Kladdar av mig här lite!

Usch va trött och sliten jag känner mig, tar verkligen på krafterna att gå upp 04:45 på mornarna!

Men tack och lov för vårt fina väder vi haft idag. Hade vinterjackan på mig eftersom de va iskallt imorse men nu på dagen svettades jag som en gris. Solen sken och fåglarna kvittrade, åhh vad jag älskar våren! Känns som kroppen bildar ny energi och bara sprudlar. Allt på jobbet gick bra inget krongel så slutade redan 13:00. Då kom älskling och plockade upp mig och så åkte vi till EM möbler på söder och kollade på en soffa vi vill ha. Den va verkligen underbart skön! Stor och fin föll pladask. Dessvärre är vi inte så säkra på vilken färg vi ska välja. Var bara 3 tyger som man kunde välja mellan för de rea priset och vi funderar på Svart eller beige. Den svarta var riktigt fin, inte riktigt helt svart utan lite spräcklig typ. Men vi får se! Stor och bred är den iaf och kommer säkert göra sig perfekt i vårat vardagsrum.

            

              

Efter vi varit dit släppte han mig i Farsta därifrån tog jag sedan tåget hem. Älskling skulle åka och hjälpa sin pappa titta på en bil som dom ska buda på. Nu har jag hunnit vara hemma några timmar, tittar på TV och läst mer inrednings tidningar. Hoppas på att älskling kommer hit snart så vi kan åka och handla!......Jahapp nu ringde han, är tydligen påväg hem nu och han stannar och handlar, skönt då slipper jag åka hemmifrån hihi *lat*.

Så mer än de händer inte. Imorgon blir de mer jobb och sen kanske jag åker förbi lägenheten och kollar om dom e klara med golvet. Super nyfiken på resultatet! Just det sms:ade med sandra idag också kanske blir utgång på Lördag någonstanns, alltid kul att dra ut och partajja lite =)


Måndag!

Sådär då börjar ännu en Måndag att lida mot sitt slut. Just denna Måndag har faktiskt varit helt okej! var iofs väldigt kämpigt att ta sig upp 04:50 imorse, var länge sedan jag var tvungen att gå upp så tidigt för att hinna till jobbet men det gick. Älskling kom upp med mig och så körde han mig till pendeltåget. Skönt att slippa stå och vänta på bussen!
Hade tur idag då kollektivtrafiken följde tidtabellerna så jag kom i tid. Var dessutom en relativt lätt dag på jobbet så allt flöt på.
Efter jobbet åkte jag raka vägen hem till mamma igen. Kändes konstigt att åka förbi ST:eriskplan och sen fortsätta med pendeltåget från centralen haha. Låååångt bort!

Har sedan inte gjort så mycket. Suttit och pratat en massa med mamma samtidigt som jag blättrat i inrednings tidningar. Finns en hel påse med sånna tidningar här som mamma fått av en vännina så jag har verkligen att läsa!
När Kjell kom hem gjorde vi mat och sen har vi käkat och pratat ännu mera. Nu har jag nyligen satt på en tvättmaskin (skönt att slippa springa i tvättstugan) och ska snart ta en skön dusch samt bastu! Var så länge sedan jag bastade och de är ju perfekt att göra de nu här hemma. Så de ska jag!

Blir nog tidigt i säng sen så jag orkar upp imorgon. Då har jag ju inte heller lyxen att få skjuts första biten då älskling sover hos sina föräldrar inatt, så då blir de till att knata ner till bussen. Får hoppas den inte åker ifrån mig bara!

Imorgon blir de först jobb sen ska jag och älskling antagligen gå och kolla på en soffa som vi vill ha! Får se sen vart vi sover det beror lite på om han får jobb eller inte =)

Idag satte iaf golvgubbarna igång med vårt vardagsrums golv så på Torsdag får vi tillträde dit igen. Då kan vi sätta igång och förbereda inför målandet! Finns ju en hel del ställen att spackla och slipa på.


Älskling skickade en bild på hur golvet såg ut när dom börjat slipa det, F-I-N-T!!

Stenhårt arbete!

Idag har jag och älskling verkligen jobbat hela dagen! Från att vi gick upp tills vi var helt klara i lägenheten. Gud så mycket det fanns att göra. Tog sammanlagt ca 7 timmar. Dessutom förlorade vi ju dessutom en timme eftersom man skulle dra fram klockan idag, hade jag helt missat?
Men nu är iaf vårat vardagsrum HELT tomt och städat, usch va mycket damm och snusk de va i alla hörn och skrymslen! Skulle ju behöva stor städa såhär varje vecka för att hålla allt rent. Vi hade tur så alla möbler vi har kvar fick plats i sovalkoven så de enda vi blev tvugna att ta med oss därifrån var sängen. Men den ska vi ändå byta ut så de va lika bra!
Imorgon klockan 08:30 kommer golvgubbarna förhoppningsvis dit (litar inte på byggjobbare) och så sätter dom igång att slipa och fixa. Det ska ta ca 2 dygn så om allt gär enligt planerna ska vi kunna börja förbereda för målningen på ons-tor. Sen komma igång med målandet i helgen!! Hoppas***

Men men....just nu sitter jag hemma på mammas dator! Gud så konstigt det känns att bo hemma igen. Men skönt på ett sätt, har ju saknat att ha en mamma som pysslar om en. Nu kommer jag och älskling att flyga runt lite. Kommer sova ibland hos mina föräldrar och ibland hos hans. Beror lite på hans arbetstider m.m. Så de lär vara skönt sen när vi kan bo i lägenheten igen. Lär ju tröttna ganska så fort på att bo i en väska(?)

Just det måste ju berätta lite om gårddags kvällen också. Jag och älskling åkte till Natta & Mattias för deras inflyttningsfest. Var super kul att få se hur dom fått det. Herre gud så fint dom bodde! Stor, fräsch villa med hundgård och allt. Låg ju en bit från stan men dom betalar ca 4000:- i månaden för ett stor hus me 4 rum och kök samtidigt bor jag och älskling mitt i stan fast på bara 43 kvm och ungefär samma hyra? Sen så va de verkligen lugnt och skönt där också!
Vi blev kvar där till runt 11:30 då vi kände att de va dax att dra sig hemmåt så vi skulle orka med denna dagen!
Men vi kom först av alla också så vi han vara där några timmar iaf. Vi drack inget men satt och snackade med trevliga människor och sådär så vi hade de super mysigt!

