Lite helg shopping & mysig middag!

Hej!

Oj va mätt jag är just nu. Sitter här i soffan med älskling och tittar på tv. Dagen har varit super trevlig! Tyvärr var ju inte vädret det bästa och så är det is kallt ute hoppas verkligen våren kommer igång nu!

Tog en ordentlig sovmorgon idag till att börja med. Gick upp runt 10:30 åt frukost och slappade. Älskling åkte till jobbet tidigt imorse så va ensam här i lägenheten. Efter det ringde min kusin så bestämde vi när vi skulle mötas. Fixade mig sedan iordning och stack ut. Mötte sedan upp henne, Emma och Helena inne på södrastation. Blev lunch på Burger King innan vi gick och shoppade i Götgatsbacken. Tyvärr hittade jag ingenting men försöker ju spara nu också. Efter en hel del springande i olika butiker blev det dax för middag. Åkte då in till city och gick till Friday´s i Kungsträdgården. Åt en riktigt god middag med lite drinkar och massa prat! Så har verkligen haft en super trevlig Lördag. Vid halv åtta var de dax för alla att åka hem. Själv åkte jag till älsklings jobb och mötte upp honom. Har sedan beställt pizza (åt honom) samt handlat lite. Resten av kvällen ska vi bara mysa här hemma!

Imorgon ska älskling hjälpa sin kompis fortsätta flytta på morgonen. Får se vad vi gör på dagen sedan, skulle behöva åka iväg och kolla runt på färg och så. Har sedan tvättstugan på eftermiddagen och sen blir de dax att ladda inför en ny arbetsvecka!

Hoppas eran Lördag var lika trevlig som min =)


TOP DESIGN

Nu ska jag sätta mig och titta på Top Design. De är ungefär som Top Model eller Project Runway. Fast nu är det ett antal utvalda personer som för varje avsnitt får ett uppdrag att designa olika rum åt olika personer. Sen får dom varsit rum att arbeta i och visa upp hur dom skulle inreda det. Dommarna får sedan besluta vem som gjort sämsta samt bästa designen! Tycker de är ricktigt kul att titta på iaf. Själv har jag snokat efter lite inspiration till  lägenheten. Snubblade då in på mios hemsida och dom har ju så mycket fina möbler och småprylar!






Ibland vill man bara försvinna

Hej!

Hemma från jobbet. Slutade tidigt idag med. Bra dag. Förutom att jag kommer få slita ihjäl mig imorgon. Hade sett framemot en lugn Fredag hatar att jobba skit hårt sista dagen före helg men men....

Gårddagskvällen var mycket trevlig. Lina kom hit och hälsade på. Bjöd på pizza och daimtårta. Daimtårtan var en gissning från min sida var inte säker på om hon gillade det. Men tydligen var det en favorit hos henne så de va tur. Älskling åkte till jobbet på kvällen så då satt vi här i soffan och babblade massa tjejsnack. Hur trevligt somhelst! Är verkligen glad att vi börjat umgås ordentligt. Gick och la oss runt 11 eftersom båda skulle jobba idag. Imorse smög jag ut runt halv 6 för att inte väcka henne vet själv hur jobbigt de är att bli väckt bara någon timme innan man egentligen ska upp. Tack för en mysig Onsdagskväll!

Nu ska jag väl ta något gammalt och dra över mig. Tror de är lite av en PMS dag idag tyvärr. Blev ju då inte bättre av att chefen berättar 1 sekund innan vi slutar att det kommer bli tungt för mig imorgon uhäää!
Han knappt träffa älskling nu heller. Han ska hjälpa en kompis att flytta är lite grinig för det också, vet inte varför. Hade önskat bara att vi kunde ta en lugn eftermiddag tillsammans när han äntligen är vaken! Men då ska han iväg....aja snällt att hjälpa dom iaf. Inte för att någon direkt hjälpte oss när vi flyttade! Fick släpa allt själva uppför 4 trappor.
Men älskling är ju alltid så snäll mot alla.

Gud vad gott det skulle vara med en stor bunke BEN&JERRYS
glass!

Super fint

                         
Det här bordet vill jag ska stå i mitt kök!

slutade 12:45 ?

Hej!

Ja idag slutade jag 12:45 haha trodde knappt att de va sant men aa vi är allt snabba på mitt jobb!
Var en ganska bra dag också men inte jätte bra så förstår inte riktigt hur alla hann med men blev klara så tidigt iaf.
Efter jobbet har jag varit och handlat lite extra tillbehör inför middagen. Min kusin kommer hit när hon slutat så då ska jag göra pizza. Brukar bli bra så får hoppas de blir de denna gång också!

Älskling ligger fortfarande och sussar. Han hade hållt sig vaken lite extra imorse så dom som skulle kolla på vårat vardagsrumsgolv hann komma hit. Tydligen kommer det inte alls ta bara 1-2 dagar utan 1 hel vecka. Dom blir tvugna att bryta bort hela golvet och sen lägga nytt! Får verkligen hoppas att dom gör de snyggt. När jag fick höra vad dom sagt kände jag bara mer att vi kommer bli tvugna och flytta hem ett tag. Vill inte bo en hel vecka bland massa damm och oläten. Så då blir de lika bra. Kommer tömma lägenheten på möbler och sen bo hemma några veckor så vi kan renovera upp allt! Jag menar har man väl börjat kan man ju lika gärna görat ordentligt =)
Nu väntar vi bara på ett startdatum sen måste vi sätta fart!

Så nu ska jag strax hoppa in i duschen. Känner mig super skabbig. Var förbi tvättstugan också innan jag kom hem. Dom hade ingen mer tid förrens på Söndag(?) så jag får gå i smuttsiga kläder hela helgen (aja får skylla mig själv)

tog en "kort" tupplur bara!

Hej!

Älskling har åkt till jobbet igen. Är ganska bra när han jobbar dom här nattpassen. Då börjar han halv tio på kvällen så man hinner äta middag och umgås hela kvällen, sen kommer han hem 08:00 när jag hunnit till jobbet så då väcker han mig inte. Sen väcker jag honom när jag kommer hem runt 14:00 då det börjar bli dax för honom att stiga upp!

