hejdå sverige...

                                

Och hej värme, sol, bad och god mat! Massa slappa och shoppa. Ska gå och lägga mig nu och imorgon hinner jag inte uppdatera något då vi åker hemifrån 07.30.

Kommer sakna er (ni vet vilka ni är) och alla får ta hand om sig! 

Ses om 14 dagar gladare och förhoppningsvis mycket brunare. JIPPIE!!


Sista minuten shopping.



Halloj!

ja nu är det snart dax att åka 26 timmar kvar tills planet ska lyfta iiih! Längtar så mycket. Har inte haft tid att uppdatera här så mycket då jag verkligen har haft fullt upp. I vilket fall så var det ju sista dagen på jobbet igår. Trodde klockan skulle sega sig fram och en dag bli ett år men till min förvåning så försvann timmarna snabbt och så var det time to go home. Tackade mina två chefer och sa hejdå till Malin. Kommer sakna mina kära vänner här hemma! Det gör jag alltid.
Efter det så åkte jag och älskling en snabbis hem till mig och sen över till honom. Där åt vi avskeds middag med hans föräldrar samt syster. Snackade en hel del och åt tårta. runt 20.30 fick vi skjuts hem till mig av hans föräldrar.
Kvällen gick åt till att fortsätta packa och städa.

Idag har vi varit in till stan och sista minuten shoppat haha. Det är farligt att shoppa sådär för då bryr man sig inte direkt man tar det som finns haha och det man vill ha. I vilketfall så blev det en del fina saker som självklart är fotade.
Inne i stan stannade vi även till på Gallerian och åt varsin onyttig brownie. När vi kom hem igen så städade vi huset och älskling packade ihop sina saker. Bara jag med resfeber som packar 4 dagar innan man ska åka. Men nu är iaf jag klar tror jag. Bara neccesären kvar och lite små saker. Lata som vi är så orkade vi inte laga någon mat så det fick bli till att beställa hem kina mat mums! Åt både förrätt och varmrätt men måste ju fira att vi åker snart.
Nu har jag precis duschat och ska sätta mig och måla naglarna med ett nytt nagellack som jag köpte idag.

                       

- Byxsdress, 129:- CUBUS.
- Vita sandaler, 149:- SKOPUNKTEN.
-Småblommiga ballerinas, 99:- INDISKA.
-Söt blommig klänning, 259:- VEROMODA.

                         


Sista dagen!



Hej igen!

Var inte inne här i bloggen igår det berodde åter på mitt humör haha. Vill inte skriva när jag är på dåligt humör känns som jag bara kommer skriva massa jag ångrar sen, i vilketfall så är jag på bättre humör idag.
Igår hände inte mycket, var på jobbet och slet sen hem och fortsätta tvätta inför resan samt städa och laga mat. Var förbi Farsta C en snabbis efter jobbet och köpte ett kamera fodral samt en liten strumpa till Ipoden. Köpte även ett par örhängen (det var tag 3 betala för 2) då måste man ju passa på.
Denna dag har sett ungefär lika dan utan fast har inte shoppat dårå. Pratade med min chef igår och vi kom överrens om att jag kan sluta redan imorgon eftermiddag så det blir alltså sista dagen för mig imorgon och det känns å jäkla skönt. Vill försöka hinna in till stan efter jobbet och köpa lite mer saker till Grekland men vet inte om jag hinner det. Så kanske får bli en runda på Fredagen istället. Sedan blir det packa packa resten av Fredagen och lägga sig tidigt. Tror inte jag kommer få mycket sömn men försöka går ju. Läste i tidningen idag att det är 28+ nere på Kreta och det gjorde mig väldigt lycklig! Vädret här hemma suger ju så vill verkligen komma ner nu.....3 dagar kvar.
Finns inte så mycket mer att berätta haha förutom en rolig sak som hände på lunchen. Då jag och Malin satt och tittade i Aftonbladet och fick syn på en annons om en 3 dagars kryssning till Riga som lät riktigt kul! Problemet var ju då att ingen av oss hade någonaning om vart Riga låg haha. Så vi satt där och disskuterade fram och tillbaka då en av dom anställda reste sig upp och sa med höjd röst. Riga ligger i Lettland! Hade ni ingen Geografi i skolan?
Haha både jag och Malin garvade då även några andra sommarjobbare satt och försökte trassla ut problemet med Riga. Verkar som att dom Svenska skolorna inte lär ut Geografi så bra längre, eller så är vi bara lata elever! Innan vi gick hem iaf så mötte vi på han som röt åt oss och han skojjade om att imorgon blir det prov på Europas huvudstäder hahah! IG-barn.

Nej nu blir det duschen, tvätta och vila!

Ha en skön Onsdagskväll.

                         

                                   



psst..

Vill bara tipsa om dessa internet sidor med massa söta kläder http://leilei.nu/  http://www.chicy.se/shop/  kika in där! Hade gärna beställt lite nu men hinner inte få hem något innan Grekland.

Måndag igen.

