slut körd!

Hej där alla söta!

Sitter hemma igen och har varit vaken i 12 timmar *woho* höll på att somna på tåget hem men en turk satt och spelade musik på sin jävla mobil typ köp ett par hörlurar? Hade stor lust att ta fram min och höjja til högsta men var lite orolig för att folk skulle dampa ur då haha. Han gick iaf till slut av. Men hann inte somna fast det var bara bra är alltid så nervös att tåget ska åka vidare och man vaknar upp låångt ifrån den stationen man skulle av på.
Dagen i övigt har varit kämpig så är slut körd nu, kronglade även lite på jobbet så det drog ut på tiden allting men tillslut var dagen iaf över wie! Så nu är det helg. Ska inte jobba på Måndag för då ska jag på arbetsintervju i Årsta ett jobb som min styvfars sons fru fixat till mig ska se vad det är dom håller på med. Man tjänar iaf väldigt bra.
Sen ska jag jobba Tisdag, Onsdag och kanske Torsdag men vi får se. Min chef ville även han disskutera sommarjobb men vet inte riktigt vad jag ska säga kanske ska jobba någon vecka där men vet inte hm...
Blev iaf SUPER LYCKLIG imorse på tåget när jag läste SE. där var det en artikel om GB glassarna som kommer på Måndag och min absoluta favorit glass genom tiderna kommer tillbaka Cornetto Citron! Så på måndag hoppas jag att vädret är som idag för då ska jag verkligen gå och köpa mig en glass och sätta mig i solen.

Ikväll kommer älskling hit han var påväg hem nu. Vi ska åka och sola sen blir det nog film och massa snask hihi! Bädda ut soffan och ha täcke och massa kuddar super härligt. Sen cola, chips och godis såklart! Imorgon ska han till sin pappa så ska nog passa på att städa mitt snusikga rum då. Senare på kvällen är det inga planer. Får se vad man hittar på. Hoppas iaf att helgen blir roolig hihi. (I nycktert tillstånd ha)

Är så himla shopping sugen nu vet inte varför vet inte nes vad jag vill ha men shoppa vill jag. Men ska vänta med allt klädköpande till slutet av mars då lönen kommer och butikerna har börjat få in mer sommar mode! Vill spara pengarna och inte köpa saker nu som man ändå kommer tröttna på till nästa höst/vår. Men ska kanske spana in en vårkappa/jacka med högkrage eller skinnjacka men lutar mer åt vårkappan. Det är nog dte enda varma jag ska köpa annars letar jag efter ballerinaskor, kjolar, söta koftor, toppar, snygg sommarväska, samt shorts och jeans!

Nu ska jag gå och äta något svälter ihjäl! Hade tänkt duscha men om vi ska sola så väntar jag nog till efteråt.

image204
Efterlängtad glass!

Love minna

PIPPI FÖR FAN!

HAHAHA ni bara måste se det här videon är heeelt sjuk fattar inte vem som kan göra det här haha! TITTA SNÄLLA!




Love minna

Är mig själv.

Hej där!

Kom precis hem jag och Malin var i Solna och bestämde vilka kläder vi ska ha på klädvisningen den 1 April. Jag ska visa upp golf och fritid hah! Ska ha golf kjol och piké tröjja samt skärmkeps. Sen fritid blir jacka och linne med jeans får se hur det blir. Kläderna var väl inte i ens smak direkt men dom är ju gratis, är ju bara en kul grejj. Pinsamt att gå runt bland massa okända människor vill ju inte göra bort sig. Men sålänge man är sig själv och har kul så blir det nog bra. Känns ganska seriöst ska visa upp kläderna för företaget som säljer dom så lite allvar är det ju såklart också. Men vi får se hur det går.
Ikväll händer inte mycket alls. Ska ta det lugnt och hoppa i säng tidigt, jobb igen imorgon. Sen på kvällen kommer älskling hem wiie! Agnes ska ha filmkväll får se om vi går dit beror väl på hur trött man är. Annars slappar vi nog bara. Har inga mer planer i helgen känns skönt. Ska iaf ha en vit helg har jag bestämt tiden går långsamare om man har tråkigt! Och älskling ska vara borta i 2 veckor sen igen hm...så får passa på att vara i varandras armar så länge som möjligt.

Det har iaf varit super fint väder idag! Precis som jag hoppades på iböland kanske någon lyssnar på ens önskningar! Så blev vårjacka och pumpsen jippie. Mer sol vill ha sommar nu nu nu!

Love minna


Inga kommentarer

Vill bara att du lyssnar nu. För vi är sämst på att prata med varandra och ingen vill erkänna att den andra har fel. Jag är inte perfekt jag vet jag är beroende av att prata om mina problem, men det är för att du är den enda som jag vet lyssnar och bryr sig. Jag vet inte men jobba är jobbigt det tycker många och jag vet att man tjänar pengar men man kan tycka det är jobbigt att jobba för det. Förra året då du jobbade och tyckte det var skit så du tillsist slutade att gå dit och kom och pratade med mig om det så slängde jag det inte i dit ansikte för vem ska man prata med om sina problem om inte med sina vänner? Jag sa inte att du tjänar ju ändå pengar så gå, utan jag stödde dig.
Om du säger att du är trött så förstår jag, Om du säger att skolan är skit jobbig så säger jag inte att du får ju ändå en utbildning utan jag lyssnar, om du tycker något är jobbigt så finns jag här jag tar inte dina problem som gnäll.
För vad har man vänner till om inte för att vara där för en i nöd och lust? Ibland förstår jag inte dig men du förstår säkert inte mig häller alla är inte lika. Men jag hoppas att du orkar stå ut med mig och mina problem iaf för jag vill så gärna att du ska lyssna och bryr dig och inte tycka att jag gnäller och är skit jobbig.
Jag bryr mig iaf om dig och du får komma med vilka problem hur patetiska eller små/stora dom är för det är dina problem och jag är din vän och finns här för att du ska kunna gnälla sönder mina öron och fortfarande hjälpa dig.
Hoppas du finns där för mig...

vårkännslor!

Ja nu ska jag snart gå eller snart och snart 40 min men är iaf klar! Jag och Malin ska åka till Solna och prova kläder för klädvisning eller liknande det är hennes mosters ex man som bjudit dit oss. Eller han frågade malin och söta malin ville ha med mig. Är väldigt vackert väder ute så skönt men lite kalt verkar det som men ska iaf inte ha på mig vinterjackan! Har fotat en outfit bild så den kommer här nere. Ikväll ska jag över till grannen som fyller år mins inte hur mycket men ska iaf dit och säga grattis. Sen blir det nog bara att slappa och jobba på Fredag igen. Var så skönt att få sova imorse man blir en helt annan människa sen på dagen. Pigg och glad hihi får lust att skrika ett vår skrik! Som Ronja rövardotter.

Ska börja göra mig klar för att gå strax dårå möter malin inne på centralen.

Ha en bra dag!

image203

Sjalen- H&M.
Väskan- Fynd i garderoben!
Tröjja- snott av mamma.
Nagelack-H&M (Monless night)
Jeans- CUBUS.
Örhängen- Fynd i Lanzarote!
Solglasögon- H&M

Love minna

Här igen.

Nu är klockan 21.35 och sitter och tittar på Top Modell 9 gillar faktiskt den här säsongen. Trodde det skulle kännas uttjatat men det gör faktiskt inte det! Gillar dom har inte bestämt mig riktigt än vem av dom som är min favorit men det kommer nog snart. Ska strax sminka av mig och sen hoppa i säng. Får inte vända på dygnet så ska försöka gå upp åtminstone runt 8 imorgon. Hoppas det är lite fint och varmt ute det skulle tydligen inte vara det men hoppas kan man väl alltid. Har tröttnat på vinterjackan och vill ha på mig något annat men det blir så ruggigt.

Nej men nu ska jag springa och borsta tänderna innan reklamen är slut!

Sov så gott sötnosar!

Love minna

Ta buss 847 från Ribbylund mot Västerhaninge station.
Den går från Ribbylund 12:26 
och kommer till Västerhaninge station 12:32.

Vid Västerhaninge byter du till pendeltåg 35 mot Bålsta.
Den går från Västerhaninge 12:37.
Du är framme vid Stockholms central 13:08.

Restid 42 minuter.

Trevlig resa!


Take me away!

