1 år sedan studenten!

Åhh jag som va på ett sånt bra humör idag. Allt flöt på och vi fick sluta i bra tid. Så kliver jag ut från jobbet och vad ser jag jo en MASSA och åter MASSA männsikor med studentmössor. Och då slog det mig, det är ju 1 år sedan jag tog studenten idag! Och där försvann det goda humöret, istället fick jag ångest. Sen ser jag alla glada männsikor i fina kläder som står i solen och bara sprudlar av sån där glädje som man själv sprudlade av den dagen. Men vi var ju lite mobbade och tog studenten super tidigt, när alla satte på sig mössorna för första gången ja då tog vi studenten(?)

Men uuhhhäää jag vill också, jag vill göra allt de där igen kan man få de? kan jag få låtsas vara student haha?
Ska försöka tänka på de jag ändå har lyckats uppnå under detta år som har gått. Kan ju ändå inte ha allt för höga krav på sig själv jag har ju åtminstone ett jobb samt en lägenhet och en sambo. Sen att jag inte jobbar med de jag vill, eller bor som jag vill de är en annan femma. Men man kan inte få allt serverat på guldfat. Snart blir de ju körkort och så också. Mest ångest har jag nog över vad man faktiskt SKA göra i livet. Då menar jag typ jobbet, har ingenaning vad jag skulle villja jobba med? och då måste man plugga och de kostar pengar och ja bläää....

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och spola ner ångesten i avloppet. Alla söta människor i sina fina kläder och stora leenden kan gräva ner sig för hälften kommer fortfarande bo med mammsen och pappsen tills dom är 25 och jobba i kassan på ica.

Dax att fira Valborg ikväll med, vet inte vad jag ska ha på mig men får väl ha en svart soppsäck och ett rep i midjan?

             


I <3 IKEA


Jag tycker den här lampan från Ikea va as häftig! Stor är den också 80 cm i diameter, Maffig!!

Onsdag

Hade en super trevlig eftermiddag tillsammans med Malin. Gick och fikade/ åt middag på ett café i Huddinge. Satt sedan kvar där tills dom stängde och snackade. Åt varsinna lasagne och provade chai latte som var hur gott som helst! De kommer bli de man beställer in i framtiden istället för vanlig café latte eller så.
Promenerade sedan runt ett tag i centrum och kikade lite. Köpte e ny mascara och lite lösögonfransar (beroende). Är sugen på att ha lösnaglar denna helg med men borde låta naglarna vila. Vill även ha ett par nya hööga klackskor samt ett par gladiator sandaler + ett par tyg skor och sköna ballerinas haha! Fick skoskav av dom jag hade idag AJ AJ så dom kommer jag inte använda igen.


Love You darling<3<3

Åhh jag vill vara brun, fräsch samt ha långa fina naglar och långt hår + vara utvilad! Precis som på bilden, sådär snygg blir man bara efter 2 veckor i Grekland!!

Disskuterade även att kanske dra ut på Fredag om alla har lust och ork. Var så kul förra Fredagen så nu kör vi igen. Men först ska Valborg firas imorgon så därför borde jag gå och lägga mig nu så man orkar vara uppe.


Ska snart iväg!

Hej,

Ja jag ska snart sticka iväg, fast jag precis kom hem haha. Eller snart och snart är väl ca 1 timme kvar. Åkte inte direkt hem efter jobbet utan vandrade runt lite i Västermalmsgallerian. Hittade dock ingenting.
Men snart dårå så ska jag åka till Huddinge och fika med Malin. Ska bli trevligt! Alltid kul att hitta på något efter jobbet blir så trist att bara sitta hemma. Så vi ska ses en stund sen måste jag väl hem och sova i tid så man orkar vara vaken lite imorgon. De är ju valborg!

Igår träffade jag min kusin. Var ett tag sedan vi sågs nu, har ju haft fullt upp med allt. Så vi promenderade på Götgatan bort till medis och satte oss sedan på en uteservering och åt middag. Underbart att äntligen kunna sitta ute och njuta! Var riktigt god mat och ett mysigt ställe så kommer säkert gå dit igen nångång.
När vi varit där ett tag gick vi bort till skatteskrapan. Gick sedan upp några våningar till en bar som hette Imperiet. Där tog vi varsinna drinkar och satte oss och babblade några timmar till. Även de var ett super trevligt ställe! Lagom hög musik och goda drinkar. Blev en ganska så tidig kväll kom hem runt halv nio. Men vi kommer ju fira valborg ihop imorgon så då kommer vi ju vara ute dessto senare haha!