 Hej.

ja nu var det Måndag igen och vädret är verkligen piss piss dåligt. Vaknade mitt i natten av att det öste ner och åskan mulrade, var obehagligt för det regnade så hårt på taket att man trodde det skulle rasa in. I vilketfall så lyckades jag till slut somna om igen för att senare vakna till väckarklockan med världens huvudvärk. Hade även lite feber. Så jag sjukskrev mig idag. Sista veckan på jobbet men man kan ju inte rå för om man mår dåligt. Vaknade sedan åter igen runt 10.00 och mådde lite bättre så har pysslat runt en del. Tvättat inför resan och börjat packa ner en del saker. Runt 14.00 kom älskling hem igen och vi tog bilen in till stan för att växla pengar. Tycker verkligen att det här med trängselskatter suger. Jag fattar att folket som bor innanför tullarna inte vill ha så mycket avgaser där men folk åker ju ändå genom stan även om man måste betala. Hela systemet är bara kass. Det jag menar är tex att jag och älskling disskuterade att vi skulle ta kollektivtrafiken in. Men eftersom han inte har något åk kort skulle det kosta honom 90kr för en remsa. Och att ta bilen in till stan kostar ca 20kr tull + ca 30kr bensin. Alltså 50 kr sammanlagt samt det är självklart bekvämare med bil. Om vi verkligen skulle villja minska bilåkandet så måste SL sänka sina priser för att man ens ska tjäna på att lämna bilen hemma. Jaja slut med tjat om I-lands problem.
Inne i stan ösregnade det, men smart som jag är ville jag ändå ha mina nya skor med 11 cm klack haha. Så fick sjukt ont i fötterna. Bara av att vara inne i ca 1 timme, vill man vara fin får man lida pin stämmer utmärkt.
Efter vi växlat pengar och letat åter igen efter en bikini åt mig så åkte vi och handlade och sen raka vägen hem.
Nu på kvällen har vi ätit en god middag, tvättat mer samt diskat. Känner sig verkligen vuxen såhär ensam hemma och vi två sköter om hushållet haha.
Men nu är iaf pengarna inför resan växlade och snart är allt ny tvättat. Bara att packa ihop allt i väskan och åka.

Nu ska jag ta den sista timmen och kolla TV och slappa sen blir det sängen! Imorgon är det jobb jobb.

            

                 

Dagens outfit:

-Jeans jacka, mammas!
- Topp, GINATRICOT 149:-
- Väska, H&M.
-Skor, DNA 650:-
- Halsband, Guldfynd.


                           
 

Är helt otroligt kär i dessa skor och har letat ihjäl mig nästa nefter dom. Och igår när vi var i köpcentrumet och vandade runt så stog dom helt plötsligt där på en hylla inne på DNA butiken. Blev ås himla glad. Och som tur var hade dom endast ett par i storlek 39 kvar...phuw! Och dom satt perfekt. Precis vad jag letat efter, lite gladiator inspererade med högklack LOVE! (nya nagelacket från Makeupstore åkte på, 125:-)


Blandade kännslor.



Nu var ännu en helg över och om 6 dagar åker jag och älskling till Kreta. Längtar galet mycket men ska först jobba 5 dagar innan det är dax att lyfta från Arlanda igen. Lördags kvällen var otroligt lyckad. Blev först middag på Östgötakällaren med älsklings syster Anna och hennes man Marcus. Satt och snackade och åt god mat. Sedan gick vi till ett café på söder och åt glass. Klockan 21.30 började SATC filmen på biopalatset. Och jag kan inte förklara med ord hur bra jag tyckte filmen var. Finns inga fel bara massa massa bra, den som sagt att filmen var dålig har antagligen aldrig förstått eller gillat SATC serien. Själv är jag förälskad så den filmen ska jag se om och om igen. Filmen var 2 och en halvtimme lång men dom minutrarna märktes inte ens själv ville jag aldrig att den skulle ta slut. Och när den tyvärr gjorde det grät jag floder och kännslorna var så blandade. Allt från lycka till sorg. Men som sagt allt med filmen var så otroligt bra och tjejerna har återigen lyckats göra det magiska med SATC. Efter bion åkte vi alla hem.

Idag har jag och älskling varit till ett stort köpcentrum som heter Stinsen och shoppat. Köpte en del saker. Bla en mjukisdräkt på BIKBOK som det var 50% REA på. Precis en sån jag letat efter som matchar min resväska och som är perfekt att flyga i. Köpte även 2 par minishorts där. Sedan köpte jag en top på Ginatricot med en söt rosett fram, ett nagelack från Makeupstore, samt så hittade jag äntligen mina skor jag letat efter. Med högklack och lite gladiator inspererade. Tyvärr så är min kamera inte laddad så kan ej fota men imorgon kommer det upp bilder på mina nya älskade skor samt det andra jag shoppade.
Efter shoppingen åkte vi hem till min far och åt en god middag. Pratade en massa om utomlandsresan och massa annat. Sedan blev det glass och lite TV innan vi åkte hem. Nu ska vi snart i säng för att orka med morgondagen. Ska först jobba och när jag slutat blir det att ta sig in till stan och växla pengar. Det är när man växlar pengarna som man känner att det börjar närma sig!

Men nu ska jag stöka lite innan jag måste i säng!


Några bilder iaf...

          
         
          


regn+sol=midsommar.



Hej!

Ja nu var midsommarafton 2008 över och jag tycker den var riktigt lyckad, precis som en midsommar ska vara med nära och kära, massa sill och jordgubbar. så gårddagen var lyckad. Kom hem till Sandra runt 15.00 och gjorde iordning lunchen. Blev väldigt mycket mat haha åt massor. Snackade och drog nubbe visor. Sen började det såklart regna så vi bar in allting och fixade iordning jorgubbar med gräddglass inomhus och fortsatte där. Efter ett tag slutade det regna och solen kom fram igen så då begav vi oss alla ut för en omgång kubb, tjejerna mot killarna och gissa vilka som vann.... (tjejerna såklart) Medans vi spelade kubb kom det lite mer folk och anslöt sig till våra lag. När matchen var över så minglade alla runt ett tag och sedan blev det grillning. Resten av kvällen bestog av massa skratt, dricka och god mat när klockan var 02.00 kom vi alla i säng. Blev ingen midsommarstång eller kransar men det behövdes inte vi hade det skojj utan det. Fast saknade ju små grodorna lite haha får köra det nästa år.