Kvällen blev lite annorlunda däremot mot vad jag hade planerat. Skulle haft tvättstugan 16:00 idag. Men när jag kom hem låg älskling fortfarande och sov så jag satte mig vid datorn. Sen blev jag så trött och eftersom klockan bara var ca 14:40 så kröp jag ner bredvid honom i sängen. Skulle ju bara vila en liten stund(?) den där "Lilla" stunden blev 2 timmar haha. Så vi sov förbi tvätttiden och vaknade till runt 17:00 igen. Då blev de bara att sätta fart med middag. Har sedan bara suttit och latat oss framför TV:en. Ätit choklad och semla, men nu känner jag att de får vara bra med gräddbakelser ett tag. Pratade även en stund med Natta under middagsstöket. Alltid kul att bara småsnacka! Tyvärr bröts de hela tiden då hon var på pendeln men han iaf säga några ord. Hon ska opereras på Torsdag och jag hoppas allt det ska gå bra! Men somsagt läkarna gör ju de där ofta känns bara konstigt när en nära vän ska ligga på operationsbordet, finns ju alltid en liten risk att saker kan gå fel. Lycka till gumman, tänker på dig!

Imorgon är det Onsdag igen. Tidigt på morgonen kommer några snubbar hit och kollar på vårat vardagsrums golv men då är inte jag hemma. Senare på eftermiddagen kommer min kusin Lina hit och hälsar på. Ska laga hemmagjord pizza då sen skulle hon kanske stanna över natten, hon jobbar istan så då får hon närmre dit. Älskling jobbar ju ändå så är bara kul med sällskap här!

Nu ska jag försöka gå och lägga mig men får se om de kommer gå att sova efter min tupplur tidigare idag! Men jag tror de känner mig inte direkt pigg.

semlor & tvätt

Hej!

Då var man åter hemma igen från jobbet. Var en väldigt lätt dag, lite körigt mot slutet men de flöt på. Chefen mutade alla med semlor när man va klar haha så då gick de blixt snabbt. Orkade inte åka och köpa mer semlor efter jobbet kändes som de räckte med den jätten jag fick i mig där haha men köpte hem en till älskling iaf som han ska få när han vaknat!

Skulle ha åkt och hälsat på älskling syster ikväll men de blir inte av. Så blir hemma här och tvättar istället. Tvättkorgen väller över med kläder från skidresan så blir nog till att köra flera maskiner. Gud vad jag önskar att jag hade en assistent som gjore allt åt mig. Diskade, tvättade, städade, lagade mat, handlade, gjorde frukost, körde till jobbet, ja listan kan göras lång med saker jag INTE vill göra själv!
Men nu är de ju så att jag inte har någon som gör allt det åt mig så då blir de bara så att man får klara sig själv.
Senare ska jag laga grekisk fiskgratäng den är super god så ser framemot den. Äter alldeles för lite fisk så fösöker göra mer rätter som innehåller någon typ av fisk.

Annars så händer det inte så mycket. Vanlig tråkig Tisdag? Önskar man hade ett spännande liv med massor av roliga saker att göra varje dag. Sen om man fick betalt för de där roliga skulle ju inte vara fyskam heller!



Den här soffan vill jag ha i mitt vardagsrum! Stor, bred och i en fin ljus färg.


Och den här lampan vill jag ska hänga i mitt kök. Älskar Ek som detalj!


1000 ideèr i huvudet!

Sådär då har älskling stuckit till jobbet och jag sitter här och smaskar på en 70% chokladkaka samt dricker cola (på en måndag *fniss*) men bägge är lite av en svaghet hos mig!
Har haft en trevlig eftermiddag. Blev storhandling somvanligt på prisextra och sedan middags stök. Gjorde köttfärssås och pasta samt choklasmouseè till efterätt. Blev riktigt gott! Ska gå och lägga mig om nån timme så man orkar upp imorgon. Måste ladda för att kämpa sig fram i snöslasket (längtar inte)!

För tillfället har jag även 1000 ideèr i mitt huvud. Sitter och tittar på Designe Simon och Tomas och de gör att jag tänker ännu mer. Jag är lite av en dagdrömmare och just nu är tankarna inriktade på mitt hem här i lägenheten. Har alltid varit intresserad av designe. Måla, tapetsera, möblera och fixa är en riktig hobby men tyvärr har jag ju inte haft något direkt objekt att sattsa på och använda min kreativitet på. Visst rummet hemma hos mamma men då hade man ju inga egna pengar att lägga på sånt så då fick de bli de föräldrarna ville stå för! Men visst va mitt rum där fint. Fast nu snurrar allt kring nya hemmet.
Ju mer jag pratar om det med älskling ju sugnare blir jag. Måla fixa och se förändring. Sy gardiner och köpa fina saker. De här stället behöver verkligen en upprusting och de känns som om de är meningen att jag ska fixa upp det!
Och det vill jag verkligen. Först var jag inte så sugen såg ingen potensial och energin räckte inte. Men nu har massa ideèr börjat spöka så nu vill jag bara komma igång.

På Onsdag kommer de några snickare hit som ska kolla på vårat vardagsrums golv. Sedan ska de komma tillbaka om någon vecka och fixa iordning det! Ser verkligen framemot resultatet.
Efter det ska jag och älskling måla här. Kommer ändå bli tvugna att tömma hela rummet på möbler för att dom ska nå golvet så då kan vi lika gärna börja här inne! Vitt kommer de bli, tråkigt men de fräschar verkligen upp.
Sedan kommer vi ta allt rum för rum. De är väldigt dyrt att renovera upp en lägenhet men vi ska göra mindre men viktiga förändringar.

Nu ska jag sluta babbla och fundera lite mera på bra lösningar. Har klurig planlösning här så de viktigaste är bra förvaring och hålla ytorna så öppna som möjligt!