Så de är väl de jag pysslat med förutom att jobba dårå. Skönt att de bara är en 4 dagars vecka igen! Hoppas de är sol på Fredag för då ska jag ta och lägga mig och sola någonstanns. Har inte haft någon tid att göra de än så är helt likblek.
Men vi får väl se hur pass pigg man är efter valborgskvällen!

Har lite pankik över vad man ska ha på sig imorgon men de löser sig. Blir iaf middag runt sex/sju någongång sen åker vi till spelningen och ser hur de är där. Lär nog bli trevligt!



En läskig bild på mig som jag tog i cam, haha! Hade lite tråkigt just då.

Äntligen hemma igen!

Ja herregud vad man har stökat nu i fler veckor. Hatar att bo i en väska känns inte som om man har någon koll alls på vart allt är. Men nu har vi äntligen flyttat tillbaka till lägenheten igen. Var otroligt skönt att vakna här imorse och bara ha 10 min till jobbet.

Självklart finns de massor kvar att göra, men nu är de iaf mest roliga saker. Ska måla köket och tapetsera en fondvägg, åka till Ikea och stor shoppa saker! Har ju trotts allt 6000kr i presentkort där. Sen vänta på att soffan ska komma hem och köpa ett badrumsskåp. Måste ju även lämna in köksluckorna på ommålning men sen efter allt de kan vi se oss som klara. För tillfället iaf! Sen ska jag bara njuta av sommaren i våran nyrenoverade lägenhet med sjukt billig hyra och spara massa pengar så man kan steka i thailand nästa vår i en hel månad! 

Men nu måste jag även börja ta tag i körkortet, så imorgon är de jag som knatar till första bästa körskola och bokar in mig. Kan inte hålla på och dra ut på de här längre. Vill ju verkligen ha körkortet!

Har lite bilder från i Fredags. Drog ju på studentskiva med Malin och Sandra. En otroligt lyckad kväll kan jag tala om! Super bra förkrök och en  helt galen krogrunda på det. Kändes bättre än på länge men de berodde på flera andra saker som jag inte tänker skriva här. Bara att jag är så glad att jag har fått träffa två så underbara vänner som dom! Och att jag är så lättat att klumpen man burit runt på i magen äntligen släppt.


Jag hade lösnaglar på mig, super fina bästa märket jag köpt! Lätta att sätta på och ta bort, höll hela helgen.


Malin dansade och sjöng!


Jag hade min nya klänning på mig, farligt sexxig grr! haha!
Syns det att jag klippt mig förresten? Vågade ju gå och göra de tillslut. Slingade också så nu är de lite ljusare igen.


Sandra hade ett snyggt färgglatt fodral och va AS TAGGAD!


Här va de dax att dra vidare mot krogen April! ;D

Resten av helgen var jag tyvärr sjuk. Fick ont i halsen på Lördag morgon ja kom ju hem när de ljusnade haha!
Så alla mina krafter gick åt till att bära saker till lägenheten.

Denna vecka är det åter bara 4 dagars arbetsvecka, hurra! Och på Torsdag är de ju valborg. Har köpt en billjett till en spelning som min kusins arbetskollegas nånting spelar på haha men ska gå dit med henne och en till tjej. Blir nog skojj. Får se om man blir där hela kvällen sen. Valborgskvällar brukar ju bli helt galna, så aa hha!

Men nu sitter jag här i lägenheten och latar mig, ska laga makaronipudding sen. De enda jag saknar är en ballkong. Hade vairt perfekt att sätta sig där nu med en bra bok och sola! Men när vi är klara i den här lyan kommer den vara så fin så vi kan byta till oss kunga slottet HAHA! Ne skojja, men en tvåa med ballkong iaf YES YES!!


JUSSTEE...missade fikat med Agnes i Söndags :(:( ledsen..men hon flyttar hem 1 Juni sa en liten fågel i mitt öra så då är hon hemma igen! :D


Sugen på nya kläder!

