag åter igen kom lite sent. Verkar inte som min nya chef vet vad SL innebär för hon rycker mest på axlarna och uttrycker en min som säger "du kan bättre, kom i tid". Saken är ju den att jag har ju planerat allt så bra. Om bara SL kunde sköta sin del så kommer jag beräknat 15 min innan jag börjar. Kan ju inte ta en halvtimme tidigare buss bara för säkerhetsskull. Orka sitta på jobbet 45 min innan man egentligen börjar. Så SL nu får ni skärpa er vill göra ett gott intryck nästa vecka! Ni är verkligen mitt hatobjekt.

Så dagen har alltså bestått av stress,stress, fika, stress och stress haha! Men imorgon är det Fredag och sen helg wihoo! Längtar efter att få sova läänge och bara ta det lugnt. Älskling muckar också imorgon. Kan inte fatta att vi har klarat dom här 10 skit månaderna med veckor från varandra ibland. Ska bli så skönt att ha han hemma här i vardagen. Får väl bara hoppas att man inte tröttnar på varandra när man börjar umgås mycket. Men just nu är jag bara glad över att han ska vara hemma från och med imorgon!

Jaja inte mycket mer att säga. Hoppas ni hade en bättre dag än min. Är verkligen på party humör dessutom får hoppas det blir lite drag på inflyttnings festen på Lördag hihi!

image472

Min frukost som jag hann köpa på pressbyrån i väntan på bussen!

image473

Yäyä this is life!

hej hej!

Då var man vid datorn igen denna gång Onsdag kväll. Är ganska sliten och fötterna värker verkligen uhh. Dom skorna vi har på jobbet är inte direkt bekväma får så jäkla ont men man måste ha dom så får stå ut. Dagen har varit okej inte hänt mycket. Börjar komma in i jobbet mer och mer känns skönt. Hatar att vara nybörjare blir så frustrerad när jag inte kan saker. Men man lär sig och dom på jobbet är så gulliga och förklarar och springer och hjälper en när man får panik för man inte fattar något. Imorgon blir det lite körigare men det ska nog gå bra. Längtar efter helgen nu verkligen. Kommer leva för helgen framöver har bestämt att jag ska sova på Lördag sen får resten vara haha. Har börjat känna av lite shopping abstinens nu. Ser så söta saker överallt men ska spara pengarna. Fatta hur mycket pengar man skulle ha om man låtit bli att köpa allt jag köpt den senaste månaden. Måste lära mig att inte slösa bort allt i början av månaden. Blir ju avskräckt när man ser på program som lyxfällan så vill jag verkligen inte bli! Får helt enkelt se till att skaffa mig ett jobb fär man tjänar mycket så man har råd med mycket hehe. Skulle ju vara hemskt om man bodde ensam och var tvugen att leva på nudlar nästan hela månaden för att man shoppat upp alla pengar. Men för att sukta er och mig så har jag hittat lite nätshopping som jag dräglade över och vill beställa. Som tur var så är dom flesta av sakerna över min prisklass heh så lät bli!

image468

Sött armband som Malin skulle vara tokig i. Hon som älskar giraffer. Kommer från Kyssjohanna.se!

image469

Underbar jordgubbe även den från Kyssjohanna.se finns i 6 olika färger! Stor och verkligen otroligt söt.

image470

Så söt lång tröjja med guldknappar på höften love it! Kommer från Glitzy.se. Perfekt i sommar!

image471

Ett vill ha!

image466

Vill verkligen ha den här klänningen från Gina Tricot. Har den redan i Svart men älskar den så himla mycket så skulle villja ha den i vit med. Är så otroligt kär i småblommigt och den är perfekt på sommardagar. Bara att dra på sig. Man känner sig som en söt liten sommarflicka haha.

image467


Ännu en dag i vardagen.

