Snart helg!

Jaha då har man jobbat åter en dag då och snart är det helg jippie! har ju lite pengar på kontot nu med så slipper leva i celibat hela helgen. Dagen har varit helt okej. Hände inget speciellt på jobbet. Var bara väldigt trött kunde inte somna igår så sov kanske 4 timmar ungefär så ikväll behöver jag komma i säng tidigt!
Igår kväll var en stor besvikelse. Jag hade gjort mig redo för sängen och lagt mig i soffan för att titta på Top model. Men tydligen var det instäldt pga vad? Jo FOTBOLL! Hatar sport det ska alltid läggas in på ens favorti program och jag bryr mig inte om den där bollen som flyger frma och tillbaka på en gräsmatta. Blä inte kul heller då jag fattade detta typ 5 min innan programmet började, besviken? JA!

Idag har jag fått ryck också. Jag fick för mig på bussen hem att jag skulle börja sälja ut kläder jag inte använder så nu har jag gjort det, eller börjat iaf! har lagt ut min snygga höst/vår jacka på tradera. Så om du är intresserad kan du klicka på denna länk! hihi billig är den.

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=61470740



Ja imorgon blir det jobb, kommer vara körigt men sen blir det ju helg iaf. Efter jobbet ska jag hem till Malin och plugga projektarbetet. Sen senare kommer älskling hem då ska vi åka och sola sen lär vi nog bara slappa, tror ingen av oss två kommer orka något annat! Resten av helgen får vi se vad som sker.

Nu måste jag gå och duka, annars får jag ingen mat (?) mamma hotar mig haha och? Då får jag väl laga egen haha!

Love minna

Shopping och filmdag!

Hej där!

Idag har jag haft fullt upp, var ledig idag då dom inte behövde någon extra på jobbet men gick ändå upp hyfsat tidigt. Mötte Malin och Sandra inne på centralen ca 11.00. Vi gick sedan iväg och kollade på jeans åt Sandra. Hon köpte ett snyggt par från Mango. Vi gick sedan runt till andra affärer. Själv köpte jag inget haha hittade typ inget jag tyckte om sådär pang vill inte köpa något som inte känns rätt slösar alltid bort pengar på små saker som jag tröttnar på snabbt. Efter två timmar åkte vi till Huddinge C. Där köpte jag och Sandra lite lunch. Hon köpte macka och jag gick bort och köpte ett macdounalds mål nyttigt? Gott var det iaf! Tog oss sedan hem till Agnes där det var lite mer folk. Satt och kollade på Pirates 1 och snackade och svullade godis, chips m.m! Riktigt trevligt var det iaf väldigt god idé av Agnes! Vi tog sedan halv 4:a bussen tillbaka till stationen där skildes vi åt. Jag vandrade bort till centrum och där började jag shoppa haha! Köpte ett par super söta svarta ballerinas från Kapphal, en sommar väska att ha badkläder och liknande i från H&M, samt nytt smink (behövdes allt mitt var skabb) hårinpackning från Björn Axen har hört att den ska vara bra så ska pröva, den luktar iaf underbart!
Efter detta tog jag tåget hem. Har nu ätit en god middag och ska börja göra mig iordning för sängen. Men först ska jag se Top Model klockan 21.00!

Imorgon blir det jobba jobba igen! Mer än så händer nog inte. Ska ju jobba även Fredag så åker nog direkt hem imorgon. På Fredag kommer ju även älskling hem så ska sola med han på kvällen! Där på dagen ska vi plugga projektarbetet igen blä...

Hoppas ni hade en trevlig dag även fast man höll på att blåsa bort!



- Mina nya skor från Kapphal 199kr, BIG LOVE <3

image249

- Väska H&M 179kr.
- Mascara ACO från Apoteket perfekt för mig då jag tyvärr har överkänslig hy!
- Vichy täckkräm, super bra rekomenderar den! Även om du inte behöver ha foundation för känslig hy så är den verkligen bra och huden andas mer så känns inte som man har en målad mask i ansiktet!
- Björn Axen hårinpackning, Kicks 140 kr.



Love minna

lönen är här!

Jippie äntligen är lönen inne på kontot! Så var man inte lika pank längre. Måste verkligen försöka hålla i plånboken nu så jag har pengar till Grekland. Lever heldre lyx 2 veckor och sliter ihjäl mig här hemma hah!
Min natt har varit helt störd, länge sedan jag sov såhär konstigt. Gick och la mig klockan 22 för att sedan vakna och tro att klockan är 4 och att jag försovit mig. Springer ur sängen och börjar klä på mig. Då hör jag röster i vardagsrummet, det är mamma som fortfarande är vaken? huh...inser då att jag bara sovit i ca 50 min HAH. Så det var bara att lägga sig i sängen igen. En timme senare vaknar jag igen med samma anfall av att jag försovit mig. Men denna gång kollar jag noga på klockan först! Sådär fortsatte min natt tills det verkligen var dax att gå upp hehe!
Lyckades sedan missa bussen med 1 minut HURRA jag älskar busschaförer som åker förbi hållplatsen och ligger före tidtabellen. Så där satt jag i 30 min lagom kul! När bussen äntligen kom laddade jag för att ge busschafören en rejäl utskällning varför sl inte kan hålla tiderna. Men tror ni inte då att för första gången ever går jag på bussen och chafören ser så himla glad ut ? Han ger mig ett stor leende och kvittrar fram God Morgon, aha nu hade jag ju inte mage att ställa mig och skrika på honom så jag klämde fram ett god morgon hämnades med en liten ond blick och förvirrad satte mig ner på närmsta säte. >Tänkte sedan efter att varför ska jag förstöra denna glada mans humör bara för hans kolega lämnade kvar mig på en busshållplats i 30 min? Det lät inte rättvist så jag lät det hela helt enkelt rinna ut i sanden. Synd att det inte var en grinig busschaför...

Förövrig har dagen varit snöig och kall. På jobbet rullade allt på somvanligt förutom att dagen var lite extra slitig då det har varit påskhelg och allt har samlats på hög. Efter jobbet åkte jag till Haninge C för att spana studentklänning...reslutat? noll. Fann inget annat intressant så lönen ligger fortfarande oanvänd på kontot.
Men imorgon blir det stan tsm med Malin och Sandra innan vi ska hem till Agnes för pirates maraton haha! Dessvärre måste jag hem runt 5 för att komma i säng. Ska nämligen jobba Torsdag, Fredag.
I helgen blir det nog utgång har snackat en hel del om det. Så får se om inga fler hänger så blir det party trion på nya äventyr.

Nu ska jag nog hoppa i säng ska upp runt 8 imorgon för att hinna in till stan. Det dumma är att vi ska mötas tio i elva och jag kommer in antingen 20 över eller 10 över hm...får se hur jag gör med det problemet!

Love minna

image246image247

Dom här fina studentklänningarna har jag hittat, den första är från Miss Sixty och den andra från Twist&Tango.
Älskar båda men dessvärre är prislappen lite för hög.

Känns inte som man kommer hitta någon studentklänning så får väl sy om ett lackan som mamma sa haha!

bye.

Nu for precis älskling iväg. Som tur var åkte han sent skulle egentligen ha åkt vid halv fem men planerna ändrades. Man förstår inte riktigthur man har stått ut med det här i snart 11 månader. Du som varit kär förstår nog hur jag känner när den man älskar mest måste åka iväg från en hela tiden, man vänjer sig aldrig vid det! Helgerna känns bara som en lång hemsk väntan på att Söndagen ska komma och han måste tillbaka...första gången var ändå värst då han skulle vara borta två veckor i ett sträck omedelbart. Grät en hel del den gången. Men man tänker ju att det måste gå. Allt måste gå, allt måste rulla så är livet. Även om jag flera gånger verkligen har önskat att tiden ska stanna eller att man teleporteras långt bort.....Nu gråter jag inte längre.

6 timmar kvar till jag ska stå på benen. Så ska försöka lägga mig ner och blunda så man hinner ladda batterierna lite grann åtminstone. På onsdag ska Agnes ha filmkväll. Om jag inte jobbar ska jag dit annars lär man ju vara en vandrande zombie hur kul är det att umgås med? Har ju prövat att gå på krogen en gång samma dygn som jag jobbat. Och det gör jag inte om igen. Även fast krogrundan blev halft instäld så kände jag hur död kroppen var.
Önskar nästan att bussarna och all tågtrafik ska vara instäld imorgon....kanske dax att byta jobb då?
För det vill jag verkligen, jag vill trivas med mitt jobb. Fast det mesta blir bättre så fort sommaren är här och dom ljusa mornarna.

