1 advent 2008

Kan inte fatta att det redan är 1 advent?? vart tog 2008 vägen? Detta år har gått så sjukt fort så man knappt hunnit blinka. Har ju iofs hunnit med mer på detta år än något annat år i mitt liv. Först har jag hunnit ta studenten, sen skaffat mig ett jobb, flygit till Grekland 2 gånger samt flyttat hemifrån! Ibland vill jag spola tillbaka tiden till i början av året då man hade allt framför sig. Varje nyår hoppas man att det året ska bli ett riktigt bra år. Så 2009 ska bli året då jag byter min 1,5 till en stor 2:a, skaffar mig ett jobb som jag trivs med/ pluggar nått jag vill, säger hejdå till mina 2 bästaste vänninor och tar tag i livet ordentligt!  Får se hur de blir med allt..

Gårddagskvällen var iaf trevlig. Jag och Sandra hyrde en drama/komedi som hette Smart people. Den var ganska trög tyvärr men Sarah Jessica Parker spelade i den samt Ellen Page från Juno så de gjorde filmen iaf lite bättre. Åt även en massa B&J haha. Gick och la oss runt 12.00 men somnade inte förrens 2. Finns allid en massa att prata om.
Nu på morgonen kom älskling hem från jobbet, så han ligger fortfarande och sover. Ska väcka han sen så vi kan åka och storhandla igen inför veckan. Vill även åka och kolla runt efter mer julpynt. Sen ikväll är det dax att tända första ljuset i adventsljusstaken. Minns när man var liten då kändes de som om de var flera år kvar till julafton efter man tänt första ljuset. Men nu har man istället panik över allt som man måste fösöka hinna med!

Måste äta lite frukost nu är sjukt hungrig!

Ha en trevlig Söndag.

filmkväll snart

Hej!

Snart kommer Sandra hit, vi ska ner och hyra någon förhoppningsvis bra film och äta B&J. Älskling jobbar natt så är skönt att hon ville komma och göra mig sällskap. Tråkigt att bara sitta hemma en Lördag det gör man ju alla andra dagar i veckan.

Gårddagskvällen var lyckad. Blev förkrök först här hos mig med Wii och lite kortspel haha. Efter det gick vi till The Ice. Har inte gillat de stället tidigare men nu hade dom renoverat och gjort det riktigt fint så nu hamnade den plötsligt högt upp på listan av favorit krogar. Blev iaf en rolig krogrunda drack inte så mycket men dansade en hel del. Tyvärr var inte musiken den bästa men vi dansade iaf. En väktare tyckte tydligen jag var söt så fick tre gratis drinkbiljetter. Hade inte tänkt dricka mer men om de är gratis måste man ju passa på! Tillslut var vi alla tre trötta så gick därifrån runt halv 3. Blev en snabbis förbi donken och sen hem!

Sov länge imorse och sen åkte jag och älskling till mamma och grattade henne, hon blev väldigt glad för sin parfym som hon fick av mig. Blev kvar ett tag och snackade och åkte sedan till älsklings syster och tittade på bebisen. Verkligen super söt liten flicka dom fått! Har inte fått nått namn en så hon kallas lilla-hon just nu, Vart kvar där en liten stund sen åkte vi hem.

Imorgon lär de bli väldgt lugnt. Sandra sover över här men hon ska sticka ganska tidigt för hon ska till Globen Horse show. Älskling lär sova fram till eftermiddagen så jag kanske åker iväg och letar lite julpynt och så är ju trottsallt första advent då!

Love minna

slapp arbetsdag

Gud vilken skön dag det blev på jobbet! Behövdes verkligen för veckan har ju inte varit direkt lätt. Fick en jobba bra dag så slutade 12.30! Allt gick snabbt och nu sitter jag hemma här. Funderar på att gå och sova lite så man är piggare ikväll. Sen blir det duscha och börja fixa sig samt äta middag. Älskling ska träffa en kompis lite senare så då är jag själv här, kan man lyssna på musik och välja kläder m.m. Har fortfarande ingenaning vad jag ska ha på mig arrgghh! Men nått måste det ju alltid bli,,,

Slänger nog in ett inlägg lite senare nu ska jag försöka sova lite=)


Ge mig längd

Hej!