Ja då var ännu en dag på det nya jobbet över. Dagen var lättare än igår men är lite rädd för att man ska tröttna snabbt, brukar göra det på jobb. Det är synd att de inte kan vara någon variation men de måste gå. Trivs fortfarande helt okej. Tyvärr blev jag dessvärre sen idag då min buss vägrade komma imorse. Kändes inte kul att komma sent på andra dagen men man kan ju inte rå för att SL alltid är försenade. Med tanke på kollektivtrafik är det alltid lika kul att sitta på pendeltåget och lyssna på folks disskutioner. Idag fick jag höra en killes livshistoria. Om hans fru som är otrogen med sitt ex, hur han bor, hur många barn han har samt att han tidigare har varit alkoholist men nu blivit bra samt en hel del annat haha! Och ändå talade han inte ens med mig. Men har man ingenting för sig kan man alltid spetsa öronen liten. Han satt ju ändå precis bredvid mig, var svårt att inte höra. I övrigt har inte mycket hänt. Är ledsen över att vädret har blivit sämre fryser ihjäl ute. Vill ha tillbaka sommar värmen hatar att frysa finns inget värre. Än så länge har jag hållit min vita vecka och inte shoppat något alls. Är bra att man är trött efter jobbet känner sig inte taggad att åka och gå i affärer när fötterna värker så.
Imorgon är det ännu en dag på jobbet. Skönt ändå att ha kommit in i vardagen. Skulle ha haft ångest om man bara suttit hemma och slappat nu känns det iaf som man har ett liv. Älskling firar att dom muckar på fredag ikväll. Så dom ska ut på krogen. Tyvärr är det ända borta i Uppsala annars hade jag gärna följt med!
I helgen ska Sandra ha inflyttnings fest. Ska bli kul kommer en del folk hem till henne. Så blir iaf party i helgen hihi!

Ja har inte så mycket mer att tala om utan att det blir en massa babbel haha, men vardagen är ju ändå ganska trist eller hur? inte så kul att läsa. Fast kan ju berätta att jag tittade i min första porrtidning idag om det är intressant vet jag inte. Nej jag har faktiskt aldrig läst en porrtidning har inte haft någon anledning att göra det. Men det här var en äkta sådan och fy vad äcklad jag blev. Fattar mig inte på killar som tänder på att se en hel A4:a täkt av en tjejs könsorgan. Och att brudarna kan sitta och sära på benen inför en kamera äcklar mig. Jag och Malin har ganska kul åt dom där tidningarna på jobbet. Man tycker ju att man kan välja söta tjejer till en porrtidning ,fast ändå killarna kollar nog inte så mycket på ansiktet iaf tror jag...hoho hade iaf ett gott skratt åt den där tidningen och nu vågar jag inte titta i någon sån mer. Alldeles för snuskigt för min smak.

image464

NO TO PORN!


image453


Nya jobbet!

Idag var första dagen på mitt nya jobb! Där ska jag spendera hela denna sommar haha.
Kom upp i tid imorse och kände mig relativt pigg. Är ju van vid att gå upp 04.15 i mitt andra jobb så 04.50 var inga problem. I Älvsjö mötte jag upp Malin och tillsammans åkte vi sedan bort till jobbet. Väl framme fick vi skor samt kläder som var tryckta med företagets logga. Otroligt trevlig personal och kändes inte alls drygt. Tror nog jag kommer trivas bra där. tiden gick snabbt och på lunschen satt jag och Malin med Jessica oxh theres. Snackade om Bulgarien samt vaccinationssprutor haha (?). Haha jag säger bara KÖNGEHEIGEN MALIN! HAHA. Resten av dagen rullade iväg och slutade vid 15.00. Då tog jag och Malin bussen hemmåt.

Så nu har man börjat komma in i vuxenlivet, känns lite obehagligt men samtidigt skönt att slippa plugget! Ska nu arbeta där i 13 veckor sen får vi se vart man bär iväg. Känns ändå skönt att veta att man har något fast för en liten stund iaf. Pengar är ju aldrig fel hihi tjänar dessutom inte direkt dåligt. Så imorgon ska jag dit igen. Har bestämt att jag ska försöka att ha en "vit vecka" och då menar jag inte att jag ska låta bli att supa utan jag ska snarare låta bli att shoppa! För jag är inte alkoholist utan shoppoholic. Så ska verkligen försöka låta bli att shoppa utan bara jobba och åka hem. Enbart tjäna inte slösa!

