Stan & semlor

Hej!

Kom nyligen hem från stan. Var väldigt fint väder så passade på att åka in medans älskling låg kvar hemma och sov. Köpte lite små saker för ikväll samt två semlor. Älskar dom från Gunnarson´s café på söder så åkte dit och tog med mig två. Ska strax duscha sen blir de middag och runt 21:00 åker vi till min kusin.

Igår kväll var malin och sandra förbi här. Vi satt och sncackade och små kikade på TV fram till runt 00:00 då alla var trötta så då tog dom bilen hem. Gick och la mig nästan omedelbart efter dom gått super trött. Men nu känner jag mig väldigt utvilad (sov fram til 13:00) hihi var så skönt att få sova!

Men nu blir det semlor MUMS!

ha en trevlig Lördags =)

          

          

fredag hela veckan, ja tack!

Hej!

Varför är det inte Fredag varje dag? Då skulle jag vara väldigt glad.
Kom nyligen in genom dörren här hemma. De gick bra på jobbet inte tungt alls så förmiddagen försvann snabbt.
Älskling ligger fortfarande och sover eftersom han jobbade natten till idag. Själv funderar jag på att hoppa in i dsuchen och sköta om mig själv lite extra. Kanske tom ta ett bad? hm de lät skönt....aja får se!

Ikväll har jag inget planerat än sålänge. Pratade med Sandra på tele igår och hon och Malin hade snackat om att göra något men dom visste inte vad eller vart. Men skulle höras lite senare i eftermiddag om det. Annars lär jag och älskling mysa här hemma. Imorgon på dagen ska jag nog åka in till stan och kika lite. Alltid kul att promenera runt. Ska nog stanna och ta mig en semla också på något trevligt fik. Är så otroligt sugen på det, igen!
Senare på kvällen ska jag och älskling på min kusins inflyttnings fest, de lär bli trevligt. Alltid kul att träffa nytt folk!
Så ser min helg ut just nu.

Vecka 7 är det iaf beslutat att jag och älskling ska åka upp till hans familjs stuga i sälen och åka lite skidor som vi gör varje år! Så otroligt mysigt där uppe får hoppas de är massa snö och bra väder då njuter man verkligen av att glida nerför backen.

Love minna

Just det ringde ju acnespecialisterna idag på lunchen. Hon som jag pratade med sa att de är helt normalt att bli röd och lite fnasig i ansiktet då den där gelen är stark och ska rensa ur huden, samt att man använder den så intensivt just pga att alla bakterier ska dö ut som sitter i talgkörtlarna. Man ska bara smörja sig ordentligt och inte pilla då kommer huden vänja sig efter hand.

hy-dagbok del 2

Sådär nu är jag inne på dag 3 av behandligen och har precis haft på gelen i 3 timmar. Hyn har börjat se renare ut på sina ställen men den här gelen gör den väldigt röd. Ska ringa acnespecialisterna imorgon och fråga om det vekligen ska svida sådär mycket under tiden som man har på gelmasken. Tack och lov för min nattkräm för den lugnar allting och gör huden super mjuk och återfuktad!



Just nu är det värre än innan men de är ju pga att huden håller på att renas och vänja sig vid den här gelen.
Är även rödflammig och det ska jag ringa om imorgon.

Nu ska jag sova godnatt!

P.S Dom här inläggen är till för mig för att se hur min hy förhoppningsvis kommer förändras och för att isåfall bevisa att denna behandling fungerade. Kanske jag kan hjälpa andra som har samma problem som mig!

Torsdag igen då

Hej,

Då var det Torsdag igen. Gillar Torsdagar de känns som man får extra mycket energi bara för att man vet att nu ska jag bara klara av Fredagen och sen har man lite ledigt igen!

I eftermiddag ska jag ocj älskling gå bort till gymmet och träna. Ser framemot det man blir ju oftast piggare och så känner man sig sådär duktig efteråt. Senare ikväll ska han jobba så då blir jag ensam här hemma. Men de känns inte så farligt ibland är de skönt att få vara lite ensam då kan man ju göra allt de där som man inte gör tillsammans. Men jag brukar inte känna mig så besvärad av att vara två tvärtom jag trivs bättre som sambo än som särbo.

Annars händer det inte så mycket kommer bli en lugn kväll. Har två visningar inbokade nästa vecka, spännande! Den ena lägenheten är iaf av högsta grad intressant, den andra är väl sådär men ska titta på den iaf.

Just det har inte varit förbi kärskolan än "lat". Men ska ta mig dit. Funderar bara så mycket kring hur allt ska läggas upp, vill ju inte vara oseriös och börja ta en massa körlektioner utan att avsluta det hela. Har pratat med mamma och hon ska hjälpa till med lite pengar, pappa är ju pappa men han ska väl ge mig körlektioner iaf. De är ju en del av problemet det också, pengar(!) Jag vet inte om jag vill lägga ut pengar på det just nu kommer ju sluta på ca 20.000:- så då ryker ju alla spar pengar för Thailans resan...hummppf.

Nu ska jag äta mackor med juice!

tung lill-lördag

Hej!

Ojoj vad tungt och jävligt det var på jobbet idag då(?) fattar 0 igår var de ju så sjukt lätt och idag blev jag nästan tvugen att jobba över för att hinna....helt ner bruten nu! Får bli tidigt i säng.

Jag och älskling hade tänkt gå och gymma nu klockan 16:00 men kom på att Hell´s Kitchen finalen sänds ikväll klockan 17:00 så då misar vi ju den om vi tränar (nördigt) haha så skiter i gymmet och sitter hemma istället. Fast får inte så mycket ångest över det, med tanke på att jag slet så på jobbet tror jag min kropp bara skulle må sämre av att behöva usättas för ännu mer påfrästning. Nej de bli lugnt och skönt idag känns som en sådan kväll helt enkelt.

               
Gordon Ramsey är en läskig snubbe blir rädd för honom när han blir sådär arg! Fast han verkar ju vara riktigt trevlig utanför Hell´s Kitschen.

Senare ska jag använda gelen igen, imorgon ska jag öka på med 1 timme. Just nu känns det inte som någon förbättring men självklart så sker de inte över en natt. Har iaf smörjt mig hela dagen man ska göra det minst 5 gånger så huden hela tiden återfuktas. Extra viktigt på vintern!

Ha en trevlig Onsdags kväll =)



Just det fick ett mail från färgadelinser idag. Där stog det att dom skickat mina linser redan den 12 December men tydligen hade flera andras också försvunnit i samma vända alltså så var det inte bara mina det kronglade med. Ringde dom iaf då jag ville tala med en levande människa blir så trött på att skicka e-mail ibland blir bättre över tele. Dom ska iaf skicka nya samt ett rengörings paket som bonus för jag varit tvungen att vänta så länge. Så snart kommer jag få pröva hur det är med bruna ögon =)

Det värsta jag gjort...

Hej!

Hoppas eran dag har varit bra, min har gått i vågor. På jobbet gick allt väldigt snabbt och smidigt kändes nästan som om de va sommar för att vi hade så lite att göra. Dessvärre hade vi personalmöte i 1 timme så slutade inte förrens 14:00 iaf men men. Efter jobbet kom älskling och plockade upp mig sen åkte vi och storhandlade! Så nu slipper vi göra de på ett tag, kylen svämmar över med mat haha.