Om en vanlig trist måndag(?)

Hej!

Kom nyss hem från jobbet. Gud så tungt det va idag phuw man vänjer sig vid att ligga hemma i soffan ganska snabbt haha. Men de gick iaf bra. Men fyyy så trött jag är på all den här snön! Speciellt sån här konstig snö jag menar den som är uppe i Dalarna är fin, pluffsig och mjuk. Medans den här hemma är blaskig, packad och smutsig! Hatar att släpa mig fram i snöslask man tar ett steg fram och sen glider man 2 steg tillbaka. Nej nu skulle våren vara mer än väkommen!
Fast ska ju upp till Dalarna igen faktiskt om några veckor. Jag, Sandra, Malin och Natta ska upp och hälsa på våran super gulliga kompis Agnes. Mötte henne när jag och älskling var påväg till Sälen men nu ska vi hälsa på henne ordentligt! Hoppas faktiskt på att snön är kvar då men det lär den ju vara.

Om en stund kommer älskling hem, då ska vi åka och storhandla sen blir det till att laga míddag och stöka här hemma sen ska han jobba natt! Så får sova ensam i sängen inatt *snyft* alltid lite tomt när han inte är här.

Imorgon är det ju fetistisdagen också! Bästa dagen på året eller(?) ska försöka få tag på lyxsemlorna från Gunnarson´s tills då, måste ju bara ha minst en sådan på självaste Fetistisdagen! kanske två haha? MUMS!

stor städning!

Phuw nu har jag skrubbat och putsat som en riktig hemmafru här i lägenheten! Funderar på att gå och handla snart men oooorkar inte egentligen. Önskar älskling va hemma så vi kunde ta bilen. Men får väl gå och småhandla lite.
Har ingenaning bara vad jag vill äta är inte så hungrig egentligen men äta bör man annars dör man så.

Känns väldigt tomt här hemma just nu har ju knappt umgåts med älskling den här veckan så nu tycker jag han kan vara hemma lite. Nästa vecka jobbar han ju iaf natt så då får jag ju se honom några timmar efter jobbet iaf!

Blev inte så mycket fotande iaf igår haha valde att fixa oss istället. Sen ville ingen av oss ha med kameran på krogen inte kul om den går sönder eller blir snodd(?)


Sandra lekte hemma i min spegel med min kamera ! ;)


Strike a pose!


haha spelade en rocklåt!

Magenta!

Hej hej!

Här sitter jag i morgonrock och klockan är strax två haha. Ska snart försöka ta tag i diskberget och städa upp lite här hemma. Sandra åkte hem för en stund sedan hon sov över här igår så vi hade sällskap av varandra hem till mig. Känns alltid bättre att ha sällskap med någon hem tycker de är lite obehagligt att promenera helt ensam mitt i natten!

Gårddagskvällen blev iaf mer än lyckad. Sandra kom hit på kvällen och sen lagade vi middag och fixade oss. Blev förkrök och lite Wii spelande innan de va dax att gå. Hade först tänkt gå till krogen Pans i gamlastan. Men vi blev kvar lite för länge hemma så då funkade de inte att gå in på gästlistan där längre. Sandra sa att de inte va värt att betala inträde för den klubben så vi drog vidare. Åkte in till city för att pröva att komma in på krogen Magenta som Sandra hört skulle vara bra. Och OM den va BRA! Va 21 års gräns men vi kom in iaf haha fast dom typ dissat 6 framför oss för dom va för unga, men vi har ju charmen. Krogen hade super bra musik och va riktigt fin och bra planerad. Började med lite drinkar på övervåningen och sen blev de dans hela natten. Träffade lite roliga (och knäppa) människor. Kan ju ta ett exempel på en snubbe som va 30, han förföljde oss HELA natten tillochmed när vi va på toa stog han och väntade på oss utanför (?) dax att skaffa lite vänner kanske haha. Ne fy obehaglig snubbe de där. Men dom flesta andra va ju roliga.
Har så tröttnat på alla slusk krogar där alla ny blivna 18:åringar super sig as packade och äcklar sig. Och alla är för jätte fulla. Här va folk fulla men på en lagom nivå! Blev kvar där tills dom stängde iaf och masade våra trötta ben och värkande fötter hem runt 04:00 på morgonen.
Blev lite fyllekäk hemma hos mig innan vi damp i säng =) Hade en super trevlig kväll bästa på länge, Tack gumman!!

Så nu snöar de ute och är äckel väder så blir antagligen inne här hela dagen. Imorgon blir det jobbet så ska försöka komma i säng tidigt. Älskling jobbar så han kommer inte hem förrens sent ikväll!

Hemma från stan

Sådär då var man hemma igen. De va en hel del folk inne  i stan kan ju bero på de fina vädret haha.
Fick med mig en hel del saker hem också!

Senare kommer Sandra hit då ska vi laga middag och fixa oss iordning sen blir de förkrök och utgång. Ska bli riktigt kul får hoppas allt blir lyckat bara. Men nu ska jag hoppa in i badrummet köpte nämligen blondering så ska bli lite mer ljushårig nu. Lite blondare och lite dummare? =)


- Björn Axen Volume Master.
- Hårfärg från Garnier.
- Hälgräpp från Skopunkten.
- Armband från en utförsäljning endast 10KR!
- Läppglans.
- Lösögonfransar.
- BH.
- Strumpbyxor.
- Samt en svart Body Från AA men den kom inte me på bild!

Lördag.

Hej!

Då var de Lördag igen. Mår bättre idag halsontet är nästan borta men nu har jag fått värsta hostan istället(?) aja bättre än halsont iaf.

Gårddagskvällen var helt okej. Gick på bio med Sandra och Malin. Vi såg Friday the 13. Kan väl inte direkt rekomendera filmen och att de är någon man borde se på bio men den blev iaf mer obehaglig när man såg den där än hemma. Fast har verkligen börjat tröttna på skräck nu alltid samma kan ju räkna ut precis när mördaren kommer hoppa fram!
Men var iaf längesedan man såg någon skräckis på bio så de va kul.

