nyttig middag



Tonfisk & Advokado sallad:

-Några blad sallad från kruka, godare än salladshuvud enligt mig.
-Gurka.
-Röd paprika.
-Majs.
-Tonfisk på burk.
-Sallads ost, mildare än fårost.
-En stor advokado.
-Basilika att toppa med för smakens skull.

Tid: ca 10 min.

Jag försöker verkligen att börja äta nyttigare. Säger inte att jag blivit fet eller nått utan jag gör det för att insidan ska må bra. Man blir piggare och mår bättre. Däremot så har min kropp förändrats det kanske inte syns mycket men jag ser det. Efter flera månaders ätande av söt saker och onyttig mat har min kropp påverkats. Men jag vet att jag inte bara kan äta bättre utan måste träna också. Men gymma är så tråkigt samma sak att springa och promenera. Skulle helst villja kombinera simning och styrketräning. Tyvärr blir min hy så torr av klor vatten så de går inte...Däremot så tror jag att jag ska börja gå på spinning. Det är verkligen skojj!

Värme bölja!

Har inte haft varken tid eller lust att skriva men nu har jag ingenting att göra så....

Helgen var super rolig, varm som satan men mest av allt crazzyy!

Orkar inte skriva ner varenda sak som hände för hälften minns jag knappt och den andra hälften bestog mest av att slappa i solen och försöka få bort baksmällan haha.
Men det var iaf skit kul! Ska antagligen dit nästa år igen men då blir det bara jag och sara (och alla andra som brukar vara där såklart) men Malin & Sandra är i Austarlien då.
Det var liiite väl varmt under helgen men bättre än regn iaf. Men det är inte kul att vakna upp bakis och törstig som tusan instäng i ett stekhett tält hahah. Fast man kom iform rättså snabbt ändå =)

Igår var min och älsklings sista dag på semestern. Gjorde inget speciellt direkt blev mest vardagssysslor som man inte hade tagit tag i under dom andra lediga dagarna.
Idag var jag tillbaka på jobbet igen. Det var otroligt varmt men jag saknar inte dom dagarna i vintras när det var snöstorm, -5 grader och man skulle ut och slita.....usch! Nej heldre svettas jag ihjäl.
Det enda som är riktigt jobbigt är att vara hemma i lägenheten. Vi har ingen fläkt så luften står helt stilla plus att vi har eftermiddags sol rakt in i hela lägenheten som steker! Inte ens öppna fönster gör saken bättre. På nätterna är det 28+ så man sover skit dåligt. Vaknade säkert 5 gånger inatt av att jag höll på att dö av värme slag.

Jaja ikväll jobbar älskling så jag blir ensam här hemma. Ska göra mig en stor grön sallad. Har ingen matlust när de är såhär varmt ute så en sallad blir lagom!

Ska även se finalen av Hell´s Kitchen....spännande =)


Torsdag

Hej,

Nu sitter jag och älskling och äter frukost. Har försovit oss lite hade tänkt försöka ta oss upp runt 08:30 men steg inte ur sängen förrens 09:45. Om en liten stund ska vi sticka iväg till Kungens kurva. Ska gå in på B.OX och leta efter ett soffbord. Ska även förbi IKEA en snabbis och köpa beslag till två hyllplan som vi ska såga till.

Efter det ska vi åka till Västerhaninge och hälsa på min mamma och styvfar. Ska även övningsköra där. Sen blir det till att åka förvi Älvsjö och älsklings syster.

Får se vad vi hittar på senare ikväll men kanske blir bio eller så slappar vi här hemma. Imorgon ska jag till Lida festivalen så måste ladda batterierna med en ordentlig natts sömn.

Gröna lund

Hej!

Idag har jag och älskling haft fullt upp.

Gick upp vid 09:00 och då hoppade jag in i duschen. När jag var klar tog även älskling en dusch. Åt sedan frukost innan vi klädde på oss och tog oss ut i de underbara vädret. Känns nästan som om man vore utomlands, så jag är glad över att vi valde att stanna hemma istället för att flyga iväg.
Vi tog sedan bussen ut på djurgårn. Så otroligt skönt att vi har en buss som går genom hela stan och ända ut på djurgårn precis utanför porten. När vi var framme tog vi oss in på grönan.
Var sedan där fram till 15:00. Blev en hel del åkande och köande såklart. Men vi njöt av det fina vädret. Åt även lunch och sockervadd såklart. Samt spelade på choklad hjulet. Tyvärr ingen vinst men kul ändå!

När vi tröttnat på grönan promenerade vi hela vägen in till kungsträdgården, Därifrån gick vi sedan upp till T-centralen och tog tunnelbanan hem. Var helt slut när vi kom tillbaka så låg i soffan och tog igen oss en stund. Blev sedan till att sätta tillbaka trösklarna som vi var tvugna att ta bort när vi la det nya golvet. Fick även upp handtag på TV möbeln, så nu är den super fin.

Nu har vi nyligen kommit hem från en god middag på en super mysig restaurang. Finns så otroligt många restauranger här i vasastan men vi har iaf hunnit med och prova en del av dom. Ikväll hittade vi en ny favorit så dit lär vi gå igen!

Ska strax ta och hoppa isäng är helt slut. Imorgon ska jag övningsköra och sen ska vi hälsa på älsklings syster också!