Sitter hemma vid datorn igen kom hem runt 15.00 ungefär. Dagen har varit som vanligt haha låter skit trist men äch man tjänar ju pengar. Fick skriva på löne kontrakt idag ska även få mina pengar snart! Dom har höjt lönerna nu från 90 kr/h till 100kr/h hihi det var ju super bra. Men ska inte jobba imorgon för på dagen ska jag och malin åka iväg till Solna för klädvisning. Ska möta henne på tåget. Vet inte riktigt vad det är för något fotning eller enbart kläder eller aa men vi får väl ta det som det blir! Hoppas det är skojj iaf. Jobbig tanke är väl att man mister 800 kr för att vara borta från jobbet en dag (hej mitt namn är minna jag jag är arbetsnarkoman, tid är pengar!) haha så sjuk nej men ändå skönt att slippa en dag och göra nått annat med min älsklings malin!
Sen på Fredag är det jobba jobba igen.

Tvättade mitt löshår idag btw vet inte riktigt hur man ska skönta det där men tog iaf ett milt shampoo och tvättade försiktigt. Så ska ha i det imorgon, inte använt det sen i Lördags haha vill ju inte ha det på jobbet har ändå uppsatt hela dagarna. Har även pluggat nu ikväll skrev klart en uppsatts den blev 6 sidor lång. Får hoppas det blir bra!
Mer händer inte just nu, har inga direkt planer inför helgen heller känns faktiskt skönt ska nog bara slappa.
Jo just det måste ringa till det där jobbet och ansöka om tid för att skriva några papper får se ska väl iaf pröva någon vecka om man inte trivs får jag väl hoppa av om jag nu får jobbet. Ska även ansöka om jobbet i växeln på Aftonbladet man tjänar 130 kr i timmen woho hah bara för att sitta och vara trevlig? det är min grejj!

Nu får ni lyssna på den här låten från Freaky Friday- Take me Away! Den kör jag stenhårt på jobbet (ipoden går varm ha) man blir taggad av den tycker jag! I DON´T WANNA GROW UP, I WANNA GET OUT! TAKE ME AWAY!


Love minna

Ger inte upp!

Jaha nu ringde dom från ESRIT affären tyvärr var det dåliga nyheter. Dom skulle spara mitt CV men dom hade tagit in en annan som skulle få prov jobba. Trodde inte mina chanser var så stora ändå men hoppades gjorde man ju iaf menmen...fick iaf pröva på hur det är på en arbetsintervju vad man kan göra bättre till nästa gång osv.
Har ett annat jobb på gång på min styvfars sons frus jobb (komplicerat) där tjänar man iaf 110 kr i timmen ungefär och det är 20 kr mer än vad jag tjänar nu så vill gärna pröva och jobba där. Ska även söka jobb på styvfars jobb (Aftonbladet) dom söker någon som kan sitta i växeln haha låter bra och slappt för mig.
Ska nog även försöka dela ut lite fler CV om jag orkar vill verkligen få ett jobb i en klädbutik!

aja dagen har varit som igår typ, upp tidigt och jobba. Inte lika tungt idag dock så det var skönt slutade ca 13.00. Däremot så tror jag faktiskt att dumheten sitter i hårfärgen för så dum som jag är nu som blondin har jag inte varit på länge! Det var nämligen så att pengarna på min mobil var slut och jag hade fått 2 röstbrevlåds medelande (ville lyssna) så efter jobbet skulle jag gå till närmaste pressbyrå för att fixa in pengar. Så jag går in där plockar även på mig lite onyttigheter var super hungrig. Kommer tillslut fram till kassan och ska betala MEN plånboken ligger hemma haha (hade fixat lite med kontokortet igår kväll) jaha så det vara bara att sätta tillbaka allt igen och inga pengar på mobilen..men glad var jag ändå satte mig på pendeln hem och tänkte ringa mamma när jag närmade mig så hon kunde hämta mig (orkade inte hålla på med buss i regnet) men blondinen glömmer ju bort att hon inte har några pengar kvar haha så tyvärr säger comviq tanten i örat på mig INGA PENGAR! men det var ju lugnt får väl ta bussen då tänkte jag, kommer fram till stationen och bussen kör ifrån tåget *jippie* blev sittande där i en halvtimme innan jag till slut fick komma hem.

Har nu försökt plugga men pratade först med malin i tele i 1 timme typ mer sen älskling och sen ESPRIT tjejen så har inte hunnit och har ingen lust heller typ. Om en stund kommer ungarna hit blä* jag ska iaf upp och jobba igen imorgon så dom får inte störa mig!
På Torsdag ska jag och malin till hennes mosters man och prova kläder inför modefotningen hihi! Ska bli kul var nått snack om att vi skulle få gratis kläder med ohh men malin var inte säker. Spännande iaf!
Måste iaf ta mig en dusch ikväll innan jag ska hoppa i säng.

Nej nu är jag hungrig så hoppas människorna kommer hem och gör mat snart!

image200

Love minna

Vuxenlivet!

Ja det känns faktiskt nästan som man börjar bli vuxen och det är både en hemsk och en skön kännsla. Varför det känns så är nog för att nu har alla "barn" sportlov medans jag själv ska upp och jobba hela veckan för att tjäna pengar. Tänk va skönt det var innan allt började cirkulera runt pengar och jobb. Så mycket problem med vuxenlivet, först söka jobb sen kanske få ett jobb sen slita ihjäl sig där för att i slutet av varje månad få in den välförtjänta slanten på kontot. Än sålänge så behöver jag iaf inte betala massa tråkiga utgifter som lån och hyra utan kan helt koncentrera mig på det jag vill ha. Men tror det kan vara lite skadligt att vänja sig vid att alltid använda alla pengar till kläder och småsaker så har bestämt mig för att börja spara (åter igen en vuxen fason)...creepy!
Nej nu snackar jag inte något mer om det jag är bara 18 och är ung, partar varje helg och lever loppan för mina stålar haha!

Idag har jag som sagt jobbat dårå så är sliten. Ska upp imorgon igen är lite lättare nu faktiskt man börjar få in vanan hm...bra eller dåligt haha? Bra för kroppen men vill inte bli någon arbetsnarkoman redan...aja.
Ska jobba fram till Onsdag sen får vi se kanske ber om en ledig dag skulle behöva städa och pyssla hemma en hel del med. Nu orkar man ju knappt lyfta ett finger. Somnar alltid på tåget hem det är pinsamt. Man vaknar ju av att folk sitter och stirrar så där underligt på en hoppas man inte snarkar....
Mer har inte hänt idag. Försökte plugga nu på kvällen men som vanligt blir det aldrig så men ska försöka ta tag i det imorgon igen! Imorgon kommer även min styvfars barnbarn hit suck* orkar inte med barn speciellt inte när jag är trött och sliten men det måste väl gå.
Funderar även på att köra en vithelg denna helg om jag jobbat hela veckan. Ska försöka vara lite extra med älskling för sedan är han borta i 2 veckor igen och står högvakt. Så lär ju hinna parta en hel del medans han vaktar slottet sen hehe!

Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen, så himla trött och om 8 timmar ringer väckarklockan.

P.S Är grymt avundsjuk på mina väninnor Sandra och Natalie som åker till Spanien imorgon. HA SÅ KUL TJEJER! Medans andra blir kvar här hemma i kylan även fast vädret har blivit lite bättre nu men det går ju inte upp emot vita stränder och 25+!


                                                   image196
Love minna

Hemmafest VS krogen.

Jaha då var det Söndag kväll och klockan är 21.00! Ska snart i säng kommer gå upp 04.15 igen imorgon för att ta mig till jobbet **jippie. Men vad gör man inte för pengar? Vill ha massa pengar så man kan köpa sommarkläder sen. Jaja..

Igår var det hemmafest med Malin och Sandra. Var först på förkrök hos några killkompisar till dom. Skit snyggt hus med ute badtunna som var uppvärmd som alla badade i (förutom jag) nej jag ville inte förstöra håret och allt jag fixat till. Efter förkröket drog vi till hemmafesten. Egentligen var det väl som dom flesta fester när man tänker efter men jag undrar hur klarade man sig innan krogen? Vet egentligen inte vad som är bäst eller sämst. Hemmafester= massa fjortisar samt kåta killar som är as packade och alla ligger på golvet och spiller ut dricka överallt. Eller krogen där dom flesta är packade men mer i lagom form men inte lika lätt att föra en konversation med någon som på en hemmafest. Men jag tror faktiskt jag väljer krogen. Alla säger att hemmafester är bättre men neee jag tycker inte det. Är så trött på att dra på fester med okänt folk det blir bara drygt. Bättre med krogen där känner man sig inte tvingad att vara social med massa folk man knappt känner. (slipper bli kallad dryg). Efter festen skjutsade älskling sandra till jobbet och sen åkte vi hem till mig. (malin vart kvar med ett ragg hihi). Tack ändå för en hyfsad kväll tjejer ingen fest utan er!

