flyger ur boet nu

Hej hej!

Hoppas eran dag har varit bra min har iaf varit helt okej förutom att det är riktigt höstrusk ute. Allt på jobbet gick snabbt och smidigt hoppas att det gör det imorgon med eftersom de är då jag ska "flyga ur boet". Vill ha så mycket energi kvar i kroppen som möjligt då. 

Har iaf packat ner rummet nu blev 2 kartonger och en hel del IKEA kassar. Lär bli lite till när jag lagt ner det sista imorgon. Känns konstigt att sitta i sitt rum som alltid varit fullproppat med saker känns riktigt tomt nu när man tittar sig omkring. Samtidigt känns det som en befrielse, en start på någonting nytt! 
Var iväg nu ikväll och kollade på en 2:a vid Globen. Var otroligt fin, renoverad och huset byggt 2005. Tyvärr låg den lite för nära motorvägen samt planlösningen var inte riktigt så bra som vi vill ha det. Så ska tacka nej till den på Måndag.
Men självklart kommer vi fortsätta söka medans vi bor i den nuvarande lägenheten. Vill verkligen ha något större!

Uhhh gör regnet piska mot fönsterrutan och får verkligen lust att bara krypa ner under täcket och somna.
Men först måste jag fixa klart lite till i rummet =)

                          

Från och med imorgon är det bara du & jag <3

lyx i vardagen

Hej!

Sitter här vid datorn nu helt ny duschat och ren från topp till tå, känns riktigt skönt. Gjorde litet hemma spa men ansiktsmask, manikyr samt brun utansol känner mig riktigt fräsch. Blir lite lyxigt att göra det så grundligt på vardagen men man känner sig piggare av att vara ren.

Dagen har varit stressig. Blev krongel på jobbet men de löste sig iaf ganska bra men fick slita lite extra. Efter jag slutat åkte jag raka vägen hem. Fick iofs gå från centrum hem då det inte gick någon buss. Som tur var ju vädret väldigt fint så kändes skönt att ta en promenad hem. Sen har jag pysslat i rummet, lagat mat och spa:at dårå =)
Han inte komma så långt med packandet dock är så mycket att göra så vet jag inte vart eller hur jag ska få ner och med allting ska be om lite tips från mamma.

Imorgon blir det jobbet sen ska jag förbi lägenheten och hämta vårt nya modem samt box så nu ska vi kunna se på både TV och surfa! Sen ska jag hem och fortsätta packa samt åka på visning av en lägenhet klockan 18:00 ska bli spännande.

Hoppas eran Onsdag har varit trevlig, nu ska jag bara krypa ner under täcket och somna. Skönhets sömnen är bland det viktigaste för att orka med detta tempo!

  
Dom produkter jag använder mig av just nu, bäst gillar jag NIVEAS ansiktsmasker dom gör verkligen underverk!

nu ska allt bort

hej hej!

ja nu blir det stor städning av mitt rum, alltid när jag städar sätter jag på musik och dunkar i hela huset haha måste ju kunna dansa och städa samtidigt roligare så =)

Skriver mer sen nu måste jag YALLA YALLA!


Denna ska jag lyssna nu ÄGER!

Lady Gaga - Poker Face

Walle en söt robot

Hej hej!

kom nyss hem från bion som jag var och såg med älskling och min lilla syster på 10 år. Var och såg filmen WALLE som var riktigt bra. Dom flesta har väl redan sett den vid det här laget men ingen av oss hade det så eftersom den passade för Maja med blev det den. Köpte massa snacks haha skämde bort min lilla syster med både poppcorn och chees chips jag är väl en riktigt snäll stora syster =)

Är på bra humör faktiskt är alltid kul när man får vara det. Allt på jobbet gick super snabbt, hade åter igen en JBD-dag så slutade 12.15 YIPPIE! super skööönt. Får hoppas de går snabbt imorgon med då jag måste hem och packa ihop rummet nu. Som tur är flyttar vi ju bara till ca 70% så tar inte med mig allt men blir ju ändå en hel del. Mycket att tänka på....På Torsdag ska jag och älskling på en visning av en 2:a det lär bli kul. Vet dock inte hur bra läget är på den men den var riktigt fint renoverad med allt man kan önska sig. Köpte även en almenacka idag så nu kan jag ha bättre koll på allt som händer. Måste ju även tänka på att jag ska till London nästa helg så de är fullt upp.

Men nu har klockan hunnit bli mycket så ska sminka av mig och kolla på desperate houswifes sen blir det bums i säng.


modekungen



Haha nej jag har inget liv klickade fram ännu mer I NEED saker hah denna gång en väska från Modekungen som bla var med i Sofiesmode idag!

Fanns i flera söta färger alltid kul med något som piggar upp ens outfit =)

Söt sak där...

                                     

Var inne och kollade runt på lite nätshopping. Klickade in mig på b.youngs hemsida och hittade den här pärlan. Otroligt söt liten kofta perfekt och lätt att ha under jacka och liknande.

Väskan med stort V



   

( Klicka på bilderna för förstoring)

Hittade denna söta på Lindex för endast 149:- och jag är kär. Älskar skinnväskor och den stora rosetten är så himla söt.
Passar perfekt till nästan allt!



Vill du ha väskan (?) då kan du beställa den här från Lindex hemsida =)

tårarna sprutade

Hej där!

Äntligen Måndag kväll det betyder att det bara är 4 dagar kvar till helgen igen haha. Dagen var ganska tung så hoppas på att morgondagen blir lite lättare. Åkte till ungdomsmot, efter jobbet skulle ha en tid 15.30 gick runt ett tag i centrum först och hittade världens sötaste krogväska LOVE IT ska fota den sen =) Samt köpte jag 100 ml flaskor till London resan som närmar sig iiihhh! Efter det gick jag iaf bort till ungdomsmot, men det visade sig såklart att jag tagit fel på dag var inte förrens nästa vecka jag hade tid *suck* så var bara att gå ut därifrån igen.....typiskt mig! Åkte iaf hem till älskling efter det och nu sitter vi i mitt rum och ska strax äta middag, blir potatisgratäng *mums*.

