Ikea + lite shopping.

Äntligen Torsdag kväll! Älskar Torsdagskvällar då vet man att det bara är 1 arbetsdag kvar till helg. Självklart gillar jag Fredagskvällar mer för då vet man att man har två dagar på sig att bara vila och göra vad man vill. Men Torsdagskvällar ger mer spänning och förväntningar.
Idag har det varit varmt precis som det varit hela veckan, och jag njuuuter! Saknar inte vintern alls burr hatar att frysa. Tyvärr ska det fina vädret vara tillända imorgon, men jag hoppas att SMHI har fel (som dom oftast har) och att vädret håller i sig några dagar till.
Slutade klockan 11.30 idag SKÖNT! Mitt jobb är verkligen bra att ha på sommaren men värre på vintern. Men som sommarjobb är det en pärla. Åkte direkt mot Huddinge där älskling kom och plockade upp mig. Skulle ha åkt raka vägen till mig men beslutade påvägen att vi skulle ta en sväng förbi Ikea.  Har inte varit på Ikea på väldigt länge så det var kul att vandra runt där. Åt lunch och kollade på prylar. Känns konstigt att gå och planera ett liv med en annan människa. Hur VI ska ha det i VÅR lägenhet och allt. Samtidigt som det är en underbar kännsla. Jag VILL dela ALLT med dig älskling och ingenting känns mer rätt än det. Kan knappt föreställa mig hur det skulle va om vi inte flyttade ihop (när vi väl gör det) bor ju redan praktiskt taget tillsammans! Jag är inte den personen som behöver mycket egen tid och så jag vill alltid ha dig nära och du är min själsfrände! Vem skulle jag heldre villja dela mitt liv med än med just den personen jag älskar mest(?)
Så där vandrade vi och disskuterade allt från köksbord till soffa och sängstommar bland alla andra medelålders par som släpade på sina barn och var halvt hysteriska. Men det kändes bra, eller snarare helt rätt!
Efter Ikea åkte vi till haninge C och stannade till. Där passade jag på att köpa en liten svart klänning till krogen på Lördag, samt trosor och ett par solglasögon. HAHA måste bara säga det att jag har samanlagt köpt 3 par solglasögon nu inräknat med dom jag köpt idag och 2 av paren har gått sönder. Är ju så himla klantig. Får hoppas att dom jag köpt nu håller!
När vi kom hem ställde jag fram min nya papperskorg som jag köpte på Ikea. Samt kudden och så började jag och älskling fixa med schabloner också köpta på Ikea för att piffa upp väggen bakom sängen. Och det blev riktigt bra!

Nu har vi ätit middag och jag har duschat och sprayat håret åter igen med blonderings sprayen. Den funkar somsagt utmärkt och resultatet syns direkt! Ska strax i säng och sen köra hårt imorgon så helgen kommer snabbt!



Provade ganska mycket kläder på Gina hehe fullt med galgar överallt!

- Trosor 3 för 129:-

Har ingen bild på klänningen än kommer sen.



Min och älsklings vägg efter vi klistrat fast schablonerna.

Love minna


flytten.

Nu är äntligen flytten över. Höll på med den i 3 dagar- Älsklings syster samt hennes man har behövt hjälp med att tömma lägenheten och få över alla prylar till det nya huset, och det har verkligen varit lättare sagt än gjort. Har ju inte gjort saken lättare att det varit ca 30+ i solen och man höll verkligen på att rinna iväg uppe i den varma lägenheten. Har kört lass efter lass med saker som ska kastas och sparas.  Att man även har jobbat på förmiddagen och varit vaken sen 05.00 var ju bara toppen över I:et. Så nu är jag och älskling helt slut. Har kommit hem och tagit en kall dusch samt ätit middag så nu ska jag bara slappa och sedan gå tidigt i säng. Som sagt så är älskling sjukskriven hela veckan ut men snäll som han är går han upp och gör mig sällskap samt kör mig till jobbet. Är så skönt att slippa åka med tågen och bussarna som nästan aldrig är i tid.
Imorgon efter jobbet ska jag en sväg förbi stan och köpa lite nödvändigheter. Sedan lär vi bara slappa! Har ju kämpat oss svimfärdiga i hettan så ta det lugnt är just precis vad vi behöver.
Ringde Malin ikväll och pratade lite, hon hade varit hos sin far i Västerås hela helgen och haft det bra. Snackade om att ta en helkväll i helgen med middag, förkrök och självklart en galen natt på någon av stockholms alla krogar! Är jäkligt fest sugen och ska även passa på att kolla efter någon söt outfit att ha till då imorgon. 

