studentskiva!

Phuw är helt slut. Hela dagen har gått i ett. Åkte in till stan på förmiddagen. Mötte Sandra inne på centralen (malin hade försovit sig) så vi åkte in i förväg och började shoppa. Kollade runt i massa affärer och jag köpte en super söt småblommig klänning från Gina Tricot (bild kommer) super sommrig. Köpte även ankellänk till i sommar och smink artiklar. Efter en timme kom Malin in samt Stuart. Så vi var kvar där inne ett tag till sen insåg vi att klockan hade blivit mycket och både jag och Sandra hade massa att göra hemma så alla åkte hem. Från att jag kom hem har jag inte haft en lugn stund. Har städat rummet samt badrummet och packat. Har även sytt ett band till Malin som hon ska ha till sin studentklänning, blev faktiskt fint haha. Får se vad hon tycker. Som sagt har jag knappt hunnit andats. Om en liten stund kommer älskling äntligen hit. Vi lär gå och lägga oss relativt snart då det är mösspåtagning för min del imorgon på morgonen och älskling ska iväg och klippa sig. Sedan på kvällen är det ju STUDENTSKIVAN! Kommer bli sjukt galet haha hoppas verkligen allt blir lyckat!!! Längtar så dit har packat ihop allt jag behöver. Ska hem till Malin direkt efter skolan sen ska vi göra oss iordning läänge samt förkröka och ha det skojj. Middagen börjar 19.00 iih sen runt 22.00 kommer allt folk! Är inte säker på om jag kommer hinna skriva något innan skivan, om jag inte gör det så kommer vi ha det skit kul och ni får höra allt på Tisdag, sedan är det bara 1 DAG kvar till studenten YES YES!

Men nu ska jag glo lite TV innan älskling kommer sen blir det sängen!

image386

Imorgon blir det PARTY!

Ha en trevlig kväll!

Love minna

21 timmar.

Hej där!

Har inte haft en minut över till att hinna skriva något tyvärr men nu har jag äntligen tid. I Fredags jobbade jag då på dagen sen efteråt åkte jag till centrum och mötte Malin. Gick först iväg och köpte nytt puder samt lösögonfransar till mig sen gick vi och handlade. Köpte en massa godsaker. Gjorde pastasallad och baguetter samt hade chips, godis och kakor m.m. Allt det hade vi sedan med oss till idol audition. Sov sedan över hos Malin. Klockan 03.00 i Lördags morse var vi uppe, sjukt tidigt! Men kände mig ändå relativt pigg. Packade ihop allt och sedan kom Sandra och plockade upp oss. Åkte även och hämtade Agnes. Vi kom in till Gärdet runt 05.00 då var det redan massor av folk där (?) vissa hade tältat. Sedan fixade vi fram våra stolar och filtar och satte oss i kön. Sedan gick hela dagen åt till att vänta. Runt 08.30 kom TV dit och dom satte igång med inspelningarna. Kändes så fejk alltihoppa egentligen var alla skit trötta men på TV ska det ju se ut som att alla dansar och är glada (?) så dom bad hela publiken stå och hoppa och vinka. Man ska inte lita på det man ser på TV. Vid 12.00 kom vi äntligen in genom Idol porten. Där blev vi mötta av en skylt där det stod att varje deltagare bara fick ha med sig en gäst in, och vi var ju tre på Malin. Som tur var fanns det två andra deltagare som inte hade någon "gäst" med sig så vi alla 4 kom igenom. Efter det var det bara vänta och tillslut fick Malin komma in till fejk idol jurryn. Ja, riktiga jurryn var inte ens på plats tydligen spelar dom in allt detta först för att sedan klippa ihop det. Den riktiga jurryn är där på Tisdag och då spelar dom in de som gick vidare från igår. Så himla elakt. Den här fejk jurryn ska ta ut det som är TV värdigt (?) alltså skickar dom vidare folk som är dåliga så dom kan göra bort sig i TV. Dom tror att dom är bra men icke. Aja tyvärr så gick inte Malin vidare då nerverna spökade en hel del. Kom därifrån runt 14.00 och nu kommer jag bojkota Idol förevigt!

image385
(bild från [email protected] "Agnes")

Efter Idol åkte jag hem till Malin och var där någon timme för att sedan ta mig hem till pappa. Där blev det middag och film. Pratade en massor med honom då min styvmamma var bort rest. Brukar annars ine kunna snacka så mycket som vi gjorde. Runt 21.00 åkte jag hemmåt. Kom hem klockan 22.00 och somnade 11. Då hade jag varit vaken i 21 timmar (?) var döds trött!

Idag ska jag städa en massa, måste få iordning allt inför studenten på Onsdag. Men först blir det att åka in till stan en stund mitt på dagen med Malin och Sandra. Ska kolla efter en sommarjacka, tygskor och smycken! Får hoppas man hittar något fint. Sen blir det hem och städa. Sent ikväll kommer älskling hem. Har inte sett han på en hel vecka nu så ska bli super skönt att få hem honom igen!
På Måndag är det studentmöss påtagning under dagen sen på kvällen är det studentskivan, kommer bli helt galet! Får hoppas allt blir lyckad aah läängtar så, vill verkligen festa!

Men nu är det dax att gå upp och äta frukost samt göra sig iordning.

Love minna

idol 2008

Idol 2008 here we come! Imorgon efter jobbet ska jag möta upp Malin i centrum då ska vi köpa en massa mat så vi har något att göra. Ska sedan sova över hos henne sen kommer Sandra med bilen och hämtar oss på morgonen runt 4 haha. Lär ju vara jätte pigga! Sen ska vi åka in och sätta oss i kön som förhoppningsvis inte är för lång redan då! Får hoppa man möter lite roligt folk där borta hehe. Malin har nog beslutat vilken låt hon ska sjunga nu! Och vi ska hejja på henne för hon sjunger faktiskt bra. Men Malin du får inte göra som killen här nere gjorde på sin audition HAHA!



Minns honom han är ju totalt störd! HA.

Sommar sommar!

Hej där!

Är på ett strålande humör idag hihi. Kan ju bero på att det verkligen känns som sommar ute och det gör mig så lycklig! Igår kom Sandra hit efter hon jobbat klart. Vi åkte sedan hem till henne. Hade tänkt dra in till 360 men tyvärr var det uppbokat för student skiva (som tur var ringde vi dit) så vi åkte ner till centrum och hyrde två skräckfilmer haha. Killen som jobbar i butiken rekomenderade dom. Båda var helt okej fast ingen var direkt läskig mest bara konstiga men iaf något skärmmande. Låg och tittade till runt 01.00 sen kröp vi ner i sängen och snackade fram till halv fyra haha, man har alltid mest att prata om när man ska sova konstigt nog. Idag gick vi upp runt 10.00 och gjorde en stor frukost med latte. Sedan klädde vi på oss och tog bussen till högdalen. Där gick vi in och solade. Haha en kille som jobbade där bjöd både mig och sandra på 15 min solarium tid. När vi var påväg och lägga i  pengar så frågade han vilka rum vi skulle sola i (?) så vi sa vilka och han nickade och sa men då lägger jag i åt er ha, jag gillar gratis! Efter vi solat åkte vi till centrum och fikade i solen super mysigt. Men blev en ganska kort fika då Sandra skulle hem och börja packa inför flytten. Delade på en smoothie tyvärr var den inge god, smakade uppvärmd yoghurt. Men ändå mysigt. första gången för iår som jag fikar ute, underbart! Efter fikat sa vi hejdå.

Ikväll ska jag bara slappa, mamma vill att jag ska städa inför studenten nästa vecka men orkar nog inte men får se. Imorgon blir det jobba jobba sen på kvällen kanske vi ska tälta inne i stan haha. Malin ska nämligen söka in til idol mihi! Men har inte beslutat än om vi ska tälta eller bara åka  in tidigt på morgonen får se hur vi gör. Om vi tältar så måste man ju supa för att ha något och göra haha. Sen på Lördag är det Idol dårå och på kvällen ska jag på middag hos pappsen, sover nog över då med. Resten av helgen kommer nog gå åt till att planera för sen är det Måndag och då är det dax för strudentskivan! JIPPIE.

image384
jag och Sandra för 2 sommrar sedan!