Nu är de dax för mig att krypa ner i sängen, imorgon blir de att gå upp extra tidigt så man hinner i tid till arbetet. De är ju de som är körigt att inte bo i lägenheten! Får ju ca 3 mil till jobbet *jippie*.

Lördag.

Hej!

Just nu står älskling i duschen och jag borde gå ut i köket och sätta igång med middagen men först ska jag bara skriva lite vad jag har gjort änsålänge denna helg.

Igår efter jobbet gick jag bort till nannykliniken där jag skulle göra ögonfranspermanentingen och färgning. Det skulle ta 1 timme hade hon sagt till mig på telefon när jag bokade tiden så därför hade jag och Malin bestämt att vi skulle mötas upp i stan runt halv 4. Så behandlingen satte igång. Var verkligen ett mysigt ställe, låg på en uppvärmd bädd och så spelade dom lugn musik med fågelkvitter, super härligt! Inte varit sådär avslappand på 100 år, somnade flera gånger haha. Mina fransar ville inte sammarbeta så Nanny fick pilla superlänge innan hon fått alla att stå upp! Sen skulle jag ligga med permanentvätskan i 15 min, sen fixering i 15 min, sen färgen i 15 min så det tog mycket längre tid än vad hon sagt till mig från början. Stackars Malin satt och väntade på mig inne på centralen. Jag kunde inte heller svara i telefon eftesom jag inte såg något, skulle ju blunda under hela behandlingen! I vilketfall tillslut var det klart och resultatet blev super bra. Ringde Malin och bad om ursäkt, vi bestämde att vi skulle mötas upp i Huddinge istället och äta middag. Så jag åkte dit och vi möttes. Åt pizza och sen bar det av hem till henne för film och tjejsnack. Såg SAW 5 den sög tyvärr men ville ändå se den när man sett alla dom andra filmerna. Men nu har vi bestämt att vi inte tänker se någon mer av dom filmerna om dom gör flera (som dom säkert lär göra). Hade iaf en super trevlig Fredags eftermiddag samt kväll! Älskling kom och hämtade mig vid halv 11 och sen åkte vi hem!





Resultatet av ögonfranspermanentingen, på bilderna har jag lite mascara på mig men har inte behövt använda ögonfransböjaren ett dugg! SÅ himla skönt och vad snabbt det gick att sminka sig? jippie!!

Idag har vi först vaknat och ätit en god frukost tillsammans. Sedan åkte vi in til centralen och gick till PK-huset därför att han som skriver ELVIS serien skulle vara där idag och signera den nya boken. När vi fått boken signerad åkte vi till Jula och köpte färg. Så nu har vi dom första färgburkarna här hemma. Var svårt att välja vad vi skulle ha eftersom vi inte vet vad som är bäst VS sämst och så vidare. Men vi får hoppas att detta duger. Kommer ändå bli tvugna att köpa mer sen!
När vi var klara på Jula åt vi lunch på donken och sedan åkte vi hem.
Nu ska jag snart duscha, fixa middag och göra mig iordning. Sedan bär det av hem till Natta och Mattson som har inflyttningsfest. Ska bli super kul att se hur dom fått det! Får se hur länge vi blir kvar där sen.

Så ser min Lördag ut, hoppas eran blir trevlig =)

Mitt minne suger!

Haha såg precis en lapp på bordet där jag skrivit upp tiden för min ögonfranspermanentning! Tror ni inte att det sjävklart är imorgon och jag hade HELT glömt bort det? Bokade tiden för flera veckor sedan eftersom dom har fullbokat hela tiden. Som tur var skrev jag ju tydligen iaf ner tiden för annars hade jag missat det!
Jaja de ska iaf bli spännande, får hoppas de blir bättre än när jag permanentade håret iaf....jag menar just nu är de så slitet och jag tappar en massa hårstrån hela tiden. Vill inte att de ska hända med mina redan så tunna ögonfransar!!

Efter behandlingen ska jag möta upp Malin i stan. Ska träffas och umgås lite kanske tar en fika eller så vandrar vi bara runt. Har sedan planerat att åka hem till henne och se SAW 5. Tror inte den kommer vara så bra men eftersom man sett dom andra 4 filmerna så måste vi ju se femman också! Sandra kanske skulle komma förbi om hon hade tid men skulle höras mer om det imorgon=)

Nu ska jag duscha och sen kanske se ett till avsnitt av DHV är verkligen spännande nu när man har tid att se flera avsnitt i rad! Älskar den serien!!

          

Torsdag

var det äntligen Torsdag igen! Gillar verkligen Torsdags kvällar. Det är ju dagen före helg, känns nästan lite som kvällen före julafton fast varje vecka. Äntligen få sova, äntligen få göra annat än bara jobba, äntligen få vara ledig!
Denna helg jobbar jag inte så nu har jag 2 dagar ledigt igen som vanligt. Uppskattar helgen ännu mer nu när jag jobbat 6 dagars vecka.

Ikväll blir jag själv här hemma igen. Älskling ska iväg på personal fest med sitt jobb.
Själv ska jag värma lite rester, haha de lät skabbigt men har lagat så enorma mängder mat så måste ju äta upp allt före nästa vecka när vi inte bor hemma. Sen blir de nog en dusch och så slappa vid TV:en. Har köpt mig en 70% chokladkaka som ska underhålla mig en stund lite senare!

Love

Jag är så käääär!

Och då menar jag inte kär som i en person haha eller det är jag ju såklart också men det vet ni ju redan! Nej nu menar jag kärlek till skoor och jag har precis nu beställt hem ett par från halens som jag föll för omedelbart. Det är ju löning idag och även fast jag inte fått så mycket så var jag bara tvungen att ha dessa! Var nära att jag även beställde hem en klänning från Ginatricot också men jag lät bli. Ska ju ändå försöka ha råd med lite nya möbler snart så då gäller de att spara.

Här är skorna, I LOOOOVVEE THEM!

        

10 cm klack men är ju platå också så då blir de lite lägre, får försöka vänja mig för dessa skönheter ska deffenetivt användas i sommar! Super snyggt med nitar och dragkedjan bak, perfect!

Ja en rubrik här ja!

Hatar att komma på rubriker när man ändå inte gjort ett skit så därför blev det vad det blev!

