fredag hela veckan, ja tack!

Hej!

Varför är det inte Fredag varje dag? Då skulle jag vara väldigt glad.
Kom nyligen in genom dörren här hemma. De gick bra på jobbet inte tungt alls så förmiddagen försvann snabbt.
Älskling ligger fortfarande och sover eftersom han jobbade natten till idag. Själv funderar jag på att hoppa in i dsuchen och sköta om mig själv lite extra. Kanske tom ta ett bad? hm de lät skönt....aja får se!

Ikväll har jag inget planerat än sålänge. Pratade med Sandra på tele igår och hon och Malin hade snackat om att göra något men dom visste inte vad eller vart. Men skulle höras lite senare i eftermiddag om det. Annars lär jag och älskling mysa här hemma. Imorgon på dagen ska jag nog åka in till stan och kika lite. Alltid kul att promenera runt. Ska nog stanna och ta mig en semla också på något trevligt fik. Är så otroligt sugen på det, igen!
Senare på kvällen ska jag och älskling på min kusins inflyttnings fest, de lär bli trevligt. Alltid kul att träffa nytt folk!
Så ser min helg ut just nu.

Vecka 7 är det iaf beslutat att jag och älskling ska åka upp till hans familjs stuga i sälen och åka lite skidor som vi gör varje år! Så otroligt mysigt där uppe får hoppas de är massa snö och bra väder då njuter man verkligen av att glida nerför backen.

Love minna

Just det ringde ju acnespecialisterna idag på lunchen. Hon som jag pratade med sa att de är helt normalt att bli röd och lite fnasig i ansiktet då den där gelen är stark och ska rensa ur huden, samt att man använder den så intensivt just pga att alla bakterier ska dö ut som sitter i talgkörtlarna. Man ska bara smörja sig ordentligt och inte pilla då kommer huden vänja sig efter hand.

Kommentarer
Postat av: Agnes

VET du vad jag tycker ni ska göra???!!!!

Ta moravägen till sälen så bjuder Agnes på bulle och kaffe!



Agnes saknar dig!

2009-01-31 @ 01:38:43
URL: http://nikonian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0