Men ha en trevlig kväll nu alla där ute! Nu ska jag börja förbereda mig för sängen i lugnan ro sen försöka få ihop några timmars god natts sömn.

image450

image454


En perfekt helg!

Hej.

Nu var det någon dag sedan jag skrev igen. Har inte haft någon dator då älsklings internet inte vill fungera så har inte kunnat logga in. Men såklart så berättar jag nu istället vad jag har gjort denna soliga sommar helg.

I Fredags åkte jag in till stan på dagen och mötte upp Malin,Agnes och Natta. Där inne letade vi runt efter en present till Sandra. Det var otroligt varmt och skönt. Kunde gå i enbart shorts och linne älskar det! När vi funnit presenten gick vi och fikade alla 4:a. Snackade en hel del och planerade inför Lördagens resa till skärgården. Efter stan åkte jag hem till Malin. Där duschade jag och sedan åkte vi ner till centrum och mötte åter upp Agnes och Natta. Handlade middag och åkte sedan hem till Agnes. Älskling kom sedan och tillsammans tog vi agnes bil (älskling som chafför) ut till Sandra. Var sedan där hela kvällen. Grillade och myste i sommarkvällen.

På Lördagen packade älskling sina saker och sedan åkte vi bort till mig så jag kunde hämta mina saker jag med. Plockade sedan upp Natta inne på centralen. Alla tre åkte sedan bort och handlade mat inför kvällens grillning samt godis och annat. Malin, walter och Agnes kom med bussen. Tog sedan färjan över vattnet till Runmarö. hade det otroligt mysigt där ute, perfekt väder och god mat med massa prat och skratt. På kvällen drack vi och hade det skojj. Hoppade en hel del studdsmatta.

image436

Söndags morgon vaknade vi runt 09.30 och gick ut och la oss på det stora altan däcket. Senare kom alla upp och tillsammans åt vi frukost och spenderade förmiddagen i solen. Fick en hel del färg hihi. Runt 15.00 tog vi båten tillbaka till fastlandet. Jag och älskling körde hem Agnes och Natta och lämnade tillbaka bilen. Promenderade sedan hem mot älskling. Påvägen stannade vi till på en pitzzeria och tog varsin pizza super gott. Senare på kvällen åkte älskling tillbaka till lumpen och jag fick skjuts hem. Hemma förberedde jag allt inför morgondagen och kom i säng i god tid!

En helt perfekt helg med perfekt väder! Ibland älskar jag verkligen Sverige.

image455


By MANGO

Hej där.

Har varit hemma några timmar men har inte orkat blogga men kör ett inlägg nu innan jag går och lägger mig men vad jag köpte på MANGO. Jag och Malin åkte in till centralen och gick sedan till donken. Där köpte vi milkshake och malin en hamburgare för hon hade inte ätit. Sedan gick vi bort till MANGO butiken. Där var det redan en hel del folk. Fick vänta ett tag men till slut släppte dom in oss. I dörren fick vi varsin gratis mascara och sedan bjöds det på chips inne i butiken. Massor av folk slet och drog i kläderna så storlekarna tog slut snabbt. Fick fråga flera gånger om dom hade kvar i min storlek på vissa plagg. Gick runt där ett tag för att sedan plocka på oss de vi ville pröva. Hade en hel del fina plagg. Köpte marin ispererat en tröjj/klänning med ljus blåa ränder samt ett linne med ett ankare på. Tyvärr funderar jag på att byta klänningen då jag nu när jag kom hem insåg att den satt konstigt bak men ska in till stan imorgon så då får vi se hur jag gör. I vilket fall det var 20% på allt man köpte så kändes bättre då att köpa haha. Var kvar där ett tag och sedan gick vi ut. På vägen ut fick vi även en påse som inehöll en till mascara samt andra småsaker. Riktigt kul kväll speciellt med gratis produkter!