Ska snart ta den där duschen hade jag tänkt mig. Blir lite sent men känner verkligen att jag behöver skölja av mig så ska försöka släpa mig mot badrumet strax. Har tryckt i mig lite blodpudding, usch va trist de är att laga mat till sig själv! Men äta bör man annars dör man och när jag har varit så konstig i magen (svider i maggropen) så är de viktigt att äta. Hoppas jag inte fått nå magsår eller skit, men tror inte de är så allvarligt borde göra ondare isåfall,..tror jag?

Längtar till i helgen ska bli kul att få sätta fart här i lägenheten igen. Har ju stått helt stilla och inget har hänt här sen vi flyttade in så nu är de hög tid. Många säger att dom tycker de är onödigt att lägga ut en massa pengar på en hyresrätt, men de tycker inte jag. De är fortfarande ens hem även om man inte äger det och man ska antagligen bo där ett bra tag så då ska man väl ändå få bo så man trivs? Man ska trivas med livet och jag spenderar så mycket tid hemma så jag behöver må bra av att vara här. Kommer bli tungt det vet jag men de kommer förhoppningsvis vara värt allt slit! I helgen tar vi ut möblerna. Kör sängen hem till min mamma, sofforna och allt i vardagsrummet hamnar i sovalkoven. När gubbarna är klara med golvet i vardagsrummet kommer vi lägga papp och tejpa sen måla hela rummet, tak och allt! Sen blir det antagligen hallen, sen sist badrum och kök. Kommer öven lägga nytt golv i köket så de kommer nog bli as snyggt =)

Nej nu måste jag duscha, ska nog fixa naglarna och ha min underbara lermask som verkligen rengör på djupet! Ett mirakel!


Tisdag

Aj vad jag har ont....var väldigt länge sedan jag hade mensvärk. Faktiskt över 3 år sedan men nu gott folk är den tillbaka! NEJ NEJ. Minns knappt hur det var att ha men nu minns jag allt och gud vad jag inte vill ha det.

Får hoppas det försvinner snart igen och inte återvänder på 3 år till tack!

Förövrigt är det väl okej. Har haft en vanlig dag på jobbet och sen bara åkt hem. Somnade i soffan i ca 1 timme och nu känner jag mig lite piggare iaf. Älskling jobbar hela kvällen och kommer inte hem förrens runt 22:30 så jag ska väl vara hemma, laga lite middag och ta en dusch. Hade först tänkt bada men vet hur rastlös jag blir av att bara ligga där, kan ju aldrig slappna av så de blir nog bara en dusch.

Igår kände jag mig super duktig. Jag tvättade först två maskiner och hängde dom på tork, diskade upp ALL disk och det var inte lite haha, samt lagade en super god middag med klyftpotatis i ugn och fårost fyllda köttfärsbiffar med tzatsiki. Hann precis klart till att älskling klev in genom ytterdörren! Han blev inte lite överraskad haha =)

Trista Måndagar!

Hej!

Fy vilket tråkigt väder....i Lördags hade jag ordentliga vårkännslor men nu är allt som bort blåst! Hoppas verkligen allt smälter bort snart så träden kan börja knoppa.

Dagen har varit sådär. Haft lite ont i magen och varit trött som satan men förutom det så har det varit okej. Trodde inte vädret kunde påverka en så mycket men det gör det verkligen.
När jag slutat för dagen åkte jag och älskling och storhandlade. Så nu finns det mat hemma igen. Var precis nere och satte på en tvättmaskin så nu kanske man kan få lite kläder att sätta på mig också.
Älskling är på möte hela kvällen så ska laga lite middag och ta det lugnt.

Nästa vecka kommer golvgubbarna hit och fixar vårt vardagsrums golv. Det kommer ta två dagar så då kommer vi flytta ut och bo hos älskling föräldrar under tiden. Kommer nog bli kvar där i någon vecka eftersom vi även ska passa på och måla om lägenheten när den är tömd på möbler.
Kommer bli en tung tid framöver men samtidigt spännande, har aldrig målat en vägg förut och ännu mindre en hel lägenhet. Men de ska bli kul att se resultatet! I helgen ska vi köpa färgen och ta ut en del möbler. Sen sätter allt igång=)

Just det fotade några bilder i Lördags innan vi drog ut så lägger upp dom nu.


Malin var söt i soffan haha! =D


Sandra var taggad!


Flickorna lånade min kamera och pussades hihi!


NU KÖR VI!

Jobb & utgång!

Ja igår hade jag verkligen fullt upp så har inte hunnit blogga någonting förrens nu dårå=)

Jobbade somsagt igår på dagen mellan 09:00-15:00. Var helt okej, fint väder lite tungt mot slutet men de funkade. Får ju tänka på att man får OB tillägg! Sandra sms:ade mig på dagen och frågade om jag va på att dra ut och självklart är man taggad när de är Lördag! Så när jag slutat åkte jag in till stan och köpte lite småsaker som jag alltid behöver inför utgång. Åkte sedan hem till älskling och gick och la mig. Var sjukt trött så sov i ca 1 och enhalv timme. Blev sedan dusch, middag och sminkande. Älskling åkte till sina föräldrar runt 19:00 och tjejerna dök upp lite senare. Var kvar här och förkrökade och taggade till oss innan vi drog in till city vid 23:00. Gick till Laroy som vi alla tre ville pröva. Tyvärr var de väl inget super bra ställe, hade förväntat mig nått mycket bättre. Speciellt med det dyra inträdet(?)
Var iaf kareoke halva kvällen innan dom satte igång dålig musik. Medelåldern låg väl på ca 25! Men vi hade kul ändå. Blev ganska tidig hemgång gick väl runt 02:00 men de va rätt skönt var ändå relativt trött efter arbetsdagen.

Idag vaknade jag runt 13:00 och hade ont i magen. Hade ingen mat hemma så älskling sprang iväg och köpte lite frukost. När jag fått i mig lite mat mådde magen bättre så då tog jag en dusch. Åkte hem till pappa på middag runt 15:30. Har sedan varit där hela kvällen. Älskling åkte till jobbet vid halv tio och nu ska jag strax gå och lägga mig så man orkar jobba hela veckan!

Hoppas eran helg var trevlig!

         


Dax för att sova!

                                                                     
Gud va tråkig jag känner mig. Här sitter jag 21:00 en Fredag kväll och ska gå och lägga mig? Fast jag är ju faktiskt as trött så ska bli skönt att mysa ner sig under täcket fast känns ju lite mobbat ändå.

