NU KÖR VI!

Ja nu var man hemma igen i kalla Sverige. Med tanke på att jag imorse vaknade upp i ett varmt Grekland där det var ca 30+ och nu sitter här hemma vid min dator där det är énbart 15+ utanför så är det inte konstigt att man fryser!
Har hunnit landa och se Arlanda, åka hem till älskling äta middag och berätta om resan, komma hem till mig och berätta om resan, se och klappa katterna och NU vill jag tillbaka!!!
Den här veckan har varit underbar och såå lugn. Har verkligen laddat batterierna för att köra stenhårt denna höst. Sattsa på jobbet och försöka få råd och flytta hemifrån samt börja ta körkortet. Har hunnit tänka en heldel där nere och jag vet vad jag vill så NU KÖR VI!
Det jag vet är att jag inte kan stressa på så hårt som jag har gjort. Måste slappna av och ta det lugn. Mår varken bra psykiskt eller fysiskt av att stressa och nu när man har slappnat av känner jag hur bra jag mår.
Imorgon blir det även att sätta igång med gymmet, köpa gymkort samt äta ordentligt! Ingen mer fet mat *snyft* haha.

Kvällen kommer bli lugn och skön. Imorgon är jag ledig sen på Tisdag sätter jobbet igång igen!
Här är bilderna från semsetern. Fotade inte lika mycket denna gång dessvärre har tagit det så lugnt och bara legat vid poolen och havet så har faktiskt inte funnits så mycket att dokumentera haha!


Stora poolen under bergen MYS!


Stranden med alla som ligger och steker.


..även älskling haha!


Vi töntar oss i spegeln på rummet =)


Halva mig vid poolen.


Min solbränna världens sämsta ljus men men..


en outfit bild redo för middag!


Älskling påväg in på vårt rum.


Världens godaste creps fylld med choklad, banan och vaniljglass MUMS!


Såhär underbart var det mer Grekland går inte att få!


Älskling hittade antagligen bänken med världens finaste utsickt!


Och här var hela standen som jag saknar och längtar tillbaka till! TA MIG DIT!

Nu ska jag packa upp och fixa lite sen ska vi sova är sjukt trött efter allt resande och fixande.

Love minna

UNDERBARA SAMOS!

Hej hej!

Sitter nu pa ett internet cafe har nere i Samos. Pa dagarna ar det ca 35+ i solen och vi njuter. Hotellet ar valdigt fint med en stooor pool precis vid bergen sa man kan flyta runt och se den underbara utsickten. Restaurangerna ligger precis nere vid stranden och jag och alskling har hittat ett jatte bra stalle med goda drinkar och trevliga anstallda. Dar ar vi varje dag. Dom hyr aven ut solstolar pa stranden sa brukar ligga dar sa kan man fa ner drinkar och annat gott direkt ner pa beachen MYS! Har redan fatt en del branna men och har sluppit ansalange att branna mig!
Hoppas allt ar bra dar hemma i Sverige vill verkligen inte hem till hosten, jobbet och kraven just nu njuter jag av min sista ledighet sedan kommer det bli fullrulle.

Precis nu har jag och alskling precis suttit och atit en god middag efter en hel dag nere pa beachen. Ska strax bort till favvo stallet och ta nagon efteratt och en drink sen blir det tillbaka till hotelltummet och sova. Ar sa lugn har perfekt sista minuten bara for oss tva! Hade inte velat vara nagon annan stanns.

PUSSAR MINNA

HEJDÅ SVERIGE!

Hej!

Nu är det bara 7 timmar kvar tills vi ska vara inpackade i bilen och redo att åka mot Arlanda, och sedan är det bara 3 timmar och 20 min kvar innan vi lyfter och lämnar kalla och regniga Sverige bakom oss och vilar ut under 7 dagar i soliga, varma Grekland!
Dessvärre så känner jag mig dålig och har fått ont i halsen =( men jag hoppas att det inte blir värre men har med mig massa medeciner och grejjer så om jag blir sämre ska jag iaf kunna ligga ute och sola haha!

Dagen har varit ganska lugn. Jag och älskling åkte somsagt in till stan där han gick iväg och klippte sig och jag mötte upp Sandra och Malin. Vi promenerade runt och köpte lite småsaker. Själv köpte jag Niveas näsplåster som ska ta bort porer och skit från näsa och haka, padd att använda till foundation, neonrosa nagellack som ska sitta på mina händer samt tånaglar och göra dom snygga vid poolen (neonrosa framhäver brännan), nagellacks remover, ett till nagellack från depende, rengörings paddar som lätt tar bort maskaran samt 2 ringar från Ur&penn. Blev inga större saker då det är några dagar kvar till löning och jag ska lära mig att snååla nu!
Iallafall när vi shoppat klart så sa vi hejdå och jag gick iväg och mötte upp älskling igen vid Åhléns. Vi gick sedan till Kulturhuset och fikade med hans syster,svåger och hans svågers kusin Oliver samt hans fru som var på besök från England. Så vi satt och snackade engelska hela fikat var lite svårt i början men man vänjer sig ganska snabbt att prata flytande. Har problem med en del ord haha men det hade vi alla så skrattade bara om något formelerades lite fel.
Efter den trevliga fika stunden tog vi bilen hem till älskling där vi åt middag och han plockade ihop sina sista saker, fick sedan skjuts hem hit till mig och nu ska vi strax hoppa i säng så vi är pigga imorgon!

Tror jag har fått ihop allting nu men ska fixa lite till. Ska ju bara vara att stänga resväskan imorgon och gå ut genom dörren. Så ska försöka att inte glömma något!


Min outfit idag:

- Linne från BIKBOK.
-Kjol från CARLINGS.
-Ballerinas från SKOPUNKTEN.
-Skinnjacka från VIVALDI.


Haha Älskling ville också ha med sin outfit:

- Piké tröjja från MQ.
- Jeans MQ.
-Skor Dinsko.
-Armband Thailand.
-Solglasögon Kreta.


    

Några av sakerna jag köpte samt min snart färdigpackade resväska hihi!