Var inne på fritidsresors hemsida nu ikväll för jag och älskling skulle boka våran sistaminuten resa...men tyvärr verkar det som att det hotellet vi velat åka till var uppbokat =( synd ett fint hotell för en billig peng. Men som sagt det är ju 1 månad kvar och det dyker upp nya erbjudanden hela tiden så något ska vi väl försöka skrapa ihop. Annars ska vi nog bara ta en weekend i London och mysa där. Har alltid velat se den staden (och shoppa loss såklart).

Nu ska jag måla mina naglar sen blir det lite TV och sängen. Måste sova ut inatt så man orkar upp imorgon igen!

       


en vit helg..typ!

Idag är det Måndag och klockan är 12.52. Har precis anlänt hem till älskling som hämtade mig efter jobbet. Själv hade han sjuksskrivit sig och åkt hem på morgonen för att han har en inflamerd sena. Om några timmar ska vi in till stan och fortsätta hjälpa hans syster med att tömma lägenheten på massa saker. Var även där igår och bar men det var så varmt att vi var tvugna att sluta innan vi hunnit klart. Men visst har det varit härligt, underbat väder ? Hela helgen har man fått njuta av detta. Passade på att ligga några timmar och steka i Lördags innan vi åkte in till stan jag och älskling. Det var otroligt varmt det är då man önskar att man hade en stor pool att svalka sig i. Inne i stan senare på kvällen skulle vi ha ätit middag med Robin och Sandra. Men dom var på födelsedagskalas och kunde inte hinna in i tid. Så jag och älskling åt middag på tumanhand. Gick bort till Friday´s på Stureplan, dom har väldigt god mat. Skulle ju ha en vit helg men kunde inte låta bli att beställa in två mojitos drinkar till maten. Dom var så uppfriskande i värmen. Så blev typ en vit helg. När vi tillslut ätit oss mätta gick vi och hämtade ut biobiljetterna. Hade tydligen bokat något som kallades exytrastolar, där man får bredare fåtöljer, mer fotutrymme samt ryggstödet går att fälla bakåt. Haha det var som att sitta i förstaklass fast på bio (?) men bra platser var det verkligen iaf. Såg som sagt Hancock och jag är väldigt nöjd. Will Smith lyckas oftast med dom flesta roller och filmen blev aldrig trist eller långdragen. Samt såklart det viktigaste, ett lyckligt slut!
Efter bion promenerade vi alla fyra mot söder där robin bor samt jag och älskling hade ställt bilen utanför hans lägenhet. På vägen stannade vi till på Mosebacke och hälsade på några av Sandras vänner. Sedan bar det hem till Robin och kolla in hans nya flygekorrar haha dom var otroligt söta. Har aldrig sett flygekorrar innan inte många som har de som husdjur! Stannade en stund och snackade sedan åkte vi hem och sussade.

Sen har det inte hänt så mycket mer denna helg. Har varit skönt att bara ta det lugnt och njuta i värmen! Nu har jag och älskling planer på att boka en sistaminuten resa ner till någon av greklands öar i 1 vecka. Vill verkligen komma iväg utomlands en gång till innan hösten kommer och vardagslivet helt tar överhand. Har kollat upp lite priser och det kostar ca 6000 för oss båda med boende samt hotell för 1 vecka på 4 stjärnigt hotell. Vill vill vill åka bort!

Men nu ska jag vara social med älskling som kollar film. Senare ikväll åker vi hem till mig efter vi har hjälpt till i lägenheten!

       
Saknar Grekland...


sen fredag kväll.

Hej hej!

