JÄVLA MONGO SÄLJARE!

Hej,

Innan jag förklarar rubriken så ska jag skriva lite om helgen som varit.

I Fredags var jag inne i stan med Sandra efter jobbet. Vi strosade runt och kikade i butiker. Köpte ett par super snygga gladiator sandaler med nitar, mums! Tyvärr får jag massor av skavsår av dom men iaf. Var i stan någon timme sen skulle hon hem och äta middag hos sina föräldrar så då åkte jag också hem. Lite senare åkte jag och älskling in till södermalm och åt middag på samma restaurang som jag va på med min kusin på Valborg. Blev middag där och sen åkte vi hem. Hade planer på att gå och se någon film på bio men jag va så slut efter jobbveckan så vi promenerade till gammla stan och sen tog vi tunnelbanan därifrån hem.

Lördagen började lite sent. Hade tänk gå upp vid 10:00 men kom inte upp förrens vid 11:30. Då blev de frukost, dusch och sen ut i solen! Gick ner till Karlbergsparken och mötte upp min pappa, styvmamma och lillasyster som va där och njöt av vädret. Satt och solade och snackade samt tittade på lite militäruppvisningar som hölls. Sen drog vi vidare och åt glass på våran underbara glassbar som ligger nästan precis där vi bor. Dom har typ alla glasssorter i världen! Dom skulle sedan åka till slussen och se på maratonet så vi skilljdes åt. Jag och älskling åkte istället in till city. Var där någon timme och jag köpte en tunika samt ett linne. Sen åkte vi hem och hämtade bilen och så bar det av till Huddinge. Resten av kvällen spenderade jag hemma hos Sandra med henne och Malin medans älskling umgicks med en killkompis. Vi grillade hamburgare och myste framför Robinson. Perfekt sommarkväll! Älskling kom sedan och plockade upp mig och Malin så skjutsade vi hem henne och sen blev de bara raka vägen hem till oss.

Idag vaknade vi relativt tidigt. Åter igen lika fint väder! Har gått i shorts och linne hela helgen, U N D E R B A R T!
Åkte sedan hem till mina föräldrar för att gratta min mamma på mors dag. Blev sedan där någon timme, hann även övningsköra en kort stund. Prövade start i backe, gick helt okej men de kommer behövas en hel del övning. Lade mig även och solade en stund så nu har man fått lite färg hihi.
När klockan hade blivit 15:00 åkte vi först till Länna och köpte en ny Ipod till mig, Svart och fin. Den sista dom hade då någon hade lämnat tillbaka den för dom inte gillade Itunes. Tyvärr visade det sig nu när jag kom hem att någon har lagt in ca 1300 låtar på Ipoden som jag inte kan få bort då dom är låsta (?) (?) så ska tillbaka imorgon och dampa ur! Fan man säljer väl inget till fulltpris som är beganat och använt??!?!?! PUCKON!

Jaja resten av kvällen har vi varit hos älskling syrra med dom och hans föräldrar. Blev mer grillning och mys i solen. Sen åkte vi hem hit. Har sedan bråkat med Ipoden och nu ska jag isäng och sova, inte alls laddad för en ny arbetsvecka!!



Lite nya sommar kläder!



Älskar mina nya skor, men inte skavsåren jag fått aj aj....


shopping sugen

Är så otroligt shopping sugen så de inte är klokt. Var ett bra tag sedan man va ute och verkligen shoppade. Blir ju lite vändor till stan ibland för små saker men mer än så har det inte varit. Har ju lagt mycket pengar på lägenheten så har ju inte funnits mycket att ta av heller. Skulle så gärna villja vara i London igen på Oxford street och bara dra runt i butiker och pröva och känna på allt! Dom hade så otroligt bra butike i London så de inte va klokt. Min favorit affär var River Island, där inne hade dom så otroligt mycket fina kläder, skor, väskor, smycken och allt! Önskar jag var i den butiken nu!
Fy vad jag älskar att shoppa och det står jag för.....var lite jobbigt iofs förut då jag höll på att verkligen bli en shopoholic. Köpte allt jag ville ha nästan och kunde knappt lämna en butik utan att ha med mig något. Men när jag flyttade hemmifrån förstog jag att så kunde jag inte hålla på. Så nu förtiden shoppar jag inte mycket alls. Fast somsagt det kryper i fingrarna....