Gud va trött jag är på mitt utseende, vill verkligen ha förändring och det ordentligt! Handlar inte om att jag har dåligt självförtroende såklart mår jag bra i mig själv de är bara det att på frisyrer och hårfärg. Skulle ha massa peruker så man kunde se olika ut varje dag. Det jag vill just nu är att ha långt, fräscht och glansigt hår i någon snygg färg. Saknar mitt löshår men de var jobbigt med clips tyckte jag, blev tungt och gjorde ont tillslut av att dom "hängde" i håret. Så därför ska jag pröva att göra keratinslingor istället. De är ett vax som man smälter ihop med löshåret och ditt naturliga. Läst en massa och de verkar bra. Men ska göra det hos en seriös frisör som kan och förstår hur jag vill ha det! Har även önskat mig spa behandligar i födelsedagspresent och julklapp, typ som ansiktsbehandlingar, manikyr/pedikyr, färgning av ögonfransar och bryn m.m. Är så skönt att känna sig fin och snygg!


Björn Axen är en professionell sallong men väldigt dyr, ska nog gå dit och snacka med dom kanske kan klippa och färga någonannanstanns och bara låta dom sätta i självaste håret. Kanske även kan köpa hår på sidan om även det sänker ju priset=)



Lite som Mini anden kanske? Snygg färg, fint hår!

Jaja slut babblat om utseende. Just nu sitter jag hemma här och ska snart laga någon middag, Orkar inte anstränga mig ikväll så blir nått lätt och snabbt. Kanske inte lika nyttigt men har varit duktig denna vecka så nu får de bli så.
Imorgon är det Fredag, veckan har gått riktigt snabbt, beror nog på att man haft mycket att göra hela tiden! Förhoppningsvis är det en lätt  dag imorgon så man slutar tidigt. Har pratat med tjejerna om att dra ut, så måste försöka sova efter jobbet! Sen fyller mamma år också, har lite dåligt samvete att jag inte åker dit imorgon men kommer ju på Lördagen och hon har sagt att hon inte är mycket för att fira.

Har inte mycket mer planerat under helgen. Älskling jobbar natt både natten till Söndag och Måndag så är ensam här. Kanske någon vill komma över och hålla mig sällskap till en film och kanske pizza (?) annars får jag svulla själv haha!

Love Minna

I´m in love..again!





Älskar älskar dessa, klänningen är super snygg gillar färgen och modellen!
Sen kappan har velat ha en i den modellen, så fint med ballong ärm och stora knappar, over size!


<3


nyttiga burgare

Halloj!

Hemma vid datorn igen haha den står ju nästan alltid på är ju så mycket lättare med bärbar också kan ha den lite varstanns och lyssna på musik m.m! Ska skaffa trådlöst internet också så då kommer de bli ännu smidigare.

Var sjukt trött imorse fy hatar vinter, mörker och kyla. Det enda som får upp mig är pengarna. Gör ju inte saken bättre att älskling ligger kvar och gosar under varma täcket medans jag måste släpa mig iväg uuhhh!
Denna vecka är riktigt tung också har haft massor att göra och än är det inte slut. Vädret gör ju inte saken bättre. Får hoppas nästa vecka blir bättre.

Efter jobbet gick jag till inredningsbutiken In & Finn, där köpte jag en massa julgranskulor. Var väldigt billigt! Köpte även en adventsljusstaket är super sugen på att börja pynta men måste köpa en hel del annat pynt till.
Han träffa älskling innan han stack iväg till jobbet. Kommer jobba mest kvällar och nätter så går om varandra men var skönt att få krama han lite.
Nu har jag nyligen ätit middag. Lagade quinoaburgare, var riktigt goda! Försöker äta nyttigt just nu mycket sallad och lite kolhydrater. Ska även gå och köpa mig ett gymkort så jag kan sätta igång med träningen igen!

Strax ska jag gå och ta mig ett varmt bad och ha ansiktsmask! Gillar egentligen inte badkar men ibland är de skönt att fylla upp det med rykande varmt vatten och massa skum och sen bara glida ner och njuuuta. Behöver verkligen lite lyx i vardagen för att klara av denna kalla och mörka tid på året!