Ja klockan närmar sig 00.00 och jag sitter fortfarande uppe haha, sitter nämligen och laddar ner en hel del låtar, är så trött på min musik nu som går om och om igen på Ipoden så dax att fixa nytt.
Dagen har varit bra, otroligt kort arbetsdag slutade 11.00 så drog in till stan en vända och köpte solglasögon samt kollade upp löshår. Vill nämligen köpa nytt lockigt efter jag permanentat det äkta. Prövade att ha det och tyckte faktiskt jag passade bra i långa lockar hihi men vi får väl se. Sist jag var hos frissan låg jag ju och grät i sängen för jag var så missnöjd hahah I-lands problem. Efter jag kollade på håret åkte jag till Fridhemsplan där älskling kom och plockade upp mig. Har sedan varit hos honom och städat upp så inte hans mamma har ihjäl oss imorgon när dom kommer hem heh. Har sedan åkt hem till mig och ätit grillat och kollat TV. En riktig svensson kväll alltså!
Imorgon hade vi tänkt dra till Grönan men eftersom det är lönehelg + ska bli jätte fint väder kommer grönan vara packad samt det ska bli ca 30+ imorgon och har ingen lust att rinna bort i någon åkattraktion då, ne så har planer på att ha en picknik nere vid Gladö sjön super fin sjö i huddinge! Lär ju inte bada iaf inte jag världens badkruka, men sola det ska jag göra ordentligt! Sen på kvällen ska vi på bio inne i stan och se Hancock med Robin och Sandra samt äta middag.
Ska ha min nya klänning på mig då, älskar att använda nya kläder för första gången.
På Söndag ska vi hjälpa Älsklings syrra att flytta över möbler från lägenheten till hennes och hennes mans nya hus. Får se hur lång tid det tar.

Men nu är mina låtar ner laddade så ska hoppa i säng!

Hörs antagligen imorgon =)


fina klänningen

halloj där hoppas allt är bra med dig, med mig är allt super. Kom nyligen hem hit till älskling. Ska bara bo här en dag till sen på Lördag kommer hans föräldrar hem så då kan vi sova hos mig igen. Allt gick bra på jobbet var inge speciellt alls, jobbade på i bra tempo så slutade 12.15. Skulle egentligen åkt raka vägen hit men täkte att jag lika gärna kunde promendera en liten runda i stan då jag ändå skulle missa tåget med bara någon minut.
Inne i stan var det väldigt varmt men ändå skönt älskar ju sommar och sol finns inget bättre! Önskar att det inte behövde bli vinter igen. Mycket skönare att shoppa när det är varmt ute då slipper man ta av sig massor när man kommer in. Köpte en underbart söt blommig "klänning" ja det är egentligen en kjol haha men går alldeles utmärkt att dra upp och ha som klänning istället. Hittade även ett sött midjeskärp på H&M och några små ringar. Det är inge bra att sluta såhär tidigt på dagarna, har alldeles för mycket tid att strosa runt och slösa pengar mihi. I vilketfall så efter den korta shopping rundan åkte jag hemmåt. Fast fastnade på vägen då jag missade bussen och blev sittandes i 30 min bara för att det är halvtimmes trafik nu på sommaren *suck*.
Är iaf hemma här nu och älskling dök nyligen upp han också. Ska laga en god middag ikväll med, ska använda oss av ett recept som låter väldigt gott men vi får väl se hur bra det blir. Sedan blir det nog tidig sänggång så man orkar med sista arbetsdagen denna vecka imorgon, sen är det äntligen helg igen!

       

         

- Klänning från SALT, 299 :-


Söt han är.

Japp kväll igen och jag uppdaterar bloggen. Försöker verkligen hinna varje kväll och skriva lite känns kul att skriva av sig här även om det inte alltid har hänt så mycket.
Denna morgon började som vanligt, frukost och sen bilen in till stan där älskling alltid släpper av mig utanför jobbet. Körde sedan hårt på jobbet och allt flöt på. Klockan 11.30 ringde älskling och sa att han hade fått gå väldigt mycket tidigare och att han stod utanför mitt jobb(?) haha ibland överraskar han mig verkligen. Men det var sött av han. Kom in och hälsade på och väntade på att jag skulle sluta som jag gjorde bara 20 minutrar därpå. Vi åkte sedan hem till honom och bytte om och sedan drog vi iväg och åt lunch på Café toppen. Super mysigt i värmen och utsickten! Blev sedan en kort vända till Skärholmens C där jag faktiskt inte shoppade något alls, känner mig stolt över det måste ju spara.
Hade tänkt åka hem och gymma efter det men somvanligt är vi lata så valde att slappa och laga en god middag tillsammans istället. Men jag måste verkligen ta tag i träningen, jag vill ju träna och ha en vältränad kropp men man måste ju ta tag i det också!