Mina nya leopardmönstrade tygskor, super sköna!

Måste äta!

Hej!

Nu har vi lagt klart hela köksgolvet, blev så otroligt fint!!!

Men måste sticka ut och äta middag svälter snart ihjäl. Lägger upp lite bilder på golvet :)






Just nu



Har varit ute hela förmiddagen och njutit av värmen, fick även med mig ett par nya skor samt ett par solglasögon hem. Tänkte fota dom sen. Men just nu håller vi på och lägger nytt köksgolv. Tror det här kommer bli super fint!

Måndag, eller(?)

Hej,

Gud vilket fint vädr vi har fått igen. Perfekt nu när vi har semester hehe!
Har redan börjat blanda ihopp dagarna, fick för mig att det var Söndag idag när det egentligen var Måndag. Är så skönt att vakna upp vid 09:00 och tänka på dom som jobbar när man själv sska upp och äta en god frukost och bara slappa.

Idag tog jag och älskling en tur till Kungens kurva. Stannade först på Hornbach och köpte list till köksgolvet. Sen åkte vi till Ikea och där blev det mer saker. Köpte bla två soffkuddar och annat smått. När vi var klara där åt vi lunch i huddinge. Tog varsinna sallader, måste verkligen börja tänka på vad jag stoppar i mig.
Efter lunchen plockade vi upp Malin och sen åkte i alla tre hem till oss. Har sedan hjälpt henne slinga sitt håt. Tyvärr syndes det inte så mycket som hon hade tänkt sig men man vet ju inte hur resultatet blir när man gör hemma.
Nu har hon precis gått och jag och älskling ska väll ta oss ut och äta någonstanns.

Imorgon kommer älsklings svåger hit och ska hjälpa oss lägga köksgolvet. Får hoppas det blir bra och att dom hinner klart. Annars har vi inget speciellt planerat utöver det!

Men nu svälter jag snart ihjäl, så dax att dra ut i solen!

Kram

Tapetserat

Halloj.

Idag är det Söndag och vi har redan hunnit göra en massa saker.

Vi kom upp i relativt bra tid, hade tänkt gå upp vid 09.00 men både jag och älskling somnade om så kom inte upp förrens vid 10:00. Tog sedan en dusch, åt frukost och satte igång med städningen. Runt 12:00 kom mina föräldrar hit. Min styvfar hjälpte oss med tapetseringen och det blev super bra! Allt flöt på konstigt nog så blev snabbt klara. Vi gick sedan ner till en av pizzeriorna här och åt lunch. Hann även övningsköra en stund. Gick ganska bra. Är alltid stressigt att köra inne i stan men tror det är bra att man vänjer sig vid det. Bor ju trottsallt i stan haha.
När vi kört färdigt åkte dom hem. Ska kanske köra igen på Torsdag men det beror lite på när jag åker till festivalen.
Just nu står älskling i duschen. Ska iväg till min far om ca 1 timme.

Imorgon ska jag färga Malins hår på eftermiddagen. Har inte riktigt något planerat på förmiddagen men vi får väl se hur vädret blir.





Ny tapetserade väggen!


Midsommar

Hej!

Ja då var årets midsommar över och snart börjar vi gå mot mörkare tider *suck*!
Men men är ju iaf några månader kvar innan det börjar märkas ordentligt.

Midsommar firades iaf hemma hos min fina vän Sandra. Det var Sandra, Jag, älskling, Malin, Sandras bror Robert och hans vän Danne samt Agnes. Vi åt en god sill lunch tillsammans och drack. Tyvärr regnade det ute så det blev till att duka långbord inomhus men det var mysigt ändå. Efter lunchen blev det jordgubbar med glass. Runt 20:30 kom Pernilla med sin kille Philip och Pernillas vännina Kikki (eller hur hon stavas). Sen vart det grillning och en hel del dricka (för vissa hehe). Var iaf en trevlig midsommar även fast vädret inte var på vår sida. Nästa midsommar kommer mina kära vänner Malin & Sandra vara i Australien så det kommer dröjja innan vi firar midsommar ihopp igen. Och antagligen aldrig i Sandras söta hus igen kommer sakna den där "lekstugan"!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Åkte från Sandra runt 13:30 då älskling ville vänta ett tag så alkoholen verkligen hade gått ur systemet. Vi åkte sedan och åt lunch på donken innan vi åkte hem.
Har sedan legat i soffan och slappat. Åt middag för en liten stund sedan, blev thaimat igen haha! Har även solat solarium igen.

Nu ska jag ta och plocka undan lite saker här då mina föräldrar kommer hit imorgon och ska hjälpa oss med tapetseringen. Vill ju inte att det ska se ut som ett bombnedslag då här hemma.
Senare på kvällen ska vi äta middag hos min pappa. Var ett tag sedan vi träffades nu så de lär bli trevligt.

Bye,

Kvällen före midsommar

Sådär då var man hemma igen. Vädret har varit skit dåligt men jag har faktiskt inte brytt mig.

Vaknde helt uvilad imorse. Både jag och älskling är lediga i 1 vecka nu så jag försöker verkligen njuta av ledigheten.
Började med att diska haha, inte så kul men det behövdes. Fixade även en del andra småsaker i köket och tog bort en hel del papp från golvet. Efter det åt vi frukost.
Slingade inte Malins hår idag då hon hade ett migrän anfall igen igår så vi kom överrens om att göra det på Måndag istället. Så kunde hon vara hemma och vila ut.