Nu måste jag fixa vidare kommer nog inte hinna skriva några fler inlägg innan vi flyger men får jag tag på en dator där nere så slänger jag såklart in ett därifrån!

Ha det bäst allesammans kvar här i Sverige!


BIG LOVE Minna

KORT INLÄGG

Hej hej!

Ska strax åka in till stan för att möta upp Malin och Sandra. Måste ju hinna ses innan vi åker till två olika länder i 1 vecka haha. Dom ska till Bulgarien och vi till Grekland. Deras plan går 06.00 på Söndag från Arlanda och vårat 07.20 så hinner väl se varandra där en stund med innan vi skiljs åt.
Älskling ska också in till stan för att klippa sig så vi tar bilen in sen åker jag väl hem till honom när vi är klara i stan så får vi sedan skjuts hem till mig av hans föräldrar. Imorgon kör mina föräldrar ut oss till Arlanda runt 04.00 tiden så lär inte kunna sova mycket innan resfebern börjar väckas till liv i mig men åhh vad spännande det ska bli och mysigt.

Men nu ska vi strax ta och gå ut till bilen, vädret verkar inte kunna bestämma sig hur det ska bli idag(?) soligt eller mulet. Men kanske lägger ut dagens outfit sen senare.

        
Kommer sakna er två ha det bäst i Bulgarien, nästa år hoppas vi på Aya-Napa! =)

love minna

Buda på dessa.





Blev helt kär i dessa två klädesplagg som just nu ligger på bud på Tradera!
Vill gärna ha en till skinnjacka och den här är verkligen snygg, kort med fina detalijer.
klänningen fastnade jag för direkt! Kort blommig med öppen rygg kan de bli snyggare(?)
Vill vill vill ha...


Love minna

Anonym idiot!

Vill bara skriva att jag gärna tar emot kommentarer på mina inlägg det är bara jätte kul att få! Men det här inlägget är till dig som anonymt skriver idiotiska, onödiga och otroligt barnsliga kommentarer på mina inlägg. Går inte in på vad dom inehåller då jag nu gjort så att jag går igenom kommentarerna innan dom publiceras!

Men vill bara säga det till DIG din anonyma fegis, lägg ner för det är ingen som bryr sig vad du tycker,
 tycker du jag är ful så visst gör de men läs inte min blogg dårå eller besök mig överhuvudtaget! eller skriv vad du heter och skicka en bild så jag får se hur "söt" du är och lägga min egna kommentar, okej?

Till er andra I LOVE YOU! Minna

                                                 

P.S Hatar anonyma kommentarer speciellt sånna utan mening. Vet att det förekommer internet mobbing i nästan alla bloggar så till er tjejer och killar stå på er för dom som skriver det är själva svaga i sig själva. Extra fegt att göra det via nätet dessutom. alla ni som klankar ner på andra skaffa ett liv!

SEMESTERN ÄR HÄR!

ÄNTLIGEN har man en hel veckas semester guud vad jag har längtat. Dagen har varit så tung tyngre än på mycket länge så när chefen tillslut sa att det var hemgång började jag nästan gråta. Slet halft ihjäl mig men det var de värt för att få komma hem och veta att på Måndag morgon vaknar jag inte upp 05.00 i regninga Sverige för att åka till jobbet, utan jag vaknar upp i Grekland och går ut och solar vid poolen WIIE!

Ikväll blir det bara lugnt verkar det som. Är lite sugen på att hitta på något men tror jag kommer vara för trött senare så lär bli filmkväll här hemma med älskling. Ska tvätta och packa om resväskan. Måste ju se så man har lagt ner allt. Ska även ha med min Ipodhögtalare så man kan lyssna på musik där nere och så Hawaiiantropic sololja såklart!
Ska nog sätta igång och sy upp min skjortklänning nu så jag kan lägga ner den sen.
Blir även en del folk här hemma ikväll då min styvfar som sagt har fyllt 60 så måste väl vara social med dom också!

                    
Världens bästa styvfar, tack för du funnits där för mig så länge!

Love minna

SPANA IN DETTA!

                                             

  Spana in vädret vi kommer mötas av om 3 dygn YEEES!!

Love minna

VILL NER TILL SOLEN!

Hej där!

Hoppas ni mår bra, själv är jag super trött och ska strax gå och lägga mig. Såhär på vardagarna hinner man inte med så mycket eftersom jag inte orkar vara uppe senare än ca 22.00. Trist men ska man funka som människa dagen efter så går det inte att sova bara 4-5 timmar.
Jaja dagen har varit kämpig men nu är det bara imorgon kvar sen har man en hel veckas underbar och efterlängtad semester! Som jag ska spendera i underbara Grekland med min fina pojkvän, guud jag vill ner till solen NU!
Trött på sverige och jobb och krav, vill vara borta i flera månader men men...
Fick även se vad jag kommer få i lön denna månad och det var mycket mindre än vad jag väntat mig *suck* så får leva snålt fram till nästa lön då jag får betalt för en hel månad! Som tur är har jag iaf jobb hela September och antagligen några månader till så har tid på mig att söka annat. Funderar på att skaffa helg/kväll extra jobb. Då får man OB-tillägg samt får pröva på något nytt utan att ha krav på sig att börja jobba heltid. Men från och med imorgon eftermiddag ska jag inte tänka på jobb eller andra saker bara njuta!

Efter jobbet var jag iaf en vända till stan och köpte födelsedags present åt min styvfar som fyller 60 GRATTIS! Hade svårt och välja men tillslut fick det bli en skjorta från JackandJones samt en tröjja från H&M och en stor blombucket. Hoppas han ska bli nöjd med det. Sedan har det ätits middag och nu på kvällen har jag bara packat och stökat runt. Måste förresten försöka få tid och sy upp min skjortklänning jag köpte på Ginatricot. Vill verkligen ha med mig den ner!

        

Haha något stökigt men börjar få lite mer ordning nu på allt!