Men jag är glad ändå, extra glad är jag att det kommer in 5000 välförtjänta kronor på kontot om några timmar!
Sug på den.

Nu inför jag en ny Måndags tradition i bloggen, nämligen Minna Dumpar! För att jag är en negativ jävel som verkligen vill få ut sin ilska på en hel del saker.

                           image245
                             

1. Jag Dumpar: Sveriges väder, detta väder får en att deppa ihop och gräva sin egna grav här på plats! Skärpning moder natur, ge mig min vår och sommar.

2. Jag Dumpar: Strålningen från mobiltelefonen. Om man har telefonen vid datorn så kan allt helt plötsligt dampa ur och det där mysiga skrapande oidentifierbara ljudet tjuter ur högtalarna. Har nästan fått hjärtinfarkt flera gånger av detta. Och nej jag tänker inte flytta mobilen däremot tycker jag någon smart forskning gubbe kan fixa det här problemet!

3. Jag Dumpar: Det nya hippie/indian modet, ursäkta men det är verkligen inte snyggt. Det finns en anledning att detta mode var modernt på 70:talet och inte nu. Och det är för att jag ska slippa se det. Tidningen Sofies mode talar ju posetivt för detta och hade med flera olika "snygga" outfits. Ibland förstår jag mig verkligen inte på modet!

4. Jag Dumpar: Repiga CD skivor. Alla dessa repor på skivorna gör mig galen. Man tycker ju att dom borde ha skapat lite mer tåliga skivor nu när vi är lång inne på 2000:talet men tydligen är alla så upptagna med att skapa mindre osynliga mobiltelefoner eller att få fram skarpare färger i TV apparaterna så dom helt enkelt har glömt bort att tänka ut bättre och hållbarare CD skivor. Ska nog bli uppfinnare så ska jag skapa en skiva som åtminstone klarar av att tas ur sin förpackning.

5. Jag Dumpar: Klockan, denna lilla sak som styr allas liv är otroligt irriterande. Själv klarar jag inte av att sitta och titta på den lilla visaren som visar varje sekund man missat i sitt liv. Får helt enkelt panik av detta tickande som bara skriker ut hur lite tid du har kvar att leva! Om klockorna försvann så skulle väl hela samhället rasa samman men kanske man slapp jaga denna tid då som man ändå aldrig har en chans att hinna i kapp...dött lopp!

Love minna

Påsken 2008 är över.

Snön den bara vräker ner utanför mitt fönster om jag inte visste att det var Mars så skulle jag nog gissa på att det var julafton imorgon. Men icke nej för det är bevisat att det här landets väder är helt uppåt väggarna fel. En grön jul och en vit påsk? ursäkta men snart tar jag mitt pick och pack för att bo på en öde ö någonstanns där man åtminstone kan lita på vädret. Jag hatar inte snö, snö kan vara kul åtminstone om man är i en skidbacke. Men när man kommer hem med sin nya vårjacka och planer för att handla sommarkläder då är snö det sista man vill se!
Får hoppas vädret vänder snabbt vill se våren igen och känna varma vindar samt små knoppar i rabatterna.

Dagen har varit super lugn. Sov fram till halv tolv sen har jag och älskling bara latat oss vid tv:en och ätit en massa påskgodis. Om ett tag ska han åka tillbaka till lumpen. Jag ska fixa lite inför imorgon sen bäddar jag nog ner mig. Ser inte framemot att gå upp klockan 04.15 imogon igen och möta snöyran...BURR! Men vad gör man inte för att dom små slantarna ska skramla in på kontot i slutet av månaden? ska även skälla på min chef imorgon igen, har fortfarande inte fått betalt för det jag ska blir sur sur sur!

image243
Ge mig våren tillbaka!

Hoppas ni haft en trevlig påskhelg iaf i vårat skumma klimat, längtar till nästa helgen då hoppas jag man får dansa lite!

Love minna

Älvsjö mässan!

Idag var vi på älvsjö mässan för vårat projektarbete. Fotande en hel del bilder samt gjorde en statistik undersökning. Gick bara bra förutom att vissa människor hade en sån konstig attityd men så är det ju med snobbar som ställer ut sina djur. Sedan åkte vi hem till Malin och satte ihop den informationen samt skrev till lite. Till slut tappade vi alla 3 koncentrationen så beslutade oss för att mötas igen om några dagar och skriva klart allt. Sedan satte vi oss en stund i malins rum. Sara tog bussen hem och jag och Malin satte oss och tittade på Remember the Titans tills Nicklas kom och hämtade mig. Nu sitter jag här hos älskling och vi ska snart åka och fixa något att äta och sedan hem till mig där vi sover i natt. Imorgon har jag inget planerat älskling skulle kanske hjälpa sin syrra och bära lite saker då dom håller på och flyttar. Sedan på Tisdag blir det jobba jobba! Dessutom kommer ju den efterlängtade lönen då med!

P.S Missa inte Kenzas.se tävling där man kan vinna en snygg skinnjacka!

http://kenzas.se

Love minna


Utkastad.

Sitter hemma vid älsklings dator. Egentligen skulle vi ha sovit hos mig men min morbror samt hans 2 barn kom på besök och ville sova över så då måste dom sova i min bäddsoffa. Så jag blev lite halft utkastad dårå men det var väl okej har ju närmare till mässan imorgon. Igår gjorde vi inte så mycket lagade en god middag och kollade på Let´s Dance hah. Rätt par åkte iaf ut synd att inte danny är kvar han var duktig. Men Tina och Rickard är ju riktigt duktiga dom med. Sen satte vi oss och nördade framför Playstation fram till halv 2 samt åt en massa påskgodis.
Idag har vi varit hos pappa på påskmiddag med allt vad det innebär. Sill som jag älskar, samt ägg och jansonsfrestelse. Sedan blev det påsäggs letande så nu har jag ännu mer godis!

Imorgon ska jag som sagt till älvsjö mässan med Malin och Sara för projektarbetet. Ska ta 11.30 tåget så är där ganska tidigt. Tyvärr tar dom 100 kr i inträde som jag tycker är väldigt mycket för att komma in men nu måste vi ju dit så inget man kan göra. Älskling ska till sin far på påskmiddag sen möts vi väl upp igen på eftermiddagen när vi är klara. Nu ikväll händer inte så mycket mer. Sätter nog på en film eller så spelar vi wii haha!

Love minna


grekland here i come!

Nu är Grekland bokad till slut haha! Jag och älskling har disskuterat fram och tillbaka vart vi ville bo. Antingen låg det för långt bort eller så var det inte tillräkligt snyggt och blabla. Är faktiskt svårare än vad man tror att komma överens om ett hotell eftersom båda har olika åsikter och ideér. Men nu är det klar. Blev ett ganska så litet hotell med 30 rum mys! 100% havsutsikt samt stor pool just how i like it! Lägenheten har ju kök och sådär också eftersom vi blir borta 2 underbara veckor. Längtar så grymt mycket dit. Men först blir det studenten och jobba så man har råd att shoppa där nere samt äta gott.

Gårdagen var trevlig. Blev bio efter vi käkat middag hos älskling med Robin,sandra och Kalle. Vi såg 10 000BC var faktiskt helt okej men inte riktigt som jag hade trott att den skulle vara. Ikväll blir det lugnt får se om vi åker och hyr någon film eller så. Imorgon kväll ska vi på påskmiddag hos pappa. Sen på Söndag ska älskling hälsa på sin pappa och jag ska på utställning med malin och sara för projektarbetet.
Så ser helgen ut. På Tisdag ska jag jobba blev glad när bossen ringde behöver verkligen pengarna! Kanske jobbar hela veckan ut om dom behöver mig.

Nu ska jag äta massa godis haha fick ett till ägg av mamma så kommer nog räcka hela året allt det här snasket!

image241

Där kommer jag ligga mellan den 28 Juni-12 Juli! hihi.

Love minna

Påsken är här!

Hej där!

