Ring ring.

Ja nu var det kväll igen och jag har inte pluggat..suck! måste läsa engelska ska ha ett test i det imorgon.
Har pratat en massa i telefon med min kära vän malin hihi vi kan prata i evigheter vet inte ens hur vi får slut på samtalen? kan bara tänka mig hur teleräkningen kommer se ut! Annars har det inte hänt mycket ikväll. Målade och fixade naglarna inför imorgon nu får vi bara hoppas att dom håller. Tack så mycket malin för limmet det funkar mycket bättre!
Åter igen kort dag imorgon, skönt! Bara tre lektioner men däremot 2 prov, inte lika skönt. Samt vi börjar 08.40! Men slutar iaf vid lunch. Sen ska jag nog bara vara hemma och göra mig redo inför kvällens utgång.

Sitter och väntar på att älskling ska ringa och säga godnatt! Vi har seriöst pratat minst en gång varje dag genom hela vårat förhållande ( 1 år och 7 månader) och inte missat något Godnatt samtal. Men det är så mysigt att säga Godnatt och prata lite innan man somnar, då känns det ändå som om man nästan är där med varandra.

Love minna

vill ha!

Super söta kläder och accessoarer från Asos! Har inte råd men om jag hade skulle jag beställa massor!

http://www.asos.com


image145

Älskar den här sommarklänningen och så ett sött skärp till den!






Super fina väskor och skärpet älskar jag bara!
Skjortan är precis en sån skjorta som jag letar efter är så fin, sen en söt bikini såklart!

Love minna

Jag ger upp!

Jag vet inte men jag ger nog snart upp med allt. Orkar inte med allt skit och all falskhet. Sen när slutade man behandla andra som man vill bli behandlad själv? Hur man än gör känns det som om man kommer göra fel och hur hårt jag än försöker så känns det som om vågskålen håller på att väga över och snart kommer det gå rakt åt helvete. Har ingen lust med nånting längre. Festa var alltid kul förut men nu för tiden känns det bara som en tyngd. Man ska ut och ha kul men det känns mest som man bara har massa folk man ska behaga istället för att ha kul. Ett fel steg och vågskålen kommer svämma över så smyg...shyy på tå nu!

Nej jag pallar inte det här klumpen i magen och allas krav på en hela tiden jag vet knappt vem jag är längre? munnen bara går och allt ploppar ut men man vet inte ens vad man kan stå för och inte?
Det kommer ordna sig efter studenten? tror ni verkligen det att allt bara kommer gå bra då, ett nytt liv?
Antagligen bara jag som är pessimistisk men hela världen kommer inte ändra sig för att man tar studenten. Man är fortfarande den man alltid har varit och ens vänner är detsamma. Möjligtvis så blir det lättare då att besluta vilka man vill ha kvar och vilka som faller bort.
Ibland har man lust att bara skita i allt och alla verkligen slita sig loss och försvinna, byta adress och telefonnummer för att aldrig återvända, men samtidigt så kan man inte göra det man älskar ju dom. Men hur mycket orkar en person med?
Jag är bara så trött, trött, trött,trött,trött! Trött på att smyga, trött på att spela någon man inte är, trött på alla krav och beslut. Vi tjejer är ena riktiga jobbiga varelser det räcker med att man gör ett fel steg eller inte tänker sig för så brakar världen ihop.
Ibland har man lust att skrika SPELA ROLL! men det gör ju just det det spelar roll och man vet att var man i samma situation så skulle det spela roll. Allt spelar roll.

När slutar man bry sig?
När väger skålen över?


image139

Love minna

Vår eller vinter?

Tycker klimatet i Sverige har blivit helt stört. Imorse var det snö ute? inte för att det inte ska vara det i Februari men nyss var det vår väder? Det har knappt varit någon vinter alls. Visst att det är skönt att slippa snö men det SKA vara snö i Sverige det tillhör vårat naturliga klimat. Men nu har det inte varit någon vinter på 2 år? Börjar bli seriöst orolig över vårat klimat. När somrarna har medelhavsklimat och vintern blir bara en förlängs höst....hm!

I vilket fall så fick jag sova ut idag. Gick upp klockan 09.30 med älskling, sa hejdå och sen slingade jag håret. Ibland är det bra att gå upp lite tidigare man hinner med massa saker då! Har haft en lektion och slutar nu. Ska in till centrum och sola solarium...hihi! Ska bli riktigt skönt. Måste ju börja nu så man hinner få lite bränna innan sommaren. Förövrigt blir jag ensam hemma ikväll mamma skulle iväg någonstanns så får väl underhålla mig själv. Ska nog ta och plugga lite är några saker jag fortfarande inte har börjat på.

Love minna

bloggar.

Ja nu är jag här och bloggar igen. Det är helt galet hur populärt det har blivit att blogga. Nästan alla har blogg och skriver dagligen sina tankar och händelser. Verkar som det har blivit ett nytt sätt att skriva dagbok fast inte lika privat dårå. Men det är faktiskt kul att sitta och läsa en helt okänd människas blogg. Vad den personen har gjort idag och vad som ska ske i dess liv. Man lär sig att ens liv inte är så mycket mer speciellt än någon annans. Det kan ju verka konstigt varför man överhuvudtaget läser en okänd människas blogg? Varför bry sig vad som sker i dens liv man känner den ju ändå inte? Men ändå så gör man det och tycker det är kul...hm.
Disskuterade även med min goda vän Agnes igår om hur mycket tid man spenderar framför datorn. Jag undrar hur många dygn eller snarare veckor/månader man har spenderat samanlagt framför datorn i sitt liv? Det märks speciellt vad man hinner med att göra dom dagarna som man inte är vid datorn. Den tar all ens tid men samtidigt så vill man sitta här och skriva istället för att göra alla dom där nödvändiga och viktiga sakerna.

Jaja nu måste jag sluta babbla massa strunt.
Är hemma iaf har varit det ett tag. Fick gå tidigare från engelskan och det var super skönt!
Ikväll kommer älskling hit men han skulle ta en tupplur först efter jobbet, stackaren är helt slut. Men imorgon skulle han iaf få börja 12.00 skönt för honom. Jag börjar 08.40...suck! Vet inte hur jag ska kunna ta mig upp?
Mitt uppdrag är att laga kvällens middag. Ska göra min köttfärssås den brukar bli lyckad haha...
Får väl se antar att det blir chill vid TV:en sen resten av kvällen.



Mitt nya löshår, älskar det!

Love minna

skit väder!

Hejhej!
 Har inte skrivit på någon dag nu har haft fullt upp. Igår var vi lediga från skolan så då drog jag och Agnes in till stan och köpte löshår till mig! hihi det blev faktiskt bra men ska kanske köpa mer för det var lite för tunt. Köpte även ett till midjeskärp, ett balsam som ska framhäva det blonda i håret samt göra det snyggt glansigt och inte torrt, slingpaket (kanske använder) samt overknee strumpor, det är ju så snyggt att ha till en klänning. Priken över i:et. Sen på kvällen var jag med älskling vi gjorde middag sen kollade vi på film. Har inte hunnit träna än den här veckan så ska nog ta och göra det imorgon då vi slutar tidigt. Hm annars har det inte hänt så mycket mer. Vaknade imorse av att det ösregnade ute så man hade verkligen absolut ingen lust att gå ut. Älskar att ligga inne i en varm säng när det regnar och stormar utanför. Men var ju tvungen att ta mig ut som tur var hade det hunnit lugna sig lite när det var dax att gå till bussen.
Idag är det även Agnes födelsedag! GRATTIS GRATTIS! Hon fick en söt väska av oss tjejerna samt örhängen. På Fredag ska vi ut och fira henne eftersom det inte blev av förra helgen hihi. PARTY!
Får se vad som händer ikväll kanske ska in till centrum efter skolan och kolla in en affär som mamma har sagt har utförsäljning av smink och smycken. Tror det var smycken också? aja mamma köpte nämligen nya lösögonfransar där till mig igår, super snyggt att ha till krogen nu!

