Gott nytt år!

Hej!

Ja då var det åter dax att säga adjö till ett år och inviga ett nytt. Tycker alltid det känns lite sorligt med nyår eftersom man börjat tänka efter så mycket vad som hänt under året som gått. Samtidigt har man förhoppning inför det nya.
Men iår så har jag somsagt inga löften men mina mål som jag beslutat mig för att uppnå dom ska jag kämpa för!

Ikväll ska jag och älskling på restaurang. Blir Helens krog på Maria Torget. Dom har en restaurang här i Vasastan med men den har stängt på nyår så får pröva den andra då. Efter middagen ska vi möta upp några vänner och sen blir de till att se på fyrverkerier och dricka skumpa. Ett ganska lagom nyår utan krav.
Har ändå ingen lust att parta galet ikväll så blir perfekt med en god middag och sen stå och titta på vackra fyrverkerier.

Vet inte vad jag ska ha på mig men ska iaf klä mig snyggt men samtidigt bekvämt och varmt! Vet hur kalt de blir på natten och man är ju ute ett bra tag och går ganska mycket så inget kortkort här inte.

Men nu ska jag in i duschen så ska älskling få datorn!


              

GOTT NYTT ÅR!!


"älskar att tvätta"

                      

Ja men jag älskar ju att tvätta och här har ni dagens portion tvätt. Tack Ikea för dom perfekt påsarna som är helt ultimata att bära ner tvätten i. Synd att dom inte kommer i lite bättre färger. Skulle ju vara coolt med ljus rosa =) eller mönstrade.

Tänk om man hade tillräkligt med pengar så man slapp tvätta? antingen anlita nåon som gör det åt en eller så kan man köpa nya kläder varjedag?

De är så många som lever i sina små bubblor där ute men vardagen må vara trist men det tillhör livet, tvätta, städa, laga mat och diska. Hej jag är vuxen nu.....och as tråkig.

överskattad dag

Hej!

Egentligen borde jag just nu vara nere i tvättstugan och sätta på en maskin men fastnade vid datorn. Ska springa ner strax!

Shit vilket liv de är om detta nya år som ska invigas. Är de bara jag eller är det extra överdrivet detta år? Fattar inte riktigt varför man måste göra en så stor sak av det och då menar jag inte att man ska hoppa över att fira nyår men bara all stress inför och allt bara? Var och varannan blogg handlar ju om att hinna med saker. Solsprayas, naglar, hår, vilken klänning ska man ha? vart ska man vara? varför överdriva då för bara en dag? Kommer ju ändå stå och kolla på fyrverkerier utomhus, ja och det är minusgrader ute fatta kallt. Jag ska ha jeans på mig iaf!

Nej själv har jag inte planerat att ha ALLT och lite till och dra ut precis dit och det ska vara så perfekt. Detta nyår ska jag ta det lugnt för jag har varit precis sådär inför alla andra nyårsfiranden så detta år ska invigas utan stress.
Kommer inte bli kröka gärnet har faktiskt inte ens planerat att dricka. Egentligen är de inte ens bestämt vilka man ska vara med eller vart man ska gå. Men somsagt orka överdriva så om de blir middag på donken? då blir de så.
Det enda jag vill är att se ordentliga fyrverkerier för de missade jag helt i all stress förra nyåret. Så jag och älskling (vet inte vilka mer eller vart) ska iaf ställa oss i god tid på något ställe med bra utsickt så man ser allt! Det ska bli riktigt kul.

NEJ tvättstugan var det ju fy har ingen lust alls med det men men...så ta det nu lugnt annars kommer 50% av sveriges befolkning att ha dött i en hjärtatack före 12 slaget imorgon. Koppla av, de gör inget om ni använder en klänning ur garderoben som ni redan haft förut på nyår, jag lovar de är helt okej! =)

pusssssar


lite shopping

Hej!

Gud vad kallt det har blivit ute, riktigt bitande kyla som sliter och drar i kinderna! Frös ju nästan ihjäl på jobbet.
Är iaf inne i värmen här hemma igen nu.

Allt på jobbet gick bra, var kämpigt att komma upp eftersom jag vänt på dygnet så kunde inte somna igår men drog mig ur sängen och tog mig dit. Men är ju bara imorgon och sen ledig två igen! känns lyxigt att få vara såhärmycket ledig. Fattar inte hur man ska klara fem dagar i rad sen haha.
Efer jobbet åkte jag in till stan och mötte upp älskling. Han är äntligen ledig efter att ha jobbat flera nätter irad.
Var förbi Ur&Penn och fixade hans klocka som han fick av mig i julklapp. Sedan gick vi mest runt och tittade. Hysteriskt med folk såklart så orkade inte gå runt och pröva kläder. Köper heldre för fullt pris efter den här hysterin än fösököker slita och dra i REA varor för att hitta sin storlek och sen stå och köa i en evighet för att prova och sen lika länge för att betala!
Var förbi Kicks och köpte ett silvershampoo samt ett shampoo av märket waterclouds. Malin har rekomenderat det shampoot så nu när de var 50% rabatt på dom produkterna kände jag för att pröva det ett tag.

  

Efter att ha vandrat runt blev vi sugna på att fika. Men ALLA cafeér var fullproppade så fick leta as länge innan vi tillslut beslöt oss för att sätta oss i kulturhuset och fika. Där var det "bara" mycket folk...

Ska strax ta och göra middag och duscha. Blir sedan till att försöka komma isäng tidigt så kanske man är lite pigg imorgon!

 
Skorna jag fick av älskling i födelsedagspresent, byta eller ha kvar? lite högklack men älskar dom...

Nyårs löften...

Ja eftersom det närmar sig nyår så har man ju funderat lite på vad som ska bli årets nyårs löfte/löften...

Men iår har jag faktiskt bestämt mig för att döpa om detta till årets nyårs mål!
Alltså vad ska bli mina mål under 2009. Jag suger nämligen på att hålla löften + att man ställer för höga krav på sig själv genom att lova att göra en massa saker. Så därför ska jag ha vissa mål som jag hoppas och ska kämpa för att uppnå.

Vissa kommer jag kämpa mer för att uppnå men får se om man har uppnått alla innan 2010.

¤ Klara körkoret!
¤ Byta min lägenhet till något större.
¤ Börja träna regelbundet + äta bättre.
¤ Ta upp ridningen igen.
¤ Sparat tillräkligt med pengar för att  semestra i Thailand i 1 månad.

               

sista helgen försvann

Hej!

Ja det var den sista helgen 2008, nästa gång de blir helg är vi ju inne på år 2009! Kan knappt fatta att man har levt ett helt år till(?) tiden går för fort...