Idag är man lite lätt bakis men inte hemskt, känner mig mest lite trött och sliten. Sover inte så bra borta heller. Vaknade som sagt hemma hos Sandra och så åt vi alla frukost ihop. Sedan åkte jag och älskling hem till mig. Nu ska vi slappa någon timme sedan ska vi göra oss iordning. Ska till Östgötakällaren med hans syster och svåger och äta gott sedan blir det bio SATC the movie såklart! Längtar verkligen vill se den NU. Så det blir en hel kväll.
Imorgon ska vi bara ta det lugnt och sedan ska vi till min far på kvällen och umgås, sen ses vi inte på ett bra tag då vi åker ner till Grekland 2 V och när vi kommer hem så har dom åkt till Italien.

Bilder från igår kommer upp sen. Fotade lite själv men somsagt är jag ganska dålig på att fota mycket. Men både Malin och Sandra fotade så det blir bilder lite blandat från alla.

Men nu ska jag gå och vila så jag är laddad ikväll!

Hoppas ni hade en trevlig midsommar =)


kvällens video.



                     

Godnatt nu ska jag sova upp 03.00 inatt "kul" me får iaf komma hem och sova vidare sen!


Vill ha.

Har suttit och pysslat ihop en outfit jag gärna hade haft imorgon på midsommar! Super söt tunika från halens.se, underbara skor med högklack från Bianco samt armband och liten väsa även det från bianco.




små grodorna.

Äntligen är jobb veckan över och nu kan man se framemot en fullsmockad helg med massa massa kul hihi! För imorgon är det ju självaste midsommarafton. Bara för att vara pnegativ så från och med i övermorgon går vi emot mörkare tider igen *jippie* fast det märks ju inte på några månader. Har varit och storhandlat inför imorgon med Sandra idag och det blev en hel del mat haha. så nu är man taggad. Förövrigt har det varit en lugn dag på jobbet fanns nästan inget att göra så timmarna kröp fram, men tillslut fick vi iaf åka hem. Nu på kvällen har vi varit på restaurang jag, älskling, mamma och min styvfar. Åt en avkedsmiddag då dom åker ner till Grekland imorgon ska köra ut dom 03.30 sen blir det direkt hem och sova så att man orkar med att fira midsommar hela natten. Nästa gång man ser dom så väntar dom på mig och älskling utanför vårat hotell på Kreta hihi. Men det är 8 dagar kvar innan vi lyfter.
På Lördag är det som sagt premiär för SATC filmen och vi ska dit. Men först blir det middag med älsklings syster och svåger så det blir en helkväll. Vet inte vad jag ska ha på mig än men får väl se hur vädret blir. Vet inte heller hur man ska va klädd imorgon ska tydligen vara kallt men uppehåll så bara strumbyxor kan man glömma. Får se vad man hittar på.
På Söndag lär vi bara ladda inför en ny arbetsvecka den sista för mig där jag jobbar nu.

Så imorgon blir det lunch hos Sandra 16.00 och innan det ska vi fixa iordning mat och pynta. Senare på kvällen kommer detmer folk så blir det grillning och skojj. Haha och självklart smågrodorna runt midsommarstången. Nubben åker fram redan till sillen tjohej! Nya kameran följer med så ska försöka fota lite underkvällen och lägga upp sen.

Ha en trevlig midsommar allesammans!


Fitthår (?) HA

                 

om du inte har sett den här videon någongång i dit liv så måste du titta nu!!! Galet rolig.


inte på humör

Hej!

Ja jag skrev inget i bloggen igår och det var med flit. Var verkligen inte på humör av någon anledning och egentligen inte nu heller. Är sjukt trött och min gräsallergi spökar beror nog på att gräset blommar ute just nu så känner mig helt täppt uhhää! Något posetivt som har hänt är iaf att lönen kom in idag så nu är jag inte så fattig längre moaha. har städat lite idag, inte så mycket som jag hade tänkt men energin räckte helr enkelt inte till hela vägen. Men som tur är så är man ju ledig redan från och med imorgon eftermiddag så hinner kanske göra mer imorgon. Men först ska jag möta upp Sandra för lite midsommarmat shopping haha. Här ska det handlas sill i massor samt jordgubbar och glass. Min midsommar kommer jag spendera hemma hos Sandra i hennes söta stuga så lär bli riktig Svensk svenne midsommar. Hoppas vädret är på våran sida så man kan gå iväg till vattnet och grilla. Men först blir det silllunch med nubbe och midsommarstångs bestyr. Sover även över där så får se hur det går med uppdateringar av bloggen i helgen. Sen självklart på Lördag är det ju premiär av Sex and the city the movie och vi har billjetter hihi. Grymt spännande har ju redan boxen men tittar ändå på  SATC maratonet nu ikväll, man tröttnar ju aldrig!
Kommer ha fullt upp nästa vecka med att ta hand om huset då mamma och kjell åker ner redan nu på midsommarafton. Ska även packa och fixa iordning allting. Med min resfeber är det bäst att börja i god tid!

Men nu ska jag åter gå till SATC maraton! Sen blir det bums i säng så man orkar imorgon med.


Ella Elle Lá.