BTW så fick jag även veta igår att jag är med i SLITZ HAHA! ni vet kanske att jag och min tjejkompis blev påhoppade på Vanilla club för ett par helger sedan och blev intervjuade. Nu så hade dom valt att sätta in min intervju (samt bild..suck) i tidningen. Hatar att vara ful på bild inför 1000 pers. Men lite skojj iaf!

Idag har jag och älskling varit och hälsat på hans pappa på "sjukhuset" det gick bara bra. Efter vi varit där bar det av till Mediamarket där älskling köpte Wii haha så nu ska det spelas! Sen åt vi en "nyttig" middag på MAX!
Sedan har det inte hänt så mycket mer. Älsklings lumpar kompis samt han skjutsade hem mig och nu sitter jag här och är redo för sängen.

Får se vad denna vecka har att bjuda på hehe!

image193 

Lördagens outfit.

* Brottar Topp/klänning med fickor från CUBUS 129 kr.
* Over knee strumot med knytband CUBUS 79kr.
* Semi Glossy strumpyxor LINDEX 49kr 2pack.

Love minna


Nu kör vi!

Hej där!

Dagen har varit underbar beror nog på att vädret varit så fantastiskt (förutom blåsten). Solen har skinit från en klarblå himmel och det är ca 13+ ute. Får verkligen vårkänslor! Hoppas inte vintern kommer tillbaka nu.
Gick upp ca halv elva då älskling skulle iväg och hjälpa sin syrra flytta lite saker. Men innan det så skjutsade han mig till Haninge C. Där strosade jag runt och spanade in massa fina kläder. Köpte en lång svart topp med fickor samt over knee strumor med knyt band så söta! Sen även strump byxor lyckas alltid ha sönder mina.
Åkte sedan hem och åt lite. Nu har jag precis duschat och ska sätta igång med naglarna. Ska iväg på hemmafest ikväll. Hoppas det blir lyckat och att inte snuten kommer och förstör eller att huset är fult med fjortisar. Ska iaf ha på mig min nya topp dårå samt over knee strumporna. Kanske lägger ut en outfit lite senare om jag hinner.
Nu ska jag fixa naglarna och sådär.

Men ha en trevlig Lördag allehoppa!

Love minna

Kväll.

Nu har älskling kommit hem sitter i soffan bakom mig och äter på sin pizza, ser nöjd ut! Själv tog jag en sallad hade ingen lust att trycka i mig mer fett så en räksallad kändes perfekt! Däremot så köpte älskling en 2 L cola till mig har börjat bli beroende hm inte bra men cola är så gott, ( Tror Agnes har smittat mig).
Har även varit och hyrt en film, 28 Veckor senare. Någon zoombie film inte min smak men nångång måste ju killen också få bestämma hehe!
Ska bara se klart på Let´s Dance sen blir det film och efter det kryper vi nog ner i sängen är ganksa så trött och sliten!
Imorgon åker älskling över och ska hjälpa sin syrra med att flytta lite möbler. Själv blir jag nog hemma kommer nog bara vara ivägen där! Ska fixa naglarna inför kvällen och laata mig.

Nu ropar älskling på mig blev nog lite ensamt där borta i soffan ha, så söt!

Love minna


BLÅST!

Hej där!

han tyvärr inte skriva något igår var super trött när jag kom hem så prioriterade sängen framför datorn! Första gången haha...

Var på intervju igår klockan 14.30ESPRIT. Var nervös men det kändes ändå okej. Får väl se dom skulle intervju flera stycken så får inte ha allt för stora förväntningar, men skulle verkligen vara så himla kul! Alla var trevliga och glada som en liten familj haha och väldigt bra arbetstider samt bra betalt. Kan det bli bättre? Sen att man får jobba i en super fräsch klädbutik med fina kläder överallt haha paradiset. Men som sagt får inte hoppas för mycket!
Efter intervjun blev det stan med Sandra. Hade väldigt trevligt. Köpte några smycken samt lösögonfransar (som jag alltid lyckas ha bort efter fester) hittade inga kläder som jag fastnade för så hoppade över det. Men nästa vecka kommer ju lön/studiebidrag hihi. Sen blev det raka vägen hem, kollade på Criminal mindes och sen hoppade jag i säng!

Idag har jag jobbat och nu har jag varit vaken i exakt 12 timmar haha jippe** ganska trött hm. Men var ändå inte så slitet på jobbet. Pratade även med chefen så nu ska han fixa så jag får mina pengar! Blir ingen krogen ikväll orkar inte däremot blir det hemmafest imorgon hihi med favorit brudarna! Ska bli så jä*la kul tröttnat lite på krogen.
Så imorgon blir det röjj. Om ett tag kommer älskling hit så ska väl mysa, saknat han! Kolla film och ha det bra. Ladda batterierna.

Nu ska jag hoppa i duschen.

ha en trevlig kväll!

Love minna

Dagens skämt!

Som dom flesta vet så blåste det väldigt mkt ute idag!

Mina arbetskamraters samtal.

- Har du varit ute idag Åke?
Åke- Nej det har jag inte.
- Bra, gå inte ut idag för då blir du blåst!

HAHAHA! så min humor.

Typiskt mig.

Hej.

Dagen har varit hur ska man säga, underhållande men samtidigt skit jobbig. Gick upp 04.30 realtivt lätt fick sova hela natten igenom och det var skönt, behöver varenda minut. Gjorde mig iordning och traskade iväg i mörkret, fy tusan säger jag bara man blir så deprimerad av det ruggiga och kalla vädret att man kastar sig på ett flyg som går vart som helst bara det är varmt och soligt där! Tog mig iaf till jobbet och satte igång. Det är så konstigt för man är ganska pigg när man går upp men runt 7-8 så slår tröttheten till ordentligt och man står och gäspar oavbrutet. Men denna morgon lyckades jag även klanta mig ordentligt haha. När jag stod i första sorteringen och skulle hämta mig en ny låda från en av dom höga staplarna (lika höga som mig) så lyckades jag på något vis få en av dom att välta. Och den i sin tur välte en annan som i sin tur föll på sorteringshyllan som flög iväg (har hjul) haha så jag stod där helt stilla och höll i min låda ett riktigt frågetecken fattade inte vad som hände. Och alla apploderade och skrek grattis så PINSAMT! Typiskt mig trött och vimsig. Det var bara att börja städa upp kaoset jag ställt till med. Aja alla får sig ett gott skratt när den klantiga blondinen är i farten. Lyckades med lite annat klantigt oxå men det orkar jag inte skriva om.
Var en riktigt kämpig dag iaf var verkligen tvugen att upprepa högt för mig själv att jag får PENGAR för mödan!

Är iaf hemma nu och har varit det ett tag. Har inte hänt så mkt är ju som sagt helt slut träningvärk har jag med. Ikväll blir det Top Modell klockan 21.00 börjat följa det i år igen haha! men är ganska kul och se brudarnas intriger.
Ska sedan i säng så man är pigg imorgon. Min intervju är ju som sagt imorgon, ehe! nervöös. 14.30 ska jag möta min förhoppningsvis blivande chef i affären sen får vi se hur allt går.
Efter intervjun ska jag in till stan med Sandra och shoppa lite nytt. Har inte så mycket pengar men kommer ju få lite påfyllnad i slutet av månaden så kan slösa en del iaf! Ska kolla efter lite nya krog outfits samt smycken och allt möjligt. Ska även börja spana in vår och sommarkläder hihi mysigt!
Sedan ska jag hem och sova ska jobba Fredag igen. Får se om det blir utgång sen där på kvällen beror ju på om dom hör av sig och hur trött man är. Men man lever ju bara EN gång!

Nu ska jag söka lite fakta till min uppsats sen blir det middag och Top Model!

image191

nervös? JA! (håll tummarna)

Love minna

YES PLEAS!