Ja nu är påsken här och har redan öppnat mitt första påskägg det kom från älskling! Fick Paris Hiltons nya parfym cancan underbar doft! Samt ett par örhängen och ett halsband med en söt guld rosett. Så fint är verkligen glas. Såklart inehöll även ägget en hel del godis så lär få ont i magen. Idag på dagen pluggade vi projektarbete hemma hos malin. Det gick bara bra har ingen ångest längre ska fixa det sista nu så blir et säkert godkännt. Fick även en stor choklad hare av henne så den ska jag också äta på. Tack gummsan!
Ska när som helst åka iväg och beställa mat från grekiska kolgrillen MUMS. Sen kommer Robin och sandra hit och äter med oss. Får se vad vi hittar på sen skulle antagligen hem till Linn och sen drar vi väl kanske på bio eller hyr film.

Ha en trevlig skär torsdag!

Love minna


Onsdag.

Idag är det Onsdag, dagen före skärtorsdagen. Eller som Malin sa Emodagen haha Skär-Torsdag HAHA!
Blev klara med företagsekonomi kursen redan idag, känns bra att man tog den iaf kanske behövs i framtiden. Så imorgon är vi lediga, eller vi är lediga ända fram till studenten förutom den 4/4 då vi ska redovisa projektarbetet. Kommer nog bli en lugn påsk iår. Har inga planer på att dra ut på krogen eller liknande. Ska på påskmiddag hos pappa med älskling på Lördag. Imorgon kväll är vi bjudna till Linn kanske åker dit. Sen får vi se vad som händer. På Måndag ska jag ringa bossen och fråga om jag kan få jobba lite dom här veckorna. Måste försöka få ihop så mycket pengar som möjligt fram till Grekland resan. Nästa vecka är det lön/studiebidrag vecka wiie! Får se om jag får in mina pengar nu men ska minst ha betalt för 2 dagar i December. Så nästa helg hoppas jag på utgång dårå hihi slösa lite pengar på en gång.

Nu i eftermiddag ska jag städa, ser ut som jag vet inte vad här i rummet. Ska även ta mig en skön dusch och måla naglarna. Sen ikväll kommer älskling hit och så är det Top Modell klockan 21.00 får inte missa!

Nej nu ska jag hämta dammsugaren!

Love minna

Påskägg.

Hej hej!

Jag gillar verkligen påsken. Vet inte riktigt varför men tror det kan bero på att jag minns hur det var när jag var liten. Då mamma gömde påskägg och med spänning gick man runt i lägenheten och letade. Hon var så rolig då hon gömde flera ägg och la lappar i med ledtrådar som en skattjakt haha. Så till slut kom man fram till det riktiga ägget. Påsken är härlig också för att då vet man att våren är påväg, inte för att vårat väder vill ha det så men vintermånaderna är iaf över och äntligen kommer april. Mamma plockar fram vårgardinerna i fina färger, man pyntar och påskriset med videung är så himla fint. Jag gillar helt enkelt påsken!
Från och med 1 April är det 30 dagar kvar för mig som student sen är det slut. Längtar så himla mycket att få stå där den stora dagen med fin klänning och studentmössan med nära och kära och få fira att skiten är slut!
Men som sagt det är ett tag kvar tills dess..

Dagen har varit helt okej, började kvart i ett så sov fram till halv elva. Sedan fick jag skjuts till skolan. Hade kanske 2 timmars lektion som flöt iväg relativt snabbt sen fick jag och Malin skjuts till centrum. Där tog vi tåget. Jag hoppade av i Farsta då jag skulle till Farsta centrum. Där köpte jag påskpresent till älskling. Kan inte skriva vad jag köpt då han brukar kika in här i min blogg men det var lite saker iaf hihi. Köpte även ett spets linne i svart till moí samt en till bikini för endast 30 kr, man måste ju passa på!
Så nu har jag fixat klart med påskäggen och har satt mig här för att plugga mer projektarbete. På Torsdag ska vi alla träffas och sätta ihop det vi har samt disskutera en del om hur vi ska göra med resten.
Imorgon har vi 2 timmar lektion på förmiddagen sen ska jag bara hem och slappa. Älskling kommer hem på kvällen och sen åker han över till mig.

Ikväll blir det tacos till middag MUMS! Ska nog även fixa naglarna vill ha något nytt hihi.

image238

- Spets linne, Svart. Gina Tricot 149 kr.
- Bikini. 15 kr/ del.


Love minna

Been there done that.

Skola idag var det ja. Gick upp klockan 09.30. Var riktigt tungt att komma ur sängen men till slut så kom jag iaf ur den. Is kallt i rummet och gosigt varmt under täcket lättare att ta sig till jobbet 04.00 då vet man ju att man iaf får betalt för mödan. Vädret ute taggade ju inte en att gå upp heller. Trodde först att jag missat bussen så en for förbi mig när jag nästan avr framme vid hållplatsen. Såg inte nummret på den så ringde ett nödsamtal till Malin. Som tur var så var det inte den bussen jag skulle med. I skolan var det sådär. Fixade en del betyg. Ska ta med böcker imorgon som ska lämnas in. Skulle villja bränna allt istället men tyvärr så går ju inte det. Är så trött på skolan dom här veckorna har fått en att smaka på "vuxen livet" ett liv utan att sitta och lyssna på lärare och tråka i skolbänken. Har ju planer på att plugga vidare senare men vet inte om jag någonsin kommer känna mig taggad igen dom här åren har sugit ur allt intresse för skolan som någonsin funnits. Men det är bara 3 dagar till på den här kursen. Sen är det inget mer (förutom projektarbetet som jag ska plugga ikväll).
I slutet av dagen började det snöa *dubbel suck*. Vad är det här för väder? Man börjar ju fundera på om man ens ska bo kvar i det här landet. Däremot så njuter man ju 100 gånger mer när man väl är där nere i solen än om man skulle bo där året runt. Människan tröttnar ju så fort, aldrig nöjda.
Hr planerat Grekland nu blir antagligen 2 veckor.Varpå 1 vecka då vi alla fyra är nere jag, älskling,mamma och styvfar. Den andra veckan åker mamma hem för att ta hand om missarna. Jag tänker iaf vara kvar en vecka till efter det men älskling var lite tveksam haha! Han sa till mig att det skulle ju kännas tryggare om man hade några vuxna där? Han är 21haha. Lilla fegisen säger som agnes sa det värsta som kan hända är ju att man blir styck mördad eller liknande. Och det kan ju ske även om mammsen är där!
Nej jag ska ligga och steka 2 veckor för det är jag värd efter dessa år av slit i plugget!

Imorgon kanske jag åker till Farsta C för att köpa älsklings påskpresent till ägget hi. (sällskap *blink*) Gav inget till varandra förra året men pratade om det iår så beslutade vi att göra något skojj. Men får se hur vädret är och om jag har lust!
Annars tar jag det i övermorgon.

Dax att plugga projektarbete.

Love minna

image237

jag steker i Lanzarote UNDERBART!

ballpump HAH!

Hej där!

Nu var man hemma igen och älskling har åkt tillbaka som traditionen är dårå. Gårdagskvällen var trevlig. Blev Space bowl med lite kompisar till mig och älskling. 6 stycken var vi. Gick dåligt för mig kom typ sist men spela roll det var ju bara på skojj. Efter bowlingen åkte vi hem till Robin och satte oss i hans rum, 6 pers i ett rum efter ett tag började syret ta slut haha! satt och skämtade om ett kudde som enligt sandra såg ut som en elefantkuk HAHA garvade ett bra tag åt det! Sen drog Robin upp något jätte gamalt som jag tydligen hade skojjat om och det var hans bollpump som jag hittade en gång under hans säng. HAHA hade tydligen (påverkad) garvat ihjäl mig åt att på engelska blir det ju ballpump (*typ*) haha skarttade lika gott åt det igen! Så min humor. Lite extra kul att den var undangömd under sängen. Efter att ha varit där och sett på äckligt spy hångel på youtube m.m så åkte vi till GP och beställde mat. Där blev jag ÄGGAD, japp jag blev ÄGGAD av några äckliga ungar som kastade ett råttägg på min väska! Som *tur* var så träffade dom väskan och inte någons huvud. Fattade först inte vad som hänt tills någon sa att det var ett råttägg på marken. Tyvärr hade skit ungarna redan hunnit springa en bra bit innan någon reagerade!