Arbetsdagen var inte rolig alls. Var sjukt trött och seg hela dagen och regnet som öste ner utanför fönstret hjälpte in till att pigga upp en direkt. Att sedan traska ut i ovädret var ännu värre. Men man tog sig igenom det. Måste verkligen ta och köpa mig en ny Ipod. Min fick total damp på kryssningen så nu funkar den inte alls....så ska köpa en ny samt nya hörlurar!
När jag kom hem hann jag bara träffa älskling i 2 sek sen skulle han till jobbet. Är så trist när han jobbar kväll för då går vi om varandra hela tiden *suck****

Ikväll ska jag ta mig en dusch (om jag orkar lyfta mitt arsle ur soffan) sen fila och måla naglarna. Äta middag ska jag väl också göra. Blir soppa och pannkakor, mmm me like ;) Både jag och Sandra hade cravings efter pannkakor på kryssningen haha men nu ska jag äntligen äta det! (om jag orkar lyfta mitt arlse ur soffan och steka dom)

Imorgon är det Fredag igen. Tror den här helgen kommer bli ganska lugn, haha kryssningar tar på ens krafter. Är inte speciellt fest sugen heller. Skulle nog behöva ta en helg att bara pyssla vidare här i lägenheten. Kanske börja måla i köket(?)
Pratade med Sandra idag på tele och hon skulle kanske in till stan imorgon så då lär jag göra henne sällskap...shoppa!!!
Sen på kvällen ska jag nog övningsköra, kul kul!

Ne nu ska jag....ja vad ska jag göra äh avsluta det här inlägget iaf! Bye bye,

Galaxy kryssning!

Hej!

Ja herregud vilken kryssning det blev. Tyvärr var jag såklart dålig med kameran men Sandra och Malin har lite mer bilder så får se om jag snor lite från dom :)

Men ska ta hela kryssningen från början!

Klockan 17:30 i Söndags mötte jag upp Sandra & Malin på Max hamburgerestaurang inne i stan. Åt middag där och babblade. Tog sedan tunnelbanan till Östermalmstorg för att leta upp bussen som skulle ta oss till Frihamnen. Efter att ha knatat gata upp och gata ner hittade vi iaf bussen och hann med den precis! Kände oss lättade....efter ca 15 min var vi framme i Frihamnen som va....HELT TOM??? Där fanns inte en människa eller bil och minst av allt en BÅT?? Hahaha så vi tog fram våra billjetter och kollade vart båten skulle gå ifrån och de stog inte Frihamnen utan VÄRTAHAMNEN! PANIIIK.....30 min kvar innan båten skulle åka och vi va i fel hamn!!
Som tur var mötte vi på en dam som jobbade i frihamnen som beskrev vägen. Värtahamnen låg alltså ca 15 min promenad väg bort, tackochlov! Ingen av oss hade nämligen någonaning om vart den hamnen skulle ligga.
Så vi sprang och sprang och tillslut kom vi fram och hann med våran Galaxy kryssning.

Så lite knölig början men vi kom med båten iaf! Kom ner till våran fina hytt med fönster. Stannade där ett tag och slappade och sen gick vi upp till Taxfreen. Inhandlade dricka och snacks och sen tillbaka till hytten. Resten av kvällen var crazy. Hittade en massa roligt folk som bodde i olika hytter så vi drog runt. Blev en massa snack och dricka resten av den natten. Mer orkar jag inte skriva för jag vet inte helt själv haha men kul vare, somnade 07:30 morgonen därpå, långt efter att solen gått upp.

Ikväll åker vi!

Hej!

Ja ikväll går båten mot Åbo. Får hoppas att de inte blåser hatar när båten gungar men just nu så verkar de bli lugnt på sjön.
Igår var jag hemma hela dagen förkyld, skulle ju egentligen ha gått på min kusins vän emmas 20:års fest. Men nu var man sjuk istället, blä! Mår iaf lite bättre idag och kan ju inte missa kryssningen har ju betalt och allt.

Har städat upp här hemma nu på morgonen, diskat och plockat undan alla kläder samt packat. Fattar inte min väska väger redan fast jag bara har med mig små saker. Hur mycket den kommer väga när jag köpt massa på Taxfreen(?)

Senare ska jag ta en dusch, fixa naglarna och håret sen åker jag in till stan för att möta upp Malin & Sandra. Ska äta middag tsm på MAX sen bär de av till båten!! ;)


Filmkväll

Hej!

Usch vilken tung dag det vart på jobbet. Halva kontoret hade fått ledigt eftersom de va en klämdag idag så var nästan bara vikarier. Men dagen tog slut iaf!

Ikväll ska jag till Malin på filmkväll. Var länge sedan vi hade det nu. Men först ska jag möta upp Sandra och äta lite middag ihop. Blir pizza! Riktigt Fredags mys. Sen åker vi upp till Malin så blir vi där resten av kvällen.

Har känt mig lite hängig nu i 2 dagar. Inatt kallsvettades jag så trodde jag hade feber. Nu på dagen har jag hostat lite och haft lite ont i halsen men annars är jag ju pigg. Får hoppas att de inte blir värre.

Uttråkad

Usch va uttråkad jag blev nu. Tror de är för att man är ledig och då vill man ju göra saker. Men känns lite onödigt att försöka hitta på något nu när man ska upp tidigt imorgonbitti.
Finns en hel massa saker att göra här hemma iofs. Diskbänken är full av disk, lägenheten behöver dammsugas och min klädhög på golvet bara växer. Måste skaffa bättre förvaring i min garderob. Den är redan fylld och just nu har jag bara fått in hälften av alla mina kläder.