Måste bara berätta vad som hände igår när jag och älskling satt och tittade på TV. Låg och tittade på Kanal 5 när programet den Nakna kocken började ni vet han blonda som är så känd nu. I vilketfall den kvällens program skulle handla om kyckling och varför det är billigare med kyckling än hundmat i vissa fall(?) lät intressant så vi fortsatte titta. Men det visade sig att i programet så visade dom hur dom olika produktionerna av kycklinmg kött går till och jag aa det var hemskt! Han bara komma till att alla gäster som var där fick ta upp lådor från bordet där i låg det han kycklingar (små gula bollar huuur söta som helst) samt honor. Gästerna fick sen plocka ut hanarna och lägga dom i en låda för sig. Sedan skulle han visa vad dom gör med han kycklingarna som inte behövs då dom inte värper några ägg. Han satte dom i en apparat som sprutar ut koldioxid så dom små sötnosarna bara ramlade ihop och DOG DÄR!

Jag brukar inte reagera men helt plötsligt så spruuutade tårarna bara av sig själva jag var i total chock fattade inte vad som precis hade hänt med alla dom små söta gula tussarna där i TV:en bara grät och grät. Grät som ett barn bara rakt ut och snörvlade. Så jävla hemskt! Jag vet att de är så dom gör och allt men kan bara inte fatta vad de är för fel på oss människor(?) jag äter också kött jag är också en mördare på de viset så jag ska inte försvara mig men jag blev chockad att dom bara kan döda sådär helt nyfödda dun bollar med kalla hjärtan. Nästan alla gäster som var med i programet grät som mig. Kunde inte se klart på resten av programet sen så vi satte på SATC filmen istället fick tankarna på annat för stunden då....

Om ni såg det avsnittet så tror jag ni också reagerade som mig...

Imorgon är det bio igen denna gång blir det jag, älskling samt min lila syster Maja. Har lovat att ta henne och se WALL-E så nu ska vi göra det! Får hoppas vi tycker om den alla tre.

Nu ska jag städa och packa i mitt rum på Fredag är det dax att flytta hemifrån hihi!

En blöt söndag

Hej där!

Usch usch vilket trist Söndags väder typiskt sånt väder som bara får en att ligga under täcket en hel dag och hoppas på att få vakna upp när solen åter skiner in genom fönstret igen. Önskar just nu att man låg på en paradis strand långt bort från regniga och tråkiga Sverige...

Jaja gårddags kvällen var lyckad blev förkrök hos Malin. Spelade kort och roade oss innan vi drog in till krogen Huset i Gamla stan. Var somsagt en hel del folk eftersom det varit löning precis så dansgolven var fullproppade helt knök fullt överalt. Träffade en del trevligt folk och drack några drinkar. Dessvärre lär vi inte gå tillbaka dit igen det sa vi sist med iofs haha men denna gång lär vi inte göra det. Gillar helt enkelt inte stället och attityden på folk som jobbar där usch!
Blev iaf medbjuden till Thailand i 5 månader av någon snubbe som tydligen inte hade bättre för sig än ragga på upptagna brudar fick ju tacka nej dårå för dennagång haha asså hur oseriös får man bli (?)
Blev upplockade av älskling runt 03:00 dom stälde ju fram klockan inatt så krogen hade öppet till 4 så egentligen gick vi ju hem 2 men i skallen var ju klockan 3! Helt slut var vi iaf.
Vart fyllekäk på 7-Eleven och sen hem och sova.

Idag ska jag bara sitta inne och glo. Köpt SATC the movie så ska kollade på den hihi var 2 CD med extra material med så lär hålla mig sysselsatt. Imorgon blir det jobb igen =( uhhh. Borde börja packa ner lite av mitt rum ska ju flytta över allt på Fredag haha men får försöka orka det i veckan!


Galna brudarna <3


Sandra var taggad.


Malin med =)



Min nya hårfärg, lite mörkare slingor i.

Nacka forum

Hej hej!

Kom precis hem från Nacka Forum ni vet det ny öppnade köpcentrumet som dom byggt ut. Var verkligen super fint, tyvärr hittade jag inte mycket att shoppa men trevligt iaf. Köpte bara små prylar som shampoo, ansiktmask, hårspray och lösögonfransar. Har letat länge nu efter jeans och andra saker men finner inga, trist.
I vilketfall så var vi där nu på förmiddagen och åkte sedan hem hit till mig, stannade till och åt på Donken iofs först hehe.
Ska strax duscha och fixa ihop mina saker blir sedan förkrök hos Malin. Blir till att röjja på krogen ikväll igen, de är ju trotts allt Lördag + lönehelg hihi!

Igår var det filmkväll även det hos Malin. Såg Seven med Brad Pitt den var helt okej men inte riktigt så bra som jag förväntat mig men men...Hann även färga håret igår innan jag åkte hem till henne, blev riktigt bra ni ska få se bilder sen ikväll när jag fixat det =)

Så ser iaf min helg ut just nu, har inget planerat imorgon får väl se hur man mår först haha!



Ha en underbar Lördag, Love minna <3

Två dygn borta

Halloj!


Ashley Tisdale spelar så sjukt bra i Hischschool musical filmerna,
love hennes hårfärg på bilden också!


Ja nu kommer jag bo hos älskling till på Lördag så kommer nog inte bli mycket bloggande dessvärre (hans dator är fortfarande trasig) men ni vet iaf vart jag kommer vara. Hans föräldrar åkte till Sälen idag så vi blir tvugna och vara husvakt! aja närmre till jobbet iaf.

Dagen har varit aaahhh jobbig och morgondagen kommer bli värre. Men jag fick min löne spec idag och kan säga att den piggade upp mig hihi =) ritch bitch.
Igår vart det ju bio på kvällen, var på premiären av Higchschool Musical 3. Filmen var as kalas bra och Zac Efron är ju ögongodis för dom flesta. Minus var väl att jag blev sparkad i ryggen hela filmen av en skit unge samt att alla satt och pratade samt prasslade klarar inte av det. Men vad ska man förvänta sig när man är och ser en barnfilm (?) HAHA.

Kvällen kommer bli lugn, ska strax åka hem till älskling igen och äta middag. Sen blir det tidigt i säng har sovit för lite denna vecka med. Har inga planer inför morgondagen så får se vad man hittar på. Blir iaf utgång på Lördag med flicks<3

Love minna

En Onsdags bio

hej hopp!