- AA fodral, följer med!
- Shortsdress som jag älskar tunn och skön att dra på sig, Cubus!
- Tee tröjjor med söta tryck den bakre från Kreta den främre från Lindex!

   

Mer kläder samt skor, inte lika många par denna gång dock blir ju som sagt enbart 1 vecka.

- Söt klänning från Vero Moda som jag sytt upp samt tagit bort underkjolen på, perfekt strandklänning!
- Min klänning från Salt får följa med lite mer fin klänning!
- Två par shorts, kjol samt slappar linne.
- kritstreckrandig klänning från Gina Tricot!

Skor.
- Heels från DNA super söta med öppen tå.
- Småblommiga tygskor från Indiska.
- Nya, flippflopps från Skopunkten!
-Vita bellerinas, Skopunkten.


Massa söta spets trosor, Hallonrosa, vita, lila samt svarta från GinaTricot!

Det här är ju bara en liten del av packningen, tar även med mig en hel del fler linnen och självklart bikinis!

Men nu måste jag gå och fixa iordning mig inför sängen. Laddar inför imorgon!
har faktiskt ingenaning vad som händer i helgen lär bli lugnt iaf, en runda i stan på Lördag med Malin & Sandra mer är inte planerat. JAG VILL JU HA KRÄFTSKIVA (?)

Love minna

EN RUBRIK HÄR

Idag har jag idé torka på rubriken kan ju bero på att det faktiskt inte hänt någt alls idag. En vanlig Tisdag har det varit. På jobbet flöt allt på bra fick sluta redan 13.00 hihi. Kom i tid imorse med eftersom vi slapp krocka så det kändes ju bra. Pratade med Natta idag med påväg hem från jobbet. Hon skulle övningsköra idag då hon ska köra upp på Torsdag men dessvärre hade det kronglat så hon kanske måste köra imorgon istället så får se om hon har tid och träffa mig då. När jag kom hem satte jag igång med städning och packning så nu har jag iaf börjat! Resväskan är framplockad och en del har redan åkt ner har även varit flitig och tömt min garderob på en MASSA kläder som jag aldrig använder. Så nu får jag plats med en hel del höst kläder =)
Kvällen kommer bli lugn. Just nu har vi bara problem med att komma på vad vi ska äta till middag (?) Känner inte för någonting men något ska vi väl iaf laga till.

  



Blev helt kär i dom här skorna! Verkligen super snygga till ett par jeans eller klänning.
Kostar 29,90 dollar blir ca 300kr.

Nu måste jag åka och handla sen blir det tidigt i säng igen! Fy vad jag hatar vardag.

Love minna


Något att önska sig

     

Alla dessa godingar hittade jag på UrbanOutfitters hemsida. Skulle verkligen villja ha den där söta bikinin i Grekland hihi. T-shirt med tryck är ju bara så fint sen ett gulligt linne med knappar och lite volang.
Kanske går föbi och kikar in någon dag!


www.urbanoutfitters.com

Love minna

SEN SMALL DET!

Hej hej!

Hoppas allt är bra med er. Själv sitter jag hemma här och har precis ätit middag. Fortfarande sjukt trist väder ute och idag började många sina skolor och en del sina jobb igen! Med tanke på att folk är tillbaka från semestern så märktes det verkligen i trafiken nu imorse. Köerna började redan vid 06.15 och alla stressade. Jag och älskling hade lagt oss i en av filerna och allt rullade på då helt plötsligt en kille krockar in i oss bakifrån. Han höll inte avståndet så när vi bromsade åkte han rätt på oss. Så vi började köra åt sidan för att gå ut och snacka med chafören i den andra bilen. Men när vi har kommit ut till kanten ser vi att han försöker ta sig bort till oss men dessvärre ser han inte efter ordentligt om det kommer någon i den filen han ska korsa. Och självklart kommer det där en jeep och kör rätt in i han som i sin tur flyger fram in i oss IGEN och det smäller till ordentligt! Vi blir helt stälda och fattar knappt vad som hände. Bilen bakom oss är helt kvaddad och jeepens framdel in tryckt. Som tur var hade alla klarat sig utan skador och våran bil hade "bara" en krossad bakskärm. Kostar ju en del det med men med tanke på dom andra två bilarnas skador så var dom vi fick ingenting. perfekt start på en Måndag morgon (?) Älskling går bort till dom andra och börjar disskutera försäkringar och liknande. Mendas jag ringde till jobbet och sa att jag skulle bli sen. Killen som körde in i oss från början var iaf trevlig och tog på sig allting och det är inte mer än rätt för han verkade inte ha något koll alls! Så nu ska vi bara vänta på vad försäkringsbolaget säger sen ska bilen till verkstan.

             
Skulle vara skönt med en massage nu!

Sedan krocken har dagen iaf rullat på bra. Var lite chockad så var lite svårt att koncentrera sig på flera saker samtidigt men det släppte lite senare så då kunde jag fortsätta som vanligt. Dom på jobbet var förstående haha och min chef tyckte inte jag skulle åka mer bil, men får ju skjuts på mornarna hela vägen så då orkar jag inte ta tåget (!)
Har inte gjort mycket mer, åkte raka vägen hem när jag slutat. Skulle ha städat mitt rum men orkade inte så får ta och göra det imorgon istället. Måste ju börja packa och tvätta också hehe. Sist vi åkte började jag 14 dagar i förväg nu lär jag slänga ihop sakerna kvällen innan vi reser.

Imorgon blir det jobb igen sen på Onsdag ska jag och Natta träffas och fika efter jobbet, de blir säkert skojj!

Love minna

LYFTER OM 7 DYGN!

Hej hej!

Nu har jag inte haft tid och skriva på någon dag men här kommer iaf ett snabbt inlägg då jag snart måste tillbaka till soffan och kolla på filmen jag och älskling har hyrt för att se på ikväll!

