Små bakis och trött!

Hej!

Ja då var snart ännu en helg över, fy va tiden går fort! Tack och lov för att man bara jobbar 4 dagar nästa vecka och veckan därpå.

Igår vaknade jag 08:00 och var super pigg(?) så jag låg vaken och gick sedan upp vid 09:00. Älskling låg kvar och sov en stund men kom upp runt 09:30. Mamma bjöd på risgrynsgröt och kokt ägg, super bra start på Lördags morgonen!
Packade sedan ihop mina saker och åkte in mot stan. Vädret var underbart så kändes lite trist att stå inne i en lägenhet och måla hela dagen. Men samtidigt så var de riktigt kul! han måla en strykning på alla väggar i vardagsrummet. Dessvärre har de dykt upp ett problem. Vi hade tänkt måla taket men det är tydligen målat med en färg typ som kallas limfärg. Så vi kan inte bara kleta på vilken färg som helst som vi tänkt utan man måste antingen tvätta bort all limfärg och sedan måla med oljebaserad färg och sedan kan man använda vattenbaserad. Eller så kan vi måla ett lager till med limfärg men de kommer inte hålla lika länge. Dessutom har färgen släpt i ena hörnet där jag försökte tvätta rent då de var svart av aska i hela de hörnet (?) så vi får se hur vi ska göra för att de ska hålla. Så vi hann inte mer än så igår innan de va dax att åka hem till Malin.
Där blev de förkrök med henne och Sandra samt middag. Hade en massa tid på oss kändes skönt att slippa stressa!
Drog sedan in till stan ganska tidigt och gick till Magenta. Där var de först helt dött men sen kom alla på en gång. Så de blev as proppat med folk. Blev kvar några timmar sen kände vi för att dra hem. Stannade till på seveneleven innan vi tog nattåget hem. Älskling plockade upp oss i centrum och sen körde vi hem tjejerna innan vi åkte hem till han och sov!


Bild lånad av Sandra!

Idag har vi då åkt runt och letat efter limfärg. Tyvärr fanns de inte på något av dom byggvaruhusen vi besökte men nu har vi hittat en butik i stan som ska sälja den typen av färg, dom hade stäng idag men imorgon hgar dom öppet så då ska vi dit och prata med dom. Åkte aldrig till lägenheten sen då de blev lite sent samt att vi båda var as trötta så vi åkte hem till mina föräldrar. Om en timme ska jag laga middag och sen duscha. Blir nog tidigt i säng så man orkar upp imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0