Quinoaburgare


Antal portioner: 4

Förberedelsetid: 15 min

Tillagningstid: 20 min

Färdigt på: 35 min


Ingredienser

600 600 g nötfärs
1 1 st ägg
2 2 dl kall, kokt quinoa
0.5 0.5 tsk salt
malen svart- och vitpeppar
olja till grillning eller stekning
8 8 st stora sallatsblad
2 2 st mogna tomater
2 2 st inlagda gurkor
4 4 tsk dijonsenap
4 4 msk tomatpuré (eller tacosås)
2 2 st gula lökar

http://recept.nu/receptnu/images/pixel.gif

Annons:


Gör så här

1. Skala och finhacka löken. Hetta upp en stekpanna med rapsolja och fräs hälften av löken. Lägg sedan upp den i en skål. Lägg upp resterande lök i en annan skål.

2. Skär tomaterna och gurkan i skivor. Lägg upp grönsakerna i skålar. Lägg även upp senap och tomatpuré (tacosås) i skålar.

3. Rör ner quinoan, salt och ägg i färsen. Forma hamburgare i valfri storlek. Pensla dem med lite olja och krydda med pepparsorterna. Hetta upp en stekpanna och stek hamburgarna några minuter på varje sida. De kan också grillas i stekpanna eller över glödbädd.

4. Servera quinoaburgaren i stora sallatsblad. Låt var och en servera sig av tillbehören.



Hoppas eran Onsdag var trevlig och att ni får en härlig kväll =)


ensam hemma

Just nu sitter jag här hemma ensam. FF! haha inte så konstigt kanske har ju trotts allt flyttat hemifrån. Nej jag tänkte mer på att älskling inte är här. Har vant mig så vid att han är där så nu när han börjat jobba känns de konstigt. Sen vi flyttade har jag inte varit ensam en endaste kväll i lägenheten och nu när jag är de så inser jag mer och mer att jag verkligen har flyttat....bort från mamma och bort från mitt hem! Ibland saknar jag mamma vi har alltid varit såå nära. Sågs ju varje dag och har alltid bott hos henne. Nu är de lite tomt men de är de här jag vill de vet jag ibland så får man ju bara lite hemlängtan.

Mamma fyller iaf år på Fredag, förra året när hon gjorde det var jag nere i Lanzarote med Malin. De var riktigt mysigt på alla sätt och vis, saknar den tiden ibland..saker förändras.
Var till Åhléns efter jobbet och köpte en ordentlig födelsedags present till mammsen iaf. Kan säga sen vad jag köpte man vet aldrig vem som läser här.

Har inte hänt så mycket mer idag, Imorgon ska jag nog bort till gymmet och köpa ett månadskort. Vill verkligen börja träna och de på allvar. Mår inte bra av att äta och inte röra på mig, de är viktigt att man har sjävförtroende och mår bra med sig själv för att må okej överhuvudtaget. Ska boka tid hos någon frisör snart också. Vill ha nått kul ny färg och förändring. Några tips på en bra frisör som har koll på vad som är modernt(?)



Måste diska nu *jippie* kjell kanske skulle komma förbi mig efter träningen mitt paket med Ipoden kom hem till dom så han skulle lämna det om de gick.

puss puss puss

snö är "trevligt"

I lagom mängd...ja idag har det snöat och snöat. Det kan vara mysigt om man sitter inne och tittar ut på när snöflingorna leker i vinden men är man ute i skiten då är de inte lika kul...inte alls!
Så jag stretade mig fram i snöstormen idag, fick snö i öronen, ögonen, näsan och munnen. Små iskalla kristallet som sved som tusan och gjorde en totalt blind! men även denna dag fick sitt slut.

Blev bio när jobbet var över. Såg Twilight med Malin och Sandra. Filmen var helt okej är inte helt såld men bra var den absolut. Hade inga direkta förväntningar men den var iaf se värd. Ska nog se om den igen då jag inte riktigt hängde med i allt som hände men men...
Har ätit middag och ska strax i säng. Imorgon är det dax för jobb igen. Älskling ska börja sin provanställning nu har fått sitt schema och de är bara kvällar och nätter så jag som slutar 14:00 varje dag kommer vara ensam hemma en hel del. Lär kännas ovant i början men får vänja mig. Kan man ju passa på att se serier man bara kan titta på själv o.s.v!

Hoppas verkligen att vädret är bättre imorgon och att dom hunnit skotta bort det mesta. Orkar inte streta mig fram på gatorna.

Imorgon är det löning, jippie!

lite bilder från igår


Spelas wii för fulla muggar! Gick bättre och bättre efter lite dricka i kroppen haha.


Våra kläder för kvällen.



