klarar inte en kopp te till!

Får snart inte i mig en droppe te till. Har surplat det så mycket att de snart sprutar ut ur öronen på mig! Tyvärr har jag inte haft något gott te hemma heller så har fått tvinga i mig grönt te med citronsmak, inte direkt mitt favorit te.
Önskar bara att mina halsmandlar kunde sluta vara så svullna nu och ge upp...

Så idag har de hänt noll. Gud vad jag måste vara en över social person som inte klarar av att sitta hemma en dag själv utan att ha något att göra och sedan dampa över det haha. Många säger ju att de är så skönt att ha tid för sig själv och inte göra något. Nej nej nej jag dör ju av detta är van vid att något händer om de ändå bara är att ha jobbat så är de ju iaf nått! Imorgon ska jag iaf på bio på kvällen med Sandra & Malin. Dom ville till Heron city så de får bli den biografen. Ska se Friday the 13th. Får se om den är nå bra, iaf kul att komma iväg och göra nått. Har gratis biokuponger så slipper iaf betala för billjetten sen har jag även en meny kupong så får en gratis mellan poppkorn och läsk med!

På Lördag ska jag och Sandra kanske ut på krogen. Så då lär de bli lite party får hoppas man är helt frisk tillsdess bara.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting och glo på lite TV. Har iaf passat på och sett flera avsnitt av Desperate Housewifes. Älskar verkligen första säsongen den är bäst!

     


Kommentarer
Postat av: PORNIE

meen te e gott ju :P

2009-02-19 @ 23:18:32
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: Evelina

Åh desperate housewives :D

2009-02-19 @ 23:19:35
URL: http://lillie.blogg.se/
Postat av: Amandaa

Tack så jätte mycket, jag ska verkligen ta kontakt med de :)

2009-02-21 @ 11:06:50
URL: http://amandaaniilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0