Sista dagen!



Hej igen!

Var inte inne här i bloggen igår det berodde åter på mitt humör haha. Vill inte skriva när jag är på dåligt humör känns som jag bara kommer skriva massa jag ångrar sen, i vilketfall så är jag på bättre humör idag.
Igår hände inte mycket, var på jobbet och slet sen hem och fortsätta tvätta inför resan samt städa och laga mat. Var förbi Farsta C en snabbis efter jobbet och köpte ett kamera fodral samt en liten strumpa till Ipoden. Köpte även ett par örhängen (det var tag 3 betala för 2) då måste man ju passa på.
Denna dag har sett ungefär lika dan utan fast har inte shoppat dårå. Pratade med min chef igår och vi kom överrens om att jag kan sluta redan imorgon eftermiddag så det blir alltså sista dagen för mig imorgon och det känns å jäkla skönt. Vill försöka hinna in till stan efter jobbet och köpa lite mer saker till Grekland men vet inte om jag hinner det. Så kanske får bli en runda på Fredagen istället. Sedan blir det packa packa resten av Fredagen och lägga sig tidigt. Tror inte jag kommer få mycket sömn men försöka går ju. Läste i tidningen idag att det är 28+ nere på Kreta och det gjorde mig väldigt lycklig! Vädret här hemma suger ju så vill verkligen komma ner nu.....3 dagar kvar.
Finns inte så mycket mer att berätta haha förutom en rolig sak som hände på lunchen. Då jag och Malin satt och tittade i Aftonbladet och fick syn på en annons om en 3 dagars kryssning till Riga som lät riktigt kul! Problemet var ju då att ingen av oss hade någonaning om vart Riga låg haha. Så vi satt där och disskuterade fram och tillbaka då en av dom anställda reste sig upp och sa med höjd röst. Riga ligger i Lettland! Hade ni ingen Geografi i skolan?
Haha både jag och Malin garvade då även några andra sommarjobbare satt och försökte trassla ut problemet med Riga. Verkar som att dom Svenska skolorna inte lär ut Geografi så bra längre, eller så är vi bara lata elever! Innan vi gick hem iaf så mötte vi på han som röt åt oss och han skojjade om att imorgon blir det prov på Europas huvudstäder hahah! IG-barn.

Nej nu blir det duschen, tvätta och vila!

Ha en skön Onsdagskväll.

                         

                                   



psst..

Vill bara tipsa om dessa internet sidor med massa söta kläder http://leilei.nu/  http://www.chicy.se/shop/  kika in där! Hade gärna beställt lite nu men hinner inte få hem något innan Grekland.

Kommentarer
Postat av: Marie

tacktack :) farsta är nog närmare.. så du är säker på att DNA-affären finnsi Farsta? aldrig sett den där är den ny? :P skorna är iofs grymt snygga på, var glad att du hitta dom ;D <3

2008-06-25 @ 19:23:28
URL: http://marie88.blogg.se/
Postat av: Sainmaa

Haha... http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=764585



Ni är inte ensamma, men nog visste jag att Riga var Lettlands huvudstad ;)

2008-06-25 @ 19:40:52
URL: http://sainmaa.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

ååh vart köpte du ipod fodralet?

2008-06-25 @ 20:51:35
Postat av: Marie

aaah juste. nu kom jag på vilken affär det är, knäpp jag är :D <3

2008-06-25 @ 20:52:59
URL: http://marie88.blogg.se/
Postat av: minna

Svar anonym: Jag köpte det på smyckes butiken SIX det är egentligen till en mobil men funkar bra att ha Ipoden i med!



Svar marie: okej va bra hoppas du hittade skorna :D

2008-06-27 @ 21:59:11
URL: http://minna89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0