Haft en trevlig helg!

Hej!

Oj nu har jag en del att skriva igen. Har inte haft tid att gå in här på bloggen under hela helgen.

VALBORG:

Valborg var jätte trevlig. Åt middag med min kusin samt Emma och Helena. Gick till en trevlig restaurang på medis. Där blev de middag, drinkar och massa prat innan vi åkte till spelningen. Väl framme skulle vi ta ut pengar så vi skulle kunna köpa dricka inne på stället. Men ingen bankomat funkade så fick inte ut nått. Så blev inge mer dricka för min del den kvällen. Spelningen var helt okej. Inte min typ av varken musik eller folk och de spelade ordentligt högt, har ju redan haft problem med tjut i öronen och självklart glömde man öronproppar. Men var där några timmar innan jag och Helena kände att de va dax att dra hem. Kändes av att man varit vaken sen 05;30! Så min kusin och Emma blev kvar medans jag och Helena delade på en taxi. Första nästan helt nycktra valborgs firandet för min del, det var riktigt skönt!

FREDAG:

Vaknade med huvudvärk(?) fast man inte drack något kvällen innan. Malin ringde mig hade ju tänkt dra ut men ja eftersom jag mådde piss så blev de inget. Istället var jag hemma hela dagen tills älskling kom hem från jobbet. Mina föräldrar hälsade på och lämnade lite små saker jag glömt kvar där. Åt sedan middag ihop på en restaurang nedanför oss. Sen blev de hem och sova igen!

LÖRDAG:

Vaknade otroligt utvilad och ingen huvudvärk. Åt middag med älskling och sen åkte vi till Ikea och slösade upp 3500 kr haha! Fatta hur mycket man får för de på billiga ikea, GALET MYCKET! Har aldrig shoppat sådär på ikea förut men vi fick med oss en massa nödvändigt. Bla två taklampor (en har jag bloggat om tidigare), handdukar, matta till hallen, gardiner + gardinstänger, toalettsits och annat smått. Var där i 3 timmar innan vi åkte till bauhause och köpte en massa badrumms saker. Som handdukshängare, krokar, duschstång med duschmunstycke m.m.  Sen bar det av hem för att sätta upp ALLTING! Såklart fick vi kämpa som dårar och allt som kunde gå fel gick fel. Men tillslut var allt uppe. Då gick vi till en Thai restaurang här i närheten och åt en god middag innan vi stupade i säng.

Några av sakerna vi köpte! Från IKEA.
  

SÖNDAG:

Idag vaknade vi tidigt. Åt frukost och sen satte jag ihop och hängde upp taklamporna. Var sedan hemma ett tag innan vi åkte till kungenskurva IGEN! Köpte en raouter så vi ska kunna ha trådlöst nätverk här hemma. Ska bli så skönt att slippa alla sladdar. Åkte sedan till MAX och åt hamburgare, super gott! Blev sedan ett besök hos älskling syster och svåger samt deras lilla bebis Molly. Var kvar där en stund och sen åkte vi och storhandlade innan vi drog hem. Har sedan ätit middag, satt upp hatthyllan och skurat badrummet. Nu har älskling åkt på bio jag däremot orkade inte följa med. Blev en sån sen film så skulle inte komma hem förrens sent ikväll. Är trist att börja så tidigt på morgonen men då slutar jag ju tidigt också!
Resten av kvällen ska jag nog bara slappa. Har haft fullt upp så blir tidigt isäng måste orka jobba hela nästa vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0