Fy vad trött man kan vara öhhk är helt slut i kroppen och huvudet, blev inte bättre av att jag somnade på tåget gjorde mig bara ännu segare. Tur att det var relativt lätt på jobbet dessvärre kommer det vara så sjukt körigt nu dessa två sista arbetsdagar denna vecka att jag hoppas jag överlever! Önskar dom två dagarna låg bakom och inte framför mig just nu...

Ivilketfall så blir det bio ikväll hihi, en riktig Onsdags bio med Malin och hennes bror. Ska på premiären av Highschool musical 3! Så därför ska jag strax in i duschen nu, fixa mig och sen sätta mig på bussen och tåget igen! arrhhg längtar tills jag bor inne i stan så jag slipper sitta och åka hela denna långa väg, så jäkla trist.
Älskling var på sin arbetsintervju idag och den gick tydligen bra förutom att dom typ inte visste om dom hade ne tjänst att erbjuda eller inte just nu(?) dom ville anställa honom men hade inget tjänst fattade 0. Varför då söka personal?? pallar inte mer just nu blir irriterad av bara tanken på allt de där.

Men måste skynda nu så jag hinner med 16.26 bussen! är vrål hungrig så ska försöka äta nått med iiichk (?? spriiing!


Hela gänget från kryssningen haha dessa tre killar var nog lika galna i huvudet som vi! as kul vare HAHA!

hemma hos malin

Hej hej!

Just nu siiter jag hemma hos Malin på hennes bärbara och väntar på att hon ska äta klart sin middag. Ska sedan ner till centrum och möta Sandra för att snacka och ta en fika.

Dagen flöt på bra gick snabbt på jobbet så slutade redan 13.15. Kom på att jag glömt mitt busskort hemma när jag var påväg till tåget så blev tvungen och köpa engångs kuponger klantig som jag är. Blir så när man byter jacka och så varje dag glömmer oftast nått kvar då. Resten av eftermiddagen spenderade jag hos älskling innan han skulle iväg och vara med några killkompisar då skjutsade han mig hit.

Mer än så har inte hänt haha tråkiga vardag, imorgon blir det iaf bio och på Fredag kommer lönen YES!

Puss Minna

Ny webbshopp!



Ja nu har Ginatricot äntligen öppnat sin nya webbshopp! Har längtat väldigt länge på att den dagen skulle komma så man slipper springa och leta ihjäl sig i butikerna. Nu kan man lätt och enkelt klicka fram sitt plagg, beställa och få det hem i brevlådan, hurra!

Mitt ansikte

                    

Någon anonym (självklart) skrev att man inte såg mitt ansikte på bild så jag la upp en nu. Är en ful vana jag har att gömma mig bakom håret på bilder haha man har väl inte världes bästa självförtroende och alla tycker man ser olika bra ut i vissa vinklar.
Jag blir oftast inte bra på bild (enligt mig).

Dalarna inställt

Hej hej!

Denna dag har verkligen inte varit min dag usch! Hatar Måndagar. Allt på jobbet blev fel och gick trögt samt vädret var uselt. Älsklings jobb intervju blev inställd då kvinnan som skulle hålla i den blev sjuk. Är även på dåligt humör och Dalarna har blivit inställt. Så där är min Måndag i ett nötskal.

Om ni undrar varför resan upp blivit inställd så vet jag inte varför själv än, något har hänt och ska få veta imorgon mer exakt (orolig)

Skulle ju ha satt igång med träningen igen men han inte idag får se om man hinner imorgon. På Onsdag är det preimär för Highschool musical 3 så ska se den med Malin och hennes bror. Ska bli spännande Malin har lyckats göra så även jag har fallit för dom filmerna haha.

Nu ikväll blir det lugnt. Ska sätta på bastun tror jag och duscha, ansiktmask, hårinpackning m.m I need it! Funderar på att kanske slinga håret i veckan, är så trött på att alltid se samma, samma ut nu! Vill ha förändring bums!

Nu ska jag inte skriva mer humöret svänger som en bergochdalbana.

                
Söt kofta från Ellos skulle gärna få hänga i min garderob!

Take care, Minna!

älskade helger!

Hej hej!

Tyvärr är det åter Söndag kväll igen och jag ska strax isäng för att orka jobba åter en vecka. Helgen har varit väldigt trevlig för min del iaf.

Blev middag och förkrök hos Sandra igår. Vi lagade köttfärssås och spagetti, snackade, fotograferade och fixade oss. Klockan 10.00 tog vi bussen och sedan tåg in mot stan. Busschafören körde som en tok haha! Hade vinterjackan för första gången iår och det var riktigt skönt, hatar att frysa. Kom iaf in runt 11.00 och gick in på Six Sense där det var massor med folk (innan löne helg?) blev sedan dans hela natten länge sedan man dansade tills man fick ont i fötterna, men det var skit kul! Blev bjudna på tequila av några italienare dom blev sedan utkastade för att ha haft med sig en hel flaska in haha. Träffade på vårat krog spöke fattar inte den killen är på samma krog som oss varje gång(?) bara för man inte vill se honom så är han självklart där. Hade gärna festat lite till men blev hemgång runt 03.00 då krogen stängde, kanske var lika bra det har varit riktigt bakis idag!

Nu ikväll blev det middag hos Pappa. Skönt att bara sitta och snacka. Strax blir det sängen men först ska jag nog slappa lite framför TV:en!

Hoppas eran helg var lyckad =)


Jag och Sandra innan vi fixade oss haha, ingen kommentar!


Någon timme senare var vi iaf redo för utgång!

Outfit Sandra:

-Klänning, CARLINGS (lånad av mig)
- Spets strumpbyxor, Mamma!
- Örhängen, SIX.
- Halband (?)

Outfit jag:

- Klänning GT (uppsydd)
- Midjeskärp GT.
-Armband SIX.


SKÅL!




Syns redan att min brun utan sol funkar, den är riktigt bra!




Jag och fotografen på Sense!

ut i natten strax!

Hej hej!