Satt och lyssnade lite musik!



HAHA ingen kommentar!


trevlig kväll

Hej hej!

Gårddagskvällen var väldigt trevlig. Började med att jag mötte upp Malin på stationen och vi gick sedan hem till mig. Där fixade vi oss samt förkrökade. Spelade Wii sports haha och lyssnade på musik. Runt halv elva åkte vi iaf in. När vi kom fram till K15 eller escape som dom heter nu så såg det helt dött ut. Satte oss på ett ställe bredvid där några rökte vattenpipa. Efter en stund frös vi för mycket så beslöt oss för att gå in iaf. Var otroligt lite folk haha nästan dött. Kom in gratis för att han i kassan var desperat efter folk. Men kul hade vi iaf, massa plats på dansgolvet och DJ:n spelade massa låtar som vi önskade. Var lie roligt för ingen dansade till den musiken DJ:n valde men när dom låtar vi valt kom så dansade nästan alla hehe!
TIllslut blev det alldeles för dött så drog hem runt 02.30. Men först stannade vi på donken för lite fyllekäk!

Nu på morgonen åkte Malin hem och jag och älskling sitter och äter frukost. Har inga planer för dagen men ska iaf stor handla så man har mat för veckan. Imorgon ska jag, Malin och Sandra gå och se Twillight den verkar super bra så kan vara värd att se på bio!

Ha en trevlig Söndag, Love minna

Drar snart ut

                

                                        Nu drar vi strax ut <33!!


utgång ikväll

hej.

Kom hem från skärholmen C för en stund sedan och har nu satt mig här i soffan med datorn. Köpte sminket jag behövt nu ett tag så nu slipper man väl lägga ut pengar på det nästa månad. Åt även lunch där innan vi åkte hem.

Ska möta upp Malin nera på stationen runt halv 7 sedan ska vi väl förkröka och fixa oss. Har fortfarande ingenaning vad jag ska ha på mig men vi får se. Innan dess ska jag och älskling äta middag och jag ska duscha.



Grunden till min sminkning inför utgång.

1. Börjar med Fondation från VICHY efter jag smörjt in ansiktet med fuktkräm. Den är väldigt bra för mig som har fet och orenhy. Täpper inte till porerna m.m. 
2. Sedan är det dax för att täcka över rodnader och mörkaringar.

A, Niveas cover all mix.
B, concealer på penna.
C, Concealer flytande.

3. Sedan sätter jag på mineral puder samt skimmer rose så man ser fräch ut hela kvällen.




Sedan är det dax för ögon och läppar.

1. Först böjer jag upp ögonfransarna med den vanliga ögonfranstången eller ögonfranstången med värme så dom håller hela kvällen.
2. Efter det tar jag den vita pennan innanför ögonfranskanten samt gör en tunn linje längst med den undre samt över ögonfranskanten med den svarta. Gör linjen tunnare ju närmre ögonvrån du kommer. (den bruna pennan markerar jag ögonbrynen med)
3. Sedan använder jag den vita ögonskuggan i ögonvrån samt lite lätt under ögronbrynen för att ge ett piggare uttryck. Beroende på klädsel m.m beslutar jag sedan vilken färg jag ska använda som skugga. Använder oftast lite svart skugga på den undre ögonfranskanten för att ge ett sotat intryck.
4. Blir sedan mascara just nu använder jag mig av maybelline Volume express. Efter det drar ett streck av glitter eyliner längst med den undre ögonfranskanten samt lite i den yttre ögonvrån.
5. Sist men inte minst sätter jag på lösögonfransar som verkligen gör så man ser extra piffig ut!
6. Avslutar allt med läppglans 2 in 1. Först färg sedan glanset håller länge och är lagom till ett par markerade ögon.

Sådär det var hela min party sminkning haha, tar ju ett bra tag men om man gör noggrant blir resultatet som bäst=)


Nu blir det middag!

jag ser det snöar...

Halloj!

Nu är det Lördag morgon och jag har fått en lång och bra natt med sömn. Klev nyligen ur sängen och gick ut i köket där jag genom fönstret ser att det har snöat hela natten. Taken är helt täckta och flingorna singlar fortfarande ner. Riktigt mysigt faktiskt. Får hoppas de stannar ett litet tag iaf.