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon ska vi in till stan men först måste jag till skolan och prata betyg. Skulle behöva åka förbi posten och hämta skor att jobba i. Har inga bra skor hemma till på Måndag. På kvällen ska vi till Sandra och chilla samt fökröka. Sen blir det antagligen krogen!

 

Godnatt.

image456


Så blev det!

image430

 

image433

Idag kör jag utan löshåret, funkar väl bra de me I think!

Nu ska jag äta en bit innan jag får skjuts till mitt tåg hihi.

image457

Tonight i´m red!

image428 image429

Färgen är Depend nr:36.

Nu är naglarna klara, tyckte dom blev ganska bra. Naglar är som håret dom har också bra och dåliga dagar! Men nu ska jag börja klä på mig och fixa lite saker. Fotar outfiten senare!

image458

Från bondpiga till glamour brud!

Hej!

GUUD vilket härligt väder det är ute! Är verkligen super glad har legat ute och solat hela förmiddagen. Så underbart känns som om man är utomlands med varma vindar mmh! GLASSIGT.
Igår var det grillkväll hos söta Sandra som har flyttat hemifrån. Du hann först gumman! Bor i en gullig stuga där hon jobbar. Känns verkligen lantigt med gröna ängar. Stugan var väldigt fräsh och mysig. Var där alla tjejerna Jag,Natta,Malin, Agnes och Sandra såklart. Men innan vi drog ut dit var jag och Agnes inne på east street där hon blev tatuerad. Blev verkligen sugen på att göra en själv. Hon tatuerade in en gullig fyrklöver på höften! Något sånt litet är lagom tycker iaf jag. Efter det mötes vi alla upp i centrum och gick och handlade de vi skulle grilla. Blev kött med potatissallad. gott och enkelt! Sedan åkte vi även och köpte en grill haha Sandra hade ingen och det blir svårt att grilla utan grill. Resten av kvällen var vi hos Sandra. Åt och grillade marsmallows och snackade en massa. Runt 22 åkte dom andra tjejerna hem själv sov jag kvar. Satte oss och tittade på american Pie (minns inte vad den hette mer) men den var rolig. Synd att dom har börjat överdriva filmerna så mycket bara. Den första av filmerna var absolut bäst! Gick sedan och la oss båda var väldigt trötta.

Imorse tog jag halv 10 bussen hemmåt. Stannade till i Huddinge C där jag köpte hälilägg till mina pumps som blivit för stora (?) köpte även ett par super söta tygskor för endast 99kr. Har letat länge efter ett par jag verkligen tyckte om och nu har jag hittat dom! Sen har jag bara legat och solat. Ikväll är det Cosmo nicht by Mango. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig men blir nog skinnjackan, höga pumps samt småblommigklänning! Har verkligen blivit kär i småblommiga plagg, otroligt gulligt!

Men nu ska jag ut i solen igen ett tag innan det blir kväll!

image425

 

- Vita tygskor, WEDINS! 99 kr.

(klicka på bilderna för att få dom större)


image459

cosmo night!

image420

För ett tag sedan sökte jag och Malin till modetidningen Cosmopolitans Cosmo night by Mango och vi kom med HIHI! Så på Torsdag ska vi två dit och shoppa och få gratis grejjer ska bli så himla kul hoppas det blir lyckat. Har ingen aning vad jag ska ha på mig men de löser sig nog! YES YES!

image460

tillbaka i vardagen.

hej hej.

