Ännu en dag i vardagen.

Ja då var ännu en dag på det nya jobbet över. Dagen var lättare än igår men är lite rädd för att man ska tröttna snabbt, brukar göra det på jobb. Det är synd att de inte kan vara någon variation men de måste gå. Trivs fortfarande helt okej. Tyvärr blev jag dessvärre sen idag då min buss vägrade komma imorse. Kändes inte kul att komma sent på andra dagen men man kan ju inte rå för att SL alltid är försenade. Med tanke på kollektivtrafik är det alltid lika kul att sitta på pendeltåget och lyssna på folks disskutioner. Idag fick jag höra en killes livshistoria. Om hans fru som är otrogen med sitt ex, hur han bor, hur många barn han har samt att han tidigare har varit alkoholist men nu blivit bra samt en hel del annat haha! Och ändå talade han inte ens med mig. Men har man ingenting för sig kan man alltid spetsa öronen liten. Han satt ju ändå precis bredvid mig, var svårt att inte höra. I övrigt har inte mycket hänt. Är ledsen över att vädret har blivit sämre fryser ihjäl ute. Vill ha tillbaka sommar värmen hatar att frysa finns inget värre. Än så länge har jag hållit min vita vecka och inte shoppat något alls. Är bra att man är trött efter jobbet känner sig inte taggad att åka och gå i affärer när fötterna värker så.
Imorgon är det ännu en dag på jobbet. Skönt ändå att ha kommit in i vardagen. Skulle ha haft ångest om man bara suttit hemma och slappat nu känns det iaf som man har ett liv. Älskling firar att dom muckar på fredag ikväll. Så dom ska ut på krogen. Tyvärr är det ända borta i Uppsala annars hade jag gärna följt med!
I helgen ska Sandra ha inflyttnings fest. Ska bli kul kommer en del folk hem till henne. Så blir iaf party i helgen hihi!

Ja har inte så mycket mer att tala om utan att det blir en massa babbel haha, men vardagen är ju ändå ganska trist eller hur? inte så kul att läsa. Fast kan ju berätta att jag tittade i min första porrtidning idag om det är intressant vet jag inte. Nej jag har faktiskt aldrig läst en porrtidning har inte haft någon anledning att göra det. Men det här var en äkta sådan och fy vad äcklad jag blev. Fattar mig inte på killar som tänder på att se en hel A4:a täkt av en tjejs könsorgan. Och att brudarna kan sitta och sära på benen inför en kamera äcklar mig. Jag och Malin har ganska kul åt dom där tidningarna på jobbet. Man tycker ju att man kan välja söta tjejer till en porrtidning ,fast ändå killarna kollar nog inte så mycket på ansiktet iaf tror jag...hoho hade iaf ett gott skratt åt den där tidningen och nu vågar jag inte titta i någon sån mer. Alldeles för snuskigt för min smak.

image464

NO TO PORN!


image453


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0