Nu ikväll blir det Prodject Runway som jag och älskling är beroende av hah, det börjar 22.00 så när det är slut blir det bums i säng! Längtar till på Lördag då jag och älskling ska till Gröna Lund och busa sen blir det bio på kvällen med lite av hans vänner och en god middag! Hoppas vädret är som idag var helt enkelt underbart.

Nej nu ska jag gå upp till älskling är nere på hans dator, han har avrit i duschen så passade på att blogga då =)

Ladda ner den här låten.

- Elin Lanto - My favourite pair of jeans


       


aj mina fötter!

Hej där!

Sitter hemma hos älskling igen och har sjukt ont i fötterna. Kan ju bero på att jag har gått så himla mycket idag. Först massor på jobbet och sen i stan. Igår hade jag och älskling det mysigt. Beställde hem grekmat och hyrde film. Det blev jumper som vi sett en gång på bio redan men vi tyckte den var värd att se igen. Dessvärr så vaknade vi imorse och kompå att vi inte hade handlat något alls så det fanns ingen frukost. Så vi fick skrapa ihop det som fanns i kylskåpet.
Sen har dagen rullat på. Jobbet gick bra så slutade tidigt, ca 12.00. Hade tänkt åka direkt hit men var rastlös så beslöt mig för att gå runt lite i stan först. Hittade ett par söta svarta skor på Skopunkten som är perfekt både nu samt i höst då dom täcker foten lite mer. Gick även in i en hel del andra butiker men hittade inte något. Däremot så ville jag köpa en skjort/t-shirt från Ginatricot men hade inte med mig presentkortet därför lät jag bli men vill ha den så ska nog köpa den såfort jag hämtat presentkortet hemma.
Efter jag vandrat runt i ca 2 timmar började jag åka mot älskling. Var otroligt hungrig så stannade till på Pressbyrån och köpte mig en baghuette samt Kitkat för att stilla hungern. Kom till centrum ca 14.50 och missade precis min buss. Hatar att tåget och bussen inte matchar varandra i tidtabellerna men men....så vandrade runt åter lite till. Hittade smycken på Kicks med 50% REA så köpte ett halsband samt örhängen för bara 75 kr sammanlagt. Samtidigt som jag vandrade runt inne på Kicks ringde Malin så snackade med henne ett tag och helt plötsligt kom jag på mig själv att jag helt tappat bort tiden haha, min buss skulle ju gå 20 över tre och där stod jag i lugnan ro och pratade i mobilen. Sprang bort mot busshållplatsen men insåg att det redan var försent, bussen hade åkt! Han åtminstone med en annan buss så jag slapp gå hela vägen från centrum, fick nu bara gå halvavägen och det gillade inte mina fötter. Så som sagt nu sitter jag här och har ont.

Om ett tag kommer älskling samt hans syster och svåger hit med en soffa dom inte ville ha som han ska få. Sedan ska vi över till dom och hjälpa till med att fytta över möbler från deras lägenhet till huset *phuw* blir även middag där och sen hem och sova. Vill gärna hinna duscha senare ikväll så hoppas det inte tar allt för lång tid med flyttandet!

Jag gillar inte att snoka, jag brukar inte snoka.Oftast när man snokar hittar man saker man inte vill hitta det har jag lärt mig, men ändå så snokar man för man är nyfiken. Varför har man naken bilder på andra tjejer när man haft flickvän i två år? jag har inga nakenbilder på andra killar i min dator. Kanske möjligtvis på någon kändis men inte på typ folk jag bara kallar för "vänner" eller typ min kompis syster.....och om bilderna är gamla är de ju underligt varför man inte tagit bort dom efter 2 år. Men det är kanske bara min åsikt..

                             

    
 

- Mina nya skor från Skopunkten, 299:-


bjuder på det här!


Haha vi bjuder på den här, eller hur tjejer!


Jag, Sara och Malin muppar oss med en staty typ haa!


Jag och älsklings Malin på The Ice!

Bilder snodda från Saddie (bilddagboken.se), tur att någon använder kameran =)


trist med vardag.