Vi tog sedan hem maten till älskling. Där satte sig alla och åt och så såg vi film, någon Transporter 2. haha inte direkt min film smak men den var helt okej! Kvällen tog slut runt 02.00.


image236
Kul att få det på sig *NOT*!

Idag har jag varit med älskling, Robin och Sandra kom förbi och hjälpte till att köra dom 3 tvättmaskinerna till skroten. Innan det åt vi pizza och såg Transporter 1 haha! Dom åkte sedan hem. Mer än så har inte hänt skönt med en lugn Söndag. Imorgon är det plugg igen *suck, vet inte om man kommer orka med den där kursen men ska försöka iaf. Måste även åka till Farsta C och köpa saker som jag ska lägga i älsklings Påskägg hihi! Han kommer få ett mega stort ägg vet inte vart jag ska gömma det där det inte syns men jag ska fundera ut nått!


Hoppas ni hade en bra helg nu ska jag dricka mitt te som mamma nyss kom in med, sedan blir det plugga projekt samt skriva klart inbjudnings korten till studenten.

Love minna


Space bowl.

Ikväll blir det bowling, eller Space bowl är det haha! Typ bowling med musik och neon ljus osv. Ska bli kul det blir jag, älskling samt 5 kompisar till honom/mig. Har bokat 2 banor till 21.00 en timme. Får se hur det går har inte bowlat på länge. Snart kommer mamma hem då blir det middag. Potatisgratäng med kött mums! Ibland lagar dom iaf mat som man vill ha. Imorgon ska vi sola tror jag älskling ska även skicka iväg 3 tvättmaskiner till skroten, japp 3 stycken har dom lyckats ha sönder haha ibland har man då otur.

Nu ska jag måla naglarna och föna håret!

Ha en tevlig lördags kväll.

Love minna

Sova är väldigt skönt!

Har kommit upp nu hehe! Älskling åkte vid 10.00 imorse och då gick jag upp för att låsa efter honom. Sedan skulle jag ju ta tag i mitt stökiga rum men så blev det inte. Kröp ner under täcket igen och sov fram till halv ett. Så nu känner jag mig väldigt utvilad. Men sova är ju så himla skönt finns nog inte mycket som slår det.
Älskling ringde nyss och han är nu påväg tillbaka skulle bara hem och lämna lite saker först sen kommer han hit. Ikväll har vi inte bestämt än vad som sker. Vi firar 21 månader så kanske ska dra och bowla med lite vänner till äslkling disco bowling hihi. Om inte det blir av så får vi se kanske bara drar iväg på någon bio.
Har fixat lite bilder på min nya trench coat så här är dom! Fotade även min nya bikini som var på rea endast 30 kr woho!

image231



Fotade med lite olika outfits bla med min vita väska samt vita pumps som jag är helt galen i vill ha sommar!

- Trench coat 399 kr Gina Tricot.

nattbuss och lycka!

hej på er!

har inte skrivit sen Onsdag eftermiddag har haft fullt upp och inte varit vid datorn. Blir en kort sammanfattning av utgången i Onsdags.

Som sagt så var jag ute på Lill-Lördagen med Sandra och Malin. Först blev det en super god middag hos Sandra med förkrök och Top Modell. Riktigt mysigt. Tog sedan 22.30 tåget in mot stan. 360 blev det hade inte varit där innan men det var ju faktiskt ett trevligt ställe. Dom hade kareoke och boxning typ haha. Eller det var en hoppborg och dom som boxades hade mega handskar på sig. Jag själv prövade aldrig men Malin och Sandra gick en match. På krogen mötte jag killen som äger vår pizzeria som jag och älskling alltid äter på haha. Världen är liten. Han var trevlig och bjöd mig på en drink samt lakrits shott MUMS! Var kvar till 02.30 sen tog vi nattbussen hem. Förstod inte riktigt men blev ganska påverkad så mådde super illa oå bussen. HATAR NATTBUSSEN! Dom kör som idioter och jag blir lätt åksjuk. Efter bussen gick vi hem från centrum, en bit att gå. Hjälpte inte så mycket kände mig inte så mycket mer nyckter sen men men...somnade tillslut hemma hos malin efter en nattmacka hehe!

Igår kom älskling hem så efter att jag smygit upp och duschat hos malin medans hon sov så åt vi frukost tsm sen åkte jag och mötte älskling i centrum. Vi åkte hem till mig. På kvällen så mötte vi hans syster och tog bilen  av henne. Hon är gravid så fick titta lite på bilder samt se hur långt dom kommit med sitt hus. Dom är verkligen så duktiga! Efter det bar det hem igen, hyrde film och åt chokladpudding samt chips med dipp! Super mysig kväll.

image230 mumsigt!

Idag har vi varit i Farsta C efter att ha sovit ut ordentligt. Där köpte jag en trench coat. Från Gina Tricot. Har prövat den tidigare men då kändes den inte rätt. Men har inte hittat någon bättre så köpte den och nu när jag kom hem kändes den faktiskt bra. Hade en annan färg än vad den var i affären så trivs bra med den just nu! (bilder kommer sen) Köpte även en bikini för bara 30 kr hihi. Prövade massa skor och ville ha flera par men ska vänta på lönen nu har jag 600 kr kvar på kontot. *not good*

Imorgon ska älskling till sin pappa på morgonen. Sen på kvällen vet jag inte vad vi hittar på. Ska kanske städa under dagen då mitt rum är skabbigt igen. (jag som skulle hålla efter) så man slipper göra en stor städning varje gång.

Ska återgå till älskling i soffan nu, men ha en trevlig helg alla så hörs vi snart igen!

Love minna

Osminkad.

Hej hej!

Ja nu är det ca 1 timme kvar innan jag måste gå hemifrån. Har packat det mesta nu men man kommer oftast på saker sen iaf. Älskling har nu åkt ifrån drottningholm och ska spendera natten på LSS.  Imorgon får dom förhoppningsvis åka hem på morgonen. Dom skulle förska bli klara så fort som möjligt.
Ikväll blir det middag hos Sandra som sagt hon skulle tydligen göra Lasange hihi det är gott! Sen blir det förkrök.
Får se om det är något folk ute ikväll känns inte som om det skulle vara en kotte ute men måste ju finnas några lediga eller supsugna människor ute iaf! Annars får man ha dansgolvet för oss själva wiie.
Är helt omsinkad just nu tycker inte om det men iofs bra för huden. Ska inte sminka mig förens hemma hos malin.
Så nu vet ni hur min kväll kommer se ut, hoppas ni får det liga trevligt även om ni inte är lediga som jag moaha!

Love minna

sola & promenad.

Kom precis hem från solariumet så skönt! Lite brunare lite finare hihi. har börjat sola längre nu för att det ska hända något med brännan. När jag hade solat klart så missade jag precis bussen som alltid ska gå en minut före avgångs tid...suck. Men tog en promenad hem, var ganska skönt fast vädret var trist. Svalkande efter solariumet.
Nu sitter jag här ny duschad. Ska snart föna håret och sen packa ihop lite mer saker. Har funderat på att locka hela håret till ikväll men vet inte om jag orkar tar så himla lång tid.
har iaf bestämt vad jag ska ha på mig. Blir en guldklänning som jag satt och sydde upp igår då den var för lång. blev faktiskt helt okej så det blir den ikväll.
Ska ta 15.41 bussen härifrån sen i eftermiddag. Sen gör vi oss iordning hos malin så blr det närmare att ta sig ner till Sandra. Blir nog 360 ikväll var det enda stället som hade fritt inträde och var öppet. Vanilla var också öppet men det är så dyrt där + det suger!

Men nu måste jag fixa håret innan det blir en blöt klump bara.

image229

Vi på Café Opera, har alltid kul tsm <3

Love minna

Psykot var Gollum ur sagan om ringen!

Jaha men va kul jag satt precis och skrev ett långt blogg inlägg och vad tror ni händer? jo datorn fuckar sig så nu blir det här kort eftersom jag inte orkar skriva om ALLTING IGEN!