Så jag och älskling åkte först ner till Årisextra och köpte dricka samt mat inför imorgon. Åkte sedan hem och la in allt i kylen innan vi drog iväg ut igen. Älskling behövde verkligen klippa sig så vi tog bussen in till stan. Där vandrade jag runt en stund innte på SOUK gallerian medans han klippte sig. Vi mötes sedan upp och gick runt och shoppade lite. Blev en del små saker för bådas del. Vid 19:00 stängde butikerna så då gick bi till Sergel biografen och köpte 2 billjetter till filmen "Baksmällan". Blev sen middag på TGI Friday´s innan filmen började.
Filmen var JÄTTE rolig och verkligen se värd till tusen! Alla i hela biografen asgarvade typ hela tiden hahaha. Riktigt bra!

Nu ska vi strax isäng så vi kommer upp i tid imorgon. Blir midsommar firande hemma hos Sandra sen blir vi kvar där över natten. Kommer säkert vara väldigt trevligt, kan ju hålla tummarna bara att solen kikar fram!



Lite nya småsaker:

-Trosor, TOPSHOP.
-Shampoo + leave in balsam, någon frisör haha.
-Lös naglar, Åhléns.
-Smycken, Ur&Penn,


Får hoppas att det här funkar nu!



Det var 50% REA på alla smycken så jag shoppade loss lite!

sticker ut igen!



Mot söder och middag....gaah vrål hungrig!!

ha en trevlig Onsdagss kväll ;)

Onsdagens äventyr

Nu funkar bloggen igen. Vette fan men den har knasat hela dagen men men...

Ja idag har jag flängt hit och dit känns det som men har fått lite gjort iaf.

Började dagen med att ta en lång skön dusch. Verkligen välbehövlig. Knatade sedan ner till Myrorna som ligger nästan precis här nedanför mig. Somsagt jag bor mitt i smeten, jag har nära till allt *blink*
Väl inne på myrorna gjorde jag några fynd till festivalen som vi ska på om lite mer än 1 vecka! Sist jag var inne på Myrorna var jag nog bara 6-7 år då tillsammans med mamma. Haha finns en hel del roliga prylar där inne...
När jag iaf hade betalt och sådär gick jag bort och solade solarium i 10 min. Ville inte bränna mig men gjorde det lite iaf, skit kännslig! Men det var skönt ändå och ligga där i värmen med musik i öronen, avslappnande.
Efter solningen knatade jag iväg och handlade sen gick jag hem.

Blev hemma i ca 1 timme hann äta min lunch, en sallad (se jag försöker iaf) sen bar det av till tandläkaren.
Nu har jag nyss kommit hem igen. Det gick bra hos tandläkaren men hatar att bli rönkad så knöligt. Tycker dom borde skaffat bättre rönkenmaskiner det är ju trottsallt 2009 (?)

Om 1 timme ska jag iväg för 3:e gången idag. Blir middag med kusinen inne på Söder. Verkar som att vädret håller i sig då kanske vi kan sitta ute på någon uteservering, mysigt!


Lite av det jag köpte på myrorna:
-T-shirt med hippie tryck.
-Söt frans väska.
-Skärp med färgade ränder i.
-2 pärlhalsband.


Blev även 2 tunikor! Ska matchda med flätor i håret och runda solbrillor haha.


Nyttig luch för engångs skull!


prov inlägg

blablabla

rastlös

halloj,

Ja nu har jag suttit här i soffan precis hela dagen. Mår lite bättre men är inte frisk. Känner mig så konstig hela tiden har gjort det väldigt länge. Som en stor klump i magen av blandade kännslor över allt i mitt liv. Så mycket krav och stress.
Behöver verkligen semester. Egentligen skulle jag ha velat resa bort nästa vecka, som förra året. Då var jag med älskling på Kreta i hela 2 veckor. Det var fantastiskt! Åhh vad jag skulle behöva det just nu....

Imorgon kommer jag antagligen att sjukskriva mig för resten av veckan (alltså 2 dagar) eftersom Fredag är en röd dag. Om jag ska orka arbeta hela sommaren och sen hela hösten behöver jag verkligen vila.

Ska även till tandläkaren imorgon, har tid 16:15. Om jag orkar ska jag nog sola solarium på dagen också. Är så trött på BUS som färgar av sig, ger fläckar och gör huden fet och konstig. Har prövat flera gånger med olika märken men ne, de blir inte bra. Får helt enkelt hoppas att man inte får hudcancer.

Snart kommer älskling hem. Ställde mig och stekte pannkakor för en stund sedan bara för jag var så sugen. Blev några över så då får älskling i sig nått också.

fattar inte(?)

Nu är jag sjuk igen....*suck*

sjukskrev mg imorse eftersom halsen såklart hade svullnat igen typ helt och jag mådde skit.
Sen sov jag ända fram till 13:30. Fatta att jag sov till halv 2? Älskling började bli orolig för mig när jag aldrig ville vakna men min kropp är så sliten. Känner i hela mig att jag inte mår bra. Inte bara för att jag är sjuk utan för att det varit så körigt med allt på sista tiden så jag bränt ut mig själv. Det är så mycket man måste hinna med och mycket som man vill hinna med. Blir svårt att prioritera ibland. Så då prioritera jag allt istället...hm.