Nej men nu börjar vi snart...suck! Ha en bra dag i rusket.

Love minna

Frågan är?

Its Sad when People you Know,
Become People you Knew..
When you can walk right past Someone,
Like they were never a big part of your Life..
How you used to be able to talk for Hours, 
and now you can barely look at Them...

Kommer ni att minnas?


Love minna



vem kommer släppa taget först?

HATAR!

Alltså är det bara jag eller som tycker att håret är typ det viktigaste på jorden? man mår piss om det är fult och en dålig hårdag är likamed stanna hemma och gömma sig typ. Ja så har jag det och nu va jag hos frissan och är jävligtmissnöjd! jag HATAR frisörer fattar inte vad som är problemet? kör dom göra tvärtemot vad man säger eller? Jag sa ta 2CM och vips försvan 5 FUCKING CM! visst jag gillar färgen den blev bra förutom att jag fortarande är mörk under och det vill jag inte va men varför lyssna på kunden? ASSÅ DAMP!

Aja imorgon ska jag in och köpa löshår och blonderingsfärg fan om dom inte kan göra det rätt får jag väl ta saken i egna händer!!...

Ja som sagt så sitter jag här och typ grinar för jag är så himla arg..typiskt mig! men fan mitt älskade håååår det slutar vid axlarna!!! SNYFT! visst det växer ut igen men jag vill inte gömma mig hemma i 4 månader.

menmen nu orkar jag inte skriva mer. bye!

P.S Är så trött på att alla tycker man är så fin i håret när man själv mår piss över det. Frisörerna gör ju samma sak men du har så fin färg! NEJ! jag vill ha nytt fatta trögskalle.

Måndag morgon!

Hejhej! Sitter i skolan nu kom hit lite tidigare då det gick snabbt hos läkaren. Tyvärr fick jag det bekräftat vad jag misstänkt hela tiden! hm...aja det ska nog ordna sig!  I eftermiddag blir det som sagt frissan längtar dit! Men ska först ha tre lektioner. Är relativt trött somnade inte förens någon gång runt 01.00 i natt. Har inte hunnit äta någon frukost heller men har tagit med mig så ska väl försöka hinna få i mig det strax.

Ha en bra dag!

Love minna

han gör mig glad!

Sitter här och klockan är halv tolv. Borde egentligen gå och lägga mig ska upp tidigt för att åka till läkaren imorgon!
Kvällen har varit lugnt, jag och älskling gjorde middag. Våran kycklinggryta som är super god! haha vad gör du medans Kelda gör jobbet? Så vårt motto!
Sen såg vi på en super söt film på 3:an som hette Allt en tjej vill ha, den var riktigt bra! Nu har han stuckit hem ska upp 06.00 och även om jag ska upp tidigt så har jag ingen lust att gå upp mitt i natten.

Till han som gör mig glad!

I love you so deeply,
I love you so much,
I love the sound of your voice
And the way that we touch.
I love your warm smile
And your kind, thoughtful way,
The joy that you bring
To my life every day.
I love you today
As I have from the start,
And I´ll love you forever
With all of my heart

Sov så gott!

Love minna

Love you!

                                                    image120

 En bild säger mer än 1000 ord!

Söndag.

Gårdagskvällens utgång vart inställd för min del så jag och Älskling åkte och hyrde film istället. Såg Harry Potter och Fenixordern. Har sett den på bio en gång men tycker filmerna är relativt bra så såg om den igen. Köpte även med oss Ben&Jerrys glass hem mmm SVULL! Bästa glassen ever.
Nu på morgonen har det inte hänt något specillt. Älskling drog hem för att hjälpa till med något så jag satte mig här. Ska sy om en klänning jag köpt som jag tycker är lite för lång så ska sy upp den en bit. Har även målat om naglarna alltid kul att göra något nytt med dom. Ikväll sker det inget speciellt blir hemma och pluggar tror jag.

Imorgon ska jag till läkaren får se om jag hinner till plugget efter det. Sen på eftermiddagen ska jag till frissan! JIPPIE. Då ska det färgas eller slingas och så vill jag ha det ordentligt genom klippt så det känns frächt.
Sen ska jag in till stan i veckan och köpa löshåret hihi..Måste även hinna gymma hade ju sån träningsverk sist så det bara blev en gång förra veckan. Snart är det även dax att lägga sig i solariumet mys!

Ha en trevlig dag i det fina helg vädret!

image119

Hade lite tråkigt på bussen här om dagen haha!

Love minna

Go wild!

Gårdagskvällen var super trevlig, spenderade hela kvällen hemma hos min kära vän Agnes! Där var även malin, sandra och natta. Prov körde Agnes nya bil haha shit vilken motor! Den har ingen radio så dunkade musik på mobilen haha! Men kvällen var riktigt mysig spelades monopol och jag förlorade STORT, kanske är sant det där med otur i spel tur i kärlek eller? Kollade även på massor med bilder från 1:an ha shit så man såg ut!
Tack för en underbar kväll girls LOVE!

Dagen har jag spenderat hos malin vaknade och käkade frukost. Under frukosten kom vi in på samtalsämnet att ha eller inte ha BH? haha och malins föräldrar är ju bara så himla sköna! haha som Tompa jämnförde bröstvårtor med MUMSMUMS HAHA! så klockren.
Efter frukosten så gjorde jag mig iordning sen så drog jag hem. Har fått hem kläderna jag beställt också wie så  fina älskar allt så inget åker tillbaka. Snart kommer älskling hit men senare ska jag in på krogen med Malin,Sandra och Pernilla. Kanske några mer kommer med också, GO WILD!



1.Malins föräldrar så söta!
 2.Vi på Café Opera!


Aja ha en riktigt skön Lördag. Love minna.

stan!

Hej alla glada!

Dagen började inte så bra, meningen va att jag skulle ringt och väkt malin vid 08.00 för att se till så hon inte försov sig! Istället är det jag som får ett samtal klockan 08.15 av malin som undrar varför jag inte har ringt? HAHA lyckat värre, men som sagt så är det verkligen skit svårt att ta sig upp nu på mornarna!
I vilket fall så åkte vi till plugget och satt ensamma i klass rummet typ då vi hade eget arbete på dom två letionerna vi hade. Men vi beslutade oss för att jobba där istället så slipper man göra det hemma.
Efter lunch drog vi in till stan. Kikade på löshår gud va sugen jag är på att köpa det nu. Mamma har beställt tid hos frissan ska dit på Måndag 15.00 WIE! ska köpa löshåret efter jag har färgat och klippt mitt äkta.
Inne i stan köpte jag även en super söt sjal, ett par guld örhängen, armband samt ett midjeskärp!
Ska in till stan igen på Måndag då ska vi även köpa Agnes present! hihi.
Blir ingen utgång ikväll ingen var taggad så vi ska över till Agnes och chilla beställa hem Pizza! SVULLA.. och se någon bra film! Ska nog se Let´s Dance också men vi får se. Sedan ska jag sova hos älskade malin hi.
Älskling mår iaf bättre nu så ska nog dra på bio imorgon men får se vilken film det blir! Ska faktiskt bli skönt med en Vit helg har inte haft det sen jag fyllde 18 haha!

Aja nu måste jag packa och skynda mig på ska dra strax see you!



Midjeskärpet, sjalen samt örhängena i en liten söt påse!

Love minna

Fjortisar!

