Jag älskar solsken!

Gud va jag trivs i det här vädret. Man blir så mycket piggare och gladare, värmen är bara så underbar!
Önskar de alltid var såhär. Gick till jobbet klockan 06:30 imorse i bara shorts och linne. De är sånna mornar man minns när kylan biter i kinderna och man släpar sig till jobbet i mörkret.

Tyvärr har vi ju ingen ballkong för då hade jag legat där och stekt just nu!

Dagen har iaf varit helt okej. Lite trist att jobba när de är såhär fint väder och man bara vill slappa och äta massa glass. RIngde Sandra för att få lite sällskap och hon låg såklart och stekte hemma på sin tomt. SÅ AVIS!
Men arbetsdagen gick iaf snabbt och när jag slutat åkte jag och älskling och handlade. Skulle ha bytt min Ipod men får göra det imorgon då älskling skulle jobba och vi hade inte hunnit tillbaka i tid.

Ikväll ska jag göra en lätt pastasallad. Borde städa och fixa en MASSA saker haha men somvanligt är man lat. Åhh vad man vill hitta på massa roliga saker när vädret är såhär. I Lördags satt jag, Malin och Sandra och pratade om en hel massa roliga sommar bus. Camping, festival, fester och sköna sommar dagar! Får hoppas de kommer finnas många sånna här dagar i sommar. Tänk att få kliva upp i skärgården och lägga sig på dom solvarma klipporna och doppa sig i havet(?) vadå underbart!!! Vill vara där nu...

Nehe dax för lite middag innan jag blir för seg så jag hoppar över och äter mig mätt på choklad hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0