Åhh jag vill ha nya kläder, haha jag som precis köpt soffa och färg för massa pengar. Men jag kan inte tröttna på shopping. Åkte in till stan idag bara för att självplåga mig lite. Gick runt och klämde och kände på allt jag INTE fick köpa. Tog med mig lite och provade stog och tittade mig själ i spegeln läääänge innan hag tog av plagget, hängde de fint på sin galje och lämnade kvar allt i butiken....

Blä önskar jag va rik, fast då skulle man ju säkert inte vara tillräkligt rik ändå men om de ändå kunde ploppa in kanske 1000 kr på mitt konto före Fredag så jag kunde köpa en ny klänning och kanske ett par fina skor??

För att sedan fortsätta plågandet har jag ju självklart hållt på och kollat in typ ALLA nätbutiker som finns, såklart hittat en massa man vill ha men som man inte kan beställa. Tror jag måste gilla de här med allt suktande(?)
Var så otroligt när att klicka hem en klänning från Nelly alldeles nyss. Skulle så gärna villja ha den på Fredag!! Men tyvärr stog de inte när den isåfall skulle levereras innan man betalt så då fick de vara....

           
Den här höll jag på att klicka hem, farligt, farligt!

Jaja slut gnatat om mina shoppoholic ryck. Dagen har iaf varit körig som tusan! Allt va nytt på jobbet och allt hände i fel ordning så de va helt enkelt upp och ner. Men på något magiskt vis va vi snabba ändå och fick gå klockan 14:00, 50 min innan vi egentligen slutar. Då sprang jag hem till lägenheten och målade i badrummet. Nu är de snaaart klart. Ska fixa klart imorgon och sen är de bara lite strykningar kvar på TV-möbeln innan de är dax att flytta tillbaka.
Stog och beundrade allt idag i min ensamhet och kände LYCKA, lycka över att äntligen få trivas och fyllas upp av hemma kännslan. Jag vill hem NU!

Efter målandet åkte jag somsagt till stan en snabbis eftersom älsklings kurs inte slutade förrens 17:00. Mötte upp honom i Gullmarsplan och sen åkte vi hem till mina föräldrar. Har sedan grillat och umgåtts innan vi förflyttade oss in i mitt rum. Nu ska vi strax gå och lägga oss. Behöver mycket sömn en vecka som denna!

Börjar se ljuset i tunneln!

Hej!

Nu var de ett tag sedan man skrev igen. Har ju fullt upp hela dagarna men kan iaf säga att man börjar se ljuset i tunneln.
Idag målade vi andra strykningen i halva badrummet. Imorgon är sista strykningen sen är det klart! Var tvungen att vänta med 2 väggar då spacklet inte hunnit torka riktigt men somsagt imorgon är de bara att köra på.
Känns så otroligt bra att vi snart är klara med renoveringen. Idag tänkte jag tillbaka på allt vi gjort och de är så otroligt mycket de märks att vi jobbat på bra fort. Så i slutet av veckan kommer vi flytta hem igen, längtar!

Har ju inte haft tid att umgås med någon heller på typ 2 veckor. Men igår åkte jag iaf hem till Sandra och umgicks lite med henne. Stekte pannkakor och snackade. Finns en hel del att prata om när man inte setts på länge! Senare på kvällen åt vi Ben&Jerrys med jordgubbar. Älskling hämtade mig vid 00:00 sen åkte vi till mina föräldrar och sov. Hade en super mysig kväll hos henne, tack gummsan!
På Fredag ska man på studentskiva. Är Malins kusin som ska ta studenten så då blir de party! Så har något att se framemot.
Ska även våga gå till frisören nästa vecka. Vissa har tandläkar skräck men jag har frisör skräck. Hatar att gå dit. Men mitt hår är så slitet och vill verkligen få de slingat så måste. Ska försöka att inte han några förväntningar alls. Alla frisörer tror ju dom vet bäst och lyssnar inte på hur man vill ha de så klipper dom bara! Men denna gång ska jag vara stenhård på hur mycket dom får klippa bort. Hoppas hon lyssnar. Vet iofs inte vilken frisör jag ska gå till än men men..