Sitter just nu hemma hos Sandra och förkrökar, ska strax göra oss iordning och sticka ut i natten. Blir till att dra till SIX SENSE får hoppas de blir en galen kväll =)

Igår var det filmkväll här hos sandra med henne, Malin och älskling. Såg fört filmen the Ruins som var lite skrämmande men mest töntigt. Såg även filmen "huset vid vägens ände" som är en B-film som en kille på mitt jobb hade gjort haha, han lurade i mig och sa att det var en "vanlig" film men när jag sedan såg han i filmen fattade jag att han hade lurat mig. I vilketfall så var filmen faktiskt helt okej, de ska han få veta på Måndag!

Idag var jag och älskling förbi Haninge C och jag köpte en fin klänning som jag ska ha ikväll samt ett korsett midje skärp! Riktigt fint ska fota outfiten sen! Blir även till att ha vinterjackan i natt kommer vara skit kallt ute.

NU BLIR DET PARTYY, BYYEE!!

fredag = filmkväll!

Halloj!

Äntligen Fredag igen riktigt skönt va?

Dagen har varit okej, lagom bra dag på jobbet men det flöt iaf på. Efter jobbet åkte jag in till Hötorget och bytte biljetterna. Som tur var fanns det kvar till preimären. Vandrade sedan runt lite, kände mig riktigt ful pch sliten där bland alla sminkade pigga människor. Själv var jag helt osminkad, mjukisbyxor och sjukt trött! Men men spela roll orkade inte bry mig faktiskt. Köpte med mig en Brun utan Sol hem från Apoteket av märket ACO. Har hört att den ska vara bra så testade den idag efter duschen. Ska se om man blir gul eller brun!

Annars har de inte hänt så mycket. Har varit hemma några timmar och slappat och ska strax äta pizza, lite senare blir det till att åka hem till Sandra och se film med henne och Malin. Blir mysigt!

Nästa vecka har jag och älskling planerat att åter igen komma igång med träningen och äta nyttigt! Ska verkligen sattsa 100% nu. Har märkt hur trött jag blir av att inte träna samt att min hy blir super trist av alla söt saker.

Pratade även med min chef idag om London och det såg ut som att han kunde ge mig ledig iaf på Måndagen. Ville gärna att jag skulle jobba halvdag på Fredagen men somsagt måste vi kolla upp när planen går först!



Älskar verkligen färgen som Mini Andén har i CUBUS reklamen, så otroligt fin. Skulle verkligen villja ha den!

Nu blir det middag ha en trevlig Fredag!


Planer inför London!

Hej!

Äntligen Torsdag kväll, som varje Torsdag måste jag ju upprepa att det bara är en dag kvar till helg och det känns suuuper skönt!

Dagen har varit ganska kämpig, riktigt trist väder(som ni säkert märkte) och tungt på jobbet.Men som vanligt klarade man sig igenom det med. Efter arbetsdagen skulle jag åka och byta ut mina och malins biobiljetter till Highschool musical 3. Var ju och tog ut dom förra veckan men hon i kassan har gett mig fel datum. Vi har fått biljetter till Fredagen då vi ska upp till Agnes och inte Onsdagen då premiären ska vara (!). Så jag och älskling åkte till Heron City. Dessvärre var de inte biografen öppen och skulle inte öppna på flera timmar så får byta dom imorgon!
Åkte sedan förbi älskling och sen raka vägen hem till mig. Har sedan lagat middag och pratat med Malin i telefon i 100 år haha. Fick bilderna från kryssningen som jag ska lägga upp samt disskuterade London. Yes nu ska vi snart iväg igen och denna gång blir det London baby! Malins syster bor där just nu så jag, Malin och Sandra ska dit och hälsa på henne samt shoppa och festa såklart. Kommer bli super duper kul längtar som tusan! Kommer åka en weekend dårå alltså Fre-Mån, blir till att ta ledigt från jobbet igen och förlora en del pengar men jag är ung och man lever bara en gång. Får bara hoppas att min chef inte börjar tror att jag smiter undan haha!

Men just nu så ska vi planera för resan upp till Dalarna nästa helg. Kommer få låna Nattas bil hon har inte körkort ännu men Sandra sitter vid ratten. Så det blir jag, Malin, Sandra och Natta som kommer och våldgästar Agnes över en helg haha! Blir inte tråkigt med dom tjejerna i en stuga!

Så just nu händer det en hel del, får ju inte glömma att jag flyttar hemifrån om ca 2 veckor och ska ha ansvar för en lägenhet? tur att älskling är med. Samt ska ringa ungdomsmot, COMHEM samt hyresvärden också *phuw*

Imorgon är det inplanerat filmkväll hos Sandra jag, hon och Malin. Ska se skräckis och mysa i hennes stuga, perfekt på en Fredag!

                                            
crazzzzy cruise!!!

Nu måste jag i säng, åter igen efter 21:00 jag kommer vara död imorgon =) pussar!

ögonfransböjning



Ska beställa tid hos den här kliniken nu i veckan eller nästa för att pröva att göra en permanent ögronfransböjning!
Verkar väldigt bra. Tyvärr är jag född med ögonfransar som ligger rakt ner och har alltid problem att få volym i dom. Har läst mycket om detta och verkar funka bra för dom flesta som prövat samt att det sliter mindre än att använda ögonfranstången hela tiden!

Ska iaf bli spännande får hoppas att resultatet blir bra =)


Onsdag igen då!

Hej!

Nu var det Onsdagen den 15 Oktober herregud vad dagarna springer iväg. Känns som det var 1 Oktober igår. För en vecka sedan skulle jag kliva på kryssnings fartyget Vicktoria om 3 timmar haha samt ha 2 galna dagar framför mig, men nu är det ju så att det redan har blivit minnen. Fick veta av Sandra igår att vi antagligen inte får låna hennes föräldrars bil så då blir det svårt att komma upp till Agnes nästa helg. Men får se om de inte går att lösa på annat sätt! Vill verkligen åka upp och se hur hon har det där i skogen.