Nu var det Måndag igen usch va trist det är med vardag. Tur att det finns helger annars skulle man ju inte ha nått att se framemot.
Idag har jag jobbat, var en ganska tung dag jämnfört med förra veckan. Som vanligt gick en hel del saker fel så det tog extra lång tid men tillslut så ordnade allt upp sig och jag slutade ca 13.30. Eftersom jag bor hos älskling så åkte jag hem till honom. Men tackvare sommartid tabellerna så tog det 1 1/2 timme inna jag kom hit. Tågen går bara en gång i halvtimmen och bussen från centrum matchar inte med tåget så blev en del väntan. Passade på att springa in på H&M nere i centrum då det sklle dröjja 25 min innan bussen skulle komma. Köpte ett nytt halsband, örhängen samt ögonfransböjjare. Är helt beroende av det, utan den ligger mina ögonfransar platt ner och ser hemska ut så jag använder den nästan hela tiden haha. Därför måste jag köpa en ny ganska ofta!
Har varit här hemma hos älskling nu ett tag, ätut tacos samt ben&jerrys och kollat på TV. Nu kommer han hem så vi ska väl åka iväg och gymma (om jag orkar) men det ska jag!

Har inga bilder att lägga upp då Malin inte har lagt in dom fråns sin kamera än, så är lite dåligt med bilder här i bloggen men ska bättra mig på att använda min kamera =)

                

haha hittade den här gamla bilden på älsklings dator, det är jag för 2 år sedan! Då var jag brunette.

crazy night.

Godmorgon eller godeftermiddag hehe det beror på. Klockan är iaf 12.45 och jag sitter hemma på älsklings dator. Mår ganska bra faktiskt med tanke på hur mkt man fick i sig igår. Det blev en riktigt crazy night haha. Började först med förkrök hemma hos Malin med henne och Sara. Drack några drinkar och lyssnade på musik. Klockan 21.00 kom Sandra och plockade upp oss så drog vi iväg mot partyt. Hela kvällen var helt okej. Badade i poolen hemma hos Sandras killkompis Robin. Dansade och snackade en hel del så det var trevligt. Var ca 20 pers där samanlagt. Haha när Sandra, Malin och Sara var och badade i poolen för andra gången var jag och Robin inne och dansade bugg hahaha måste varit en rolig syn. Vi ska ställa upp i Let´s dance nästa säsong sa vi (eller inte) ha.
Runt 04.00 kom älskling och hämtade mig alltid skönt att få komma hem ordentligt och slippa buss, taxi samt långa promenader.

Ikväll har vi reserverat biljetter till filmen Hancock med Will Smith, älskar honom han är en sån grym skådespelare! Men innan bion ska vi äta ute på restaurang. Nästa vecka är älsklings föräldrar borta så vi ska bo själva hemma hos honom. Alltid skönt att ha huset ensamma. Då har vi även beslutat att ta tag i träningen (åter igen) samt matvanor, ska bli mycket nyttigare på alla fronter haha.

Nej nu ska vi över till Malin och plocka upp mina saker som är kvar där från igår!

(bilder från kvällen kommer sen)


poolparty tonight!

Hej där!

sitter just nu hemma på Malins dator hihi kom hit för en liten stund sedan. Har sutti och snackat och nu gick hon in i duschen. Så jag passar på att skriva ett litet inlägg nu. Ikväll ska vi iväg på pool party med Sandra och Sara. Får hoppas det blir lyckat. Hade planer på att dra in på krogen men sen när sandra sa att en killkompis till henne skulle ha party lät det roligare hehe. Ska själv hoppa in i duschen när Malin är klar sen ska vi fixa oss iordning samt laga middag. Sara kanske skulle komma förbi på förkrök men får se. Sandra kommer iaf hit och plockar upp oss runt 21.00.
Så nu vet ni hur min Lördag kväll ser ut. Imorgon har jag inga planer får väl se hur man mår annars kanske man bara slappar hemma med älskling så man orkar jobba hela veckan sen.

Ska försöka fota lite ikväll fast har ingen kamera men ska fråga Malin så kan jag få bilderna av henne sen =) Alltid kul med lite biler.

Ha en trevlig Lördag!


fredag.

Äntligen var det Fredag igen den dagen man lever för haha. Nu har man hela helgen framför sig och jag älskar den kännslan. Sovmorgon och inga måsten! Är så himla glad över att jag tog tag i saken och bytte tillbaka till mit gamla jobb. Slutar ca 11.30 varje dag men får ändå betalt för 7 timmars arbetsdag. Men nästa vecka kommer det bli något körigare eftersom jag vi har varit två som har hjälpts åt hela veckan och nu slutar han så då blir jag ensam.
Igår var det tjejkväll hemma hos Sandra. Tyvärr kunde jag inte stanna så länge då jag var tvungen att åka hem och sova men det var trevligt den korta stunden jag var där. Även Natta åkte samtidigt som mig, hon skulle iväg och fira en kompis som fyllt år. Det viktigaste var ju iaf att man fick säga hejdå till Agnes som ska flytta till Dalarna på Söndag. Jag och Malin hade gjort ett stor kollage med massa bilder från våra 3 år tillsammans som tjejorna och det blev riktigt fint!