Min sista helg detta år var iaf helt okej. Gjorde ju somsagt typ ingenting i Fredags men dessto mer igår. Blev ju stan och mellandagsrean sen hem och färga håret. Malin och Sandra kom till mig senare på kvällen och så hade vi det super trevligt. Spelade Wii och förkrökade, riktigt taggade helt enkelt. Dessvärre blev ju tyvärr inte kvällen så lyckad. Gick till Six sense då dom hade gratis inträde + 50% i baren. Men när vi kom dit var det en milslång kö utanför. Stog i kö i ca 40 min innan vi kom in. Han bara vara inne i 45 min haha sen stängde dom. Gick då över til vanilla för att man fick gratis inträde dit genom att gå in och vara kvar på sense till 00:45. Men det S Ö G där så vi gick typ på engång.

Blev en kortis på donken och sen skilldes vi åt. Två killar som vi hade mött på sense gjorde mig sällskap medans jag väntade på min tunnelbana, super trevliga inte så kul att åka hem helt ensam mitt i natten.



Vi hade ju fina kläder på oss!
Malins klänning: Topshop
Sandras klänning: Carlings (min)
Min klänning: Nelly.se


my crazy babes!


Nej vi drack inte mjölk haha, måste lära oss plocka undan innan vi fotar kanske (?)


Hot hot! hahaha!

Idag har jag varit förbi malin på fika och grattat henne, nu är du lika gamal som oss andra! =)
Sen vart det middag hemma här med älskling och nu har han åkt till jobbet.
Jobbet ja det är ju dax att slita igen imorgon blööö,...ledigheten gick alldeles för fort. Men är iaf bara 2 dagar sen är de ju nyår och nyårsdagen så är iaf ledig ons-tors!

Hoppas eran helg har varit trevlig, nu ska jag kolla vidare på säsong två av serien Skins ÄLSKAR!

i väntans tider

Hej!

Har precis proppat i mig en halv pizza så mår lätt illa just nu.
Älskling åkte precis iväg till jobbet och jag har satt på mig min klänning och börjat sminka mig. Malin och Sandra skulle komma runt 8 halv 9 men nu kommer dom inte förrens någongång efter 9 så jag började ionödan.
Så nu satte jag mig här i stället ska fortsätta med sminket om kanske 1 timme.
Kollar med ett halvt öga på harry potter den flammande bägaren var ett tag sedan man såg den.

Hade velat komma igång nu känner mig inte så taggad, får börja supa själv här istället =)

utgång ikväll

Hej!

Kom nyligen hem från stan där jag var med Malin och Sandra. Köpte födelsedagspresent till Malin samt shoppade lite på mellandagsrean. Hittade två snygga tröjjor!
Köpte även lite annat nödvändigt som strumpbyxor och lösögonfransar.

Senare ikväll kommer tjejerna över till mig så ska vi förkröka och umgås. Sen drar vi ut någonstanns. Just nu är jag ganska trött men ska tagga till haha.

Nu ska jag in i duschen samt bleka håret får se hur resultatet blir =)

Hörs senare Love minna.

mellandagsrea

Hej!

Imorgon blir det till att åka in till stan pch gå på mellandagsrean. Är ju iofs redan i stan haha men åka in till drottninggatan iaf. Ska först köpa Malins födelseagspresent med Sandra sen möter vi upp henne. Har inget direkt speciellt som jag behöver men ska kolla i största allmänhet om man kanske hittar nått fint med sänkt pris.

Senare på kvällen kommer dom över till mig så blir de förkörk och utgång. Var ett tag sen sist så ser framemot det. Får se vart vi ska gå bara men de lär vi besluta tillsammans imorgon. 

                       

Nu ska jag in i duschen så slipper jag gå upp och göra det imorgon. Alltid skönt att få sova lite extra! Även om man börjar bli otroligt rastlös nu haha.

Ha en fortsatt trevlig Fredag!
Love minna


sovmorgon

Hej hej!

Ja älskling ligger fortfarande och sover. Kom hem 08,30 imorse efter en hel natts jobb så jag förstår honom. Haha men själv gick jag och la mig runt 01.00 igår kväll fast jag har sovit fram tills nu iaf! Så himla skönt att bara få sova och sova utan krav och saker som måste göras. Så nu ska jag bara sitta och titta på skins tills älskling känner för att gå upp. Blir väl middag lite senare innan han ska iväg till jobbet igen.

Hörs senare, puss Minna!

Torsdag

Hej!

Just nu sitter jag i lägenheten och kollar på säsong 1 av den brittiska ungdomsserien Skins! Den är verkligen jätte bra och är så glad att jag hittade hela säsong 1. Har även hittat säsong två så ska fixa den med. Sen är de bara att nörda sig! Har ju inte mycket annat för mig såhär på kvällarna när älskling jobbar.

Kvällen var iaf trevlig. Var hos pappa min styvmor och lilla syster. Även min faster samt kusin och hennes pojkvän kom dit. Åt mer julmat och öppnade julklappar. Fick ett presentkort på Ginatricot, en digital väckarklocka samt mer presentkort till Ikea. Haha kommer nog inte behöva spendera någonting av våra egna pengar på inredning dom närmsta månaderna.

SKa försöka boka in en heldag då jag först går till frisören och färgar samt klipper håret. Och sen går och får ögonfransarna permanentade och färgade. Har fått pengar till allt så måste bara somsagt boka in ett datum!

Men ha en trevlig kväll nu ska jag fortsätta och se avsnitt 3 i säsong 1!

juldagen

Halloj!

Hoppas eran julafton var lyckad! Själv tyckte jag allt gick super fort och helt plötsligt var klockan 01:00 på natten och det var dax att gå i säng. Men trevligt det var det. Har ätit så mycket julmat att det snart sprutar ur öronen på mig haha.
Började julafton hos älsklings syster med hans familj. Där blev det Kalle Anka, god mat och julklappar. Hade ju tänkt ta tåget hem till mamma sen men på julafton gick dom bara varannan timme (?) skit dåligt tycker jag då många reser på självaste julafton men men....älskling föräldrar var snälla och körde mig hem till mammsen. Då slapp jag ta taxi som hade varit det andra alternativet.


Älskade Kreta 2008 <3

Hemma hos mamma blev det mer julklappar och mer julmat. Satt och snackade och åt lite mer julgodis fram till natten sen hoppade jag i säng. Är så stor skillnad på ljudnivån utanför stan. Sover så mycket bättre och lugnare här eftersom det är helt knäpptyst. Inga bilar, inga skrikande människor och inga grannar!