Denna arbetsdag blev också kort, var inte mycket alls så slutade redan 13.00 (ibland har jag då ett riktigt slappt jobb) älskling kom och plockade upp mig iaf så åkte vi till lägenheten och jag skrev ner nummret till våran hyresvärd. Våran lägenhet höll ju på att bli bostadsrätt men igår så kom ju politikerna fram till att alla lägenheter som håller på att obildas till det läggs ner så den kommer förbli hyresrätt. Så med tanke på att den blev renoverad 1993 senast kommer jag ställa ganska höga krav på att den upprustas nu!!
Efter det åkte vi en vända till Länna och jag spanade runt efter en Laptop. Fanns en hel del men har hittat en som verkade riktigt bra hihi! Gick även in på Skopunkten och där hittade jag ett par bruna UGGS för bara 249:- kunde inte låta bli så köpte dom. I början av detta år gillade jag inte riktigt UGGS modellen men som sagt brukar vara så med det mesta men sen när man ser många ha dom så blir det oftast att man ändrar sig. Precis som med knästrumpor och liknande!
Tycker iaf att dom är riktigt fina och lagom varma att ha nu men även i vinter med lite tjockare strumpor.







SKOPUNKTEN 249:-

Nu sitter vi hemma hos mig och slappar. Blir väl middag senare och tidigt i säng. Bara 2 dagar kvar till helg nu =)

Må bra dag!

Halloj!

Idag hade vi "må bra dag" på jobbet. Då får alla vi anställda gå hem tidigare precis som vi har det under sommar veckorna. Det är riktigt skönt! Var iofs kvar ett litet tag efter många hade sprungit hem men blev iaf mycket tidigare än i vanliga fall. Även vädret har ju haft en må bra dag haha så det har bara varit plus!

Kom iaf nyligen hem åkte raka vägen idag hade tänkt springa förbi lägenheten och kolla lite saker men hade ingen ork så jag satte mig på tåget och sov hela vägen. Nu ska jag strax i duschen och ta en riktigt lååång skön, varm sådan. Kanske även sätter igång bastun och lägger mig där ett tag! Hela kvällen kommer bli slappa och mer slappa samt lägga mig tidigt.

Igår pratade jag och älskling ordentligt om hur vi ska göra den 1 November och vi har kommit fram till att vi flyttar ut då. Inte helt men ca 60%. Kommer då bo inne i stan i min 1,5 på Kungsholmen. Kommer tömma lägenheten om ca 2 veckor och ta dit en del av våra egna möbler samt kläder m.m. Än sålänge ska vi bara bo där Mån-Fre men blir kanske även vissa helgdagar. Så nu i veckan måste jag ringa våran hyresvärd samt COMHEM. Dom måste sätta på bredband samt Kabel-TV så man kan surfa och se på TV! Blir även till att köpa en snygg laptop snart har spanat runt ett bra tag nu men får se vad det blir för någon =)

Ihhh ska verkligen bli kul att få komma bort hemifrån även om vi inte har flyttat 100% så är de ändå sköönt, flytta helt kommer vi göra när vi fått lägenheten bytt till någon större samt mer renoverad. Har iofs planer på att tapetsera om och så men får se hur de blir med det.


Haha jag och malin töntade oss för några helger sen i hennes rum <3

Nej nu vill jag verkligen duscha!

ha en skön Tisdag eftermiddag.

Okej att vara fet(?)

Måste bara skriva det här för jag har gått och tänkt på det ganska länge.

Läste i tidngen för en vecka sedan att några kvinnor med övervikt hade startat bloggar där dom skriver om sig och stödjer andra tjejer som lider av fettma. Det är ju absolut inget fel med det snarare tvärtom det är bra för många människor som är överviktiga mår skit både psykiskt och fysiskt av det. Det jag reagerade på var att dom inte bara stärkte självförtroendet i deras bloggar utan skrev snarare rakt ut att det är bra och okej att vara överviktig?
Det var just det jag reagerade på att dom intalar andra tjejer och killar att der är bra att vara fet. Såklart ska man inte bli utfryst, mobbad eller annat för att man ser annorlunda ut. Samma sak om man sticker ut på andra sätt. Men der är INTE bra att vara överviktig. Att vara fet är en sjukdom precis som det är att vara underviktig. Man ska självklart inte må skit för det behöver inte vara ens egna fel. Det är ärftligt och vissa har vuxit upp med fel syn på mat. Så psykiskt ska man må bra men man ska fortfarande göra allt för att gå ner i vikt. Inte bara acceptera och gå vidare för då kommer inte livet bli så långt. Precis som dom med anorexia måste kämpa för att äta måste andra kämpa för att låta bli!

Övervikt är ett stoort problem i många I-länder idag och om det fortsätter så kommer snart idealet ligga där. Redan i USA ser människorna annorlunda ut det är standard att vara fet och det är inte friskt!

Jag vet att många många redan kämpar för att gå ner och allt och mår piss bara för att dom ska se ut som alla andra. Men om alla slutar med det och bara går uppåt kommer alla snart se ut så.
Så må bra i eran personlighet och självklart i erat utseende med men acceptera inte er övervikt det skadar er själva! Fler sjukdomar kommer med det....


Kommer de här bli idealet?


höst mys på café.

Hej hej!

Fy vilket trist väder det har blivit ute nu, hösten är verkligen här!
Min dag har varit upp och ner haha började iaf inte så bra. Hade ställt min väckarklocka på 05.00 som vanligt och låg och sov då min mobil ringer och väcker mig, jag tror det är mitt i natten eftersom jag inte hört min väckarklocka ännu så jag svarar smått förvirrad:

Jag- Ja det är minna??

Min Chef- Ja det är Lasse här vart är du?

Jag- Va vadå? Vad är klockan?

Min Chef- kvart i sju?!

Jag- Va? Oj?...

Min Chef- Ja, vart är du?

Jag- Sover. Men jag kommer NU!

Hahah inte så lyckat kanske men jag var sjukt virrig och ny vaken men när jag insåg att jag försovit mig och redan var 15 min sen så flög jag upp ur sängen! Är så otroligt pinsamt att försova sig speciellt när man blir väckt av självaste chefen HAHA! Men det var iaf lugnt pratade med han direkt när jag anlände och han sa att det kan hända den bästa.