Kvällen har varit väldigt lugn. Gjorde lax i ugn med feta ost, åt det förra helgen i Dalarna och älskade det så nu provade jag själv hemma, och det blev också super lyckat! Dessvärre blev inte potatismoset så bra. Orkade inte vänta på att potatisen skulle koka färdigt haha tänkte inte på hur svårt de är att mosa okokta potatisar?? inte lyckat. Men de vart gott ändå. Har sedan kollat på CSI samt duschat. Provade dom nya hår produkterna, älskade doften men resultat ser man ju inte på en gång så får använda det några veckor.

Titta vad älskling kom hem med när han var iväg och flyttade bilen, MUMS! Filmen har vi sett förut men den var så bra så han köpte den. Ska försöka hinna med och se den snarast! Chokladen har jag redan smaskat lite på men sparar så jag kan äta imorgon med =)





Just det ni minns väl den där hudbehandlingen jag gick igenom?
Tänkte uppdatera lite med hur min hy ser ut idag efter ca 2 månader.


Första dagen före behandlingen!



2 månader senare, bara ärr kvar och dom kommer blekas bort med tiden =)

Inte helg riktigt än!

Hej!

Ja jag önskar att jag kunde skriva att de äntligen var Fredag och att jag nu kunde njuuuta av helgen. Men tyvärr så jobbar jag ju även imorgon en stund men känner samtidigt att jag lika gärna kan göra det. Börjar ju ändå inte förrens vid 9 och älskling ligger här hemma och sover efter att ha jobbat natt så då vill jag inte vara hemma och stöka.
Såå imorgon runt 15:00 börjar min helg haha men de ser jag framemot, förhoppningsvis kommer jag vara frisk också(?) var ju sjuk hela förra så de va ju inte skojj uscha...

Efter jobbet idag åkte jag förbi stan och köpte nytt shampoo, balsam och hårinpackning av märket Aussie. Har ju använt Waterclouds produkter ett tag men tyvärr så säljs dom inte länge, eller hittar dom iaf inte någonstanns så då föreslog Malin detta märke så nu har jag införskaffat det. Läste dessvärre en tjejs blogg nu att hon prövat produkterna och hennes hår blev som svinto?? haha får verkligen hoppas jag slipper det. Men vi får se om de är det rätta för mitt hår =)

     

Nu sitter jag bara här hemma och det lär jag göra resten av kvällen. Ska laga middag och sen ta en skön dusch. Älskling jobbar som sagt natt så han börjar 22:00 ungefär då lär jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon!

Hoppas ni får en trevlig Fredag vad ni än hittar på för busigt!!

Rastlös såklart

Det har bara gått ca 3 timmar sen jag kom hem från jobbet och jag är redan rastlös! Sitter här och försöker komma på något att göra men samtidigt är jag för lat för at göra nått. Kanske ta ett bad? gå och handla ingredienser till något gott bakverk? träffa nån? sova? äta? läsa en bok? ja listan kan göras lång men ändå lär jag bara sitta kvar här på samma plats resten av kvällen.

Kommer inte orka laga någon middag ikväll så de lär bli typ nudlar haha men de får duga!














Varför ska de vara så svårt allting? Jag borde ju bara slå nummret och prata men de är så jäkla komplicerat allting och jag är rädd...önskar man bara kunde dra ett streck över allting. Alla dom här månaderna av krongel fram och tillbaka. Jag mår ju skit...jag mår skit över dig och de har jag gjort så länge nu. Jag vill inte må skit, jag vill inte förlora dig, jag vill inte....måste det vara så här invecklat, de va ju så lätt förut? aldrig bråk aldrig något fel bara kul, skratt och ja riktig vänskap. Vad har vi kvar? är det nått kvar eller har vi glidit för långt bort för att nå varandra igen?
Jag är rädd....slå nummret, tala, säga vad? säga nått? jag borde..jag vill....är hon arg? ledsen? kanske gett upp nu...fy vad jag blir trött på allt kan inte alla bara vara vänner?

En klok flicka sa till mig: " Det kan inte bli värre än som det är nu "

Jag bryr mig så himla mycket....aj mitt hjärta.

Jag vill vill vill





Jag vill så gärna åka tillbaka nuuuu!! Längtar så de gör ont.....om man ändå kunde vinna på lotto idag typ!! Då skulle jag boka flygbilljetter omedelbart!

Torsdag

Hej!

Jag förstår mig inte på Sveriges väder. Sol, regn, snö sen hagel och så sol igen? Knäppt. Blåser som satan gör det ute också, trodde jag skulle blåsa bort men jag klarade mig haha.

Gårddags kvällen var lyckad. Mötte upp Lina på sergel biografen och sen hämtade vi ut våra billjetter. Gick sedan och åt en god middag på ett super trevligt café på Drottninggatan. Ska deffenetivt gå dit igen, så mycket goda saker! Åt iaf en mumsig pasta med massa sallad. Satt där några timmar och snackade innan de var dax för bion. Såg som sagt filmen "i taket lyser stjärnorna". Lite seg men ändå väldigt bra. Grät i slutet haha mesiga jag...
Var iaf en riktigt trevlig Onsdags eftermiddag och kväll!

           

Idag har jag varit på jobbet. Tung dag igen men man överlevde, vill egentligen skriva att nu är det bara Fredag kvar men de är det inte...har lovat att jobba extra även på Lördag men då jobbar jag 09:00-15:00 så slipper iaf gå upp 5 haha då hade jag aldrig ställt upp! Men de känns bra ändå behöver extra pengar efter att ha varit så mycket sjukskriven.

Jaja ikväll är jag ensam här hemma, älskling jobbar kväll så han lär jag träffa imorgn efter jobbet. Ska försöka komma isäng tidigt ikväll!

Nu ska jag se klart på Top Model=)

Onsdags bio

Nu ska jag strax iväg ut och möta min kusin utanför sergel biografen. Sen ska vi hämta ut billjetterna och gå och äta middag tsm någonstanns. Klockan 20.10 börjar filmen, ska se " I taket lyser stjärnorna" har hört att den ska vara bra så vi får hoppas på det =)

Dagen på jobbet var tung tung tung....fattar inte varför riktigt ska egentligen vara en valig vecka men är kanske för att det är löning nästa vecka! Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och duschade och gjorde mig iordning. Är skönt att få göra sig lite vardags fin och inte bara sitta hemma osminkad i mjukisbyxor och ruttna haha! Hostar dock fortfarande fattar inte vad de är för super virus som aldrig ger med sig men de är iaf något bättre så de är skönt iaf. Nu får man hoppas att man slipper bli sjuk på ett tag. Har redan börjat äta mer ordentligt, började igår haha men ska verkligen försöka äta mer frukt och grönt.