Var bara tvungen att hänka på min kära vän Sandras inlägg om fjortisar. Då dom verkligen börjar gå mig på nerverna! förut var fjortis bara ett ord för någon som var ung och omogen men idag har det blivit en hel livsstil? Och det är inte bara 14:åringar utan jag ser 20 åringar som FORTFARANDE lever så.
Det som stör mig mest är att dom i själva verket verkligen tror att dom ser bra ut. har dom aldrig öppnat en mode tiding och kollat in hur man sminkar sig? eller har dom ens gått i skolan då dom varken kan stava eller prata normalt?
Vad är grejjen tjejer? Varför kladda ner läpparna med fet idomin salva som ska använads i lagom mängd på TORRA ställen inte istället för läppglans eller läppstift. Att ha foundation eller idomin på läpparna är ett FETT NO!
Man ska framhäva läpparna inte dölja dom...
Sen ska vi ha en liten lektion med vilken färg man köper på sin brunkräm. Det är INTE meningen att man ska köpa en foundation som är 5 nyanser mörkare än sin egna hy utan den ska matcha med din egna hudfärg sminket ska ju se fräsht ut! Att ha en brun rand längst med hela kindbenet är så fult, så nästa gång ni köper smink rådfråga med nån i butiken som kan hjälpa er hitta den rätta nyansen för just dig!
( sluta göra streck på kinderna, de fattar vem som helst varför de är fult)
Sen vill jag bara säga att jag tycker så synd om era hår, dom är ju så sönder frätna av alla blonderingar så jag nästan gråter. Pleas gör era hår en tjänst och sluta färga det och köp rikligt med hårinpakningar!

Något som jag stört mig på i snart 2 år är dessa fjällräven jackor, whats the thing? ni köper dom för 3000 kr och kan inte ens köpa dom i rätt storlek? är ni fattiga så ni ska spara in och slippa köpa en ny nästa år så ni kan växa i dom eller? asså sluta ha förstora fjällräven jackor de ser bara helt sjukt ut!

Till sist så gråter nog alla svenska lärare där ute när dom ser hur ni skriver. NI måste verkligen lära er stava. för de där med att skriva in W, E och alla möjliga bokstäver lite varstanns ser bara mobbat ut. Man kan ju fråga sig om hälften av sveriges tonåringar har dyslexi...

( sluta även lyssna på låtar med smurfröster för de suuger lär er lyssna på riktig musik)

åhw va skowj soeetnows jah älskaar dääj såew myjket...åkej! puuuwws!

LYSSNA!


love minna

P.S jag vet att detta inlägg inte kommer få bort er eller ändra på er men var bara tvungen att vara en av dom som försöker slå lite vett i era skallar. Men ni lär er väl med åldern! NOT.

seg dag!

Idag har varit en riktigt seg dag. Ganska skönt ändå men jag blir så lätt rastlös! Ville iväg och göra något men orkade samtidigt inte så det blev inget. har varit hemma heela dagen och ja, latat mig. Imorgon är det plugget fram till lunch måste försöka ta mig upp imorgon men det är ju nästintill omöjligt att gå upp 07.00. Har lättare att gå upp 04.00 än klockan 7! vet inte varför men tror min kropp går in i någon djup sömn där omkring så vaknar knappt av väckarklockan. Aja det ska gå. Efter lunch ska jag in till stan med Agnes, Sara samt en kompis till sara. Får se om nån mer hänger på. Ska iaf kolla på löshår men ska nog inte köpa det. Tror det blir bäst om jag färgar håret först och köper sen så jag  vet att det blir den färg jag vill ha. Sen lär man väl spana runt på lite annat vill ha så mycket men behöver inget speciellt just nu egentligen. Men man vill ju alltid ha nya skor och väska. Letar även efter en till Krogväska har tröttnat på min vill ha någon i en neutral färg som man kan ha till det mesta. Sen vill jag ha nya kläder! inte bara party outfits utan kläder, tröjjor, linnen, jeans ALLT! men får se hur mkt pengar som kommer in på kontot.
Sen på kvällen blir det utgång! alla tjejerna ska med kommer bli kul. Får se vart vi hamnar men har planerat att dra till en rockkrog dit Agnes vill. Det är hon som ska firas födelsedagsbarnet bestämmer!  Nu har jag fått totalt hjärnsläpp vad stället heter haha! Herbie james? nej de är fel stavat tror jag....aja! KUL ska de bli iaf.
Har inte så mycket mer planerat inför helgen förutom att jag kanske ska på bio Lördagen med älskling samt hans syrra och hennes man. Men får se om älskling blivit frisk tills då...krya på dig!

Nej nu ska jag ut till mammas vänner och vara lite social.



vi är bäst <3

love minna

frågetecken.

Nu är jag här igen, sitter hemma vid datorn och slöar. Denna morgon har varit riktigt snopen! Började med att jag åter igen vaknade med huvudvärk och var tvungen att gå upp och ta en Alvedon. Gick sedan tillbaka till sängen och sov fram till 10.00 någonting. Beslutade mig för att dra till skolan efter lunch istället för att vara säker på att huvudvärken var borta. Fick sms av Agnes har nu beslutat när vi ska dra in på krogen imorgon *jippie* längtar! Alltid så kul när alla brudarna är samlade. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig är så trött på alla mina kläder, så lär väl få vända ut och ingarderoben som vanligt! Har ingen krök kvar heller och inga pengar och älskling är sjuk så han kan inte dra till systembolaget. Hurra för att vara 18 visst men va tusan skulle ju vara skönt om man kunde få köpa ut sin sprit själv när man ändå får dricka nu? Aja det löser sig.

Efter jag käkat frukost och skulle gå till bussen fick jag sms av sara som berättar att vi slutat! Så nu sitter jag här hemma och tar det lugnt. Tror inte det sker så mycket idag. Vill iofs gå och klippa mig men har inte bokat tid än. BTW så har jag skit ont i armmusklerna? är nog efter gymmet men tycker att träningsverken ska försvinna nu...skulle ju dragit och gymmat men det är en omöjlighet men den här smärtan!
Senare ikväll ska mamma ta hit massa vänninor dom ska tydligen kolla på underkläder någon vän till mamma som säljer sånt. Så ska väl spana in lite då, behöver massa nya Bh:ar och trosor är så trött på allt jag har!

 här var ett fint BH: set från victoria secret!

Vill även ha nya bikinis inför sommaren älskar små söta bikinisar, får inte nog!



Är lite sugen på en gul, men den rutiga var super söt så även den rosa längst åt höger.

http://www2.victoriassecret.com

Love minna

smittad?

Är helt slut nu, kom precis hem! har varit i stallet en vända och hälsat på, där var allt som vanligt. Har inte varit dit på över 1 år. På hemvägen ringde älskling och berättade att han blivit magsjuk. NEJ NEJ NEJ! Jag orkar inte bli sjuk jag har INTE tid att vara sjuk nu! vill inte bli sjuk till på Fredag då vi ska ut och fira Agnes som fyller 19! Och får inte missa skolan blä...men vi får se! HOPPAS.
Har inte pluggat något ikväll..suck måste skärpa till mig ordentligt bara 1,5 vecka kvar i skolan.
Vill köpa mitt löshår nu, sara hade varit inne och tittat åh avundsjuk jag blir men vet inte vad som är bäst antingen så färgar jag det först så jag vet hur det blir och köper sen håret, eller så köper jag det håret jag vill ha och tar med det till frissan så hon ser hur jag vill ha färgen? Men om det inte blir den färgen så har jag ju köpt fel löshår? hm...ett riktigt I-lands problem ha!

Vill även köpa en AA klänning den är super inne just nu och finns i så många färger! Vill ha en brun eller röd men har inte bstämt mig ska iaf dit och kika!.
Sen vill jag komma med ett tips och det är den täckkrämen som jag använder just nu som kommer från VICHY! Super fräch, kladdar inte och täcker väldigt bra. Extra rekomenderad för dig som har kännslig eller torr hy då den inte gör huden snus torr utan känns återfuktande.
                                                                                                                                                                      

Sitter just nu och kollar på en super bra film som heter VAN HELSING! Går på 6:an om du inte tittar så tryck över dit NU eller se filmen på något annat sätt för den är super bra!
Imorgon är det bara plugg som gäller om jag har lust kanske jag drar in till stan men får se hur man mår...