Efter jobbet blev det iaf fika i stan med Agnes som kommit ner från Mora i några dagar, var verkligen kul att träffa henne minns knappt när vi sågs sist länge sedan var det iaf! Även Sandra och Malin kom in så vi satt och fikade på Sturekatten ett tag innan det började bli dax att gå mot tåget. Sa sedan hejdå till Agnes som man snart kommer se igen åker och hälsar på henne nästa helg tillsammas med Sandra och Malin och kanske Natta.

Blev sedan en snabbis till älsklings mammas jobb där han skulle kopiera lite papper sedan körde vi hem henne och åkte själva hem till mig för middag!

Måste snart i säng igen, ska ställa väckarklockan ordentligt nu så jag INTE försover mig igen *woops*!



Lovade att visa bild på fuskpälsen jag kanske ska buda hem från Tradera.
Den jag funderar på är den Svarta, men gillar även grå!

koll på mig?

Följ min blogg med bloggkoll

Nu har jag fått länkar att funka och har dessutom skaffat bloggkoll, så sök upp mig där så kan du ha 100% koll på mig!

bloggen knasar

Hej!

Har försökt skriva ett inlägg nu i några timmar men de har varit fel på hemsidan så har inte kunnat logga in. Men nu verkar det funka iaf.

Klockan är iaf haöv tio och jag är super trött, ska snart i säng så man orkar upp före gryningen imorgon. Japp jag går upp innan det ens är gryning ute och det är riktigt tungt. Väckarklockan ringer 05.00 och då är det helt kolsvart och iskallt ute nästan omöjligt att kliva upp men upp måste man iaf.
Idag har det varit väldigt lugnt. Älskling skulle ha åkt in till sin syrra och hjälp dom få upp båten inför vintern men när han ringde imorse visade det sig att dom inte behövde hans hjälp så han blev kvar i sängen med mig. Gick sedan upp runt 11.00. Hade svårt att somna om då hans väckarklocka hade fått mig att bli klarvaken (men inte pigg).
Ivilketfall så var vi kvar hemma hos mig ett tag, åkte sedan förbi Haninge C och kollade köpte inget men är alltid kul och vandra runt lite. Åkte sedan en runda och kollade på några gator där vissa av lägenheterna vi är intresserade av ligger. Dessväre så visade det sig att flera låg inte alls som dom hade beskrivit det i sina annonser så dom är strykna från listan nu. Blev sedan en vända hem till älskling där vi beställde hem pizza och såg på film, sedan körde vi hem till mig igen! Har varit skönt att bara ta det lugnt denna helg eftersom man var sjukt sliten från kryssningen haha. Sov ju bara ca 9-10 timmar under hela resan som var på 40 timmar!

Prövade även min nya ansiktmask idag får se om de blir något resultat, tyvärr kändes den inte lika bra som dom från NIVEA som jag så gärna vill att dom ska börja göra på burk istället för i 2x påsar men men...

Går ej att ladda upp bilder då sidan vägrar funka hade annars velat lägga ut bilder på en super söt fuskpäls jag vill ha men får visa den imorgon då istället =)

Nu ska jag sova!



Nu är det natt

Hej hej!

Ja här sitter jag vid datorn och klockan är snart 01.00 är super trött haha men har suttit uppe och fixat här med designen på bloggen och tycker faktiskt den blev hyfsat bra. Det enda som inte funkar är att länka till andra sidor fattar inte men om jag skriver ut hemsidans adress så försvinner den på sidan, hittar inte vart man ändrar det (irriterande) jaja.

Dagen har varit bra, sov ut läänge det behövdes verkligen gick sedan upp och åt en god frukost. Efter det duschade jag håret och sen åkte jag och älskling till Sickla C. Hittade inga kläder men blev en toning (funderar på att färga hihi), ansiktmask på tub (letat lääänge efter det) tonande ansikts kräm (ser ut som ett lik på dagarna utan smink) vantar och mössa från INDISKA. Lite småplock helt enkelt. Efter det bar det av hem till älskling där vi var en stund beställde sedan Thaimat och hyrde filmen 21 som förövrigt var riktigt bra, och åkte hem till mig.

Imorgon har jag ingenting för mig, älskling ska iväg och hjälpa till att ta upp sin syrras och hennes mans båt så jag får väl underhålla mig själv. Ska packa upp iaf det behövs luktar skabb i väskan haha...

Längtar inte till på Måndag då är det dax för jobb igen fy kan man inte alltid få vara ledig(?)

Nej nu ska jag gosa ner mig under täcket och sova extra läänge imorgon!



FYLLECELL TJALLALA!

HEEEEEEEEEEEEJ!

Nu är man åter tillbaka på fastlandet igen *phuw* haha efter 2 galna dagar på havet. Hade vi det kul? ingen kan ha roligare!

Klev på båten runt kvart över 5 på Onsdags eftermiddagen. Fick en hytt läängst ner i båten med fyra sängar. Efter att ha släpat in väskorna vandrade vi runt ett tag och kikade på vad båten hade att erbjuda. När den sedan la ut från hamnen 18.00 gick vi omedelbart till TAX-FREE sedan blev det inköp av en hel del dricka och snacks. Gick sedan ner till hytten igen där vi förkrökade och fixade oss iordning. Sen bar det iväg hela natten haha! Hittade 3 trevliga killar som bodde i vår korridor samt ett gäng tyskar och annat folk. Blev mer förkök i deras hytt och sen var det spring i båten. Hade ett dansgolv med mer ungdomsmusik där vi dansade sedan höll vi oss även på en annan bar där det inte var rökförbud. Galen natt vart det iaf. Slutade med att Sandra däckadei  hytten, jag och malin åt fyllekäk med Kalle och gick sedan ner och hittade Robin däckad haha så han blev lite ner klottrad och fick naglarna målade. Fick även se lite för mycket i en av hytterna hahaha men den synen blir kvar på min och Malins näthinnor förevigt! Hoppade sedan isäng runt 05.30, mådde sjukt dåligt 2 timmar senare när man vaknade....FYLLECELL TJALALLAA!!