               

Den här låten spelas på radion oavbrutet gillar faktiskt den men tyvärr börjar dom tjata ut den!



Inte min dag helt enkelt.

Ja denna dag har då inte varit min dag riktigt. Började ganska bra vaknade i tid och jag och älskling tog oss båda upp ur sängen. Fick sedan skjuts ner till tåget men märkte då att det inte hunnit komma in på perongen ännu, det brukar alltid stå där vid den tiden jag kommer. Sa iaf hejdå till älskling och knatade iväg för att vänta. Efter cirka 6 min kom meddelandet som väntat. Att mitt tåg skulle vara försenat på cirka 10-15 min och det betydde att jag även skulle bli sen till jobbet *fuck*. Ringde älskling han hade hunnit komma en bit på vägen men snäll som han är vände han och åkte tillbaka hela vägen. Fick sedan skjuts ända till jobbet. Kom själv 20 min innan jag börjar medans stackars älskling kom 15 min sent. idag hade det kommit 4 nya sommar arbetare till jobbet så nu slipper jag och Malin känna oss som nybörjare. Det jobbiga med det var ju på lunchen att alla mikrovågsugnar var upptagna och att det blev trängre i lunch rummet. Får se hur det går imorgon förstår inte hur alla ska få plats överallt hah men jag sitter gärna och gör inget och får betalt ändå. Fick förresten mitt lönespec idag och blev väldigt glad över summan som stod där! Nu känns det som om dom här veckorna iaf har varit till någon gott. Men nästa vecka på fredagen slutar jag ju där men ska ju självklart få betalt för det jag jobbat i Juni med. Men får vänta till nästa månad på det. I vilketfall så rullade dagen på snabbt och slutade 15.00. Så jag och Malin gick somvanligt bort till bussen. Men den kom inte. Det berodde på att söderledstunneln är stängd så köerna var enorma. Vi blev tillslut tvugna att ta bussen åt andra hållet där köerna inte var lika extrema och sedan åka en stor omväg för att komma hem. Älskling plockade sedan upp mig i Huddinge C och därifrån åkte vi och köpte en ny resväska åt mig. Den rymmer 100 L och har självklart hjul haha skulle aldrig orka bära min packning. Jag är väl som dom flesta tjejer när det gäller att packa. Vill helst av allt ha med mig hela garderoben inklusive skor och väskor. Men ska verkligen försöka ha plats över denna gång så man kan shoppa lite där nere.
Nu har jag precis ätit middag och funderar på att hoppa i duschen innan CSI New York börjar.
Pratade även med Malin idag om Bulgarien funderar på att följa med dit ner men har inte bestämt mig än. Beror mestadels på att jag inte vet om jag har råd. Sen har jag inte hört så mycket gott om det landet att droger och våldtäckter är vardagsmat och att landets rättsystem är korrupt. (korrupt=polisen har ingen makt utan är mutade) så om du vill ringa polisen om något har hänt så har dom inte mycket att säga till om eller så gör dom värre saker mot dig än vad som redan har hänt. Inte så kul att höra så undrar nu om kanske du har varit i Bulgarien? hur är det där?

Nu blir det duschen för min del!




come away with me...

            

Älskar den här låten, ger lugn och ro såhär på kvällen!

Så lyssna och njut en stund.



Och nytt från Gina.

                        

Två söta plagg från Gina som finns i butik denna vecka! Älskar toppen men som sagt har jag kärat ner mig totalt i småblommigt.

Nu ska jag och älskling sätta på en film på datorn och öppna en burk Ben&jerrys hihi. Ska pröva en ny smak. Cheesecake/Brownie får se hur den smakar.


Beach.

  

Ska verkligen köpa den där söta rosa bikinin från H&M (finns även i gul,vit,svart och röd) men jag blev helt kär i den rosa med blommig brodyr på. Väskan har jag redan fast inte i vit utan i Tan men älskar den verkligen stor och rymmer mycket. Ett par pilotglasögon är rätt i sommar och dessa tyckte jag faktiskt om. Själv passar jag inte så bra i det tycker jag men skulle gärna ha dessa. Skorna är tyvärr ej från H&M dom kommer från http://www.gojane.com som har massor av fina skor!

 

Tex det här fina paret som liknar ett annat par jag velat ha fast dessa är billigare!




2 år=24 månader

Hej!

Hann inte skriva något igår men idag har jag iaf tid igen. I Fredags var jag hos Sandra på kvällen och vi hyrde två skräckisar. Boogieman och Silent scream. Boogieman var helt okej passar mig som skräckis. Silent scream var inge bra tyvärr hade förväntat mig mycket mer av den filmen som skaparna av SAW har gjort. Men den var ju inte ens i närheten så bra som dom filmerna. I vilket fall så såg vi film på sandras dator och åt Ben&Jerrys glass. Självklart med Brownie smak haha min favvo.
Igår firade jag och älskling våran 2 års dag. Hade bokat bord 16.30 på den thailändska restaurangen Koh phangang. Otroligt god mat och trevlig personal. Åt tills vi inte kunde gå haha rullade mer eller mindre ut från restaurangen. Efter middagen hade vi tänkt bowla men när vi kom ut så stod regnet som spön i backen så vi beslöt oss för att gå på bio och mysa istället. Det fick bli filmen What happens in Vegas. Älskar Cameron Diaz och Ashton kutcher  . Tillsammans gjorde dom en ofatbart bra film som jag gärna ser om flera gånger. Jätte härlig film som passade bra in på våran 2 års dag. Kvällen slutade sedan hemma hos mig.
Idag är det fint väder så har solat en del. var iväg och kollade på resväska till mig men hittade ingen som var tillräkligt stor. Köpte däremot sol olja till Greklandav märket Hawaiian tropic med kockosnöts lukt. Ikväll ska vi bara slappa och äta tacos, imorgon är det jobb igen. Är nu mindre än 2 veckor kvar tills vi lyfter och jag börjar få lite lätt resfeber. Får alltid det mer eller mindre haha!