Nu har jag nyligen vaknat och ska strax åka in till lägenheten för att väcka älskling. Ska sedan åka hem till mina far och fira ännu mera jul haha! Sen senare ikväll börjar älskling jobbet igen så då åker jag hem och tar de lugnt efter allt springande och fixande.

Så fortsatt god jul på er! Hörs kanske ikväll när jag sitter hemma ensam och slappar =)

julafton 2008

HEJ!

GOD JUL på er!

Här sitter jag i morgonrock och har försovit mig haha, bra start va? Men de var iaf riktigt skönt att få sova ut.
Älskling ligger fortfarande och sover, han ska ju jobba natt i kväll så måste få sova några timmar extra.
Tänkte överraska honom med frukost på sängen om en liten stund.

Igår firade jag och älskling lilla julafton och öppnade våra paket. Av honom fick jag en film samt ett par skor som jag önskat mig. Och från mig fick han en snygg klocka av märket  Festina! Han har önskat sig det redan förra julen så nu var det dax att han fick en haha. Efter det sat vi och snackade och tittade på film sen somnade jag i soffan.

Snart blir det till att klä på sig och packa ner julklapparna för att åka över till älsklings syrra och fira jul!

                          

Hoppas ni får en underbar julafton och massa fina paket!

3 timmar kvar

Nu är det 3 timmar kvar till den 24 December 2008, JULAFTON!

Sitter framför TV:en med nymålade naglar. Blev röda denna gång passar ju bra till julen. Var väldigt skönt med ett ordentligt bad, peelade hela kroppen med min nya kropps peeling från Natta, så nu är jag riktigt ren.



Älskling slutar nu så han kommer strax hem, då blir det julklappar hihi spännande!

Ha en trevlig Tisdag!

en flickas dröm

Skulle ju att en dag få gå uppe på catwalken tillsammans med massa andra fantastiskt vackra kvinnor i en av världens absolut kändaste underklädes shower! Jag talar såklart om Victoria Secret fashion show!

Årets show har redan varit i USA men kommer sändas på TV på nyårsdagen! Då kommer jag iaf vara fast spikad i soffan för jag Ä L SK A R det!



> Snyggt brun med fantastiskt hår, underbar hy otrolig kropp samt sjukt vackra underkläder och accessoarer!

en dag kanske ? drömma får man ju iaf göra.....





Förresten, vart har mina färgade linser som man skulle få hem gratis redan förra veckan  som det stog i mailet jag fick av dom tagitvägen (?)

Någon som fått sina ?

lilla julafton

Hej!

Äntligen har jag kommit hem från jobbet och har nu julledigt fram till nästa Måndag! Ska verkligen bli skönt. Bara fira jul i lugn och ro och sova massor. Dagen på jobbet gick snabbt. Hade mycket att göra men var iaf inte lika kämpigt som igår.

Ikväll ska jag och älskling fira lilla julafton. Ge varandras julklappar och mysa med julgodis och annat gott. Sen imorgon är de ju självaste julafton. Våran jul kommer se ut ungefär såhär:

Sen är man ju ledig hela helgen med. Har inget planerat änsålänge på Fredagen men på Lördagen ska jag iaf in till stan på mellandagsrean tsm med Sandra & Malin. Jag och Sandra ska in och köpa Malins födelsedagspresent också.
Senare på kvällen har vi pratat om att dra ut och parta! Var ett tag sedan nu så serframemot det.

Älskling ska åka om 1 timme då ska jag lägga mig i ett varmt skumbad med kanel/vanilj doftande ljus. Ska bli skönt att inleda julen med ett ordentligt julbad haha som förr i tiden!

klapparna är klara

Hej!

Ja nu är äntligen alla julkappar klara och inslagna samt inlagda under granen. Där ska dom ligga tills på julafton då dom ska spridas ut!

                        

Dagen på jobbet var helt okej, tung men de funkade. hade mer motivation eftersom man ska jobba så få dagar. Är ju bara imorgon kvar! Nu när de är så mycket på jobbet har några av dom som jobbade på kontoret i sommras kommit tillbaka, dom har ju jullov så då vill dom ha pengar. Är lite roligare eftersom dom är yngre så man har lite mer gemensamt att prata om haha. Dessutom går ju dagarna snabbare när man har mycket att göra hela tiden!

Efter jobbet åkte jag och älskling somsagt och inhandlade dom sista julklapparna. Var helt hysteriskt med folk överallt men vi fick iaf de vi ville ha! Nu på kvällen har de varit lugnt, älskling ska jobba kväll imorgon men när han kommer hem ska vi ha våran lill julafton. Är enda gången som vi kommer ha tid denna jul för sen går han på nattpassen resten av veckan. Så imorgon kväll blir de lite försmak på julen =) Är ju bara en dag kvar sen till självaste julafton!

Nu ska jag hoppa i säng så man orkar upp imorgon!

4 advent

Hej hej!

Då var allt födelsedags firande över för detta år. Har haft mina samt älskling föräldrar här idag på fika. Var riktigt mysigt. Fick fina blommor och presenter. Eller presenter var mest pengar då jag oftast inte önskar mig saker. Tycker alltid de är bättre att man själv får besluta vad de ska gå till. En del ska sparas till Thailandsresan och resten ska gå till frisör m.m!
Så hela Söndagen har gått åt till att städa upp i lägenheten samt inhanlda fika m.m.

Ikväll ska vi nog beställa hem mat (igen). Orkar inte laga något eller gå och handla. Men ska bli skärpning på de har inte råd att leva såhär + att man inte direkt äter de nyttigaste av mat.
Sen ska vi bara kolla på TV och slappa. Dax för jobb imorgon igen, fattar inte hur helgerna kan gå så fort(?)
Som tur är jobbar man bara 2 dagar nästa vecka! Kommer iofs bli två väldigt tunga dagar men sen får man ju vara ledig då är bara att köra på.
Imorgon ska även jag och älskling åka och försöka hitta dom sista julklapparna som är till min lilla syster samt till älsklings syster dotter.



- Topp med paljetter VEROMODA.
- Jeans CUBUS.

   

Nya skor från Bianco 300 krREA!

19 år idag

Hej!

Ja då var åter en födelsedag snart till sin ända. Har inte hunnit skriva några inlägg idag, har haft fullt upp!