Måste börja äta nyttigare också och träna. Men träningen har hamnat längst ner på att göra listan eftersom det finns redan så mycket annat som behövs hinnas med. Att jag inte äter så nyttigt beror bara på lathet. Sen att jag inte gillar sallad heller. FÅr börja köpa hem sånt som är nyttigt plus som jag gillar. Typ broccolli, frukt, majs och morötter m.m.

Jaja så jag blev hemma idag. Hade ju tänkt hinna med en massa. Såklart kom solen fram idag med, när man sitter inne.
Kan ju aldrig riktigt slappna av här hemma heller iofs. Ser bara en massa göromål som jag får ångest över.
I-lands problem!

Vill inte!

Jag känner det i hela kroppen, från tårna till toppen på skallen. Ni vet kännslan när kroppen börjar kännas lite slö och slapp. Huvudet värker lite smått och det kryper i halsen. Lite lätt snorig och tröttheten sliter i en.

Helt enkelt en början på en förkylning....

Och jag vill inte bli sjuk, jag vet när jag håller på att bli och just nu skriker varenda varnings lampa att det är just det jag känner. Lite lätt kallsvettig sådär...suck! Jag har varken råd eller tid med detta.

Känner på mig att jag kommer vakna med igen svullen hals, huvudvärk och kanske feber imorgon. Känns alltid såär kvällen innan man insjuknar. MEN om jag har tur och går och lägger mig nu så KANSKE det drar sig tillbaka och jag kan gå upp som vanligt imorgon.....hoppas...hoppas..hoppas.

3 år idag!

Hej!

Ja idag är det den 15 Juni och det betyder att för 3 år sedan träffade jag min älskade älskling. Då var vi bara 16 samt 19 år gammla. Båda bodde hemma och gick i skolan. Idag 3 år senare har vi blivit sambos och bor i våran fina etta i stan, båda har jobb och älskar bara varandra mer och mer för var dag som går.
Kan knappt förstå att det är 3 år sedan vi blev tillsammans, känns som vi precis träffats, känner mig lika nykär och blir alltid sådär blyg och pirrig i magen när han tittar på mig. Förstår ibland inte hur jag kan ha haft sådan tur och träffat en sån fin och go kille som honom. Snäll och omtänksam mot allt och alla. En underbar bror, son, vän och pojkvän!
Tyvärr kommer vi inte kunna fira dagen idag då älskling vart tvungen att jobba kväll men nästa vecka har vi ju semester så de kommer deffentivit hinnas firas.





Fick 36 rosor av älskling, 1 ros för varje månad vi varit tillsammans! Fick även en jätte söt vas med ett pärlhjärta.

Hade en trevlig helg också. Vart tjejkväll hos Sandra på Lördagen. Åt middag, förberedde inför Lida festivalen och drack alkohol. FIck äntligen träffa Agnes också, hon gör en alltid så glad! Det lixom sprudlar om henne, saknat!
Kvällen vart ganska lång, agnes åkte hem vid 00:00 hon drack inte heller något då hon hade bilen jag, sandra och malin fortsatte ett tag till men sen fick malin tyvärr ett migränanfall och mådde piss så hon blev tvungen att åka hem. Så jag och Sandra städade undan och sen vid 03:30 somnade vi.

Igår gjorde jag inte mycket. Kom hem vid 14:00 vädret var ju super dåligt så jag och älskling låg inne hela dagen. Målade lite mer i köket och sådär annars bara slappa. Men det är skönt att göra det med ibland!

Ikväll har jag tvättstugan sen ska jag laga middag och glo på TV. Imorgon efter jobbet ska jag åka in till stan och kolla i secondhand butiker efter lite roliga hippie kläder till festivalen. Funderar även på att sola solarium om inte solen kommer fram! På Onsdag ska jag till tandläkaren och bli rönkad. Tur att man inte har tandläkar fobi hehe.
På Torsdag ska jag slinga Malins hår efter jobbet. Det kommer ta låång tid men tror resultatet kommer bli bätte mot sist.
Sen på Fredah är det ju midsommarafton. Håller tummarna på att vädret är fint. Kommer vara hemma hos Sandra med dom närmsta. Lär bli en trevlig kväll!

Så ser min vecka ut just nu, sen är det semester för mig och älskling då har vi tänkt försöka bli så klara som möjligt här i lägenheten!

Frukost!

Nu sitter jag och äter frukost. Älskar att vakna upp på Lördagmorgonen och slippa stressa iväg. Så har tagit mig tid med ordentlig fukost. Sen har jag tänkt hoppa in i duschen och ta en lång, skön och varm morgon dusch. Vädret verkar inte vara det bästa. Håller tummarna på att de kanske spricker upp lite till kvällen. Senare i eftermiddag ska jag hem till Sandra. Där blir det pyssel, middag och antagligen lite alkohol med. Agnes är super söt och plockar upp mig i centrum. Tar nämligen en bra lång stund att ta sig ut till Sandra med buss.

Igår kom jag iaf hem vid halv 1. Var på bio med min super gulliga kusin Lina. Blev även en god middag tillsammans innan filmen och en hel del prat. Hon kom ju hem från Malta igår dit hon vågat åka helt själv, vill verkligen också åka utomlands! Klockan 21:00 började filmen. Såg "Män som hatar kvinnor" den var riktigt bra. Något synd bara att man hade byggt upp liiite för stora förväntingar med tanke på allt bra man hört om den filmen. Men den var bra ändå! Hade ont i magen resten av kvällen sen efteråt. Usch riktigt obehagliga scener....

