hudproblem

Sålänge jag kan minnas har jag haft problem med hyn mer eller mindre. När jagvar yngre brydde jag mig inte så mycket men nu när man är äldre så har de blivit jobbigt. Man börjar ju undra om de någonsin kommer försvinna?
Ibland är de så dåligt så man knappt kan sminka över det om man tex ska ut på fest. Det är helt olika från dag till dag men dom senaste månaderna har det blivit värre. Har försökt länge med olika typer och märken av krämer men ingenting har funkat så när jag sökte runt på nätet fick jag nys om ett ställe som heter acnespecialisten. Dit kan man gå och få rådgivning samt hjälp mot sina problem. Självaste "mötet" är gratis men sjölvklart måste man betala för behandlingarna samt krämerna man använder hemma. Läste en hel del recentioner och de lät posetivt fån dom flesta. Så nu har jag bokat en tid hos dom på Tisdag klockan 14:30. Är nervös men ska samtidigt bli skönt att få proffs hjälp och får hoppas dom är trevliga och duktiga på de dom gör!

                         
bild lånad från acnespecialisternas hemsida.


Nu ska jag till mammsen =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tipsar en jätte bra ansiktserie som heter exuviance. Jag har haft akne i hela mitt liv och nu när jag har använt nu så är det väldigt sällan jag ens får finnar. Produkterna är mycket bra för känslig hud som jag har. Gå in på http://www.exuviance.eu/ för att få veta mera! jag tipsar

2009-01-16 @ 18:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0