När vi packat upp maten här hemma så körde han mig till acnespecialisten.
Där fick jag min första porrengöring! Och jag säger bara AJ AJ AJ AJ!! Det var det värsta jag varit med om när de gäller smärta. Tjejen som jag hade var super duktig och snäll hon fick dåligt samvete för att jag tyckte det gjorde så ont men jag sa ju såklart åt henne att bara köra på men guuud så obehagligt. Men nu är de iaf gjort. Ska tillbaka på en till efter den här 14 dagars behandlingen då hon som tog hand om mig sa att då kommer huden ha rengjort sig själv mer och så kommer allting tömmas ur lättare. Längtar inte tills dess men får helt enkelt hoppas att det inte kommer göra lika ont. Betalade ju för tortyr haha....nu i efterhand är självklart huden irriterad men känns ren. Har precis börjat med steg ett i behandlingen. Tänkte fota nya bilder på hyn om 2 dygn då har jag kommit till steg 2 så får se hur de utvecklas!



Strax börjar Top Model så ska kika lite på det innan jag hoppar i säng, måste få sova ordentligt då den där porrengöringen tog på mina krafter....men måste ändå säga att de är något man behöver göra all den där skiten hon fick bort skulle aldrig ha kommit ut av sig självt!

pusss pusss

Hy-dagbok dag 1

Nu ska jag göra något som inte har hänt i denna blogg och det är:

1. visa mig osminkad.
2. visa mig osminkad i dåligt ljus + in zoomat.
3. Helt enkelt visa min skit dåliga hy och idag är den värre än på länge!

Får hoppas att om 14 dagar kommer de vara en betydlig skillnad. Inte bara synligt utan i hur den känns och allt. Just nu känns den oljig, smutsig och torr på samma gång (?)

           

Hej och väkommen till min värld. Är så avundsjuk på er med fin jämn och bra hy!

P.S Dom här inläggen är till för mig för att se hur min hy förhoppningsvis kommer förändras och för att isåfall bevisa att denna behandling fungerade. Kanske jag kan hjälpa andra som har samma problem som mig!

hundskit

Har tänkt på en sak ganska länge och det är hur mycket äckligt hundskit det är överallt här inne i stan!! Så himla snuskigt att låta det ligga kvar mitt på trottoaren där folk kommer och går...
Det blir ännu vidrigare nu på vintern eller inte när de är snö ute men som det är just nu, blött och slaskigt. All skit bara riner runt uhhh finns inget vidrigare än att se allt ligga där. Jag säger det till alla hundägare ni har ett ansvar för era hundar och det innebär ju att man måste göra allt även skit görat. Ingen annan kommer plocka upp det så gör alla en tjänst och städa efter byrackan.....

         
            Söta och rena hundar!

nu har dom kommit

Hej!

Kom nyligen hem från jobbet. Var och handlade lite snabbt innan jag gick hem då älskling fick erbjudande om jobb imorse så han kommer arbeta fram till 19:00 ikväll så då hinner vi inte storhandla, ska göra det imorgon istället.
När jag kom hem såg jag att det låg en paket avi i hallen så sprang ner till tobaksbutiken och hämtade hem mitt paket från Buy By Marcus. Det var mina rengörings produkter som jag beställde genom acnespecialisterna. Imorgon ska jag ju på min första behandling och sen på kvällen ska jag börja använda dom här produkterna.
Ikväll ska jag även hinna tvätta hade tydligen en bokat tvättid till 16:00 som jag glömt bort tur att man sprang förbi och kikade innan man kom hem.

Så det kommer bli en ganska så trist Måndag, även vädret är ju inte precis super uhh vill ha sommar och sol nu!
Dax att börja packa ihop tvätten och sätta igång, ska laga middag sen också innan älskling kommer. Blir makaronilåda igen älskar det haha barnsligt gott=)



1. Moisture Complex Cream- Fuktkräm.
2.Complexion Gel 5%- innehåller Benzoyl Peroxide som rengör porer på djupet och löser upp orenheter. Har den mildare varianten finns även med 10% för dom med svårare acne.
3.Complexion Cleanser- Även denna innehåller Bensoyl Peroxide men bara 2,5%. Är en rengörings lotion som man tvättar sig med varje kväll.
4.Calming Sulfur Mask-Lermask som går ner i porer på djupet ska användas 1 gång i veckan minst 20 min.
5. Moisture Night Créme- Denna ingick inte i paketet utan fick beställas separat. Används under vintermånaderna när huden behöver extra mycket fukt.
6. Natur svampar.
7.Schema- Detta schema medföljer i paketet. Där står det när och hur länge du ska använda dom olika produkterna under din 14 dagars behandling. Mycket bra beskrivet!

Trevlig Söndag

Hej!

Min dag har varit super trevlig. Vaknade runt 11:00 och tog en skön varm dusch. Efter det gjorde jag frukost till mig och älskling. Satt och slappade ett tag och sen fixade jag mig och åkte in till söder för att träffa min kusin Lina.
Blev en fika på cafeét Gunnarson´s på Götgatan. Dom gör världens godaste semlor. Tog en lyxsemla och en café latte mums! När vi kom dit var de typ fullproppat med folk så vi fick leta bord så när vi tillslut fann ett så satte jag mig där och då kommer en gubbe och ställer sina kassar på stolen mittemot mig! Jag säger till honom att bordet redan är taget men gubb jäveln ger sig inte utan börjar giddra. Efter en stund gav jag upp då han blev aggressiv haha men han fikade typ as snabbt (konstig gubbe) så vi tog bordet efter typ 5 min! Blev sedan kvar där i 2 1/2 timme hade det super trevligt. Ska på hennes inflyttning fest på Lördag ser framemot det. Satt på fiket så länge att jag höll på och bli försenad till bowlingen med pappa haha men han precis iaf. Bowlade i 1 timme och jag kom 3:a efter min lillasyster på 10 år som kom 2:a! men hon hade ju dom där rännskydden på sin bana (skyller på det) haha.
Efter bowlingen gick vi och åt på en super trevlig Italiensk restaurang med god mat. Blev kvar där en stund för att sedan ta bilen hem. Hade ju tänkt storhandla men ingen av oss hade ork så får ta det imorgon istället.

Hoppas eran Söndag har varit trevlig nu ska jag börja göra mig redo för sängen så man orkar upp imorgon=)




en kväll med...

Han jag älskar mest på den här planeten.

Ja denna Lördag har jag och älskling bara njutit av varandras sällskap utan jobb eller krav från omvärlden.
Gick upp runt 11 imorse och kände mig pigg och glad. Bättre än på länge. Diskade och gjorde frukost till mig och älskling (han låg fortfarande kvar och sov). Efter det satt vi bara hema och slappade. Vädret var ju inte det bästa så ingen av oss hade lust att ge sig ut. Senare på eftermiddagen bokade vi våra bio billjetter. Blev Benjamin buttons otroliga liv som var så UNDERBART BRA! 

>Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.


 Gav mig en riktig tankeställare vad livet verkligen går ut på.

Innan bion åt vi middag, blev mongolisk BBQ riktig trevlig restaurang med god mat och trevlig personal. Dom har en buffe som man går och plockar ihop sin egna tallrik och sedan tillagar dom allt framför ögonen på en. Lite annorlunda men kul!

Just det igår var det ju filmkväll hos Malin. Såg lite Let´s Dance samt en skräckis som heter Eden Lake. Filmen sög så se inte den är verkligen trött på alla dåliga skräckfilmer nu för tiden! Var iaf en helt okej kväll förövrigt.

Nu har vi kommit hem så ska ta det lugnt resten av denna Lördag. Imorgon ska jag fika med min kusin runt 14:00, ska äta semlor mums! Efter det ska jag och älskling antagligen åka och bowla med min pappa, styvmor och lilla syster.
Sen är de ju dax att ladda inför en ny vecka med jobb igen!

fredag 23/1

Hej!