Men nu ska jag ta och äta upp mitt ägg och sen bege mig in i duschen :)
Ha en trevlig Lördag!

Bio mys med kusinen ikväll!

Halloj!

Äntligen hemma från jobbet. Känns så otroligt skönt med helg. Nästa vecka jobbar man ju bara 4 dagar och sen har jag 1 veckas välbehövlig semester, jippie!

Dagen har varit tung som tusan men oftast när det är Fredag är man så taggad för att få dagen att ta slut så man jobbar bara på non stop för att få gå hem. När vi slutat bjöds det på smörgåstårta för att säga adjö till dom som går på semester och alla som snart ska få. Vissa är ju borta i hela 7 veckor, orättvist!!
Men det var iaf super trevligt. Satt och snackade med Nisse och kim haha dom två är ju för roliga. Kim försökte härma ett fyllo som springer sicksak för att inte bli skjutena av någon som ska råna honom, typ hahahha fan det roligaste jag sett tror jag. När jag proppat mig halvt spy färdig med smörgåstårta så åkte jag hem.

Nu ska jag byta kläder, sminka mig och sen åka in till söder och möta upp Lina. Blir sen middag och klockan 21:00 ska vi gå och se "Män som hatar kvinnor" haha ja jag vet att den varit på bio i en halv evighet men varken hon eller jag har hunnit se den, så nu ska vi ta och göra det!

Älskling jobbar natt så får vara ensam här sen, men lär ju ändå bara sova!

Dax att sätta fart ska vara på plats om 1 timme, ha en trevlig Fredags kväll :)


Fredag imorgon!

Gud vad mina ben värker. Känns som man bara går och går hela tiden. Först går jag massor på jobbet sen när jag slutat går jag ännu mer haha. Oftast på väldigt hårt underlag också. Inte bra för knäna det här.

Dagen har varit helt okej iaf. Ganska tung dag på jobbet men slutade iaf 14:20. Efter arbetsdagen åkte jag och älskling åter igen till Hornbach. Idag köpte vi tapeten till köket och lite andra små prylar. Så nu har vi nog köpt allt som har med renoveringen att göra. När vi är klara ska vi fortsätta med inredningen!

När vi kom hem så gick vi ner och handlade och sen blev det middag. Gjorde köttfärssås med pasta. Blev riktigt lyckad enligt mig. Var väldigt hungrig också så då är det alltid gott med mat. Efter middagen ställde vi oss och målade klart köket. Så nu är tejpen borta och kvar är ett vitt fint kök! HURRA! Vi klarade det! Har nu målat hela lägenheten och det som är kvar är golv och tapet i köket. Men inge mer måla!!

Så nu ligger vi båda helt utslagna i soffan och slappar. Längtar till imorgon då det är helg igen!
Älskling kommer jobba både natten till Lördag och Söndag. Alltid trist när han jobbar helg. Men jag ska försöka sysselsätta mig. Imorgon har jag inget direkt planerat men på Lördag ska jag vara hos Sandra och fixa inför Lida festivalen samt äta middag och umgås. Agnes kommer dit också så det ska bli super kul att få träffa henne igen!

Nytt köksgolv

Hej!

Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen men nu äntligen är det lugnt igen.

Dagen började med att jag fick den trevliga överraskningen att det ös regnade ute när jag klev ut från porten. Hade inte tittat ut genom fönstret så det var ju kul...
På jobbet var det en lugn förmiddag men tyvärr en dessto körigare eftermiddag med bla arbetslatsträff, urk! Skit trist.
När jag slutat kom älskling och plockade upp mig och sen åkte vi till Hornbach. Där köpte vi vårat nya köksgolv. Blir ett laminatgolv (klickgolv) i ek. Kommer bli riktigt fint till de ny målade vita väggarna.
Hittade även en tapet som vi båda föll för så nu ska vi antagligen köpa den istället. Hoppas det blir super snyggt!

På hemvägen blev det middag på MAX. Älskar deras hamburgare!
Var riktigt lång kö sen in till stan så tog sin lilla stund att ta sig hem men men...så är det ju på vardagarna.
Väl hemma målade vi engång till i köket. Så nu tror jag inte att det blåa syns längre.
Har sedan duschat och fixat naglarna. Nu ska jag strax föna håret och sen hoppa isäng. Längtar verkligen efter att få sova!

Bye,


Målat lite mer

Då var klockan strax 21:00 igen och det börjar bli dax att göra sig iordning för sängen. Är trist egentligen att gå och lägga sig så tidigt varje kväll men jag vet att jag mår så mycket bättre dagen efter om jag fått sova ut ordentligt.

Fortsatte iaf med köket nu ikväll. Är så mycket tyngre än vad man tror att måla, får alltid träningsvärk av det men det är det värt.
Just nu sitter jag och tittar på Paris Hilton´s My new BFF. Så otroligt ytligt program och jag kommer aldrig att förstå mig på Paris, sånna människor kryper under skinnet på mig.....uhääk!

Grannen håller dessutom på och spelar musik. Håller tummarna på att han stänger av snart. Kan verkligen inte somna när han grejjar där uppe!