Men nu ska jag ut i solen en stund och sätta mig innan det blir kväll.

Love minna

Onsdag

Hej!

Solen skiner ute idag med så himla skönt väder. Synd att jag måste sitta här inne. Men mår iaf bättre idag är bara snuvig men förövrigt pigg. Får hoppas de inte bryter ut igen. Sitter och tittar på SATC har gjort det hela förmiddagen. Vaknade klockan 07.00 och kunde inte somna om. Har varit till skolan och tömt skåpet samt bänken på allt skit. Så nu känns det verkligen som det börjar bli dax! Hoppas det är sånt här väder nästa Onsdag med skulle vara perfek! ikväll vet jag inte hur det blir. Sandra och Malin vill dra till 360 men tydligen hade Malin blivit erbjuden att jobba torsdag-fredag så kanske inte blir något. Men vi får se. Själv sjukskrev jag mig för imorgon. Men på fredag blir det antagligen jobb jobb. Sen kommer jag vara ledig nästa vecka förutom på Fredagen. Kommer inte att ha tid att jobba har massor att planera inför studenten.

Men nu ska jag sätta på ett nytt avsnitt är snart inne på säsong 3.

Love minna


nu går allt neråt.

Jag förstår inte men hela tiden ska livet gå i en bergodalbana. Blir så trött skulle önska att allting alltid var bra och att man alltid var glad. Men just nu känns allt fel och jag har ingenaning varför. Borde vara lycklig tar snart studenten och har massa vänner och pojkvän men samtidigt känner jag mig mer ensam än någonsin. Går inte att beskriva hur jag mår men iaf inte bra. När ska allt bara kännas okej (?) har lust att fly långt långt bort från allt och alla fast där skulle det väl bli likadant efter ett tag. Förstår inte varför livet ska vara såhär när man är lycklig ena dagen och det spritter i kroppen och andra dagar undrar man varför man fortfarande lever. Undrar om det beror på att vi tjejer har alla hormoner i kroppen och att killar inte alls har det såhär. Eller om det helt enkelt är från person till person. Vill bara att allt ska vara bra....jag har inte bråkat med någon eller nått men ändå, ändå känner jag mig såhär vilsen. ensamhet, ensammast i hela världen, varför?

Ursäkta men HAHA!



Titta på den här videon så min humor hahah!

Love minna

rastlös

Fy tusan var rastlös man blir när man är såhär mellan sjuk. Man är inte sängliggandes men man ska samtidigt inte göra något mer än bara sitta hemma...aargh! Har suttit lite på altanen en stund är ju så vackert ute. När man blir sjuk och vet att man inte får göra något då får man lust till vad som hellst. Tom städa rummet låter som en god idé, men måste vara stilla och vila. Det trista är att morgondagen kommer vara lika dan men sen hoppas jag att jag kommer vara friskt så jag vågar jobba Torsdag-Fredag! Min snuva går fram och tillbaka, ena sekunden måste jag snyta mig hela tiden och sen är den stilla ett tag. Kollade in på mitt konto för en stund sedan och på Fredag kommer lönen och det blir en rejäl slant! Är nervös inför det nya jobbet och vad jag ska säga till min nuvarande chef. Vill ju gärna ha kvar en fot där om det skulle skita sig på det nya och om jag behöver något i höst. Får försöka lägga fram det snyggt. Nu har jag inte så mycket mer att säga tyvärr hade gärna skrivit ett tag till bara för att ha något och göra. ...uhää!

image383

Jag laddar upp batterierna!

Love minna

nej nej nej!

Nej jag får inte vara sjuk (?) halåå....Jag har inte tid att vara sjuk och jag vill verkligen inte vara det. Men så är det jag har lyckats bli förkyld. Kom hem igår från Kista och började snuva har inte ont i halsen (ännu) men måste ju snyta mig varannan minut sjukt jobbigt. Har ringt och sjukanmält mig för skulle ju jobbat imorgon. Men känns inte så smart då lär allt bara bli värre, och vill inte vara sjuk under nästa vecka. FUCK**
Så idag kommer jag sitta inne när solen skiner utanför fönstret, snyft. Skit tirst verkligen. Hoppas det här vädret håller i sig under nästa vecka med. Men känner på mig att solen kommer skina nu och så kommer regnet sen hm...Imorgon lär jag göra samma om jag inte mår bättre. Fast överdriver heldre sjukdomen. Är nog psykiskt det där men det känns som man mår bättre snababre om man ligger stilla hela dagen framför TV:en och låtsas att man knappt kan gå för man är så sjuk. Istället för tvärtom och springa runt och skjuta bort att man egentligen är sjuk. Så jag ska vara helt stilla idag och antagligen imorgon med.

Önskar er alla friska en underbar dag ute i solen tänk gärna på mig när ni har kul som måste sitta inne och snyta mig!

image382

hihi den här giraffen kommer Malin tycka är super söt! (hon älskar giraffer)

Love minna

sugen

Är lite sugen på den här väskan från Gina Tricot tycker den var så himla söt. Funderar även på att köpa någon kort sommarjacka i marinblå. Funderar även på en skinnjacka men tror de är smartare och vänta med en sån till hösten isåfall. Men en kort sommarjacka av någon modell ska jag leta efter hihi!

image377

Är den fin? Tycker den var så otroligt sommrig iaf!

Love minna

studentklänning funnen!

Halloj!

Gud va fint väder det är ute nästan som sommar iiihh blir så himla lycklig när det är så fint ute! Är pigg idag kan ju bero på att man sov 11 timmar, men det behövdes verkligen! Gick upp runt 09.00 då jag inte kunde sova mer. Gjorde mig iordning och drog sedan iväg in till centralen. Där mötte jag upp Malin. Vi åkte sedan den långa vägen till Kista C haha! Där gick vi runt ett tag och jag hittade min STUDENTKLÄNNING. Äntligen har jag den och jag älskar den! Passar perfekt till mina höga pump med rosett. Så nu kan den stora dagen gärna få komma. Efter vi vandrat runt ett tag så satte vi oss på ett café och tog en fika. Blev kvar där ett bra tag och snackade massor om allt. Tillslut så blev klockan mycket så vi beslöt oss för att det var dax att dra sig hemåt. Sa sedan hejdå vid centralen då jag var tvugen att springa för att hinna med mitt tåg, och jag han precis! Nu sitter jag här hemma och är glad. Imorgon ska jag bara slappa om inte chefen hör av sig och behöver mig på jobbet.

Hoppas ni haft en mysig dag ni med!

Några bilder på studentklänningen:

 


image374
Mina pumps med söt rosett!

 

Dagens fika, tycker vi var värda dom här goda bakelserna!

Love minna

ljug inte

varför ljög du för mig? Visst det är inte världens största sak men det var en lögn. Även små lögner kan leda till större och även om det kanske var en vitlögn för att inte såra mig så var det fortfarande en lögn. Jag hatar att höra det från andra (?) varför vände du dig inte till mig. Jag hatar att bli ledd bakom ljuset, varför stog du inte på min sida. Du ska ju stå upp för mig men du vill ha kakan och äta den. Jag litar på dig....men förtroende kan lätt brytas om så bara av en liten småsak. Jag har byggt mitt förtoende för jag brukar inte lita på folk då man oftast bara blir sårad. Men jag tycker det är så oerhört trist att du bara inte kom till mig istället för att ljuga och få allt att låta som om det var hur bra som helst. JAG HATAR ATT FÅ VETA BAKOM RYGGEN, JAG HATAR DET HATAR HATAR HATAR HATAR! hatar jag dig då? nej jag hatar inte dig, jag älskar dig och det sårar att jag älskar dig när jag hatar vad du gör. Kännslor är komplicerade. Mer komplicerde än vad det borde vara. Och jag är komplicerad. Oftast sur över patetiska saker men jag tycker faktiskt att dett var idiotiskt gjort av dig min kära.........

image369

hejdå uppsala.