I Fredags vart det stan med Malin, Sandra och älskling. Blev en riktigt trevlig kväll. Drog först till Laserdome och spelade en omgång haha första gången jag gjorde det så förstod ju knappt vad jag skulle göra. Sköt på mina egna lagkamrater så dom dampade samt blev träffad varje sekund själv men kul hade jag! Efter det skulle vi gå runt lite på stan men ingen hade lust så vi drog hem till Sandra och såg den nya filmen Barnhemmet som hon laddat ner. Den var riktigt bra synd bara att slutet var sorligt! Till filmen köpte vi varsin bunke med Ben&Jerrys och så satt vi alla och myste i hennes soffa. Blev sedan hemgång och sängen omedelbart var så sjukt trött.

På Lördagen skulle jag ha följt med Malin och Sandra in till stan men hade ingen lust och ska ju dessutom spara pengar. Så jag och älskling blev hemma och sov fram till halv ett, riktigt skönt! Var sedan hemma och jag duschade och packade ihop mina saker. Runt halv 4 åkte vi och handlade och fick sedan skjuts hem till Malin. Där blev det förkrök och en god kycklingsallad till middag. Skulle ha åkt in redan med 20.00 tåget men eftersom vi var så sega med att göra oss iordning haha så åkte vi inte in förrens 21.00. Skulle ha gått bort till The Voice men kom in så sent och så va vi alla tre sugna på nått gott att äta så det fick bli en snabbis förbi donken innan vi drog till Nivå 22. Där fortsatte vi dricka och lite senare kom även Natta och jenny dit. Efter Nivå drog vi till The Ice och kom in nästan på en gång. Dansade en hel del och umgicks till runt halv 3 då kom älskling och hämtade oss. Alla var trött så vart en lagom kväll med lagom mycket dricka. Somnade på en gång!

Idag har det varit trist trist väder. Vaknade upp hos älskling där åt vi frukost och låg och kollade på TV. Åkte sedan hem till mig och påvägen beställde vi hem pizza. Nu ska vi strax sätta på en film vi hyrt och bara slappa sedan blir det sängen!
Kan knappt fatta att vi lyfter om 7 dagar sjukt snart! Och jag längtar ihjäl mig efter värmen och havet. Men först måste man genom lida en tung vecka med arbete, blir lite lättare när man vet att efter det så blir det en hel vecka i Grekland!

              
              vill åka nu!

Dax för filmen. Hoppas ni hade en trevlig helg!

Love minna

Ge mig helg

Fy va trött jag blir på livet ibland. Det är ju bara sååå trist samma sak varje dag typ, är det såhär livet ska vara (?) Upp tidigt trött som fan, iväg till jobbet, jobba hela dagen, sluta, åka hem, äta, sova igen för att orka upp och jobba igen! blö...
Jag vill ha omväxling i livet inte bara jobba. Tänk dom människor som har gjort samma sak hela sitt liv. Varit på samma arbetsplats i 20 år och gör samma saker varje dag, PANIK! Nej så vill jag inte att mitt liv ska se ut. Såklart är de bra med rutiner men att gå som en zombie genom dagarna är inget liv jag vill ha! Men för att få pengar måste man ju jobba. Om man hade vetat det här när man var liten hade jag passat på och njutit mer innan vuxenlivet hunnit ikapp mig!

Så vad har hänt idag? Jo samma sak som igår vilken överraskning. Nej inte exakt samma sak åkte inte till Natta idag men annars har de varit en kopia av gårddagen. Nu sitter jag hemma här igen och läängtar till helgen ska börja! Så man kan få sova ut och ha ett liv åtminstone i 2 dagar.

Är inte direkt på humör för att skriva just nu så jag ska nog låta bli!

Imorgon är det Fredag så då ska jag köra stenhårt på jobbet så får jag gå hem tidigare. Sen på kvällen skulle vi nog hitta på något vet inte vad men får se. På Lördag blir det iaf stan på förmiddagen med Sandra och Malin och sen partyy på kvällen! Natta kanske skulle komma förbi senare på kvällen hon med. Får se vilken krog det blir då men jag ska iaf släppa loss!

            

                          
             

Det nya modet med att ha glasögon utan styrka tycker jag faktiskt är as snyggt. Funderar själv på att skaffa, en kul accessoar när man är trött på sitt utseende. Dessutom passar jag bra i glasögon =)

Dom här uppe är från Urban Outfitters! Snygga kantiga bågar, svarta så dom är lätta att matcha till annat.


Love minna

Onsdag igen

Halloj!

Åter igen Onsdag kväll och jag sitter hemma efter en hel dags jobbande och slitande. Fast dagen var faktiskt relativt slapp så har inte så mycket att klaga över. Efter jobbet så åkte jag hem till Natta och fikade. Var hur trevligt som helst. Var lite problem att komma dit bara då jag gick av vid fel busshållplats (?) och Natta blev tvungen att cykla och möta mig, ops!
Haha är ganska bra på att gå vilse. Natta skulle ut ikväll men själv kan jag inte följa med, ska ju upp till jobbet imorgon och dessutom måste jag spara pengar! Även Nattas killkompis robert kom förbi, han är nämligen frisör och skulle klippa hennes lillebror. Själv vill jag ju permanenta och när jag tog upp det med Natta så sa hon att just Robert behövde en hårmodell som ville permanenta. Han går frisörlinje så tillhör deras kurs att utföra en permanentning och han är riktigt duktig samt jag får det GRATIS. Men ska tänka lite mer hur jag vill ha det sen senare i höst ska jag dit och fixa!
Runt halv 6 kom älskling och plockade upp mig och vi åkte sedan hem och fixade mat. Nu har vi precis satt oss framför TV:en. Kommer bli helkväll med Project Runway. 2 avsnitt irad så kommer inte i säng förrens 23.00 ikväll! Men de är de värt.

ha en fortsatt trevlig Onsdag!

                  

Stora lockar eller mindre...hm svårt val!

Love minna

tror hösten är här nu.

hej.