Körlektion nummer dos!

Ja idag hade jag min andra körlektion av 10. Körde med samma lärare igen. Han var fortfarande lika förvirrande som sist och kunde inte uttala mitt namn. Men det känns ändå bättre att hålla sig vid en och samma lärare då han ser hur jag utvecklas. Körde iaf ut i trafiken för förstagången. Gick väl både bra och dåligt. Fick några motorstopp är lite för snabb med kopplingen speciellt när jag blir stressad. Och det vart jag verkligen, var ju så mycket mer att hålla reda på nu än när man snurrade runt i Jordbro. Rödlysen, ner och uppförs backar, människor, bilar, byggarbeten m.m!
Kändes lite som när man tog bort stödhjulen på sin cykel. Vinglit i början men efter en stund började man hitta balansen.

Men jag måste köra mycket mycket mycket mycket mer haha. Glad att det börjar gå frammåt iaf! Tror jag ska försöka köra mer privat till nästa lektion än vad jag gjorde till denna. Får ut mer av lektionerna då.

Annars har dagen varit tråkig. Dåligt väder imorse och även fast dagen på jobbet egentligen var lätt kände jag mig skit seg och trött. Så allt bara segade sig fram!

Imorgon har jag och älskling tänkt åka och köpa golv till köket och tapet. Längtar tills allt är klart!

Så nu har jag inte mycket mer att säga, lägger upp några låtar som går varma i min Ipod just nu. Enjoy!

Flo Rida- Sugar

Metrostation-Shake it.
 
Kid Cudi- Day and night

Taylor Swift-Love story

Har tråkigt.

1. Hur gammal är du om fem år? 24....hemska tanke!
2. Vem var den sista du träffade? Älskling.
3. Hur lång är du?  165cm tror jag.
4. Vilken var den senaste film du sett? Bolt! Super bra!
5. Vem ringde du senast? Älskling men det var upptaget då.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Malin- jag sjukskrev mig från jobbet idag...
7. Vad är dagens planer? Kanske orka måla köket. Annars bara slappa framför TV:en.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa, men sms:ar om det är något kort jag vill ha sagt. Orka skriva A4:or med sms haha, kramp i tummen.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Förra Fredagen kanske (?) minns inte.
11. Vilken ögonfärg har du? Grön. blå typ.
12. När vaknade du idag? 05:30 *suck*
13. Har du någon gång hittat en katt? Vet inte? kanske någon katt jag träffat velat bli funnen? Mina missar har jag hittat via annonser heh.
14. Vilken är din favoritplats? Thailand, i älsklings famn...stallet (länge sedan nu dock hm)
15. Vilken plats föredrar du minst? Helt ensam sittandes på en sten på Nordpolen.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis inte här.
17. Vad skrämde dig som barn? Morran från Mumindalen. hahaha.
18. Vem fick dig att skratta senast? Nisse på jobbet.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Halå? året är 2009!
20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Naken eller trosor.
22. Hur många kuddar har du i sängen? en till mig, en till älskling.
23. Hur många landskap har du bott i? 1, I think.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Såklart, men man lär sig av sina misstag.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor, förutm på stranden.
26. Är du social? Jag tror det, men ibland är jag nog lite blyg oxå.
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa bort!
29. Tycker du om kinamat? Ibland.
30. Tycker du om kaffe? Med mycket mjölk och socker så går det bra.
31. Vad dricker du till frukost? Olika.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej båda.
33. Kan du spela poker? Nepp.
34. Tycker du om att mysa? Mysa is my middle name!
35. Är du en beroendemänniska? Beroende av vad?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? hm tror jag mött någon men minns inte vem.
37. Vill du ha barn? Tror det, nån dag.
38. Kan du några andra språk än svenska? Jo, ganska bra engelska och lite spanska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej inte än.
40. Föredrar du havet eller en pool? Poolen. Men älskar att titta på havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mig själv.
42. Äger du dyra smycken? Nej, kör på många billiga istället för få dyra.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, jag klarar mig bra utan!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Mjölk.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svår fråga, alla är roliga på sitt sätt!
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett ärr på högra knät från när jag, Malin och Agnes lekta Jackass med en barnvagn haha!
47. Vad har du för ringsignal? Chris Brown- Forever,
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Yes, hemma hos mammsen.
49. Flirtar du mycket? Flirtar med älskling.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I en hytt på båten Galaxy!
51. Kan du byta olja på bilen? Tror det...måste lära mig det iaf hehe!
52. Har du fått fortkörningsböter? Inte än ;)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Körkortsboken.
54. Läser du dagstidningen? Bara på jobbet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Såklart, diggar alltid med i bra låtar.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Någon dålig på jobbet tror jag.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Två nya namn på två kunder.
59. När var du i kyrkan senast? Någon av älsklings syrras gudstjänster tror jag.
60. Vilka personer utmanar du? Alla kineser i kina!

Hippie tema

På festivalen vi ska på om 2 veckor ska vi ha hippie tema. Nu är det bara så att jag måste hitta kläder att ha på mig haha. Ska försöka ta mig tid att gå till några secondhand butiker och kolla, där kan man göra fina fynd billigt. Vill ju inte behöva bry mig om att vara rädd om kläderna det är ju festival!