Jag och Lina hahahhaa!!! Vi ska bevisa att vi har finskt blod i oss på bilden typ och hur starka vi är då HAH!

Ne nu ska jag packa ihop mina saker och bege mig mot tunnelbanan, ha en trevlig kväll!!

TISDAG

Hej,

Då var man hemma från jobbet. Var ganska tungt eftersom jag hostat hela tiden och haft rinnsnuva. Har även haft lätt huvudvärk men den har gått över nu. Men klarade mig igenom dagen iaf!

Älskling sitter och spelar tv spel. Något läskigt spel med zoombies så jag vågar knappt titta haha! Senare ska vi åka och storhandla är skönt att göra det en gång så slipper man springa i matbutiken varje dag.
Annars händer det inte så mycket. Blir väl middag sen och tv. Ska försöka börja äta lite nyttigare mer frukost och sådär tror de kan vara lite därför som jag blivit sjuk så lätt den senaste tiden.
Imorgon blir det antagligen bio och middag med min kusin. Hon har varit bortrest en vecka och sen var ju jag i Dalarna så har inte haft tid att ses. Men de ska bli kul att få träffa henne igen!

Bye,

Ingen är perfekt

Ingen är perfekt. Speciellt inte jag. Jag har sagt och gjort saker som jag ångrat. Vissa saker ångrar jag mer och vissa mindre. Saker man sagt som man helst bara vill ska spolas tillbaka och vara osagda.
De är lätt att bli missförståd som människa. Jag ser mig själv som en omtänksam människa som bryr mig ibland nästan förmycket om andra. EN person som egentligen inte är så egotrippad eller självisk. Men man vet inte hur man blir sedd i andras ögon. Saker man sagt och gjort allt sätts ihop som en bok och blir ens personlighet i andras ögon. Jag vet att jag kan vara trångsynt och inte se längre än näsan räcker. Ibland måste man sova på saken för att se hur de egtnligen är. Jag tror jag är en ganska så missförståd person men jag får skylla mig själv eftersom de är jag som har gjort och sagt saker som har lett till hur folk sedan ser mig.
Jag vet faktiskt inte vad jag gör för fel, och vet man inte det då blir de ganska svårt att rätt till det. Jag har gått och trott att jag gjort allt rätt när jag egentligen bara svansat runt och gjort allt fel. Men all skuld ligger inte bara på mig men de är upp till var och en att inse vad dom gör för rätt och fel i livet.

Ibland tänker man inte på vad man gör eller säger. Vissa saker man säger kan låta fel i andras öron när man egentligen menar väl. Men om man har ställt in sig på att personen inte bryr sig om en då spelar de nog inte så stor roll vad den personen säger för man kommer bara sätta sig och tyda de till de negativa.
Jag är en person som är väldigt bra på att ta va folk säger på de negativa viset. Istället för att bara tänka att personen säkert inte hade någon baktanke med vad den sa utan egentligen faktiskt bara inte tänkte sig för.
De är jobbigt att alltid tänka sig för. Ibland säger jag saker som jag egentligen bara tänkt på och som ingen behöver veta men som av någon anledning ploppar ut iaf. TÄNK DIG FÖR MÄNNISKA! Tänk på vad du säger och gör....jo jag ska börja göra det för allt kan tydas, disskuteras och vridas och vändas på.

DU är inte perfekt, JAG är inte perfekt men ändå försöker vi leva i en perfekt samklang. De är svårt med all skitsnack och allt tydande. Vi som var så bra tillsammans och hade så kul...jag undrar vart de gick så fel.

Fy fan va trött jag blir!

FÖRLÅT DÅ FÖR ATT JAG FÖLJDE MED!!!! TRODDE DET SKULLE UPPSKATTAS ATT ALLA VAR SAMLADE MEN DÅ VET JAG ATT JAG SKA GÅ OCH DÖ NU..... FY FAN VA TRÖTT JAG BLIR!!!

Ledsen.....

Hon skulle inte behöva vara ensam, hon behövde mig och jag ställde upp för henne när hon bad mig. Jag följde med för hennes skull och de ångrar jag inte. För hon är en riktig vän.


Förkyld...

Hej,

Ja har inte uppdaterat här i bloggen på länge nu. Det beror främst på att jag varit så jäkla sjuk. Vaknade i Fredags med 39 graders feber och mådde skit. Först tänkte jag ställa in Dalarna men sen tog jag en alvedon och en dusch och då försvann febern. Så i hopp om att de bara va en feber topp så följde jag med iaf. Jag menar tråkigt och ligga hemma om febern gått bort och jag mådde bra (?) men tyvärr....efter några timmars bilfärd var febern tillbaka och jag mådde mer än skit. Kom iaf fram til Agnes runt 9 på kvällen. Jag frös som en idiot och trodde jag skulle svimma. Fy var länge sedan jag mått sådär dåligt. Idiotiskt och tro att man blir frisk av en alvedon men hade ju verkligen sett framemot att få åka.
Blev iaf att jag låg i en säng medans alla satt vakna och babblade. Var svårt att sova och jag yrade oh vaknade om och om igen. Inte direkt de roligaste när man är sjuk vill man ligga i ett svalt mörkt rum, knäpp tyst.
Runt 1 ville dom andra också sova så då bäddade jag min säng ( mina sista krafter ) sen fick jag en alvedon av Natta och slocknade.

Lördagen började bra, ingen feber. Blev frukost var skit hungrig då jag knappt orkat äta på hela Fredagen. Dom andra gick sedan ut. Jag trodde jag mådde bra men somnade och sov i 4 timmar, kallsvettades. Vaknade och hade liite feber igen *suck* massa hosta urggh! Blev middag som tjejerna fixat medans jag sov, de va gott.
Mådde bättre efter en alvedon till sen åkte vi till en bowlinghall i en grannby som heter Orsa. Där bowlade alla förutom jag och malin. Kände mig slut i kroppen men var iaf med och vaken.
Tittade sedan på melodifestivalen synd att dom två sämsta låtarna hamnade högst upp ?? fattar inte hur de gick till....
Körde sedan tillbaka till Agnes så blev de lite tjejsnack i hennes säng innan alla ville sova.