Ska strax äta frukost och fixa mig har planerat att åka iväg till Skärholmen C jag och älskling. Han ska köpa nya skor till jobbet och jag ska försöka hitta lite smink. Blir sedan hem och äta middag för att sedan möta upp Malin vid tunnelbanan så vi kan ta sällskap upp hit till lägenheten och fixa oss m.m!

Men skriver nog ett inlägg till senare ikväll =)

Frukost dax nu, Love minna!

med tjejerna i stan

Hej hej!

Då var det Fredag igen tack och lov, som Tommy på jobbet brukar säga, den här dagen kommer också få sitt slut. Han brukar slänga ur sig det under dom tyngsta dagarna det stämmer ju men hjälper ändå inte så mycket för stunden.

Iaf så tog ju som sagt arbetsdagen slut och då åkte jag in till stan. Sandra och Malin hade satt sig på ett fik på stureplan så gick dit och mötte upp dom. Satt sedan där och snackade ett tag om allt mellan himmel och jord, gick sedan bort till PK-huset och kikade runt. Han även med några andra butiker innan de var dax att skilljas åt. Sandra jobbar i helgen men jag och Malin är sugna på att dra ut så ska göra det imorgon. Blir förkrök hos mig sen krogen. Har ångest över vad jag ska ha på mig samt att typ allt min smink är slut eller blivit äckligt så måste försöka skaffa nytt! Men de löser sig.

Ikväll blir det nog lugnt ska äta middag sen bara sitta hemma och kolla film eller nått. Är ganska trött faktist så de ska bli skönt. Sen sova länge imorgon så man orkar vara ute i natten!



Hoppas eran Fredag blir lyckad =)

pannkakor med sylt

Idag hade någon lagt en gurka i trappuppgången utanför sin dörr....den var skuren på mitten (?)

Hej!

Äntligen Torsdag eftermiddag bara en dag kvar sen helg igen wiihoo! Och på Tisdag är det löning då kanske man kan börja inhandla lite julklappar. Både min mor och far fyller år nu så måste köpa presenter till dom med ojoj fattigt kommer de bli. Men har faktiskt tänkt unna mig något för den här lönen mer än bara presenter. Måste tex köpa nytt smink sen vill jag gärna ha nya stövlar då mina läcker in (märkte det i London *jippie*) vill även ha mer basplagg som tjocktröjjor, linnen, jeans m.m. Men får se hur mycket man kommer ha råd med haha!

Allt på jobbet gick iaf bra. Förutom att hela kontoret går runt och snorar och snörvlar överallt (även jag). Får hoppas många frisknar på sig under helgen. Åkte sedan raka vägen hem. Ska börja steka pannkakor till soppan ikväll. Ska iväg och kika på en lägenhet klockan 18:00 så ska försöka äta innan dess!

Fick precis MMS från älskling där han hade fotat sitt prov resultat, han har ju gått väktar kursen i 2 v och slut provet var idag. Han fick 39/42 rätt GRATTTIIIS! Nu har han äntligen en utbildning samt jobb i hand. En stor sten från bådas axlar har fallit till marken!



Imorgon blir det jobb, pratade med Malin idag på tele och hon och Sandra ska in till stan (båda är lediga *morr*) men eftersom jag behöver spara ska jag försöka att inte titta men kanske skulle mötas upp för en fika efter dom shoppat klart och jag slutat jobbet.

Nu måste jag sätta fart med pannkakorna yallaa yallaa!

stads slask

Älskling kom in genom ytterdörren och sa att det snöade ute tidigare ikväll , stora fina flingor som började täcka marken. Så jag sprang till fönstret bara för att se små pytte flingor som direkt smälte när de nuddade något. Har glömt nästan hur det blir här inne i stan när de är vinter. Utanför stannar ju snön och bildar ett fint täcke som glittrar så underbart. Men inte här innanför tullarna inte! Så imorgon när man ska upp till jobbet har man ju ett fint slask att traska fram i blöö...nej tacka vet jag sommaren, kan den komma tillbaka nu (?)


Högsta budet YES!

                            

budade hem denna Ipod på 8 GB för endast 271:- snabb som attan var jag haha! Brukar oftast förlora men nu tusan vann jag. Den ska vara i min brevlåda om ca 3 dagar wiihoo nu får jag platts med massa musik plus att den är svart velat ha det super länge =)

Vet inte vad som kommer hända med min apple Ipod med 4 Gb i rosa fortfarande i bra skick och funkar as bra. Kanske lägger ut den på tradera med laddare och allt! För jag får en ny laddare och hörlurar med den nya Ipoden.