Ungefär nått sånt här vill jag ha på mig. Måste bara hitta allt hehe!



Sen några flätor i håret så är det klart!

Hahaha solglasögonen är skit fula men dom ska jag ha "bara för att", det är ju bara så hippie.
Peace, love and understandig, right?

jag vill...

Jag vill verkligen åka utomlands på min enda lediga vecka den här sommaren. Men jag har helt enkelt inte råd(!)
Tittar på en massa sistaminuten resor. Men priserna är tyvärr inte skapade för min plånbok. Råd har jag väll men då kommer jag inte kunna göra nått annat resten av sommaren, kul kul. Nej får helt enkelt spara pengarna till Thailands resan istället som förhoppningsvis blir av nångång. Men ändå hur skönt skulle de inte vara att få fly iväg till Grekland i 1 vecka? ååhhh om man ändå vore rik....

Nej nu ska jag hämta B&J burken och dränka mina I-lands problem i den....



Jobb imorgon....

Måndag kväll

Mår lite bättre nu iaf. Har legat stilla hela dagen och vilat så nu har jag ätit lite middag och huvudvärken har släppt. Tog även en dusch efter maten, de brukar alltid hjälpa. Älskar min nya shortsdress toppen att sätta på sig efter tex duschen dårå mjuk och skön. Bättre än morgonrock. Ska leta upp min andra shortsdress oxå, den ligger någonstanns hemma hos mammsen.

Imorgon ska jag ha min andra körlektion, blev samma lärare som förra gången. Han kan inte utala mitt namn och han pratar med mig som om jag vore 2 år gammal men men han ska få en chans till....fast säger han MINA engång till dampar jag! Mitt namn uttalas M I N N A! suck**
Jaja ser iaf framemot det. Har ju kört en del privat så känner mig säkrare nu.

Annars så händer det inte så mycket. Har en tvättid imorgon men den ska nog flytta på. Orkar inte stressa hem från körskolan.

Blir nog till att trösta mig med lite B&J ikväll, självklart med smaken Chocolate Fudge Brownie, MUMS! Är värd det tycker jag.


Nya shortsdressen, Love it!


Jag är en sån duktig flicka, snart är körkortet mitt!


Våran super snygga tapet som ska bli en fondvägg i köket. Längtar tills allt är klart!

hemma idag

Ja idag blir jag här hemma. Har haft ont i huvudet sen inatt och mår inte alls bra. Såklart är det fint väder ute oxå...grr!

Blir inget stan heller orkar ju knappt gå på toa....usch va jag hatar att må dåligt!
Hoppas jag inte blir sämre har inte råd att både vara hemma sjuk en vecka och ha en veckas semester.

Nu ska jag försöka tugga lite mer på min macka och kanske se ett avsnitt av scrubs. Älskling sover fortfarande, han ska ju jobba natt ikväll!

Bye,

jag är en duktig flicka.

Ja denna helg har jag verkligen varit en duktig flicka. Gud vad jag och älskling har stökat runt här hemma.
Igår städade vi ju hela lägenheten och idag satte vi igång i köket. Det känns verkligen super skönt att äntligen ha tagit tag i dessa ångest moln.

Var även förbi Malin då igår kväll. Vi gjorde verkligen inget speciellt haha men sånt är skönt ibland. Tittade på Tv, åt poppcorn och pratade strunt hehe. Snodde även lite filmer och annat från hennes fullproppade dator så nu har man en hel del att sysselsätta sig med här hemma under ensamma kvällar.

Så idag har vi först städat ur allt som låg och skräpade i köket. Sen papprat golvet och tejpat alla lister och dörrkarmar. Spacklat hål och tvättat rent alla väggar samt taket. Har tänkt börja måla imorgon när jag kommer hem. Är sugnare än någonsin att få se reslutatet!

Nu är det ju tyvärr Söndag kväll och det betyder ju att det är Måndag igen imorgon. Känns som Deja Vu varje gång man står och låser upp sitt skåp på jobbet. Känns ju inte ens som man varit ledig en endaste dag(?) blä....Gud vad jag inte klarar av att jobba som en svenne. Samma sak varje dag år ut och år in. Sen graven "jippie"!

Just det imorgon blir det ju även en vända i stan igen med Malin & Sandra. Vi ska ju på festival om 2 veckor och då ska vi ha Hippie tema. Haha as kul! Så imorgon ska vi till Myrorna och gräva fram gammla paltor som man kan kladda ner med färglada färger ochså ihi!

PS. Nu har jag lagt in en bild till varenda låt på min Ipod. Malin smittar av sig ;)

dax att gå

Snart går mitt tåg så nu måste jag börja röra på mig.
Har ätit middag och fixat mig så nästa anhalt Huddinge!

Ha en trevlig kväll, fira Sveriges nationaldag ordentligt ;)

    

nu är det gjort!

Nu har jag och älskling städat hela lägenheten. Gud va jobbigt det var men resultatet är iaf jätte fint.
Har dammat, dammsugit, plockat undan alla kläder, rensat bland alla papper och räkningar, städat badrummet och diskat! Imorgon ska vi antagligen börja fixa i köket och sätta upp två hyllor i badrummet. Kommer bli riktigt bra det här!