Just nu sitter jag här med en hårinpackning som jag snart ska skölja ur, har precis målat naglarna. Senare ikväll ska jag och älskling på restaurang med hans föräldrar samt syster och svåger då hans far fyller år idag.
Imorgon ska vi sova länge förhoppningsvis sen på dagen och kvällen har jag inget bestämt. Jag och Malin snackade om att dra på en liten krogrunda hihi men får se om vi har lust annars lär jag ta det lugnt.

Men nu fick vi precis gäster så ska ut och vara social!

ha en underbar Fredags kväll =)


lite blondare och lila naglar.

Hej hej!

Nu är man trött men inte så sliten haha inte undra på när man fick sluta redan 11.45 ihi. Så jäkla slappt på mitt jobb speciellt på sommaren längtar inte tillbaka till att sluta 16.00 med ont i ryggen och ingen ork överhuvudtaget.
I vilketfall eftersom jag slutade så tidigt och vädret var fint så åkte jag till Haninge C och shoppade. Blev tyvärr inga ikläder då jag inte hittade något fint. Men ska försöka spara pengar nu så man kan shoppa ordentligt sen. Köpte iaf nytt puder, ett lila nagellack och blonderings spray. Har prövat både blonderingssprayen och nagellacket och är väldigt nöjd. Kan verkligen rekomendera sprayen för dig som inte vill bleka hela håret utan bara få ytan något ljusare samt utväxten. Sliter inte lika mycket och resultatet blir naturligt. Så är något mer "solblekt" i nyansen nu gillare. Senare i sommar ska jag permanenta håret men vill inte det nu då det sliter så på håret med sol och bad m.m. Men i höst ska jag ha lockar, ska bli kul att pröva på det. Nagellacket kostade endast 29:- på H&M och jag har inspirerats av Malin att ha lila. Trodde aldrig jag skulle ha det men den här nyansen var riktigt fin kul att pröva något nytt som sticker ut lite.
aja efter shoppingen åkte jag hem. Har köpt ingredienser till en skön ansiktsmask som dom tipsade om i det nya nummret av Cosmopolitan. Så ska mixa ihop den antingen ikväll eller på fredag får se vad jag hinner. Länge sedan man hade ansiktsmask det är ju verkligen skönt och uppfriskande.

Nu ikväll har jag och älskling lagat middag och satt oss vid TV:en. Som vanligt blir det tidigt isäng ikväll. Imorgon är det tjejkväll eller pyjamasparty hemma hos Sandra. Alla verkar vara lediga förutom jag *typiskt* men men ska iaf dit och äta och umgås lite sen måste jag till älskling och hoppa i säng. Inför helgen har jag inga planer och det känns riktigt skönt. Hoppas helgen blir  slapp saknar sånna helger!



Den här sprayen köpte jag! Verkligen bra fina nyanser blev det.

80:- från KICKS.


all the girls...

           

Malin spelade den här låten idag haha skit kul text samt den fastnar i huvudet väldigt lätt!


I love candy floss.

Halloj!

Hoppas ni mår bra med mig är allt fint förutom att jag är ganska trött haha. Blev ju film kväll igår hemma hos Sandra och det var mycket trevligt. Hon plockade först upp mig här hemma runt halv 7 tiden. Vi åkte sedan iväg för att leta upp The Grudge 1 då hon redan hade köpt tvåan samt handla en massa godis. Sedan åkte vi hem till Sandras föräldrar då hennes bror ville ha bilen så han körde ut oss till Sandra. Eftersom varken hon eller jag hade ätit någon middag så kokade vi lite pasta med tonfisk sås haha det är gott. Precis när vi blivit klara med maten dök Malin upp. Vi satt och pratade en stund medans jag och Sandra åt upp och sedan satte vi igång The Grudge 1. Jag minns när man såg den första gången för 2 år sedan hur rädd man hade blivit haha nu satt man mest och garvade åt det mesta. Så eftersom ingen av oss blev direkt skrajj ville vi inte se 2:an så vi beslöt oss för att sätta på Wolf creek, filmen som jag och Malin redan sett hch hade tyckt var super obehaglig. Och det är den verkligen. Även Sandra tyckte filmen var bra så lite skrämda blev vi iaf den kvällen. När den andra filmen var slut beslöt vi oss för att sova. Sandra skulle ju upp i gryningen och jobba samt jag och Malin skulle upp lite senare och åka till Gröna Lund. Men det var en lyckad film kväll!