Söndagen, vaknade med lite feber igen. Kunde inte sova så låg vaken i två timmar innan jag, malin och sandra gick ner och åt. Agnes och Natta kom sedan ner lite senare. Blev en promenad utei  det fina vädret. De enda dagsljuset jag fick i helgen. Sen åt vi lunch, packade och åkte hem. Synd att man började må bättre samma dag som vi skulle hem. Men de brukar ju vara så. Var skönt att komma hem till älsklings trygga famn! Har saknat honom något så otroligt.....

Så denna helg har jag lärt mig:

- Åk inte hemirån med 39-40 graders feber. Speciellt inte 40 mil hemifrån!
- Förvänta dig inte att folk ska bry sig för att du är sjuk. Dom är mest bara rädda för att bli smittade.
- Alvedon är bra mot hög feber! Ska köpa hem ett paket.
- Nu vet jag vilka som ställer upp för mig i NÖD och lust. Inte bara i lust....


Nu är det Måndag sjukskrev mig idag från jobbet. Kände att jag behövde en ordentlig feber fri dag samt en ordentlig god natts sömn. Så idag ska jag bara ta det lugnt. Funderar på att ta mig till Kicks och köpa nagellacks remover samt ny hårinpackning. Men får se om jag orkar. Älskling jobbar hela dagen så han kommer hem till 7 ikväll. Måste försöka handla idag.

Sådär snart Fredag!

Hej!

Nu  är jag väldigt mätt. Har precis tryckt i mig massa fiskpinnar. Inte den godaste middagen men ibland blir jag faktiskt sugen på det!

Dagen har inte varit den bästa direkt. Började med att jag försov mig! Vaknade 06:00 (då jag börjar) och fick panik, Ringde chefen och bad om ursäkt och att jag skulle dyka upp snarast. Hatar när mornar börjar "fel" alltså inte som vanligt. Jag ska vakna, gå upp, göra gröt, slappa, fixa lite och sen gå iväg. Nu var det bara upp och ut genom dörren!
Mådde sedan illa halva dagen så de va lite jobbigt. Hostade även en massa så nu svider det i halsen! Hostar fortfarande men de är extra jobbigt att göra det när man samtidigt ska springa runt och ansträng sig på jobbet.
Jaja dagen tog ju slut iaf så jag åkte hem och sen har jag bara tvättat och slappat.

Imorgon bär det av upp till Dalarna. Ska bli skojj får hoppas vädret är någorlunda fint inte kul att köra så länge i oväder!
Måste orka packa ihop mina saker bara, men de lär inte ta så lång tid. Är bara 2 nätter så blir väl lite mjukiskläder och sådär. Känns inte som de är imorgon vi ska åka!

Får bara hoppas att jag inte blir sämre, inte så kul att vara dålig när alla är pigga och friska...

MIn pojkvän

Ungefär såhär ser min sjuka stackars pojkvän ut just nu!



(förutom kanin tofflorna haha!)

Pladask på rumpan!

Hej!

Då var man hemma från jobbet igen. Har varit en okej dag förutom att de hade kommit ännu mer snö under natten så när jag klev ut genom porten imorse trodde jag att man va uppe i Sälen igen. Det var dessutom glashalt. All nysnö hade lagt sig ovanpå isen. Klarade mig hela vägen fram till jobbet utan att halka men precis utanför kontoret så flög jag pladask på rumpan oc fick snö överallt. Inte precis det man vill ska hända klockan 05:30 på morgonen! Som tur var gjorde de inte så ont mest bara pinsamt eftersom flera stog och lastade av en lastbil precis där så dom skrattade gott åt min vurpa!

Men men kämpade mig genom dagen så nu är det bara 2 kvar!
Var förbi 7-eleven efter jobbet och köpte en stor kaka till mig och en brownie till stackars älskling som ligger hemma sjuk idag med. Köpte även hem hostmedecin till han så nu får vi hoppas att han slipper hosta sönder lungorna.
Så mer händer inte just nu. Blir middags stök senare och så ska jag duscha. Tror jag ska använda min lermask ikväll också, huden känns rengjord på djupet efter den!

Bye,

Snöstorm och sjuk pojkvän

Hej!

Fy faan för det här äckliga jäkla vädret??? Vad tusan hände, igår var det typ vår och idag, snöstorm? uusscchh...

Har slitit som ett djur i de här slasket så nu kommer jag inte röra mig utanför dörren mer idag.
Så ja de har väl inte hänt mycket. Var okej på jobbet (när man var inomhus) slutade ganska tidigt.
Har kommit hem och gjort älskling sällskap. Han har sjukskrivit sig och legat hemma hela dagen med feber. Får bara hoppas att jag slipper bli sjuk igen. Ska göra lite middag sen till oss senare. Tror det får bli fiskbullar, lättare för älskling att svälj då. Sen tycker jag det kan vara gott ibland.

Hoppas ni ligger inne i värmen just nu som mig, om inte så vet jag hur det känns att ha snö stickandes i ögonen så man knappt ser!


Nej nej nej nej neeeejj....


Fy vad konstig jag har börjat känna mig. Kicklas i halsen, huvudet känns tungt och kroppen seg och dåsig!
Nej nej nej nej jag får bara inte bli sjuk nu......har veerkligen inte råd att vara mer sjuk!
Var ju både ledig och sen sjuk förra månaden så måste jobba hela denna så jag tar igen pengarna jag förlorat.

Älskling ringde nyss och han mår också dåligt. Fryser och har huvudvärk! Bara inte vi smittat varandra nu igen. Inte posetivt om båda blir hemma från jobbet.

Ska försöka orka ta mig in i duschen brukar må lite bättre av en varm dusch! Får verkligen hålla tummarna att man inte vaknar upp med svullen hals och dunkande huvus imorgon. Får väl tusan ta och släpa mig till jobbet ändå isåfall....ååhh!

----

Sitter just nu och fixar musik från årets melodifestval. Var ju faktiskt några låtar iår som var riktigt bra!
Ska fixa över dom på ett USB minne alltid bra att ha i bilen, lär ju behöva massa musik till helgens bilresa. Alltid kul om alla har med sig lite allt möjligt.

Men nu måste jag laga middag! Skit tråkigt, speciellt när man är ensam. Har lust att bara koka ett paket nudlar men behöver ju matlåda också.




" Skrattet är den närmsta vägen mellan två människor"

Snälla låt mig kliva av först!

Hej!