Men har verkligen ingen lust att göra nått av alla dom sakerna.

Jaja I-lands problem....



Önskar du va hemma här hos mig<3


Känns som Lördag!

Hej"

Det känns verkligen som om det vore Lördag idag. Men tyvärr så är det Torsdag och jag måste jobba imorgon uhää...

Dagen vart lite lätt förstörd eftersom vi låg och sov fram till 12:30 haha. Skulle ha åkt till mamma och övningskört men hann inte då älskling behövde bilen till sitt jobb och min styvfar har bara aoutomat växlad så aa.
Men just nu väntar jag på min makaron/kyckling/broccoli gratäng som står i ugnen. Super hungrig!

Gårddagskvällen blev lyckad. Hann inte blogga något men jag gick iaf och la mig för att försöka sova. Tyvärr gick de inte så bra så efter att ha legat och glott upp i taket i ca 1 timme steg jag upp. Tog sedan en dusch och fixade mig lite. Älskling kom hem med Thaimat och sen kom Malin hit. Båda va as trötta och sega men när vi väl fick våra arslen ur vagnen och började fixa oss blev vi taggade. Förkrökade en stund och sen åkte vi till Klubb Onsdag. Där var de en hel del folk. Men de märktes att vi blivit gamla. Alla där inne va 90:or och 91:0r haha! Däremot hade dom bra musik i början av kvällen så vi dansade och umgicks. Träffade på några små pojkar som nyss fyllt 18 som vi satt och snackade med. Runt 02:00 va vi alldeles för trötta och sega för att fortsätta festa så då drog vi hem och sov. Blev lite fyllekäk på donken också!

Imorgon är det iaf Fredag. Älskling jobbar på kvällen men ska kanske träffa Malin och Sandra så då slipper man ju vara ensam här hemma. På Lördag är det hemma fest hos min kusins kompis som fyller 20. Så ska dit med kusinen och lite annat folk! Sen är det kryssning Sön-Mån.

Var as dålig på att fota igår så de blev inga bilder men men kommer bli dessto mer från kryssningen haha!

Nu- Middag,,

Trött trött trött

Ska hoppa isäng strax behöver sova en liten stund om jag ska orka vara uppe ikväll!

Dage på jobbet var ganska tung men vädret var iaf på vår sida. Gick lätt mot slutet så fick iaf sluta tidigare än igår.
Senare ikväll kommer Malin hit ska förkröka och umgås lite här innan vi drar ut. Får se vart vi går bara. Är tydligen party på Laroy men går inte dit om man inte kommer in gratis, kostade MASSOR i inträde! Alla klubbar har ju inte heller öppet ikväll så aa inte lika mycket att välja bland som på helgen, men nånstanns ska vi!

Imorgon är man ledig, ska försöka hinna övningsköra med min styvpappa då! Viktigt att köra mycket och ofta nu,

Nu mot sängen, hör senare!

Nu sviiider det...

Sitter här med min blonderings toning i håret och min hårbotten sviiider! Haha glömde bort att jag brukar behöva två förpackningar eftersom jag har så tjockt hår. Nu köpte jag bara en. Men men får se om de blir bra eller skit.

Blev lite senare än tänkt då syandet tog lååång tid tack för att man inte börjar 06:00 längre iaf.
Just nu spelar min äckel granne skit hög musik dööööööö jag hatar honom, han vet att han spelar högt ändå fortsätter han spela(?) MONGO!!!! Alla förbannelser skickas på honom från mig!

Nu ska jag fortsätta med färgandet! Sen blir de duscha och smörja in med BUS.


Tänk om man ändå va sådär brun och snygg som Adriana Lima!
Bye,

Som ny!



Såhär fin blev min kjol från Gina Tricot. Först såg den tråkig ut men med 2 dragkedjor blev den super fin!
Tyvärr knölar dragkedjorna ihop sig när man böjer på sig så får se hur det funkar! Men är väldigt nöjd med resultatet =)

Sömmerska

Hej!

Kom nyligen hem från körskolan. Hade min aldra första körlektion och det gick helt okej. Min körlärare hette Anders får se om jag bokar honom nästa gång igen. Men först måste jag köra mer hemma så jag har vant mig lite mer vid bilen. Anders tyckte nämligen att jag skulle öva mer så jag får ut mer av självaste lektionerna och slipper rulla på 1:an och 2:an i 45 min.

Dagen på jobbet var ganska tung så ska försöka komma isäng tidigt ikväll. Ska ju ut imorgon med Malin så då vill man vara pigg. Kommer även försöka sova lite efter jobbet imorgon!
Var till Åhléns när jag slutat och köpte två dragkedjor som jag tänkte pyssla lite med ikväll ,reslutatet får ni se sen (om de vart bra haha). Köpte även en ny BUS av Åhléns egna märke, dom hade rabatt på den alltid kul att pröva nått nytt. Blev även en blonderings toning som jag nog ska ha i ikväll.