Men nu ska vi iväg och handla.


Gårddagens outfit, fick bli jeans till då vädret inte var på min sida! Även mitt nya nagellack från Depend. Passar prefekt till det korallfärgade linnet.

 

Förrätten och varmrätten mmh! Åt även efterrätt men den fotade jag ej. (klicka på bild för förstoring)



Sololja från Hawaiian Tropic. Riktigt bra den kommer användas rikligt i 2 veckor!



outfit

Dagnes outfit fick bli mina chinos, nya Tee från CUBUS, brottar linne under från Gina, liten väska från Åhléns samt halsband från Guldfynd och armband från Glitter!

Nu ska vi åka iväg.




            

Fredagen den 13:e...hm

Hej där!

Haha jag sjukskrev mig ännu en dag så nu har man ju förlorat typ sisådär 1500kr. äh orkar inte bry mig om pengar hela tiden var så sjukt trött imorse men hade ju planerat att gå fram tills att Malin sms:ade och sa att hon inte skulle komma och grupptrycks barn som jag är hoppade jag direkt ner i min säng igen. Gjorde ju inte saken bättre att även älskling övertalade mig att sova kvar med honom. Jaja så är hemma idag med. Men på Måndag måste jag såklart dit. Fast då är det bara 2 veckor kvar. Eller 9 arbetsdagar! Sandra och Malin ska till Bulgarien vecka 35 är lite avundsjuk faktiskt. Såklart fick man ju följa med men har inte direkt råd. Blir ju Grekland i 2 veckor för mig istället där resan är min studentpresent hihi. Men någon gång vill jag verkligen dra iväg ett stor gäng utomlands och röjja runt. Skulle vara skit kul att vara typ 5-6 brudar och dra iväg, det kallar jag party al night long.
Just nu är älskling iväg och besiktigar bilen och jag ska hoppa in i duchen, sen ska vi iväg till Farsta C och kolla runt. Han börjar bli en shoppoholic han med. Senare ikväll ska jag till Sandra och se på film. Blir kanske en skräckis som vanligt hehe, älskar det! Imorgon firar jag och älskling 2 år så då ska vi somsagt på restaurang. Har fixat med en snygg outfit. Blir mina nya underkläder (ofcourse) sen den vita tunikan från Gina jag köpte igår. Höga klackar (ska leta efter ett par tan färgade idag som matchar skärpet) sen korta skinnjackan. Får hoppas det blir en härlig kväll! Men imorgon blir det mest bara försmak det är ju i Grekland som vi kommer fira på riktigt. Och jag ska berätta en liten hemlis att det viskas om att det ska kollas på ringar där nere så vem vet kanske man är förlovad innan dom 2 veckorna är över. (men det har ni inte hört från mig).

Nu måste jag in i duschen så jag är något sådär klar när älskling kommer tillbaka!

Ha en härlig Fredag allesammans!


tönt

Haha två bilder på mig och Malin från Agnes grillkväll (tagna från Sandras bilddagbok)!

 


Haha har ingenaning vad vi gör men kul hade vi iaf! Lite vig är man ju.



Önskar mig.

Något att kanske köpa till nästa lön är ju dessa armband samt klockor från chique.se. Älskar allt!




    

S h o p p a ho l i c

Hej hej!

Phuw är helt slut i mina ben haha har varit och shoppat i ca 3-4 timmar! Men det har varit kul, älskar ju att shoppa. I vilket fall så har jag köpt en hel del söta saker och självklart finns det bild på det mesta. Det jag shoppade var:

CUBUS

- Korallfärgat linne 99:-
- Tee med tryck 99:- (både linnet och tee tröjjan fick jag för 149:-)
- 2 nagellack från Depend, 39:-
- Strumpor (behövs alltid).
- Tanfärgat skärp, 129:-.


GINA TRICOT
- Vit tunika 129:-

GULDFYND
70% rabatt.
- Guldnyckel med hjärta 21:- (69:-)
- Budskap smycke 27:-(89:-)

KICKS

- Hårborste 80:-

H&M

-Smink svamp 19,50:-
-Hårspray
39:-
- BH
129:-
-Trosor
59,50:-
- Toffsar och hårspännen.

Där har ni allt jag shoppade haha ser nu själv att det blev en hel del. Men lönen kommer nästa Onsdag så får hålla i pengarna nu några dagar. Ibland behöver man bara en ordentlig shopping runda!
I vilketfall. När jag varit i centrumet ett tag så kom älskling dit och sen fortsatte vi shoppa någon timme. Efter det ringde vi och beställde pizzor som vi plockade upp på hemvägen. Nu har vi nyligen ätit upp dom och jag har satt mig här. Imorgon är det Fredag jippie! Ska upp 05.00 men att det är Fredag gör det iaf lite lättare. Får se vad man hittar på sen efter jobbet men något kul blir det väl iaf.

Hoppas ni hade en lika trevlig Torsdag som jag har haft hi "sjukskriven" som jag varit.







 

Klicka på bilderna för att förstora.