             

klänningen från AA, super söt!

Love minna


life is short!

En av Hollywoods största, unga stjärnor är död.          

I en lägenhet på Manhattan hittades i går 28-årige
 Heath Ledger naken och medvetslös.                                  

- Heath har berört så många människor 
på så många olika sätt under sitt korta liv,
säger Heath Ledgers pappa Kim i ett uttalande.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1681534.ab

Livet är kort så lev det idag och inte imorgon!
Tack för att du var en undebar skådespelare
kommer sakna att se dit ansikte i många filmer.
Du var en av mina favoriter. En stjärna har slocknat!

Love minna.


sångfåglar.

Sitter hemma åter igen. Hade bara tre lektioner today. Började med Engelska B imorse som mer än halva klassen hoppat av för våran lärare suger. Men jag och Stina underhöll varandra och stämde upp i sång haha! Satt och sjöng alla möjliga låtar som ploppade upp i huvudet, har absolut ingen sångröst men bara kul att få tiden att gå. Det mest irriterande som kan hända är nog när man kommer på en låt, man vet precis hur melodin går men inte texten. Då kan man sitta och grubbla ihjäl sig. Det hände oss idag, då jag började sjunga på shake that med Eminem..haha fråga mig inte varför! Men varken jag eller Stina kom på låttexten. Så det slutade med att Stina rusade iväg till datorerna och kollade upp hur den gick. Har inte tänkt på det men låttexten är ju helt störd i den låten haha!
Älskling åkte precis. Skulle till banken och göra några ärenden sen skulle han åka och plocka upp nått hemmabio paket som han köpt! Så jag blev dissad *snyft* hehe!
Klassen åkte till moderna museét nu på eftermiddagen på svenskan. Men orkade inte följa med fast känner lite skuldkännslor att jag lämnade min grupp sorry! Men ska jobba igen det sen det ska ju vara rättvist.
Om någon timme kommer Sandra och plockar upp mig. Ska dra bort till stallet och hälsa på lite. Kanske älskling skulle komma dit senare om han inte åker hem och slappar. Slitet och jobba natt!
Senare ikväll ska det pluggas igen, kände mig väldigt duktig som gjorde klart Svenskan igår så slut som jag var. Med tanke på det så har jag grym träningsverk idag, förvånad? inte jag!
Hade tänkt dra och träna imorgon igen, men då blir det nog bara kondition och lite styrka på egen hand! Om inte träningsverken är för hemsk.



Igår myste jag in mig i en filt efter gymmet! mys.

Love minna

bra smärta!

Är äntligen hemma, heeelt slut har nog aldrig varit så död i kroppen. Skakar och orkar knappt lyfta armarna. På hemvägen trodde jag att jag skulle falla ihop för jag var så slut. Har ätit middag och nu börjar kroppen återhämta sig. Varför jag mår såhär är självklart pga att jag och Natta körde STENHÅRT på gymmet! 30 min kondis sen 1 timmes body pump pass. Om du inte vet vad man gör under ett Body pump pass så är det ett pass där man tränar alla kroppens muskelgrupper alltså styrketräning. Instruktören var ganska bra hon körde på ordentligt lite för snabbt tempo ibland och hon kändes lite hysterisk men pushade på en bra så man tog i ända från tårna och jag tog nog i förbi dom haha! Shit var så himla död efteråt men det är bra smärta det här. Som sagt det är alltid körigt i början men har gett mig tusan på att om några veckor ska jag kunna köra samma pass som nu eller hårdare utan att bli lika trött.
Kanske blir träning igen på Torsdag är verkligen viktigt att hålla igång.

Så ja jag är ordentligt sliten nu och ska försöka sätta mig och göra Svenskan som redan är försenad och som jag inte har någon ork till att göra *suck*
Imorgon bitti kommer älskling hit och går och lägger sig haha...jo han jobbar natt så vi kommer gå om varandra jag går upp han går och lägger sig. Men jag slutar vid lunch så ska hem och störa hans skönhetssömn moaha!
På kvällen ska jag ta sällskap med Sandra till stallet har inte varit dit på hundra år nu. Ska bli kul att träffa folket där ibland saknar man den tiden då man hade ork och tid att dra dit.

Men nu ska jag ta mina sista krafter och göra Svenska uppsatsen!



Love minna


14.30.

Nu är klockan 14.30 och jag sitter i skolan, har slutat för idag men ska vänta på Natta som slutar om en timme så ska vi ta sällskap till gymmet. Ska bli så skönt att träna man blir trött i kroppen men pigg i skallen känns verkligen att kroppen mår bra av att röra på sig. Efter gymmet måste jag hem och plugga. Orkade ju inte igår så nu är jag efter....suck*
Måste verkligen komma igång med vårt projektarbete, jag vet vi är skit sega ska egentligen ha det halvfärdigt vid det här laget men hm.
Vill in till stan och köpa mitt löshår nu, men måste vänta tills jag fått in pengarna på kontot. Har efter mycket om och men bestämt mig för att sätta i löshår haha! Ska bli kul och se hur det blir har alltid gillat långt hår så.

Love minna

TEST IGEN!

Här har ni åter ett sånt där test för dig som har tråkigt eller bara vill att tiden ska gå! Have fun.

http://www.veckorevyn.com/livsstil/test/2008/test-ar-du-en-bra-flickvan/index.xml

image83

Haha...vet inte om det stämmer men man kan ju alltid hoppas!

Love minna

I just love it!

Har just beställt en del kläder på nätet! Tror det kommer bli riktigt bra. Beställde två tröjor, en pikeé tröja och ett par shorts. Allt från WWW.ELLOS.SE
Men vi får se om det inte duger så åker det tillbaka igen!
Ska strax hoppa i duschen och sen måla om naglarna igen, tröttnar snabbt på nagellack! Hade planerat att plugga ikväll men tror inte det blir av. Har ingen ork eller lust. Kommer nog hoppa i säng tidigt så man kommer iväg till skolan imorgon. Ska även orka med ett Body Pump pass klockan 18.00 med Natta! Hon är så duktig tränar regelbundet hela tiden. Så hon puschar en verkligen, det är då träningen tar som bäst.

Här nere kommer lite bilder på det jag beställt samt en massa saker jag vill beställa!



Beställde tröjan längst år vänster i grått.
Samt dom bruna shortsen till höger.

ALLT detta vill jag ha super söta kläder! ska ta mig en funderare på en del av dessa plagg. Hmm..
vad tycker ni?
WWW.NELLY.SE




Love minna

All for love!

Älskar den här låten, så lyssna och njut!



Skallebank!

Nu är klocken snart 2 och jag har precis stigit upp. Blev ingen skola idag, vaknade med världens skallebank vid 07.00 imorse och gick upp för att ta en Alvedon. Efter det gick jag tillbaka till sängen. Älskling ska jobba natt ikväll så har iaf sällskap fram till 18.00. För tillfället är huvudvärken borta, hoppas den forsätter att vara det. Det är så hemskt att ha ont i huvudet känns verkligen som någon bankar en i skallen fast från insidan. Så skallebank är verkligen en passande beskrivning.
Ikväll ska jag försöka plugga har en del att göra...fy!
Måste boka tid hos frissan snart, hatar mitt hår så ska ringa henne idag eller imorgon!
Ska även ringa Natta idag också och snacka om träningen inför imorgon måste ringa och boka platser.

Inte mycket mer att säga för tillfället, trist väder!

image69

Love minna

Såhär går det till på Stockholms krogar!

Gårdagskvällen höll på att sluta i katastrof men fick ändå ett lyckligt slut!

