tidigt i säng

Hej!

Ska strax hoppa i säng, har inte så mycket att göra uppe så kan lika gärna gå och lägga mig. Alltid skönt att vakna lite mer utvilad! Älskling åkte nyligen iväg till jobbet. Har haft en trevlig eftermiddag och kväll. Blev ingen träning satt och tittade på TV och glömde helt bort tiden. Tog istället en riktigt lång och skön dusch, vek tvätt och lagade en god middag.
Annars har de inte hänt så mycket mer. Såg på Top model 11, tidigare idag såg jag reprisen av ett avsnitt ur säsong 1 och gud vilken skillnad det var på allt. Syns ju såklart att dom har större budget nu strör ju pengar omkring sig. Första säsongen bodde ju tjejerna i en lagom snygg lägenhet i New York och i säsong 11 bor dom i ensuper modern villa med ALLT! Men förövrigt har ju inte programet direkt förändrats så mycket.

Imorgon ska jag och älskling på visningen av den där lägenheten som vi skulle ha sett igår. Efter det ska vi till högdalen och köpa en hatthylla samt skoställ som en tjej säljer på blocket. Riktigt snygga behöver verkligen ett skoställ haha just nu står alla skor på några utvikta tidningar! Inte så snyggt....

Nej dax att gå och borsta tänderna och ladda inför att väckarklockan ska börjar tjuta om ca 7 timmar!


1 vecka har gått på behandlingen av min acne. Det blir bättre. Har fått 1 finne på högra kinden men de beror på att hyn fortfarande "rensas" och håller på att vänja sig. Men i helheten så har de blivit bättre. Dom gamla ärren har blekts och hyn känns inte lika oljig eller torr. Porerna har försvunnit och hyn har blivit jämnare!



För 1 vecka sedan såg min hy ut såhär, röd och irriterad samt fet och torr omvartannat!

Kommentarer
Postat av: Natalie

Va skönt :D det är en fin skillnad :D Skulle vi kunna fika nästa vecka??

2009-02-04 @ 19:18:16
URL: http://nattanpink.blogg.se/
Postat av: Agnes

Va jätteskönt att det går frammåt!

2009-02-05 @ 09:49:09
URL: http://nikonian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0