Nu har man äntligen helg igen, tyvärr får jag inte min lön förrens på Måndag men ska ändå spara så var lika bra det.
Blir ingen utgång denna helg heller. Är lite avundsjuk på alla som ska på chris browns koncert i Globen och sen på efterfesten på ambasaduur, aaah hade också velat gå fatta kul! Älskar verkligen hans musik.
Men blir filmkväll hos Malin istället med henne och Sandra. Snart kommer de nog bli tvärtom att man tröttnar på allt mysande och bara vill klä upp sig och gå ut och röjja. Förut var de tvärtom då ville man mysa men gick ut istället. Får nog försöka göra både och framöver haha.



Den här filmen blir det antagligen ikväll, verkar riktigt bra!

Har inte fått hem mina rengörings proukter ännu som jag beställde i Tisdags, får hoppas att dom hinner komma före Tisdag för på kvällen efter behandlingen ska jag börja använda dom!
Annars händer det inte så mycket. Har lite planer på att gå på bio bara jag och älskling imorgon kväll. Har fått presentkort på SF bio så ska utnyttja dom.

Ska nog ta och duscha snart och sen senare blir det middag innan jag ska åka heeela vägen till Huddinge är en bit skönt att man slipper byte iaf.

Rotmos är gott

                

Min och älskling middag ikväll kryddig korv med rotmos, advokado och grönsaker! Var så länge sedan jag åt rotmos så kände för att göra det. Super nyttigt och godare än vanligt potatismos.

Ska snart hoppa in i duschen. Blev ingen träning för vår del ikväll båda känner sig ganska så sega i kroppen. Får se om vi gör det imorgon istället. Väldigt skönt med Fredag, bara längtar till Lördag morgon då ska jag sova länge och slippa bli väckt av mobilen!

Får verkligen hoppas att man får sova inatt utan att bli väckt av grannen igen.....

Nu mot duschen!

idiot granne!!!

Hej!

Ja denna morgon/natt började INTE så bra för min del. Jag var ju så duktig och kom isäng före 22:00 igår och hade planerat att få 7 underbara timmars sömn. Så jag och älskling somnade på en gång och sov gott fram till 03:30 då båda vaknar av att grannen ovanför DUNKAR musik. Och då menar jag dunkar! FYYYY låg där i typ 20 min sen fick älskling nog och gick upp för att klaga men tror ni äcklet öppnar då? nej han ignorerar helt dörrklockan som ringer febrilt jag hörde hans dörrklocka in i vår lägenhet! Men han sket i den?? Hörde han bara garva där inne med sina fulla polare, Hur mongo får man vara? Man kan inte komma hem och sätta på sjukt hög musik mitt i natten, fattar man inte att folk kanske börjar 06 fucking 00 på morgonen! Åhhh så arg!
Älskling kom iaf tillbaka sen och ringe polisen men de tog så jäkla lång tid för dom att koppla honom så precis när han kom fram stängde ju såklart grannjäveln av musiken! Så då fanns de ju ingen anledning för älskling att kalla hit snuten.....hade önskat att han hade haft på oljudet en stund till så polisen hunnit hit och höört!
Jag brukar acceptera att folk spelar musik jag gör också det men man får ju förtusan tänka! Jag spelar inte hög musik efter 22:00 på vardagar och 23:00 på helger för att ha recpekt! Inga andra oljud heller för den delen men de där var droppen! Hoppas att det alldrig händer igen. De absolut värsta var ju att klockan var 04:30 när musiken stängdes av så då skulle jag upp om 20 min???? TACK SÅ HEMSKT MYYYCKET!!!! Det var dom 7 timmarna det som blev 5 timmar typ arrrghhh!

Aja nu har jag iaf lugnat ner mig var så arg hela morgonen kunde inte släppa att han väckt mig och hållt mig vaken skit länge. Har jobbat av mig ilskan, dagen var ganska tung så har koncentrerat mig på arbetet.
Skulle ju på visning ikväll men folk är så oseriösa så det blev inställt då våran tredjepart i bytet hoppat av.

Får se vad vi hittar på ikväll, funderar på att sticka iväg och träna men har så konstig värk i kroppen och känner mig helt slut på energi. Så får se om jag orkar, vill inte bli sjuk och har känt som att jag haft nått i kroppen hela veckan men som inte brutit ut så ska försöka ta de lite lugnt.

under-bara drömmar

Hej!

Nu ska jag hoppa i säng super duper trött. Behöver verkligen sova några extra timmar man överlever inte på bara 5-6 timmar en hel arbetsvecka.
Men först måste jag fixa en snabb matlåda!

Kvällen har varit super trevlig, blev middag på en restaurang här i närheten samma som jag var på med min kusin förra veckan! Åt plankstek igen haha men den är ju bara såå god!
Efter mamma och min styvar åkt hem satte jag och älskling oss framför TV:en. Har tittat på Top Model 11 och jag har fixat naglarna så nu är dom fina och fräscha.

Hoppas eran Onsdag har varit lika trevlig som min, nuuuu mot sängen!


Hittade super söta underkläder på en hemsida som heter Love my Bodhi! Skulle gärna klicka hem dessa av märket 6ixty8ight. Älskar söta underkläder kan aldrig få för mycket av det!

Onsdag 21/1

Hej,

Då var man hemma igen trodde jag skulle dö imorse pga att jag sov så dåligt i natt, somnade inte förrens runt 00:00. Var väldigt nära att jag sjukskrev mig. Men älskling var as pigg(?) så han hoppade ur sängen och gjorde havregrynsgröt åt mig haha så snällt. Så då drog jag mig ur sängen iaf.
Blev rättså tungt på jobbet men idag var det tvärtom tungt i början och lätt i slutet tycker de är bättre för man är ju alltid helt slut efter lunch.

Ikväll kommer mamma och min styvfar hit. Dom ville bjuda ut mig och älskling på restaurang så vi ska väl gå till någon av alla 100 här omkring. Får se vad de blir är sugen på potatismos(?) haha.
Imorgon ska vi på visning av en lägenhet. Är väl inte någon som jag har så mycket tro på att de kommer bli något byte men titta kan man ju alltid göra, läget är iaf perfekt!

Nu ska jag värma nyponsoppa med vaniljglass och sånna där små kaktoppar (minns inte vad de heter) super gott att ha till iaf! =)

                   

Fullt upp idag

Hej!

Ja idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen, från 05:00 fram till nu haha! Något trött men han iofs sova en kortis efter träningen så de va riktigt skönt.

På jobbet var det väldigt lätt först men sen kom allt i slutet så då fick vi jobba stenhårt hatar när de blir så men de gick bra iaf. Efter jobbet åkte jag direkt till acnespecialisten. Började snöa hysteriskt så såg knappt nått och snön var alldeles slaskig så man blev genom blöt. Haha kom in till receptionen och såg ut som en våt hund.
Men men allt gick iaf bra. Hon som jag pratade med var super trevlig och fick veta en massa som jag inte haft en aning om tidigare. Fick även veta vad jag har för hudtyp och vad jag (vi) ska göra åt det. Känns så skönt har alltid skämts för min dåliga hy men nu kanske det äntligen kan bli en förändring! Ska beställa hem deras produkter ikväll då får man även med ett schema som man ska följa under den intensiva 2 veckors behandlingen. (inget smink på 2 veckor?? panik!) Vi bokade även in mig på en behandling som jag ska gå på innan jag börjar använda produkterna. Det är som en "ny start" för huden.
Har tänkt blogga och fota hyn under 1 månad för att  se om de blir förändring  från och med första dagen och sen några gånger i veckan.