Åh vad jag längtar nu tills vi får flytta in till lägenheten igen. Nu kommer vi ju börja inreda och de är de roliga. Har ju redan köpt soffa men de finns en hel del annat som behövs. Bla nytt badrumsskåp, handdukshängare, barbord + stolar, soffbord, mattor, lampor m.m. Ska bli skönt att få göra de så som vi vill ha det! Vårat hem, tillsammans.

Nej nu är de dax att ta en dusch sen hoppa i säng. Imorgon är ju första dagen me de nya schemat och alla andra förändringar som sker på mitt jobb. Får se hur de går!

       

VILL INTE MÅLA MER!

Ne nu är jag trött på att måla, kan det aldrig bli färdigt??

Idag gjorde vi tredje strykningen i hallen. Men dessvärre syns ju tapeten fortfarande igenom så får bli en FJÄRDE strykning. Blä vilken sugig färg vi använder oss av haha!
Har även målat en andra strykning på TV-möbeln samt städat rent i badrummet. USCH va äckligt de va under badkaret, tror nog att de aldrig blivit skurat där förut uhhh. Hatar gammalt hår och snusk, vidrigt! Men nu är de iaf rent.
Imorgon ska vi måla de sista i hallen sen sätta fart i badrummet. Hopps på att allt kan vara klart efter helgen men vi får se....

Idag hade jag även jobba bra dag så slutade redan 12:30 ibland älskar jag mitt jobb. Men nästa vecka blir de körigt när de nya schemat ska börja rulla. Vissa börjar 07:30 och andra 06:45 sen är de massa andra förändringar så innan alla vet ricktigt hur allt funkar kommer de vara hysteri haha. Så njuter av dom sista slappa dagarna.

Vi var även föbi Bauhause idag...igen. Köpte mer färg samt kollade på en tvättkorg vi vill ha. Super fin måste bara mäta så den passar *hoppas*. Just nu hamnar alla mina pengar samt besparingar på den här renoveringen. Saknar att kunna shoppa kläder och saker faktiskt men detta är nödvändigt. Var inne på en internet shopping sida diag som hade en MASSA fint jag vill ha....men måste koncentrera mig på de här nu! Inga kläder....

Hoppas ni haft en bra dag, underbart väder iaf hoppas de håller i sig veckan ut! härligt!

Jobb imorgon

Blää imorgon är det jobb igen. Fy så fort helgerna går och fast att de ändå varit lååång helg känns de som om tiden bara flygit iväg.

Idag har vi iaf målat första strykningen i hallen. Tror dessvärre att vi kommer bli tvugna att göra 3 strykningar där med för att tapetern suger upp så mycket av färgen men men bara de blir bra så är man nöjd!
Mamma och min styvfar han förbi och titta och dom blev ricktigt förvånade. Kul att få beröm för slitet!
På Torsdag kommer vi antagligen börja med badrummet köpte färg för det idag så nu har vi det hemma.

Just det vi var och beställde soffan idag också!! Blev den fina svarta från EM-möbler. Super kul så om 6-8 veckor kommer den komma hem till oss och den kommer även bli upp buren ända in i vardagsrummet, LYX! De ända vi behöver göra är att betala och montera ihop den. Längtar! Ska köpa en massa fina prydnadskuddar till den sen, har redan spanat in mig på massor.

Men nu ska jag springa in i duschen sen blir de lite TV innan de är dax för att sova!

Vardagsrummet färdigt!

Hej!

Ja all min fritid denna helg har gått till att måla i lägenheten samt äta påskmiddagar haha men nu har jag tid att skriva en snabbis.

Är just nu hemma hos älskling, kunde inte sova så jag beslöt mig för att koppla in vår bärbara så nu får jag äntligen skriva från den igen!
Somsagt så har vi äntligen blivit klara med vårt vardagsrum och det blev ricktigt fint. Gud vilken förändring! Så nu har vi  satt igång med hallen. Har tejpat och pappat samt slipat och spacklat allting så idag ska vi börja måla. Sen i veckan blir de badrummet och när de är klart flyttar vi tillbaka in igen. Kommer måla köket också men de kan vi göra medans vi bor där.

Förövrigt har vi varit på två mysiga påskmiddagar, En hos älsklings föräldrar samt en hos min pappa med familj. Älskar verkligen sill måste börja äta det oftare än bara vid högtids tillfällen!
Sen har vi även tryckt i oss en hel del godis så nu sprutar de nog snart ut genom öronen på oss haha.