Idag ska jag in till stan en snabbis. Ska köpa lite saker inför ikväll, strumpbyxor (som vanligt fattar inte hur man lyckas ha sönder ett par per utång haha), lösögonfransar (ett beroende), kolla på skor?, en body från American Apparel, blonderingsfärg ( har lite små ideér), Björn Axens Volume Master (har hört så mycket om den så nu ska jag pröva!).

          

Senare ikväll kommer Sandra hit. Ska äta lite middag, fixa oss och förkröka. Får se vart vi drar vidare sen! Måste försöka fota lite idag haha är så dålig på det =)

Nu blir de frukost är super hungrig!

klarar inte en kopp te till!

Får snart inte i mig en droppe te till. Har surplat det så mycket att de snart sprutar ut ur öronen på mig! Tyvärr har jag inte haft något gott te hemma heller så har fått tvinga i mig grönt te med citronsmak, inte direkt mitt favorit te.
Önskar bara att mina halsmandlar kunde sluta vara så svullna nu och ge upp...

Så idag har de hänt noll. Gud vad jag måste vara en över social person som inte klarar av att sitta hemma en dag själv utan att ha något att göra och sedan dampa över det haha. Många säger ju att de är så skönt att ha tid för sig själv och inte göra något. Nej nej nej jag dör ju av detta är van vid att något händer om de ändå bara är att ha jobbat så är de ju iaf nått! Imorgon ska jag iaf på bio på kvällen med Sandra & Malin. Dom ville till Heron city så de får bli den biografen. Ska se Friday the 13th. Får se om den är nå bra, iaf kul att komma iväg och göra nått. Har gratis biokuponger så slipper iaf betala för billjetten sen har jag även en meny kupong så får en gratis mellan poppkorn och läsk med!

På Lördag ska jag och Sandra kanske ut på krogen. Så då lär de bli lite party får hoppas man är helt frisk tillsdess bara.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting och glo på lite TV. Har iaf passat på och sett flera avsnitt av Desperate Housewifes. Älskar verkligen första säsongen den är bäst!

     


Vill ha sommar

          

Hittade en massa söta bikinis som jag gärna skulle ha på mig på stranden i sommar!
Alla tre kommer från Asos.com.

Om de ändå kunde bli sommar nu älskar verkligen värme.


Suck och stön!

Hej!

Gud vad jag inte har råd med det här...var ju ledig tre dagar förra veckan och så nu blir man sjuk! åhhh lär ju få typ 2 kr i lön nästa månad jag som vill ha pengar. Var ju inte direkt planerat att man skulle bli hemma nästan en hel vecka till efter semestern....blir så irriterad.

Sen är jag super rastlös också kunde knappt sova inatt. Kallsvettades, vred och vände på mig samt drömmde helt sjuka drömmar. Blir typ alltid så för mig när jag är dålig. Så nu sitter jag här i soffan seg men rastlös. Halsen är lite bättre iaf. Kommer vara själv här hemma hela dagen då älskling skulle åka iväg och hämta bilen och sen vara hos sina föräldrar sen börjar han jobbet 16:00 och kommer hem 22:00 ikväll.
Alltid jobbigt att vara rastlös när man är sjuk för jag vågar ju inte röra på mig. Tänkte kanske städa men sen är jag rädd att de ska bli värre så sitter bara här.
Chefen ringde ju imorse också skäms alltid av att vara sjuk hatar att känna mig svag men han va ju somvanligt jätte snäll och sa åt mig att vara hemma tills allt va bra igen. Men får ju ändå ångest, hade kännts bättre om han hade ringt och sagt ja men självklart ska du vara hemma här vi betalar dig din vanliga dagslön ändå bra va?! Då skulle jag iaf slippa må dåligt över att vara sjuk som om de inte räcker med att man mår dåligt av att vara just sjuk arrgghhh....

Sitter och tittar på Ophera just nu är ett typiskt program som jag bara ser när jag är hemma sjuk. Sen lär man ju se hem till gården och dom serierna också haha typiskt mina sjuk tv-program.

Hoppas eran dag blir bättre än min själv håller jag tummarna att jag ska bli frisk så jag slipper må såhär!

en mysig kväll

Natta åkte hem för någon timme sedan. Har haft en riktigt trevlig eftermiddag och kväll.
Mötte upp henne vid tåget runt 14:00. Gick sedan och handlade mat samt köpte med oss lite fika hem på ett konditori som ligger här i närheten. Blev sedan en massa snack vid mitt köksbord medans vi mumsade i oss onyttigheterna. Sen gick tiden super fort. Prat, prat och mer prat samt lite TV sen var de dax för att laga middag. Gjorde rotgrönsaker i ugn med stekt kyckling och bearnaisesås, super gott!  Var ricktigt trevligt att ses igen var ett bra tag sedan. Gav henne sedan sin väldigt försenade födelsedagspresent haha. Tack för en trevlig och mysig Onsdags kväll gumman =)

                                        

Nu känner jag mig tyvärr sämre huvudet är tungt och halsen gör ont. Så lär inte bli jobb imorgon heller. Lite jobbigt jag är ju inte så sjuk att jag är sängliggande men jag vet att o jag anstränger mig kommer de bli mycket värre än nu så är lite rädd för det. Mer än så händer inte för tillfället. Älskling kommer hem från jobbet om ca 1 timme. Ska nog gå och lägga mig alldeles strax brukar bli bättre av sömn.

Hoppas eran Onsdag va trevlig, dax för en kopp varmt te igen!

orkar inte!

Hej!

Ja här sitter jag hemma vid datorn och klockan är snart halv 12. Självklart hade jag rätt i vad jag sa igår med tanke på känningarna ihalsen och huvudet. Imorse när klockan ringde så kunde jag knappt svälja *suck*.....kände att de va lika bra och sjukskriva mig har nämligen lärt mig att utsätta kroppen för påfrästningar när den är sjuk slutar bara med att man bli sämre. Så nu ligger jag här och vilar med en kopp varmt te. Känner mig inte så hängig iaf så får hoppas de inte blir värre. Orkar inte vara sjuk i helgen hatar att vara det när man har planerat roliga saker!