Började med att älskling väckte mig med frukost på sängen samt mina presenter. Fick ett presentkort på en skönhetssalong som jag önskat mig samt två värme kuddar perfekt att ha då jag alltid fryser.
Satt sedan i lugn och ro och åt frukost. Lite senare åkte vi två till Kista C för att inhandla dom sista julklapparna. Men de blev inga köpte bara "födelsedagspresenter" till mig själv haha. Blev 2 linnen från BikBok samt ett par skor från Bianco!
Har fotat skorna men orkar inte lägga in bilderna nu =)

Åkte sedan hem och fixade oss lite för att sedan åka in mot centrum. Mötte upp Malin, Sandra, Natta och Mattias utanför Friday´s på stureplan. Blev sedan en god middag med lite drinkar. Fick även några presenter. Av Natta och Mattias fick jag grytvantar (något som behövdes) kropps peeling samt badkulor och lite annat kul att ha i badet! Så ska ta ett ordentligt bad nu någon dag igen. Från Sandra & Malin fick jag två ögonskuggor från Makeupstore. Riktigt fina färger, en guldig samt en ljus lila!
Efter middagen åkte vi iväg och disco bowlade. Det var kul! Vann en serie av 2 hii. Sen fånade vi oss mest och hade skojj till musiken.
Efter en timmes bowling sa vi hejdå till varandra. Tack så mycket för en trevlig kväll!

Imorgon kommer mamma och min styvfar hit. Samt älsklings föräldrar. Så ska bjuda på lite tårta och så!
Kommer nog bli lugnt sen på kvällen ska ju jobba två dagar till innan de är dax för jul 2008!

GRATTIS till mig själv nu är man 19, 1 år kvar till 20 (?) shit!


För lugn kväll

Halloj!

Sitter här i soffan och har precis ätit middag. Blev köttbullar med stekt potatis (?) super trist men jag ooorkade inte laga nått annat. Satte på SATC filmen till maten, älskar den har ju redan sett den på bio samt 1 gång till hemma och nu igen. Kommer inte tröttna på dom brudarna! Har hört att dom ska göra ÄNNU en film hoppas**



Ne fy vad rastlös jag är. Har iofs ont i huvudet och har jobbat hela dagen sen 06:00 men ändå?? min kropp är ju inte normal. Läste i lite bloggar och blir sjukt sugen på party när man ser förfest bilder och alla ska dra ut....vill också!
Imorgon blir de ju iofs restaurang och lite drinkar men inge party direkt. Ska spara pengar men på Måndag får man iaf lönen så får hoppas man kan dra ut snart!

Nej nu ska jag pausa filmen och duscha innan älskling kommer hem. Saknar han så nu när han jobbar kväll. Går ju och lägger mig innan han hinner komma hem sen ser vi varandra bara ca 30 min när jag kommit hem från jobbet. Men från och med ikväll är han ledig till på Tisdag, han ska iofs jobba natt hela julen trist men så är de iaf.

Så mot duschen!

Fortsätt ha en trevlig kväll vad ni än gör, kanske är hemma och tråkar ensamma precis som mig (?)

lugn fredag

Hej!

Kom precis hem från jobbet, blev en riktigt körig dag men tillsut blev klockan 14:00 och alla fick gå hem. Altid lika skönt att få höra trevlig helg då vet man att helgen har börjat!

Ikväll kommer de bli lugnt, har inte planerat något alls. Så lär sitta hemma ensam här. Ska iaf duscha och äta middag. Imorgon blir man 19. Älskling har lovat att ge mig frukost på sängen haha! Ska iväg och inhandla den sista julklappen till min lilla syster också på förmiddagen. Senare på kvällen blir de middag och space bowl. Ser fram emot det!



Haha just det jag och en arbetskollega som heter Bernt försökte skapa lite julstämning idag på kontoret. Så vi stog och sjöng julsånger hahaha lät förfärligt! Han hade klagat på att de var så tyst så då sa jag till han att vi kunde sjunga lite och så började vi skråla! Alltid kul att skojja på jobbet blir lite lättare att klara dagarna då =)

Hoppas eran Fredag blir trevlig!

Love Minna

Kvälls musik

Lyssnar på Darins nya album varje dag nu på jobbet och gillar det bara mer och mer!
Laddade upp några  av mina favoriter så ni kan lyssna om ni inte redan har albumet =)

Darin- Seasons Fly
Darin- Flashback
Darin- Strobelight
Darin- Dance

 

vadå jullov?

Hej!

Ja nu sitter jag här ensam i lägenheten med nymålade naglar. Gick väl sådär och måla, har aldrig tålamodet att vänta så lyckas alltis skrapa upp någon så de blir fula märken i lacket *suck* nu minns jag varför jag hatade franskmanikyr....

Nej ska försöka ha råd och gå till en nagelsalong och fixa dom där istället!

Fy vad jag hatar att läsa andras bloggar, inte allas såklart bara speciellt ni som fortfarande går i skolan, ni har ju jullov snart! Det är något man saknar, verkligen saknar och de är alla L O V!
Bara vara hemma i flera veckor och träffa vänner, sova och hitta på roliga saker. Nu ska man jobba....massor och mer!
Tur att man iaf tjänar pengar haha skulle inte ha råd och vara borta från jobbet i 2 veckor. Men skulle inte säga nej till betalt lov (?) snälla tomten ge mig det!


en dag kvar

En dag kvar till helg!
Två dagar kvar till 19.


Skönt att veckan äntligen börjar lida mot sitt slut. Har varit tungt på jobbet så en dag har kännts som två!
Idag slapp jag iaf jobba så hårt var mest bara på kontoret och hjälpte dom där. Fast blir ju segt att bara vara där med men är iaf lättare.
Efter jobbet gick jag förbi Åhléns för att köpa ett fransktmanikyr set. Har inte haft det på super länge så nu ska jag måla det igen. Har lyckats få naglarna i en ganska bra längd (förutom att en gick av idag *morr*)

Fick även en glitterspray gratis, dom brukar ha vid kassorna som man får om dom glömmer erbjuda en det innan köpet är genomfört. Och idag glömde kassörskan bort det så jag tog en och gick.
Älskling är och handlar samt hämtar pizza, blir det till middag idag orkar inte laga nått!

Ikväll ska jag bara sitta vid TV:en, gick och la mig tidigt igår och så lär de bli ikväll med. Måste var ordentligt utvilad för att orka med dom tunga arbetsdagarna.

Nej nu är jag hungrig hoppas älskling kommer snart!


Onsdag 17/12

3 dagar kvar till 19...

Denna dag blev riktigt körig och så kommer det vara nu resten av arbetsdagarna fram till julafton.
Men nästa vecka är de bara 2 dagars jobb sen är man ju ledig ons-sön. Ska passa på att vila upp mig då ordentligt!