Min mobil ringde nyss och det var chefen för ESPRIT affären i Haninge c. OH MY GOD hon lät väldigt trevlig även fast min mobil sprakade och hade sig och jag lät säkert som ett frågetecken. Dom var tydligen intresserade av mig och jag ska kanske få helgjobb där. JAG SKITER I ALLTJAG KOMMER! har alltid velat prova på att jobba i en klädesbutik och nu kanske det blir så!
Ska på intervjuTorsdag klockan 14.30 så nervös vad ska jag säga? mamma sa att jag bara ska vara mig själv men det fattar ju jag med men vad vill dom höra hur ska jag?...nej men om jag är så här nervös nu då kommer det gå åt pipsvängen så måste skärpa mig. HOPPAS dom vill ha mig ohh så kul!

image190

YES PLEAS!


Love minna


tillbaka i vardagen!

Ja då var man tillbaka i vardagen och jag klagar faktiskt inte. Det känns skönt att få komma iväg och göra något nyttigt istället för att bara ligga hemma och vara rastlös. Visst är det kämpigt men det är det värt. Har tjänat ca 800 kr idag hi sug på den! Och mer blir det har inte fått betalt för mina dom två dagarna jag jobbade i December (som jag måste påminna min chef *notera*) Samt jag ska upp igen 04:15 imorgon och tjäna ännu mer stålar.
Måste bara berätta om min natt för den var sjukt jobbig. Jag gick och la mig någolunda i tid somnade 11 (duktigt för att ha somnat runt 03.00 i en vecka) men det höll inte så länge vaknade till efter ett tag och kollade på klockan 00.52 skönt tänkte jag många timmar kvar att sova. Haha men det blev lite problem jag kunde INTE somna under några omständigheter. Helt omöjligt!! Så jag låg där  och helt plötsligt ringde väckarklockan haha hade legat vaken i 3 timmar! så jag har typ sovit 2 timmar i natt max jippie* så bra är det att vända på dygnet.
Dagen på jobbet var som vanligt förutom att dom har ändrat starttiden från 06.30 till 06.00 bara för att vara roliga. Men jag kan inte ta mig dit i tid tar redan den första morgonbussen. Men det var tydligen okej iaf!
Efter jobbet åkte jag till Haninge C och mötte mamma och min styvfar. Fixade ett sparkonto till mig hihi så nu är det "bara" att börja spara....hm det är jag ju så bra på? nej men ska verkligen försöka.
Fick veta idag att älskling kommer mucka den 16 Maj jippie* lite mer än 2 veckor efter min student. Kommer få ha han hemma mycket tidigare än jag hade räknat med. Så har börjat planera för Greklandsresan har snackat om att vara borta 2  veckor för att fira att jag gått ut skolan och att älskling har muckat. Behöver nog en ordentlig paus innan det är dax att komma hem och ta tag i livet!

Nu sitter jag vid datorn igen men har inte så mkt ångest över det ( har ju varit duktig idag) men borde iaf plugga....både på vårat projekt, en uppsatts och för att inte glömma teorin för körkortet. Vill ha körkort nu!
Tänk va skönt att glida iväg med bilen på morgonen istället för att masa sig iväg i kylan till den försenade bussen.
Ska ringa i veckan och boka plats till ett teoriprov sen är det bara att hård plugga men det är det värt!

Ska strax springa och duscha sen blir det middag och TV kväll mamma ska duka upp med chips och dipp mums! Sen ska jag hoppa i säng.

(missar Sandras tjejkväll med min nya favorit film I´m Legend grymt besviken! Älskar Will Smith, men man kan inte få allt måste ju i säng så man orkar upp imorgon, synd att jag ska bo så lång bort)

               image189


Love minna

nattuggla.

Hej hej!

Älskling skjutsade mig till Malin igår innan han åkte tillbaka till lumpen. Vi körde High school musical kväll såg både 1:an och 2:an i rad! Har inte sett 2:an tidigare och tyckte den var riktigt bra. Vet inte varför men kändes som den var bättre än 1:an. Dom är inte mina direkt favorit filmer men är ändå lite roliga man kan ju inte låta bli och bli glad i slutet av filmerna då allt är så himla över lyckligt! I vilket fall så kom vi isäng runt 03.00 och låg sedan och pratade fram till 04.30 *wops* finns alltid så mycket att prata om! Klockan 06.50 ringde min chef och frågade om jag ville jobba fick hitta på en vit lögn kunde ju inte åka och jobba efter att ha sovit i typ 1 1,5 timme haha! Men beslutade iaf att jag ska jobba imorgon istället så nu är det slut på slappandet, ska upp 04.15.
Men känns ändå bra behöver verkligen pengarna. Annars har det inte hänt så mycket mer. Kanske skulle ha filmkväll hos Sandra imorgon och se I´m Legend men vet inte om jag kommer kanske ska jobba Onsdag med och då måste jag i säng tidigt.
Får se hur resten av veckan blir måste iaf plugga Projektarbetet viktigt! har kommit igång nu till slut så nu måste det rulla. En av lumparn killarna från förra helgen hörde av sig idag vill ut på krogen i helgen till Club Toxic. Låter kul dom var helt okej att festa med haha speciellt iskriget! Men får se hur det blir.


Från Ribbylund tisdag 19 februari kl 05:26 till Fridhemsplan kl 06:22


Ta buss 846 från Ribbylund mot Västerhaninge station.
Den går från Ribbylund 05:26 
och kommer till Västerhaninge station 05:32.

Vid Västerhaninge byter du till pendeltåg 35 mot Bålsta.
Den går från Västerhaninge 05:37 
och kommer till Stockholms central 06:08.

Vid T-centralen byter du till tunnelbanans gröna linje 19 mot Hässelby strand.
Den går från T-centralen 06:15.
Du är framme vid Fridhemsplan 06:22.

Restid 56 minuter.

Trevlig resa!


haha kanske fattar varför jag MÅSTE i säng tidigt!

Nu ska jag duscha och packa inför imorgon sen blir det sängen.

Love minna

Gravid tonåring!

Ja ingen kan väl ha missat kissie.blogg inlägg om gravida tonåringar asså den bruden ber ju bara om att få uppmärsamhet. Jag menar om man sitter och skriver om att det är fel att vara gravid som tonåring då vet man att man kommer få kommentarer. Det är ett kännsligt ämne där många har olika åsikter. Jag tycker nog inte att det finns något rätt eller fel man får bestämma själv det är ju ändå ens eget liv ingen annan behöver ju bry sig det är ju inte din unge eller hur? Men att skriva i ett blogg inlägg att man hatar utlänningar eller att djur inte har något värde ja då ber man ju bara om uppmärksamhet. Jag gillar iaf den här kommentaren hon fick, den är barnslig men otroligt rolig på samma gång! go girl (synd att personen var anonym)

Postat av:

tänk innan du talar fjortisbruden,
det är inget fel med att få barn som tonåring.
det som det däremot är felpå det är dig,
hoppas att nån äcklig och pervers människa kidnappar dig och säljer dig nånstans utomlands för du vet att det är inte i alla länder som abort ens är tillåtet, så nån kan göra dig på smällen och då äru tvungen att behålla det.
förstår du ens vad en abort innebär ?! det är att ta ett liv för i helvete. som sagt tidigare, tänk innan du uttrycker dig.
och om du tar bort allt löshår du har på huvet så är det nog inte så många som ens skulle vilja sätta på dig längtre så då behöver du inte oroa dig om att ens kunna bli gravid.

image187

HISS eller DISS?

Love minna


I wanna Rock´n Roll al night..

Hej där!

Ja som vanligt har jag ingen tid och skriva på helgerna har haft fullt ös medvetslös haha! nej inte riktigt så men nära inpå. Här kommer iaf en liten sammanfattning av helgen.

Fredag

Utgång med Malin,Sandra och Agnes. Älskling skulle ha följt med men han bangade i sista sekund så det blev vi brudar ensamma på stan hi! Drog först till Nivå 22 som liger nästan granne med mitt jobb. Helt okej förkröksställe lite mkt turkar men det funkade. Billig sprit is al I need! I vilket fall så körde vi igång ordentligt med cider, lakrits och hallon shoots samt tequila. haha och det är därifrån jag drog kvällen motto. Slicka,Supa och suga en kort beskrivning på hur man tar en ordentlig tequila! Efter Nivå så åkte vi in till stan och gick in på Harry B james (nu kan jag stava).
Inte direkt mitt ställe och tror det var enda gången jag gick dit men man vet aldrig. Fanns knappt någon plats för jackorna i garderoben och stället var proppat med människor och inget dansgolv som typ är det viktigaste av allt för mig på krogen! Man måste ju kunna få plats och shaka aset. Fast musiken var ju inte så mkt att dansa till men..
Slutade med att A blev lite väl påverkad och alla började känna sig möra i kroppen så ringde min käraste och bad han komma in och hämta oss. Han dra till Donken för lite fyllekäk innan det var dax att åka hem.