Idag har då jag varit till Grönan med Malin och hennes familj. Gick upp runt 09.00 hemma hos Sandra och åt lite frukost sedan åkte vi hem till Malin och gjorde oss iordning. Åkte sedan från henne med 11.50 bussen och kom fram till Grönan runt 13.30. Tog en jäkla tid att åka då det var massor massor med folk som alltid på djurgården. Dessutom är det ju Allsång på skansen ikväll så det gjorde inte direkt at det var mindre folk he. Inne på Grönan hade jag det iaf riktigt kul. Alla hade köpt åkband så det var bara att springa runt var man ville. Feg som jag är vågar jag inte åka frittfall och dom åkattraktionerna haha men åkte iaf bergochdalbanan för första gången i mitt liv! Kändes ganska mobbat att Malin lille bror hade åkt den massor av gånger så kommer jag med mina 18 år och har inte ens vågat ställa mig i kön förut till den hahaha. Tyvärr ska jag upp och jonna imorgon så blev tvungen att åka hem 16.30 medans Malin med familj skulle vara kvar ett bra tag till. Innan jag gick köpte jag en stor sockervadd eller Candy floss på engelska, åt även det nere i Grekland nämligen haha hade ingenaning vad sockervadd hette på engelska innan. Efter det så kom älskling och plockade upp mig ute på djurgården och tillsammans åkte vi sedan hem till mig för middag. Nu sitter jag här och ska snart hoppa i säng blä...har ju vant sig vid att vara ledig nu så det känns konstigt att man ska upp imorgon, men det börjar bli dax att fylla på kontot igen så måste jobba jobba.

                   

På Torsdag blir det tjejkväll hos Sandra då vi alla ska mötas upp och säga hejdå till agnes som flyttar till dalarna på Söndag=( Kommer sakna att ha dig här i stockholm även om man inte ses ofta så är du iaf inte typ 40 mil hemmifrån.
Dessvärre så jobbar jag på Fredag men planerar att sova hos älskling den kvällen så då kan man ju bli kvar något senare iaf.

Men nu ska jag göra mig iordning för sängen! Upp 05.00 imorgon blöö*


till stugan ikväll.

Hej hej!

Hoppas ni haft en trevlig helg min har varit helt okej. Kom ju som sagt hem från Grekland i Lördags och drog sedan ut med tjejerna på kvällen, det blev The Ice men först förkrök hos Sandra. en helt okej kväll och Sara var en trevlig prick. Kändes lite underligt för mig enda icke singeln den kvällen och Sandra, Malin och Sara röjde runt. Bestämde med älskling som vanligt att han skulle komma och plocka upp oss runt 02.30. Men det var tydligen för tidigt i Lördags för dom att åka då och jag var inge sugen på efter fest då jag som sagt varit vaken sen 03.00 natten till Lördagen. Så jag åkte hem. Men kvällen kändes någorlunda lyckad iaf fast inte som det brukar vara. Men det kommer fler helger.
I Söndags sov jag och älskling till 13.00 och åt sedan frukost. Blev kvar hos honom fram mot kvällen då vi åkte över till mig och lagade middag. Robin ringde på kvällen och frågade om han, älskling jag och Sandra skulle hitta på något. Men älskling skulle jobba idag så han behövde komma i säng tidigt så det blev inget.

Idag gick älskling upp 05.30 eller han trodde han gick upp då men korkad som jag är hade jag inte stält tillbaka mobilklockan från Grekland så egentligen gick han upp 04.30 haha helt ovetande åkte han iväg till jobbet och efter 10 min ringde han mig och undrade varför klockan var 05.00 och inte 06.00 då han egentligen måste åka iväg. HAHA ops, sa jag men han var inte sur för även han hade glömt att ändra på sin mobil. Det var inte förrens han kollade på klockan i bilen som han fattade att något inte stog rätt till!
Jag sov iaf vidare fram till 11.30 sedan gick jag upp och åt frukost. Har sedan slappat hela dagen i solen. Sedan duschat och kommit i kläderna för ikväll ska jag och Malin hem till Sandras stuga och se skräckfilm. Ska bli kul! Kommer sedan sova över där. Imorgon ska sedan jag och Malin till Gröna Lund Jippie. Var jätte länge sedan jag var dit så det ska bli kul får hoppas på varmt och soligt väder!