Så imorgon är det jobb sen utgång, trevligt! Blir nog förkrök hos mig innan vi drar ut. Har ju inte råd att supa nått ute såhär i slutet på månaden. Kostar massor!

Men nu blir de middag som älskling lagat, korvstroganoff mums! (tror jag hehe)

Jävla Måndagar

Äh måste ju bara gnälla lite på att den här dagen har varit en riktig otursdag. Skit på jobbet, regnet öste ner och såklart tvättstugan(!) uhhää...

Men nu har jag bokat kryssningen och Malin ska skriva ut boknings pappret i veckan, blir super duper! Kommer bo i A-hytt med fönster haha LYX, sist bodde vi längst ner, utan fönster och med stopp i toan (jag är tyst malin *blink*) Se upp Galaxy för på Söndag då kommer viii ;)

Har massa gottissaker som jag ska unna mig tror jag, med tanke på hur dagen varit. Massa B&J glass samt sylt munk och annat gott haha MUMMS!

    

KRYSSNING!!!!

Hej!

Ahh jag är så jäkla glaaad äntligen har vi fått ihop det så nästa Söndag blir de kryssning igen!! Den här gången blir det Åbo med Galaxy iiihh det kommer bli galet bra. Äntligen nått att verkligen se framemot!

Men nu tillbaka till helgen. Haft fullt upp igen men de har hänt massa kul!

I Fredags kom våran nya fantastiska soffa. Var tvugna att släpa ner dom två gamla och köra hem dom till älsklings föräldrar. En soffa väger typ 1 ton så jag hade ordentlig träningsvärk resten av helgen. Men den nya soffan passar perfekt och va värd sitt pris. Våran helt egna soffa som kommer vara oss trogen i många år.
Egentligen skulle vi ha åkt och mött upp två gamla vänner till äslkling senare den Fredagskvällen men vi va helt slut efter allt möbel släpande så de blev inget.

På Lördagen var vi på fotografering hos älsklings syster. Dom ville ha bebis bilder med familjen så vi fotade ute i deras fina trädgård. Solen sken så de va perfekt väder. Själv hatar jag mig själv på bild sådär men man ställer ju upp för familjen. Senare vart det middag, grillade och umgicks till runt 17:30 då var de dax för mig och älskling att åka hem till hans föräldrar, byta om och åka vidare till Sandras grillparty. Hade sedan en super trevlig kväll med massa trevligt folk. Drack och sjöng kareoke! Lite kyligt ute men va tusan sommaren är ju här ändå!

Sov sedan till runt 13:00 på Söndagen. Gick upp, tog en dusch och sen slappade vi fram till runt 14:30. Sen var det iväg igen för mer grillning. Köpte med oss lite smått och gott, hämtade kubb och mötte sedan upp Robin, Sandra, Max, Marina och viktor vid Flottsbro. Blev grillning och kubbspel. Fortfarande lite kyligt men när solen kom fram var de skööönt!

Japp så har min helg sett ut haha, MYCKET grillning! Den här veckan är också fullproppad med saker att göra. Men jag gillare. Först jobb Tis och Ons. På Onsdag kväll blir det utgång med Malin lär bli skojj och crazy som vanligt haha! Är sedan ledig på Torsdag och sen jobbar man Fredag. På Lördag blir det hemma fest hos min kusins vän Emma som fyller 20. Så då blir de kalaas!

Sen KRYSSNING SÖNDAG-MÅNDAG!!!  ;)



CRAZY NIGHT!


CRAZY NIGHT!


HAHHAA!


Våra fylle pöjkar som vi hittade i en hytt i vår korridor! Trevlig folk!



Allt man behöver för en lyckad kryssning.

- 1 flaska Vodka!
- 3 chokladkakor från TAXFREE!
- 2 galna tjejkompisar.
- 1 BÅT!!!


Soffan kommer imorgon!

Hej hej,

phuw....vilken kämpig dag på jobbet det har varit. Inte så stressigt till att börja med men efter lunch blev de as mycket att göra kände mig även seg och trött så minutrarna segade sig verkligen fram, men tillslut fick vi gå!
Åkte till körskolan och skrev in mig så nu är det gjort, på Tisdag har jag min första körlektion för någon som heter Anders håller tummarna på att han är bra. Sen ska jag börja med teorin men de blir inte förren i slutet av Juni. Hade helst börjat på engång men deras kursstartet passade inte förrens då i Juni så de får gå. Man får läsa om alla teori kurser hur många gånger man vill (de ingick i priset) så känner jag mig osäker på nått när de närmar sig provet kan jag bara boka in mig på den kursen igen!

Efter jag varit till körskolan åkte jag in till stan. Hade en rabbatt kupong på 25% på Cubus så gick dit. Köpte en snygg BH samt ett par trosor. Prövade en hel del kläder fast fann inget bra, men underkläder behövs alltid!
Älskling kom sedan och plockade upp mig när han slutat så åkte vi till EM-möbler och betalade resten av soffan. Imorgon kommer den hem hit till oss, uppburen och allt! MYCKET tidigare än beräknat men de är bara posetivt, super glad!