Nu på morgonen ska vi äta frukost, tror vi ska beställa hem pizza hehe. Sen ska vi åka till EM-möbler och besälla soffan. Var dit igår igen och prov satt m.m och vi båda är helt kära så nu ska vi köpa!
Vi ska även ta oss till Bauhause och köpa mer färg till badrum/kök samt lackfärg till köksluckor och TV-möbeln. Sen åker vi till lägenheten och målar någon timme innan vi drar hem igen.

Senare ikväll blir vi här hos älskling. Ska väl ta oss i säng tidigt för sen blir de jobb igen resten av veckan!


Färdigt målat vardagsrum!




Känner mig verkligen så snygg när jag målar haha!

Underbar dag!

Halloj!

Ja jag har verkligen haft en underbar dag, njutit till 100% av att få vara ledig!

Dagen började med att älskling ringde och väckte mig 08:30 då han snart var framme och ville att jag skulle gå och öppna åt honom (han hade jobbat natt), så de gjorde jag. Möttes av att solen sken från en klarblå himmel och de va flera plusgrader ute redan. Älskling somnade omedelbart medans jag låg där as pigg och utvilad. Så jag gick tillslut upp vid halv tio. Gjorde en stor god frukost, ingen annan hade vaknat så jag kunde pyssla i min ensamhet. Duschade och satte mig och solade på altanen med några inrednings tidningar.
Mamma kom sedan upp vid halv elva och sen kom min styvfar upp vid 12. Älskling väckte jag vid halv 2!

Vi åkte sedan in till stan och fortsatte i lägenheten. Nu är äntligen vardagsrummet färdigt! Drog bort all tejp de sista vi gjorde och allt blev så himla fint! Stolt!
Nu på kvällen har vi ätit en god middag. Blev årets första grillning, väldigt härligt! Just nu står älskling i duschen men när han är klar ska vi sätta på Madagaskar 2 som vi varit och hyrt. Älskar ettan men vi får se hur bra tvåan är.

Imorgon blir de till att fortsätta i hallen och lite smått i badrummet. Sen senare på eftermiddagen ska vi på påskmiddag hos älsklings föräldrar. Lär bli där några timmar och sen får vi se vad vi hittar på. Men blir nog bara att åka hem och slappa. Tar på kroppen att stå och måla och måla hela dagarna.

På Söndag kommer vi fortsätta renovera och sen blir de mer påskmiddag på kvällen men då är de hos min pappa.
På Måndag ska vi försöka vara i lägenheten från morgon till kväll och även äta middag där så man kan jobba på hela dagen. Vill verkligen försöka komma så långt som möjligt nu när man ändå är ledig!


Min outfit en kväll förra sommaren, gud va jag vill kunna ha bara det och en skinnjacka över snart!

P.S idag tog jag fram det första paret av mina ballerina skor. Gud så härligt de va att slippa strumpor och instängda stövlar. Vår och sommar kännslor, YES!

Ska stupa i säng nu!

Hej hej!

Glad Påsk!

Känns inte som om de är påsk eftersom jag inte har varken påskpyntat eller gjort något annat påskigt för den delen haha förutom att äta godis iofs men de tycker jag sker helt vanliga helger ändå.
Jag är mest tacksam över att jag är ledig imorgon och får sova, tänk att man kan villja göra de så himla mycket. Minns när man klagade i skolan om hur tidigt man började och så långa dagar man hade(?) jag skulle kunna döda för att få ha schemat jag hade i gymnasiet igen. Börja typ 08:40 och sluta runt 14:00, JA TACK!

Men nu är det iaf bara 1 vecka kvar innan vi får våra nya arbets tider. Då får jag äntligen börja 06:45. De låter säkert tidigt men om man börjat 06:00 i ett år så är 45 min  sovmorgon ett mirakel!

jaja slut gnällt om tider och blabla. Idag var de ju jobb dårå iaf men dagen gick fort. Kom till lägenheten runt 13:30 och började måla. Älskling hade jobbat natt så han skulle sova lite extra men han kom in till stan vid 14:30. Vi gjorde sedan en andra strykning av alla väggarna i vardagsrumet. Tyvärr kommer vi bli tvugna att göra en till för att de ska täcka ordentligt. Dålig färg!
Men när vi tillslut var klara med det gick vi ner och åt på restaurang. Finns en liten mysig precis nedanför där vi bor. Dom har super god plankstek så de åt jag iaf! Efter vi ätit middag åkte vi till Bauhaus och köpte färg till hallen. Ska pröva ett nytt märke och hoppas på att den funkar bättre.