                

Detta paket är skräddarsytt för dig som har:

  • Inflammerade hår & talgkörtlar.
  • Svarta och vita pormaskar
  • Knottror
  • Kvisslor

  

Paketet innehåller följande:



Complexion Cleanser 

En känslig peelingtvätt som innehåller microkorn. Tvättar bort döda hudceller och bakterier på hudytan.

Complexion Gel 5%

Behandlar acne genom att döda ytbakterier.

Moisture Complex Cream

Nya Moisture Cream hjälper rehabilitera och revitalisera din hy. Dess unika kombination av mjukgörande och fuktighetsgivande ämnen ger känslig och torr hy extra fukt och skapar ett skyddande lager mot smuts.

Calming Sulfur Mask

Aromatisk medicinerad mask med eucalyptus, sulfur och renad lera som peelar bort döda hudceller och förnyar huden.

Tvättsvampar

Dessa natursvampar använder du när du tvättar ansiktet morgon och kväll.

Beställer även deras Moisture Night cremé som hon rekomenderade då hyn blir så torr nu på vintern så den fuktkrämen som medföljer inte ger tillräkligt med fukt.




Ivilketfall efter jag varit dit åkte jag hem och mötte upp älskling sen gick vi bort till gymmet och tränade. Var riktigt skönt och 24seven var riktigt fint och fräscht! Så vi ska fortsätta gå dit några gånger i veckan.
Sen blev det till att springa iväg till mataffären och handla köpte 70% choklad från maraboue dom hade extra pris på det och den är ju bara så god så nu sitter jag här och knaprar på den ena av ckokladkakorna.
Snart blir det sängen så man orkar upp imorgon, usch har ingen lust alls men de ska gå. Fick veta idag att i April kommer vårat schema på jobbet att ändras så då kommer vi börja senare YEEES! kommer ju såklart börja sluta lite senare då också men de kan jag leva med bara jag slipper börja 06:00 för man orkar juu inte.

Storhandlat

Nu var julen äntligen bort städad för den här gången. Har latat oss med att få bort den men ikväll hade vi tid så då satte vi fart. Blev iofs lite tomt i hörnet där julgranen stått.
Var även och stor handlade på eftermiddagen. Blev två papperskassar fullproppade med mat så de ska väl ändå räcka hela veckan! Är trött på att springa och handla varje dag så är skönt att ha allt hemma. Köpte en massa frukt så nu ska jag börja göra smoothies varje dag till mellanmål. Läste att det ska vara bra att ha i krossade linfrön så ska pröva det. Sandra sa också att advokade gör drinken tjockare och inte så blaskig och tillför även en massa vitaminer, så de har jag köpt.

Älskling åkte precis till jobbet så nu är jag ensam. Ska inte göra så mycket bara försöka komma isäng i tid!
Imorgon kommer våran hyresvärd hit så då ska vi disskutera renovering m.m, spännande.

söndag morgon

hej,

Ja då var det Söndag igen och om 12 timmar måste jag ha somnat igen för att orka jobba hela veckan uhhhä.
Men ska först ha en trevlig lugn ledig Söndag att njuta av. Älskling ligger fortfarande och sover, han ska jobba natt så börjar 20:00 ikväll stackaren. Själv kunde jag inte sova mer de är lika bra för ska inte vända på dygnet.

Gårddagskvällen var väldigt trevlig. Blev hemmalagad pizza hos älsklings syster. Blev kvar hos dom till runt 23:30 sen var vi så trötta så vi åkte hem. Tittade i deas fotoalbum från Thailand och guuud vad jag längtar tillbaka till der paradiset. Nästa sommar då måste jag ha tillräkligt med pengar!

Älskling ska upp runt 14:00 då ska vi promenera till åhlens och titta på deras nya inredning samt storhandla på Prisextra. Vårat kylskåp är nästan helt tomt haha fast ändå känns det som om vi inte gör annat än handlar.
Ska även försöka packa ner julen idag har inte haft tid med det men nu spyr jag på allt som har med den högtiden att göra så nu ska det bort!
Just det hade ju tänkt träna nu på morgonen men kom på att 24seven bara har receptionen öppen mellan 16:00-19:00 så ska ta mig dit nästa vecka och köpa ett månadskort.

Ha en trevlig Söndag!

förmiddag i stan

Hej!
 
Kom precis hem från stan har varit där sen lockan 12:00 med Malin. Vi vandrade runt och malin köpte lite kläder och prylar till sig jag köpte bara en tränings BH från Stadium super bekväm tänkte börja ha de på jobbet istället är så obekvämt att ha push up en hel dag!
Vi gick även iväg och tog en fika,  åt varsinna supergoda räkmackor. Efter det vandrade vi runt lite till sen blev det tillslut dax att åka hem. Var iaf en super trevlig förmiddag, fint väder också!

Ikväll ska jag och Nicklas hem till hans syrra och svåger på middag ska bli trevligt! Middagen är vid 18:00 så ska väl ta ock åka om någon timme. Mer än så händer inte idag har inte heller något planerat imorgon ska nog försöka ta mig iväg till gymmet!

          

hudproblem

Sålänge jag kan minnas har jag haft problem med hyn mer eller mindre. När jagvar yngre brydde jag mig inte så mycket men nu när man är äldre så har de blivit jobbigt. Man börjar ju undra om de någonsin kommer försvinna?
Ibland är de så dåligt så man knappt kan sminka över det om man tex ska ut på fest. Det är helt olika från dag till dag men dom senaste månaderna har det blivit värre. Har försökt länge med olika typer och märken av krämer men ingenting har funkat så när jag sökte runt på nätet fick jag nys om ett ställe som heter acnespecialisten. Dit kan man gå och få rådgivning samt hjälp mot sina problem. Självaste "mötet" är gratis men sjölvklart måste man betala för behandlingarna samt krämerna man använder hemma. Läste en hel del recentioner och de lät posetivt fån dom flesta. Så nu har jag bokat en tid hos dom på Tisdag klockan 14:30. Är nervös men ska samtidigt bli skönt att få proffs hjälp och får hoppas dom är trevliga och duktiga på de dom gör!

                         
bild lånad från acnespecialisternas hemsida.


Nu ska jag till mammsen =)

lugn helg

Hej!

Då har man lyckats jobba 5 dagar igen känns verkligen bra. Veckan gick faktiskt snabbare än vad jag väntat mig så nu ska jag njuta av den här helgen!

Ikväll ska jag och älskling hälsa på hemma hos mamma och min styvfar. Ska äta middag och umgås. Måste disskutera lite med kjell också om Måndagen då min hyresvärd kommer hit och tittar på lägenheten. Har tvingat honom att vara med då jag inte vet ett skit om vad man kan och inte kan begära så därför känns de tryggare om han kan disskuter så står jag mer där på ett hörn haha. 
Imorgon blir det stan med Malin. Ska umgås och fika samt shoppa lite såklart! Sen resten av helgen har jag inget planerat så får se kanske bara ligger hemma och sover låter inte helt fel!

Fick iofs värsta rycket idag när jag jobbade och bara ville så gå ut och röjja i helgen(?) vet inte varför var nog för jag lyssnade på massa låtar som gör mig taggad och sådär. Sen är jag ju alltid dans sugen. Tycker faktiskt att de är de absolut roligaste med krogen och de är att parta loss på dansgolvet. Då ska det vara bra musik,lagom med folk  och taggade tjejkompisar sen kan jag dansa hela natten. Spriten är mest bara en bonus för mig går aldrig ut bara för att supa mest längtar jag bara efter att få stå och shaka aset till någon skit bra låt som alla blir helt galna och glada av att höra!