Ikväll ska jag laga middag och sen duscha. Blir tidigt isäng då de tyvärr lär bli en tung Fredag på jobbet men sen är de helg igen, jippie!





Super gulligt!

Hemma igen!

Hej!

Nu börjar de bli dax att hoppa i säng men vill skriva av mig lite om kvällen som varit.
Åkte somsagt iväg och mötte upp pappa. Vi åt sedan middag ihop var 100 år sedan vi två möttes ensamma så de kändes skönt. Blev världens bästa pizzor och cola heh, vardags lyx!
Sen stack vi vidare till självaste "ulpplevelsen". Pappa fick då pröva att sitta i en flygsimulator haha och han va skit nervös! Men de va otroligt kul att se på, allt va så verklighets troget som att flyga på riktigt men utan att riskera att dö dårå!
Pappa fick allt förklarat sen fick han hoppa in och starta motorerna. Sen stängdes han in och fick själv styra och grejja. Kraschade typ miljoner gånger hahaha men man såg på han att han tyckte de va skiiit kul! De är ju de närmsta han kommer komma i livet att själv få vara pilot. När han tillslut fick kliva ur maskinen va han helt svettig och uppe i varv, inte sett han le på de viset på länge. DE KÄNDES JU SOM PÅ RIKTIGT! Utropade han! Jag kunde inte sluta skratta!

Efteråt åkte vi hem till mig och älskling och pappa fick äntligen se hur vi bodde. Han tyckte allt va jätte fint. När vi är klara med köket ska vi bjuda över dom hit på fika så dom kan se allehoppa. Efter rund visningen var de dax för pappa att åka hem.

Har sedan pysslat med vårat nya badrummsskåp som blev FANTASTISKT fint, looove it! Nu har vi äntligen plats för alla saker, samt jag kan spegla mig ordentligt både fram och bak.

Men nu ska jag hoppa i säng är super trött, imorgon blir de mer jobb sen ska jag till körskolan och skriva in mig. Fick körkorts tillståndet idag så nu är de äntligen dax att sätta lite fart med de.

God natt,


Kär och galen

Har fri frakt från nelly för att jag är medlem och har beställt hem ett visst antal varor. Just nu funderar jag på vad jag ska beställa hem bara, måste ju passa på när man nu ändå får fri frakt(?)!

Är kär och galen i dessa par skor, men känns ju lite onödigt när jag precis fick hem ett par underbara i förrgår! Men ändå åhh vill ha....

  

Slutat för dagen

Hej hej, sitter återigen här hemma i soffan. Men de kommer inte bli någon längre stund måste ta tag i disken och sen fixa mig iordning. Blir middag med pappsen ikväll. Ska äta på en pizzeria med super goda pizzor. Sen ska vi åka till Årsta där pappa ska få uppleva sin 50 års present som han fick av mig och älskling, nämligen att få sitta i en stridsflygsimulator av viggen (jaktplan). De är samma som dom använder för att utbilda riktiga piloter. Får hoppas han tycker de är en kul upplevelse! Han har alltid älskat flygplan och speciellt krigsflyg så han lär ju tycka de är spännande.

       

Efter de ska jag hem och sova. Känns skönt att halva arbetsveckan är över nu får man kämpa sig igenom dom två sista dagarna före helg.
Om en stund kommer älsklings svåger hit. Dom två ska gemensammt försöka få upp badrummsskåpet. Får hoppas de går bra behöver verkligen få upp de så man kan förvara allt någonstanns, samt slippa ha en bygglampa som belysning!

Nu ska jag diska upp!

Ha en trevlig Onsdag,

Middag med kusinen

Hej!

Sitter här i soffan och lyssnar på min "underbara" granne som spelar någon typ av dansbandsmusik på högsta volym?? I hate you.....
Min kusin var här ikväll och åt middag med mig och älskling. Super kul att få visa henne allt vi åstakommit med renoveringen. Älskling åkte sedan till jobbet och vi satt kvar och babblade. Alltid lika kul att mötas upp en stund!
När hon åkt ringde jag upp Sandra och babblade ännu mera. Längtar tills vi ska på kryssning igen, förra vart ju helt galet lyckad! Men nu till helgen ska de iaf bli lite hemma fest hos henne med folk och grillning, super mys!

Nu ska jag in i duschen och rengöra mig haha. Även smörja in mig med BUS igen. Egentligen hatar jag BUS för jag kan inte ha de i ansiktet då de täpper till mina porer så då går jag runt och är vit i fejjan och brun på kroppen??? mobbaaat..
Samtidigt vill jag inte sola solarium heller, hur kul är de att se ut som 30 när man är 20(?) EN MARDRÖM!
hm...I-lands problem på hööög nivå hehe!

Jaja annars var dagen bra på jobbet och vet ni imorgon ska jag dit igen, är tacksam för mitt jobb läste idag att fler ungdommar är någonsinn är arbetslösa så jag är glaaad att jag får pengar på mitt konto i slutet av varje månad!