Ja idag är jag helt slut, har verkligen satt igång ordentligt på jobbet nu då semester tiderna är över och folk har kommit hem. ujuj ja, körigt värre. Det är tur att vi bara har 7 timmars arbets dag så slutar iaf 2! Så har en del fritid på eftermiddagen. Tog även mod till mig idag och pratade alvar med min chef haha. Är så himla feg så måste verkligen ta mig i kragen om jag ska ta tag i saker. Han är ju inte elak på något vis nej tvärtom hur snäll och go som helst men aa är lite blyg av mig somsagt. Ivilketfall så talades vi vid och han ska kolla upp hur schemat ser ut i höst men med största sannolikhet kommer jag få jobba där en hel del i höst! Och det känns verkligen ur bra, hade panik över att sitta arbetslös om mindre än 2 veckor och sen komma hem från Grekland och veta att man skulle bli tvugen att börja söka hysteriskt efter ett nytt jobb. Men nu ser det ut som att jag slipper det. Och om jag får ett fast jobb för ett tag betyder det att jag och älskling antagligen kommer flytta till lägenheten snart!  YÄÄÄY! =D

Slut pratat om jobbet nu. Idag har jag iaf varit en stund inne i stan igen. Älskling slutade tidigare då han skulle på någon undersöknings sak just inne i stan därå. Så han hämtade mig från jobbet så åkte vi in sen. Gick runt ett bra tag och åt sedan lunch nere i Kungshallarna. Där har dom grymt god mat! Runt 4 skilljdes vi iaf åt och jag som varit duktig och hållit i pengarna hela eftermiddagen gick in på Bianco och kom ut med en gigantiskt svart väska haha! Var nära att det hade blivit ett par stövlar med men fick verkligen skärpa mig för att låta bli dom! Men nu SKA jag inte shoppa mer före Grekland. Måste först få min lön och allting sen kanske jag kan köpa saker igen. Har verkligen levt långt över mina tillgångar denna månad.
Om ett tag kommer älskling hem hit igen så då ska vi fixa nått att äta. Får se vad har inte orkat planera något!

Längtar till helgen då man ska in till stan och gå på The Voice samt dra ut på en ordentligt krogrunda! De ska bli skojj.

Har ingen lust att fota väskan nu så kommer väl bild på den senare´...

P.S jag tror faktiskt att hösten är här nu, det blir ingen mer Svensk sommar. Tur att man ska ner till Grekland 1 vecka åtminstone. Så kanske brännan får hålla i sig ett litet tag till!

Love minna


lugn helg = skönt

Hej där!

Snart var ännu en held till sin ända. Tiden bara springer iväg och så sitter man här en Söndag kväll och imorgon är det början på en ny arbetsvecka. Helgen har varit mycket lugn. Blev somsagt bio igår med Robin och Sandra. Såg Batman The dark night på Heron city. Filmen var verkligen sevärd. Ingen skulle ha kunnat gjort Jokern bättre än självaste Heath Ledger, världen förlorade ett underbarn när han gick bort. Efter bion som slutade runt 00.00 åkte jag och älskling raka vägen hem till honom och sov. Har varit så sjukt trött denna helg sovit klockan runt varje natt!
Idag har det inte hänt mycket, följde med älskling till en mack och tvättade ur bilen. Den blev riktigt fin och glansig efteråt. Sedan åkte vi förbi hans syster och fikade en stund samt lämnade över lite post som kommit fel. När vi åkte därifrån hade vi inget speciellt planerat så vi tog en vända förbi Farsta C. Där shoppade vi eller mest jag loss haha. Älskling köpte en snygg skjorta på BROTHERS och jag ja hm jag köpte en hel del. Har fotat så allt kommer längre ner.
Då vi tröttnat på att shoppa och affärerna började stänga åkte vi hem till honom igen och åt middag. Satt och pratade ett tag med älsklings föräldrar och sedan åkte vi hemåt mot mig. På vägen stannade vi och hälsade på Sandra. Hon jobbade fortfarande men hon tog sig en stund och snacka. Hon är ledig imorgon så vi ska kanske mötas upp i stan när jag slutat och kolla lite kläder (jag ska hålla i plånboken) och snacka.
Nu har vi iaf kommit hem hit och satt på TV:en. Just nu kollar vi på Bones, riktigt bra kriminal serie. Jag ska strax ta en snabb dusch och måla på mitt nya nagellack som jag köpte idag på KICKS.

               
- Tunika 199:- CARLINGS.

- Linne med knappar 99:- BIKBOK.

- Kjol 399:- CARLINGS.

              

- Stor tröjja med knyt bak 199:- CARLINGS.

             

- Mysig kofta 349:- BIKBOK.

- Örhängen 59:- SIX

Nej nu måste jag i duschen sen blir det tidigt i säng så man orkar upp imorgon 05.00 =(

Love minna

kvällens kläder

         


Det här får bli kvällens outfit, ganska slapp med jeans, tunika och nya koftan!

Ska precis beställa Thaimat sen blir det att åka till Heron och hämta ut billjetterna. Ska se Batman The dark night. Har hört att den ska vara bra men vi får väl se =)

Ha en trevlig Lördags kväll.


Love minna

lördag eftermiddag

Hej hej!

Nu var det Lördag igen och jag samt älskling har sovit klockan runt. Det var riktigt skönt! Gårddagskvällen var helt okej. Blev först en trevlig middag hos pappa och sedan åkte vi in till stan för att möta upp älsklings kompisar samt Natta och hennes tjejkompisar. Kom in runt 22.30 och han precis se lite av fyrverkerierna. Det var sjukt mycket folk där inne mer än vad det är på typ nyår och liknande. När fyrverkerierna var slut så skulle alla hem som kommit in för att se dom så då blev det helt fullpackat med folk på gatorna. Vi blev tvugna att gå från söder in till stureplan då tunnelbanorna var helt proppade. Väl inne på stureplan var det galet. Folk hängde i lycktstolpar och dansade på svampen. Hade trott att det skulle vara mest folk i vår ålder men det var otroligt många yngre som stökade och röjjde. Vi började iaf tränga oss in i havet med festande människor. Väl där inne så mötte jag på Natta dom hade på något vis lyckats ta sig med tunnelbanan och sedan fått syn på mig bland allt folk haha. Sen urartade allting då två av nattas tjejkompisar försvann i havet samt älsklings vänner. Det var så mycket folk så även om man inte ville framåt åkte man med alla som gick åt det hållet fanns inte en chans att streta emot! Varken jag eller älskling kände oss på humör för att vara kvar och precis när vi hade tänkt gå fick vi syn på robins flickvän samt Jimmy bland alla och vi fyra tog oss sedan tillbaka ut från stureplan. Efter mycket om och men kom även Robin och Ebba ut också och vi gick sedan hela vägen tillbaka till Söder. Där gick dom 4 vidare mot Mosébacke medans jag och älskling tog oss bort till bilen och åkte hem! Ni som var där inne vet vad jag snackar om verkligen obehagligt mycket folk där den kvällen.