Igår var jag hos malin vi hyrde två filmer samt bunkrade upp med en stor godisskål samt chips och jag köpte cola (malin var nyttig och drack vatten) Jag och Agnes hittade även våra Cornetto citron glassar när vi var i affären. (mötte agnes i centrum hon hade ingenting för sig så hon gjorde sällskap med mig och malin innan hon gick till Natta). Filmerna vi såg var Creep och House of Wax som jag såg för 2 år sedan. Vi började titta direkt efter CSI. Creep var sådär jag var såklart rädd som vanlig och malin skrattade. Men efter ett tag började även jag förstå det komiska i det hela. Handlar om en mördare som lever i Londons tunnelbane system där kidnappar han folk och opererar på dom. Han "leker typ doktor" och opererar utan bedövning blabla. Filmen hade varit bättre om dom inte had gjort psykot så overkligt såg nästan ut som gollum ur sagan om ringen. House of Wax var bra precis som jag tyckte sist. Men inte lika läskig då man var beredd på vad som skulle ske. Och vem som skulle överleva.

image228
ur filmen creep.
(den förra bilden var fel, den var ur filmen pulse som jag också har sett iofs haha)

Idag har jag och Malin varit i Haninge C efter att vi två och Agnes varit till ungdomsmottaningen i onödan då dom tydligen var tvugna att beställa tid. (fast det var öppethus) jaja. I centrum köpte jag inget förutom en sjal som jag satt på väskan blev bra. Det vr malins tur att hitta saker den här gången. Men glad är jag för det, jag sparade ju pengar för en gångs skull. Efter shopping rundan åkte jag hem och malin till tandläkaren.

Imorgon ska jag sola på dagen hihi. Sen på kvällen ska jag till Malin och fixa iordning sen ska vi till Sandra på förkrök/middag. Sedan blir det krogen. Är ju Lill Lördag wiie! Får se vart vi drar. Har ingen aninng vad jag ska ha på mig. Har flera krogoutfits jag inte ens har använt men vill inte ha dom ändå...hm!
På Torsdag kommer älskling hem på morgonen så ska väll till han sen på dagen när beror på hur man mår ha!

Nu ska jag fortsätta nörda mig (Malin och Agnes vet vad jag gör hihi)!

Love minna

P.S snart får jag hem Sex and the city igen hihi då ska jag se om allting igen riktigt nördig! JIPPIE.

Ruggigt!

Klockan är ca 14.00 och jag gick upp för ca en timme sedan. Var verkligen så skönt att få sova ut ordentligt. Låg och drog mig jätte länge och sen ringde älskling och vi pratade en stund. Sen blev det frukost. Så skönt att äta i lugn och ro framför TV:en och inte slänga i sig en macka vid diskbänken haha! Nu på morgonen har jag även räknat ut hur många vi blir på studentmottagningen och det blir ca 50 pers. Så kommer bli tvugna att duka på altanen med långbord. Men det blir säkert bra.
Försökte installera The Sims nu på morgonen men CD skivan är trasig hm. Den är repig och varken jag eller Malin kunde knappt installera spelet längre. Stannar på samma fil så det är nog en repa som har hamnat precis där. Inte bra! Så gav upp. Pratade precis med Malin ska till henne ikväll ska hyra skräckfilm igen hi! Det är så vår tradition. Får se om vi hittar någon bra hoppas det. Imorgon ska jag följa med henne och Agnes til ungdomsmottagningen och sen tar jag sällskap med Malin till Haninge C. Där ska vi kolla lite kläder och sen ska malin till tandläkaren. Ska ta bussen som går 18.11 härifrån men ska äta middag och göra mig iordning senare. Imorgon ska jag nog plugga projektarbetet ska vara klart till Onsdag vecka 13 då måste vi sätta ihop allting. Vädret ute är super trist precis som igår men men...hoppas det blir fint imorgon!

Men ha en bra dag i ruggiga Sverige!

image226

Love minna

Slumpen, ring mig!

Sitter här vid datorn och klockan är efter 00. Första gången på läänge som jag är vaken sent + inte har stält någon väckarklocka inför imorgon. Ska sova tills jag vaknar sen får vi se vad dagen bjuder på. Ska iaf börja fixa med student inbjudningskorten annars blir det för sent. Är väldigt många som ska bjudas in blir nog runt 40 pers. Har stooor familj hehe. Om det är fint väder kanske man åker iväg och kikar på kläder eller nått får se vad manhar lust med. Borde ju spara men aa vi får se.
Har en sån där konstig kännsla jag kan få på kvällen/natten att man är så himla liten och ensam på jorden. Det låter säkert super fånigt har ju mina vänner och pojken men egentligen så står man ju ensam i livet, det är upp till en själv vad man ska göra med det och hur det ska bli. Men egentligen är det jag som bestämmer eller är det någon så kallad "högre makt" som gör det egentligen? Pappa och jag pratade ganska mycket igår och det kändes som om det mesta som sker i livet handlar om tur och slumpen. Att han tex började jobba med det han jobbar med idag blev en slump samma för min styvmamma. Så ibland undrar jag hur mycket man styr över sitt egna liv.
Jag hoppas iaf att slumpen inte glömmer bort mig i all brodska för jag skulle verkligen behöva ett tecken eller nått som sker så jag vet vad jag ska ta vägen i denna stora vida värld. Ibland så sker saker som känns som man visste om att det skulle ske men egentligen inte. Ska man sätta sig ner och vänta på sin tur eller ska man ge sig ut och leta efter det som kanske ska ske? Kanske bara bäst att inte tänka och bara leva och så kommer livet till en efterhand. Får hoppas på det isåfall.

Jag har känt mig ganska ensam fram och tillbaka i flera månader och jag har ingen som helst aning varför. Känns som det behöver ske något nytt. Livet måste fortsätta men hur? vart ska man gå slumpen kanske finns att hitta på närmaste arbetsförmedling.  Känns som mitt liv "chillar stadigt" så att säga och det måste ske något radikalt, och då menar jag posetivt. Har jag gjort rätt val i livet? en del vet jag redan blev fel men mer då? varför ska livet vara så komplicerat, det är ju inte det egentligen. Kasta mig ut hör av mig till folk jag inte hört av mig till hitta på saker skapa kontakter (live the life you have, because no one will live it for you).

äh fuck that babbel pallar inte trycket jag tror jag går och lägger mig och chillar stadig i min stadiga mjuka säng och lämnar tankarna åt slumpen. Och om han glömer bort dom ja då är det ingen som minns dom.

Godnatt love minna

I´m stark!

Hej, ja som tradition så har jag då inte hunnit skriva så mycket den här helgen heller men kan ju bero på att jag inte haft tillgång till någon dator. Solandet i solarium har visat resultat har fått komentarer om att jag är brun och tycker det själv med men ska sola mera iaf vill ha en bra grund inför Grekland. Blir nog Onsdag nästa gång. Åhh Grekland Grekland Grekland ta mig dit nu vill flyga långt bort med honom bara vi ingen annan och bara vara i varandras armar. Äntligen får jag ha dig hemma då äntligen! inte är du borta något mer från mig. 2 månader kvar på den där skiten som håller dig så långt bort. Men jag väntar på dig här och det vet du. Saknar dig!
Var och hälsade på dig idag det var så himla skönt att få se dig igen. Även om det bara var en ynka timme i iskallt väder på en bakgård så var det värt det till 120%. På Torsdag hoppas jag du är hemma igen.

Igår var jag som sagt hos pappa. Blev middag och såg melodifestivalen för förstagången det här året. hela programmet hehe! Fy vad alla är dåliga fel gick vidare oxå om någon nu måste gå vidare. Gick och la mig tidigt var riktigt trött men det var skönt så nu känner jag mig lite piggare. Är ledig hela veckan så ska sova mycket!
Men har lite annat som ska fixas också.

- Student inbjudningskorten!
- Ringa om betyg!
- Projektarbete!


Annars har jag inte så mycket planerat inför veckan. Kanske utgång på Onsdag var lite snack om det iaf vore skojj!
Sen ska jag ta mig in till stan men kollade mitt konto nu och det är inte mycket kvar. Så kanske blir tvungen att vänta med det jag vill köpa till slutet av månaden. Då lönen kommer.
Ikväll händer inte heller mycket blir nog TV och slappa. Behöver verkligen lugn och ro. Kanske ska installera The Sims som jag har lånat av Malin med har inte hunnit det under dom här veckorna!

image222

Björns Gustafsson var inte med i melodifestivalen i Lördags och det gjorde ju programmet ännu sämre eftersom det var han man väntade på. tydligen hade han uttalat sig om varför han inte var med och då hade han sagt att det redan var bestämt sen i Januari. Tyckte det var så trist att fula Luuk försökte imitera honom och dra liknande skämt riktigt tråkig!