Lördag

Jag och älskling sov fram till 14.00 till min förtvivlan då jag har tröttnat på att sova haha vill ha lite dag också. Men älskling var glad han hade inte fått sova så länge på år och dagar. Men i vilket fall så blev det frukost och sen åkte vi hem till mig. Där blev det TV samt pizza MUMS och sedan drog vi iväg för att se Sweeney todd på bio med Depp!
Grymt bra film rekomenderad hoppas verkligen Depp får en oscar för den där rollen. Lite väl blodig var den för min smak men det tillhörde ju handligen. Haha fattar inte hur man kan komma på en musikal om en seriemördare sjukt underbart! Efter bion blev det massa disskutioner i bilen hem älskling ville att man skulle fått veta mer om hur det gick för sweeney Todds dotter medans jag försökte få han att förstå att filmens slut visst var bra! jaja alla kan inte tycka samma. Vi åkte sedan hem till mig och somnade nästan omedelbart.

image185

Bra film med Depp!


Söndag

Vaknade 08.30älskling skulle iväg och hälsa på sin pappa. Skulle ha åkt in till stan idag men så blev det inte. Så efter att jag sagt hejdå till älskling och vinkat i fönstret (tradition) så gick jag och la mig igen. Sov sedan fram till 14.00 suck* sover bort livet I know. Har nu gått upp och fixat lite hemma då mamma snart kommer (har varit ensam hemma i helgen). Älskling ska komma hit om någon timme innan han ska dra tillbaka till lumpen igen snyft* hatar det men som sagt det måste gå!

Vet inte vad som sker imorgon, början på en till vecka utan slut men men...

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Love minna

Tack.

Tack så mycket hämtade ut mina skor idag och hoppades på att iaf ett par var klara men ALLA var det hurra! Så nu har jag dom hemma igen..phuw. Var även förbi solariumet och solade hihi så nu är man lite brunare. Har varit rån igen i centrum nu var det guldsmeden hm..men var inga poliser där nu hände tydligen imorse vilka idioter som finns där ute asså.
Nu är älskling påväg hem, han skulle få skjuts hela vägen så lär ju vara hemma om en timme ungefär. Han var tydligen taggad på att dra ut så får väl se om vi följer med då. Själv är jag väl lagom taggad känner mig så konstigt seg men om man kommer i fest outfiten och drar iväg så kommer det väl.
Ja mer än så har inte hänt idag, sov iaf fram till 13.00,..skulle ha gått upp 10.30 men men skönt att sova haha! satt uppe till 03.00 och såg på Just my luck med lindsay lohan den var sjukt bra skrattade typ hela tiden!

Nej men nu ska jag nog hoppa i duschen och fixa till mig lite!

Ha en bra kväll allehoppa.

Love minna

P.S
Gör det här testet det stämde iaf ganska bra på mig haha!

http://www.voolife.com/games/party/

image184

ingen skillnad.

Känns konstigt att det är helg imorgon eftersom man är ledig hela tiden så blir det ingen skillnad direkt. Förutom att nu är alla lediga så blir mer folk ute.
Kvällen har varit helt okej, ringde och pratade en stund med Malin. Stackarn var ordentligt förkyld så hade legat i sängen hela dagen, krya på dig! Som vanligt ringer älskling under samtalet haha han lyckas alltid ringa när hon och jag pratar verkar som han känner av att jag är upptagen och ska ringa och störa. ha!
Åt en god middag och pratade en del med mamma. Länge sedan vi pratade. Disskuterade jobb och saker i livet. Kanske ska jobba hos min styvfar på Aftonbladet ett tag i sommar som sekreterare/växel haha. Ta emot en massa samtal från folk och sända dom vidare. Men får se hur det blir vore kul iaf!
Har även varit duktig ikväll och letat upp en massa fakta till vårat projektarbete hihi så nu har man iaf en början. (jag vet bara 1 1/5 månad kvar) har ångest men nu är det iaf lite på G!
Ska upp imorgon och åka in til centrum och sola mys! Sen ska jag förbi skomakaren och be att få mina pumps tillbaka HOPPAS dom är klara. Annars får jag ha gympa skor på mig om det blir utgång.
Senare drar jag nog in till stan och ska forsätta sökandet efter klänningen haha har man inget att göra så skaffar man sig! Så har nu på börjat att desperat få tag i den där klänningen vill vill ha!
På kvällen kanske det blir utgång med lite kompisar. Ska till Nivå och Herbie James (rockkrog) haha inte min smak men älskling gillar det alltid kul att pröva lite nya ställen är det dåligt så vet man det sen. Har iaf alltid kul med vännerna var man än är!
Följer nog med ut om älskling är pigg han skulle även ringa runt till lite egna kontakter och se om någon var taggad. Annars blir vi väl hemma eller så följer bara jag med ja vi får helt enkelt se hur det blir!

Har flyttat fram det försenade alla hjärtans dag firandet till Lördag. Då blir det antagligen bio, middag och myspys! Kanske Nicklas syrra och svåger skulle med, dom är alltid så gulliga! Annars blir det tumanhand hihi*

FUCK FUCK FUCK** kom precis på att jag missade ett nytt avsnitt av Criminal mindes Malin som påminnde mig och allt! åååhh vad jag hatar mig själv och min pyttelilla hjärna! jaja inte mycket att göra åt får se nästa vecka då!

Nu ska jag nog gå och göra mig en nattmacka och Te har blivit min nya tradition haha. Sen sätta mig vid TV:en.
(Saknar faktiskt mina Sex and the city kvällar lite va alltid så mysigt och krypa upp i soffan och titta på det men ska se om alla säsonger så fort Agnes och Malin har lånat klart)



Knarkar den här låten!


love minna

glad alla <3:ans dag!

Hej hej!

Kom nyss hem har varit i centrum och delat ut CV:en, gick ganska bra får väl hoppas någon hör av sig. Det är så många som vill ha jobb så bästa sättet att få något är ju genom kontakter men men...värt ett försök!
Skulle ha gått upp 10.00 idag egentligen men satte på snooz flera gånger och till slut sov jag bara vidare och vaknade 12.00. Gick sedan upp och tog en välbehövlig "morgon" dusch och åt en lång frukost helt ensam på alla hjärtans dag. Men kändes inte så sorligt satt och läste Aftonbladet och kände mig nöjd och glad. Gjorde mig sedan iordning och åkte iväg dårå.
Känns värre nu iofs, har haft fullt upp hela dagen så nu när man kommit hem och sitter ensam vid datorn gör det lite ont i hjärtat. Såg massa söta par som gick runt och höll hand och gullade kändes rättså mobbat och knata runt där bland alla lyckliga kära människor. Folk som kom utspringades med rosor och hjärtgodiskartonger och skyndade sig hem till sina nära och kära...

Nej får ta och skärpa mig älskling kommer ju ändå hem imorgon och den här alla hjärtans dag är bara en idiotisk dag som ska få alla mobbade och ensamma att känna sig ännu mer mobbade och ensamma än någonsinn. Så alla singlar där ute olyckliga eller lyckliga stå på er för det finns många gånger som man bara önskar att man var singel och kunde göra som man ville. Alla hjärtans dag kan tasig så är det bara!

Imorgon ska jag till centrum igen och dela ut lite fler CV:en sen tänkte jag gå och sola solarium hihi så mysigt! Sen ska jag nog bara vara hemma tills jag ska möta älskling på kvällen dårå.
Får se vad som sker mer i helgen har inte mycket pengar men är sugen på att dra ut. Men nu ska dom flesta dra ut på Fredagen och då kan jag inte komma med dessvärre men får se om någon kanske vill sen på Lördagen annars får man väl ha en vithelg!

Jo just det den fina klänningen jag sökte efter fans inte i butiken så ska beställa hem den det enda problemet är att jag inte vet hur den sitter om jag ska ha XS eller S har oftast XS men aa klänningar ska inte sitta allt för taight kan bli för kort i längden med hm...aja får se!

                                               image183

Love minna

snart är det...

