Det värsta jag gjort...

Hej!

Hoppas eran dag har varit bra, min har gått i vågor. På jobbet gick allt väldigt snabbt och smidigt kändes nästan som om de va sommar för att vi hade så lite att göra. Dessvärre hade vi personalmöte i 1 timme så slutade inte förrens 14:00 iaf men men. Efter jobbet kom älskling och plockade upp mig sen åkte vi och storhandlade! Så nu slipper vi göra de på ett tag, kylen svämmar över med mat haha.

När vi packat upp maten här hemma så körde han mig till acnespecialisten.
Där fick jag min första porrengöring! Och jag säger bara AJ AJ AJ AJ!! Det var det värsta jag varit med om när de gäller smärta. Tjejen som jag hade var super duktig och snäll hon fick dåligt samvete för att jag tyckte det gjorde så ont men jag sa ju såklart åt henne att bara köra på men guuud så obehagligt. Men nu är de iaf gjort. Ska tillbaka på en till efter den här 14 dagars behandlingen då hon som tog hand om mig sa att då kommer huden ha rengjort sig själv mer och så kommer allting tömmas ur lättare. Längtar inte tills dess men får helt enkelt hoppas att det inte kommer göra lika ont. Betalade ju för tortyr haha....nu i efterhand är självklart huden irriterad men känns ren. Har precis börjat med steg ett i behandlingen. Tänkte fota nya bilder på hyn om 2 dygn då har jag kommit till steg 2 så får se hur de utvecklas!



Strax börjar Top Model så ska kika lite på det innan jag hoppar i säng, måste få sova ordentligt då den där porrengöringen tog på mina krafter....men måste ändå säga att de är något man behöver göra all den där skiten hon fick bort skulle aldrig ha kommit ut av sig självt!

pusss pusss

Kommentarer
Postat av: Agnes

I min kalender är 8 mars en söndag hjärtat ;D

2009-01-27 @ 20:00:02
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: Sainmaa

Vad skönt att fått det gjort då! Men jag blir rädd :P Skönt att ha dig som testkanin ;)

2009-01-27 @ 22:37:52
URL: http://sainmaa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0