Idag ska vi in på bio lite senare ska bara recervera billjeter först. Nu på dagen blir det bara lugnt! Sov som sagt klockan runt och det kändes verkligen som att det behövdes. Har nog aldrig varit så trött och sliten som när vi kom hem igår.

                    

          

Gårddagens outfit med min klänning från Gina Tricot, nya grå strumpbyxor från Åhléns, skor från Skopunkten samt kofta från MANGO. Sen mitt nya hjärta från Åhléns som jag köpte med 75% REA.

- Vit kort kofta 249:-, Vero Moda.
- Skjort klänning 99:-, Gina Tricot.

                 

                 

- Plånbok, 249:-, MANGO.

Love minna

080808 & jag e 08:a!

Hej hej!

Sorry igår han jag inte skriva i bloggen, det berodde på att jag var inne i stan med Natta och fikade samt shoppade lite små saker. Sen kom jag och älskling hem sent och så skulle vi göra tacos sen var vi as trötta och gick och la oss efter Criminal mindes. I vilketfall så var det super kul inne i stan. Mötte upp Natta efter jobbet utanför Åhlens city, vi åkte sedan upp i Åhléns och fikade på deras café. Tyvärr regnade det men dom hade satt ut tak på ute terassen så efter vi ätit gick vi ut där med filtar och satt och snackade. Var så länge sedan vi träffades ensamma så jag minns inte ens när. Är synd när man glider ifrån olika vänner och tappar kontakten. Men vissa är värda att inte förlora helt. Vi kom iaf överrens om att nu är nu och det är kul att man fortfarande kan vara vänner och stärka kontakten igen. Stark vänskap byggs ju inte upp på en dag eller hur? Däremot kan den ta slut på en....
Efter fikat så gick vi runt och kollade i lite butiker. Fyndade en del på Gina tricot bla en skjortklänning för 99:-, samt en topp för 49:- och en BH för 29:- tyvärr var BH:n lite för liten så den gav jag bort till mamma!
Köpte även en söt kofta på Vero Moda och en ny plånbok från MANGO. Bilder på allt kommer så fort min kamera är laddad. Älskling kom sedan in till stan efter jobbet och plockade upp oss. Så körde vi hem Natta och sedan åkte vi hem till mig och gjorde Tacos!

Idag är vädret fortfarande piss piss sämst. Synd när det är 080808 och vi är 08:or! Är ju värsta festen ikväll inne i stan men vi får se om man ska åka in. Först ska iaf jag och älskling till min far på middag sen kanske vi åker in dit senare. Natta sa att vi kunde ringa om vi kom in, hon skulle in med några tjejkompisar så kanske möter upp dom lite senare. Men det beror ju på hur trött man är och om vädret blir sämre! Skulle iofs vara kul och se vad dom har gjort där inne. Är ju trotts allt bara 080808 en gång i livet!

Men nu måste jag in i duschen ska åka om lite mer än en timme! Alltid skönt att ta första duschen inför helgen, känns som en ny start varje Fredag haha. Tycker iaf att veckan gick ovanligt snabbt, det är iofs bara posetivt för hoppas helgen går långsamt bara!

Love minna

summer feelings

              

Gillar den här låten, perfekt att lyssna på nu då det ger en sommar kännslor!
Ge tillbaka det heta varma vädret nu tack!

Shifty - Slide Along Side

Love minna

är hösten redan här (?)

Halloj!

Då var man hemma från ännu en arbetsdag. Denna dag var inge tung alls allt gick super snabbt och lätt så kom hem redan 12.30. Hade kommit hem tidigare om jag inte lyckats missa både mitt tåg och min buss så var tvungen att vänta samanlagt 40 min. Men hem kom gjorde jag. Var sjukt shopping sugen så hade tänkt åka in till stan innan jag tog mig hem men beslöt mig för att spara pengarna. Ska ändå in och fika imorgon med Natta så då lär vi gå i lite butiker. Sen i helgen ska jag och Malin till Urban outfitters så där lär de också spenderas.
Var sjukt hungrig nyss så jag gjorde köttbullar med pasta bara för att få något i mig. Har tänkt ta och stor städa mitt rum men jag känner mig inte alls taggad uhh. Vädret är ju sjukt trist vill bara krypa ner i sängen och sova. Hoppas verkligen inte att Svenska sommaren redan är över och att detta väder försvinner snart. Orkar inte ha höst redan från 1 Augusti sommaren måste få hålla i sig åtminstone till September. Däremot ska jag börja köpa höst kläder nu, älskar höst mode. Varma stickade tröjjor, söta vantar, mysiga halsdukar och snygga stövlar. Känns ju lite trist men som sagt om hösten börjar redan nu så är det bara till att klä sig efter väder =)

Mja så det händer inte mycket mer blä tråkiga vardag kan inte helgen bara komma nu så man slipper tänka på att gå i säng tidigt och ändå vara trött hela tiden!
Om några timmar kommer iaf älskling hem, det piggar upp! Ska laga en god middag och se på Prodject Runway 21.00 på TV3. Älskar det programmet haha *tönt* 

                   

Love minna

7 Things i hate...

           

Älskar älskar denna låt, texten och allt och Miley sjunger grymt bra! Kan inte sluta lyssna på den. Den går om och om igen på Ipoden!



you make me love you...