Ja snart är det alla hjärtans dag igen...förra årets alla hjärtans dag var den bästa i hela mitt liv. var med den personen jag älskar mest på hela jorden och vi var på restaurang super mysigt och sen bio och somnade i varandras armar. Denna alla hjärtans dag kommer nog bli den sämre i mitt liv.
Han jag älskar
är inte hemma och jag har inga planer för något annat heller men får nästan panik av att man ska sitta hemma ensam då...kanske man kan skaffa sig en stand in? nej jag skojja bara men de är så himla trist. Det gör ju inte saken bättre att den underbara ringer och säger att han planerat att bjuda ut mig på min favorit restaurang Kho Pangang där dom serverar enbart Thailändsk mat, dessvärre var alla bord bokade så får ta det någon annan gång åh..besviken!
Vissa gillar ju inte alla hjärtans dag tar det inte så seriöst men av någon anledning så gör jag det. Såklart älskar man varandra alla dagar året runt ändå och visst kan man ta igen allt sen. Men bara för det är alla hjärtans dag så känner man sig ännu mer ensam än någonsin..hm.
Nej så denna kärleks dag kommer inte bli så kärleksfull för min del. Ska försöka komma iväg imorgon och dela ut mitt CV dårå och kolla in en klänning jag vill ha från H&M men saker man ser på nätet finns nästan aldrig i affärerna. men hoppas iaf på att den ska finas var super söt!  Annars får jag besälla den på nätet..
Har iaf inte lika ont i halsen längre lite positivt. Är dessutom ensam hemma för tillfället men mammsen kommer hem senare. Ja men det händer inte så mycket mer just nu. Tror aldrig jag har längtat så här mycket förut efter att få resa bort. Och jag saknar Thailand så det gör ont ont i mig. Gör det ju inte bättre av att man läser andras bloggar och det känns som att alla är där nere förutom fattiga minna *suck* livet är orättvist.
En och en halv timme kvar till Top Model 9 som jag ska se ikväll! Kanske muntrar upp en lite får hoppas de blir lika mycket drama det här året som det har varit dom förra säsongerna.

image182
Fin klänning!

Love minna

host.

usch har ont i halsen hatar att vara sjuk! Känner mig inte hängig eller så har mest ont i halsen och är harklig. Sov till klcokan 14.00 idag man mår inte bra av att sova så här mycket kroppen blir helt förstörd. Huvudet blir segt och man vill göra massor men orkar inte. aja har varit uppe nu någon timme och skrivit klart mitt CV. Min styvfar ska skriva ut det på jobbet så imorgon kanske jag tar och ställer väckarklockan och åker iväg och delar ut det. Har tänkt dela ut till en del matbutiker samt klädaffärer vill verkligen få kassavana men det är inte många som får chansen *hoppas*. Har iaf ingen lust att jobba på posten denna sommar med inte för det var så hemskt utan för jag vill skaffa nya erfarenheter.
Jaha ja nu skriker glassbilen utanför fönstret den där singnalen gör en ju döv! Det skulle iofs vara gott med glass men pallar inte gå ut och köpa. Fint väder är det ju får ännu mer ångest av att man inte är ute och gör något då!
Dumma hals...

Mer än så har inte hänt, har inte haft så lite att skriva på länge men så blir det väl när man är ledig och hemma sjuk så man inte kan hitta på något. Ge mig pengar så man iaf har råd att gå utanför dörren!

                                        image181

Love minna

rastlöshet.

Jag blir alltid så himla lätt rastlös, det är väldigt jobbigt. Känns som man hela tiden vill göra något och att kroppen aldrig lugnar ner sig utan är uppe i varv dygnet runt. Kan inte ens njuta av ledigheten får bara massa ångest av att gå runt hemma och slappa. Vill ut och jobba och tjäna pengar eller bara göra något sitta hemma är så trist. Man är så van vid att skolan alltid varit där varje vardag och nu känner man sig nästan dumpad. Har inte tagit studenten utan det är bara en låång väntan tills man slutar på riktigt. Så dom här veckorna kommer bli outhärdliga om jag inte gör något åt saken. Försökte plugga lite körkorts teori är faktiskt ganska duktig. Men ska skaffa mig lite böcker att läsa på med. Var även till centrum idag och mamma bytte en handväska samt vi lämnade in tre par av mina skor som behöver klackas om. Till min förfäran så kommer dom inte vara klara förens på Måndag men det måste ju tyvärr gå då hm.... Dom blir ju iaf fina hoppas jag!
Gick även och lämnade filmerna samt handlade och var förbi Apoteket. Tråkiga men nödvändiga saker.
Den här månaden kommer bli riktigt långtradig. Är ledig men har inga pengar suck* när man har som mest tid att springa i affärer och hitta på roliga saker så har man inte ett öre. NO MONEY, NO FUNNY! helt sant.

Hm men ska väl dra mig tillbaka til TV:en igen även fast jag var ledig så missade jag Gossip Girl, GRATTIS MINNA!
oohh är så himla glömsk aja får stirra på alla dom tråkiga natt programmen tycker inte det går några roliga program alls på TV nu för tiden....är väl bara för jag är ledig haha! jippie.

image173

Kom hem till mig nu
jag saknar din beröring och dina varma ord,
jag saknar ditt leende och dina fina ögon,
jag saknar tryggheten och vill bara gömma mig i dina armar.
jag saknar att somna nära intill och vakna med dig vid min sida.
jag saknar hela dig och allt som påminner om dig.
du är mitt allt och lite till.

Love minna

Ett stort vill ha!

               image170

Vill verkligen ha den här väskan från www.asos.com!

Den finns även i rött men älskar den i svart.
Kostar 790 kr får väl se ska spara pengar nu kanske ett framtida köp...suck*!

Love minna

skräckis kväll.

Efter att jag städat mitt rum igår så åkte jag till centrum och mötte malin. Vi gick och hyrde två skräckfilmer ( vi älskar skräckfilmer) Det blev "Wishing stairs" och "Wolf Creek". Sedan åkte vi hem till mig och bäddade ner oss i soffan med en stor godis påse samt en massa chips och läsk SVULLA!
Wishing Stairs
var ingen höjdare satte aldrig riktigt igång visst var den lite läskig i slutet men då hade man redan tröttnat på att se den. Var nära och stänga av flera gånger!
Men däremot Wolf Creek var så himla obehaglig att både jag och malin mådde illa. Handlade om tre ungdomar som luffar i Australien. Så åker dom ut i Austaliens ödemarker och där får dom motorstopp. En psykopat hittar dom sedan och lockar med dom till hans gård där han sedan utför sina hemskheter med dom. Kan verkligen rekomendera den jag och malin spolade t.o.m ibland för att slippa se för den var verkligen obehaglig!
Efter filmerna satte vi oss lite vid datorn för att lugna nerverna och gick sedan i säng. Somnade runt 03.00 haha men man är ju ledig!

Nu sitter vi och kollar på Janne långben the movie haha! Älskar den filmen så himla rolig. Malin skrek rakt ut igår när hon fick syn på den så satte på den idag till frukost. Senare ska Malin dra hem. Båda har ont i halsen och är förkylda. Hoppas det går över orkar inte vara sjuk blä.

Får se vad som sker ikväll. Tror det blir lugnt ska plugga lite och åka in till centrum för att lämna in lite skor som behöver klackas om. Ska även förbi Apoteket!

Ha en bra dag!

                           image169

Love minna

Grupptryck.

Hej där!

Sitter hemma efterom jag är leedig wiie! Så himla skönt. Ingen väckarklocka hurra!
Vaknade helt av mig själv runt 13.00 helt utvilad fattade knappt att klockan verkligen var 1. Har inte sovit så länge på år och dagar känns det som. Känner mig helt utvilad.
Har inte hänt så mycket ska snart försöka börja städa mitt rum måste bara få mig själv taggad att göra det. Men det är ju så himla trist. Kollade på ett avsnitt av One Tree Hill en av malins favorit serier. Följde den förut men har inte gjort det på ett tag nu. Men såg avsnittet då dom går ut high school och jag bara grät och grät. Allt var så himla lyckligt och hemskt på samma gång. En föder barn samtidigt som en annan håller på att dö och får träffa sin man som är död och han säger åt henne att stanna kvar och vara med deras barn. SNYFT!
Väldigt mycket intriger! Men ändå så bra. Ska försöka se hela serien någon gång. Har aldrig förstått mig på OC men One Tree Hill är så himla bra.

Men nu ska jag väl ta och böja städa...suck!

image168

Love minna

upptagen.