"sjukskriven"

Ja idag har jag helt enkelt sjukskrivit mig, nej jag är inte sjuk men jag orkade helt enkelt inte med att åka dit idag. Förlorar ju pengar såklart men jag tycker det viktigaste är att man mår bra psykiskt istället för att stressa och slita ihjäl sig för några hundralappar. Längtar mer än någonsin till Grekland nu. Mamma och min styvfar åker ner nästa Fredag och veckan därpå åker jag och älskling. Har inte riktigt förståt att det bara är 2 veckor kvar. Nej så idag är jag hemma och slappar men imorgon ska jag till jobbet igen. Har fått en inbjudan till ännu en shopping night by Cosmopolitan denna gång på Stuff i stan. Den är ikväll men har ingen lust att åka in idag känner mig bara trött och sliten. Men ska däremot åka till Haninge C och köpa sommarkortet då mitt nuvarande åkkort går ut imorgon. Sen ska jag nog vandra lite i innomhus centrumet med. Ska köpa en hårborste och andra små prylar. Samt leta efter en söt mjukisdräkt att ha på flygplanet. Funderar även på att hitta en stor resväska men får se om jag köper någon. Kommer sedan bara vara hemma så man orkar upp igen imorgon. Älskling är på jobbet och när han slutar ska han hämta ut sitt nya pass efer det skulle han komma hem till mig igen. Imorgon ska Sandra ha filmkväll har ingenaning hur planerna ser ut men ska ringa henne imorgon. Sen på Lördagen ska jag och älskling iväg på restaurang och fira våran två års dag, så har nog tänkt köpa lite sexiga underkläder idag med, alltid kul med nytt under vid speciella tillfällen. Ser verkligen framemot Lördagen. Har inte bestämt ännu vad som ska ske efter middagen men hittar säkert på något skojj!

Men nu ska jag gå och sminka mig kom nyligen ut ur duschen! Sedan måste jag iväg till bussen.

Ha en trevlig Torsdag!



Jag och älskling på våran 6 månaders dag, och titta jag var brunett haha!
None

dröm skor.

Är åter vid datorn igen. Lite sen ikväll då jag har haft fullt upp hela eftermiddagen. Arbetsdagen flöt på relativt snabbt, tiden går oftast fortast fram till lunch sen blir allt segt och tiden kryper fram. Men dagarna tar iaf slut. Blev förfrågad om jag ville jobba över på Torsdag till 20.00 men känner mig inge taggad för det, är tillräkligt tungt att stå ut fram till 16.00. Efter jobbet skjutsade älskling mig till centrum. Där gick jag och köpte hans present till 2 års dagen hi hoppas han blir glad. Själv kommer jag inte få någon present *snyft*....haha ne skojja eller jag får ingen present nu men älskling kommer bjuda på middagen (inte direkt billig) sen ska jag få välja ut något fint nere i Grekland. Då blir det både ett minne därifrån samt symbol för våran 2 års dag. Efter den korta shopping rundan åkte vi hem till mig och beställde pizza. Ingen av oss va på humör för att göra middag. Sen har kvällen bara rullat på. Imorgon blir det jobba igen sen ska jag till gymmet. Skulle dit idag men ville inte träna själv så valde att fixa presenten istället. Har nu bild på dom söta skorna jag hittade igårdagens Sofies Modé som jag bara älskar att läsa, super bra tidning verkligen. I vilketfall funderar på att beställa dom men förstår mig inte riktigt på storlekarna är storlekar 7-10 istället för 36-41 typ Men får se hur jag gör. Hittade även lite annat smått och gott i tidningen!



None


Mjuuuusic in my ears.



Är helt kär i den här låten! Lyssna och njut.

None

Sugen.

                      

Blev så otroligt sugen på dom här småblommiga sötnosarna.
Lyx eller budget det är frågan, funderar mest på den från Halens.se
blev helt kär i den. Den finns även i turkos, svart och röd så spring in och kika!


None


idé torka här.

Hej hej!

Kom inte på någon bra rubrik till detta inlägg så det fick vara. I vilket fall så har det jobbats stenhårt idag igen. Måndagar är alltid lika trista men skönt att sluta 15,00 iaf det piggar upp en lite. Var uppe klockan 05.00 och duschade då jag helt glömde bort det igår kväll efter övningskörningen och allt. Så kände mig inte fräsch imorse så det blev en morgon dusch. Sedan har dagen rullat på som alla andra Måndagar. Läste Sofies mode på jobbet och såg ett par super söta skor samt klänning. Tyvärr glömde jag kvar den på jobbet, men den kanske är kvar imorgon. Ska kolla på nätet iaf!
Skorna var ordentligt högklackade, gladiator inspererade och super söta. Inga direkt vandrar skor haha men älskade dom! Det är en kille på jobbet som ger mig Sofies mode varje måndag för han vet att jag gillar mode haha ganska så sött av han.

Efter jobbet åkte jag till skolan *blöö* för att fixa med slutbetygen. Var tvungen att ta bort kurser dårå för jag hade för mycket poäng (?) men nu är det iaf klart. Så om jag vill söka till högskola i framtiden ska det inte vara några problem.
Åkte sedan hem och plockade och pysslade. Nu kom älskling precis hem så ska snart äta middag, mhh är väldigt hungrig. Blir tyvärr ingen övningskörning ikväll men på Onsdag ska vi köra iaf igen. Förövrigt kommer kvällen vara lugn lugn. Kolla TV och sova tidigt. En kul överraskning var att älsklings syrra ringde och frågade om jag och han ville med på premiären av filmen Sex and the city the movie, och SJÄLVKLART vill jag det! Älskar serien så vill verkligen se filmen och nu hinner vi ju det innan Grekland JIPPIE! Så ska gå och se den på premiären den 21 Juni.