                              

Senare i eftermiddag kommer Natta förbi här. Ska laga lite middag och umgås var ett bra tag sedan. Måste bara försöka orka städa undan lite ser ut som ett bombnedslag här hemma just nu.

Men men nu ska jag ta mig en halstablett och vila, vila och ännu mera vila!

Ha en bra dag i solskenet, självklart ska de ju vara super fint väder när man måste ligga inne(!)

sommar by H&M



Älskar H&M:s sommar kollektion, så himla fina saker. Gillar speciellt ballerinaskorna lite färg på fötterna är helt rätt när solen börjar värma ordentligt. Är även lite sugen på att köpa en jeansjacka. Vet inte hur mycket de är min stil men kanske prövar. Kunde ju vara fint till en söt kjol eller klänning. Istället för koffta tex!

Just det när jag var inne på hemsidan kunde jag inte låta bli och beställa hem den här väskan. Dragkedjor som detalj på väskor och skor är ju modernt och super snyggt! Får hoppas den är lika fin irl som på bild =)

                             

vardags fika

Hej!

Gud va jag känner mig konstig, lite sådär små hängig som man brukar må innan all skit bryter ut! Kliar i halsen och huvudet känns segt och tungt, hoppas nu för tusan att man slipper bli sjuk.

Dagen har iaf vari bra. Lite tungt på jobbet allt hade släpat efter för jag va borta förra veckan och ingen annan städar ju upp skiten så va bara att hugga i. Blev även personalmöte efter lunch usch finns typ inge tråkigare. Känns som de gjorde i skolan när man hade en riktigt tröttsam mattelektion och läraren bara malde och malde om saker man inte orkade lyssna på. Men arbetsdagen tog ju slut iaf.
Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och fixade mig lite samt pussade på älskling som skulle iväg till jobbet. Åkte sedan till söder och fikade med Sandra. Var på Gunnarson´s café men tyvärr var mina mumsiga semlor slut =( så fick bli lite annat gott men de funkade bra det med. När vi fikat klart och babblat en massa som vanligt hihi gick vi bort till götgatsbacken och kikade i lite klädbutiker. Tillslut blev de dax för oss att skilljas åt! Super mysig eftermiddag blev de iaf!

Nu har jag precis ätit världens lättaste middag värmde ravioli på burk haha! Tycker de är underskattad mat. Orkade iaf inte göra något annat.
Har precis börjat titta på en ny säson av Navy CIS och senare börjar den nya serien The Mentalist. Ska ge den en skans då jag har läst att den ska vara bra.

Men nu måste jag vila blä kanske ska göra en kopp med varmt te, hoppas de hjälper(?)


"ledig måndag"

Hej!

Ja idag tog jag mig en till ledig dag, inte så bra med tanke på att jag redan varit ledig 3 dagar förra veckan. Men de var iaf skönt haha. Ska till jobbet imorgon iaf!
Så jag blev hemma idag. Vaknade runt 11:00 och tog mig en skön morgondusch sen blev det frukost med gröt och fruktsmoothies. Ricktigt nyttigt. Runt 13:00 åkte jag och älskling in till stan för att fönstershoppa lite. Dessvärre blev de lite mer än bara fönstershopping för mig men men använde mig av presentkort från i julas så slösade inte mina egna pengar iaf. Vandrade runt ett tag och sen blev det fika, jag tog en räkmacka medans älskling tog en sallad. Super gott var de! Efter fikat vandrade vi runt ett tag till innan vi åkte hem.

Nu ska jag försöka packa upp min väska från Sälenresan samt laga middag. Sen blir de tidigt i säng så man kommer iväg till jobbet imorgon!



Allt kommer från Ginatricot!

- 3par trosor.
- Två kjolar.
- Ett armband på REA.
- Örhängen med pärlor så söta!


Imorgon blir de jobb sen på eftermiddagen ska jag gå och fika med Sandra på Gunnarsons´s. Där har dom ju världens bästa semlor =)

hemma från skidsemestern 09!

Hej!

Ja då var man hemma igen. Kom hem igår runt 18:00 efter en lååång bilresa.
Har haft det helt fantastiskt. Vädret har varit bättre än på mycket länge och det var massor och åter massor av snö.
ca -15 grader på dagarna och backarna var perfekta! Så har inget att klaga på.
På kvällarna myste vi i stugan. Spelade spel och kollade på film. Var länge sedan jag åkte så mycket skidor haha men såfort liftarna stängde på eftermiddagen längtade man till nästa morgon då man skulle få åka upp igen!
Har fotat en hel del bilder och lägger upp lite här, brukar ju vara så att en bild säger mer än 1000 ord.












Man kunde inte tröttna på utsickten!




Mötte några hundspann!






Blev mycket varmchoklad i våffelstugan!

Igår när vi kommit hem åkte jag till min Kusin Lina. Där var det tjejkväll med middag och lite melodifestivalen samt förkrök. Sen åkte vi in till stan och gick på den nya krogen Victoria. Hade det supertrevligt även fast krogen inte var den bästa. Bra musik och så men blir alltid trött på alla packade klängiga människor!
Mötte även en gammal tjejkompis där lite senare in på natten. Var lite blandade kännslor vet fortfarande inte riktigt hur jag ska bete mig men men de löser sig....kan ju inte direkt säga att hon har förändrats direkt tror inte de kommer hända heller. Lina och dom andra tjejerna åkte hem runt halv 3 men jag stannade kvar med S. Sen fick vi skjuts hem! Alltid skönt att slippa åka T-banan själv. Var iaf kul att dra ut på krogen igen och dansa, saknat det!

Nu ska vi strax iväg på visning av en lägenhet, ska bli spännande sen senare blir de middag och tidigt i säng så man orkar jobba igen imorgon!

nu åker vi!