Men nu ska jag gå och ta något att äta!

Love minna

Köttfärssås.

Idag är det Lördag (om du inte visste det ha) Igår var det Fredag. Har inte hunnit skriva eftersom jag varit hemma hos Malin sen igår eftermiddag. Åkte direkt efter jobbet. Är ledig en vecka nu det ska bli skönt faktiskt. Jobbat i ca tre veckor fram och tillbaka så ska vila upp mig lite nu fram tills vecka 12 då det blir plugg en vecka åter igen.
Gårdagen var okej fast den blev lite knasig haha. Var hemma hos malin och även agnes kom dit. Vi gjorde köttfärsås och spaghetti. Eller jag gjorde väl köttfärsåsen fast agnes och malin var duktiga och hackade ner grönsakerna (samt gjorde drinkar). Sen blev det förkrök och iordning fixande. Agnes kunde inte följa med då hon ska spara pengar men jag och malin drog in iaf. Fast var bara inne i 10 min, japp du läste rätt! Gick bort till hirschen men eftersom vi hade missat den bussen vi skulle ha tagit kom vi inte in fören 11.30 och då kom man inte längre in på gästlistan *suck. Ingen av oss var taggade längre och orkade inte gå bort till Kitten eller Vibe så vi tog sista natt tåget hem. Dessutom hade jag haft ont i huvudet hela kvällen och malin började få det lite smått. Har kommit fram till att om man har varit uppe sen 04.15 ska man inte ut samma kväll. Men nu vet jag det iaf hi!

Idag var jag och Malin och solade i Stuvsta. Det var skönt som vanligt dom har finare solarium där samt bättre musik men det är dyrare än där jag solar i vanliga fall. 40 kr för 10 min hos mig kostar det 30 kr för 15 min! men men...sen åkte jag hem! Och nu ska jag snart åka till pappsen. Där blir det middag sen sover jag över (inte gjort det sen, sen aa länge sedan säkert över 1 år) Imorgon ska vi alla 4 ta sällskap ut till drottningholm och hälsa på älskling. Jag blir nog kvar där sne ett tag beroende på hur lång permis han får.
På kvällen ska jag nog inte göra något speciellt om det inte händer något skojj.

Men nu måste jag till bussen.

P.S i Tyskland kan man sola gratis på ett solarium det enda kravet är att du går med på att sola helt näck och bli filmad av en webb kamera? HAHA! Sajten har blivit väldigt poppulär här kommer en het bild *NOT*

image221

(jag var tvungen)

http://www.yttermera.se/resor/reseskildringar/sola_solarium_gratis.html

Love minna

Nu ska jag,,,

Nu ska jag åka in någon dag till Götgatan och köpa den där förbaskade U-neck dress från American Apparel. Den är såå fin och har velat ha en så länge kostar 299kr och finns i massa färger. Perfekt till krogen, sommaren, til lvardags under någon fin tröjja ja till typ allt! Så nästa vecka åker jag in. Vill gärna ha sällskap *blink blink*

image219 image220

Här är den i grått, inte den färgen jag ska köpa men fin ändå!

Love minna

Vad gör man åt värkande fötter?

Jo man går lite mer haha! Ja idag har mina fötter fått sig en riktig hård körare och det känns må ni tro. Borde skaffa mig ett par mer stötdämpande arbets skor då mina är super dåliga och gör att fot sulan börjar bränna.
Dagen har varit lite upp och ner. Vaknade som vanligt och gick upp men idag var jag tröttare än vanligt verkligen jätte trött brukar vara relativt pigg men då ville jag bara krypa ner i sängen igen. Kollade ut genom fönstret och gissa vad jag såg? jo SNÖ? WTF tänkte jag det var ju vår igår Sveriges klimat har verkligen blivit underligt. Prasslade fram gårdagens tidning och kollade upp vädret och det stod att på dagen ska det bli 5-10 + och sol. Så det blev vårjackan. Fryser jag ihjäl så fryser jag ihjäl tänkte jag! Och tur var det för nu på dagen var det ju så skönt ute. Om jag hade tagit vinterjackan hade jag nog svettats ihjäl istället.
När jag kom till jobbet så skyndade jag mig som tusan taggade verkligen upp mig för Malin skulle komma runt 12 och ville inte att hon skulle sitta och vänta ensam. Men när jag är mitt uppe i arbetet så SMS:ar malin mig och säger att hon får skjuts hem och kommer in vid två. Haha aha jaja så forsatte jag jobba fast nu i lugnan ro igen. Efter jobbet ringde jag malin men då hade hon glömt plånboken hemma och var tvugen att vända så skulle komma in runt 14.50 istället. Så jag åkte in till stan i förväg. Jag som var så orolig att hon skulle få vänta på mig hehe så fick jag vänta på henne, tänk så knasigt det kan bli.

Inne i stan var det helt okej förutom att ingen av oss va så taggad. Jag för att jag varit vaken sen 4 och malin för hon hade ont i magen. Men jag köpte lite saker iaf. Kommer bild på allt här nere!
Malin hittade tyvärr inget eller hon hittade en snygg krog outfit men tyvärr inte i hennes storlek. Är typ alltid så när man väl hittar något fint.
Ikväll händer inte mycket. Ska försöka var i säng innan halv nio får se hur det går. Men behöver det verkligen. Imorgon blir det kanske krogen får se hur taggade alla är. Isåfall ska jag till Malin efter jobbet och sen blir det middag med förkrök, Agnes ska också med. Omdet inte blir av så blir det antagligen slappa för min del.
På Lördag ska jag sola på dagen sen pappa på kvällen. Länge sedan man såg dom så ska bli kul att träffas.
Sedan på Söndag ska jag till Drottningholm och hälsa på älsklingen, saknar han så mycket att det gör ont.
Får se om det blir jobb igen nästa vecka beror på om dom behöver mig eller inte.

Men nu ska jag äta middag! Hoppas ni hade en bra dag i vårat konstiga väder.

image215

* Rosa tröjja från Zara 99 kr.
* Solglasögon UR&PENN 98 kr.


Riktiga kap!



* Kjol Gina Tricot 149 kr (med lite fantasi kan man använda den till mycket)
Funderar även på att köpa en till fast i en annan färg!
* Vit V-ringad Topp Zara 59 kr.
* midjeskärpen är från Gina Tricot.

Love minna

aj som ***!

Hej på er där.

Har varit hemma några timmar men har inte orkat skriva. Har istället surfat runt och letat efter någon snygg trenchcoat. Vill ha en marinblå då det går snyggt ihop med både vitt och svart beroende på vad man är på för humör haha. Och vill ju även kunna ha den på sen vår och tidig höst och då kanske man inte har ballerina skor längre. Men tyvärr hittar jag bara i beaight. Det är ju också fint men vet inte hur bra färgen går med vitt blir dte tråkigt? hm...vill verkligen ha en finns för 399 på både Cubus och Gina tricot fast olika modeller. Prövade den på Cubus förut men gillade den inte till 100% så ska kolla in den på Gina med men som sagt bara i beaight (eller svart med men det vill jag inte ha)

Måste börja med projektarbetet malin har varit duktig och börjat skriva sin del så måste ta tag i det nu. Måste vara färdigt till runt den 19-20 mars så man hinner sätta ihop all fakta och så före utställningen vi ska på.
Förövrigt är jag klar med ALLT plugg fattar ni det? inget mer förutom den där veckan då jag ska läsa företagsekonomi men annars så har jag lämnat in allt wiie!

Dagen har varit som igår, vakna, äta, sminka, åka, jobba, (åka och sova), slappa...haha! bra dagar jag har hm.
Har iaf lyckats skära sönder typ 3-4 fingrar på vassa papper idag. Så har plåster nu. Hatar skär sår av papper det svider som tusan. Liten kul grejj som hände på jobbet:
Jag står vid (första hjälpen lådan) och sätter på plåster då jonny kommer fram till mig och frågar.