Torsdagen började seeegt alla var bakis, tog oss av båten och vandrade runt lite inne i Tallin. Åt på ett äckligt hamburge ställe som hette HESBURGER som vi trodde var Macdounalds men fick sedan veta att det tydligen inte var så, samt gick runt lite i ett köpcentrum. Gick sedan tillbaka till båten och köpte med oss lite mer billig sprit från Estland. Senare på kvällen badade jag och Sandra bastu samt bubbelpool och vi gick sedan och åt alla tre på buffén. Tyvärr hade det börjat gunga då så Sandra blev åksjuk och blev tvungen att gå och sova, jag och Malin taggade till och hamnade på kareoke blev ingen vild kväll men trevligt ändå. Satt och drack drinkar och snackade. Vi blev sedan super trötta och gick och la oss runt 04.00.

Det enda som var irriterande på kryssningen var alla jävla äckliga gubbar som äcklade sig. Någon talliban snubbe gick efter alla och stötte på dom sånna fattar verkligen inte att man inte vill! usch...sen alla gubbar från Estland som trodde alla brudar var horor och ville sälja sig, ursäkta haha?? nej fy tusan riktigt vidriga människor de där.

Alla bilder kommer komma från Malin sen det var bara hon som använde kameran.


Självklart saknade jag dig min älskling<3
men nu är jag i din famn igen!


Nu är jag iaf hemma och hela mitt huvud gungar fortfarande. Ikväll blir det slappa samt middag, kommer bli en lugn helg överhuvudtaget! Har inga planer alls faktiskt men får se vad som händer.

Tack tjejer för en trevlig och rolig kryssning, det här får vi göra om!

Boots, perfekta i höst!

               

Alla dessa fina par hittar ni på ellos Dom har fått in väldigt många snygga skor som är perfekta att ha nu i höst, vissa är även varmfodrade så dom går att ha i vinter med, perfekt? =)

Flytväst på 24/7 haha!

Hej hej!

Hoppas eran dag har varit trevlig fast man höll på att frysa ihjäl. Imorse (alltså 05.30) när jag och älskling gick upp var det frost på bilarna?? Vill verkligen inte ha höst och kyla, hatar att frysa finns inget värre tycker jag. Speciellt på morgonen:
Mörkt + Kyla + Trött = HEMSKT

I övrigt har min dag varit bra änsålänge. På jobbet var det lugnare än på länge fanns knappt något att göra så fick sluta redan 13.00 och imorgon jobbar man bara halv dag YES så det blir slappt. Sen blir det ju KRYYSSSNING IIIH!
Ser verkligen framemot den har ju inte varit en så rolig sommar med massa bråk men nu känns det faktiskt stabilt för tillfället och jag hoppas och tror att det kommer bli riktigt lyckat! Däremot så stog Nisse på jobbet och skrämde upp mig och snackade massa om Estonia olyckan och saker samt att även min mor sitter och pratar om orkaner som ska komma haha så det lär bli att sätta på sig flytvästen redan vid påstigningen. Jag är otroligt rädd för havet har verkligen respekt för det tror filmen Titanic har satt sina spår i hjärtat, även Malin är rädd haha!
Nej men det här ska bli ruskigt skojj! Allt är packat (förutom bikini som jag glömde) åker in imorgon 16.00 och innan det blir det duscha och fixa sig så det här lär bli sista inlägget före avresan.


Se upp Tallin here we come!!

fyllecell, fyllecell, fyyyleecelll hahaha bra låt!

I vilketfall efter jobbet åkte jag till centrum och köpte strumpbyxor till mig och Sandra 5 pack haha så de gör inget om man har sönder några par, köpte även ett nytt diadem är expert på att ha av mina. Åkte sedan hem hit till älskling.

Ikväll händer inte mycket blir middag och TV måste ju ladda betterierna =)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka, hörs på Fredag!

Love minna

Fin fint väder!

hej hopp!

Ja idag var det ju verkligen underbart höst väder med tanke på hur det var igår usch!
Dagen har varit ganska så fullproppad fast man var ledig haha. Gick upp 07.00 för frukost och iordning fixande fick sedan skjuts ut till Gustavsberg där Robert mötte upp mig. Vi gick sedan bort till salongen inne i skolan där det var flera som skulle bli klippta och fixade. Hamnade i en stol och så började Robert rulla håret och det tog en jäv*a tid haha. Började 08.40 och samanlagt tog allt (permanentning + klippning) 4,5 timmar! Klockan 13.00 var vi äntligen klara. Resultatet blev väl helt okej, klippningen är bra lagom mycket tyvärr blev håret inte så lockigt som jag velat blev mest vågigt och ruffsigt hm men somsagt det var hans första gång och jag fick det gratis så jag är glad ändå, får se om jag permanentar om det kanske i framtiden men just nu får det va. Efter allt det med håret åkte jag in till stan, skulle ha fikat med Natta men hon var tvungen att göra något skolarbete i sista sekund så jag fick vandra själv. Köpte massa hårprodukter som jag hoppas ska göra håret lite lockigare haha samt ett par örhängen. Runt 15.00 kom älskling in till stan så vi åkte till lägenheten för att fota och mäta. Har lagt ut en annons och har redan fått en hel del intresserade så ska försöka komma iväg på lite visningar här framöver *spännande*!
Älskling fick även svar från jobbet han sökt och han ska få komma på intervju så nu håller vi båda tummarna för att dom ska anställa honom.


Min Måndags shopping:

-Shampoo John Frieda för lockigt hår samt balsam!
- Mousee Curl power från Lóreal.
-Tony&Guy Beach curl Spray.
-Bred tandad kam.
-Nivea peeling kräm (Young)
-Örhängen från Ur&Penn.
-Sofis modé såklart!



När vi var klara i lägenheten åkte vi hem till mig. Har sedan packat inför kryssningen samt ätit middag! Har redan börjat göra iordning lite inför att hoppa i säng måste orka jobba dom här två dagarna så kan man ha skojj sen =)

Hoppas eran måndag var lika solig och rolig som min, Love minna!

Ledig imorgon YES!

Hej där!

Ja nu har hela helgen flygit iväg igen jaja som tur är så är man ju ledig imorgon med så helgen är ju inte riktigt slut än för min del!

Just nu sitter jag hemma hos älskling och väntar på att han ska fixa sig sen ska vi iväg till skärholmen c och byta en stickad väst jag köpte igår på VILA i stinsen. Den är verkligen super snygg men jag kom fram till att den inte var värd sitt pris så den får lämnas tillbaka igen. Ska även hämta ut 3 bio biljetter som jag och Malin bokade igår till High school musical 3 haha, ska på premiären så då måste dom hämtas ut idag!