Idag har jag varit i Uppsala hela dagen. Gick upp klocan 07.00 och tyckte synd om mig själv (när ska jag få sova) haha men det var ändå mysigt. Underbart väder så gjorde mig iordning och tog sen tåget till Älvsjö. Där kom Marcus och plockade upp mig. Hämtade sedan även Anna älsklings syster. Kom till Uppsala runt 10.00. Sen var det till att vara där i flera timmar. Som tur var höll vädret sig och det blev tom riktigt varmt så man kunde gå i linne LOVE IT! Älskling visade runt oss på det enorma området. Kanske inte så jätte intressanta saker som jag fatatr mig på men kul att se hur han har bott i snart 9 månader. Robin och Sandra kom också förbi en stund men åkte hem efter lunchen. Klockan 3 var det medalj utdelning så då ställde alla upp sig haha tycker det ser så roligt ut när alla ska gå lika dant och klampa runt. Säger väl att om man är singel tjej och vill träffa killar ska man söka till lumpen haha har aldrig varit på ett ställe med så jäkla mycket killar! Däremot så har ju jag har min älskling och vill inte ha någon annan än honom. Runt 4 åkte vi hemåt igen. Sa hejdå till älskling kändes sorligt att lämna kvar honom där ville så gärna ha med han hem. Nu ska dom ut i skogen och vi ses inte förens på min studentskiva.....så nu längtar jag mer än någonsin till nästa Måndag!
Ikväll händer inte mycket. Mamma kommer hem så ska väl prata en stund med henne, har en hel del och disskutera. Imorgon ska jag in till stan med Malin eller var vi nu åker. Måste hitta en studentklänning! *suck*
Ska jobba Onsdag, Torsdag och Fredag sen i helgen är det ju Idol i stockholm och Malin ska söka in hihi då ska jag med och stötta henne!

Love minna

Lördag kväll.

Här sitter jag igen. Är ensamhemma ikväll då mamma är bortrest och styvfar jobbar. Ska upp tidigt imorgon annars hade jag nog varit med någon kompis men men...ganska skönt att få ha huset helt för sig själv. Tyvärr är jag jag lite lättskrämd men bra att man vänjer sig vid att vara ensam, ska ju flytta hemifrån en vacker dag ha.
Dagen har varit trevlig. Dessvärre höll jag på att frysa ihjäl, var tydligen inte så varmt och mysigt ute som jag trodde. Var hemma hos Agnes med Malin och Nikki. Nikki hade även med sig sin beeebis Tindra. Så underbart söt. Dom flesta bebisar brukar ju skrika och villja ha 100% uppmärksamhet men Tindra var perfekt. tyst, lugn och glad. Sån bebis vill man ha om man ska ha någon en dag. Fotningen gick sådär. Men var iaf en kul grejj. var där i ungefär 4 timmar sen åkte vi alla hem.
Ikväll blir det lugnt. Har ätit min cheesecake med varma hallon, mums! Samt kollat på SATC som jag ska fortsätta titta på snart. Ska se om hela boxen igen hihi så passar på nu när man är ensamhemma och allt.
Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka iväg. Men ska bli kul hoppas bara det är fint väder då vi ska vara ute i flera timmar. 
Nu ska jag sätta mig och titta på ett till avsnitt av SATC!

Ha en mysig Lördagskväll!

image351image352


Love minna

Åker nu!

Hej hej!

Ska strax åka iväg till Agnes. Är underbart väder ute hihi äntligen lite sommarkännslor. Älskling åkte tillbaka imorse men fick iaf ha han hos mig hela gårddagskvällen. Åt en god middag och efterätten blev jätte bra. Gick upp med honom runt 20 över sju sen var det lika bra att vara vaken. Så har duschat och fixat mig hela morgonen, samt ätit en stor frukost. Ikväll är jag ensam hemma. Imorgon ska jag möta älsklings syster i Älvsjö klockan 9 och så ska vi åka bort till Uppsala och hälsa på honom hela dagen. Har ingenaning vad man ska ha på sig haha varma kläder iaf ska ju vara ute hela dagen.

Men nu måste jag gå till bussen. Hade tänkt skriva tidigare imorse men bloggen muppade då!

image349

Dagens outfit. Somrigt med skjorta och vitt midjeskärp.



Love minna

sommarjobb!

Hihi fick precis svar från chefen som jag sökt sommarjobb hos. Har fått samanlagt 13 veckor haha! Super bra verkligen, tjänar 123 kr/timmen. Det är 23 kronor mer än vad jag tjänar nu. Dessutom ska jag och Malin jobba där tillsammans ska bli så HIMLA KUL! Har fått samma veckor förutom då jag åker till Grekland då får hon vara ensam, sen vad hon ledig en annan vecka. Men mestadels kommer vi vara tillsammans. Alltid kul att jobba med någon man känner, speciellt ens bästa vän! Hoppas verkligen att man kommer trivas där. Har ju alltid posten i andra hand då om det inte skulle funka, men tror det kommer bli bra! HAHA detta gjorde min dag om inte ännu bättre.

image348

Du&jag denna sommar med hun! <3

Nej nu ska jag laga mat till mig och älskling som kommer hit om 30 min.

Love minna

Hej alla glada!

Jag är så himla glad har ingenaning varför haha, känner mig super pigg fast jag nästan dog på jobbet för det var så kämpigt! Antar att jag är så hurtig för att jag nu är ledig i 4 dagar wihoo, ska bli så himla skönt att få sova ut. Har bara lust att hoppa ut i solen och dansa någon knasig dans haha men då skulle väl grannarna ramla baklänges. Älskling kommer hit om någon timme. Jag har varit och handlat en massa god mat så ska göra en fin middag och en mumsig efterätt med (tips från gulliga Agnes hihi) kan inte säga vad jag ska laga då älskling kanske läser och det ska vara en överraskning. Sedan lär vi bara mysa heela kvällen så underbart läängtar tills han kommer. Tyvärr fick han kortare permission än planerat så måste åka tillbaka imorgon runt 08.00 på morgonen :/
Men ikväll är han iaf bara min!

Imorgon ska jag till Agnes och Malin kommer också dit. Vi ska fota lite smycken som hennes kompis gör. Om det blir några fina bilder så kommer dom upp här sen haha! Efter det har jag inget planerat. kanske åker och letar vidare efter studentklänningen. Är så lycklig över att jag iaf har skorna och dom älskar jag verkligen! Men dessvärre så måste man ju hitta en klänning med. På Söndag ska jag till Uppsala och hälsa på älskling. Dom har öppethus för nära&kära så ska dit och kolla på dom när dom skjuter och gör lumpen saker haha. Det viktigaste är ju bara att man får träffa honom. Lär bli där hela dagen. Sen på kvällen ska jag på middag hos pappsen, är ledig på Måndag. Så ser min helg ut för tillfället iaf. Blir inget party denna helg heller så är super laddad inför skivan helgen därpå haha. Då ska det festas.


Nu ska jag hoppa in i duschen!

image347


Ha en trevlig Fredag, love minna.


aj!

AJ min tumme värker som tusan!! Sitter här med en isklabbe och trycker mot den kan knappt skriva på tagentbordet. Det klantiga jag har gjort är att sätta tummen mot en 250 grader varm ugnsform. gör inte det här hemma haha nej aj! det här blir kort.
Har jobbat idag hände inte mycket dagen rullade på. Skulle in till stan med Malin efteråt men hon mådde dåligt så jag åkte in själv när jag slutat. Letade i några timmar efter en snygg studentklänning. Men hittade ingen som sa klick tyvärr. Så ska leta vidare i helgen eller nästa vecka. Imorgon kommer älskling hem han fick ledigt en dag men ska tillbaka igen på lördag kväll. Imorgon blir det att jobba igen sen ska jag åka och sola!
Ikväll är det ingen serie som jag följer på tv så ska hoppa i säng redan vid 9, är skit trött verkligen! sov hela tågresan hem efter stan så lär behöva dom extra timmars sömn jag får. Nej nu kan jag inte skriva mer gör för ont:(
skriver imorgon då tummen förhoppningsvis är bättre!!

love minna

I love it!

Är helt kär i min nya hårinpackning super bra rekomenderar den verkligen! Den är ganska dyr men absolut värd priset. Har precis målat klart naglara. Var hur mysigt som helst i bastun borde göra sånt här oftare men man hinner ju typ aldrig. Nu känner jag mys super fräsch och ska snart ställa mig och steka mina pannkakor mihi! Sen blir det nog TV eller så sätter jag på SATC till maten.