Jonny - Hur går det för dig då?
Jag - Ja hur ser det ut som det går? jag står vid första hjälpen lådan?

HAHAHAH han garvade och sa det ser ju ut att gå bra*host* (satt ihop med flera fingrarna då plåstrena kladdade ihop sig) LYCKAT!

Imorgon blir det jobb men måste skynda då malin ska komma efter hon tagit spruta ihhsh! stackaren. Men var duktig idag och tog det mesta men fick veta innan jag gick att det skulle vara reklam hm. Får springa iaf!
Sedan blir det stan. Hoppas det är lika fint väder som idag, fast helst något varmare! Mycket man ska spana in så lär ta ett tag får se hur mycket man orkar bara efter att ha jobbat hela dagen. Men älskar ju att shoppa så det finns inget man blir mer taggad av än det.

Nu ska jag göra middag (värma på räster mums? nej.) Sedan hoppa in i duschen. Kom på att det är Top Model ikväll så kan inte gå och lägga mig klockan 9. Men vill inte missa något avsnitt så får offra lite sömn.

image214

Kanske skulle ha sånna här plåster som ser ut som bacon? usch! ( dom finns på riktigt)

Love minna

i-Landsproblem!

Vi välbärgade svenskar har många i-Landsproblem. Egentligen ska vi väl inte se ner på oss själva jag menar om dom som bodde i U-länderna hade det som oss skulle dom ju ha våra problem ingen är ju någonsin nöjd. Känns väl patetiskt att sitta och klaga över att maten smakar äckligt eller att det är jobbigt att gå till jobbet och sitta på ett uppvärmt tåg som går var 15 minut. Och sedan klaga på att man inte kan köpa lika mycket kläder som henne när man ska vara glad över att man ens kan köpa kläder och gå ut på stan utan att bli skjuten i huvudet!
Men som sagt om det var tvärtom så skulle dom också klaga om dom växt upp som oss. Jag förstår dom som bor i utsatta U-länder och som får flytta till ett i-Land med utbildning m.m att den personen måste uppskatta livet dubbelt så mycket än vi andra. Jag är iaf glad att jag inte lever på mina föräldrar. Visst gjorde man det tillvissdel förut men jag tycker att om man åtminstone har fyllt 18 så ska man ta sitt förnuft (om man har något) till fånga och fatta att pappa eller mamma inte ska betala ALLT hela tiden. Skaffa ett jobb, spara pengar slösa inte bort allt på kläder och skit. Jag har börjat spara när min lön kommer ska jag direkt föra över en viss summa. Det är bra man ska lära sig att pengar finns det inte hur mycket som helst av och dom tar LÄTT slut!

Men nu ska jag sluta babbla en massa gojja som vanligt kanske ska bli politiker med alla mina åsikter. Nog bättre och behålla dom för sig själv för folk fattar ju ändå inte, knappt jag heller så!
Dagen har varit tung men får ju pengar. Ska jobba hela veckan ut nu det är bra fast hade väl varit skönt med en sovmorgon. Man fattar inte att det är det här man ska hålla på med tills man fyller 65 och går i panstion. Förhoppningsvis inte samma jobb men ändå det är typ såhär det kommer funka hm...kanske ska rymma?
Fick veta igår att min killes syrra är gravid lite läskigt men ändå fint. Dom har försökt länge och nu är det dax! Grattar dom verkligen är man 28 som hon är tycker jag det börjar bli babytime. Dom har dessutom köpt villa så dom ska väl leva VVV livet sen. Volvo, Villa och Vovve.

På Söndag ska jag hälsa på älskling ute på drottningholm igen, är lite mobbat han får inte lämna den lilla bakgården som dessutom har kameror i varje hörn. Sist var det en av hans lumpar kompisar som filmade oss när vi kysstes ( en av dom som är kameravakt typ filmade skärmen) lite barnsligt tyckte jag men men...Ska iaf dit bättre än att inte ses alls.

Har surfat runt lite på kläder (har tråkigt) så har gjort lite vill ha igen heh.
Kvällen kommer inte bli lång för mig ska börja göra mig iordning snart. Är riktigt trött och vill inte vara så seg som jag var imorse.

Skriver kanske ett till inlägg senare annars får ni ha det så mysigt ikväll alla uppesittare!




              image213

Kläder från: http://store.delias.com

                      http://nelly.se

Skor: http://www.dinsko.se/

          http://www.skopunkten.com/


Love minna

P.S letade åter igen efter Cornetto citron glassen idag men till min besvikelse finns den bara på bild. Nästa gång ska jag fråga någon i affären om dom bara jävlas med en?


DO THE FIRE!

Haha det är bara jag och Malin som fattar överskriften! La precis på telefonen efter ett låångt samtal med min söta malin. Hon skulle kolla på sin telefon hur länge vi pratat men det gick inte att se eftersom mätaren börjar om vid ett visst antal minutrar så pratade väl över 1 och en halv timme! fattar inte vi träffades ju idag vad snackar vi om? ALLT verkligen allt mellan himel och jord. Det var allt från en håla i jokkasjäärvii till att prata om bambooörhängen och hur man förstår sig på salmonella? HAHA asså vi är bara så bäst. Så nu är mitt öra helt varmt trodde nästan telefonen hade växt fast i örat men den gick att ta bort fortfarande! hoho.

Imorgon är det dax för jobb igen 04.15 som vanligt. Får se hur det går hoppas dagen inte blir alltför körig. Har inga fler planer denna vecka förutom jobb Onsdag, Torsdag och kanske Fredag. På Torsdag eller Fredag ska jag och Malin in till stan och shoppa. Malin ska köpa ny krog outfit inför Fredagen. Jag ska kolla på skjortklänning, ballerinaskor, midjeskärp, krogväska, (alt. krogoutfit) söta sommarklänningar, koftor m.m! Även smycken.
Sedan på Fredag blir det utgång med Malin och Agnes möjligtvis någon mer vem vet. Vi ska till en underlig krog på Söder som jag och Malin var på en gång för länge sedan hah! Får se om vi drar vidare senare.  Innan det blir det middag samt förkrök hos malin som har FF.

Nej nu måste jag i säng skulle ha gått och lagt mig halv nio men som sagt tiden bara rinner iväg när man har kul. Men ha det så bra allehoppa tänk på mig om ni vaknar till eller går och lägger er klockan 04.15 imorgon bitti för då står jag på benen och ska ut i det mörka ruggiga vädret woho *not*.


image212

Haha söt telefon va? Kanske vi ska skaffa varsin sån malin ;)

Love minna

Om 2 månader!

Om 2 månader så kommer det ha varit 3 dagar efter min student! Fatta att det är mindre än 2 månader kvar bara wiee. Som sagt så var jag på arbetsintervju det gick bara bra. Hon skulle höra av sig sedan. Verkar vara ett ganska så tufft jobb men bra att få lite nya erfarenheter. Vill bara inte bli kvar där som hon chefen varit. Hon började sommarjobba där och nu har hon varit kvar i 20 år haha shit! Nje så vill jag nog inte bli men 6 veckor är helt okej!
Efter det så åkte jag till Älvjö och mötte Malin vi åkte sedan till skolan och hämtade studentmössorna. Dom var helt okej allt var rätt skrivet tyckte däremot inte riktigt om modellen såg lite ut som en kokmössa hah men det är ju bara 1 dag i livet. Nu är vi i skolan och väntar på Agnes sedna ska jag åka med dom till centrum och sola. Malin och Agnes ska vidare in till stan. Ikväll händer inte mycket ska bara slappa för dagen efter ska jag upp 04.15 och jobba.
Love minna

Buss 144 mot Gullmarsplan.

Hej!

