Fullt upp idag

Hej!

Ja idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen, från 05:00 fram till nu haha! Något trött men han iofs sova en kortis efter träningen så de va riktigt skönt.

På jobbet var det väldigt lätt först men sen kom allt i slutet så då fick vi jobba stenhårt hatar när de blir så men de gick bra iaf. Efter jobbet åkte jag direkt till acnespecialisten. Började snöa hysteriskt så såg knappt nått och snön var alldeles slaskig så man blev genom blöt. Haha kom in till receptionen och såg ut som en våt hund.
Men men allt gick iaf bra. Hon som jag pratade med var super trevlig och fick veta en massa som jag inte haft en aning om tidigare. Fick även veta vad jag har för hudtyp och vad jag (vi) ska göra åt det. Känns så skönt har alltid skämts för min dåliga hy men nu kanske det äntligen kan bli en förändring! Ska beställa hem deras produkter ikväll då får man även med ett schema som man ska följa under den intensiva 2 veckors behandlingen. (inget smink på 2 veckor?? panik!) Vi bokade även in mig på en behandling som jag ska gå på innan jag börjar använda produkterna. Det är som en "ny start" för huden.
Har tänkt blogga och fota hyn under 1 månad för att  se om de blir förändring  från och med första dagen och sen några gånger i veckan.

                

Detta paket är skräddarsytt för dig som har:

  • Inflammerade hår & talgkörtlar.
  • Svarta och vita pormaskar
  • Knottror
  • Kvisslor

  

Paketet innehåller följande:



Complexion Cleanser 

En känslig peelingtvätt som innehåller microkorn. Tvättar bort döda hudceller och bakterier på hudytan.

Complexion Gel 5%

Behandlar acne genom att döda ytbakterier.

Moisture Complex Cream

Nya Moisture Cream hjälper rehabilitera och revitalisera din hy. Dess unika kombination av mjukgörande och fuktighetsgivande ämnen ger känslig och torr hy extra fukt och skapar ett skyddande lager mot smuts.

Calming Sulfur Mask

Aromatisk medicinerad mask med eucalyptus, sulfur och renad lera som peelar bort döda hudceller och förnyar huden.

Tvättsvampar

Dessa natursvampar använder du när du tvättar ansiktet morgon och kväll.

Beställer även deras Moisture Night cremé som hon rekomenderade då hyn blir så torr nu på vintern så den fuktkrämen som medföljer inte ger tillräkligt med fukt.




Ivilketfall efter jag varit dit åkte jag hem och mötte upp älskling sen gick vi bort till gymmet och tränade. Var riktigt skönt och 24seven var riktigt fint och fräscht! Så vi ska fortsätta gå dit några gånger i veckan.
Sen blev det till att springa iväg till mataffären och handla köpte 70% choklad från maraboue dom hade extra pris på det och den är ju bara så god så nu sitter jag här och knaprar på den ena av ckokladkakorna.
Snart blir det sängen så man orkar upp imorgon, usch har ingen lust alls men de ska gå. Fick veta idag att i April kommer vårat schema på jobbet att ändras så då kommer vi börja senare YEEES! kommer ju såklart börja sluta lite senare då också men de kan jag leva med bara jag slipper börja 06:00 för man orkar juu inte.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag hade också problemhud innan, "lätt akne". Vill bara tipsa om vitamin B5, som man måste ta i ganska stor mängd om det ska göra någon verkan. kolla på http://www.vitaminb5.se/ , finns att beställa som både kapslar, pulver och vätska. För mig hjälpte det iaf avsevärt! Nu är jag nästan alltid helt slät. Ett hett tips från mig :) /A

2009-01-21 @ 19:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0