Imorgon blir det jobbet och sedan gymma stenhårt med Malin efteråt. Alltid så skönt med träning men kroppen är såklart helt slut! 

                                            

None

brum brum

Hej igen!

Länge sedan man han med två inlägg på samma dag men idag så! Hoppas ni hade en trevlig helg för snart är den tyvärr över, och imorgon ska jag upp och jobba 05.00 *suck*. Men måste tagga till så man orkar med 5 dagar. Nästa helg firar jag och älskling 2 år. Känns helt otroligt att vi varit tillsammans så länge. Det roliga är att det inte alls känns som det utan känner mig fortfarande nykär. Så vi har bokat bord på Koh Phangang en Thailändsk restaurang som ligger på Skånegatan. Ska verkligen bli trevligt och rekomenderar verkligen den restaurang otroligt god mat speciellt om man älskar Thai som vi gör. Får se sen vad vi ska göra mer. Annars är det inget planerat inför helgen. funderar på att köpa en ny klänning samt lite heta underkläder hihi. Något nytt är alltid kul att ha på en speciell dag.
Nu ikväll åt vi en god middag som jag lagade. Gjorde pastasallad som kändes väldigt fräsch och lätt att äta i värmen. Har ju inte mycket till matlust just nu dricker ju bara massor. Sen efter middagen vad vi iväg och övningskörde haha! Ska försöka ta körkortet och måste ju börja någonstanns. Så jag, älskling och min styvfar var iväg en timme. Och det gick faktiskt riktigt bra. Så nu är jag taggad ska köra mer imorgon. Ska även ta och boka teoriprovet. har ett mål att ha körkortet i hand innan året är slut och hälst en bit innan det runt oktober! Med tanke på att jag inte övningskört något så är det iaf relativt rimligt. Och jag vill verkligen, så ska sattsa. Ska även gymma imorgon träna stenhårt så man får träningsverk.
När lönen kommer funderar jag på att köpa en ny resväska. har ingenaning vilken färg jag vill ha men funderar på en silvergrå eller blå. Men den ska iaf vara enorm! Sen även köpa en mjukisdräkt att ha på planet. Alltid skönt att resa i bekväma kläder.

Men nu ska jag och älskling i säng så man orkar upp till jobbet imorgon! Sov så gott.




None


värmen håller i sig.

Hej hej!

Kan inte sluta vara så lycklig över vårat underbara väder vi har haft nu i snart 2 veckor. Man blir så glad av detta så man vill ju aldrig att det ska regna igen. Fast på ett sätt kanske det vore bra med lite regn med tanke på hur många skogsbränder det har varit. I Fredags bran det nästan precis vid min vän Malin så det var rök dimma i hela kvarteret var ganska obehagligt, plus att det gjorde så att bussarna från henne inte gick då brandbilarna hade stängt av vändplatsen. Ja så i Fredags fick vi iaf skjuts ner till centrum då vi skulle in till krogen. Hade solat heladagen hemma med älskling så var super laddad och utvilad när kvällen närmade sig. Jag, Malin och Sandra drog till Nivå 22 haha är ett riktigt supar hak det men billig dricka perfekt för fökrök. Efter vi varit där en timme så åkte vi till den ny öppnade klubben Huset. Fast virrade först runt i 30 min för att hitta dit och det gjorde att vi kom för sent så dom hade hunnit börja ta inträde *suck* så fick betala 100 kr. Men till nästa gång ska vi vara där före 10.30. Sedan hade vi en super trevlig kväll. Träffade en massa studenter och röjjde. Runt 03.00 kom älskling och plockade upp oss då var man sisådär lagom dragen och helt slut i kroppen.
Igår var jag och älskling till Knivsta och hälsade på hans kusin som tagit lärar examen. Var där ett tag oh umgicks med hans släkt. Sedan var det tårta och presentöppning. Åkte därifrån runt 17.00. På kvällen var vi nere vid en sjö tillsammans med älsklings kompisar. Men blev inte långvariga då när vi kom dit var nästan alla påväg att dra igen haha så var bara dit och hem typ. Sen åkte vi till mig och somnade nästan på en gång. Han inte ens tvätta av mig sminket haha!
Idag har jag bara legat utei solen och myst medans älskling varit hem och fixat med bilen. Men han ska väl snart vara tillbaka. Kvällen lär bli lugn måste vara pigg imorgon när man ska till jobbet igen. Men nu har jag bara 3 veckor kvar och sedan blir det Grekland! YES. Snart är det ju midsommar också har lite planer på att vara hemma hos Sandra med en del folk och fira så hoppas på att det blir lyckat.
Men nu ska jag tillbaka ut i solen igen och steka, vill ju ha lite bränna inför Grekland!



 

Fotade lite innan utgång i Fredags, hade först på mig denna svarta klänning men bytte senare hemma hos Malin hihi. Tyvärr fotade jag inte den outfiten! Även min sötnos kisse fick vara med, han tycker det är så varmt ute nu!


None

livsnjutare.

Halå där.