Ja då var helgen över igen, har inte hunnit skriva något har haft fullt upp!
Men här kommer en liten tillbaka blick på vad som har hänt.

Fredag.

Efter en mysig dag med älskling då vi shoppade och solade solarium så blev det utgång med mina favorit party pinglor Malin och Sandra. Ingen har så kul som oss! Skulle dra till The Vibe men gick förbi Kitten Klub för att se om han jag känner där jobbade och det gjorde han! Så kom in gratis där och det är mycket bättre än The Vibe. Det sker alltid något när vi är tsm. Och den här gången skulle jag och Malin vara nycktra (fattiga) men efter 30 min på krogen blev vi uppraggade av en massa BÖSARE. Alltså marinsoldater från lumpen haha! Dom var flera stycken och bjöd på dricka och det blev iskrig och massa skratt och dans. Hade iaf SKIT KUL! vid 02.30 drog vi tillslut hem. Älskling kom och plockade upp oss alltid så söt!


Lördag.

Sov läänge i Lördags och gick sedan upp med älskling, vi åkte sedan till Farsta C för att han skulle byta en sak men den affären fanns inte där så vi åkte till Skärholmen igen och fixade det där istället. Vi passade på att äta brunsh i Farsta CBK gillar MAX mer men det fanns inte där och har tröttnat på donken så det fick bli BK den här gången. Alltid gott med fett dagen efter haha! i Skärholmen köpte jag även ett nytt linne, samt BH och trosor, älskling betalade (bortskämd).  Sen på kvällen åkte vi till hans syrra och svåger och spelade Wii haha så himla roligt spel och jag KROSSADE alla i Bowling! haha fast jag sög på tennis och alla andra konstiga spel! menmen....Var kvar där till runt halv tolv sen åkte vi till mig och sov.

image163

                                                            Äger på det här!



Söndag.

Idag gick jag upp 09.00 och duschade och fixade mig iordning. Gjorde sedan frukost på sängen åt älskling och väckte honom runt 11. Han måste ju oxå få bli lite bortskämd!  Han skjutsade mig sedan till Huddinge C där jag mötte malin,sandra och agnes, vi åkte hem till agnes och fotade lite "modellbilder" Agnes är så duktig på att fota man blir riktigt imponerad! Blev iaf en hel del fina bilder. Vi körde däremot på tema barnförbjudet så kommer inte lägga upp så många här. Efter fotograferingen åkte jag och älskling och beställde hem mat från grekrestaurangen som finns där. Så himla god mat SVULLADE massor haha! Vi var sedan hemma hos han resten av kvällen och såg på film m.m!
Nu har han dragit till lumpen igen efter att jag har fått ha han hemma i 1 månad :'( I will miss you. Men han kommer hem Fredag igen hoppas jag.

Som ni kanske redan vet så slipper jag ju gå upp imorgon. Har ingen skola på 5 veckor så ska njuuta som satan. Har planerat att städa rummet imorgon sen får jag se hoppas någon kanske vill hitta på något skojj!

Det var den helgen det hoppas ni haft lika kul som jag har haft hihi!



Love minna

äntligen!

Ja nu är man ledig i 5 veckor sen kommer jag ha 1 vecka plugg sen ledig 3 veckor till sen är det studenten! JIPPIE.
Hoppas såklart på att få jobba lite dom här veckorna så man får in pengar.
Gårdagskvällen var lyckad, blev middag super god pastasallad som jag och älskling gjorde sen efteråt blev det prinsesstårta ÄLSKAR det!
Sov sedan kvar här orkade inte åka hela vägen hem.

Idag har vi varit i Skärholmens centrum det har blivit så stort där! Gick och bytte lite kläder som älskling fått i födelsedagspresent. Jag kunde såklart inte låta bli att köpa något så det blev ett brottar linne, samt overknee strumpor från GinaTricot samt en ring och en super söt mobilsocka från SIX.
Sandra SMS:ade mig runt 15.00 och frågade om jag var på att hänga med ut ikväll. Hon mådde inte så bra men om hon mår bättre ikväll ska vi dra iväg till The Vibe jag, Sandra, Malin och Pernilla. Men vi får se.
Snart ska jag och älskling åka och sola solarium hihi. Sen ska vi hem till mig och käka middag tror det skulle bli PIZZA, SVULL!

Nu ska jag gå och sminka av mig till solariumet.

Ha en rolig Lördag!

image159

Bilderna från Thailand förra sommaren när vi snorklade! TA MIG TILLBAKA  : *(

Love minna

Proppmätt.

Nu är det lunch inte för man var speciellt hungrig för att kunna äta något. Det kan ju bero på att det ända vi gjort hela förmiddagen är fikat. Ätit en massa kakor och snask så magen känns helt slaskig. Och mer fika kommer det att bli i eftermiddag. Känns som man vill banta resten av livet efter dom här två dagarna. Åt ju en massa snask på bussresan igår med så nu vill jag inte se mer sötsaker.
Har iaf tre lektioner kvar får väl se om vi gör något mer än bara fikar. I eftermiddag kommer älskling hit och hämtar mig sen ska vi hem till han på födelsedags middag/fika. Så då blir det tårta "mums" haha nej fy va äckligt. Håller mig nog borta från fikasnasket då. Kommer nog inte ske så mycket mer ikväll. Imorgon är vi lediga super skönt ska passa på att sova ut och kanske städa rummet. Får se vad som sker i helgen har inga planer förutom på Söndag då jag, Malin och Sandra ska fotas av Agnes. Skulle visst vara lite barnförbjudet haha vi får väl se vad det är dom hittat på för skojj! Efter idag är jag ledig i 5 veckor så hoppas verkligen jag får jobba lite behöver pengar. Ska även gå och dela ut CV för sommarjobb är verkligen dax att börja med det nu!

Love minna


Slaskåkning.

Hej där...phuw!
Är helt slut i hela kroppen denan dag har varit lång. Gick upp 05.20 imorse för att göra iordning mig och fixa klart med packningen. Ca 06.10 skjutsade älskling mig till skolan där bussen väntade. Så söt att skjutsa ut mig så tidigt han som är ledig och allt. På bussen hade Malin, Agnes och Lisa redan paxat bord och allt längst fram haha super bra söta va dom och lät mig åka framlänges har så lätt att bli åksjuk. Fick även åksjuketabletter av Agnes som vi alla tre åt för säkerhetens skull. Det var en lång bussresa alla va taggade och det var musik och stojj i ca 1 timme sen somnade alla och vissa satt och kollade på film (Patrioten med Heat Ledger) snyft*.
Efter den långa busstur så kom vi fram till slaskiga Romme och det var verkligen slask. Plusgrader och dugg regn FY*. Men vi hämntade ut skidorna och satte igång med åkandet. Delade på oss ett tag då alla ville åka olika branta pister. Det var helt okej i backarna förutom att det var blött.
Efter lunch så gick vi ihop och åkte ett tag till fram till ca 15.00 då gav jag och Malin upp och gick till bussen för att slappa, och få av sig alla genomblöta kläder.
Sedan vid 16.00 var det dax för den långa vägen hem igen, sov nästan hela vägen så det gick relativt snabbt.

Så nu är man hemma igen. Det var sista friluftsdagen för oss i 3:an snart är det dax för studenten! längtar. Ska betala studentskivsbiljetterna som kommer imorgon, den 28 AprilHirschenkeller (club toxic) är det skiva har 7 biljetter att sälja så om du vill komma säg till! 100 kr / st.
Ikväll ska jag duscha och plocka lite inför imorgon då vi har dom sista lektionerna sedan är det bara frivilliga kurser resten av tereminen. Så kommer vara ledig 5 veckor sen gå i skolan 1 vecka sen ledig 3 veckor till! hihi.

imorgon är det även ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG 21 år fyller han min gubbe så glöm inte att gratta honom! världens underbaraste pojkvänn! Så på kvällen blir det middag och tårta hemma hos honom är sedan ledig även på Fredag så kanske blir kvar hos honom på kvällen.

Nej nu måste jag käka lite middag har inte ätit ordentligt sen lunchen vid 12.00!

                              image157

Sånthär väder ska det vara!

Love minna

promenad.

Hej hej!