Jag är tillbaka

Idag såg jag en tjej, hon ledde på en hund.....i ett skosnöre(?)

Halloj!

Äntligen börjar jag känna mig frisk. Fortfarande snuvig och så men tröttheten är borta och locket i öronen har släppt. Var på jobbet idag dom blev förvånade att jag kom tillbaka så snabbt men jag har ju inte råd att vara borta (?) Sen mådde jag ju inte skit som igår. Tommy va så gullig gav mig det lättaste jobben och allt var orolig at jag skulle bli dålig igen.
Somvanligt höll jag och Nisse på och skämtade den killen kan verkligen få en att garva HAHA!
Har nog lika sjuk humor han och jag...

Slutade iaf ganska tidigt, har varit och handlat ikväll blir det Lax och rotgrönsaker i ugn ska bli gott. Har även varit duktig och diskat sen satte jag mig här. Vardagen är egentligen riktigt riktigt tråkig!

Always look on the bright side of life? =)

Just det åkte ju in till centralen och växlade tillbaka punden som blev över efter London resan blev en del pengar.


Såhär ful är man utan smink, därför behöver jag påsen! Eller kanske masken haha =)

Nu ska jag se på reprisen av Top Model 7 igen ...ha en tevlig kväll.

bara trött kanske?

Hej

Fy vad trött och sliten jag känner mig. Imorse när jag vaknade hade jag ont i huvudet och mådde skit så jag blev tvungen att sjukskriva mig. Har ju inte råd men känndes bättre att ta igen sig en dag min kropp mår inte alls bra. Tror förkylningen är kvar och det är därför jag är så trött just nu. Sover inte bra heller, sängen vi har är alldeles för mjuk så får ont i ryggen och sover super dåligt. Måste fixa det om man ska orka upp 05:30 på mornarna.

Så jag gick och la mig igen efter jag ringt min chef. Sov sedan fram till halv 12 och har sedan bara suttit här vid nya datorn. Kul att kolla runt och fixa allt har ju inga bilder fortfarande men ska hämta dom från datorn hemma hos mamma någon dag. Så vad ska jag göra idag? Det blir tvätta hela eftermiddagen har tvättid 16:00-19:00 så kommer ha fullt upp.
Skönt ändå att bara vara hemma och ta igen sig ibland måste man ha sånna dagar speciellt när man inte mådde bra i helgen.

Just nu lyssnar jag på Britney Spears nya album Circus, tycker det är ganska bra men Lady Gagas nya är bättre!

Mer än så finns inte att berätta en regnig tråkig Tisdag som denna.

Love minna

ny bostad, ny dator...

Nytt liv ?

HEEJ DÄÄR!


Ja nu sitter jag vid dator och gissa vart? Jo i min lägenhet! I helgen fixade jag och älskling en sprillans ny laptop så nu kan man äntligen vara lite social igen haha. Har ju bara städat och kollat TV efter jobbet tidigasre=)

Heelt själv har jag kopplat på modem och internet var inte de lättaste men inte så svårt heller. Orkade inte vänta på att älskling skulle komma hem klockan 18:00 ikväll så jag pillade med allt själv. Måste ju klara sig på egenhand även om jag är otroligt tacksam att älskling oftast finns där för mig!

Ivilketfall kanske ska berätta lite vad som hänt nu i helgen. Tyvärr inte mycket dessvärre. Både jag och älskling lyckades bli sjuka (typiskt sambo liv) lagom till helgen så låg inne hela Lördagen med feber och snuva *blä* beställde hem pizza och hyrde 2 filmer samt B&J såklart!!

I Söndags var vi piggare så åkte till Länna och köpte denna fina laptop som änsålänge funkar braa! Sedan blev det bio med min far och Ann. Såg den nya James Bond filmen och åt sedan middag tillsammans.
 
Nu har jag nyligen kommit hem från jobbet, mår inte alls bra men måse försöka klara av veckan har inte råd att ligga hemma. Ska precis kolla på Top Model 7 repris haha tröttnar då aldrig!

Men nu lär de inte dröjja så länge till nästa gång jag skriver hihi men har ju annat att göra på datorn massor som ska installeras och fixas med! En ny designe till bloggen lär ni även se inom en snar framtid =)

Love minna

P.S tusan va konstigt de känns att skriva på en laptop alltid haft vanlig nu är allt så litet haha! Så bli inte förvånade om de är massa stavfel för jag missar tagenterna hela tiden argghh!