Satte mig precis här vid datorn efter den första lugna morgonen på länge. Känns konstigt att inte ha något planerat. Hade stält väckarklockan på 10.30 men kom inte upp förens runt 12. Men var verkligen skönt att få sova ut ordentligt. Så nu är jag relativt pigg. Fick SMS av Malin imorse att hon inte kunde följa med på skivan ikväll då hon blivit sämre. Även Agnes har blivit dålig. Så vi får se om det blir någon skiva för min del. Är inte så taggad känns som jag skulle behöva en lugn kväll och bara ha det tråkigt. Har flängt runt så mycket den här veckan så får nästan panik kännslor av att behöva packa igen och släpa runt på allt. Det är de som blir problemet när man bor en bit från stan. Det går inte heller några nattbussar hem till mig så då blir jag tvungen att sova borta. Kanske inte det smartaste nu när Agnes är förkyld heller lär ju bli smittad. Men vi får se hur det blir. Imorgon kväll är det grillning hos Sandra som har flyttat hemifrån! Bor i en stuga nu precis där hon jobbar. Får hoppas Malin och Agnes är friska så alla kan åka dit vore kul att se hur hon har det där.
Har ångest över mina slutbetyg. Tydligen måste man välja bort en massa kurser för att jag läst för många(?) och dom kurser man får välja bort är sådanna kurser jag vill ha! Fattar inte om man valt bort dom måste man läsa om kursen igen sen om man behöver den...fattar verkligen ingenting. Ringde till skolan men dom kan ju inte heller förklara något arrgghh!

Hade önskat att det varit soligt ute idag så man kunnat ligga och sola på altanen. Men vid den tiden jag kom upp hade det hunnit bli mulet. Så får hoppas de kanske är soligt imorgon eller nått!

Nu ska jag gå och äta någon lunch! Börjar bli lätt hungrig efter att ha packat upp allt jag slängt in i rummet hela veckan.

image419

ha en fortsatt trevlig Tisdag!

image461


studentbilder

   

image400

KOMMER ALDRIG GLÖMMA DEN HÄR DAGEN!!!!

Ut i livet!

Kan knappt fatta att jag faktiskt har tagit studenten. En ny vecka har börjat men kommer ALDRIG glömma vecka 18 2008. Förra veckan var helt galet rolig!! Men nu är det Måndag, älskling har åkt tillbaka till lumpen men själv är man ledig fram till nästa Måndag då jag och Malin börjar på vårt nya jobb hihi hoppas verkligen man kommer trivas där. Helgen har varit solig och rolig. I Lördags kväll var det maskerad party. Jag, Malin och Sandra klädde ut oss och drog dit. Men först förkrökade vi hemma hos Malin haha. Älskling körde oss sedan ut till lokalen som låg i skogen. Riktigt rolig fest med massa kul folk. Bästa var nog han som var utklädd till Jack Sparrow eller en kille som klätt ut sig till Paris Hilton haha! Själv var jag kanin dårå. Har snott lite bilder från mina vänner då jag själv suger på att fota. Tur att man har er! Det var iaf drag på festen, dom hade fixat rökmaskin (som jag lekte mycket med) sen lampor och ordentligt med musik. DJ var duktig också hade dom en fotograf med. Kändes ju nästan som krogen. Efter en hel natts festande kom älskling och hämtade oss runt 03.00 då alla var ordentligt trötta.

  

image395

image394

HAHA ja grymt kul hade vi iaf!

I Söndags var jag med älskling. Sov länge och själv var jag lite bakis, inte så konstigt kanske. Beställde sedan hem lasagne och sallad från pizzerian och åt till lunch/frukost. På kvällen åt vi middag hemma hos mig. Kjell och mamma hade nämligen grillat. Efter middagen åkte vi på bio med Sandra, Robin, Marina och Viktor. Jag och älskling fick stressa en hel del men hann iaf i tid. Vi såg Irobot och jag tyckte faktiskt den var bra. Älskade han som spelade huvudrollen, verkligen bra skådis! Det var han som gjorde filmen bra. Efter bion åkte i hem till älskling och sov.

Idag har jag varit i stan med Agnes, Malin och älskling. Älskling gick iväg och klippte sig på Drop in medans vi tjejer vandrade runt och tittade lite. Själv köpte jag en concealer. Verkligen bra att ha till mörka ringar under ögonen! Åkte sedan iväg till East street och kollade på tatuering åt Agnes. Sedan blev det glass och så åkte vi alla hem. Verkligen härligt väder och jag invigde min nya skinnjacka LOVE IT!
Kvällen har varit lugn. Jag och älskling lagade en god midag och åt ute för första gången det här året. Verkligen mysigt och sitta i solen och äta har längtat efter det!