Igår satt jag uppe och kollade på Titanic och grinade som en bebis. Fy vad den filmen är hemsk, det kallar jag hat kärlek.
Skulle ju sluta titta när allt var bra men sen kunde jag inte stänga av dum som jag är. Usch va hemskt det är med sorliga kärleksfilmer mår ju dåligt ända in i själen. Tänk om nått sånt händer en någon dag? att den man älskar dör?
Känns väl lite överdrivet att dom blir kära på bara någon dag men samtidigt så är de vackert och när hon tillslut säger att de är han hon vill rymma iväg från allt med ja då går de ju åt helvete....

Nej tack för The Holiday där allt slutar super lyckligt! Trodde nästan att den också skulle sluta skit men som tur är så får den ett perfekt Hollywood slut i min smak. Dom levde lyckliga i alla sina dar typ haha!

Sitter just nu och lyssnar på T.I:s nya album Papertrail. Lite mycket Hiphop men vissa låtar var riktigt bra!



Imorgon blir det jobb igen, längtar till på Lördag (min födelsedag) då blir det restaurang och space bowl med Sandra, Malin, Natta samt hennes pojkvän och älskling såklart. Blir lugnt firande men de känns skönt. Förra året ville man ju ut på krogen så sjukt mycket för man precis fyllt 18. Nu ett år senare vill jag heldre fira i lugn och ro.


Blir tidigt isäng ikväll eftersom jag satt uppe jätte länge igår, måste verkligen sova ut ordentligt inatt!


snyft film

Hej!

Nu är jag helt slut i kroppen efter allt tvättande och stökande. Sitter just nu och kollar på filmen Titanic. Får gåshud av den filmen, så otroligt bra samtidigt så otroligt hemsk. Jag som hatar filmer med olyckligt slut. SKa bara titta nu orkar inte se slutet och allt de hemska då kommer jag bara grina ihäl mig till sömns!

Hoppas eran kväll var lite roligare än min. Han iaf med en skön dusch samt byta sängkläder. Så ska strax krypa ner i dom nytvättade lakanen och somna sött. Älskar att lägga mig ny duschad i rena lakan!

Nej nu ska jag titta lite till på Titanic!
                    
                                 

Den bästa scenen ur filmen!

tvättstugan

Kan man ha en tråkigare Rubrik? Tror nästan inte det men den beskriver faktiskt exakt det som jag ska göra just nu, nämligen gå ner i tvättstugan blää...
Finns typ inget tristare att stå där nere själv och hänga tvätt. Älskling jobbar ikväll så de blir jag som får sköta allt vad tvtt heter. Men vill man ha några resna kläder så måste man ju tvätta (?) eller köpa nya haha!

Gårddagskvällen var super trevlig. Gick somsagt till Koh Pangang där vi åt väldigt god mat. Skulle egentligen fått samma bord som vi hade sist (som inte var så bra) men dom som satt där var kvar så länge att vi fick ett annat MYCKET bättre bord. Dom har nämligen olika bord med olika teman från thailand. Och vi fick ett bord som var i ett hörn med massa kuddar, helt avsides! Där kunde man krypa upp och slappa medans våran jätte trevliga servetör kom med mat och dryck.
Älskar verkligen den restaurangen!
När vi kom hem gick jag direkt isäng, helt slut och väldigt mätt!

Ikväll blir jag bara hemma här med mig själv som sällskap. Ska laga middag och skriva julkort samt duscha. Tråkig vardag helt enkelt.

Nej nu måste jag ner och tvätta! Love Minna

2 & 1/5 år

Hej!

Idag firar jag och älskling 2 och 1/5 år tillsammans. Känns inte som om vi varit tillsammans så länge! Träffades när jag var 16 och gick första året i gymnasiet och nu 2 1/5 år senare är vi sambos. Och jag är den lyckligaste i världen!

När jag kom hem efter jobbet stog det en vas i vardagsrummet med röda rosor samt ett litet rött paket under. Haha det var ingen ring däremot nya hörlurar som jag var i stort behov av, riktigt bra var dom också! Älskling fick också blommor samt en ny snygg plånbok som han velat ha ett bra tag. Senare ikväll ska vi iväg till den thailändska restaurangen Koh Pangang, där gör dom super god thaimat!  Älskling överraskade mig och hade ringt och bokat bord tidigare idag. Har blivit lite av en tradtion att vi går dit när vi firar något.

 

Nu ska vi äta saffransbulle och lite senare ska jag fixa iordning mig!

Love minna

Helgen är över

Ännu en helg lider mot sitt slut och imorgon börjar julstöket på jobbet ordentligt! Usch har ingen lust alls, men har iaf laddat batterierna ordentligt.

Helgen blev somsagt lugn. I Lördags åkte jag till Malin och åt middag med henne och hennes föräldrar. Var super gott! Sen satt vi i hennes rum och snackade gamla minnen, haha! Samt tittade på tillhörande bilder. Gud så man såg ut!!
Senare kom Sandra dit. Hade tänkt se film men blev sällskapsspel istället var skojj lite mer socialt än att glo på film. Blev sedan åter en massa snack. Runt halv tolv körde Sandra ner mig till stationen och så bar det av hem till lägenheten igen.

Idag sov jag och älskling riktigt länge, Åt sedan frukost och städade upp i lägenheten. Hade fortfarande kvar flyttkartonger och saker haha men dom är iaf upp plockade nu. Bar även upp en hel del saker på vinden. Åkte sedan och storhandlade inför veckan. Nu på kvällen var vi på restaurang med mamma och min styvfar. Var mysigt, åt god mat och umgicks. Super snäll mamma som bjuder en på restaurang!
Efter middagen gick jag och älskling hem till oss. Har sedan tagit en skön dusch samt druckit glögg och tänt 3 ljuset i adventsljusstaken. Älskar verkligen lättglögg!

Och nu är det bara 6 dagar kvar tills jag fyller 19! Fattar inte att det åter igen är dax att bli ett år äldre.

Hoppas eran helg var trevlig, nu ska jag se på TV och sen blir det sängen!


åker strax




Naglarna har blivit mycket bättre av olja och porslinnagellacket med mineraler =)

Nu ska jag strax åka iväg till Malin. Ska äta middag där och sen kommer Sandra så ska vi se någon film och snacka! Blir lugnt iaf. Åker nog hem sen alltid skönt att vakna upp hemma.

Ha en trevlig Lucia! Love<3

Regnig Lördag

Halloj!

Fy vilket trist jäkla väder, har inte sett solen nu på hur länge som helst bara mulet och regn. Som en arbetskamrat sa till mig igår.

- Det känns inte som att det är Lucia nu, eftersom vinternt inte ens är här!