Haen trevlig Onsdags kväll!

 

Håret känns väldigt fräscht och allt det risiga försvann på en gång (?) Love it. Måste bara till frissan och få bort utväxten.

Naglarna målade jag vårigt rosa hihi.

Love minna

en kväll för mig, bara mig!

Jaha hej där igen, hoppas din dag har varit trevlig vad du nu än har hittat på. Själv har det jobbats dårå. Kom hem för kanske 1 timme sedan ungefär. Idag åkte jag raka vägen hem orkade inte göra något. Trött som satan är man, beror nog på att jag inte kunde somna igår kväll. Jag som trodde att jag skulle somna omedelbart men tydligen så gick det inte. Men ikväll ska jag lägga mig tidigt. Vill se Top Model men vet inte om jag orkar, suck. Finns en hel del negativt med att börja 06.00 på morgonen. Fast skönt att få sluta vid 14.00.
Ikväll är jag ensam hemma. Det kan vara skönt ibland (eller oftast). Ska snart hoppa in i våran bastu som håller på att värmas. Ska ta en lång dusch och ha i min hårinpackning från Björn Axen som jag har varit dålig på att använda. Men tänkte det kan vara bra nu innan slingningen nästa vecka. Efter det ska jag måla naglarna och fixa middag. Tror jag ska steka pannkakor haha är väldigt sugen på just det av någon konstig anledning. Sen får vi se om jag sitter uppe och tittar på Top Model eller om jag bumsar i säng. Vill vara pigg imorgon så gott det går. Ska nämligen in till stan och titta på studentklänning med Malin. Ska inte köpa något annat, måste vänta tills lönen har kommit. Men klänning måste jag ha så hoppas jag hittar någon fin i en bra prisklass. Även något man vill ha fler gånger än bara på studenten. Funderar på att dra och sola sen efteråt om jag orkar det. Beror på hur lång tid vi blir inne i stan. Annars kanske jag gör det i helgen istället.

image342

Nej nu måste jag gå och se om bastun har blivit tillräckligt varm hihi, ska sätta på musik också med mina högtalare jag har till Ipoden! mys mys.

P.S Jag hatar verkligen fjortisar. Av någon anledning så sätter dom sig alltid bredvid mig eller nära på bussar och tåg. Flamsar och skrattar as fult, arrgh! Blir galen på det vill bara skrika käften och att dom ska börja snacka om något normalt ämne och gärna språket med!



Love minna


Dörrarna stängs!

Hej där!

Phuw är helt slut i kroppen som vanligt. Dagen på jobbet var helt okej förutom att det blev körigt den sista timmen så blir mycket att göra imorgon. Är på lite halv skumt humör idag, seg och lätt retlig. Men dom dagarna måste ju också finnas (antar jag). Hade kul på tunnelbanan till och från jobbet idag. Brukar inte tänka på det men det finns ena riktigt roliga tågchaförer. HAHA lyckades höra två helt olika sätt att säga *Dörrarna stängs* på idag och båda fick mig att skratta. På morgonen så sätter jag mig på tåget dårå och lokföraren kanske det heter haha säger med någon söderkis dialekt.
- Då fortsätter vi mot hässelby strand dårå, dörrarna stängs daah!
Går inte att beskriva hur han sa det men han försökte iaf låta as ball haha. Sedan lyckades jag hamna på en tunnelbana där lokföraren som snackade lät skit kåt (om man säger så) typ stönade fram, *dörrarna stängs* med värsta porr rösten haha shit! Kunde inte sluta störa mig på det. Men om man är lokförare så måste man ju ha sin egna dialekt när man säger det, så man sticker ut från mängden!
Efter jobbet åkte jag till Gina Tricot för att byta min gula top med rosetten jag köpte igår. Satt inge bra i ryggen så bytte den till en vit BH som man kan ta bort banden på och mixa hur som helst, skit bra kan ha den under allt nästan! Sedan ett annat linne i marinstuk, älskar seglarmodet! Efter att ha varit där ett tag åkte jag hem.

Nu ska jag snart vara duktig och skicka in min deklaration *vuxen* ska få tillbaka ca 2500 kr hihi!
Efter det blire middag sen slappa, är säsongsstart på Desperate Housewives ikväll klockan 21.00 så måste se det. Sen blir det bums i säng så jag orkar jobba imorgon med!

 

Mitt söta linne, Love it!

- Gina Tricot, 99kr.

  

BH:n som har en klister remsa på insidan av kupan så den fäster bra om man har den utan band!
(
fick även med genomskinliga axelband)

- Gina Tricot, 99kr.

Love minna

tänd ett ljus, för hoppet har slocknat.

image336

Tänd ett ljus för lilla Engla ikväll 21.00.

Och var lycklig över att det inte var just du.

Hoppet har slocknat.

Jag är i T-centralen (?) haha

Sitter åter hemma igen efter en mysig tur innanför tullarna haha. Gjorde mig iordning imorse och sen tog jag tåget in. Trodde det skulle vara sommar väder ute men icke, inne i stan regnade det? kul. Gick iaf av på Södra station och undrade vart Malin hade tagit väger (hennes tåg skulle komma in före mitt) haha det visade sig när jag ringde att gumman hade hoppat av i T-centralen., virrigpanna. Men det gick snabbt för henne att ta tåget en station tillbaka haha. Sen gick vi då bort till American Apparel butiken och bytte min U-neck dress till en annan storlek. Gick sedan in på Gina tricot. Där shoppade jag en hallonrosa Tubklänning samt en ljus gul topp med rosett i ryggen, super söt! Malin köpte en lång top samt ett midjeskärp. Bestämde sedan att vi inte skulle kolla mer eftersom då skulle vi bara köpa saker. Så vi åkte in till stan och fikade på Sandy´s. Verkligen mysigt café. Tog varsin smoothie samt kladdkake bit med mjukglass MUMS! Mådde dessvärre illa efteråt. Satt och snackade om allt möjligt sen bar det av hemmåt. Imorgon blir det jobba och så lär det bli hela veckan ut.
Om en stund ska vi äta, blir grillat med beasås och pommes hihi årets första grillat ska bli så gott! Sen händer inte mycket mer, lär hoppa i säng tidigt för att orka upp.
Längtar så grymt mycket nu tills då man kan gå runt i kjol och linne åhh skulle vara så underbart skönt ge mig sommar!

image320
Hade tråkigt vid bsshållplatsen så egofotade lite!


  

Min och Malins fika, shoppingen samt jag i den nya axelbandslösa klänningen!


Love minna


Glassigt!

Heej!

Känner mig riktigt glad idag, inte bara för jag är ledig och har fått sova ut. Utan även för att det är så fantastiskt väder ute. 11+ i solen och den skiner starkare än på länge wiho! Idag åker ballerina skorna på och tunna trench coaten hihi. Ska snart ringa Malin och besluta när vi ska dra in. Men först blir det en god stor frukost är super hungrig. Och sen hoppas jag in i duschen. Beslutade idag att jag ska flytta fram frissan till nästa vecka. Vill ju att det ska vara så ny slingat som möjligt till studentskivan. Chefen ringde även mig nu på morgonen. Ska jobba från och med imorgon och sen hela veckan ut. Bara bra för mig får ju mer pengar! Ahh är så himla glad hoppas hela den här dagen blir så här fin. På med solglasögonen nu glassar vi!

Love minna

I have nothing if I don´t have you...



image319

Take my hand and lead the way;
tell me all you want to say.
Whisper softly in my ear,
all those things I want to hear.
Kiss my lips and touch my skin;
bring out passions deep within.
Pull me close and hold me near;
take away my pain and fear.

tillbaka

Hej där!

Ja nu är jag tillbaka. Har inte haft tid att skriva i helgen. Eller tid och tid beror mest på att jag inte har orkat sitta vid älsklings dator. Men här kommer en resume av helgen hihi.

Fredag

Älskling kom hem på kvällen. Blev lycklig av att äntligen få vara i hans armar igen. Runt halv 7 åkte vi hem till Sandra på mysig middag. Där var även Robin och Kalle. Satt och snackade en hel del mycket skratt. Sen åkte Kalle iväg på party medans vi fyra blev kvar hos Sandra. Planerade att dra iväg och hyra en film. Men ingen orkade så snackade någon timme sen åkte jag och älskling hem. Otroligt trötta och slita. Båda hade varit uppe sen tidig morgon. Fick äntligen somna vid hans sida igen.