Men nu blir de ju ingen krogen, iaf inte med Malin och Sandra och de är ju mina party brudar så skulle ju vara udda att gå utan dom(?) sen är de ju faktiskt bra att låta bli då kommer jag vara taggad till tusen sen när vi väl ska ut! Haha akta er den kvällen =)

Om en timme kommer älskling hem sen åker vi iväg middagen serveras vid 18:00! Mammas lasange guud så hungrid jag blir.


                  


VART ÄR DOM DÅ?

Nu har jag mailat 100 gånger till fargadelinser.se och har jag fått något svar då?? NEEJ!!!
Dom jä-larna har inte ens ork att svarar och jag har fortfarande inte fått några linser. Tycker det är dåligt av företaget att göra en sån sak och sen inte stå för det dom skrev. Fick ju ett mail för 3 veckor sedan där det stog att all som skickade in sina mail om inlägget före den 14 December skulle få hem linserna., jag skickade in allt den 10 December och har inte fått mina ändå?

Fy vilken stil jag blir riktigt trött.....får ju hoppas att dom prioriterar folk som betalt för sina iaf!! uhhh idioter!

orolig hela tiden?

Hej.

Dagen har åter igen börjat lida mot sitt slut. Idag har jag hunnit jobba, gå förbi Åhléns och köpt lite små saker samt tvättat (igen). Skulle tränat också men energin tog slut någonstanns på vägen så jag hamnade här hemma i soffan istället. Måste verkligen sluta ha så stora krav på mig själv, jag är ingen superkvinna även om jag skulle villja vara det så är jag inte det. Ibland måste man bara tänka efter om de är värt att tvinga sig till vissa saker och även funderna på vad vill jag? Vill jag träna eller går jag bara dit för de är ett krav som jag satt på mina egna axlar? Tvätta, jobba, diska, laga mat m.m är saker som måste göras. Träna är något man välljer så då ska de väl vara nått kul? Jag vill träna men alla dom andra måstena tar den där energin som jag sparat till det....what to do, what to do(?)

Får helt enkelt sänka ribban lite. Planera lite i taget som idag ska jag tvätta då är det de viktigaste sen får jag helt enkelt se vad jag orkar. Orkar jag inte träna så ska jag inte dömma mig själv utan försöka förstå att jag går inte upp 20 kg för att jag missade just den här kvällen träningspass. Samma sak med allt annat man måste proritera och skippa.
Jag är ganska dålig på att få saker gjorda som jag verkligen vill ska hända, sen blir jag ju ledsen när jag inte har fixat de jag ville så då får jag ångest. Även fast de va bara jag själv som sabbade allt?

Tror jag innerst inne inte mår så bra just nu och det känns som om alla i världen är super lyckliga och har de så bra och perfekt. Jag vet att dom helt själva har låtit sig vara det och kanske gjort allt eller bara slutat bry sig om de som ger dom ångest m.m. Hur ska jag göra det? De är ju så mycket som får mig orolig och ångestfull så hur ska jag klara av att skita i alla kännslorna som väller fram?  Sen att jag är en person som bryr sig så för mycket om allt alla gör och inte gör, gör ju inte saker bättre. När ska jag låta alla va och koncentrera mig på mig?  Tror innerst inne att om jag är nöjd med livet så kommer allt de där andra att lösa sig....önskar bara jag vågade och orkade ta steget.

Ne nu ska jag sluta prata i gåtor och sluta gnälla. Men de här är trotts allt min dagbok så måste får skriva av mig!
Imorgon är det Fredag ska bli skönt. Har inget planerat i helgen så ska ta dagarna som dom kommer. Älskling är iaf ledig=)

Lill Lördag

Hej!

Ja idag är de åter Onsdag igen eller Lill Lördag som vissa kallar den. Kom hem från jobbet för en stund sedan var en skön dag allt gick snabbt och smidigt och så vips var det dax att gå hem! Gjorde väldigt mycket att solen sken så fint också, piggar upp en hel del. Kändes dessutom som om den börjar skina starkare och starkare för var dag som går och det är super, aa kan nästan kalla det vårkänslor men de dröjjer ju ett tag till.
Nu sitter jag här och ska snart gå in och hoppa i sängen så älskling vaknar, jag är ju alltid så snäll och väcker han sådär "gulligt" haha! Lite senare har vi tänkt gå till gymmet får hoppas att dom har öppnat receptionen när vi kommer så vi kan få pröva på stället. Senare ikväll blir de väl middag och TV, har tänkt försöka komma isäng lite extra tidigt idag. Känner att den där extra energin jag hade från all ledighet under julhelgen har försvunnit helt nu börjar min kropp snarare gå på sparlåga när de gäller energin....Men om jag försöker sova några timmar extra kommer den nog snabbt ta igen sig!

Ska börja plocka ner allt juligt här hemma nu med, har så tröttnat på allt som har med julen att göra! Så ska bli skönt att packa ner och gå upp med allt på vinden=)



Dom här stövlarna såg jag igår på halens hemsida, tyckte dom var riktigt snygga med taighta jeans eller svarta strumpbyxor. Är egentligen inte så förtjust i mocka men dom här passade att vara av det materialet ingenaning varför haha! (Halens har ju fått in massor av snygga skor!)

En kväll med kusinen

Hej!

Min kusin Lina gick precis och jag satte mig här för att skriva om våran kväll.
Var lite nervös först faktiskt berodde nog på att vi inte har setts på så länge så visste inte riktigt hur allt skulle gå men samtidigt ville jag ju träffa henne enda jämnåriga kusinen sen är vi ju bara så himla lika i det mesta!
I vilketfall så gick ju allt bara bra såklart, pratade om allt vart vi är i livet och vad som komma skall samt en hel del annat haha. Gick på restaurang och jag åt plankstek samt Lina tog oxfilé dom har verkligen super god mat där!
Sen satt vi kvar ett bra tag och snackade innan vi gick upp till mig och kollade på lägenheten där älskling var. Sedan blev hon kvar här ett tag och vi pratade ännu mer samtidigt som vi kollade på Top Model. Älskling åkte iväg till jobbet efter en stund och sen åkte då även Lina hem. Så nu sitter jag här ensam. Är ganska så trött så har tänkt gå och lägga mig strax!

Jag och Lina pratade iaf om att ses snart igen för en fika, vet att de oftast blir dö snack men ska hålla kontaktetn så tänkte vi ses och äta semlor någon dag! Mums!

Hoppas eran Tisdag var trevlig nu ska jag göra mig iordning för sängen!

Pusss

Hur man än gör

Så går det aldrig som man vill, fattar inte men tror någon med högre makter inte vill att saker ska gå som jag vill.

Idag var de körigt på jobbet, förstod aldrig varför för de va inte så mycket mer än vanligt tror de berodde på att alla var sega för det var Måndag. Efter jobbet gick jag och handlade sen väckte jag älskling hemma. När han kommit upp gick vi iväg till gymmet vi ska pröva 24seven som ligger här i närheten! Dom har öppet dygnet runt så du kan gå dit precis när som helst och träna ,perfekt dom dagarna som man känner att man helt plötsligt bara vill träna NU! Kan ju vara mitt i natten? då är de bara och gå dit! Tyvärr måste man ha ett speciellt kort för att komma in men vi hade gått dit till 16:00 de är då receptionen ska öppna för oss som är nya och vill börja. Men ingen kom så tillslut ringde älskling upp dom. Tydligen hade den personen som skulle ha receptionen blivit sjuk så de skulle komma en annan istället men de skulle ta en liten stund. När de gått 30 min ringde älskling igen och då sa tjejen i mobilen att de skulle dröjja 30 min till? blööö, så vi gav upp och gick hem. Har ju inte all tid i världen och sitta där och glo. Ska tillbaka på Onsdag och försöka igen!