Känner mig lite ensam också, alltid jobbigt när älsklingen inte är här och gosar med mig. Hatar att somna och vakna ensam utan någons arm att somna in på och ingen kind att kyssa godmorgon på. Livet är hårt ibland!


Den här tatueringen skulle jag villja ha på höften eller ankeln, super snygg!

Måndag

Hej!

Ja nu har man haft fullt upp igen hela helgen så har inte haft tid att skriva nått, men de spelar ju inte så stor roll ändå.

Helgen var iaf jätte trevlig. Åkte in till stan på Lördagen och mötte upp Malin & Sandra. Fick veta att de inte skulle gå att fira Sandra hemma hos henne som planerat pga av olika anledningar så istället för hemmafest blev de krogen och middag hos mig och älskling. Dom flesta som skulle till Sandra va inte sugna på att dra ut så de blev hon, jag, malin och Mattias. Vi gick först till en krog på Söder som hette Södra teatern. Super snyggt ställe med takterass och palmer haha! Tyvärr var inte musiken den bästa och medelåldern på folket va typ 30-35 men vi va där en stund. Sen mötte vi upp Malins syster och gick till en annan krog på söder som heter Rocks. Samma ställe som jag och Malin va på när vi bara va 17 år gammla och hade vår första krogrunda, galet! Kul att komma tillbaka dit. Blev kvar där ett tag men sen va vi alla tre helt slut så då åkte vi hem.

På Söndagen åkte jag och älskling till min pappa och firade min lilla syster som fyllt 10. Fick mig att tänka på ens egna födelsedagar när man va liten och hade barnkalas. Paketöppning, lekar och massa godis. Var kvar där ett tag och umgicks samt hjälpte till att koppla in Majas nya Wii som hon fick i födelsedagspresent.
Sedan åkte vi och storhandlade innan vi åkte hem och slappade.

Idag har jag jobbat och sen varit till körskolan för förstagången. Tyvärr kunde jag inte anmäla mig då jag inte hade något körkortstillstånd med mig. Jag och mamma har lyckats slarva bort det men jag fick ett nummer av körskolan till länsstyrelsen. Ringde dit direkt när jag kom hem och dom ska nu skicka hem en kopia på mitt körkortstillstånd. Så ska tillbaka till skolan i slutet av veckan när tillståndet förhoppningsvis har kommit och anmäla mig.
Något som däremot hade kommit var mina skoooor från nelly! Och dom va helt perfekta, längtar på att få använda dom!


Dom kom i en söt rosa skokartong med hjärtan på!


UNDERBARA!



OHH YES ME LIKE!

Imorgon kommer min kusin över efter jobbet. Alltid lika kul att träffas och få visa upp lägenheten också såklart. Älskling jobbar så då får jag sällskap här en stund med!

Men nu ska jag fortsätta slappa framför TV:en senare ikväll är det Nytt läge på kanal 3 gillar det programmet!

Skynda!

Nu måste jag sticka iväg mot tunnelbanan för att möta upp Sandra och Malin i stan.
Solen är tyvärr inte framme som jag hoppades på men de regnar iaf inte för tillfället!

Kanske skriver igen senare men nu måste jag skynda mig!







BUS & målade naglar

Sitter just nu i soffan och tittar på Mr and Mrs Smith den filmen är verkligen super bra!

Var till gammla stan idag efter jobbet tillsammans med älskling. Gick till den nya Ben&Jerrys glass baren. I <3 B&J!
Promenderade sedan ner på drottninggatan och kikade runt i lite butiker. Stannade tillslut till på Åhléns där jag köpte en ny Body scrub, rakblad och Niveas ansiktmask. Åkte sedan hem och vilade någon timme innan vi gick ner till Amazon (en pizzeria nedanför oss) och åt middag.

Har nyligen tagit mig en lång skön dusch samt smörjt in mig med BUS och målat naglarna. Alltid lika skönt att fräscha upp sig lite extra efter en lång arbetsvecka.

Imorgon ska jag in till stan med Sandra och Malin. Själv ska jag försöka att inte köpa något men alltid kul att bara umgås hoppas på att solen är framme!  Efter det ska jag nog hem och så ska jag och älskling försöka få upp badrummsskåpet. Senare på kvällen blir det födelsedagsmiddag hos Sandra och sen blir vi där hela kvällen. Blir kareoke och trevligt sällskap. Sen efter tolvslaget bir lilla Sandra 20 år ,Hurra hurra hurraa!!