Hej!

Kom precis hem från jobbet gick super snabbt där. Har packat ihop allt vi ska ha med oss och älskling har bärjat bära ner sakerna till bilen.
Vädret är helt okej så tror de kommer nog gå bra hela vägen upp.
När vi kommer frma till Malung ska vi möta upp Agnes en stund och sen bär det av vidare mot Sälen!
Längtar till imorgon då vi ska åka skidor får hoppas vädret är bra bara =)

Ha det bäst här hemma i Stockholm!

otroligt mätt nu!

Sådär då var en hel del fixat. Tvätten är på tork, stövlarna är hämtade och vi har ätit middag. Nu ska jag packa, duscha och kolla i kylskåpet vad vi ska plocka med oss till stugan! Phuw sen måste jag i säng så jag orkar jobba också.
Blev hämt mat idag med. Stannade till på en restaurang som heter Därmedpasta som ligger på Hornsgatan (södermalm). Mycket god mat så nu är jag jätte mätt, men måste fortsätta fixa ändå!

Tänkte uppdatera nu när behandligen är klar så har jag fotat hyn som den är idag. Lägger upp bilder från dag ett och fram till nu! Tycker verkligen att detta har funkar hittills. De svider och är obehagligt men man vänjer sig och eftersom de ger resultat är de värt det.


DAG 1

09-01-26


09-01-29


09-02-01


09-02-03


Idag sista dagen av behandligen!
09-02-09


Det mesta som är kvar är mina ärr de är de som syns på bilderna. Har knappt några finnar kvar alss och hyn är slät.
Ärren kommer blekas med tiden bla av medlet men även i sommar av solens strålar!
Finnarna kommer förhoppningsvis hållas tillbaka av medlet och rengöringen, samt fuktkrämen som gör att hyn inte bildar sina egna fetter som täpper till porerna!

en dag kvar!

Hej!

Gud så slappt och skönt det var på jobbet idag! Allt gick så smidigt kom hem redan 13:15 idag(?) lyxigt!
Iofs var de lite jobbigt då jag hade den där starka gelen på mig så det kliade och sved i 8 timmar uusch. Men de var sista dagen på behandlingen idag nu ska jag bara sova med gelen var 3-4 natt. Ska bara tvätta och smörja in mig ordentligt däremellan. Tycker änsålänge att de har funkar. Dom har sagt att vissa finnar och porer kan återkomma när man slutar med behandlingen eftersom man använt gelen varje dag så när man slutar med den kommer huden i obalans. Men om någon vecka ska den ha hittat balansen mellan torrt och fukt med hjälp av produkterna. Så de är bara att kämpa på!

Om någon timme har jag tvättstugan. Blir stoooor tvätt nu innan dalarna. Allt ska tvättas. Passar på nu också när älskling är hemma orkar inte hänga sängkläder och allt själv! Sen senare blir det till att packa. Glömde även ett par vinterstövlar hos mamma men min styvfar ska ta dom till sitt jobb så älskling åker och hämtar dom sen. Dom är så varma kommer vara super att ha där uppe!

Imorgon blir det jobb på förmiddagen sen kommer älskling och plockar upp mig runt 12:00 så åker vi vidare upp och åter upp mot Dalarna och Sälen jippie!! Ska alternativt även möta Agnes på vägen också för en fika eller så. Hon bor där nu så måste ju passa på att träffas när man nästan är där haha =)

Nu ska jag börja sortera tvätten. Hoppas vädret kommer vara såhär hela veckan då är de underbart att sätta på sig slalomskidorna och glida nerför backarna!

lite nytt i bloggen!

Hade tråkigt nu på kvällen så förnyade blogg designen lite! Blev väldigt rosa haha inte så mycket mig men samtidigt så tycker jag den blev lite mer vårig. Får ha den såhär ett tag =)

Nu ska jag sova väckarklockan ringer om 6 timmar uscha!

   

vill ha!

       
           

Två par skor som jag gärna skulle ha på mig i sommar!

Vita skorna är från H&M och gladiatorsandalerna är från Vagabond finns att köpa på Scorett!


min helg

Hej!

Men gud så fort den här helgen har gått! Usch känns som de fortfarande borde vara Fredag idag men de är redan Söndag kväll. Tror de beror på att jag haft så fullt upp hela helgen. Roligt såklart men då går ju tiden fort också.

I Fredags hade jag och Sandra en mysig tjejkväll. Gick och åt middag på en trevlig engelsk pub. Blev varsinna hamburgare samt cider och vin. Super trevligt och mycket god mat. Efter middagen handlade vi och hyrde film. Blev en skräckis och en komedi. Gick sedan hem och gjorde choklasmouseé med grädde samt varsinna café latte. Hade sedan en jätte trevlig kväll och natt tror vi somnade runt 03:00 haha!

               

I Lördags var det födelsedgs fika för älskling här hos oss. Bjöd på tårta, bullar och kakor. Var väldigt trevligt!
På kvällen när alla åkt hem beställde vi hem thaimat och såg på film. Gick sedan och la oss ganska tidigt då båda var väldigt trötta.

Och sen idag var jag till Skärhomen C med Sandra. Kom och mötte henne klockan 13:00 då hennes sminkkurs var slut. Vandrade sedan runt några timmar och kollade på allt möjligt. Själv köpte jag inget men såg en hel del fint. Bla ett par super söta gladiatorsandaler från Vagabond! Blev helt kär. Såg även en hel del fina skor på Top shop.
När vi tröttnat på shoppingen tog vi en mysig fika innan de blev dax att dra sig hemmåt. Söta Sandra körde hem mig till älsklings föräldrar där han hade varit på eftermiddagen för att packa sina snowborde grejjer inför sälenresan!.

Nu har vi nyligen kommit hem, sitter och väntar på en kille som ska komma hit och kolla på lägenheten. De är första visningen som vi har här hemma så får se hur de går. Bytet är inte så intressant men han kan ju få komma och kolla om han nu vill!