Miley Cyrus - 7 Things

Väntar på ugnen.

ja nu sitter jag och väntar på att ugnen ska bli varm så man kan stoppa in grönsakerna. Vi ska nämligen äta rotgrönsaker i ugn med lax och advokado. Riktigt gott. Fick redeptet på rotgrönsakerna av min vän Malin. Godast är om man kryddar dom med timjan, tyvärr hade vi inte hemma nu så får fixa smaken med något annat. Men timjan är godast!
Kvällen blir bara lugn. Ska i säng tidigt då jag knappt kom upp imorse. Inte så konstigt med tanke på detta otroligt trista väder, vad hände med sommaren (?). Hatar att gå upp när det ösregnar och stormar då vill man bara ligga kvar i den varma goa sängen och krypa djupare ner under täcket. Får hoppas vädret blir lite bättre imorgon.
Idag efter jobbet var jag och solade solarium. Var riktigt skönt då jag var iskall när jag kom dit så lägga sig i det varma sköna solariumet var precis vad jag behövde! Färg fick man också, men ska inte sola mycket solarium nu bara så pass att brännan inte försvinner helt fram till Greklands resan.
Känns som det borde bli helg nu men har ju bara jobbat 2 dagar än sålänge. Inte ens halva veckan =( *suck*
Måste verkligen spara pengar nu har ju lagt ut så mycket på resa och kläder så om jag vill kunna shoppa nya höst kläder är det dax att snåla ordentligt! Ska försöka ta mig till arbetsförmedlingen nästa vecka eller denna vecka och snacka med dom. Har lite planer på att först fråga där jag jobbar nu om jag kan få vara timanställd i höst så vet jag att jag har ett jobb samt kan koncentrera mig på körkortet och annat. Men vi får se vad dom säger.

          
Brännan ifrån Grekland, inge bra bild men tog inte så många =)

Nu är ugnen klar så måste springa bort till köket!

Ha en mysig Tisdagskväll i ovädret.

Love minna

Sistaminuten till...

                     


GREKLAND! Ja nu var det bokat. Ska åter igen ner till Grekland men denna gång blir det ön Samos och staden Kokari på ett fint hotell som heter Athena. Fast jag och älskling bara varit hemma i en månad knappt så längtar vi båda verkligen tillbaka till det underbara landet. Ska bli så skönt att försvinna en vecka från allt och sen ta tag i hösten när man kommer hem. Det är då allvaret börjar! Men först vill jag bara njuta av god mat,  bad, fina drinkar och en massa massa sol.

           

           

Klicka på bilderna för förstoring.

Love minna

och mer åt helvete!

Hej hej!

ja min sida ser ut såhär just nu för min dator cp:ar så nu funkar inget! men ska fixa den såfort datorn vill samarbeta.
MEr åt helvete går det. Jag och älskling hittade ett perfekt hotell som vi ville boka men tror ni det gick att betala då eller ?? nej för dom vill inte dra pengarna från mitt kort! ARRGH jag blir galen. Det är ju sistaminuten så vi måste betala nu FUCK. Aja får se hur vi löser det men nu måste vi åka och handla shit vad tiden försvinner....

bye

åt helvete gick det.

Hej där!

Ja åt helvete gick väl den här dagen. Haha nej nu överdriver jag väl men tycker ändå att inte mycket har gått som jag velat. Morgonen började iofs bra kom i tid till jobbet och tackochlov så hade en av tjejerna som haft semester kommit tillbaka så jag fick åter igen gå den lätta rundan jag haft dom andra veckorna. Så skönt slutade 11.30 och då hade vi ändå mer att göra idag än vad som varit hittills!
Eftersom älskling inte är sjukskriven längre så fick jag ingen skjuts hem "stackars mig" bortskämd som tusan med de där, får ta och fixa ett eget körkort så jag slutar utnyttja min stackasr pojkvän hehe! äh men tog iaf tåget och det tycker jag funkar lika bra. Såklart tar det längre tid men man hinner lyssna på musik och sova en stund alltid skönt efter att ha kutat runt på jobbet hela morgonen. Tog mig sedan till centrum för jag tänkte passa på att njuta lite av egen tid och sola solarium. Dessvärre så funkade inte någon av dom 2 bankomaterna i centrum så jag fick inte ut några pengar från kortet *morr* så kunde inte växla till några tios så jag kunde lägga pengar till solariumet =( dumma bankomater!
Istället tänkte jag vara duktig och handla mat så jag kunde fixa iordning middagen innan älskling kommit hem. Så jag tog mig in i en mataffären och packade en korg full med massa saker. Gick sedan bort till kassan och lassade upp allting och kassörskan började läsa in varorna. När alla varorna var inlästa så skulle jag då betala. Men tror ni inte då att mitt kort inte funkar (?) så där står jag och kan inte betala för en enda liten vara för att kort jävlet inte vill dra bort pengarna!! Snopen fick jag tassa ut igen ur affären lika tomhänt som jag var när jag gick in. Helt ärligt så börjar jag tröttna på de där korten som aldrig vill funka. Har hänt mig förut och så får man stå där som en idiot och kan inte göra ett skit åt saken! Så från och med nu ska jag alltid ha en hundring i bakfickan ifall att man skulle villja typ sola solarium eller kanske köpa mat!


Nu sitter jag här hemma och hade planerat att städa men var inte på humör när jag kom hem då mitt humör blev kvar inne i butiken vid kassan. Så jag stekte två hamburgare som jag tryckte i mig som tröst haha! Det var gott.
När älskling kommer så ska vi åka in till centrum igen och försöka få hem nått ätbart denna gång. Senare i kväll lär det bara bli vardags slappa med TV och sen tidigt i säng.