Visst gillar jag inte snö men samtidigt så ska de ju vara det. Speciellt när de snart bara är 1 vecka kvar till jul. Får ju ingen julstämning alls när regnet bara öser ner. Sverige har snart bara 3 årstider. Vår, kort sommar och en super lång äcklig höst!

Fick iaf hem klänningen från nelly igår somsagt och nu har jag fotat den. Satt som om den vore skräddarsydd. Kul när saker man beställer över nätet passar sådär bra! Annars brukar de ju alltid vara nått fel men inte denna gång!



 


Mycket finare i verkligheten, färgen blev lite konstig på bilderna men den är super söt!


Snart ska älskling iväg till jobbet. Vet inte vad man ska hitta på ikväll. Malin ringde och sa att hon och Sandra ska se på film får se om jag orkar åka iväg till dom. Just nu känner jag mig ganska så trög beror nog på vädret!


Love minna


äntligen helg

Ja om ni har missat det så kan jag tala om det för er att nu är det äntligen helg igen!
 Denna vecka gick snabbt och smidigt även om de var körigt på jobbet. Fast denna dag var relativt lugn iaf. Ser inte framemot nästa vecka chefen sa att de va viktigt att ladda batterierna nu för de kommer bli sjukt stressigt arrghh....
Men har först två dagar ledigt.

Idag var jag och hämtade ut min klänning från nelly.se super söt! Har inte hunnit fota den än men bilder kommer. Hoppas att den sitter bra, ska pröva den efter jag duschat. Äckligt att sätta på sig nya kläder när man jobbat hela dagen.

Ikväll lär de bli väldigt lugnt. Jag och älskling ska ha hemma mys med pizza och film! Måste verkligen komma ner i varv.

Resten av helgen är öppen. Älskling ska jobba kväll imorgon så då kommer jag vara ensam. Har pratat lite smått med Malin om att gå ut på kvällen fast de kommer nog bli lugnt. Dom har bartömning på ett ställe + gratis inträde så kanske drar dit. På Söndag är jag och älskling bjudna på kalas, min styvfars barnbarn fyller år men tror inte vi kommer gå. Istället ska vi försöka ha tid och gå till frissan tillsammans. Älskling ska klippas och jag ska klippas + färgas =)

Ha en trevlig Fredags kväll!

P.S Nästa vecka kommer linserna man får hem gratis är verkligen nyfiken på hur man kommer se ut!

snyggt snyggt

Har fastnat lite för stövlar som går över knäna. Tycker det kan vara otroligt snyggt med jeans och sen knä strumpor som sticker upp. Är sugen på bruna har nästan bara svarta skor så har tröttnat lite, därför vore brunt lite uppiggande!



Skulle nog tycka det var snyggare med jeans till men stövlarna var fina!

Stövel från Asos! Dyra men snygg snygga =) perfekt färg.


Maskeraden

Hittade gamla bilder från maskeraden som var tidigare iår haha!
Var en fotograf där då, han fotade en massa men fick aldrig bilderna. Men nu hittade jag han på facebook.







Ingen kommentar haha minns att vi sa hemma att vi INTE skulle göra så men hm (?) ops!

Onsd...Nej Torsdag!

Haha trodde nästan att det var Onsdag idag men nej det är ju redan TORSDAG! Alltså bara en dag kvar och sen helg och då får jag ääntligen sova.

Dagen på jobbet blev riktigt körig precis som jag trodde. Nog förstagången som vi nästan inte han klart! Sjukt mycket nu inför julen och allt fy men får stå ut lugnar ner sig till nyår.  När jag slutat åkte jag raka vägen hem, var inne på mitt konto igår och kollade har redan gjort av me 6000:- denna månad! På jul och julklappar shit shit shit....nu måste jag spara!
Så blir inge mer eftermiddags shopping, måste bara köpa min lilla systers present men lär bli nått mycket billigare än vad jag först hade planerat.
Jag och älskling har lagat middag och sen bara suttit vid tv:en. Han jobbar kväll så han åkte precis iväg, själv ska jag in i duschen och sen tidig sänggång.

Just det la in Darins nya album på ipoden igår så lyssnade jag igenom hela på jobbet idag. Trodde aldrig jag skulle tycka om Darin men han har faktiskt förändrats. Vissa låtar var ju sämre än andra men övervägande bra musik. Han låter även annorlunda mot tidigare. I Like!

Men nu blir det duschen längtar efter helgen hoppas morgondagen blir lättare än idag!

Färgade linser

Såg i Agnes blogg att man får gratis färgade linser hemskickat om man bloggar om deras hemsida. Jag har inget emot att göra det så här är deras hemsida verkar super bra!

http://www.fargadelinser.se/

Själv vill jag ha ett par bruna, fatta va snyggt ska ju till frissan och bleka håret och sen riktigt bruna ögon! Älskar förändring.


Jul mys här

Hej!

Ja nu har jag och älskling pyntat våran nya gran. Många väntar ju med det till dagen före jul men vi kände att vi ville ha den uppe nu, känns så mycket mer juligt och mysigt här hemma nu!
Köpte faktiskt en plastgran med inbyggd belysning är skönt slippa städa och soppa samt släpa ut den sen när den har dött. Sparar ju pengar på att ha samma varje jul också. Den vi hittade var ganska dyr men väldigt fin, nog den som ser absolut mest äkta ut av alla jag sett.



Har även varit inne på Nelly.se och beställt hem en suuuper söt klänning (visat bild tidigare i bloggen) Cremé rosa och rosett i svanken! Blir nog årets nyårs blåsa =) iih.


I´m in LOVE!

(Kommer till mig på Fredag (förhoppningsvis)

Imorgon blir de jobb igen som vanligt, lär bli körigt så ska gå och lägga mig tidigt!

Men nu blir det B&J och TV. Love MInna

en till soffa

Så var det bara 3 dagar kvar till helg.
11 dagar kvar tills jag fyller 19.
Och 15 dagar kvar till julafton 2008 (?)

Det känns verkligen som om man fyllde 18 igår. Att det var igår man var på krogen första gången. Och gjorde allt sånt man hade längtat såå länge efter att få göra. Men gud så fort ett år kan gå och nu blir man snart 19.
Idag trodde jag de skulle vara lätt på jobbet men tyvärr blev de ganska körigt så är trött som satan.
Efter jobbet var jag och köpte min styvfars julklapp så nu har jag bara EN kvar. Är nog första julen då jag har alla klappar inköpta 2 veckor före jul haha. Men de är skönt. Köpte även en inpackning som Sandra rekomenderade har precis haft i den får se om den gör skillnad. Blev även balsamspray från Björn Axen. Mitt hår är sjukt torrt eftermin misslyckade permanentning så måste sköta det ordentligt.
Sedan kom älskling och mötte upp mig och sen åkte vi och hämtade den andra soffan. Så skönt att ha två, nu kan vi ligga varförsig helt utsträckta! Marcus kom hit och hjälpte oss få upp den genom trapphuset den förra bar jag och älskling upp haha sjukt tungt var nästan att jag tänkte lämna den på 2:a våningen, så gör inte om det igen!