Lördag

Vaknade i lagom tid, snoozade bara några gånger. Brukar gå bättre när jag sköter väckarklockan haha! Åkte sedan in till söder. Där gick jag och älskling iväg och köpte BH:band man kan sätta på BH:en så banden inte syns på ryggen, perfekt! Mötte sedan upp Robin och Sandra. Shoppade lite och älskling köpte American Apparel klänningen till mig, så söt! Så den ska jag ha på studentskivan. Kollade även in lite andra affärer. Bar sedan av hem till älskling. Där försökte vi 4:a byta däck på en av bilarna. Dessvärre gick det inte så bra eftersom älskling inte hittade några bultar typ man ska ha (?) så vi sket i det. Robin och Sandra drog sedan iväg. Jag och älskling beställde hem pizza och drog sen hem till hans syrra. Där hjälpte vi till att bära en mangel och snackade ett tag, sen åkte vi hem till han igen. Hyrde även två filmer på vägen hem. Black Sheep samt Hairspray. Såg Black Sheep där på kvällen haha. Helt sjuk film som handlar om får som blir zoombies HAHA! Riktigt skum. Efter det blev det sängen.


image310 



Söndag

Idag har vi tagit det extremt lugnt. Hade först planerat in massor. Skulle åkt in och bytt Apparel klänningen till en annan storlek, älskling skulle ha klippt sig, köpt bultar till bilen och annat. Men vi beslöt oss för att stryka ALLT från göra listan och bara ta tid för varandra. Och det var verkligen mysigt. Gick bara upp och åt frukost samt åkte iväg och solade solarium hihi. Sen satt vi och såg Hairspray, super bra film man blev glad i hela kroppen av den. Kunde inte sluta skratta åt John Travolta hah. Resten av dagen har vi bara myst och slappat. Åt middag med hans föräldrar på kvällen och sen var det dax för han att åka tillbaka till Uppsala igen. Nu blir han borta i 14 dagar *snyft*.
Nästa gång vi ses är kvällen på min studenstskivan när han kommer dit. Längtar så efter att få vara i hans armar igen. Hoppas dom här dagarna gå fort.

Imorgon drar jag och Malin in till söder och byter min klänning dåro. Malin skulle även kolla in något midjeskärp. Är inte säker på när för chefen kanske ringer imorgon och  då åker jag in och jobbar. Men om han inte gör det så drar vi nog in runt 12-1. Ska även försöka komma iväg till frissan imorgon eller på Tisdag, Ska slinga håret igen nu till studentskivan. Vill gärna ha lite silver blonda slingor så ska prata med henne om det, ska även köpa silver shampoo!

Hoppas ni haft en mysig helg ni med!

Love minna

Bara för jag vill ha!

Jag vill verkligen ha dom här klänningarna. Den svart rutiga till studentskivan, den vita till studenten och den otroligt söta småblommiga till sommaren! Så underabart fina alla tre. Tyvärr så ligger dom över min prisklass. Man måste ju även tänka på att det tillkommer extra kostnader för frakt. Så finns ju riksen att det inte passar. Men kär är jag!

Allt finns på www.asos.com

Gå inte in där om du har shopping abstinens som jag har just nu!

image303image304image305

Brun utan sol eller solarium?

Har funderat på att sluta sola solarium. Det är dyrt sen tycker jag inte det händer så mycket. Dessutom är det stor risk för hudcancer samt att huden åldras i förtid. Jag vill verkligen inte se ut som 40 när jag är 30! Tyvärr har jag väldigt känslig hy så kan inte använda mig av starka brun utan sol produkter och sen blir det ju så fula fläckar av det. Suck...om man ändå var född med lite pigment så man slapp sola ihjäl sig för att få färg. Finns ju krämer som ger en solbrun hy med tiden som man smöjer med varje dag. Men tror inte jag skulle kunna använda mig av det heller. Sen är det samma problem där med, fläckar! Jaja får hoppas man får färg när man är i Grekland sen. Lite brun har man ju iaf blivit så kanske blir bra till studenten, vitt gör ju dessutom att man ser brunare ut haha!
Ska antagligen sola solarium dårå igen imorgon med älskling (hihi har fått han med att börja sola) fast han var emot det först, tyckte det var för gay. Men nu vill han mer än jag nästan haha! Synd att man får "solariumbränna" alltså brun fram och bak men inte på sidorna. Får väl försöka sola liggandes på sidan men det lär ju inte vara bekvämt. I-lansproblem till MAX!

image302

Kanske borde pröva stå solarium. Då får man färg över hela kroppen!

Love minna

Orkeslös.

Phuw den här dagen har inte varit lätt kan jag direkt börja med att säga. Har verkligen kämpat för att hålla mig på benen. Ibland har man ju bara sånna där dagar då man knappt orkar stå och en sådan dag har det varit. Ångrade mig redan när jag satte mig på bussen in mot jobbet imorse. Ville minst tillbaka till min varma säng igen, men som sagt lönen lockar på en så det var bara att snällt åka hela vägen in till jobbet och se glad ut. Slet nästan ihjäl mig och nu har jag ont överallt. Hoppas verkligen morgondagen blir lättare än såhär....
Jobb, jobb, jobb känns som det är det enda jag pratar om haha, fast det kan ju bero på att det är typ det enda jag orkar när jag väl jobbar! Vakna, resa, jobba, resa, sova jippie*
Sen måste jag gnälla lite mer på att jag har så FÖRBASKAT ont i min ena stortå. Har ingen aning vad jag har gjort men den talar verkligen om att något inte är som det ska. Måste åka till vårdcentralen och be någon titta på den. Säkert bara en stukning som får läka själv men skönt att få det bekräftat.

Ikväll händer inget, ingenting alls. Ska sova tidigt lär ligga i sängen runt 8-9. Men innan det ska jag äta middag förstås och pyssla lite. Imorgon blir det jobb dårå igen sen på kvällen kommer älskling hem! Båda kommer nog vara helt döda så kvällen kommer bli lugn. Har ingenting mer planerat denna helg. Tror inte det blir någon krogen iaf. Älskling ska ju vara borta sen i 14 dagar och kommer inte tillbaka förens på min studentskiva (?) så vill spendera varje sekund med han innan han försvinner!
Jag längtar sjukt mycket efter Grekland, vill åka nu! 2 underbara veckor nere i solen, bara slappa och njuta. Älskar verkligen Kreta min paradis Ö! Tyvärr ett tag kvar tills dess.

Föresten så var jag åter igen besvkien på gårdagens avsnitt av Top modell. Ingen fotografering eller någt kul alls hände, dom spelade bara in en video och fel person åkte ut. Så satt uppe helt i onödan blä. Men lär ju sitta där nästa vecka igen om jag känner mig själv rätt.

image300
Besviken på ditt program Tyra!



Minna tisslar&tasslar:

Det var en gång en historia om A och B. Dessa två personer möttes genom det såkallade nätet dårå. Problemet var att B utnyttjade A väldigt hårt och sårade denna person mycket. (Som B har gjort med väldigt många personer utan att bry sig om någon annan än sig själv.) För A var så otroligt kär i B men B ville inte låtsas om att A var det. Så B beslutade sig för att A kunde ju vara bra att ha vid vissa tillfällen annars var det ju kul att leka runt med resten av alfabetet också, på sidan om. Då tycker man ju då att A borde hata B vid det här laget. Men nu har en fågel som börjar på S kvittrat i mitt öra via MSN att A tydligen möter B fortfarande. Och jag kan inte ens förklara min reaktion! Jag säger bara ursäkta(?) men om jag var A skulle jag aldrig titta på B igen. Tyvärr är ju A inte så smart utan beter sig som en stor idiot och traskar fortfarande efter B, jag säger bara det. Snälla säg en bra anledning A varför du är snäll mot B?

Love minna

Fötterna värker men jag är lycklig!

Hej där!