Det blev utgång med Malin och Sandra och vi startade kvällen med att dra till Vanilla Club för att se om stället var något att ha. Men icke det var skit trist. Alldeles för litet dansgolv nere i en källarlokal och det var trångt över huvudtaget på hela stället. Det var bra musik men man hade ingen plats att dansa på. Så tillslut tröttnade vi och satte oss i ett hörn för att fundera ut vart vi skulle dra. Då kommer en snubbe fram och ber oss komma bort till hans polares bord. Visst tänker vi lär ju inte bli så mycket värre än detta. Under tiden som vi satt där kom det några snubbar fram till vårt bord och ställde frågor för tidningen SLITZ. Frågan jag fick var:
- Hur många killar får en kille ha varit med?
haha jag började as garva och när killen märkte att han sagt fel så började han också garva. haha..Sen så stälde han om frågan alltså hur många tjejer får en kille ha varit med? HAHA sen skulle man fotas också hoppas verkligen inte att man hamnar i tidningen *Pinsamt*. Som tur var tyckte snubbarna vi satt med också att stället sög så vi drog över till K15 och kom in gratis då både han och jag kände vakten där! När vi väl kom dit så blev kvällen lyckad dansade och hade skit kul fram till 02.30. Det blev återigen stopp på toan där inne alla tre var så jäkla kissnödiga så vi beslutadade oss för att pissa i papperskorgen haha det var redan nått pucko som hade pissat i toalletborst stället! HAHA ibland är man riktigt störd när man är packad vi garvade så vi föll ihop, och malin kom med den klockrenaste komentaren.
- Såhär går det till på Stockholms krogar! Och det gör det verkligen!
Efter allt så drog vi över till Donken och fixade Fyllekäk haha som vanligt, man måste bara äta nått när man supit hela kvällen!

Idag har jag sovit hela dagen sen drog jag och älskling över till hans syrra som nyss köpt hus. Där hjälpte vi till att bygga ihop lite möbler som dom varit och köpt på Ikea!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska nog äta världens godaste glass Ben&Jerrys, MUMS! får aldrig nog.

Imorgon är det piss Måndag igen, Malin har dragit till Sälen så henne ser man inte på en vecka MISS YOU!
Tisdag ska jag och Natta köra ett Body Pump pass ska hålla igång träningen nu ordentligt.



Love minna

helg!

Äntligen helg igen! Dagarna bara flyger iväg...tyvärr gör även helgerna det men man måste passa på att njuta sålänge dom varar.
Igår var väldigt trevligt var hos pappa och såg på Let´s Dance. Tack och lov åkte Uffe Larsson ut. Var pinsamt att se honom dansa och hur smal han blivit. Tyckte TV 4:a kunde ha valt någon annan folkkär person och skickat ut på dans golvet som man ändå hade tyckt varit rolig att se även om han/hon inte kunnat dansa. Som förra året då dom hade Lasse Brandeby haha han kunde ju inte dansa men var så kul att se han fåna runt.

Idag har jag och älskling sett klart dom sista avsnitten av SATC! Grinade när det tog slut älskar verkligen den serien! Ska låna ut boxen till Malin som också vill se alla säsonger, även Agnes ville låna, men sen ska jag se alla igen! Kan inte få nog.
Ikväll blir det nog utgång, har planerat att dra till Vanilla Club har hört att det ska vara bra men vi får se.
Dom har ju varnat för storm men tydligen ska det lugna ner sig ikväll förhoppningsvis. Det är obehagligt när det blåser för mycket.
Igår var jag och Malin i stan och shoppade, Malin hittade sin fina krog väska som hon spanat in. Jag som inte skulle handla något hittade en party topp samt en snygg klänning. Var tvungen att köpa båda. Köpte även en del skönhetsprodukter på Kicks för presentkortet jag fick av pappa i julas. Nya Lös ögonfransar som är super inne just nu samt ett snyggt mörkrött nagellack och lite annat nödvändigt.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen ska bli skönt, ha en rolig Lördag!



Love minna


RÅN!

Godmorgon!

Sitter i skolan nu har egentligen engelska men dom har muntligt nationella prov och jag har redan gjort mitt så satte mig här. Morgonen blev mer än knasig. Sov hos älskling i natt så åkte från honom imorse. Köpte frukost på pressbyrån och satte mig sedan för att vänta på malin i Huddinge C. Det var inga problem tåget var lite försenat så vi trodde att såklart vi kommer i tid....Men sen när vi närmade oss Haninge C så knastrade det i högtalarna och dom sa att tåget bara kommer gå till Jorbro då det varit RÅN i Västerhaninge C, några idioter hade sprängt och skjutit inne på Svedbank så varken tågen eller bussarna skulle gå fram till stationen. FUCK FUCK*
I vilket fall så hoppade vi av i Jorbro och tog en taxi därifrån till skolan, haha SL ska så betala den där taxin!
Hatar SL och kollektivtrafiken dom suger på att informera ordentligt. Sen ger dom en inte heller några alternativ utan ber en bara snällt att vänta tills traffiken kommer igång igen, OCH NÄR SKER DET? om 1 timme? 3 timmar?
SUCK....

Jaja i eftermiddag blir det stan om trafiken kommit igång. Sen ikväll ska jag till pappa på middag. Han lagar alltid så god mat kul att träffa dom ibland även om det inte sker så ofta.

Nu är det strax lunch skönt att sluta tidigt har bara en lektion kvar sen.



Love minna


PIZZA!

Hej, sitter nu hemma hos älskling och har ont i hela kroppen. Jag och Natta körde ett stenhårt pass på gymmet. Tyvärr hade dom inga platser kvar på body pump passet klockan 18.00, men blev ändå rejält trötta på egen hand!
Nu ska vi snart äta Pizza MUMS! haha onyttigt efte träningen menmen...är så himla gott! SVULLA.
Sen ska vi se på Fantastic 4 ( Rise of the silver surfer) gillade ettan så hoppas den här är lika bra!

Imorgon blir det stan med malin sen ska jag nog förbi pappa och hälsa på där lite, käka middag oså!
På Lördag blir det antagligen utgång. LÄNGTAR TILL HELGEN! har kort dag imorgon i skolan det ska bli skönt.

Nej dax att hugga in på pizzan kan knappt vänta.



Love minna

Lunch.

Sitter på lunch nu! Var pannkakor idag det var helt okej. Oftast är skolmaten skit men pannkakorna brukar vara ät bara. Var uppe 06.45 idag då älskling åkte till jobbet. Var onödigt att gå tillbaka till sängen eftersom jag ändå skulle upp 07.00. Kände att jag bara skulle försova mig om jag återväde till sängen.
I eftermiddag ska jag gymma med Natta, Malin har ont i huvudet och ska hem och vila. Stackarn!
Hade tänkt köra ett body pump pass men såklart var alla platser redan upptagna man måste boka vid 07.00 för att komma med. Så vi ska köra kondition och styrka på egen hand.
Ikväll ska jag nog sova hos älskling, och imorgon ska jag in till stan med Malin och köpa lite nödvändiga saker som tagit slut + Malin ska köpa en snygg krogväska som hon spanat in.

Nu måste jag sluta lektionen börjar om 5 min....orkar inte!

Love minna

Vilken väska är du?

                                             image56

Vilken väska är du?

DU ÄR EN SLITEN BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRY


Trygg och praktisk, grattis - du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter - och gärna lägger lite extra pengar på.

Tycker testet faktiskt funkade helt okej på mig, förutom att yta inte är så viktigt för mig haha det är det verkligen men mestadels så passade det bra! Sen ÄLSKAR jag mulberry väskor.

Vill du också göra testet? Varsegod kör hårt!

http://www.veckorevyn.com/livsstil/test/2008/test-vilken-handvaska-ar-d/index.xml

Love minna


Rusk väder.