Resten av kvällen har vi varit hos mina föräldrar och slappat. Var och hämtade ut mina nya skor från Halens också, gud så fiina! Är verkligen helt kär i dom. Tyvärr var de ju dessvärre fel storlek såklart, blir typ alltid fel när man beställer via nätet utan att kunna pröva! Men men....ska skicka tillbaka och byta till mindre får bara hoppas att de finns kvar i den storleken.

Nu ska jag nog strax gå och sova, är super trött! Älskling jobbar natt igen men han kommer hit imorgon när han går av sitt pass. Alltid lika mysigt att känna någon som kryper ner under täcket och gosar tätt intill, då känner man sig så trygg och älskad.

Snart låååång helg!

hej!

Ojoj vad jag har haft att göra. Inte haft en sekund över att hinna sätta mig vid datorn och skriva här i bloggen.

Men något som jag har hunnit med iaf det är att måla! Så nu har vi gjort stora framsteg i lägenheten. Taket är färdigt blev super fint känner mig riktigt duktig faktiskt, målade hela taket helt själv när älskling var på jobbet. Så idag hade jag världens träningsvärk i axlar, nacke och armar. Känner mig stel opererad men de går väl över snart förhoppningsvis. De va det som jag han göra igår. Sen idag var älskling i lägenheten på förmiddagen och fixade medans jag var på jobbet. Så nu är hallen förberedd att börja målas. Ska bara pappra färdigt golvet ,men alla hål är igen spacklade osv.  När jag kom hem målade vi andra strykningen på en av väggarna i vardagsrumet. Tror tyvärr att vi måste måla ett lager till då tapeten fortfarande syns igenom lite. Var inte världens bästa färg vi köpt så till hallen ska vi nog pröva oss på någon annan färg av annat märke som täcker bättre. Orka måla 3 strykningar?? Ska försöka bli klara med hallen och vardagsrumet i helgen om vi jobbar på hårt. Sen är de badrumet, köket, tv-möbeln och alla köksluckor kvar att måla. Men de blir fiiiiiiint! Gud är en helt annan lägenhet redan =)

Och imorgon efter jobbet blir de ju lång helg också, åhh så skönt de ska bli! Slippa stressa och bara ha tid att fixa allt hemma.
Idag var jag och mamma och kollade på gardiner till mitt och älsklings vardagrum också, hittade ett JÄTTE fint vitt tyg som jag ska sy två längder av. Kommer bli så snyggt! Mamma var super snäll och betalade det åt mig. Så skönt att få upp ordentliga gardiner sen.

Men nu ska jag gå och sätta på en tvättmaskin, sen blir de väl lite TV och inrednings tidningar. Har fått massor av insperation så vet inte riktigt vad jag ska göra av allt haha!

Pannkakor ikväll!

Hej.

Solen fortsätter skina och man bara njuter får verkligen hoppas att våren är här för att stanna.
Dagen har gått snabbt som tusan. Var relativt lätt på jobbet så slutade 13:15. Då kom älskling och plockade upp mig och så åkte vi till en färgbutik som skulle sälja den där speciella limfärgen. Men när vi kom dit och pratade med en som jobbar där så sa han att man tydligen inte alls bara kan stryka på ett till lager limfärg utan de kan sluta med att taket ändå bubblar och faller sönder. Så nu har vi tröttnat, de blir till att tvätta bort all den där jäkla limfärgen så vi kan använda oss av vanlig färg sen! Åkte därför till Jula och köpte först oljefärg (som grund efter man tvättat bort limfärgen) samt vanlig takfärg och även mer av den vanliga väggfärgen vi använt oss av hittills. Blev även lite lackfärg har nämligen tänkt måla om våran TV möbel från svart till vit, får hoppas de blir snyggt! Efter det åkte vi till Heron city och hämtade ut älsklings dator på Media Market då den blivit reparerad. När vi tillslut var klara var klockan 16:00 så då kände vi inte för att åka tillbaka in mot stan och börja tvätta bort färg. Så vi åkte hem! Men nu har vi ju äntligen allting som behövs för att fortsätta så nu blir de till att köra stenhårt resten av veckan. Vill verkligen kunna flytta tillbaka in snart.