Skriver ett kort inlägg nu ska strax sticka iväg till bussen men ville ha lite ny musik på Ipoden så kunde lika gänra kladda lite här då under tiden haha!
Sov super gott inatt känner mig verkligen utvilad synd att vädret är så trist vet inte om man ska ha vinterjacka eller vårjackan eller väst? Snöade lite nyss men tror jag tar min vårjacka iaf orkar inte ha vinterjackan.
Längtar efter sommaren nu mer än någonsin, har ju köpt väskan somsagt så nu ska jag bara forsätta, ska köpa en marinblå kritsträckrandig skjort/klänning har sett många som har en sån från H&M tror jag så ska dit och kolla. Så snyggt med bara den och ett midjeskärp och ballerina skor MYS! Men ska ju även köpa lite annat.
Men idag blir det långkallingar och jeans ha. Har alltid långkallingar vår/höst/vinter för jag fryser så himla lätt sen är det skönt också. Sist gick jag med dom in i April/Maj haha blir en vana men iår ska jag nog försöka sluta ha det liite tidigare!
I vilketfall så ska jag snart iväg till bussen sen tåg och sen buss igen. Ska ta 144 från Älvsjö mot Gullmarsplan. Och hoppa av vid Enskede Rackethall. Efter intervjun ska jag och malin somsagt till skolan och hämta mössor. Hoppas verkligen att dom blev bra.
Efter det ska jag kanske försöka ta mig till centrum och sola men vet inte om jag orkar måste deesutom betala för att komma in på deras toa och sminka av sig 10 kr kul. aja vi får se!

Men nu är det time to go, ha en bra dag allehoppa skriver lite senare igen!

image210 image211

Den här skjortklänningen från H&M samt det vita breda midjeskärpet från Gina Tricot kan jag tänka mig som en perfekt sommar outfit!

Love minna


I <3 MY BAG!

                           image209

Rädding!

Hej på er!

Som vanligt har jag ingen tid att skriva på helgerna, senast jag skrev var i Lördags förmiddag och nu är det REDAN Söndag kväll hm.
Älskling är tillbaka i sunk lumpen och ska vara där till näst nästa Söndag så jag är inte på toppen humör TUR att man har sina vänner speciellt du Malin alltid min söta sötaste får mig på så bra humör! Pratade precis i typ mer än 1 timme igen haha vill inte se telefonräkningen sen.
Ska iaf kort sammanfatta denna vita helg (för en gångs skull). Känns bra att inte ha supit har inte ens tänkt på det tiden flög iväg iaf!

Lördag kväll.

Efter att älskling kommit och hämtat mig så åkte vi och beställde Thai mat MUMS! Sen åkte vi hem till han och dukade fram allt och satte på TV:en. Efter den underbara middagen kunde knappt sluta äta. Så åkte vi iväg på bio. Efter vi hämtat ut billjetterna på Heron ciry så mötte vi Nikkie samt Sandra från min klass. Nikkie har blivit mamma men bebisen var hemma. Sågs bara snabbt sen skulle dom iväg och handla godis. Alla skulle se samma film Jumper. När jag och älskling hade slagit oss ner inne i biosalongen och suttit där ett tag så ser jag nikkie och dom igen haha tydligen så hade dom platserna bredvid oss? av alla platser i en biosalong heh. I vilket fall så var filmen faktiskt riktigt bra har hört att den ska vara dålig. Men jag och älskling gillade den skarpt lyckligt slut är ett måste! Efter bion så åkte vi hem till honom och sov.




Söndag.

Idag vaknade vi ganska tidigt runt 09.30 riktigt duktiga båda var pigga så vi satte fart och gick upp och gjorde en stor frukost. Älskling var bara tvungen att åka iväg och köpa hem bröd. Efter frukosten bestämde vi oss för att dra iväg till Skärholmen C som vi har blivit stammisar i typ heh, nej men kan nästan alla affärer där nu! Men det var trevligt, älskling köpte nya sommarbyxor riktigt snygga hihi han ska även köpa en ny piké tröjja samt skjorta som jag tyckte var super fina. Jag däremot gick runt och kollade men hittade inte direkt något känns som jag inte letar efter något speciellt. Förutom ljusblå jeans samt vita och ballerina skor men ballerinaskor finns det inte så mycket av än i affärerna. Precis innan vi skulle gå vandrade jag in i en affär full med snygga skinnjackor samt pälskappor. Lite skumaffär men när jag strosade runt där fick jag syn på väskan med stort V! En super söt krit vit väska med allt jag ville ha så den köpte jag 400 kr kostade den men det var inge snack om saken väskan var MIN! Så nu har jag min sommarväska. Kommer foton på den sen. Däremot finns det hål gjorda för att trä ett band eller sjal liknande igenom runt väskan så ska köpa något fint sånt till den sen.
Efter shopping rundan åkte vi till MAX oxh åt hamburgare maha jag skulle vara nyttig och ta minimorötter men älskling beställde in pomfritt samt milkshake till mig så då åt jag det med, får lust att börja gymma igen!
resten av kvällen spenderade vi hemma hos honom och spelade Wii det är så himla kul. Lär tröttna snart men än sålänge så! När vi var hemma hos honom så satt jag och läste på hans studentmössa från förra året. Då upptäckte jag att dom som gjort den skrivit fel. Älskling gick Omvårdnad/Räddning inte RÄDDING! haha stackaren synd attdet var ett år sedan för sent nu att ändra på det, ska verkligen kolla NOGA på min mössa iaf! Sedan runt 20.00 kom hans lumpar kompis och hämtade oss och skjutsade sedan mig ända hem. Fast älskling bad honom att släppa mig i Älvsjö. En riktig omväg men det var sött gjort iaf!

Imorgon ska jag upp runt 9 och göra mig iordning ska på arbetsintervju runt 13.00. Får se vad det är för ställe och om det är intressant vet inte så mycket om det. Har även fixat min CV så min styvfar ska lämna den på sitt jobb imorgon. Söker för ett fast heltidsjobb som växeltelefonist och tjänar 130 kr i timmen som enligt mig är bra mycket!
Får se vad dom säger. Efter intervjun ska jag och Malin åka till skolan och hämta studentmössorna woho! Får hoppas dom blev bra. Sedna ska jag nog in till centrum och sola inte gjort det på länge.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen!

Love minna

städtant!

Nu är jag äntligen klar med rummet! Tog någon timme men rent blev det. Dammade överallt fy va skabbigt det blir snabbt. Gjorde även om lite bytte TV bänk och tog bänken TV en stod på och stälde bredvid min andra (har två lika dana) då fick jag mer plats för smycken, parfymer, nagelack mm. Så skönt att sitta i ett ny städat rum har även sprayat rummet med en super god luktande rumsspray som jag fick i julklapp. Luktar vanilj! Nu ska jag hoppa in i duschen för sen kommer älskling och hämtar mig så ska vi hem till honom.



my room is fantastic. hah! På bild nummer två har jag fotatdå jag ställt ihop dom två bänkarna. Blev bra tycker jag!

Love minna

Back in his arms!

Älskling åkte precis han skulle iväg och hälsa på sin pappa som är sjuk. Saknar han redan men ses ju om någon timme igen! Igår skulle vi ha solat solarium och hyrt film ha men inget av det blev av. Åt god middag sen kollade lite Let´s Dance sen la vi oss isängen och myste och lyckades somna ops. Somnar alltid på en gång i hans armar man känner sig så trygg där. Vill aldrig vakna igen. Men det gjorde vi runt 00.00 ringde pappa (sent) och frågade om vi skulle ses så ska till hans nästa helg får se vilken dag det blir. Efter samtalet la vi oss i soffan och kollade på Miami Inc haha skit trötta minns knappt nått av programmet. Sen gick vi och borstade tänderna och hoppade i säng. Somnade omedelbart!
Så skönt att vakna vid hans sida och se han det gör hela min dag bra. Nu på morgonen har vi vara käkat frukost (tårta ha) som grannen kom över med SVULL! jätte nyttig frukost.
Ska strax ta och städa mitt snuskiga rum dårå tänkte passa på nu medans man är ensam. Sätta på hög musik så blir allting roligare. Senare ska jag åka till älskling han skulle plocka upp mig så måste göra mig iordning efter städningen. Blir nog en lugn kväll med wii och så skulle vi beställa hem mat antingen Thai eller grekiskt båda är så underbart gott! Även Ben&Jerrys glass som jag inte kan få nog av.
Igår disskuterade vi även grekland ska kanske åka ner dagen efter midsommar (22 Juni)  hah lyckat! Men man får ju komma iväg iaf ´sen blir vi borta i 15 fantastiska dagar. Vi ska nog åka till Rhodos en av alla grekiska öar. Och bo i Rhodos stad med underbar strand och massa shopping! wiie. Men först måste en del saker fixas innan det ska bokas.

Nu ska jag ta tag i det här stöket.

ha en underbar Lördag!




Love minna


RSS 2.0