När vi kom hem gjorde vi middag, sallad med stekt lax nyttigt och gott. Sedan har vi bara slappat fram till nyss då älskling åkte till jobbet! Ska själv snart gå och lägga mig är så sjukt trött hatar den här årstiden man kan ju nästan gå i ide så mycket som man sover....

Imorgon kommer min kusin hit och hälsar på. Vi är jämn gamla men har tyvärr inte träffats på super länge så jag bjöd över henne hit. Hon äter middag här så får vi en stund på oss och snacka! Lär bli mysigt=)

Nej nu ska jag sova...Godnatt!


skins är slut

Ja då har man precis sett klart på de sista avsnittet i säsong två av serien skins och dom kommer inte göra någon mer säsong. Synd jag älskade den serien så himla bra! Tyckte tyvärr inte att sista avsnittet var sådär super bra som jag hoppades men de va okej, väldigt sorligt dock grät floder. Så nu ska jag börja på desperate housewifes snart. Vet inte om de blir just ikväll för jag borde försöka sova snart men imorgon kanske!



Den hetaste skådespelaren någonsin enligt mig hittar man i serien Skins, nämligen Mitch Hewer! Eller maxxie som han kallas i serien! 100% ögongodis =)

Söndag kväll

Hej!

Nu var det Söndag kväll igen och om 12 timmar har jag hunnit jobba i ca 1 timme. Känns konstigt hur fort tiden går men har iaf utnyttjat tiden. Igår vart det tjejkväll hos Sandra med henne och Malin. Vi gjorde egen pizza (super god) samt rultårta (också super god). Ingen av oss hade lust att se på film men av någon anledning kom vi på idén att spela in en egen skräckfilm haha så vi gjorde det! Hade verkligen super kul. Blev såklart bara en kort film men den tog ca 7 timmar att spela in! De berodde nog på alla blupers vi lyckades göra haha, men de var skit kul iaf. De är verkligen svårare än vad man tror att vara skådos och försöka få de att inte låta tillgjort. Samtidigt ska man komma ihåg sina repliker och vad som kommer här näst. Kommer visa filmen här i bloggen när Malin har fixat ihop alla klippen!

Idag vaknade vi inte förrens runt 12 då vi somnade runt halv 4 igår. Blev sedan fukost och småsnack innan Sandra körde hem malin och mig ner till centrum. Tog tåget hem och väkte älskling som ska jobba natt nu ikväll så han sov fortfarande. När han kommit upp kollade vi på TV någon timme innan vi gick och handlade samt beställde hem Thai mat från vårna favorit Thairestaurang. Kan inte sluta älska thai mat är ju bara sååå gott!
Älskling åkte precis till jobbet så nu ska jag plcoka undan efter middagen, göra en god frukt smoothie och kolla vidare på Skins! Vill se klart den serien så jag kan komma igång med desperate housewifes.

Hoppas eran helg var lika rolig som min =)

äntligen igång!

Hej!

Klockan är snart 00:00 och ska strax hoppa i säng. Är helt slut i kroppen! Jag och älskling har nämligen varit duktiga idag och tagit tag i gymmandet igen, känns super skönt redan efter bara en gång?
Åkte till han arbete efter jobbet där får vi gymma helt gratis! Så ska försöka träna där så mycket som möjligt men jag kan bara göra de med honom eftersom de är han som är anställd där. Så är jag ensam får jag gå bort till gymmet här borta.
Körde inte så hårt vill inte dö av träningsvärk, ska ta de lugnt i början så kan man köra hårdare efter man kommit igång.

Jobbade ju såklart idag också men de va ju somvanligt. Efter träningen gick vi till globen C (han jobbar i närheten) och fikade. Var kvar där en stund men sen blev båda as trötta så tog tunnelbanan hem!
Har sedan ätit lasange och kollat på Let´s Dance. Gillar inte programet men är ju kul att blondinbella är med. Är ju inget direkt stort fan av henne men kul att se iaf. Får se om man orkar följa varje avsnitt kan ju läsa i hennes blogg om de gick bra eller inte sen haha.
Nu är älskling i duschen och såfort han är klar ska jag in och borsta tänderna!

Imorgon vill jag försöka komma upp före tolv, om de är fint väder tänkte vi försöka hitta på något. Ta en lång promenad någonstanns och sådär. Försöka göra något trevligt och ha fritid tillsammans. Mestadels sitter vi här i lägenheten och är trötta av jobb och stress så får passa på under helgerna att göra nått mer än de tillsammans.
Senare på kvällen blir de nog filmkväll hos Sandra med middag!

trevlig kväll

Hej igen,

Nu när klockan halv tio och Sandra åkte för en stund sedan. Men vi har iaf haft en mysig Torsdags kväll.
Började med att jag hoppade i duschen och tog sedan tag i disken. Efter det ringde Sandra och behövde lite hjälp med färdvägen alltid krongligt att hitta här i stan med alla smågator.
Efter hon varit här en stund var vi iväg och köpte frukt och saker för att göra smoothies samt beställde hem sushin. Satte oss i mitt vardagsrum och snackade samtidigt som vi åt. Haha sushi var verkligen något speciellt. Tyvärr inget för mig, de va inte super äckligt men överskattat och ganska smaklöst. De enda som hade smak var sojan så kändes som man tog en sked soja och stoppade i munnen fast de blandades med ris och slem. Kommer nog inte äta det igen om jag inte måste. Men man ska alltid pröva!
Efter de så blev de hallon, banan och mandelmassa smoothies. Mixade ner mandelmassan och de blev super gott!
Sedan satt vi bara och snckade och kollade på lite alternativ till bilar som Sandra kan köpa.
Alltid kul att göra något mer på vardagskvällarna än att bara sitta hemma och glo!


Imorgon är de Fredag. Kommer bli lite körigt på jobbet men de ska gå ändå. Får se om man gör något speciellt sen på kvällen eller om jag bara blir hemma=) Ska iaf sova länge på Lördagen såå sköönt!

Jobb och rå fisk

Hej,

Kom hem från jobbet för ca 2 timmar sedan. Var en ganska så vanlig dag förutom att jag var sjukt trött. Sov bara 3 timmar inatt så var nog därför. Jobbigt att stå hela dagen och inte kunna sluta gäspa!

Ikväll kommer Sandra över och gör mig sällskap. Vi ska ner och köpa sushi har aldrig prövat det förut så de blir första gången. Sandra älskar det och jag har varit nyfiken ett bra tag. Är de verkligen gott med rå fisk?

          


Men innan hon kommer ska jag duscha och försöka städa upp lite i köket, fy va de är tråkigt och diska!

I helgen har jag inte mycket planerat än förutom på Lördagen då de kanske blir filmkväll och middag hos Sandra med henne och Malin.
Nu hinner jag inte skriva mer måste sätta lite fart =)

19 snart 30

Då var man åter tillbaka i den vanliga vardagen igen med jobb och slit!
Kunde inte somna igår igen men får skylla mig själv när jag vänder på dygnet. Fast konstigt nog var de inte så tungt som jag trodde att de skulle vara att komma upp ur sängen imorse. Kom tom en kvart innan jag börjar så han sätta mig en stund i fikarummet(?)