Gud vad trött jag blir på folk i kollektivtrafiken.
 Alla är så sjukt stressade och trötta så dom bryr sig lixom inte länge. Tror nästan att dom inte ens ser en. Som idag när jag skulle kliva av tunnelbanan hem var det en gubbe som bara var tvungen att kliva på före man ens haft chansen att gå av. Han blockerade allt! Blir galen på sånna som gör så. Ibland är det flera som gör det samtidig. Fattar man inte att de är bättre att släppa av alla som vill av först då blir det ju mer plats i vagnen?  suck!

               

Jaja förövrigt har dagen varit bra. Lugnt på jobbet så jag fick chansen att göra klart en hel del saker så nu kan jag koncentrera mig på det vanliga igen.
Älskling åkte precis iväg till jobbet igen. Stackaren jobbade ju nyss hela natten och nu hann han bara äta frukost för att sedan jobba igen.
Så jag blir ensam här hemma ikväll. Ska nog inte göra så mycket, laga middag och se på TV typ haha. Tråkiga Måndagar! Längtar till helgen när de ska hända lite roliga saker. Alltid kul att ha saker att se framemot.

Men men har inte så mycket mer att skriva just nu!

Nej nu får det vara bra...

Hej!

Älskling åkte nyligen hemifrån och själv ska jag försöka orka stöka upp här efter middagen. Blev pyttipanna idag haha super enkelt och gott. Var och storhandlade efter vi varit på visningen så nu finns det mat här hemma igen!

Visningen gick förövrigt bra. Men de blir inte den lägenhete kan jag iaf säga. Allt var ju iofs fint med den. Renoverad med stoooor ballkong som var inglasad! Kan tänka mig hur mysigt de skulle vara att sitta där i sommar och mysa. Men dessvärre tyckte jag inte att självaste huset, området och folket som bodde där var direkt de jag drömt om! Dessutom så var de utsickt från kök samt sovrums fönster rakt mot huddinge vägen? den hördes inte inne i lägenheten men hur kul är det att se den(?)

Jag och älskling tänkte nog ungefär lika. När man gick in i huset skrek min mage, Nej.
När jag stog i hissen vrålade mitt huvud, ÅK HEM!
Men när jag gick in i självaste lägenheten sa mitt hjärta, oj jag skulle ju kunna trivas här!
Hur förrvirande är inte det?

Men tyvärr var det inte WOW som det skulle behöva vara för att man ska flytta så pass långt bort. Är väldigt svårt att komma innanför tull och jag vet att om jag en dag blir ensam så vill jag inte bli tvungen att sitta i en etta i Flemingsberg bara för att ha råd och leva.

Känns ganska skönt iaf att det inte blir den lägenheten. Nu ska vi sattsa 100% här hemma istället. Är faktiskt nyfiken hur det skulle kunna bli när man fixat allt!
Ska ringa dom som ska fixa golvet imorgon och fråga vart dom tagit vägen. Vill ju boka in ett datum nu så man kan sätta fart.

Nu ska jag kolla på Bones på 3:an!

Hemma igen

Sådär då var man hemma igen. Älskling står och diskar och vi ska strax börja dra oss mot Huddinge och lägenheten. Men måste först städa upp här hemma.

Blev iaf frukost på ett cafeé på Stureplan med Agnes, Natta, Sandra & Malin. Möttes först upp av Agnes och Natta och vi promenderade bort till cafeét. Det var nästan helt dött i stan tror faktiskt aldrig jag varit inne så tidigt i stan en Söndagsmorgon. Butikerna hade inte ens öppnat haha! Men de va ändå skönt att slippa allt folk!
Sandra och Malin kom in lite senare eftersom Sandra jobbade först fram till 10:00. Satt och snackade om nästa helg när vi ska upp och hälsa på Agnes i Dalarna. Det lär nog bli trevligt! Kommer ta Nattas bil upp skönt att slippa tåg så de är super att vi kan åka i hennes brum brum!

Men nu ska jag försöka orka dammsuga blööö finns typ inget tråkigare!

Bye

Dax för fik...nej frukost!

Hej!

Nu har jag kommit upp och gjort mig iordning. Sov mycket bättre denna natt än förra så känner mig ganska så utvilad. Ska strax gå bort till tunnelbanan och åka in till Åhlens city för att möta upp tjejerna. Är super hungrig så ska bli gott med lite frukost. Får se hur länge vi blir där men ska iaf vara hemma till runt 12:00 så jag hinner städa lite innan jag och älskling måste iväg på lägenhetsvisningen!

Synd att de är så trist väder idag med, hade hoppats på sol och 5-10 plusgrader! Men icke...

Nåja nu ska jag borsta tänderna iaf =)

Bye

Sådär då var det Lördag kväll!

 Hej!

Ja då var det Lördag kväll igen *snyft* bara Söndag kvar nu jöö! bläää...

Idag vaknade jag och älskling nästan samtidigt. Gick sedan upp och åt frukost och slappade. Tog sen bilen till kungenskurva och kollade upp en grejj på Mediamarket. Sen tog vi en titt inne på Inrednings köpcentrumet B-ox. Super fina möbler och inrednings prylar! Var kvar där en stund och åkte sedan till Max och åt lunch. Deras hamburgare är bäst. Blev sedan en sväng förbi Nicklas syster. Småsnackade och umgicks där någon timme och sen åkte vi hem.

Nu ska vi nog bara vara här hemma resten av kvällen. Var egentligen sugen på att dra ut ikväll men ingen har ju lust med krogen längre och hur kul är de att gå själv haha?? mobbat...

Trist väder var de ju tyvärr idag också hm önskar solen kunde kika fram lite oftare.

Imorgon ska jag upp tiiiidigt och "fika" men de lär nog bli mer frukost för min del. Sen ska jag hem och så åker jag och älskling för att kolla på lägenheten i Huddinge. Blir sedan till att åka hem och så kommer en tjej hit och ska kolla på våran. Sen ska älskling jobba natt så då lär ju jag bara sitta här och sen sova så man kan slösa bort lite mer av livet på jobbet resten av veckan! döööh vill ju göra roliga saker på helgen jag menar man LEVER ju för helg!!

Trevlig helg!

Ja då var det Fredag igen. Äntligen var den här tunga arbetsveckan slut. Nästa vecka ska förhoppningsvis bli mycket lättare. Är iaf stolt över hur mycket jag hunnit med och fick även beröm av chefen. Lämnade även in ansökan om semester i sommar. Kommer bara ta en vecka i Juni sen blir det bara att köra stenhårt. Är ju lätt på sommaren så jobbar mer än gärna!