Hur var helgen då? Jo den har varit väldigt slapp och mysig. I Fredags var jag och älskling hos Sandra och hade en trevlig kväll. Kom dit lite folk så satt och snackade vissa drack men inte jag hade ingen lust till det. Var kanske kvar till runt 23.00 då skjutsade vi ner två till centrum och sen åkte vi hem till mig. Igår sov vi ut och sen åkte vi till Stinsen dårå, köpte inte mycket bara den där västen (som ska bort) sen en tunn långärmad tröjja från H&M. Efter det fick jag skjuts hem till Malin där jag spenderade kvällen med henne och Sandra. Blev film och poppcorn såg en väldigt bra film som heter The Nootebok otroligt fin historia alla borde se den somsagt. Snackade såklart en hel del om kryssningen också som snart ska bli av bara 2 dagar kvar nu JIPPIE!



Så min helg har alltså varit oroligt lugn men nu känner jag mig riktigt utvilad, är taggad unför imorgon då jag äntligen ska få håret fixat =) hihi spännande!

Men nu är älskling klar och vi ska åka iväg!

Ha en fortsatt trevlig helg, Love minna.

Nu är det låånghelg!

Hej hej!

Äntligen Fredag igen veckorna bara flyger iväg men gillar iofs när varddagar försvinner snabbt. Igår var jag med Sandra efter jobbet, alltid skönt att hitta på något annat än bara sitta hemma och dega känns som man utnyttjar den lilla lediga tid man har då mer innan man ska upp och jobba igen. Möttes i centrum där vi kollade runt, tog varsin café late fast jag drack min innan Sandra han komma då jag var super trött efter att ha suttit på tåget ut från stan haha. Letade efter ansiktsmask på burk men hittade ingen alls(?) finns bara på engångs paket känns ju inte kul att köpa nytt varje gång! Kollade även på produkter jag ska köpa på Måndag när jag permanentat mig blir nog en hel del från Tony&Guy Sandra har deras produkter och dom ska vara bra, dyrt iofs men är dom bra så behövs dom. Ska köpa shampoo, balsam, inpackning och mouseé allt ska vara speciellt för lockigt hår. Vill absolut inte att håret ska se slitet och toffsigt ut.
Efter centrumet åkte vi och tvättade bilen (var med som stöd Sandra har fobi för biltvätten *blink*) sedan beställde vi pizza och satte oss hemma hos sandra och kollade på TV. Hon köpte även min päls till sin jacka så nu är den såld iaf.
Mycket mysig och trevlig kväll =)



Idag har det varit körigt på jobbet men nu är det ju långhelg för min del, har ju fått ledigt på Måndag.
Ikväll ska jag kanske träffa Natta en stund ska ringa henne strax och se hur vi skulle göra, sen senare ska jag och älskling antagligen hem till Sandra. Kommer komma dit lite folk ikväll men lär inte dricka något är inte nå party sugen (laddar inför kryssningen) lär åka därifrån rättså tidigt längtar efter att bara få lägga mig i sängen och sova.
På Lördag ska jag och älskling iväg och shoppa på Stinsens köpcentrum ser framemot det. Senare på kvällen är inget planerat men blir antingen filmkväll eller middag hos pappsen, får se!

Nu ska jag ringa och duscha, ha en mysig Fredag Love minna!


MEN VARFÖR DÅ?!

Fuck whitney eller witnyy eller hur hon nu stavas vann juuu!!!!! har ju suttit och kollat på programet helt i onödan nu, nej jag har inget emot att hon är "tjock" eller vad dom säger (för hon är ju inte ens en fet enligt mig) men hon är ju bara sååå falsk! Anya var ju även hon falsk på sitt vis men inte ens i närheten av vad whitney vaaa och så miss america stilen?? nej fyyy funkar inte alls för mig icke! UUUHHHH hatar när man följt serier så slutar dom helt fel fel.....nu ska jag krypa ner under täcket!


Det var meningen att hon skulle ha vunnit, okej!

Känns som Torsdag!

Jag hatar när det verkligen känns som att det borde vara en dag framåt än vad det egentligen är. Idag är det ju Onsdag men jag har intalat mig om att det ska vara Torsdag....men det är inte Fredag imorgon! Jag vill ju ha Fredag nu...blä!
Jaja dagen har varit bra iaf förutom piss väder och att jag glömde matlådan hemma, eller jag glömde inte matlådan jag tog med mig fel så istället för att vara potatismos med köttbullar i lådan var det enbart potatismos, den rätta lådan var kvar hemma. Så jag fick köpa en hamburgare på lunchrasten. (den var iofs god)
När jag kom hem så hade mamma varit och hämtat ut packet från halens, ni minns kanske vinterstövlarna jag beställde? dom har jag iaf hemma nu. Stackars mamma hade ju också beställt ett par men dom var tydligen slutsålda och kommer inte in i lager igen. Men jag fick iaf mina. Och dom passar perfekt! skulle inte haft en storlek mindre eller större utan precis den! Yes yes!
Sedan har jag städat rummet samt rensat bland ALLA mina skor haha slängt en hel del slitna och en del ska till rödakorset, sen har jag putsat alla jag ska spara och ta med mig när jag väl ska flytta hemifrån*phuw*



 
(klicka på bilderna för förstoring)

Imorgon kommer det bli körigt på jobbet så även på Fredag har haft några lugna dagar nu men från och med imorgon är det slut med att slappa då blir det stenhårt..suck! Efter jobbet ska jag en snabbis till Sandra och hon ska få köpa en päls krage till sin nya vinterjacka av mig (plockade förresten fram min jacka idag har saknat den lite faktiskt den är riktigt fin)
Ringde även Robert idag han jag ska klippa mig hos på Måndag och nu är det helt bestämt, ska till hans skola på morgonen sen kommer det ta ett bra tag där borta men de blir spännande haha kommer vara i hans våld hela förmiddagen får se hur reslutatet blir.

Nu börjar snart Top Model sista avsnittet SPÄNNANDE får se vem det blir hoppas inte att Whitney vinner iaf usch!

Love minna

RSS 2.0