Ikväll ska jag steka pannkakor med sylt och grädde. Det lär bli super mumsigt, älskar pannkakor! Senare blir de bara TV och slappa innan de är dax att sova igen.

Små bakis och trött!

Hej!

Ja då var snart ännu en helg över, fy va tiden går fort! Tack och lov för att man bara jobbar 4 dagar nästa vecka och veckan därpå.

Igår vaknade jag 08:00 och var super pigg(?) så jag låg vaken och gick sedan upp vid 09:00. Älskling låg kvar och sov en stund men kom upp runt 09:30. Mamma bjöd på risgrynsgröt och kokt ägg, super bra start på Lördags morgonen!
Packade sedan ihop mina saker och åkte in mot stan. Vädret var underbart så kändes lite trist att stå inne i en lägenhet och måla hela dagen. Men samtidigt så var de riktigt kul! han måla en strykning på alla väggar i vardagsrummet. Dessvärre har de dykt upp ett problem. Vi hade tänkt måla taket men det är tydligen målat med en färg typ som kallas limfärg. Så vi kan inte bara kleta på vilken färg som helst som vi tänkt utan man måste antingen tvätta bort all limfärg och sedan måla med oljebaserad färg och sedan kan man använda vattenbaserad. Eller så kan vi måla ett lager till med limfärg men de kommer inte hålla lika länge. Dessutom har färgen släpt i ena hörnet där jag försökte tvätta rent då de var svart av aska i hela de hörnet (?) så vi får se hur vi ska göra för att de ska hålla. Så vi hann inte mer än så igår innan de va dax att åka hem till Malin.
Där blev de förkrök med henne och Sandra samt middag. Hade en massa tid på oss kändes skönt att slippa stressa!
Drog sedan in till stan ganska tidigt och gick till Magenta. Där var de först helt dött men sen kom alla på en gång. Så de blev as proppat med folk. Blev kvar några timmar sen kände vi för att dra hem. Stannade till på seveneleven innan vi tog nattåget hem. Älskling plockade upp oss i centrum och sen körde vi hem tjejerna innan vi åkte hem till han och sov!


Bild lånad av Sandra!

Idag har vi då åkt runt och letat efter limfärg. Tyvärr fanns de inte på något av dom byggvaruhusen vi besökte men nu har vi hittat en butik i stan som ska sälja den typen av färg, dom hade stäng idag men imorgon hgar dom öppet så då ska vi dit och prata med dom. Åkte aldrig till lägenheten sen då de blev lite sent samt att vi båda var as trötta så vi åkte hem till mina föräldrar. Om en timme ska jag laga middag och sen duscha. Blir nog tidigt i säng så man orkar upp imorgon!


Målar mästarna, eller(?)

GUD VA SKÖNT MED HELG!!

Sitter just nu hemma, har ätit middag tack och lov var så sjukt hungrig. Resten av kvällen kommer spenderas framför TV:en. Kanske tar en bastu också skulle nog behövas efter denna arbetsvecka. Man känner sig så ren efteråt!

Dagen har varit bara bra. Fint vår väder så har inget att klaga på. När jag slutat blev de till att jobba vidare i lägenheten. idag kom vi igång ordentligt, super kul! Har målat en vägg fast bara en strykning, kommer måla en eller två gånger till sen men vill först se om tapeten duger som underlag eller om den kommer bubbla och släppa för mycket. Får hålla tummarna att den inte gör de, för annars måste vi riva ner allt! Som sagt så har varken jag eller älskling målat innan haha så de va lite kul var typ färg överallt och vi fick gissa oss fram hur vi skulle göra, men de såg bra ut. Efter det här kommer vi nog att vara målar mästare!