Ja ett tag sedan som jag skrev igen, men älsklings intrnet är super segt och har bott hos honom hela veckan fram till idag så därför kan jag inte uppdatera. I vilketfall så har veckan gått snabbt. Så himla skönt med en dag extra ledigt behövs verkligen. I veckan tog jag kontakt med mitt förra jobb och nu är allt klart. Efter Greklands resan återvänder jag dit för att jobba resten av sommaren ut där. Ska verkligen bli skönt att få slippa mitt nuvarande jobb. Såklart är det kul att jobba med Malin och dom andra anställda, tyvärr är självaste arbetsuppgifterna alldeles för tunga och min rygg är redan nu förstörd. Så var till chefen igår och sa upp mig i förtid. Känns bättre att säga till i tid än att komma sista dagen.
har även gymmat igen i veckan 2 gånger. Dessvärre ska gymmet renoveras i 1 månad start 14 Juni. Så då måste jag hålla igång på egen hand hemma. Ska försöka komma ut och springa. Vädret är underbart känns som man är utomlands. Idag har jag och älskling bara legat på min altan hela dagen. Så nu börjar man få lite färg hihi. Kommer nog inte hinna sola så mycket mer denna långhelg tyvärr. Ikväll blir det krogen med Malin och Sandra. Sedan imorgon ska jag och älskling till hans kusin som tar examen. Så där blir vi några timmar. Sen får vi se vad vi gör på kvällen. Om vädret håller i sig till på Söndag så hinner jag sola mer då! har fotat lite kläder och smycken jag köpt med den nya kameran. Blir verkligen riktigt fina bilder.



- Söt jordgubbe från Guldfynd 79kr.



- Liten gullig uggla från Guldfynd 69 kr.



- Linne från CUBUS, REA 64kr.



- Linne från Giba tricot, mins ej pris!

Nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen hihi ska verkligen bli kul att dra ut. Men innan det blir det grillning och gäster. Ha en underbar sommarkväll.

None


sommaren är här!

hej hej!

Hoppas ni har haft en underbar helg i sommar heta Sverige. Helt otroligt hur skönt det är med detta väder man vill aldrig att det ska försvinna. Det enda som är jobbigt är att lokalen jag arbetar i blir så kvav när man jobbar men man måste stå ut. Har iaf fått ligga i solen en hel del nu dom här dagarna. Nästa vecka är det kort vecka, är ju lediga på Fredag! I Torsdags var jag, sandra och Malin på Top Shops VIP kväll. Var trevligt. Shoppade en svart spets kjol som jag älskar. HAr letat länge efter en ny kjol och det var även 20% rabatt. I Fredags var jag och älskling på middag hos min far. Satt ute och åt och det var super härligt. Behövde verkligen komma ut efter en hel vecka inne på jobbet. I Lördags förmiddag låg jag och älskling på min altan fram till 15.00. Så då han man få lite färg. Älskar att sola finns inte mycket som slår det. Bara ligga och steka med en mode tidning och något svalkande att dricka. Senare på kvällen mötte jag upp Sandra och Malin i Huddinge C, där handlade vi mat till grillningen. Tog oss sedan hem till Agnes där vi var hela kvällen, även Natalie kom dit. Så det blev tjejkväll. Alla samlades för att önska Agnes en trevlig resa då hon ska till USA i 1 månad man är ju inte LITE avundsjuk! Gud vad kul det skulle vara att få åka dit shoppa, sola och se på det fantastiska landet. (kanske möta på någon kändis med) men mest av allt saknar jag Thailand vill verkligen dit igen så jag och älskling har kommit överrens om att börja spara ihop så vi kan resa ner dit till runt nästa vår. Vill verkligen verkligen det! Men nu ser jag framemot 2 veckor i Grekland. 28 dagar kvar innan vi reser ner hihi. Men men...Idag har vi varit till Skärholmen och jag köpte en ny digitalkamera. Det blev en Nikon S210 den verkar bra behövde verkligen en ny digitalkamera. Så nu ska jag försöka uppdatera bloggen med mer bilder. Vi var även inne i köpt centrumet och shoppade. Älskling köpte lite kläder och jag hittade ett gulligt linne på CUBUS för endast 64 kr! Tror han i kassan slog in fel för på rea lappen stog det 79kr och han slog in 64 kr. Haha aja bara bra att få billigare så jag säger inget. Men nu måste jag hålla i pengarna igen ska även sätta över till mitt sparkonto inför Grekland. Vill ha med mig en hel del så man kan shoppa där nere. Väskor samt skor är ganska så mycket billigare där nere. Tyvärr så gäller det inte kläder men något billigare kan det vara, inte som i Thailand där skor kostade runt 40 kr styck! Så nästa gång man reser dit ska man ha en tom resväska med sig.
Efter shoppandet åkte vi till ett mysigt café som hette Café toppen, otroligt mysigt. Låg högt upp så utsickten var fantastisk! Jag tog en Greksallad och älskling en pastasallad. Satt i solen och åt samtidigt som vi njöt av utsikten. Personalen var väldigt trevliga. Så det cafeét ska vi återvända till.

Nu ikväll har vi inte gjort mycket. Har ätit middag och jag har pulat med min nya kamera! Imorgon är det tillbaka till jobbet igen ska även ta och gymma när vi slutat. Måste hålla igång träningen. Längtar redan till nästa Fredag och hoppas att vädret är som nu.

Kollade runt lite på nätet efter söta fodral till min Ipod och hittade två hemsidor som hade lite roliga fodral.

http://www.decalgirl.com/

image514image515

Älskar båda dom här fodralen super söta. På hemsidan finns det hundratals fodral till olika Ipods!

https://www.miniot.com

image516 image519

Otroligt söta fodral i trä som man kan få ingraverade med bokstäver och små meddelanden innut i. Perfekt att ge till en vän eller pojk/flick vän. Dom kommer även i en otroligt söt box.

image513

RSS 2.0