Dagen har varit både hiss och diss. Vaknade till väckarklockan 04.15 "käde mig pigg" men hade fel. För somnade om och glömde ha på snooz så vaknade kvart i fem! PANIK. Måste gå kvart över och på den tiden skulle jag hinna göra mig iordning samt äta frukost. Det han jag såklart inte så frukosten åt jag på tågresan in haha!
Vädret söög hemskt hemskt väder vill ha tillbaka våren igen vad är det här (?) tog iaf inte på mig vinterjackan, det hade känts för deprimerande! Allt på jobbet gick bra förutom att det var lite krongel som kommer gå ut över oss imorgon, så då blir det till att slita hårt! Kämpade mig igenom den 8 timmar långa arbetsdagen. Efter jobbet åkte jag in till stan och väntade på Sandra. Egentligen skulle hon mött mig på jobbet men hon hade tänkt åka en "snabb" runda till Sollentuna. Men dessvärre kronglade det med vägbeskrivning så det blev lite försenat. Men sen kom hon! Vi vandrade runt och tittade på allt möjligt (ingen köpte något) såg idag att mitt konto redan börjat sina hm..så nu måste jag hålla i kronorna. Det ska räcka både till en outfit till studentskivan samt studentklänningen!
Såg massor av fina kläder på Top shop men både jag och Sandra höll i våra plånböcker haha. Prövade även en sjävhäftande BH (free bra) på Cubus, tänkte ha under American apparel klänningen. Tyvärr så passade den inte alls satt verkligen konstigt. Provade C-kupa men fortfarande liten och om jag rörde mig föll den typ av. Sen framhävdes inte bysten ett dugg? så nu vet jag inte vad jag ska ha för BH. I-landsproblem!
Var även till Gina Tricot och provade tub toppen/klänningen igen, nu i S. Men den sitter inge bra på mig. Men funderar på att köpa den hallonrosa nästa lön. Men vill inte ha en till studentskivan. AARGGH!
När vi kände oss klara tog vi tåget hem. Sällskapade till Älvsjö sen var jag tvungen att byta tåg, tack för en trevlig eftermiddag Sandra gumman!


Nu sitter jag här framför datorn i morgonrock, ny duschad! Ska snart se på Top modell sen blir det sängen. Upp och jobba igen imorgon.

image299
Denna satt otroligt konstigt på mig, ingenaning varför. Prövade min storlek men var för liten ändå!

Hoppas ni haft en trevlig dag i rusk vädret!

Love minna

Svårt val!

Hej hej!

Sist jag skrev var igår morse. Det beror på att jag blev kvar över natten hos Malin. Men nu är jag hemma igen!
Gårdagen var trevlig. Åkte först in till Söder och var förbi American Apparel butiken. Där prövade jag några olika färger av deras U-neck dress. Tyvärr är jag inte längre lika säker på om jag vill ha den. Färgerna var lite trista och den satt konstigt fram. Man vill ju vara mer än snygg på studentskivan. Vet dessutom inte vad man ska ha för BH under. Måste köpa en utan varken axelband eller spänne i ryggen hm...finns ju sånna där free-bra men hur sitter dom? och är dom bekväma? får se hur jag gör. Efter jag varit dit så åkte jag til tandläkaren. Där gick det också bra. Hade inga hål eller annat så nästa gång jag blir kallad är om 2 år. Åkte sedan hem till Malin. Hjälpte henne plugga några timmar sen åt vi middag och åkte till centrum. Där hyrde vi film och köpte godis. Hyrde "på smällen" den var helt okej, absolut se värd! Gick och la oss runt 01.00 efter en hel del babbel.

Imorse blev vi väckta två gånger. Först av min chef som ville fråga om jag skulle komma och jobba 06.00 på morgnen (?) Nej sa jag men ska däremot jobba imorgon istället. Sedan blev vi väckta av en killkompis till Malin. Sov sedan fram till 12.00. Blev sen en god frukost och efter det gjorde jag mig iordning och åkte till Handen C. Där shoppade jag lite saker mihi! Köpte en tröjja och bytte ett linne jag köpt från Gina Tricot mot ett vitt midjeskärp. Köpte även en kofta, ring, diadem och nagelack. Prövade 2 klänningar på Gina Tricot en som jag redan har i svart. Funderar på att kanske köpa en sådan fast i marinblå till studentskivan men är inte säker. Ska nog även köpa den i hallonrosa, perfekt färg i sommar. Efter att ha varit där ett tag åkte jag hem i regnet (utan paraply) lagom kul.

Nu sitter jag och väntar på att mammsen ska komma hem. Sedan blir det middag och vid 10 ska jag vara i säng för att orka upp 04.15 igen imorgon bitti. Ska ta och skaffa mig ett jobb där man slipper gå upp mitt i natten för att hinna. Men samtidigt är det ju skönt, börjar man tidigt så slutar man tidigt!

image289

Det mörkblåa American Apparel fodralet, ska jag köpa eller inte?



- Super söt klänning från Gina Tricot i Hallonrosa, funderar på att köpa den!
- Lång grå tröjja med tryck från Gina tricot, köpt idag! 249 kr.



- Lång kofta med knappar, CUBUS REA 99kr (199kr i vanliga fall)
- Vit blommring, CUBUS 20 kr.
- Svart diadem med söt rosett, CUBUS 39 kr.

Love minna

Gissa!

Gissa vad som kom hem i min brevlåda imorse? hihi

image285


Jo självklart mina underbara bamboo örhängen från cocoo! JIPPIE! Här kommer lite bilder.



Älskar dom verkligen så dom åker på redan idag. Har även lyckats få tag på båda mina chefer och kanske ska få jobba i slutet av veckan. Min andra chef skulle även fixa ihop sommarjobb veckorna till nästa vecka, hoppas dom blir många! Men nu ska jag strax dra iväg in till söder. Kolla på American apparel fodralet och sen tandläkaren. Efter det åker jag till Malin och hjälper henne plugga!

Men nu ska jag först stoppa i mig en god frukost!

Ha en underbar dag.

Love minna


natten är här.

Och här sitter jag. Klockan är kvart över tolv. Har precis målat om naglarna, ville ha något naturellt så målade franskmanikyr. Har haft starka färger i flera veckor så nu fick det räcka. Ska ta bussen imorgon som går 12.26 härifrån. Sedan ska jag hoppa av i södra och kolla in på American Apparel butiken. Sen får vi se om jag går bort till skrapangallerian och kollar har inte varit där på typ 2 år (?) tydligen mycket nytt. Men det beror på vad klockan är. Kommer in 13.04 och 15.00 har jag tid hos tandläkaren. Ska även ringa bossen imorgon och se om dom har lite jobb åt mig i veckan, hoppas verkligen det I need the money! Om jag inte ska jobba på Tisdag så åker jag till Malin imorgon efter tandläkar besöket. Ska hjälpa henne med några arbeten i plugget som hon har kvar. Måste även ringa chefen på sommarjobbet jag sökt fick ju aldrig tag i henne förra veckan.

Nu ska jag krypa ner under täcket så fort nagellacket torkat helt. Det regnar ute brukar sova lite extra bra då är så mysigt och ligga i varma sängen!

But I miss him like crazy....vad är en säng med mysiga kuddar och täcke om inte du är där och väntar på mig? Ingenting!
 I want to be in your arms tonight!

image284

SOV SÅ GOTT SÖTNOSAR!

Love minna

jag måste bara!

Oj nu blev det typ tre inlägg på raken men jag MÅSTE lägga in den här videon The Ketchup song! Det var 100 år sedan känns det som man lyssnade på den här minns att jag kunde dansen oxå HAHA. SHIT!


KA KU TA!

Ni vet inte hur kul det är att lyssna på den här galna gamla låten när man åker bil helt crazy! Man ska dra på högsta volym och dunka haha lyssnade på den idag när älsklings lumpar polare skjutsade mig HAHA RÖJJ!


Inköp.

image280

- 2 stycken linnen från Gina Tricot, älskar färgen persika och hallonröd. 
Funderar däremot på att byta det hallonröda gillade inte riktigt modellen men får se..

 

- Silverörhängen 59 kr, SIX.
- Söt ring med blomma 69 kr SIX.