Imorgon ska jag antagligen på studentskiva! Mango heter krogen och ligger på Sveavägen. Är en kompis till Agnes som har bjudit med oss. Malin ska kanske med dessvärre hade hon blivit förkyld. Men de ska bli trevligt! Får se vad jag ska ha för outfit funderar på mitt American apparel fodral igen älskar verkligen den!

Men nu ska jag packa upp en del saker har inte hunnit göra det på hela veckan mest bara kastat in sakerna i rummet och vänt i dörren haha! Så upptagen har jag varit.

Love minna

maskerad!

Nu blir det flera inlägg på en gång, lite lättare att läsa då!

Idag på dagen har jag och älskling varit i Skärholmens c. Kom dit runt halv tolv. Har nu äntligen hittat en skinnjacka som är super fin! Köpte även en väska och ett sött vitt diadem med rosett. Väldigt sommrigt. Var dr i några timmar sedan åkte vi till MAX och åt på Drive in då det var massor av folk. Körde ner bilen till vatten hihi och satt där och åt. Har nu kommit hem till honom. Ska pröva hans nyra wii spel, Mario cart haha nått bil spel. Ikväll är det party. Ska på maskerad med Malin,Sandra och Agnes. Jag ska vara bunny haha kincky! Får hoppas det blir lyckat. Ska hem till Malin om en liten stund och göra mig iordning. Där äter jag även middag. Förkröka lär vi också göra.
Har en massa biler från allt att visa men tyvärr sitter jag på älsklings dator och student bilderna är hemma på min. Men har iaf fotat skinnjackan samt blommiga klänningen jag köpte förra veckan! Fler bilder kommer sen.

 

- Klänning, Gina Tricot!
-Skinjacka, VIVALDI. 1500kr.
-Väska, H&M. 179kr.

image390

Love minna


förlåt förlåt förlåt

Heeeej!

Förlåt för att jag inte har skrivit på läänge men den här veckan har jag verkligen haft fullt upp, har inte haft en lugn stund. Så datorn har tyvärr fått komma i sista hand. Men nu är jag tillbaka igen! Och har massor att berätta.
Senast jag skrev var ju då innan studentskivan i Måndags som var helt galet rolig! Åkte hem till Malin efter mösspåtagningen på dagen. Där gjorde vi oss iordning och förkrökade lite. Sedan mötte vi upp Agnes i centrum. Middagen började 19.00 på Hirschenkeller. Verkligen god mat dessvärre väldigt lite av allting men men...
Under middagen hade dom även ett bildspel på en massa gamla bilder från gymnasie tiden. Verkligen rolig underhållning. Sjöng även en massa "sup låtar" haha och annat skojj. Runt 22.00 kom allt folk sedan var det party. Hade verkligen kul och firandet slutade tyvärr med liite för mycket alkohol hah men det är ju så det ska vara på en studentskiva! var hemma runt 03.00 och fått massor av minnen för livet (iaf det man minns hoho)

Tisdagen gick till att ligga hemma bakis, mådde verkligen inte bra! Älskling bytte däck och jag låg inne och vilade. På kvällen åkte vi hem till mig och hjälpte till med att förbereda inför Onsdagen.
Sen kom Onsdagen, min student! Den dagen gick jag upp runt 07.00 och fixade mig iordning (bilder kommer) kvart i tio var det samling för fotografering. Sedan gick dagen till att skriva i mössor kramas och sjunga en massa haha. Klockan 13.00 var det lucnh. Bjöds på tre rätter dom flesta satt och grät och betygen delades ut samt stipendium. Utspringet var 15.00 och då möttes jag av mina föräldrar med ett fult plakat haha! Sedan åkte vi ett flak för 5 personer super mysigt. Fick skjuts ända hem sen var det mottagning. Fick en hel del pengar och smycken m.m! Och massor av blommor. På kvällen åkte vi in till The Ice. Dessvärre mådde inte jag och Malin så bra så vi vart inte särsligt långvariga. Men hade iaf en underbar student! Kommer minnas dagen förevigt!!

Love minna

RSS 2.0