Imorgon är det dax för jobb igen, bara två dagar denna vecka iofs de ska bli skönt. Förlorar ju en hel del pengar iofs genom att vara ledig 3 dagar, Men samtidigt känner jag att de är något som jag skulle behöva just nu! Ser framemot resan upp till Dalarna är tydligen -20 grader där just nu och en massa snö.

Hoppas helgen var trevlig nu ska jag städa upp lite mer här hemma =)

en tjejkväll

Hej!

Snart kommer Sandra att ringa på dörren hon satt i bilen när hon ringde för en liten stund sedan.
Ska ha en trevlig tjejkväll bara hon och jag. Har inte bestämt vad vi ska göra men lär bli lugnt antingen hemma eller på något mysigt ställe i närheten. Själv känner jag nog för att köpa något gott och ta med hem och sen göra någon god efterrätt! Kanske se en film eller bara umgås.

Imorgon fyller älskling år, då blir de födelsedags fika med hans och mina föräldrar samt hans syster, svåger och deras bebis. Lär bli trevligt. På kvällen funderar jag och älskling på att gå ut och äta någonstanns och fira bara vi två.

På Söndag ska jag till skärholmen C med Sandra och ge henne sällskap. Kanske köpa lite nya vårkläder är så sugen på det! Får se om vi tar en fika där sen också.

Så ser min helg ut just nu fullproppad med trevliga saker!

Nu ska jag plocka undan lite mer här innan hon dyker upp =)

Ha en trevlig kväll.

Snart helg

Hej!

Ja då närmar man sig åter en ny helg. Veckorna flyger ju iväg(?) på gott och ont.
Dagen har varit okej. Lite körigt på jobbet men som vanligt klarar man sig igenom dagen. När jag slutat åkte jag in till stan har kommit på vad älskling ska få i födelsedags present så var inne och kika lite men ska fixa allt imorgon.
Han även in på H&M har inte shoppat på länge så nu fick jag syn på alla otroligt snygga vår kläder?
Blev tom tvungen att pröva lite och åhhh vad jag vill ha vår och sommar. Prövade ett slappt vitt linne med ett par chinos och en kort skinnjacka. Hur skönt skulle inte de vara att promenera runt i nu? Tyvärr snöar det ju ute enda vår tecknet man sett är ju att de blir lite ljusare ut vecka för vecka.
Var även inne på Zara och såg en massa riktigt snygga skor. Är ju modernt att ha sky höga klackar nu. Jag älskar det men vet att jag kommer dö efter 10 min i dom skorna. Väldigt synd!
        

Massa fina heels från Asos, åhh om man ändå kunde gå i så höga klackar!

Efter stan åkte jag raka vägen hem sen har jag tagit en dusch och lagat mat. Lyckades även krossa en glas skål i miljoner bitar så fick dammsuga skit länge för att få bort allt *suck*!

Imorgon är de då äntligen Fredag igen. Får hoppas de blir lätt på jobbet är så slut. Orkar knappt gå upp på mornarna men på något vis sätter jag mig själv i något zombie liknande tillstånd så min kropp går upp men hjärnan sover haha.
Ska iaf fika imorgon efter jobbet med Sandra. Kommer antagligen vara med varandra senare in på kvällen också får se vad vi hittar på kanske bio, bowling eller bara mys hemma!

fullt upp!

Hej!

Idag har jag verkligen haft fullt upp. Först iväg till jobbet blev en ganska så bra dag. Lätt på morgonen men något tyngre efter lunch men men då hade man iaf inte slitit ut sig på förmiddagen!
Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och väckte älskling som jobbade natten till idag. Sedan åt han frukost och vi kollade på TV en stund. Stack sedan iväg och tittade på den där lägenheten. Väldigt fin men tyvärr lite för dyr hyra och inte riktigt så bra läge som vi vill ha! Synd då självaste lägenheten va ny renoverad och fräsch i övrigt.
Blev klara där ganska tidigt då vi inte skulle åka och hämta sko och hatthyllan förrens klockan 18:00. Så stannade till i Högdalens c och gick in på Kicks. Köpte då Gillete Venus nya rakhyvel med 5 blad, samt tillhörande rakgel! Nu ska man bli len som silke haha. Var kvar där en stund tills klockan blivit lite mer så åkte vi hem till tjejen och hämtade hyllorna. Var precis dom vi velat ha fast för ett lägre pris, perfekt!
Blir bara mer och mer sugen på att måla och fixa här hemma. Skulle vara kul att se förändringen! Men vi får se ska ju orka görat också. Tar ju inte direkt bara en eftermiddag att måla en hel lägenhet.

Nu på kvällen blev det en lätt middag och så såg jag Top Model. Ska strax hoppa i säng. Är så sjukt trött på mornarna spelar ingen roll hur mycket jag sovit på natten. 05:00 är helt enkelt för tidigt för att gå upp! Läängtar till April då får vi dom nya arbets tiderna.

Just det älskling fyller ju år på Lördag och jag har inte köpt någon present(?) men vet typ vad de ska bli måste bara hinna in till centralen och kolla runt,(inte för att de är så långt dit direkt).Tror jag ska ta och göra det imorgon efter jobbet!

         
          Nya rakprylar!



      och lite ny inredning =) mörk ek kommer passar perfekt till vita väggar och en snygg tapet som fondvägg.

tidigt i säng

Hej!

Ska strax hoppa i säng, har inte så mycket att göra uppe så kan lika gärna gå och lägga mig. Alltid skönt att vakna lite mer utvilad! Älskling åkte nyligen iväg till jobbet. Har haft en trevlig eftermiddag och kväll. Blev ingen träning satt och tittade på TV och glömde helt bort tiden. Tog istället en riktigt lång och skön dusch, vek tvätt och lagade en god middag.
Annars har de inte hänt så mycket mer. Såg på Top model 11, tidigare idag såg jag reprisen av ett avsnitt ur säsong 1 och gud vilken skillnad det var på allt. Syns ju såklart att dom har större budget nu strör ju pengar omkring sig. Första säsongen bodde ju tjejerna i en lagom snygg lägenhet i New York och i säsong 11 bor dom i ensuper modern villa med ALLT! Men förövrigt har ju inte programet direkt förändrats så mycket.