Dagen gick sedan snabbt som attan. Hade inte heller så överdrivet mycket att göra så vi blev fort klara. Han även med ett möte med chefen så nu har jag skrivit på ett nytt kontrakt. Fick även lönehöjning eftersom jag blivit 19, något posetivt finns de ändå med att bli äldre. Beslutade även att jag antagligen kommer bli kvar där även i sommar samt eventuellt början av nästa höst. Haha snart har de gått 10 år kan jag lova så är man fortfarande kvar som alla andra där!

Efter jobbet gick jag till SL-center och trängdes bland en massa folk. Alla skulle köpa de nya korten så kön var lång. Kom in och tog en nummerlapp som visade att jag hade ca 40 nummer framför mig på tur *jippie*. som tur var hade typ hälften gett upp så kassörskan kunde hoppa över nummer efter nummer utan att någon kom fram. Så nu har man iaf de där jäkla dyra kortet! Tur att man fortfarande är under 20 så man kan ha tereminskort plus, perfekt då kan man åka dygnet runt hela terminen.

Ikväll är jag ensam här igen. Älskling fick inget nattpass utan de blev kväll istället så vi möttes typ i dörren när han skulle gå. Slutar 22:00 ikväll men då lär jag redan ha somnat (förhoppningsvis)

Kanske ska ta ett varmt bad och läsa modetidningar som jag fick från jobbet. Eller så blir de bara en snabbdusch och glor på TV istället.

Tittade med ett halft öga igår på Topmodell 11, fy vad pinsamt och fåningare än någonsin de var den här säsongen då! gillade dessutom inte en enda av tjejerna alltid lite roligare om man "hejjar" på någon men usch gillade ingen!

                             

en egen dag

Hej!

Ja nu närmar sig klockan snart 20:00 och mörkret har förlängesedan infinitt sig. Själv har jag inte satt min fot utanför dörren. Fanns lixom ingenting att göra där ute så jag blev kvar här i soffan framför datorn (inget liv?) äh har varit skönt ändå att ha en dag för sig själv, ensam. Börjar iofs bli riktigt trött i ögonen av att ha suttit och stirrat på en datorskärm hela dagen hehe. Älskling slutar iaf om 30 min så snart får jag lite sällskap här hemma igen.

Just nu sitter jag och knaprar på en 70% chokladkaka och snart börjar ännu en säsong av top model(?) när ska dom lägga ner de är ju samma samma varje år...ska se första avsnittet bara för att få se tjejerna sen får vi se om man verkligen orkar en hel säsong till med allt skit snack och gråtande flickor vars hår blir avklippt.

Imorgon är de tillbaka till jobbet igen. Men som tur är så blir de ju bara 3 dagar. Lär ju kännas lite konstigt har ju inte jobbat mer än 2 dagar irad dom senaste 2 veckorna haha men de är bara till att vänja sig nu!
Ska även köpa ett nytt busskort imorgon har inte hunnit göra det än. Samt fösöka få tag på våran hyresvärd!

Nu är de iaf planerat att jag ska sätta igång med körkortet till 100%. Har valt körskola och det kommer bli odenplans trafikskola som ligger i närheten av där vi bor. Ska dit nästa vecka och boka in mig på deras teorikurs samt körlektioner. Kommer nog bli ca 10-15 körlektioner + teoripaketet. Resten ska jag köra och plugga privat! Spännande!
Men gud vad det kostar pengar! Kollade priserna och de va inte att leka med, tur att man har en så snäll mamma.

             
Älskar bilen mini copper, tycker den passar mig perfekt så skulle gärna ha en sån när jag fått mitt körkort i hand. Svart ska den va =)

Loooove minna

tisdag 5 januari

Hej!

Nu har jag gått upp och satt mig här vid datorn. Har även hunnit ta en kopp varm välling, japp jag dricker fortfarande det vet inte men tycker de är gott dessutom innehåller de massa järn och fullkorn.

Skulle ha gått upp runt 10:00 men blev 12:00 bättre än att komma upp halv tre iaf. Sitter och tittar på skins just nu men känner mig lite rastlös. Funderar lite över vad man skulle kunna hitta på men kommer inte direkt på något.
Kanske ska ringa någon, fast vet inte om jag har lust med det heller. Ibland får jag kännslav av att jag bryr mig för mycket om att vara social hela tiden. Jag är typ beroende av att ha folk omkring mig medans andra kan sitta ensama as länge utan att lyfta på telefonen en endaste gång. Kanske inte ens tänker tanken? eller så tänker dom tanken men har ingen lust att lägga ner energin på att ses. I don´t know. Men har man lust att höra av sig så ska man väl bara görat....lite trist bara att få känslav av att man är den enda som har lust och tänker tanken att höra av sig.

Såååå kanske ska gå ut då, ensam någonstanns? vet inte om så mycket har öppet men skulle villja byta mina skor, sista dagen är imorgon. Men har tröttnat på att gå runt i stan ensam.


Se skon här


Se skorna här

 

Har hittat flera snygga pumps från Halens.

Äh what ever, ska kolla klart på skins nu iaf får se om man rör på sig sen.

slapp dag

Hej

Idag tog jag en extra dag ledigt från jobbet, kommer ju inte vara ledig något mer förrens i Maj så passade på nu. Visste däremot inte att man var ledig imorgon med då det tydligen är en röddag(?) haha så blev ju helt plötsligt två dagar irad.

Så jag blev hemma med älskling. Ställde klockan på 10:00 så man skulle få lite dag men självklart stängde jag av alarmet i sömnen och  vaknade vid 14:00 guuud har aldrig sovit såhär mycket förut ? fattar inte att man inte vaknar av sig själv....
Men han iaf städa lägenheten så nu är de rent här. Var iväg och köpte brödrost, vattenkokare samt stavmixer kitt som även innhehöll elvisp och mixerskål så man kan göra frukt smoothies m.m, super bra! allt matchade och passade snyggt in i vårt kök. Blev även ett nytt duschdraperi, vitt mönstrat istället för de förra fula. Skönt med lite nytt här hemma.

Ikväll har vi beställt mat från våran thairestaurang samt gjort hemmagjord choklad moussé på 70% choklad, riktigt gott var det! Hittade receptet i våran nya kokbok.

Nu ska jag strax in i duschen ska bli skönt sen isäng. Imorgon är man somsagt ännu mera ledig. Har ingenting planerat än men får se älskling ska iaf jobba från 8 på morgonen till 20:00 på kvällen så får väl sysselsätta mig själv här.

Bara en rubrik

Hej!

Här sitter jag i soffan fortfarande och klockan är 23:00. Ska snart isäng men vill inte lägga mig för tidigt så jag inte kan somna sen!

Dagen har varit helt okej. Skulle ju ha gått upp tidigare idag men återigen stängde jag av klockan så vi sov till 13:30 *suck*  men men var bara att gå upp och sätta fart. Gjorde frukost och fixade oss sen åkte vi till kungens kurva och bytte brödrosten. Tyvärr hittade vi ingen som vi ville ha så vi valde att göra ett åter köp. Ska leta vidare sen och se om man hittar någon fin!
Efter vi varit dit åkte vi till älsklings föräldrar och åt en god middag. Blev sedan kvar där någon timme och sen bar det hem till lägenheten. Satt och tittade på reprisen av Victoria Secret fashion show 08. Lyckades ju missa när den sändes på nyårsdagen så passade på och se reprisen. Älskar verkligen den showen! Tyvärr tyckte jag inte årets var en av dom bästa, musiken var inte lika bra som den brukar och dom hade inte så många överraskningar. Men underkläderna var ju lika snygga somvanligt!