Nu ska jag strax sova, såg precis Desperate Housewives. Tycker faktiskt den serien fortfarande håller måtten och är kul att se fast de har hållt på så länge nu!

Vet inte vad jag ska göra mer i veckan har inget planerat, känns riktigt skönt faktiskt kan ta dagarna som dom kommer.

Kissie eller?

HAHA hittade en ur gammal video på youtube, är blondinbella som gjort ett videoblogg inlägg. Ser nästan inte ut som henne så trodde att de va en parodi haha men de måste ju vara hon(?)
De roliga i de hela är ju att hon är så himla lik Kissie hur hon pratar i sina videoinlägg. Kanske inte är så olika dom två iaf?

                    

Nej jag har inget liv som letar upp gamla videoinlägg på folk men såg verkligen en likhet här! Lätt road!

bloggtorka

Hej!

Har inte haft varken tid eller lust att blogga denna helg så fick bli lite bloggtorka men skriver nu iaf.
Hoppas eran helg var trevlig, min var helt okej. Ganska lugn men de var skönt!
I Lördags julbakade jag hos Sandra med henne och Malin var kul. Han inte vara med så länge bara då jag och älskling skulle iväg till min pappas 50 års fest men han iaf baka lussekatter och pepparkakor (och de är ju de viktigaste) dessvärre har vi nästan ätit upp alla lussekatter så funderar på att baka mer någon dag.
Kvällen blev iaf väldigt trevlig. Vart middag på restaurang och sen var vi alla hemma hos Pappa där de blev presentöppning och fika. Sen senare vart de mer party haha fast jag tål inte för fulla vuxna människor så jag och älskling åkte hem runt 00:00. Skjutsade min gudfar in till söder senast jag såg honom var jag 5 år så det var riktigt kul att träffa han.

På Söndagen vart det mer födelsedagsfirande. Älsklings mamma fyllde också år i veckan så var där på middag. Var även det trevligt. Även älsklings syrra var där med bebisen kul att träffas allesammans!

Idag har jag jobbat. 4 var sjuka men som tur var löste det sig så jag påverkades inte. Efter jobbet åkte jag in till stan och shoppade lite julklappar. Alltid skönt att ha de någorlunda färdigt så man slipper stressa sista dagarna. Så nu har jag mammas, samt pappas och älsklings presenter klara. Kvar är lilla syrran samt min styvfar! Men har redan beslutat vad dom ska få så ska inhandla det inom dom närmsta dagarna.

Imorgon ska älskling och hans svåger köra över en soffa hit till lägenheten (har bara fått över den ena) så då kommer vi ha varsinna soffor att ligga utslagna i haha!

Nu ikväll ska vi äta lussekatter och dricka glögg MUMS!

Love Minna

önskelista

Hej hej!

Känns riktigt skönt att ha varit hemma idag, det gör så mycket att få en långhelg ibland! Har trott att det varit Lördag hela tiden men änslånge är de ju bara Fredag, hela helgen framför mig fortfarande!

Kom hem från stan för en stund sedan, shit va svårt det har blivit att hitta saker. Antingen har jag blivit kräsen eller så tar allt slut så jäkla snabbt (?) var runt lite överallt i stan men fann enbart en stickad tröjja från H&M den var riktigt fin. Men letade ihäl mig efter ett par snygga svarta stövlar och baskläder. Men dessvärre hittade jag inget som talade till mig, you know the feeling. Har varit så ganska länge nu, förut hittade man massor allt skrek ens namn men nu noll. Aja får väl vara lycklig att pengarna får stannar i plånboken
Dessutom är de ju jul snart så ska önska mig lite =)
Jag har ju dessutom "turen" att fylla år den 20 December alltså 4 dagar innan jul så jag får allt på en gång. fast oftast är folk snåla och ger "allt i ett " alltså julklapp/födelsedagspresent i samma paket. Mobbat då får ju jag bara hälften så mycket som jag skulle ha fått om jag fyllde år i tex Maj....

Har iaf satt ihop en kort önskelista, suger på att önska mig saker vill typ mest ha presentkort så man kan fixa de man vill ha själv haha kräsen som få men har iaf några småsaker.

             
Snygga skor med päls från Dinsko samt super fina skinnhandskar från H&M med dragkedja och rosett!

         
Hörlurar haha tråkigt men är i behov av det, bara den ena av mina funkar. Snygga underkläder vill jag oxå gärna ha!


Har letat efter en snygg klocka länge den där är från Urban outfitters, samt en ny kappa nelly.se har snygga!

Somsagt har inte kommit på så mycket. Men har även önskat mig lite presentkort till inredningsbutiker. Vill ju gärna kunna köpa lite nya saker till lägenheten också haha!

Nu ska jag äta godis och dricka cola samt titta på något TV program, ingenaning vad som går nu men men!

Ha en trevlig Fredagskväll.

tog en långhelg

Halloj!

Ja här sitter jag i morgonrocken framför datorn och klockan är halv 1. Som ni kanske förstår då så gick jag aldrig till mitt jobb idag. Vaknade imorse och mådde skit, huvudvärk och massa har känt mig konstig hela veckan så slog väl till nu. Ringde därför och sjukskrev mig. Fick dåligt samvete då denna dag skulle varit skit körig så nu fick väl stackarna där jobba ihjäl sig. Men mår man skit så gör man...

Måste verkligen skärpa till mig när det gäller stress. Pratade med några andra tjejer på jobbet och dom sa att dom också stressar hela tiden och man mår absolut inte bra av det. Har märkt att stressen har smygit sig in på fritiden med nämligen man lämnar inte kvar den på jobbet längre. Allt jag tänker måste typ ske NU slappnar aldrig av bara går som en durasellkanin. Inte bra får ont i hjärtat bara av att tex tänka på hur allt ska planeras och hinnas med denna helg! Inte ens i ett varmt bad kan jag lugna ner mig utan då tänker jag på att jag ligger där och tiden rinner iväg så då hinner jag inte med det och det där och så vidare...