Ikväll blev det stan med tjejerna. Drog in och gick på ett café i Gamsla stan som vi promenerade bort till. Mysigt att gå genom stan känns nästan som man är utomlands när man promenerar fram i Gamla stan på dom smala kullerstens gatorna. Vi letade ett tag efter ett mysigt café det slutade med att vi hamnade på ett som inte hade några semlor men däremot massa annat gott och Fetistisdagen handlar ju ändå om att äta mycket gott så det fick bli så! Tog självklart en kopp varmchoklad med grädde perfekt en ruggig dag som denna. Det var iaf hur trevligt som helts, alltid kul att vara med er.
Ska packa ihop lite mer saker inför imorgon måste gå upp 05.30 för att hinna med bussen...hm men det ska iaf bli kul! Hoppas vädret är bra ska kolla SMHI!
Ja så imorgon blir det Romme hela dagen Agnes skulle ta med dig kameran så hoppas på några roliga foton haha.

image155

Love minna


Fetistisdag 2008.

Ja idag är det fetistisdag. Det är semlornas dag då alla äter semlor. Förstår varför dagen heter Fetis haha...
Tyvärr kan jag ju då inte äta semlor pga mandelmassan men jag käkar gärna grädden och locket är ju så gott!
Är ledig idag också så det är ju extra trevligt. Gick upp klockan 12.00 med älskling och vi har ätit en mumsig frukost med mackor, yoghurt och ägg. Perfekt!
Ringde även min chef och frågade om lönen, tydligen kommer den inte komma förens i slutet av denna månad *morr* men han sa att jag antagligen kommer få jobba under dom här veckorna wie pengar!
Fixade löshåret igår och det blev faktisk riktigt bra men ska fixa lite mer med det sen.
Senare idag blir det café med tjejerna. Alla ska ses och käka semlor (dom som vil) Jag ska ta något annat mumsigt.
Skulle verkligen behöva städa mitt rum börjar bli riktigt äcligt men har aldrig tid eller lust. Men det är så härligt när man städat hela rummet och det luktar nytt och fräsht.
Imorgon blir det Romme klockan 06.30 ska vi träffas TIDIGT! men det måste gå. Ska packa ihop grejjerna ikväll så man bara kan gå upp imorgon. Ska även ladda ipoden med lite mer musik. Hoppas det är snö där uppe är så trist att åka på konstsnö. Vill inte heller att det ska vara för varmt för då svettas man ihjäl i backen!
Har även varit duktig nu på morgonen och skrivit klart samhället även fast jag knappt fattade något av vad jag babblade om och kan inte heller sista frågan men vi får väl se hur det går med det.

Ha en mysig Fetistisdag!

image154
Love minna

Bra dag!

Dagen har varit helt okej vissa dagar känns bara sådär bra helt enkelt. Åkte till skolan och hade en lektion det var skönt kändes lite onödigt eftersom vi inte gjorde något direkt men men bra att få närvaro. Sen efter det åkte jag och Malin hem, i centrum kom älskling och plockade upp mig och malin fick skjuts hem så hon slapp vänta på sin buss i 20 min. Efter det drog jag och älskling hem till han ett tag för att sen dra in till stan. Där gick han iväg och klippte sig medans jag fixade hans födelsedagspresent ( han fyller år på Torsdag)!
Kom sedan bort till frisören och mötte honom, så fin i ny klippta håret.
Vi gick sedan iväg och kollade på lite kläder men jag köpte inget ska leva på sparlåga denna månad har INGA pengar! Men sedan jag köpte mitt löshår har jag stört mig på att det är så himla tunt och när jag sa det till älskling så erbjöd hans sig att betala för det om jag ville ha mer WIE..så vi gick iväg och köpte det. LOVE YOU!
Så ikväll ska jag pyssla med det. Får hoppas det blir bättre nu!
Träffade Sandra och Bella i centrum när vi var påväg hem, sandra skulle handla hem lite ingredienser till semlor. Världen är då liten vi skulle parkera och lyckades köra upp på just den lediga P-rutan som dom stod och snackade vid hah!
 Nu ikväll har jag pluggat en hel del samhälle är inte klar men ska fortsätta imorgon orkar inte skriva mer ikväll.

Imorgon är vi lediga så ska in till jobbet och prata med min arbetsgivare då jag inte fått min lön *morr* Sen ska jag även fråga om jobb då jag kommer vara ledig från skolan i 5 veckor så vill gärna jobba några pass. Ska även försöka lämna in mitt CV till lite affärer. Efter det blir det semelltisdag med tjejerna inne i stan. Ska iväg till nått mysigt caffé och äta semlor, dessvärre tål jag inte mandelmassa så får väl beställa in något annat mumsigt. Älskling skulle nog med också men vi får väl se.
Onsdag blir det Romme med Agnes och Malin samt lite andra tjejer från klassen. Det sämsta är att vi måste ha hjälm men jag och malin har lite planer på hur vi ska slippa det *hihi!

Nej men nu måste jag börja med löshåret är så nyfiken!

image150

Den här butiken var jag inne i idag *Taj Mahal* !

Love minna


våldtäcktsman.



Fre-Sön.

Fredag.

Drog över till Malin efter jag gjort mig klar på kvällen. Där förkrökade vi lite för att senare dra ner till centrum och möta upp resten av brudarna. Drog sedan iväg till Hirschen, där inne var det som vanligt nästan alltid samma folk där och samma musik. Men det var helt okej kvällen slutade lite olyckligt ( you know) alla kvällar kan inte bli perfekt! Älskling kom och hämtade mig vid 00.30 sen drog vi hem till han och sov.





Lördag.

Vaknade tidigt och tog kontakt med Sandra. Vi bestämde att jag skulle komma över till henne för att ta sällskap till stallet. Var lite bakis när jag vaknde men inte extremt så bestämde mig för att dra iaf. Körde först hem till mig där jag bytte kläder och sedan åkte vi bort till stallet. Vädret var väldigt knasigt ena sekunden var det sol sen storm. Men vi hann tillbaka till stallet innan snöstormen var helt över oss.
Efteråt fick jag skjuts hem och sa hejdå till Sandra. Älskling kom på kvällen och vi käkade middag och drog på bio!
Såg I´M LEGEND! Riktigt bra film rekomenderar den. Filmen fick en verkligen att tänka efter kan fortfarande inte få ut den ur huvudet den gav en en riktig tankeställare.





Söndag.

Har inte hänt mycket idag, hade planerat att dra in till stan men det blev försent för det sen så jag och älskling satt hemma och kollade TV:e och nu drog han nyligen iväg för att möta en kompis.
Själv ska jag försöka sätta mig och plugga men har ingen direkt lust! blä humör är jag på..
Och är verkligen inte taggad för att dra till plugget imorgon men men....

Det var den helgen gott folk.

image148

Love minna

No smoking!

Kanske ska hoppa över fest rökandet ikväll, eller vad säger ni tjejer?




Love minna

Klädångest!

Det här är alltid mitt problem med stort P! Klädval inför utgång. Kanske borde skaffa mig en stylist eller en psykiatriker. Men man mår ju dåligt om man inte känner sig snygg när man drar ut. Vissa dagar spelar det ingen roll vad man än tar på sig för man känner sig ändå inte sådär snygg som man vill känna sig. Och vissa dagar kan man sätta på sig nått bara oså PLING perfekt och man känner sig ur snygg, NU KÖR VI!
Hm får se vad jag är på för humör idag, lägger kanske ut en bild på outfiten som jag väljer senare. En sak är säker och det är att jag slipper ha ångest över håret! Fast måste iofs fixa det lite så det smälter in bättre men annars så är de ju fint med långt hår. Är även beroende av lösögonfransar när man ska ut, eftersom jag inte är född med långa fina så är det ett måste för mig. Jaja nog snackat om klädval.

Natten till idag var helt sjuk. Drömmde en massa saker som kändes så himla verkliga, ni vet när man vaknar upp och har en känsla i kroppen av att det har skett påriktigt! Jag drömmer nästan alltid mardrömmar om jag minns en dröm. Men det var länge sen nu som jag hade det sådär jobbigt som inatt usch!
Hade iaf tre lektioner nu på förmiddagen. Tror proven gick relativt bra vill ändå bara få Godkänt!
Har varit hemma någon timme och ätit lunch, ska hoppa in i duschen om en liten stund och göra mig vacker.
Får se om älskling skulle med ut ikväll annars ville han vara chafför hihi, alltid så gullig.
Han skulle iaf komma hit efter jobbet så får jag skjuts till Huddinge, wie!

Nej men nu ska jag fixa om naglarna såklart höll dom inte från igår fuck*

image146

Love minna

RSS 2.0