                  
Adriana Lima är enligt mig den snyggaste av alla modellerna i VSFS!

Resten av kvällen har jag suttit vid datorn och kollat på inredning, gud så mycket fint det finns! Ska ringa våran värd imorgon och se om dom kan komma hit med en besiktningsman så man kan få veta om de blir någon renovering eller inte!

Förresten nu sänder dom första avsnittet av Skins säsong två på kanal 5! Älskar ju den serien. Själv har jag hela första och andra säsongen på datorn men kan ju alltid se den på TV med =)

ny brödrost

Hej!

Hoppas eran Lördag har varit trevlig och för er som har planerat att vara ute ikväll att ni får en rolig kväll!
Själv sov jag väldigt länge idag. Stälde klockan på 10:00 för att man skulle få lite dag också. Men varken jag eller älskling vaknade så när hans mamma ringde klockan 13:30 så vaknade vi. Var ju skönt att sova men imorgon måste jag upp tidigare så jag kan somna sen på kvällen.

Inatt drömde jag att älskling dog. Minns inte vart eller hur bara att han dog och att jag satt här hemma framför datorn i soffan och stirrade rakt fram. Fattade typ inte vad som hänt men sen när jag gjorde det börja jag as böla. Och då menar jag inte gråta utan skrika rakt ut ut i panik samtidigt som tårarna sprutade. Kunde inte sluta gråta och jag minns att jag önskade och hoppades att allt bara var en hemsk dröm. Så sen när jag vaknade upp och kände på kudden var den helt genom blöt av mina tårar...obehagligt! Tack och lov så låg älskling bredvid mig och sov djupt, kände efter så att han verkligen andades så min dröm bara hade varit en hemsk hemsk mardröm....

Efter vi vaknat iaf så städade jag lite här i lägenheten och sen var det frukost. Har sedan varit på tippen och kastat en massa skräp samt varit förbi mamma. Min morbro hade varit där igår och lämnat en julklapp/födelsedagspresent till mig och älskling. Det var en brödrost från serien chili. Dom är verkligen fina men har ändå tänk att byta den till en svart. Jag och älskling har nämligen tänk matcha i den färgen. Men då kan vi även passa på att fixa en vattenkokare i samma serie!

                             

Nu ikväll har vi precis ätit middag och sitter och tittar på Alladdin. Var väldigt länge sedan man såg den filmen haha!
Mer än så händer inte denna Lördag. Imorgon ska vi byta brödrosten samt åka och äta middag hos älsklings föräldrar!

grekisk fiskgratäng

Hej!

Just nu sitter jag och älskling och smälter maten samtidigt som vi tittar på Sagan om konungens återkomst.
Har ätit en super god fiskgratäng. Surfade efter lite nya nyttiga recept och då fann jag denna supergoda rätt! Lätt att laga var den också.



Förberedelsetid: 10 min

Tillagningstid: 25 min

Färdigt på: 35 min


Ingredienser:

4 2 bitar fryst ryggfilé, t ex hoki eller torsk
0.75 0.37 tsk salt
1 0.5 krm peppar
2 1 tsk oregano
1 0.5 dl svarta oliver med kärnor
100 50 g Apetina smulad feta
2.5 1.25 dl Kelda italiensk tomatsås

http://recept.nu/receptnu/images/pixel.gif


Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Tina fisken och lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och peppar.

3. Strö över oregano, oliver och ost.

4. Häll på såsen och gratinera i mitten av ugnen cirka 25 minuter. Servera med kokt ris och grönsaker.

Blev ricktigt gott hade även vitlöksbröd till och en matig sallad!

Just det var ju på Ikea efter jobbet. Köpte inte så mycket däremot blev mest spana och planera inför hur vi vill ha det. Vill inte börja köpa en massa inredning förrens vi har fått det nymålat och tapetserat =)
Men blev iaf ett snyggt bestick set, nya skärbrädor m.m. Tråkigt men nödvändigt!

Ska strax isäng är super trött! Har ingen planerat inför imorgon men ska iaf inte sova bort hela dagen, får inte vända på dygnet som jag gjorde under dom här dagarna!


ikea

Hej!

Så då har man varit duktig och orkat jobba ännu en dag. Gud va sköna dom här två veckorna ha varit fattar inte hur man ska orka jobba nu från och med på Måndag och sen ända fram till påsk innan man får någon ledighet?
Jaja får passa på och njuta nu! Sen har man ju iaf helgerna att se framemot som vanligt.

Har tänkt att hoppa in i dsuchen strax. Alltid skönt att ta en varm dusch efter en arbetsdag. Var så otroligt trött imorse då jag bara har sovit ca 3 timmar inatt. Hade vänt på dygnet totalt så min kropp hade inte alls lust att somna före tolv igår kväll. Så låg jag vaken fram till tre då var de sista gången jag tittade på klockan....suck!
Men kom upp imorse iaf. Var faktiskt skönt att gå ut i kylan och få frisk luft efter att ha legat och vridit sig i sängen och kallsvettats hela natten!

Om lite mer än en timme ska jag möta upp älskling så ska vi åka till IKEA. Hade tänkt göra det imorgon egentligen men hade ändå ingenting för oss i eftermiddag så passar på nu istället. Fick ju en hel del presentkort dit så får se vad man kommer hem med! Behövs en hel del nytt till vår lägenhet.

Gud så skönt det är när de är fint väder ute också! Man blir mycket piggare av lite solsken =)


Älskar att gå runt och spana inne på Ikea, dom har så fina inredningar!

Nu, mot duschen!

1 Januari 2009

Hej

Hoppas erat nyår blev lyckat och att det inte blev alldeles för mycket sprit haha!
Kan ju säga att man mötte på en hel del människor igår som borde ha hoppat över de där sista ölen.

Själv var mitt nyår helt okej. Blev middag först på Helens krog med älsklng. Tyvärr serverade dom enbart efter en speciell nyårsmeny som vi inte hade blivit informerade om att dom skulle göra innan vi kom dit. Men de var iaf god mat. Valde kalvbiff med bakadpotatis mums!
Satt där någon timme innan vi gick över till Max. Där även hans kompis var samt Robin och Sandra. Även Robins kusin och hans två kompisar kom dit. Satt där i ca 2 timmar och drack samt umgick innan vi gick ner till Slussen.
Tittade sedan på fyrverkerierna och korkade upp champangeflaskorna! Kul att få se ordentliga fyrverkerier iår.

Stog där ett tag tills alla höll på att frysa ihjäl då gick vi bort till götakällare där max kompis kände vakterna så vi fick gå före i kön och de var tur för kön var milslång. Sedan blev de dans och några drinkar. Var inte klädd för krogen direkt haha men orkade inte bry mig. Tyvärr blev Jimmy och hans kompis utkastade för vakterna var as dryga så då valde alla att gå ut. Efter det var klockan runt 02:30 så jag och älskling kände att kvällen började lida mot sitt slut. Hade haft det riktigt trevligt så jag var nöjd och trött. Tog tunnelbanan hem. Kommer nog inte riktigt fatta de här med nyår vissa verkar tro att nyår är = jag får bete mig som en idiot och supa mig under bordet! men men....var skönt att komma hem sen iaf.

Idag har vi bara latat oss ska stax gå och handla lite middag sen blir de tidigt isäng så man orkar jobba imorgon. Skönt att de bara är en dag sen har man en helg att se fram emot också!

Så god fortsättning!

RSS 2.0