Men nu måste jag packa ihop det sista inför kvällen sedan kommer Sandra och plockar upp mig.

Ha en trevlig Måndag.



Idag har jag på mig min söta nya tee från kreta samt slitna jeans shorts!


Semesteralbumet.

       
        
                 
                 
                         
      
             
              
               
                

Härliga älskade Kreta! Hoppas det inte dröjjer allt för länge innan vi är där igen.


Hej igen Sverige!

ja nu var man hemma och sitter i sitt rum som om ingenting hade hänt. Ganska så konstigt det där att man påsamma dag kan vara på två olika ställen på jorden. Klockan 07.00 imorse var jag på flygplatsen på Kreta och 3 1/2 timme senare står jag med fötterna på Svensk mark. Just nu är det blandade kännslor. Självklart saknar jag värmen på en gång men samtidigt så är man ju nyfiken på hur allt är här hemma. Men jag vet att så fort jag kommit in i vardagen igen kommer jag bara villja åka tillbaka och lägga mig precis där på mitt favorit hörn i poolen på en madrass och njuta.
I vilketfall så gick hemresan bra. Jag är inte flygrädd av mig fast blev lite skrajsen vid landningen när planet lät riktigt konstigt trodde typ inte dom fick ut hjulen haha fast det gick ju bra iaf. har kommit hem och packat upp, visst är jag snabb? Ikväll ska jag ut med Malin, Sandra och en tjej som heter Sara. har aldrig mött henne men hon ska vara trevlig hehe. Ska bli kul att träffa dom igen och ta några drinkar, snacka och dansa. Han ner till centrum innan vi åkte hem till mig. Köpte lösögonfransar, nagelack och lite nya smycken. Så ikväll ska jag och min bränna ut och dansa.
Bilder från semestern kommer självklart men hinner inte ladda upp och fixa ikväll men dom kommer.

Så mer än såhär händer inte, har haft två underbara veckor i värmen med allt vad det innebär och nu ska jag börja jobba på Onsdag. Kanske ska till Gröna Lund en stund på Onsdag efter jobbet med Malin, hon skulle tydligen dit med familjen. Sen är det åter planer på Bulgarien. Nu ville tydligen Sara med så då kan vi boka ett rum och flyga ner tillsammans. Skulle vara grymt kul att dra iväg en vecka till haha så är man brun hela vintern sen =)

Nej dax att föna håret hihi!

Ha en trevlig Lördag och Kreta, I miss you!


en vecka kvar!

Hej hej!

ja nu ar det lite mindre an en vecka kvar har nere. Njuter verkligen men sjalvklart langtar man hem lite. Lyckades tyvarr branna mig lite i forrgar sa jag och alskling har mest legat inne pa hotell rummet men imorgon hoppas jag att det ar battre sa vi kan vara nere vid poolen. Ska aven boka en dag med snorkling i en vacker lagun samt aka vattenskoter! Ikvall har vi atit en god middag och ska snart vandra runt lite i gamlsa stan har och kolla och kanske satta oss och ta en god drink!

Hoppas allt ar bra hemma i regniga Sverige!


njuter i grekland!

Hej dar!

Nu sitter jag och alskling pa ett internet cafe nere pa Kreta. Har ar helt underbart. solar och badar massor. Varmen ar otrolig ca 29+ i skuggan hela tiden. Fran och med imorgon har vi 7 dagar kvar har nere. Igar akte mamma och min styvfar hem. Sa nu ar jag och alskling ensamma har. Hoppas allt ar bra hemma. Saknar mina kara vanner som jobbar och star i for fullt. Hotellet vi bor pa ar jatte fint. Havs utsickt och mysig pool. ikvall ska vi ga upp och kolla pa ett gamalt fort dom har har sen blir det middag. Igar var vi vid havet hela dagen och lyckades branna oss sa ska forsoka halla oss borta fran solen nagon dag haha. Nu ska alskling ha datorn.

Pussar!


RSS 2.0