Imorgon är de Lördag. Ska först sova ett bra tag orkar inte stressa. Sen kommer vi åka in till stan och fortsätta. Ska försöka hinna måla en strykning i hela vardagsrumet (om tapeten duger) samt måla klart den väggen vi började på idag!
De ska tydligen bli super fint väder imorgon så har egentligen lust att vara ute och göra nått istället för att vara inne och måla. Men nu är de som de är och jag vill ju få de klart!
När vi känner oss klara med målandet imorgon kommer jag åka hem till Malin. Där kommer de vara förkrök och iordning fixande innan vi drar ut. Ser verkligen framemot det! Får se vart vi drar bara. Är sugen på antingen Toxic eller Magenta. Skulle tydligen vara bra drag på de sist nämnda och de är dessutom mindre ny blivna 18 åringar där men vi får somsagt se.

Nu ska jag njuta av kvällen =)


Snart helg!

Hej hej!

åhh vad jag vill ha helg nu längtar som tusan.  Har ingen lust alls att gå upp 04:45 imorgon och jobba uhäää...får helt enkelt försöka tänka pengar, pengar och mer pengar!!

Älskar verkligen att våren har kommit det är ju så otroligt mysigt ute just nu. Solen skiner, alla är glada och fåglarna kvittrar. Hela staden verkar vakna till liv efter vinter dvalan.
Själv har jag först jobbat idag, de flöt på. Sen åkte jag till lägenheten och mötte upp älskling vi har sedan spacklat och fortsatt tejpa allting. Tror de här kommer bli bra, hoppas på det iaf! Imorgon ska vi börja måla i taket och slipa på ojämnheter. Varken jag eller älskling är några direkta experter på de här med målning haha så vi får se hur bra de blir. Men de känns kul att få de gjort tillsammans, blir mer som VÅRT hem då. Har iaf fått lite tips från bla Sandra som jobbat med målning så de lär gå bra.

Efter vi varit i lägenheten åkte vi till Finlandia i Järfälla och tittade på en soffa. Den var mycket billigare men tyvärr var den för liten och inte lika fin som den andra från EM. Dom hade däremot massa andra fina möbler, mattor och prydnader så lär åka tillbaka dit en annan gång.
Sen bar det av hemmåt. Bor hos mina föräldrar inatt och imorgon natt med sen på Lördag lär vi sova hos älskling då jag ska ut med tjejerna på kvällen. Blir närmre hem då!
När vi kom hit åkte vi och åt kinamat och nu har vi äntligen kommit hem. Ska snart gå och fixa mig för natten! Min hy har börjat jävlas med mig igen? vet inte varför. tycker jag sköter om den efter alla regler och lagar men den vill inte sammarbeta. Får hoppas det blir bättre till helgen!

Onsdag

Nu ska jagstrax gå och lägga mig här hemma hos mamma. Är helt slut så behöver en ordentlig natt med god sömn!
Men först tänkte jag skriva lite kort om dagen som varit.

Vaknade imorse och fick skjuts ända till jobbet av älskling, så himla skönt! Vädret var fint och plusgrader så satte på mig skinnjackan. Underbart att äntligen slippa vinterjackan. Allt på jobbet gick snabbt och smidigt som de brukar på Onsdagar så fick gå vid 13:30. Älskling skulle komma in till stan och möta mig vid halv 3 så jag knatade runt lite på Kungsholmen. Kikade i inrednings butiker m.m, finns så otroligt mycket fina saker jag vill ha!
Åkte iaf till lägenheten sen och så kom älskling nästan direkt efter. Vårat vardagsrums golv har blivit skit fint! Blev som ett helt nytt rum och både jag och älskling är jätte nöjda. När vi beundrat golvet en stund satte vi igång och tejpa lister samt täcka golvet med papp, ingen färg på nya golvet!! De tog väl 1 och 1/2 timme att pyssla med det. Sen kände vi att vi inte kunde göra så mycket mer för stunden så vi åkte till soffcenter och kikade på soffa och annat. Men vi är fortfarande kära i den från EM-möbler och den var så mycket skönare än alla dom vi prov satt på soffcenter. Fast vi får se hur det blir!

När vi var klara åkte vi hem till mina föräldrar och så vart de middag. Nu har jag duschat och hängt tvätt så nu blir de att hoppa i säng. Imorgon efter jobbet ska vi spackla, klistra fast lösa tapet bitar och tejpa alla lister i hallen. På Fredag börjar vi måla!!

God natt,

RSS 2.0