Idag vaknade jag klockan 10.00. Skulle ha gått upp klockan 09.00 men när jag hörde regnet piska mot fönstret kände jag verkligen inte för att masa mig ur den varma sängen. Så hade tänkt sova "bara" några minutrar till. Fast dom där få minutrarna blev till en hel timme. Så när jag väl vaknade kastade jag ur sängen för att hinna med bussen. Och som tur var så gjorde jag det. Det har spö rgnat hela dagen. Hatar sånna här dagar man blir så deppig när det är blött och grått ute. Finns inget värre än sånt här piss väder. Så nu längtar man mer efter sommaren än någonsin. Ligga och steka i det fina vädret, ha söta sommarkläder och skor på sig, vara ute hela nätterna, gå på café och äntligen få sätta sig på ute serveringen och allt annat mys som hör sommaren till.
Nu har jag iaf kommit hem från skolan åter igen. Har inte hänt mycket. Äcklig lunch och tråkigalektioner är inte så roligt att skriva om.
Imorgon blir det till att åka iväg och gymma med Malin och Natta. Ska bli så kul att ta tag i det hela igen. Måste ju träna så man är redo för beach08 haha. Då man har tagit studenten och ska börja leva livet!
Hoppas verkligen att det är bättre väder imorgon annars tappar man lusten totalt.

Om en stund kommer älskling hit. Jag ska även laga middag, ska göra köttfärssås det är min speciallite. Är inte direkt super bra på matlagning men vissa rätter kan jag få till!

Hoppas ni haft en trevlig dag i rusket. Jag är glad att jag INTE glömde paraplyet imorse!

image52

Love minna


Blogg.

Kom hem för en stund sedan. Dagen har varit lång men ändå gått relativt snabbt. Såg på film 2 timmar av lektions tid så det var skönt låg mest och sov. Sedan hade vi prov på eftermiddagen kändes ganska så okej men vi får se.
Är på dåligt humör eller PMS kallas det väl haha. Har typ inte det så ofta men nu har jag det usch så trött på allt och alla. När jag har PMS bryr jag mig knappt om vad jag säger vill bara få tyst på folk kan slänga på luren i örat på någon om jag snackar i tele. Men jag är ändå relativt lugn mot hur vissa kan bli. Aja kvällen kommer bli lugn som sagt är irriterad och trött. Lär väl bli så att jag sätter mig och glor några avsnitt av SATC! för att lugna nerverna...

Imorgon slipper vi åtminstone samhället så det ska bli skönt med lite sovmorgon!

Orkar inte skriva mer just nu...är inte på humör. Skriver imorgon.

image51

Love minna


God morgon!

God morgon på er! Sitter hemma på älsklings dator och klockan är 07.09. Vid det här laget skulle jag egentligen varit på väg till bussen. Men Malin ringde mig för ett tag sedan och sa att söta Sandra skjutsar ut oss. WIE! så ska ta en senare buss och ska även passa på att köpa frukost på pressbyrån haha.
Dagen kommer vara körig har många lektioner samt ett prov som ska genomlidas. Men jag hoppas på att dagen ändå kommer gå relativt snabbt.
Torsdag är det dax att sätta igång 2008 med det första gympasset. Har blivit lite uppskjutet det där över nyår och skolstart, men nu är det dax att ta tag i det!
Om några veckor är ska jag även sätta igång att sola solarium igen så man hinner få lite bränna innan sommaren börjar och till Studenten!

Aja hoppas ni får en trevlig Tisdag!

image50

Love minna

När blir livet lätt?

Jag är stark ingen i världen mig kan stampa och trampa på!
Jag är en egen individ jag står för det jag säger och sagt och trycker inte ner andra för att bli starkare i mig själv.
Jag kämpar för mina vänner och står alltid på dera sida. Livet är kanske inte så lätt men ska men leva det så måste man vara posetiv och se framåt. Sluta grina och var glad för denna dag kommer aldrig åter!

Hitintills har min väg varit kurvig och gropig och flera gånger har jag kört av vägen för att komma upp igen. På denna väg har jag mött många människor vissa har hjälpt mig att komma in på raka vägar medans andra har gjort vägen om inte ännu mer gropig och svår framkomlig. ibland inser man vad det är man egentligen håller på med det finns så mycket falska människor där ute som tror dom kan göra precis hur dom vill och trampa på andra för att ta sig fram  i livet. Under tiden så lär man sig vilka det är som hjälper och stjälper en.
Jag vill tacka alla mina vänner som har visat mig hur en vän ska vara, en vän ska vara snäll, hjälpsam, förstående, posetiv, tro på en och framför allt ärlig. En vän har visat mig att hon kan man alltid lita på!



Och det är du Malin, och ta åt dig av mina ord för du är en äkta vän! Tack för att du finns du är min stötte pelare i livet och jag hoppas verkligen att du alltid finns där för mig.

Detta är inga tomma ord då många skriver långa texter som sina såkallade vänner som dom knappt känt en dag i livet, men dig har jag snart känt i 3 år och det är jag så glad över! TACK!

Ny vecka.

Ja då var helgen över och en ny skolvecka tar sin början. Inte många veckor kvar dagarna flyger iväg!
Har inte hunnit skriva i helgen har haft fullt upp.

I Lördags blev det utgång på kvällen var från början bestämt att jag, älskling och lite kompisar skulle dra på bio men det blev inställdt och då ringde Malin och frågade om jag va på att hänga med till K15 ( The kitten Klub). Så jag följde med dit förkrökade en del så var ganska så påverkad när vi kom fram och när vi stod där i dörren för att visa legg så kommer en snubbe fram med gästlistan och ba det är du som är minna va? Jag ba eh ja? haha så visade det sig att det var en snubbe jag brukar snacka med på msn ! visste att han jobbade där men inte hur han såg ut men han mindes visst mig iaf.
Så vi kom in gratis sen väntade vi på Nathalie, Matias, Linn och Nicklas som skulle komma senare.
Sen var det party fram till 02.30 då drog alla till donken för FYLLEKÄK! haha...är alltid helt proppat på donken av massa packade människor! Efter det kom älskling och hämtade oss så satt alla och fylle åt i bilen hela vägen hem. Riktigt Lyckad kväll The Kitten klub var helt okej förutom att det blev STOPP i toaletterna haha så alla fick dela på en toa. Typ PANIK men senare så fick dom igång toaletterna igen...phuw !

Söndagen spenderade jag med älskling låg och sov till 14.30...riktigt skönt att sova ut. Förutom att jag drömde massa störda saker som vanligt och vaknade helt sönder gråten och kallsvettig. SHIT!
På kvällen drog vi på bio och såg Alien VS Predators 2. Dom filmerna är så himla äckliga. Men bra! 2:or brukar inte vara några höjdare men den här var det, creepy!
Sen åkte vi hem och såg några avsnitt på SATC! haha har fått älskling att bli beroende nu med så nu kan ingen slita sig från TV:en båda  vill se meer!!

Idag har det inte hänt så mkt. Älsklingen skulle till jobbet 06.00 så han väckte mig och sa hejdå sen somnade jag om och såklart försov jag mig till klockan 11.00 när jag skulle upp 09.00! OPS.
Men men...nu är jag hemma igen och får se vad som sker ikväll. Blir nog lugnt skulle jag tro. Ska plugga en del med fyy!

Hoppas ni hade en trevlig helg nu lääängtar man ju till nästa, har redan planerats in utgångFredag haha!



1. AVPR2 Rekomenderad fim!

Love minna


Ni är bäst!



Jag älskar låten och Hidi Klum och Seal är så himla fina tillsammans!

Lyssna och njut!

Krogen eller bio, det är frågan?

Älskling åkte precis hem hade en super mysig TV kväll igår och har inte sovit så gott på länge. Sover alltid så  tryggt när han är med mig! Jag älskar dig så himla mycket lova att aldrig lämna mig jag kan leva utan dig men jag vill INTE!
DU
är allt för mig...vi hör ihop.