Hoppas eran Måndag har varit bättre än min iaf =)


trist väder

Söndag kväll igen! Imorgon är det Måndag *suck* orkar inte jobba en hel vecka till uhä. Är det så livet ska vara jobb Mån-Fre sen helger som försvinner skit snabbt och sen börjar allt om igen. Man blir ju inte lite deprimerad, att vädret sedan suger och att hösten snart är här gör ju inte saken bättre.
Aja slut gnällt nu. Gårddagskvällen var trevlig. Blev middag hos Sandra samt förkrök och massa sminkande. Älskling körde oss till centrum runt 21.15 så vi var inne i stan klockan 21.50. Åkte sedan bort till krogen HUSET som är relativt ny öppnat. Kom in gratis då dom inte börjar ta inträde förens efter halv elva. Tyvärr blev inte kvällen riktigt som planerat. Malin fick sjukt ont i fötterna av fel skor samt i sitt knä som hon skadat. Alla höll på att rinna iväg på dansgolvet så dansa gick knappt. Sen regnade det ute och det var inte så kul att stå där ute och snacka och röka. Tyckte huset var en rolig krog förstagången vi var där men sendess har det bara gått nerför. Så lär inte gå dit nå mer nu.
Ivilketfall så beslöt vi oss för att dra till något trevligt chill ställe där vi kunde dricka och snacka. Men hittade inget som var kul och som hade öppet till längre än 01.00. Så kvällen slutade med nattmat på seveneleven sen bar det iväg hemmåt!

Idag har det varit piss piss väder så jag och älskling sov till 13.00. Sen åt vi frukost och fixade i hans rum som såg ut som ett bombnedslag. Har sedan ätit middag och åkt hem hit till mig där vi ska sova inatt. Önskar att jag också fick plats med en 1.60 säng i mitt rum är otroligt skönt att sova i så stora sängar. Men får duga med min 1.20! Är ju mysigt att ligga nära iofs.
Nu ikväll ska vi se på film och mysa inne medans åskan dundrar, sedan blir det isäng tidigt så man orkar upp imorgon =( 5 dagar till nästa helg.


kvällens låtar.

           

Katy Perry - I kissed a girl


          
 

Girlicious - Like me


ikväll kör vi!

halloj!

Blä vilket trist väder vi har fått idag då(?) hade hoppats att sommarvärmen skulle hålla i sig över helgen men tyvärr så fick den inte det. Hade planerat att åka in till stan idag och se pride festivalen men när vi vaknade och såg ut genom fönstret hade jag ingen lust längre. Så vi åkte hem till mig och beställde pizza hi. Gud vad jag är onyttig äter hamburgare hela tiden och massa fett uhh måste ta tag i det här och träningen!
Gårddagskvällen var trevlig. Var i tantolunden med Malin och Sandra. Drack lite alkoläsk och vin samt snackade om allt mellan himmel och jord. Skulle sedan dra vidare til Nivå 22 för en drink men när vi kom dit orkade vi inte så satte oss på en bänk och umgicks medans vi väntade på älskling som var snäll och åkte in och hämtade oss. På hemvägen stannade vi på donken och åt drive in. Alltid skönt att äta i bilen på natten och slippa allt folk! Efter donken körde vi hem Malin och Sandra och somnade sedan gott i älsklings nya stora säng haha har inte sovit så gott på läänge!

Ikväll blir det utgång. Ska äta middag hos Sandra först med förkrök, musik och sminkning! Blir jag, Sandra, Malin och Natta. Efter det drar vi alla 4:a in till stan och så får vi se vad kvällen bjuder på! Ska iaf köra stenhårt haha.
Kvällens outfit är inte riktigt helt bestämd men tror det blir den lilla svarta med midjeskärp och guldsmycken, samt höa pumps.

Hoppas ni får en trevlig Lördag! Det ska iaf jag försöka att ha även i detta regninga väder.

              


färdig.

Ja nu var man färdig fixad för ikväll. Fick bli min nya topp med ett par leggings och mitt midjeskärp med rosorna. Ska ju inte direkt på krogen så tar en stor väska så får man plats med en tröjja samt skor med lågklack om vi vandrar runt! Blev klar något förtidigt. Trodde vi skulle åka in runt 19.00-20.00 men tar inte tåget förens 20.30 så ska hem till Malin tror jag och chilla där lite före. Men nu ska vi ut på altanen och äta glass med jordgubbar, MUMS!

           


kvällens låt.

     

Älskar Pussycat dolls och deras låtar så självklart gillar jag deras nya låt! Ladda ner den.

Pussycat dolls - When I grow up.


hej eller nått.

Haha jag suger på rubriker och just nu har jag ingenaning vad jag vill döpa detta inlägg till så ja det blir som det blir.
Hej där eller nått då!
Nu är det Fredag igen om du inte visste det. Slutade för några timmar sedan så har hunnit åka och handla lite dricka inför helgen med älskling  samt köpa en ny topp och leggings! Har sedan varit hemma och suttit på altanen i den underbara solen och läst en bok. Så skönt att bara sitta och läsa efter jobbet, precis vad man behöver inför helgen! Tagga ner.
Nu har det tyvärr kommit in lite moln så har gått in och satt mig här. Ska strax hoppa i duschen för sen får vi gäster. Ska sedan äta en god middag och umgås ett tag. Senare ikväll skulle Malin och Sandra in till stan och göra nått (?) har inte planerat vad men jag ska antagligen följa med dom. Alltid kul att bara umgås och snacka när man inte setts på ca 2 veckor. I vilketfall så orkar jag inte vara kvar länge har ju varit vaken sen 05.00 så kommer dra hem i lagom tid. Lär sova hos älskling då det är närmare till honom från stan. Han har fått en ny säng, riktigt stor och skön så hoppas på att sova gott inatt hehe!
Imorgon på dagen har jag inga planer. Vädret ska antagligen bli sämre =( men vi får se. På kvällen blir det hem till Malin eller Sandra på middag och förkrök sedan ska vi in till stan och parta. Får se vilken krog det blir bara.
Resten av helgen blir bara slappa förhoppningsvis. Sedan börjar ju en ny arbetsvecka *usch* men ska inte tänka på det just nu. Har iaf 2 lediga dagar från och med NU!

Ha en trevlig Fredag!


RSS 2.0