Men nu ska jag föna håret! Bye,


Grannfejden

Haha sitter och tittar på grannfejden! De finns så otroligt patetiska människor ute i vårt land. Nu är de någon gubbe (pensionär) som inte har något liv och stör sig på sina grannar. På ett sätt så kan jag hålla med honom på vissa punkter. Tex hur folk stänger sina ytterdörrar och på hur dom går i lägenheten. Folk SMÄLLER igen sina ytterdörrar inte bara på dagen utan mitt i natten också(?) sen när dom klampar runt hemma också stör ofattbart. Man går inte på hälarna eller med skor inomhus. Hahaha men sen störde han sig på typ helt sjuka saker, hur folk gick nerför trappan och hur hög volym de va på TV:en m.m. Grejjen är ju den att dom prövade att sätta grannens sterio på MAX och de hördes knappt in till honom hur kan han störa sig(?) min granne spelar ju på högsta men då kan jag lova att de hörs. Igår spelade han opera när jag skulle sova de lät som om dom va i samma rum som mig. . . . .jag ville gå upp och ha ihjäl han då!!!!!

Hah jaja de finns muppar överallt.
Ska städa undan nu efter min middag blev goda pannkakor. Sen hoppar jag i säng så jag orkar med sista arbetsdagen denna vecka, kommer bli en tung dag så måste ladda batterierna.

Nu har jag varit stygg...

Dessa kommer förhoppningsvis vara i min ägo i början av nästa vecka!




Nej nu är de dax för lite pannkakor!

Vill ha helg nu!

Hej.

Sådär då var ännu en arbetsdag överstökad. Blev en relativt lätt dag solen sken och fick sluta tidigt.
Ringde och väckte älskling vid 13:00 och han kom sedan och plockade upp mig från jobbet. Åkte iväg och köpte vårt badrummsskåp. Så nu står de här i hallen och väntar på att få hängas upp på väggen. Ska bli otroligt skönt med ett ordentligt skåp med bra speglar så man kan se bakhuvudet utan att få nackspärr!

Ikväll ska jag nog bara slappa. Har ingen lust att stöka runt här hemma fast att de finns en massa att göra. Älskling jobbar så får underhålla mig själv. Blir pannkakor lite senare iaf. Önskar de va helg nu så man fick sova imorgon. Tackar iaf för solljuset är mycket lättare att komma upp nu hatar att gå upp när de är mörkt ute....längtar inte till hösten!

Borde ta och köpa mig en ny Ipod samt hörlurar. Mina lurar är trasiga och nu sprakar dom bara samt min ipod hakar oavbrutet upp sig och vägrar stanna på en låt utan bläddrar vidare till slutet (?) mobbad! Men de har man inte råd med just nu. Gaaah gillar inte att jobba utan musik i öronen, blir så himla trist då.


Dax för middag

Nu börjar de bli dax att börja med middagen. Är så trist att laga mat till sig själv men är man hungrig så är man!

Blev ingen dammsugning orkade helt enkelt inte. Tvättade vardagsrumms fönstrena och de va inte så enkelt som jag trodde. Hur jag än gjorde så var de alltid ett streck eller nått skit kvar på rutan. Sen måste man ju tänka på att fönstret är ca 3 meter långt och är uppdelat i 12 rutor haha så de tog sin tid. Men nu är dom jätte fina och man kan äntligen SE ut!

Laddade upp lite bilder från kameran.


Hallen är snart klar, enda som saknas är en till korg uppe på hatthyllan & en stor helkropps spegel! Fint va? ;)


Vår nya vardagsrumms lampa, passar jätte bra med tanke på att vi har så högt i tak!


Nya gardiner, ska bara fästa banden som håller dom åt sidan! Alltså ska dom ej hänga sådär sen.


Ikea vagnen från Lördagens shopping, blev ju en hel del!

Nu ska jag börja med maten!

Tråk väder

Usch va deprimerande de är när de varit soligt så länge och sen så kommer molnen. Älskar när solen skiner inte regn och blåst. Men de måste väl antagligen göra de ibland med så man kan vara dessto lyckligare när solen kikar fram igen.

Dagen har varit bra, helt vanlig. Vaknade iofs lite sent så fick stressa är alltid extra skönt att ligga kvar i sängen när man hör regnet som piskar mot fönstret. Hade sedan en ganska lätt dag på jobbet. Gick till Åhléns när jag slutat och köpte två korgar för våran hatthylla så man kan stoppa undan sjalar, tröjjor och annat. Men ska köpa en till imorgon, blev lite för smått med två bara.
Gick sedan till seveneleven och köpte en brownie till älskling, han älskar dom så han blev lycklig när jag kom hem med överraskningen. Satte sedan upp skoskåpet, är super nöjd!
Nu har älskling precis stuckit till jobbet själv ska jag dammsuga och plocka upp lite här hemma. Kanske tvätta fönstrena(?)  sen blir de middag, fixa naglarna och sova.

Imorgon ska jag och älskling åka till Coop bygg och köpa vårat efterlängtade badrummsskåp, hoppas verkligen dom fått in de nu! Sedan ska älskling jobba så får se vad jag göra på kvällen.


I helgen kommer de bli massa födelsedags firanden. Min lilla syster fyller 10 år imorgon (tiden går så fort) och de ska firas på Söndag med lite barnkalas. På Lördag är de party hos Sandra som fyller 20 (åter igen: tiden går så fort) kommer bli super trevligt. Hoppas de är fint väder!