Just nu är älskling nere och hämtar våran thaimat som vi ska ha till middag. Har hittat en jätte bra thairestaurang med så otroligt god mat så de brukar bli att vi beställer hem mat därifrån typ 1 gång i veckan.
När vi har käkat ska jag sätta på mig några kläder för just nu har jag bara min nya shortsdress på mig och kanske kasta på lite smink sen åka hem till Malin i Huddinge. Blir väl där sedan resten av kvällen. Får se vad vi ska hitta på men de blir lugnt iaf!

Nu kom älskling med maten, jag är vrål hungrig!!


Lördag

Då var det Lördag igen.

Har inte orkat blogga i veckan men nu har jag lite tid över så kladdar lite.

Veckan på jobbet var tung som tusan, men nästa ser bättre ut iaf. I Tisdags mötte jag upp min kusin Lina och två av hennes tjejkompisar för en After work. Blev en god middag och massa tjejsnack. Gick även över till Imperiet och några tog en drink. Super trevligt att hitta på något ibland efter jobbet.

I Torsdags var jag och shoppade lite med älskling då han var ledig. Köpte en till shortsdress samt en tunika, ett par örhängen, ett linne samt en fin klänning. Dom hade 50% på allt inne på BIKBOK i Götgatsbacken så de var därför jag shoppade loss lite hehe. Köpte även en klänning till Malin som hon haft cravings över ett tag men som va lite dyr. Nu var det ju halva priset så de var perfekt.

Igår blev det stan med Sandra och Malin efter jobbet. Tog en mysig fika och vandrade runt. Själv köpte jag inget men de var bara bra det. Resten av kvällen spenderade jag här hemma i soffan.

Ikväll ska jag antagligen möta upp Malin får se vad vi hittar på. Älskling skulle jobba men han mår inge bra så han sjukskrev sig, får hoppas han inte blir sämre eller smittar mig.




- Vit tunika, BIKBOK.
- Blommigt linne, H&M.
- Mjuksis shortsdress, BIKBOK.
- Örhängen, BIKBOK.



- Söt sommar klänning, H&M.


Latare än latast

Usch va trött jag blir på mig själv ibland. Så ofattbart lat och jag trivs inte med att vara det men jag ääär det!
Jag vill att det ska vara rent och städat hemma, men städar jag då? noppe.
Jag vill att vårat kök ska vara ny målat med nytt golv, men börjar jag fixa med det? noppe.
Jag vill göra något kul ikväll, men gör jag det? noppe.
Jag vill ha massa pengar, men pluggar jag och gör nått av mitt liv? noppe.
Jag vill vara med min kille ikväll men han jobbar, kan jag göra nått åt saken? noppe.

Blä ibland blir jag sjukt trött på det här livet på denna planet. Man kanske kan få byta planet?
Blir alltid avis när mina tjejkompisar pratar om att resa långt bort och göra något nytt och annorlunda. Vill också göra nått sånt men inte just det men nått iaf. Bara resa duger utmärkt, resa runt och slippa jobba, tänka och ha ångest.
Egentligen vill jag inte ens vara såhär. Jobb, lägenhet och fast. För de är de jag är, fast!

De är ju nu man ska göra alla dom där galna sakerna eller? Vara galen, crazy, störd och ung...eller?
Jag har sambo, lägenhet och jobb. Jag vet inte om jag trivs men jag vet att jag aldrig skulle klara av att vara på andra sidan jorden utan honom där. Klarar ju knappt av att sitta här hemma ensam utan han....

Men jag ska resa och upptäcka saker, jag ska ha ett bra jobb och jag ska bo finare än finast. Det kommer, allt kommer sen man lever nu men förhopningsvis imorgon också så framtiden finns där. Jag behöver inte hinna med allt före jag fyllt 20.

Något jag däremot inte borde vänta med är disken, städandet och målandet av köket. Men de får nog ske imorgon iaf.


Jag älskar solsken!

Gud va jag trivs i det här vädret. Man blir så mycket piggare och gladare, värmen är bara så underbar!
Önskar de alltid var såhär. Gick till jobbet klockan 06:30 imorse i bara shorts och linne. De är sånna mornar man minns när kylan biter i kinderna och man släpar sig till jobbet i mörkret.

Tyvärr har vi ju ingen ballkong för då hade jag legat där och stekt just nu!

Dagen har iaf varit helt okej. Lite trist att jobba när de är såhär fint väder och man bara vill slappa och äta massa glass. RIngde Sandra för att få lite sällskap och hon låg såklart och stekte hemma på sin tomt. SÅ AVIS!
Men arbetsdagen gick iaf snabbt och när jag slutat åkte jag och älskling och handlade. Skulle ha bytt min Ipod men får göra det imorgon då älskling skulle jobba och vi hade inte hunnit tillbaka i tid.

Ikväll ska jag göra en lätt pastasallad. Borde städa och fixa en MASSA saker haha men somvanligt är man lat. Åhh vad man vill hitta på massa roliga saker när vädret är såhär. I Lördags satt jag, Malin och Sandra och pratade om en hel massa roliga sommar bus. Camping, festival, fester och sköna sommar dagar! Får hoppas de kommer finnas många sånna här dagar i sommar. Tänk att få kliva upp i skärgården och lägga sig på dom solvarma klipporna och doppa sig i havet(?) vadå underbart!!! Vill vara där nu...

Nehe dax för lite middag innan jag blir för seg så jag hoppar över och äter mig mätt på choklad hehe.

RSS 2.0