Nu på dagen ska jag bara slappa behövs nu när plugget körde igång förra veckan. Ikväll har jag inte riktigt bestämt ännu vad som ska ske. Antingen ska vi dra ut på krogen men är inte så många som är på den idéen. Annars blir det bio med några vänner. Ska se National treasure 2 i sånnafall som har premiär idag! Den verkar som en riktigt bra film men vi får se.

Här kommer en bild på Zac Efron som min absoluta favorit vännina Malin ÄLSKAR hah! Ska lägga in bild på honom på mobilen och skicka till henne. Besök gärna hennes blogg med! http://malinforsbergs.blogg.se/
image42

Han är ju en riktig godbit! ;)

Love minna.

LET´S DANCE

Älskar verkligen Let´s dance är ett super bra och underhållande familjeprogram och det roligaste är att se sina favorit kändisar ställa upp och ge sig ut på dansgolvet. Jag är nog i princip lika nervös som dom själva är innan dom ska visa upp sig. Sitter och hoppar i soffan och hejjar.
Blev dessvärre lite besvikenDannys uppträdande hade förväntat mig mer. Men som sagt han hade väldigt stora förväntningar på sig så fattar om han var extra nervös. Kommer säkert bli skit bra senare i programmet utseendet det har han ju iaf!
Jag gillar verkligen tjejernas dans klänningar grymt snygga skulle kunna ställa upp bara för att få ha på mig en av dom!


image41

love minna


Fredag.

Hej där!

Idag har varit en riktigt trevlig dag. Länge sedan jag umgicks så mycket med min mamma, lätt att man glömmer bort att uppskatta dom som står en närmast. Dom finns ju där för en hela tiden så det blir lätt att man bara irriterar sig på dom. I vilket fall så började dagen klockan 07.00 tog tåget in till stan och var på mitt läkar besök. Hade en väldig trevlig kvinnlig läkare, hon var duktig och pratade mycket med mig. Så nu känns det bättre.
Efter läkarbesöket åkte vi bort till min lägenhetST:Eriksplan och plockade upp lite post. Längtar tills jag kan flytta hemifrån och bo där. Var där en liten stund för att sedan dra in till stan och fika. Fick tag på en fönsterplats som va så mysig och med vy över hela plattan. Så skönt att sitta inne och kolla ner på allt folk och slippa vara en av dom som rusar runt där. Efter en mycket trevlig och god fika med massa prat gick vi bort för att hitta ett par jeans till mamma och det gjorde vi, riktigt snygga skulle lätt kunna ha dom själv. På Rean va dom ochså och det är ju alltid ett +.
Jag skulle sedan iväg och spana in rean på Gina Trico så vi beslutade att gå åt olika håll och mötas upp. Haha men jag blev borta för länge så mamma virrar bort sig och har inte hunnit lägga in mitt nya nummer. Så mitt uppe i mitt hysteriskt provandet av kläder ringer min mobil och det är min styvfar som ryter att jag måste ringa upp mamma. ops!
Till slut så finner vi varandra igen iaf. Inne på Gina hittade jag inga kläder men lite smycken som va på rea endast 15 kr riktiga kap!
Vi beslutar oss sedan för att dra till Globen där min styvfar jobbar så vi får skjuts hem. Där vandrade vi också runt ett tag och jag köpte ännu fler smycken, (beroende) Jocke ringde och frågade om vi skulle sticka in och käka något men jag pallade inte vara kvar nått mer i stan så följde med hem i bilen. Alltid skönt med skjuts!

Nu sitter jag hemma och är helt slut, njuter av att helgen precis har börjat! Ikväll händer däremot inte mycket. Orkar inte dra ut så ska vänta på att älskling kommer hit om någon timme så ska vi nog mysa med lite filmer! skönt att få hem han igen.

Imorgon blir det antagligen utgång men vi får se man kan ju inte sitta hemma på arslet hela helgen, PARTY!

P.S Missa INTE Let´s Dance ikväll klockan 20.00 4:an, Danny är med och det måste man ju se!



1.Dagens mumsiga fika!  2. Denna herre är med i Let´s Dance ikväll! hot.

Ha en underbar helg sötnos! love minna

Klart.

Såhär vart naglarna.

Nu ska jag ta och kolla på SATC, sen är det dax att hoppa i säng!



love minna

Pizza och nagelmanikyr.

Ja denna kväll har varit väldigt lugn och skön. Mamma åkte och hämtade hem pizza tidigare till middag MUMS! Tog en vezuvio skit tråkig jag vet men älskar den! Åt upp nästan hela, inte likt mig men ibland är jag bara så där super sugen på vissa saker och då går det ner. Nu har jag nyss tagit en lång härlig varm dusch så jäkla skönt, älskar verkligen att duscha. Bästa stället att fundera på är i en varm dusch. Ibland sätter jag mig även ner och sitter bara där och njuter. Snart ska jag fixa naglarna, fick en super nagelfil i födelsedags present av mina kära tjejkompisar. Den har verkligen ALLT haha! Skit bra iaf så jag rekomenderar den verkligen.
Sedan ska dom målas och göras fina inför helgen. Jag har ju fått turen att födas med naturligt starka naglar det är skönt. Annars måste man springa och köpa massa nagelförstärkning och grejjer. Så där sparar jag iaf in på lite pengar.
Senare ikväll blir det väl att sätta sig framför SATC igen! hihi...såg två avsnitt tidigare idag love love!...så nu kan jag knappt berga mig.

image26
Nackellacks märket Depend kan jag verkligen rekomendera, billigt och bäst när man snabbt tröttnat på sina nagellacks färger! Man kan ha hur många som helst.

Imorgon ska jag till läkaren så ingen skola för min del. Har inte någon större läkar skräck men obehagligt är det ju. Men sedan ska mamma och jag till min lägenhet och hämta posten samt spana in hur allt står till där. Har inte varit dit på länge nu ska bli kul!
Efter det ska jag in och kolla efter lite saker att shoppa, men får se hur mkt det blir har snackat med Malin om att följa med hela hennes familj upp till Sälen om 2 veckor! Så måste nog försöka spara in ordentligt.
Imorgon kommer även älskling hem igen från lumpen, har saknat honom! Får se vad vi hittar på..

Någon mer än mig som saknar sommaren?



Love minna

THE SIMPSONS!

Haha en riktigt rolig film jag hittade på Yut Tube där The Simpsons familjen blir otecknade! Varsegoda och titta!




love minna

Lyckat! eller?

Vaknade av alarmet i morse och trodde jag satte på snooz skulle bara sova 9 min till, men icke lyckades såklart stänga av larmet i sömnen så vaknade vid halv 9 och hade redan missat bussen. fuck*
Hade ju planerat att dra in till stan idag men pallar inte nu hann knappt få på mig nå kläder imorse så.
När jag va påväg till bussen så kom en buss farandes förbi näsan på mig. SHIT tänkte jag de där va ju min buss. Orkar inte vänta på nästa. Ringde malin hon blev skjutsad av agnes men dom kunde plocka upp mig. Men när jag stod där på hållplatsen kom plötsligt min buss iaf fattade 0! Så hoppade på den, på bussen träffade jag Sandra något trött haha dom hade dragit till 360 igår och partat!
Nu sitter jag i plugget  tillslut ska strax  äta luch, usch. Sen har vi image23bara en lektion till innan vi slutar.
Är vackert väder idag iaf det gör en på bättre humör.
Såklart är jag trött då jag inte kunde slita mig från SATC igår kväll såg tre avsnitt istället för ett som jag skulle göra. Somnade runt 02.00 *suck* Men det är ju så BRA! 

                                                                                          
love minna


I GOT IT FROM MY MAMA!



Ett klipp ur årets Victoria secret Fashion show som var så grymt bra att man fick rysningar! Njut!


Något som var mindre grymt bra eller mer botten var Spice girls som uppträdde under showen. Glad över att få se ens gamla idoler återförenas och hoppfull över att åter få höra dom sjunga tsm. Fick jag en stor besvikelse när dom stälde sig på scen och MIMADE! Nej det var långt ifrån godkänt. BUU!