Ikväll ska jag och älskling kanske på bio. Har iaf reserverat två billjetter till Bedtime stories som jag hört ska vara bra!
Blir nog även middag ute. Får se vart vi går då funderar på Friday´s igen haha bara för att älskling vill dit. Spelar inte så stor roll för min del.

Har haft lite ont i huvudet hela dagen nu. Tror det kan bero på vädret, är ju lågtryck just nu. Men ska iaf in i badrummet snart och ta min vanliga "efter arbetsveckan dusch" såklart duschar jag fler gånger men oftast orkar jag ju inte typ raka mig super noga och ha inpackingar och grejjer då. De blir oftast en snabb dusch! Men på Fredagar tar jag en låång varm duch och fixar mig. Så himla skönt känns som man sköljer bort arbetsveckan.

Fast just nu har älskling snott badrummet.

Men men ha en trevlig Fredag eftermiddag och kväll =)

      

Gud vad jag saknar Grekland =( värme, goda drinkar, havet, strand promenader och massa god mat!!

Triss i klänningar!

Jag blir så lätt kär i klänningar och nu har jag hittat tre otroligt fina från Nelly.se.
Verkligen ur snygga att ha en sommarkväll med skinnjackan och högaklackar.

  

psssst...kolla här! Dom har även super heta underkläder.

 


Soppa med pannkakor såklart!

Hej!

Då var det Torsdag och jag har ätit soppa med pannkakor såklart! haha...
Eller pannkakorna har jag inte hunnit steka ännu men ska göra det strax. Är sjukt sugen på de med massa grädde och jordgubbssylt MUMS!

Dagen på jobbet har varit okej. Kör stenhårt nu, hinner knappt sitta men nästa vecka ska de vara lite lugnare. Känns så skönt att det är Torsdag kväll bara Fredag kvar sen helg!! Jippie!
Har inte så mycket planerat än men vi får väl se. Är ju skönt att ta de lite som det kommer också.
Söndagen är iofs gansla fullbokad. Ska först fika på morgonen med Agnes (någon mer kanske). Efter det ska jag iväg på visning av en lägenhet runt 14-15. Sen kommer en tjej och ska kolla på min lägenhet runt 17!

Just det fikade ju igår med Sandra. Det var super trevligt. Alltid skönt att sitta över en latte och babbla en massa tjejsnack och sådär! Speciellt när man typ bara snackat med dom på jobbet och med älskling i flera dagar. Då blir man riktigt pratsjuk efter tjejsnack haha!

Jaja nu ska jag ställa mig och steka pannkakorna sen kommer älskling hem så ska väl spara några till honom. Sen blir det sängen för min del så man orkar med Fredagen också =)

                          


Jobb jobb jobb

Hej!

Har inte haft någon tid eller så mycket lust för att skriva men tänkte slänga in ett litet inlägg nu iaf. Även fast jag egentligen inte har tid just nu heller. Ska strax åka till huddinge och fika med min kompis Sandra. Får se vart vi går finns inte så många cafeér att välja mellan. Men de ska iaf bli mysigt!
Senare måste jag hem och försöka städa då en tjej ska komma hit och kolla på vår lägenhet imorgon. Och då vill man ju att den ska visa sig från sin alldra bästa sida.

Annars är det bara jobb och mer jobb som gäller. Har varit en tung vecka hittills men nu ska den lugna sig lite förhoppningsvis.

Har inte mer att skriva vardagar är ju så trista eller hur?

Nu går snart mitt tåg så måste gå. Love love

Första Måndagen i Mars!

Och här finns inga vårkännslor kvar alls....

Var så glad igår när solen sken och fåglarna kvittrade men idag försvann allt. Snöstorm och isande kyla samma väder som det varit i typ 4 månader....bläää!

Jag och älskling gömmer oss i lägenheten och bakar chokladkaka, just nu står den i kylen och svlanar ser riktigt god ut iaf. Om någon timme ska han iväg till jobbet och jag ska i säng. Idag var det 5 sjuka på jobbetså fick slita sten hårt och värre blir det imorgon. Men men på något sätt så känner jag ingen direkt ångest bara onödigt att slösa tid på att må dåligt, måste tänka posetivt! Snart är helgen här igen.

Annars har de inte hänt så mycket idag. Var en snabb vända till city för att leta efter ett par skor men dom va såklart slut. Fast då sparade jag ju dom pengarna iaf haha.
Har även en ny lägenhet på g nu med byte. Fast den ligger i Huddinge men den är fin, ljus och har en stor inglasad balkong! Fast vi får se. Tänk om jag skulle bo i Huddinge haha? har ju typ bott där då älskling bodde där och alla mina vänner typ men att JAG själv skulle bo där känns lite underligt.

Nu ska jag gå och ta ut kakan ur kylen!

En början iallafall!

Hej!

Nu sitter jag och älskling här hemma i soffan och slappar. Har nyligen satt igång två tvättmaskiner som vi ska ner och hänga på tork om en stund. Skönt att äntligen få lite rena kläder haha!

Dagen har varit trevlig. Åkte iväg till Stinsens köpcentrum och spanade runt lite. Älskling fann lite mer nya sommar/vår kläder och skor, själv fönster shoppade jag bara. Hittade iofs ett par sjukt snygga skor på DNA men tyckte dom var lite för dyra så dom fick va. Känner verkligen att jag vill spara pengar nu så man har råd att fixa det snyggt här hemma istället. Blev även lunch på en Grekisk kolgrill som dom har där i centrumet. Mycket gott!
Åkte sedan förbi Jula och köpte penslar, målartvätt, tejp och lite sånt smått. Så nu har vi iaf en början. Funderar även på att köpa färgen från Jula när de är dax. Dom har änsålänge den billigaste vitafärgen vi funnit.

Resten av kvällen blir lugn. Ska tvätta klart och äta lite middag. Sen ska jag isäng så man orkar upp. Kommer bli en stenhård vecka med massor att göra så de är bara att ladda!

ut i solen nu!

Hej!

Gud vilket fint väder vi har fått idag då? trevligt, trevligt!

Älskling kom precis hem från sin kompis som han hjäpte flytta och nu ska vi iväg och kolla på lite färg m.m. Senare i eftermiddag har jag tvättstugan. Ska nog även försöka hinna iväg och storhandla så vi har någon mat här hemma.
Men först ska jag njuta av denna fina dag =)







Jag gillar älsklings nya solbrillor från H&Ms herravdelning. Så lekte lite med dom i cam medans han är i badrummet haha =) kanske ska köpa ett par till mig själv?!

RSS 2.0