Jaja, nu har älskling gjort frukost, sov iaf lääänge idag det var skönt. Ska ta sällskap av honom när han ska till jobbet och hämta upp lite saker i lägenheten. Glömde tex mobilladdare.
Fikan med Natta ställde jag in eftersom jag inte mår så bra. Ska inte boka upp mig på mer nu utan fösöka ta allt med ro i min takt.



Dax för frukost, Love Love!

Nytt nytt nytt

Halloj!

Burr va kallt det blev ute, kommer nog aldrig att vänja mig vid minusgrader jag fryser alltid!

Dagen har varit okej, gick snabbt på jobbet beror nog på att vi hade mycket att göra. Dessvärre blev jag lite sen då jag lånade ut busskortet åt älskling igår kväll och sen så glömde han ge tillbaka det till mig så när jag tidigt på morgonen var påväg till T-banan märkte jag att det saknades haha så blev bara till att rusa upp igen och hämta.
Efter jobbet åkte jag hem till mamma, så nu är jag kattvakt. Dom ligger och sover ute i vardagsrumet just nu sötnosarna. Ska strax ta mig till att laga mat. Har suttit här och fixat med en ny design tycker den blev ganska bra. Hade tröttnat på den förra så tyckte det var dax med något nytt.

Imorgon ska jag in till stan och shoppa lite julklappar tänkte jag. Ska även försöka ta en fika med Natta om hon hade tid ( ska höras mer imorgon ) var ett tag sedan man såg henne nu suger på att hålla kontakten!
Sen på kvällen ska älskling jobba så jag får sysselsätta mig själv haha, skönt med en lugn Fredag när Lördagen är så fullproppad med saker att göra!

                   
 
                      I LOVE YOU

Nej nu måste jag ta och äta något innan jag hungrar ihjäl...undrar vad som finns i kylen (?)

Pussaaar

trött & sliten

Ja herregud vad jag är trött och sliten, förstår inte på mig själv varje morgon när jag vaknar klockan 05:00 tänker jag att såfort jag kommer hem från jobbet ska jag lägga mig och sova en stund! Och just då när jag tänker så känns det som att de är precis vad jag kommer göra. Men icke, sen när man väl har jobbat och slutat samt kommit hem då är man så uppe i varv att man hittar på saker hela tiden att göra. Så vipps är klockan 21:00 och kroppen skriker efter sängen ändå sitter jag här haha, knäpp!

Imorse var de riktigt nära att jag sjukskev mig, men tog mig i kragen och steg upp. Har aldrig haft såhär svårt att gå upp som jag har haft den senaste månaden. Inte ens på stalltjänsten var de såhär svårt och då var de sjukt jobbigt ändå. Tror de beror på mörkret + att jag sover för lite...skärpning.

Aja nu på kvällen har de inte hänt så mycket, lagat middag och städad lite samt fotat lägenheten. Har lagt ut en annons då jag och älskling vill byta till nått större. Gillar såklart den här men är så jobbigt att bo två i den speciellt sen älskling börjat jobba natt och kväll. Då kommer han hem när jag sover och så väcker han mig, sen blir de tvärtom på morgonen då måste jag smyga som en mus för att inte väcka honom! skit jobbigt att knappt våga tända en lampa.

Kommer förresten att bo hos mamma frånochmed imorgon till på Lördag. Dom ska resa bort så måste vakta katterna! Ska faktiskt bli kul att vara där lite speciellt att umgås med mina missar saknar dom sjukt mycket. Måste fösöka packa ihop lite saker innan jag går och lägger mig bara har ju inget kvar där.
Sen på Lördag blir det julbak hos Sandra med henne och Malin sen på kvällen ska jag på pappas 50 års kalas! Ska bli riktigt skojj.

Nej dax att packa och sen SOVA!

Love minna

nagelvård

Idag var jag ju somsagt och köpte lite nagelvårdsprodukter. Prövade dom nu på kvällen, självklart ser man inte reultat direkt det tar ca 2 veckor men naglarna känns iaf rena och ser glansiga ut.



 

>> Dessa produkter köpte jag.

> Kit drån Depend som innehöll.
- Nagelolja.
-Nagelbands remover.
-Nagel fil + borste.
-Nagelbandskräm.
-Handkräm.


Köpte även nagellack från MAVALA samt ett porslinnagellack med mineraler som gör naglarna starka och vita!
Fyllde även på med ny brun utan sol från ACO samt deras brun utan sol för ansiktet. Bättre än att använda den för kroppen täpper inte till porer och gör inte huden fet utan len och lätt återfuktad.

Nu har jag precis ätit middag mer händer inte ikväll ska snart i säng har lätt ont i halsen får hoppas de inte blir värre!

lyxa till det lite

Hej!

Jag tycker att december är en perfekt månad att lyxa till det lite. Självklart inte för mycket pengar dom går ju åt till julklappar och annat som hör julen till. Nej jag menar mer som lite vardags lyx. Mysa inne med tända ljus och lussekatter. Eller ta ett varmt bad med badskum och värmeljus som luktar kanel och vanilj. Samt ha tid att pyssla med sig själv och kanske göra lite finare middagar. Just precis allt det är vad jag kommer göra i vinter mörkret!

Igår satte älskling upp vår adventsstjärna så nu lyser den så fint här inne. Den jag köpte kommer faktiskt från Åhlens. Kanske lite tråkigt att köpa där jag menar alla har ju troligtsvis en från typ den butiken men just denna var precis en sån jag letat efter.  Sedan lagade jag en god middag som bestod av kyckling i ugn med advokado sallad och fårost röra riktigt gott! Nu ikväll jobbar han så jag ska då passa på att ta hand om mig själv. Har köpt en hel del nagelprodukter då mina ser för hemska ut nu så ska försöka väcka liv i dom. Men de ska jag fixa efter badet som jag snart ska ta samt ha i en riklig omgång med hårinpackning samt återfuktande ansiktmask. Fy hatar att allt blir så torrt denna tid på året!
Senare blir det middag och tidig sänggång.



Var förresten och hämtade ut pappas 50 års present från Livit. Dom har en hemsida där man kan boka olika roliga upplevelser allt från flyga lugtballong till chokladprovning, klappa varg, turridning, åka ferrari och spa dagar!
Man får sedan en box där de står i vad de är för typ av upplevelse och hur de går till så personen som får upplevelsen kan läsa  om den. Riktigt kul hoppas han blir glad!
Vad pappa fick för upplevelse säger jag sen somsagt man vet aldrig vem som läser...

Nu blir det bada skummbad med doft av kanel och vanilj haha kommer lukta jul i hela lägenheten!

RSS 2.0