Sitter vid datorn

hej hej där!

Oj oj haha nu har det gått ett tag igen från då jag sist la upp ett inlägg men har inte haft tillgång till någon dator så då är de inte lätt att göra nått åt saken =)

Just nu är jag hos mamma och hälsar på, hon ville bjuda mig och älskling på middag förstår henne kan inte vara lätt här hemma utan mig i 18 år var jag ju här nästan varje dag så de är tomt tycker hon. Men jag hälsar ju på iaf!

Har hänt en hel del var ju tex i London förra helgen och "njöt" i regnet haha, fy vilket väder vi fick men de var iaf kul att se den kända staden med sin shopping och fina byggnader. Fick mycket gjort på få dagar. Bodde hemma hos Malins syrra med hennes kille och två andra inneboende. Var trångt men gratis! Lite mysigt och slippa hotell kändes som man inte var lika mycket turist då. När resan var slut hade man ju tom börjat tänka på engelska haha så mycket pratade man det språket!


Jag & Malin skuttar i en av Londons parker<3

Åker gärna tillbaka någon gång men då lär jag stanna fler dagar så man kan ta allt i lugn och ro.

Resten av denna vecka har gått i ett, jobbat, städat, lagat middag och kollat på TV. Så himla skönt att ha sitt egna ställe att komma hem till. Mer än så har jag inte orkat göra. Har inte mycket planerat för helgen heller lär bli lugnt iaf älskling har lyckats bli förkyld så nu hoppas jag bara på att jag ska slippa bli det med. Om han mår bättre imorgon ska vi försöka komma iväg och kolla på en laptop, blir ju galen av att inte ha någon dator arrgghh!

Just det när jag var nere i London fick älsklings syrra sin dotter som änsålänge inte har något namn. Önskar er all lycka!
Ska få se bebisen förhoppningsvis nästa vecka.


Nu ska jag vara social med mina föräldrar skriver somagt när det finns tillfälle =)

Love minna

Karlbergsvägen 68A

HEEEEEJ!

Nu känns det som om jag inte har skrivit här på 100 år haha men egentligen har det ju bara gått en helg. Anledningen till den otroligt dåliga uppdateringen är för att jag har flyttat hela hela helgen (samt inte har något dator eller internet i lägenheten) haha. Orkar inte skriva allt som hänt för då skulle detta inlägg bli flera sidor långt men nu bor jag iaf inne på Kungsholmen med min underbara pojkvän och vi trivs super duper! Gud så mycket planer vi har vill fixa allt nu men får vänta tills vi hunnit spara ihop mer pengar. Men finns att önska sig i julklapp nu =)

I Måndags var Sandra på besök och såg lägenheten sen tog vi en fika i Huddinge C efter jag hämtat ut P-piller. Var super mysigt så kul nu att ha ett eget hem att ta hem kompisar och alla till! Kommer såklart bli inflyttnings party med.

Igår stor tvättade jag och älskling kändes super konstigt att släpa ner allt i en tvättstuga och stå och vika och hänga i flera timmar phuw...tungt att vara vuxen! Senare på kvällen kom älsklings syster och man förbi och gav oss bullar *mums* samt kollade runt och små pratade. Dom ska hjälpa oss med en hel del sen när de behövs, som golv och tapeter m.m!
Anna är super gravid nu och har fått lite värkar så snart kommer älskling bli morbror och jag bli...(?) vad man nu blir haha =)

Idag (Onsdag) har jag åkt till mamma och kjell alltså inte H E M för mitt hem är ju inne i stan nu (underligt) och lånat datorn, betalt min första räkning samt kollat meilen. Det är konstigt hur snabbt man vänjer sig att leva utan dator! Men måste iaf skaffa en snarast känner sig ju helt vilsen utan. Snart ska jag hem till älskling och laga middag samt packa inför LONDON ja för nu är det ju BARA 2 DAGAR KVAR!! haha fullt fullt upp just nu!

Så tyvärr måste jag logga ut strax så då blir jag dator lös ett bra tag men kanske nästa gång jag skriver blir från en alldeles sprillans ny Lap top =) ihihi!

HA DET BÄST!


RSS 2.0