I GOT IT FROM MY MAMA!



Idolerna så som jag minns dom!

love minna.


Fri eftermiddag.

Tack tack tack. Får åka hem nu klockan 13.00  hade ändå en håltimme efter lunch så våran sista lektion får vi slippa. Ibland kan ju lärare iaf vara snälla.
Ska hem och krypa ner i sängen tror jag. Det är rusk väder ute regnar och mulet. Riktigt ruggigt. Då är det alltid mysigt att sova. Eller så sätter jag mig och tittar på några Sexandthecity avsnitt. Såg inget igår så nu måste jag se vidare! Sandra mfl. ska till 360 ikväll låter kul är ju ändå lill lördag. Men är helt slut i kroppen somnade 02.00 igår kväll och gick upp 06.30. Får väl se har jag lust så kanske jag hänger på dom haha Sandra sa att dom har en mekanisk tjur låter ju intressant ;)!

Önskar att det var lov igen var så härligt. Hade ingen koll på tid eller vilken dag det var. Sov till 2 och somnade mitt i natten. Festade och hade skit kul!! önskar man kunde spola tillbaka tiden.
7 veckor kvar till Sportlovet, var ju uppe och åkte skidor före jul så får väl se vad man ska planera in då! Eller om jag blir hemma och bara slappar...hm ja vi får väl se!

Förövrigt så har jag världens shopping abstinens. Har inte varit ute och shoppat sen förra veckan. Låter kanske inte så länge men för mig är det det! Älskar att shoppa, älskar att ha nya saker på mig och att gå runt och prova massa underbara kläder. NYTT NYTT NYTT! men måste spara, hur länge det nu kommer hålla.

Nej nu ska vi springa till bussen!

image17

love minna

funderingar.

Kom nyss hem från skolan var ändå en ganska så slapp dag inte särsligt mycket att göra. Men snart kör det igång så får passa på att njuta sålänge det är lugnt.
Sitter och spanar runt efter kläder att beställa. Är alltid kul att få hem kläder men inte lika kul när dom inte passar. De är det som är jobbigt med att beställa hem man har inte provat plagget innan så man vet ju inte riktigt hur de kommer sitta men spännande är de. Är ju bara att skicka till baka om de är något fel.

Har även fått pengar för att gå till frissan av mamma. 1000kr, så ska väl dit men har ångest över vad jag vill göra. Vill ha förändring men de är inte kul när de blir fel. Tankarna far runt, klippa kortare? hm ska iaf blondera det vet jag vill bli ljusare. Får väl snacka med min frissa hon är väldigt duktig klippt mig där lääänge. Kostar ju en hel del där men de är det värt. Hon vet hur jag brukar villja ha de och kan säkert komma med någon rolig idé.

Nej nu ska jag sätta mig och plugga sen hoppas jag det är middag snart är super hungrig!! Skol lunchen är ju inte mycket att hurra över *usch*.
Senare blir det väl att sätta sig framför Sex and the city igen. WIIE! Alltid mysigt att kura upp i soffan med filt och något gott att äta, sen kan man titta hur länge som helst. underbart!



Har funderat på dessa, den första fast i rött istället för rosa.
Sen den andra är ju bara så söt så den åker nog ner i kundvagnen!

http://nelly.com/
http://www.ellos.se/

love minna.

back again.

Sitter i plugget igen första dagen på sista tereminen!
Har håltimme svenskaläraren är sjuk :D men måste ändå vara kvar till 16.00.
Var sjukt svårt att komma upp i morse. Fast lyckades iaf komma upp på andra snoozen. Är så skönt att ligga i en varm säng och höra regnet utanför fönstret man vill absolut INTE gå upp!
Satt dessutom uppe till 02.00 och såg på SEXANDTHECITY igen! är så underbart bra älskar serien grymt mycket! LOVE! ligger på 5:e säsongen av 6 :( så snart är det slut, har knarkat alla säsonger under hela jullovet. 24/7.
Men det kommer ju komma ut en film snart den MÅSTE jag se ska bli kul och få se dom fyra samlade igen.

image13

love minna.

Då var det slut...

Ja då var det slut på det sista jullovet i mitt liv vad jag vet om iaf! I vår är det studenten sen börjar vuxenlivet (skrämmande) men sant. Ska bli skönt att slippa allt plugg då. Med tanke på plugg så borde jag verkligen sätta mig och göra saker som jag ligger efter i men har 0 energi och lust att göra det.

Dagen iaf började med att malin ringde vid 10.00 och väckte mig, skulle ju in till stan, men kände att jag inte orkade och skulle vara duktig och stanna hemma för att städa och plugg. ( för en gångs skull)
Men det gick inge vidare självklart somnade jag om och nästa gång jag vaknade var klockan halv TRE! tre som halv TRE på eftermiddagen. fuck fuck fuck**
Det var den dagen det, skönt att sova men får ju ångest av hur lat jag äär hela tiden!
Aja har städat lite nu ska damma och dammsuga oxå, BLÄ! och imorgon är det vardag börjar 09.45 slutar 16.00.
Längtar efter att slippa vara styrd av alla lärare och föräldrar, ha en egen lägenhet där jag bestämmer och ett jobb som inte följer med en hem varje kväll och tar upp hela ens fridit som skolan.

Har iaf haft ett bra sista jullov känner mig lite utvilad och det bästa är ju att man fyllt 18!!
Det har blivit ett nytt år med nya möjligheter och det känns så jäv*a bra.
2008 ska bli ett bra år hoppas jag. Inte som 2007 det lägger jag bakom mig nu med alla dess upp och ner gångar.

Dax att återgå till städandet och fixandet.

image10

En ordentlig väckarklocka skulle verkligen behövas!

Love minna

GLASSIGT!

Lite om Lördagskvällen!

Lördagskvällen spenderade jag med två av mina närmsta väninnor Malin & Sandra. Kom till malin runt 19.00, fick skjuts dit av älskling. Där förkrökade vi lite och gjorde oss iorning. Tog 22 tåget från Huddinge C där mötte vi även Sandra. Vid halv elva anlände vi till The Vibe där hade vi grymt kul dansade och drack drinkar. Smakade någon super god drink med nått i som jag inte minns det är tamigtusan när man hittar något man verkligen gillar då minns man inte namnet på den. Gott vare iaf. Haha hade grymt kul vid porrstången eller hur brudar ;) you know what I mean....

Vid 01.00 blev vi upp raggade av några rikemans killar som ville ha med oss till Café Opera,
visst hänka vi på de, började ändå tröttna på musiken där inne.
Var underbart inne på Café Opera man kände sig som 16 igen då vi blev in släppta mot 23 års gränsen hih.
Där inne drack vi massa bubbel och rosé vin MUMS säger jag. Allt helt GRATIS det här kan man leva med ;) GLASSIGT!
Dansade långt in på natten tills benen inte bar någon av oss längre då bar det av till donken!
Fyllekäk ISTHESHIT!
vid 04.00 kom älskling och plockade upp oss skönt och komma hem till en varm säng. Även fast kvällen var PERFEKT!



 
2 första bilderna: Café Opera.
3 bild från vänster: The Vibe.
Längst åt höger: Min favorit drink P2.

                        

Lite bilder från kvällen, tack brudar!






Inte mycket har hänt idag Söndag, älskling åkte tillbaka till Lumpen åter igen 6 månader kvar :'(! miss you...
Har känt mig lite sisådär efter gårdagskvällen.
Aja har kollat på Victoria secret fashion show. LOVE! dom är ju bara så gryma och underkläderna *grr* skulle inte säga nej att sätta på mig dom!
Nej dax att hoppa in i duschen och fräsha upp sig...imorgon blir det att dra in till stan!

image8


love minna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0