Nu har älskling åkt till Uppsala och jag sitter hemma vid datorn. Imorgon har jag tid hos tandläkaren klockan 15.00. Ska fakstiskt bli skönt att komma dit. Inte varit hos tandläkaren på ett tag så vill gärna att dom tar en titt. Kanske även åker in till stan och köper ett American Apparel fodral som jag vill ha till studentskivan. Super snyggt med höga pumps och svarta strumpbyxor. 
Ikväll händer ingenting ska nog kolla på lite TV sen senare och äta yoghurt med honung hihi!

Love minna                                            


Helgen.

Hej!

Sist jag skrev var i Fredags fast det känns som det fortfarande är Fredag eftersom helgen går så himla fort...blä!
Har inte gjort mycket dom här dagarna faktiskt haft nästintill tråkigt och det var ett tag sedan. I Fredags kom älskling till mig ganska sent. Runt halv elva åkte vi iväg till Arlanda för att plocka upp hans syrra som skulle landa halv tolv. Gick runt där ett tag då planet var försenat (somvanligt). Efter vi plockat upp henne så åkte vi till donken och köpte nattmat haha. Kom hem runt 02.30 sedan somnade vi gott.

Igår var vi till Farsta C en stund då jag skulle byta en ring jag köpt som var för stor (?). Köpte även 2 linnen men tror jag ska byta det ena tyckte inte riktigt om modellen, bilder kommer! Vi åkte sedan hem till honom och var där ett tag. Runt 6 åkte vi tillbaka till mig (för att vakta katten) solade även solarium mihi MYS! Köpte även hem en god middag som vi lagade och hyrde en rolig film. En komedi som var totalt hel knäpp. Åt sedan choklad glass och såg någon film på canal + Poseidon hette den tror jag, obehaglig då den påminde om Titanic! Sedan bev det sängen.

Idag har jag varit till Skärholmens C *själv* hm..alla mina kära vänner var upptagna med annat och älskling skulle hjälpa till med bilarna hemma. Så jag vandrade runt där ett tag. Köpte endast lite smycken men hittade ett par söta tygskor som jag funderar på att köpa sen! Tog sedan bussen mot Huddinge C där på mötte jag en killkompis som gick på i Segeltorp vi snackade och jag bjöd han på vår studentskiva. Han hoppade sedan av i Stuvsta. Nu sitter jag hemma hos älskling och segar. Han är snar klar sen får vi se hur vi gör med middag.
Ikväll åker han tillbaka till Uppsala igen och imorgon blir det tandläkaren för mig!

Men hoppas ni hade en trevlig helg! Skriver väl kanske igen lite senare..

Love minna

Albino?

Nu är det tydligen inne att vara vit istället för brun? haha jag säger då det att det är ingen idé att följa modet. Vad är det som är snyggt med att vara likblek? Aja mer plats åt mig i sommar på beachen om alla ska ligga inne för att dom kanske råkar bli liite bruna då! Nej uscha tur att det finns solarium i det här landet.

                              image277

Det var allt gott folk!

Sådär hemma nu igen ÄNTLIGEN är jag klar med allt som har med skolan att göra!! Nästa gång jag läser ett ämne så hoppas jag att det är något jag verkligen vill läsa för att det ska leda till det jag vill jobba med. Men till dess är det några år så nu måste jag sattsa på att få roliga jobb och skapa erfarenhet, det blir en resa det.
Dagen började somsagt inte så bra för mig. Men allt löste sig och min kära vän Sandra räddade allt genom att skjutsa hem mig så jag kunde hämta loggboken. Redovisningen flöt på ganska bra resten av dagen var seeeg var tvugen att vänta tills alla hade redovisat. Var med på några intressanta arbeten och lyssnade men annars satt man bara och hade tråkigt. Jag och Malin var tillslut så trötta at vi satt och garvade till allt möjligt haha ska inte ens ta upp vad det var vi tyckte var så kul! Nästa vecka tänkte jag försöka ta mig dit och tömma mitt skåp sen är det några veckor till våran studentskiva moaha! PARTY!!

NU ÄR DET SNART ÖVER!

Ikväll händer inte mycket, älskling kommer hit och vi ska åka och handla. Bebis är fortfarande dålig i magen så han ska få äta vitfisk ett, råd från veterinären (men som även Sandra sa idag i bilen) hoppas han blir bättre annars måste vi till kliniken imorgon eller Söndag. Efter vi har handlat ska vi sola 20 min för min del häärligt! Sedan får vi se vad vi gör. Det är tomt hus så kanske tar och hyr en film och tar upp hela vardagsrummet hihi!
Resten av helgen har jag inga planer. Förutom att mata katten med fisk 8 gånger under morgon dagen. Låter väl som en riktigt rolig helg? haha, nej men nått kul ska vi nog hitta på.

P.S Har alt. hittat min studentklänning nu. En som beställer den åt mig från Kina eller Japan, älskar den verkligen hoppas den passar och allt sen när jag får den!

image276

Jag kommer bli en ricktig gräddbakelse hihi!

Ha en trevlig kväll!

Love minna

KLANTARSLE!

Hej där, ja sitter nu i skolan klockan är 20 i nio. Det mesta ät upp och ner just nu. Malin är påväg hit hon hade glömt sin loggbok som MÅSTE in idag så dom vände med bilen! Nu har jag kommit påatt jag glömt min med, Sandra kanske ska skjutsa hem mig så jag kan hämta den...ananrs får jag ta bussen på lunchen och då hinner jag inte äta! Hatar när allt är så oplanerat. Dessutom har en av våra gruppmedlemar missat bussen så hon kommer senare. Hopaps vi inte måste redovisa innan dess,,,,,fuck fuck fuck** Hoppas den här dagen reder upp sig!

Love minna

Plutten då...

Usch...min ena katt har blivit dålig i magen. Lillen av dom två jag har. Mamma var och köpte något som heter Medikol på Apoteket nyss så han fick lite av det, ska tydligen stabilisera magen och hjälpa om han fått i sig något giftigt. Äter gör han iaf som alltid hah och går runt men måste hålla ett eller två ögon på honom i kväll.
Blir alltid så orolig när någon av dom mår dåligt!

image275

MIN BEBIS<3

Love minna

Yes I´m yours!



Nu har en gammal sommarplåga fått en musik video. Älskar den här låten men dom spelar den nästan aldrig på radio längre. Såg videon på TV hemma hos Malin båda tror att nu kommer den säkert bli "sommarplåga" denna sommar igen. Inte mig emot! Får verkligen sommarkännslor av denna underbara låt....YES I´m yours!

Love minna

Imorgon är det äntligen över!

Hej.

Idag har jag varit någon timme i skolan. Första gången jag var där på ett bra tag! Hade svårt att somna igår kväll berodde nog på att jag sov 12 timmar natten före så min kropp var full med energi även fast klockan var runt 1 på natten. Sov även ganska dåligt, drömde en massa konstigheter om zombies som skulle äta mig och galna hundar som var typ rabies smittade haha! Höll sedan nästan på att försova mig imorse. Vaknade av klockan men sätter den alltid aoutomatiiskt på snooz. Råkade göra det en gång för mycket så fick lite bråttom. Tyvärr så var vädret inte lika fint som igår, hade tänkt ha trench coaten men kändes lite för kyligt ute för den.
I skolan gick vi igenom redovisningarna inför imorgon. Hämtade även studenkläderna som kommit, bestälde ju ett sånt där student paket med massa saker! Fick bla en hood tröjja, en T-shirt, ett par mini-shorts med tryck på rumpan, ett par badshorts (?), Hotpants och en del andra små saker (Kanske lägger ut lite bilder på sakerna senare) Helt sjukt att det faktiskt är över för mig (?) Efter imorgon har jag ingenting mer och nästa gång jag är i skolan är den 28 April då vi ska ha mösspåtagning och sedan studentskivan på kvällen! Med tanke på det så måste jag åka och köpa en Amerikan Apparel klänning. Vill verkligen ha en sån till studentskivan! Dom är ju bara för snygga. Hoppas dom har i den färgen jag letar eftet.
Studentklänning letar jag också hysteriskt efter. Ska fråga om inte jag och älskling kan ta och åka runt till lite köpcentrum i helgen och titta. Har ju letat igenom allt som finns i närheten.
Måste även försöka ringa chefen igen nu. Hoppas dom svarar. Imorgon ska jag även ringa bossen på mitt extra jobb, vill verkligen jobba dom veckorna som är kvar nu fram till studenten så man får en ordentlig slant sedan!