Nu ska jag sätta fart här hemma =) ha en trevlig kväll!


TISDAG

Hej,

Nu sitter jag här i soffan ny duschad och fräsch. Var första gången som jag använde den nya duschen och den va super bra! Kändes så mycket mer hemma trevligt nu också med allt nytt och med vita väggar.

Idag var jag och älskling ännu en vänd till Ikea haha. Köpte lite galgar, ett skoskåp, hallmatta (den andra va för liten så bytte) samt hyllor till badrummet. Har suttit och satt ihop skoskåpet nu på kvällen men de måste fästas i väggen så får vänta till imorgon. Vill inte borra såhär sent på kvällen med tanke på grannarna.
Så de är väl de man hunnit pyssla med idag.


Vårt nya skoskåp=)

Igår var vi här hemma och satte upp gardinstänger i vardagsrummet. Älskar verkligen våra nya gardiner dom passade perfekt i vårat stora fönster. Stor tvättade även igår så nu är den enorma tvätthögen helt borta!

Imorgon ska älskling jobba, börjar 17:35 så blir ensam här. Han kommer förhoppningsvis få börja jobba mycket mer nu framöver, lite tråkigt gillar att ha han här hemma hos mig. Men samtidigt så kommer han ju tjäna mer då så de är ju posetivt. Så jag ska stöka lite här hemma. Städa och plocka undan alla saker som är kvar.

Men nu är det dax att hoppa i säng igen så man orkar upp till jobbet imorgon.

Haft en trevlig helg!

Hej!

Oj nu har jag en del att skriva igen. Har inte haft tid att gå in här på bloggen under hela helgen.

VALBORG:

Valborg var jätte trevlig. Åt middag med min kusin samt Emma och Helena. Gick till en trevlig restaurang på medis. Där blev de middag, drinkar och massa prat innan vi åkte till spelningen. Väl framme skulle vi ta ut pengar så vi skulle kunna köpa dricka inne på stället. Men ingen bankomat funkade så fick inte ut nått. Så blev inge mer dricka för min del den kvällen. Spelningen var helt okej. Inte min typ av varken musik eller folk och de spelade ordentligt högt, har ju redan haft problem med tjut i öronen och självklart glömde man öronproppar. Men var där några timmar innan jag och Helena kände att de va dax att dra hem. Kändes av att man varit vaken sen 05;30! Så min kusin och Emma blev kvar medans jag och Helena delade på en taxi. Första nästan helt nycktra valborgs firandet för min del, det var riktigt skönt!

FREDAG:

Vaknade med huvudvärk(?) fast man inte drack något kvällen innan. Malin ringde mig hade ju tänkt dra ut men ja eftersom jag mådde piss så blev de inget. Istället var jag hemma hela dagen tills älskling kom hem från jobbet. Mina föräldrar hälsade på och lämnade lite små saker jag glömt kvar där. Åt sedan middag ihop på en restaurang nedanför oss. Sen blev de hem och sova igen!

LÖRDAG:

Vaknade otroligt utvilad och ingen huvudvärk. Åt middag med älskling och sen åkte vi till Ikea och slösade upp 3500 kr haha! Fatta hur mycket man får för de på billiga ikea, GALET MYCKET! Har aldrig shoppat sådär på ikea förut men vi fick med oss en massa nödvändigt. Bla två taklampor (en har jag bloggat om tidigare), handdukar, matta till hallen, gardiner + gardinstänger, toalettsits och annat smått. Var där i 3 timmar innan vi åkte till bauhause och köpte en massa badrumms saker. Som handdukshängare, krokar, duschstång med duschmunstycke m.m.  Sen bar det av hem för att sätta upp ALLTING! Såklart fick vi kämpa som dårar och allt som kunde gå fel gick fel. Men tillslut var allt uppe. Då gick vi till en Thai restaurang här i närheten och åt en god middag innan vi stupade i säng.

Några av sakerna vi köpte! Från IKEA.
  

SÖNDAG:

Idag vaknade vi tidigt. Åt frukost och sen satte jag ihop och hängde upp taklamporna. Var sedan hemma ett tag innan vi åkte till kungenskurva IGEN! Köpte en raouter så vi ska kunna ha trådlöst nätverk här hemma. Ska bli så skönt att slippa alla sladdar. Åkte sedan till MAX och åt hamburgare, super gott! Blev sedan ett besök hos älskling syster och svåger samt deras lilla bebis Molly. Var kvar där en stund och sen åkte vi och storhandlade innan vi drog hem. Har sedan ätit middag, satt upp hatthyllan och skurat badrummet. Nu har älskling åkt på bio jag däremot orkade inte följa med. Blev en sån sen film så skulle inte komma hem förrens sent ikväll. Är trist att börja så tidigt på morgonen men då slutar jag ju tidigt också!
Resten av kvällen ska jag nog bara slappa. Har haft fullt upp så blir tidigt isäng måste orka jobba hela nästa vecka!

RSS 2.0