Gravid tonåring!

Ja ingen kan väl ha missat kissie.blogg inlägg om gravida tonåringar asså den bruden ber ju bara om att få uppmärsamhet. Jag menar om man sitter och skriver om att det är fel att vara gravid som tonåring då vet man att man kommer få kommentarer. Det är ett kännsligt ämne där många har olika åsikter. Jag tycker nog inte att det finns något rätt eller fel man får bestämma själv det är ju ändå ens eget liv ingen annan behöver ju bry sig det är ju inte din unge eller hur? Men att skriva i ett blogg inlägg att man hatar utlänningar eller att djur inte har något värde ja då ber man ju bara om uppmärksamhet. Jag gillar iaf den här kommentaren hon fick, den är barnslig men otroligt rolig på samma gång! go girl (synd att personen var anonym)

Postat av:

tänk innan du talar fjortisbruden,
det är inget fel med att få barn som tonåring.
det som det däremot är felpå det är dig,
hoppas att nån äcklig och pervers människa kidnappar dig och säljer dig nånstans utomlands för du vet att det är inte i alla länder som abort ens är tillåtet, så nån kan göra dig på smällen och då äru tvungen att behålla det.
förstår du ens vad en abort innebär ?! det är att ta ett liv för i helvete. som sagt tidigare, tänk innan du uttrycker dig.
och om du tar bort allt löshår du har på huvet så är det nog inte så många som ens skulle vilja sätta på dig längtre så då behöver du inte oroa dig om att ens kunna bli gravid.

image187

HISS eller DISS?

Love minna


Kommentarer
Postat av: Saddie

Hiss!!!

2008-02-17 @ 18:14:45
URL: http://saddie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0