Ikväll händer inte mycket blir lugnt. Ska öva lite på det vi ska läsa upp imorgon. Sedan kommer älskling hem imorgon kväll så då lär vi väl se på film, äta en god middag och mysa!
Tror inte det blir någon utgång denna helg men man vet aldrig hi.

Love minna


vad nu då...?

Sitter och tittar på Top Model, men tydligen är det bara någon urtrist tillbaka blick på hela programet? HALÅ jag vill se forsättningen har ju väntat en halv månad.....suck* Börjar bli trött på det här. Och vadå nära finalen? Som det står som förklaring till dagens avsnitt. Det är ju lång tid kvar. Äh nu skiter jag i det där orkar inte får se om dom fortsätter nästa vecka!
Åt precis yoghurt med honung. Det är verkligen så gott syrligt men ändå sött mmmh! Funderar på att ta en skål till mihi. Strax blir det duschen sen bums i säng annars kommer jag inte komma upp imorgon och det måste jag göra. Fan ta den som inte kommer i tid imorgon då vi ska lägga upp hela redovisningen viktigt viktigt!!

Ha en fortsatt trevlig kväll.

image271

Yoghurt med honung får mig verkligen att längta till sommaren!


Love minna

Snart i min ägo!

Hej!

Har precis beställdt ett par Bamboo örhängen i hjärtform storlek M! Dessa har jag velat ha super länge och orkar inte vänta mer så betalade 145 kr på http://www.cocoo.se/. Är i min ägo inom dom närmsta dagarna! LÄNGTAR!

image259

Love minna

Top model ikväll!

Hej på er!

Sitter vid datorn och klockan är snart fyra. Idag har jag sovit ut ordentligt och det var så underbart skönt och är super pigg haha. Eftersom jag alltid blir rastlös när jag sitter hemma ledig så tog jag tag i mitt rum samt garderob idag. Rensade ur hela garderoben blev 2 stora påsar med massa kläder jag inte använder. Fattar knappt hur man kan samla på sig så mycket skit? när jag var klar med garderoben så tog jag tag i resten av rummet. Så nu luktar mitt rum vanilj av min goda rumsspray jag fick i julklapp!
Har även försökt få tag i chefen på ett jobb jag sökt i sommar. Men dom svarade inte. Måste säga at greklands semestern har blivit fram flyttad. För när jag var på arbetsintervjun sa jag veckorna 25/26 men det har blivit 27/28 eftersom det var krongel med kattvakt och sådär. Aja får försöka igen imorgon.
På tal om imorgon så ska jag till plugget då. Det är nu på Fredag som vi ska redovisa projektarbetet. Känns om det var igår som det var flera månader kvar. Men nu är det faktiskt snaart slut! Hoppas verkligen att dom godkänner vårat arbete, har kämpat så gott vi kunnat.

Alla student inbjudningskort är nu utskickade, vi lär bli runt 50 pers ungefär. Hihi såhär söta var korten jag gjorde!

                       image258

HAHA ja jag sitter i en kastrull, älskar det kortet på mig är ca 1 år på bilden. Jag älskade att bli runt buren i en kastrull? var nog sjuk i huvudet redan vid födseln hoho!

Ikväll är det Top Model var ju så jäkla arg förra veckan när det var inställdt men ikväll så går det missa inte TV3 21.00!

Love minna

Nytt beroende! (?)

Jag tror jag har blivit tradera beroende haha! Sitter och klickar och budar på saker, förlorar för det mesta. Men precis nu så förlorade jag en super söt vit klänning jag ville ha till studenten. Det sög litei hjärtat och se att någon annan vann den hm...hoppas att säljaren har fler av den! Verkligen en sådan jag vill ha! haha älskling tröstade mig med att säga:
-Den var säkert smutsig!
haha så söt ibland det hjälpte inte direkt men lite bätte kändes det väll iaf! tack älskling.

Har ätit middag för en stund sedan. Blev potatis i ugn med kött och sås mums! Tror jag kommer hamna i säng relativt tidigt ikväll. Har ju varit uppe sedan 05.30 imorse. Ska bli så skönt att sova ut imorgon. Borde egentligen åka till Gina Tricot och byta ett smycke som det var fel på. Men det är 8 dagars öppet köp så ska nog vänta lite med det får se vad man orkar med.

Ha en fortsatt trevlig kväll, själv ska jag återgå till tradera världen haha!

Love minna

WTF (??)

Åhh ibland hatar jag verkligen datorer! Satt precis och försökte sätta in en annons på tradera om en topp som jag säljer och vad tror ni händer? Jo såklart ALLT jag hade skrivt försvann..jippie! Orkar verkligen inte och har ingen lust att skriva om all skiten igen. FUCK FUCK** är nog aldrig på humör för att kunna ta det lugn när sånt händer.....suck!

                               image257

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHRRRHH!!!!

30 dagar kvar!

Hejhej!

Nu var det väldigt länge sedan som jag skrev. Det beror på att jag har haft fullt upp samt att blogg.se har hållt på och ändrat något så man inte har kunnat logga in. I vilket fall så var min helg jätte trevlig! På Fredagen jobbade jag på dagen och sen åkte jag hem till malin. Där skulle vi plugga projektarbete med sara men hon dök inte upp så vi gjorde lite på egen hand så som framsida m.m! Sedan kom älskling och hämtade mig, vi åkte och solade solarium och beställde hem mat från kina restaurangen. Maten åt vi samtidigt som vi kollade på Let´s Dance hehe sedan blev det sängen!

På Lördagen åkte jag och älskling till Vällingbys nya centrum. Super stort var det. Men dessvärre inte så roliga affärer och upplägget var lite virrigt. Men men...där köpte jag en ny krogväska (svart) samt en BH. Vi åkte sedan till Max ch sen till hans pappa. Efter vi hälsat på där droppade han av mig hos malin! Där förkrökade vi och gjorde oss iordning, Sandra var också med. Sen bar det av in till Hirschen. Där festade vi fram till ca 01.00 bara för att dom stängde tidigare pga att dom ställde om till sommartid samt stängde ett av dansgolvet så hela krogen blev full smockad! Förövrigt en riktigt trevlig kväll. Alltid kul med er!

Söndagen blev lugn. Åkte till Skopunkten och köpte 3 par skor/betala för 2 hihi. Shoppade 2 par ballerinas samt ett par nya pumps! Resten av dagen spenderade vi hos älskling. beställde hem pizza och kollade på oceans eleven som jag älskar (kanske för Brad Pitt är med moaha). Sedan fick jag skjuts hem och älskling drog tillbaka till Uppsala!

Igår var jag och Malin i Farsta C och shoppade lite. Malin köpte bla en kjol till idag och jag en del smycken. På eftermiddagen pluggade vi projektarbete med sara och kvällen spenderades framför TV:en såg bla Björn Bröder samt ny säsong av Prison Break woho!

Idag var vi på klädvisningen som har varit planerad ett bra tag! Det var skojj haha. Fick ha på oss 2 olika outfits och sedan gå runt bland folk som ville se kläderna. Var en skyst kille där med som också visade kläder, Sebastian hette han. Jag och Malin snackade en hel del med honom. Efteråt så fick vi nästan alla kläder vi haft hhi. Jag fick bla ett vitt linne, en piké tröjja, en vit kjol, solglasögon samt en jacka. Sedan bar det av hemåt.

Nu sitter jag här hemma och har kommit fram till att det endast är 30 dagar kvar för mig i gymnasiet. Den 30 April är det nämligen studenten! Känns helt sjukt och jag är stressad över att jag inte funnit någon studentklänning. Men det löser sig nog.

Hoppas ni haft lika fullt upp som mig haha! Nu funkar iaf bloggen phuw så slipper man skriva allt på en gång.

  

Mina nya skor älskar dom alla tre! Alla från Skopunkten 249 kr/st.

image255

Snart dax för studenten! Här på bilden har jag även mitt nya vita linne jag fick idag (nej jag ska inte ha det på studenten haha)

Love minna

RSS 2.0