Imorgon ska jag och älskling på visningen av den där lägenheten som vi skulle ha sett igår. Efter det ska vi till högdalen och köpa en hatthylla samt skoställ som en tjej säljer på blocket. Riktigt snygga behöver verkligen ett skoställ haha just nu står alla skor på några utvikta tidningar! Inte så snyggt....

Nej dax att gå och borsta tänderna och ladda inför att väckarklockan ska börjar tjuta om ca 7 timmar!


1 vecka har gått på behandlingen av min acne. Det blir bättre. Har fått 1 finne på högra kinden men de beror på att hyn fortfarande "rensas" och håller på att vänja sig. Men i helheten så har de blivit bättre. Dom gamla ärren har blekts och hyn känns inte lika oljig eller torr. Porerna har försvunnit och hyn har blivit jämnare!



För 1 vecka sedan såg min hy ut såhär, röd och irriterad samt fet och torr omvartannat!

en solig dag

Hej!

Vilket fantastiskt väder vi har fått! Älskar när de är soligt och fint ute man blir så pigg och glad då. Förhoppningsvis så håller det väl i sig under nästa vecka då jag och älskling ska till Dalarna och åka skidor!

Igår var vi iväg för att kolla på den där lägenheten. Men tjejen vi var i kontakt med hade varken lämnat någon kod eller telefonnummer. Men vi åkte iaf dit till klockan 16:00 då mötet var bestämt. Men väl där kom vi varken in i porten eller i kontakt med henne på något vis så vi åkte därifrån igen, utan att ha varit på någon visning (?) hm....
Ivilketfall vi hade tråkigt så då tog vi en sväng till Bromma och kikade in på Bauhause. Där hade dom en massa färgprover, tapeter, golv m.m! Tog med några prover hem så vi kan testa lite vad som skulle passa. Tror vi kommit överrens om ljusgrått i köket (super ljus grå) sen vitt i hall och badrum. Samt någon snygg tapet i vardagsrummet!
Efter vi varit dit bar det av hemmåt. Blev sedan egen gjord pizza haha gick ju inte så bra att baka ut degen utan kavel (?) men jag gjorde det bästa av situationen så den blev iaf riktigt god i slutänden.

Idag var de en skön dag på jobbet. Allt gick smidigt så kom hem redan halv 2! Älskling ska jobba natt men han börjar inte förrens halv 10 ikväll så då ska jag ändå försöka sova. Fram tills dess funderar jag på att gå och träna eller nått. Men är lite svårt då jag behöver ha den där starka gelen nu i 5 timmar i sträck, tror de kommer svida om man tränar och har den på iissch! Så vi får se....annars blir vi nog bara hemma. Har tänkt laga lax med potatismos och rom/dill sås ikväll. Lite sommrigt men älskar verkligen lax!

Just det igår kom ju Ä N T L I G E N mina fina bruna linser=) fick även med rengöring och lite smink prover. Ska testa dom någon dag!

    

Måndag 2 Februari

Hej!

Jag brukar hata Måndagar men denna måndag har faktiskt varit helt okej. Fint väder och på jobbet gick allt lätt och smidigt, super skönt! Enda negativa är väl att jag inte kunde somna igår så har bara sovit ca 3-4 timmar. Tur att man fick sova ut i helgen iaf.

Just nu sitter älskling och äter sin frukost(?) han är ledig hela dagen så han sov fram tils jag kom hem.
Sen ska vi åka och kolla på en till lägenhet, den är inte så intressant lite för dyr hyra med tanke på läget och så men vi får väl se. Snart går våran annons ut iaf så vi funderar på att lägga ner hela den här bytes karusellen en stund och koncentrera oss på den vi har nu. Måla och fixa iordning så den fräschas upp samt förhopningsvis få golven bytta dårå av våran hyresvärd! Hade ju egentligen velat spara dom pengarna till den vi skulle byta till och renovera där. Men ska försöka få de så billigt som möjligt allting så då har man råd att fixa i den andra med isåfall!

Nu ska jag äta något känner mig lite småhungrig!

the holiday

Nu sitter jag och älskling och ser på filmen The Holiday samt äter glass med varma hallon, min favorit efterrätt!

Har varit en riktigt skön dag förövrigt. Varit hemma och slappat fram tills älskling ko moch hämtade mig. Sen åkte vi och såg på en lägenhet som ligger en bit härifån. SUPER FIN! Högst upp mot en söt innegård med takterass och allt. Blev helt kär. Tyvärr verkar det som om hon som bor där bara vill byta till BR och våran är ju dessvärre inte blivande BR längre *snyft* men men får väl se den rätta lägenheten finns väl där ute någonstanns!

Nu ska jag fortsätta se filmen sen blir det direkt i säng så jag orkar upp imorgon!

            

inflyttningsfest

Hej!

Gårddagskvällen blev väldigt trevlig. Åkte från stan runt halv 10. Väl där blev det några goda drinkar och en hel del prat. Lite roliga party lekar och bra musik. Var kvar till runt halv 2 sedan var det dax för mig och älskling att åka hem då han skulle upp och jobba imorse. Tack för en trevlig kväll!

Idag ska vi på en lägenhets visning klockan 17:00 sedan ska vi stor handla och laga middag. Imorgon är det dax att jobba igen. Får hoppas de inte blir en allt för tung vecka! Ska även på en till visning imorgon men då är de utanför stan.

Har sovit super länge nu haha men de är skönt att ha en sådan morgon ibland när man bara latar sig.

Gud vad min hy är torr förresten, flagnar och är röd. Men den blir faktiskt bättre. Men nu är de en pina att ha på sig den starka gelen då huden är så kännslig. Ska även använda lermasken idag får se hur hyn reagerar på den.
Har snart gått en vecka på behandlingen!

             

RSS 2.0